3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
NTI A/S

IT-arkitekt, Salesforce og Manager

Værløse

Her er muligheden for et spændende job i Business System teamet, som har ansvaret for alle forretningssystemer på tværs af NTI Group i alle lande. Vi arbejder med Business Central, Salesforce platformen, herunder CPQ, eCommerce og CRM Analytics, Mulesoft, Power BI og Data Warehouse.

Se video om NTI A/S som arbejdspladsDu vil være en nøglespiller i arbejdet med at have en stærk og fremtidssikret arkitektur i vores forretningssystemer og skal sikre, at vi har et roadmap og en strategi, som også afdækker nødvendige systemmæssige tiltag for at møde morgendagens kunde- og forretningskrav.

NTI A/S
Gem
NTI A/S

M & A Project Manager med stor erfaring og interesse i implementering af store IT-projekter samt datahåndtering

Værløse

NTI er én af Europas førende CAD-virksomheder med hovedkontor i Danmark, og vi er på en spændende udviklings- og vækstrejse.

Se video om NTI A/S som arbejdsplads

Her er muligheden for et spændende job som Project Manager i Business Systems teamet med et stort ansvar indenfor Merger & Acquisitions området, som har høj prioritet i NTI Group.

NTI A/S
Gem
NTI A/S

Key Account Manager med teknisk interesse

Værløse

Vil du være med til at gøre en stor forskel for vores kunder?

Se video om NTI A/S som arbejdspladsVi søger en ny kollega til vores salgsteam, hvor du vil arbejde sammen med nogle rigtig dygtige kolleger. Du vil blive en del af vores danske salgsteam på i alt ca. 15 personer fordelt som alle forsyner den danske byggesektor med værdiskabende software.

Som vores nye kollega bliver du en del af en succesfuld IT-virksomhed med stort fokus på godt arbejdsmiljø og det kollegiale sammenhold. Hos NTI A/S synes vi, at det både skal være fagligt udfordrende, men også rart og sjovt at gå på arbejde.

NTI A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV