3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PeopleLink Junior Category Manager

PeopleLink søger for Tempur Sealy Danmark A/S i Aarup

Sourcing af komponenter til produktion.

Som Junior Category Manager bliver du del af det lokale sourcingteam, som tilsammen har ansvaret for det samlede indkøb til fabrikken i Aarup, hvilket udgør et spend på et betydeligt 3-cifret millionbeløb – i $.

Teamet arbejder tæt sammen om opgaverne, hvor alle tager et fælles ansvar for, at der hele tiden er materialer og komponenter til at holde en effektiv produktion kørende.

Ansvaret i afdelingen er naturligvis delt op, så de enkelte kolleger har deres speciale/kategorier, og i jobbet vil du få mulighed for at specialisere dig inden for sourcing af kemi og tekstiler, som er nogle af de meget store kategorier.

Tempur Sealy Danmark A/S E-commerce & Media Specialist, DK

Tempur Sealy Danmark A/S, Odense

Dit ansvar i stillingen bliver at optimere TEMPUR®s online kampagne-eksekvering og mediemix, så sammenhængen i budskaberne og effekten af medietiltagene på tværs af den digitale markedsplads i Danmark styrkes. Ambitionerne er høje, og du står i spidsen for at fastsætte online kampagneplaner, mediestrategier, planlægning og eksekvere på onlinesalget, samt mediemæssige tiltag.

Med afsæt i et stærkt brand, nye produkter specifikt udviklet til web-salg og et professionelt marketing set-up bliver dine hovedopgaver, at:

  • Planlægge og eksekvere salgsfremmende aktiviteter
  • Udarbejde salgs- og mediestrategi på tværs af egne platforme, tredjepart-websites, affiliate-netværk og review sites
  • Vedligeholde og videreudvikle tempur.dk i samarbejde med det internationale team af udviklere
PeopleLink Projektleder/PMO

PeopleLink søger for Tempur Sealy Danmark A/S i Aarup

Ledelse af tværorganisatoriske produktudviklings- og forretningsprojekter

Du bliver en del af et fagligt stærkt og dedikeret PMO-team, som sikrer at organisationens portefølje af såvel produktudviklings-, strategiske forretningsprojekter og programmer kommer sikkert i mål.

Du kommer til at drive egne projekter, og får ansvaret for at gennemføre projekterne med udgangspunkt i de fastlagte projektmål.

Dine hovedansvarsområder omfatter bl.a.:

  • At stå i spidsen for de tværorganisatoriske teams, som er allokeret til dine projekter. Dine interessenter omfatter bl.a. product management, sourcing, new product development & engineering, production, marketing, økonomi og supply chain
  • At udvikle den både overordnede tidsplan for både programmer og projekter i samarbejde med dine interessenter, og løbende monitorere og sikre fremdrift.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV