15 job matcher din søgning 15 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Forsvarets Efterretningstjeneste
Teknisk projektleder/Netværkspecialist med fokus på kunder og cybersikkerhed

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Kunne du tænke dig at arbejde med en bred vifte af kunder og teknik i CFCS’s sensornetværk, samt intern projektstyring og projektledelse?

Du har måske rodet med it-netværk, it-netværksdesign eller lignende, og tænker at nu vil du gerne skære ned på den udførende tekniske rolle, og have mere fokus på at skabe den gode tekniske dialog med kunderne og få ting til at ske.

Med en omverden der er i konstant forandring, og hvor cybertruslerne hele tiden udvikler sig, har vi brug for dig, som vores næste kollega og medspiller på holdet, til at beskytte Danmark mod alvorlige cybertrusler og angreb.

Forsvarets Efterretningstjeneste
FE søger en operativ analytiker, der brænder for at sikre Danmark mod terror

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Som operativ analytiker i Forsvarets Efterretningstjenestes (FE) Center for Kontraterror bliver du en del af et dynamisk miljø af dygtige kolleger med vigtige og spændende opgaver. Du kommer til at samarbejde med kolleger med meget forskellige baggrunde og fagprofiler, og er du typen, der ser muligheder snarere end begrænsninger, kommer du til at befinde dig godt.

Du har et stort engagement og idérigdom, du tager initiativ, og du formår at arbejde kreativt og målrettet på at løse opgaverne. Udtalt nysgerrighed, vedholdenhed, gennemslagskraft og sans for detaljen er afgørende for, at du får succes som operativ analytiker i FE’s Center for Kontraterror.

Gem
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kulturbærende personaleadministrator til danmarkshistoriens største højsikkerhedsbyggeri

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Har du mod på at være en del af sikkerhedsorganisationen med ansvar for tilblivelsen af FE’s nye domicil? Er du god til at holde mange bolde i luften, udøve autoritet og finde løsninger?

Du vil være ansvarlig for at vagtsætte puljen af medarbejdere i sikkerhedsorganisationen og administration af dem. Derudover vil du være ansvarlig for organisationens interne materiellager. Du vil skulle koordinere med både civile og militære medarbejdere, koordinere med byggepladsledelsen og være et bindeled mellem de forskellige aktører på byggepladsen. Du vil ligeledes være med til at forme og bevare en god arbejdskultur med fokus på trivsel og faste rammer i en omskiftelig hverdag.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Kompetent kontorassistent til danmarkshistoriens største højsikkerhedsbyggeri

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Har du mod på at være en del af sikkerhedsorganisationen med ansvar for tilblivelsen af FE’s nye domicil? Kan du arbejde selvstændigt i en hurtigt arbejdende organisation og samtidig være kvalitetsbevidst og serviceminded?

Stillingen som kontorassistent stiller store krav til selvstændighed, fremsynethed og service-mindset. På daglig basis vil du referere direkte til sikkerhedsledelsen. Du er medvirkende til, at personaleadministrationen forløber problemfrit, hvilket har stor betydning for sikkerhedsorganisationen.

Du bliver en vigtig spiller i en dynamisk organisation præget af højt tempo og politisk bevågenhed, som stiller høje krav til professionalisme.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Vi søger dig, som kan hacke mobilapps til Danmarks vigtigste white-hat-enhed

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Motiveres du af at finde og udnytte sårbarheder i mobile applikationer, hvor formålet er at sikre Danmarks nationale forsvar mod cybertrusler?

Vi søger en it-sikkerhedsspecialist til vores team af pentestere med speciale inden for mobile applikationer. Vi er en sektion, hvor uddannelse og faglige baggrunde er meget forskellige. Fælles for os alle er, at vi brænder for at kompromittere systemer, netværk og applikationer.

Vi udvider sektionen, og vi vil gerne ansætte dig, som vil bidrage med høj faglighed og erfaring fra studiet, fritiden eller lignede job. Du har et drive og en passion for pentesting, herunder exploitaion af mobile applikationer, og bidrager til den gode stemning på kontoret. 

Forsvarets Efterretningstjeneste
Center for Cybersikkerhed søger OT-/IoT-specialist

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Vi leder efter dig, som er dedikeret, som har lyst til at lære nyt og blive udfordret og som vil være med i fronten af Danmarks cyberforsvar med særligt fokus på OT og IoT.

Brænder du for at se nye muligheder og analysere sikkerhedsaspekter i OT-/IT-teknologi på tværs af traditionelle industrisystemer og moderne IoT og Cloud-platforme?

Synes du det er spændende at arbejde med formidling og rådgivning, og du kan se dig selv i et miljø, hvor der er fokus på at omsætte viden til vurderinger og vejledninger overfor samfundskritiske sektorer i Danmark?

Passer ovenstående på dig - så har vi jobbet der matcher.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Militærstrategisk-/Landmilitæranalytiker til afdelingen for mellemøstanalyse

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Ønsker du at arbejde med landmilitæranalyse i Mellemøsten, og interesserer du dig for international politik, migration, sikkerheds- og forsvarspolitik samt samfundsforhold i Mellemøsten?

Som kommende landmilitæranalytiker i FE vil dit primære arbejdsområde være Levanten, herunder Syrien, og den arena, Levanten udgør for regionale og internationale stormagter.

Yderligere vil du skulle bidrage til at følge landmilitære udviklingstendenser af relevans for Danmarks sikkerhed.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Er du vores nye tekniske servicemedarbejder, der sætter en ære i at levere arbejdsopgaver i høj kvalitet?

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Trives du med en bred palet af praktiske arbejdsopgaver, og er du i god fysisk form?

Kerneopgaven i jobbet er at samarbejde med egne eller eksterne håndværkere og selv udføre mindre driftsopgaver, for at et travlt hus med travle kollegaer kan fungere. Opgaverne består blandt andet af lettere flytte- og håndværksopgaver, drift og kontrol af varmekilder, chauffør-/transportopgaver samt at yde assistance med dine personlige og faglige kompetencer, hvor der er behov.

Er du energisk og ferm med en skruetrækker – klar til at give en hånd med, når praktiske opgaver skal udføres, så er det dig, vi har brug for.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Vi har brug for dig, der kan holde orden på leverancer, der går ind og ud fra lager – og har kendskab til indkøbsaftaler

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Brænder du for en travl og uforudsigelig hverdag, hvor din primære opgave er at servicere kollegaer og eksterne leverandører?

Vi mangler en kollega i vores professionelle team for lager, rekvisition- og varemodtagelse.

Du er teamspiller og med til at løfte i flok i en omskiftelig hverdag med mange leverancer ind og ud fra lageret. Det ene øjeblik sidder du koncentreret og ser på indkøbsaftaler, og det andet efterspørges du for at give en hånd med i varemodtagelsen. 

Du bliver en del af et team, hvor sikkerhed, videndeling og kompetenceudvikling har særlig opmærksomhed.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Vi søger energiske rengøringsassistenter med engagement og godt humør

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Har du mod på en travl hverdag i et team med højt energiniveau?

I Forsvarets Efterretningstjeneste står vi tidligt op, og arbejdsdagen begynder kl. 6. Du bliver en del af et professionelt team fordelt på flere lokationer i københavnsområdet. Flere får primær arbejdsplads på Østerbro. Du skal ligesom dine øvrige kollegaer være klar til at afløse, hvis der bliver brug for dig på en af vores andre lokationer.

Hverdagene er forholdsvis ens, og vi gør meget ud af altid at hjælpe hinanden. Vi holder humøret og aktivitetsniveauet højt, mens vi udfører den rengøringskvalitet, som tjenesten har brug for.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Udviklingsorienteret HR-chef

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Vi søger en dynamisk og udviklingsorienteret HR-chef til en unik stilling i en kompleks vidensorganisation.

Du forventes at kunne bidrage markant til den fortsatte udvikling af FE, hvilket forudsætter strategisk udsyn, mental fleksibilitet og evne til at indgå i et team.

Du bliver chef for en afdeling, som er organiseret i specialiserede sektioner inden for HR-drift og -udvikling. Det bliver din opgave at fortsætte udviklingen og den professionelle forretningsorientering af afdelingen, så den hele tiden kan levere stærk understøttelse til hele FE inden for blandt andet employer branding, rekruttering og onboarding, kompetence- og ledelsesudvikling, HR-administration og alle de andre discipliner, som er nødvendige for at fastholde og styrke FE’s position som attraktiv arbejdsplads.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Beredskabs- og sikkerhedsorienterede kollegaer til ny sektion i Center for Cybersikkerhed

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Mener du, at vejen til et mere resilient Danmark starter ved individdet, og at cyber- og informationssikkerhed vedrører alle danskere? Vil du være med til at gøre en forskel i forhold til at løfte det digitale sikkerhedsniveau i Danmark? Hvis ja, så er du måske en af vores nye kollegaer.

Vi tror på, at vejen til digital resiliens går gennem oplysning og vidensdeling – den proces vil vi meget gerne have at du bliver en del af; I sektionen vil du få mulighed for at styrke og udvikle både dine faglige kompetencer og dit kendskab til alle aspekter af cyber- og informationssikkerhedsområdet.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Kryptospecialist til beskyttelse af Danmarks klassificerede informationer

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Brænder du for cyber- og kryptosikkerhed, og vil du gerne være en del af et team, som arbejder for at sikre et højt sikkerhedsniveau i Statens og Forsvarets kryptosystemer og -installationer? Så har vi en spændende stilling med udfordrende opgaver, hvor du vil indgå i et stærkt fagligt miljø ved den nationale it-sikkerhedsmyndighed.

Som en del af Center for Cybersikkerhed (CFCS) er du med i fronten af Danmarks cyberforsvar. Det er en spændende opgave, der følger den løbende udvikling på cyberområdet, og som derfor stiller store krav til vores medarbejdere. Hvis du er dedikeret og stadig har lyst til at lære, kan CFCS tilbyde en spændende og alsidig arbejdsplads, som løser en meget vigtig opgave for Danmark.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Erfaren analytiker til Områdecenter Ruslands sektion for politisk analyse

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Forsvarets Efterretningstjenestes områdecenter Ruslands søger en alsidig og ansvarsfuld analytiker med gode samarbejdsevner og interesse for Ruslands udenrigs- og sikkerhedspolitiske prioriteringer.

Du vil komme til at indgå i områdecenterets brede gruppe af ruslandsanalytikere, hvor du vil skulle stå i spidsen for en intern arbejdsgruppe. Du vil til dagligt skulle bidrage til vidensopbygning og analyse sammen med områdecenterets øvrige civile og militære analytikere. Du vil få ansvar for at facilitere samarbejde inden for dit analyseområde både internt og med relevante departementer samt internationale partnere.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Full-stack webudvikler

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Elsker du at udvikle webapplikationer og udstille højkomplekse data på en brugervenlig måde? Vil du gerne gøre en forskel for Danmarks sikkerhed, fred og demokrati? Har du mod på at komme ind i en spændende efterretningsverden, som kan tilbyde unikke erfaringer?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har du nu chancen for at blive vores nye kollega i et team af dygtige udviklere i FE, der arbejder med nye teknologier i et miljø med stor diversitet og højt til loftet.

Du vil komme til at arbejde på FE’s mest ambitiøse big data platform, som FE’s analytikere er dybt afhængige af.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV