9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kromann Reumert
Erfaren og initiativrig bobehandler/bosekretær til insolvens og rekonstruktion, København

Kromann Reumert

Vi søger en bobehandler/bosekretær, der vil være en del af hverdagen i et ambitiøst og tempofyldt team. Du vil, sammen med afdelingens jurister og øvrige bobehandlere, skulle varetage opgaver inden for insolvensområdet.

Kromann Reumert

Du bliver en vigtig del af håndteringen af afdelingens mange sager, både store og mindre, hvor du vil følge og organisere sagsbehandlingen fra start til slut. Jobbet giver dig mulighed for at arbejde bredt inden for konkurs- og rekonstruktionsbehandling med blandt andet:

  • selvstændig opstart af insolvenssager og mailkorrespondance på basis af standarddokumenter og tjeklister
  • kontakt til ledelsen, kreditorer og ansatte i de insolvente selskaber
  • udarbejdelse af bo- og momsregnskaber samt panthaverregnskaber
  • frist- og opgavestyring samt anden bobehandling i tæt samarbejde med juristerne.
Kromann Reumert
Kromann Reumert
Effektiv og grundig assistent til Service og ejendom

Kromann Reumert, København

Til vores kontor i København søger vi en assistent til Service og ejendom. Du bliver en del af et team, hvor du og dine kolleger har ansvaret for, at opgaverne i serviceafdelingen altid løses effektivt og til tiden.

Hverdagen i Kromann Reumert er fyldt med store, udfordrende og spændende juridiske sager, der betyder meget for vores klienter og medarbejdere og sætter et aftryk på samfundet. Som en del af Facility Services vil du være med til at understøtte vores juridiske forretning.

Kromann Reumert

Du vil referere til vores serviceleder, som du i det daglige vil arbejde tæt sammen med. Du får selvstændige opgaver, som du har ansvaret for at løse inden for en given tidsramme. Der vil også løbende være ad hoc-opgaver og kontakt med eksterne leverandører.

Kromann Reumert
Kromann Reumert
CRM-konsulent

Kromann Reumert, København

Du sætter en ære i at have styr på kundedata og brænder for at sætte dem i spil med fokus på at udvikle og styrke kunderelationer. Du motiveres af både det strategiske forretningsperspektiv og de eksekverende rutiner forbundet med professionel CRM-håndtering.

Kromann Reumert

Du bidrager med dine kompetencer til at udvikle og styrke vores CRM-indsats. Du er både strategisk og operationel orienteret. Dine primære opgaver er:

  • strategisk udvikling af CRM-strategien i en forretningsorienteret kontekst
  • datakvalitet og løbende ajourføring af data
  • sortering og strukturering af data til kommercielt brug
Kromann Reumert
Kromann Reumert
Advokatfuldmægtige med store ambitioner

Kromann Reumert, København

Vi søger advokatfuldmægtige med store ambitioner. Du kommer med ind i kernen af spændende sager og får ansvar på en måde, hvor du skal strække dig på tæer for at nå i mål, men hvor dine inspirerende kollegaer altid står klar med sparring og hjælp til din udvikling.

Kromann Reumert

Hverdagen i Kromann Reumert er fyldt med store, udfordrende og spændende sager, som betyder meget for vores klienter og medarbejdere, og som sætter et aftryk på samfundet.

Du får en bred fundering med mulighed for at specialisere dig. Du kommer til at styrke dit internationale fokus, da en stor del af dit arbejde vil foregå på engelsk og i samarbejde med internationale kollegaer og advokatforbindelser. Men bare rolig; du vil modtage engelskundervisning, så du er klædt på til opgaverne, og hjælpen er aldrig længere væk end nabokontoret.

Kromann Reumert
Kromann Reumert
Fuldmægtig til vores team for Private Equity og M&A

Kromann Reumert, København

Vi søger en fuldmægtig, der drømmer om at arbejde med en stærk international vinkel i et team, der er førende inden for M&A og private equity . Vores fokus er at have det sjovt og udvikle hinanden, alt imens vi leverer rådgivning, der rammer plet i forhold til vores klienters mål og behov.

Kromann Reumert

Hverdagen i Kromann Reumert er fyldt med store, udfordrende og spændende sager, der betyder meget for vores klienter og medarbejdere og sætter et aftryk på samfundet.

Vores team arbejder primært inden for M&A og private equity. Vores team er en central del af vores Outbound legal, der rådgiver danske klienter om transaktioner m.v. ude i verden.

Kromann Reumert
Kromann Reumert
Advokat/advokatfuldmægtig til vores Private Client-team

Kromann Reumert, Aarhus

Vi søger en kollega til vores Private Client-område. En ambitiøs kollega, der har lyst til at rådgive danske og udenlandske virksomhedsejere og privatpersoner med særlige formueforhold, professionelle fonde samt velgørende organisationer og institutioner om privatret.

Kromann Reumert

Vi tilbyder rådgivning inden for privatretten. Sammen med teamet er du selv med til at tilrettelægge din faglige profil afhængigt af din baggrund, din erfaring og dine interesser. Du har en udadvendt rolle og indgår i både interne teams og i teams med klienter på udfordrende projekter.

Du får et stort selvstændigt ansvar og kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for familie- og arveret og dødsbobehandling. Vores klientsammensætning giver også mulighed for at arbejde med på større sagskomplekser med spændende faglige problemstillinger.

Kromann Reumert
Kromann Reumert
Kickstart din karriere med vores Legal Trainee Programme

Kromann Reumert, København eller Aarhus

Vil du sætte studiets teori i spil i virkelige problemstillinger? Og drømmer du om at samarbejde med dygtige kollegaer, der dagligt sætter standarden i advokatbranchen og understøtter din udvikling? Så er vores Legal Trainee Programme noget for dig!

Kromann Reumert

Som Legal Trainee i Kromann Reumert bliver du en vigtig holdspiller i vores juridiske afdelinger, hvor dine erfarne kollegaer vil udfordre og udvikle dig i de mange juridiske discipliner og arbejdsområder, som du vil støde på undervejs i vores Legal Trainee Programme.

Her vil du også kunne drage nytte af den store læring, der venter på dig i den daglige videndeling og erfaringsudveksling. Læring, du hurtigt vil få sat i spil, og som vil udgøre nogle solide grundsten i din karriere. Med en start som Legal Trainee vil du gennem vores fleksibilitets- og balancepolitik kunne skabe dig en spændende og bæredygtig karriere.

Kromann Reumert
Kromann Reumert
Advokatsekretærelev

Kromann Reumert, København

Kromann Reumert søger en energisk og serviceminded advokatsekretærelev, der har lyst til at prøve kræfter med et spændende job i vores afdeling for proces-, immaterial-, forsikrings- og transportret. Afdelingen har mere end 45 medarbejdere.

Kromann Reumert

Du bliver en del af et stærkt og dynamisk arbejdsmiljø i en virksomhed, hvor kvalitet, troværdighed, forretningsforståelse og samarbejdsglæde er indarbejdede værdier.

Du vil få en grundig oplæring og få tildelt egne opgaver og ansvarsområder, der kan bestå af alt lige fra hjælp til udarbejdelse af processkrifter og præsentationer, styring af frister, upload af materiale til retterne, korrekturlæsning på både dansk og engelsk, journalisering, arkivering, hotel- og flybooking m.m.

Kromann Reumert
Kromann Reumert
Økonomielev

Kromann Reumert, København

Vi søger en økonomielev med flair for tal og administrativ snilde. Start din karriere hos Danmarks førende advokatfirma og få en alsidig 2-årig uddannelse, hvor du kan se frem til at blive udfordret og komme i dybden med de opgaver, du får ansvaret for.

Kromann Reumert

I løbet af din elevtid kommer du rundt til de forskellige funktioner i økonomiafdelingen. Du får bl.a. mulighed for at arbejde med kreditorbogholderi, debitorbogholderi, finansbogholderi, fakturering, sagscontrolling, løn, intern rapportering, forretningsmæssige analyser, budgetter og eksternt regnskab. I økonomiafdelingen hos Kromann Reumert bruger vi også RPA-teknologi, så 3 af dine kolleger er robotter, og dem forventer vi også, at du bliver fortrolige med.

Du og din vejleder hos Kromann Reumert laver sammen din uddannelsesplan, og vi følger op på, om du når dine mål.

Kromann Reumert