4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

IncitaProduktionskoordinator

Incita, Kjellerup

Incita er en socialøkonomisk virksomhed, som arbejder for at skabe plads til ansættelser på særlige vilkår på det danske arbejdsmarked. Det betyder, at en del af hverdagen i vores produktion handler om at støtte ledige med at komme i job eller vende tilbage til arbejdslivet.

Som produktionskoordinator forventer vi, at du er kvalitetsbevidst, omstillingsparat, har et stort overblik og gode samarbejdsevner. Du bliver selv en del af produktionen, hvorfor det er en fordel, hvis du har håndværksmæssig erfaring. Du bliver en del af et velfungerende team med en uformel og positiv omgangstone.

Det kan vi tilbyde:

  • En tidsbegrænset stilling på minimum 24 timer/uge, gerne fuldtid (til og med februar 2022). Der er gode muligheder for fastansættelse til den rigtige
  • Engagerede kolleger
IncitaProduktionsmedarbejder

Incita, Herlev

Incita er en socialøkonomisk virksomhed, som arbejder for at skabe plads til ansættelser på særlige vilkår i det danske arbejdsmarked. Det betyder, at en stor del af hverdagen i vores produktion handler om at støtte op om borgere fra kanten af arbejdsmarkedet.

I produktionen udfører vi forskelligartede opgaver, som ikke kræver en særlig teknisk baggrund. For eksempel pakker vi produkter til detailhandlen, renser plastikspoler for en virksomhed, der derved sparer plastikaffald, monterer halvfabrikata og meget andet.

Vi forventer, at du er god til at have overblik, kan tage fat og styre dagens gang, og at du har mennesketække og er god til at samarbejde. Du bliver en del af et velfungerende team med en uformel og positiv omgangstone.

IncitaFundraiser

Incita, Valby

Har du flair for at skrive tilbud til det offentligt og søge fonde? Søger du efter et meningsfuldt arbejde på en dynamisk arbejdsplads, der støtter mennesker med at finde fodfæste på arbejdsmarkedet?

Du har mindst et par års erfaring med at skrive tilbud til kommuner samt søge fonde og puljer. Du er resultatorienteret og kan lide at vinde de tilbud og ansøgninger, som du skriver. Nu søger du en arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig og hvor du får en masse ansvar.

Dine opgaver

  • Overvåge og udsøge udbud og finde med relevans for Incita
  • Skrive tilbud til kommuner
  • Ansøge om fondsmidler
Café Incita søger fagligt dygtig kok
Sætter du en ære i at lave tingene fra bunden af, og kan du trives i en hverdag med mange forskellige opgaver?
Incita Hovedstaden, København SV
Jobcenter
Indrykket: