2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Select Service Partner Danmark
Morgen- og frokostkok til Bistro Sommelier i lufthavnen

Select Service Partner Danmark, Kastrup

Er du morgenmenneske og en dygtig kok/gastronom? Så er det dig, vi leder efter til Bistro Sommelier i Københavns lufthavn. Hver dag sender vi rejsende fra hele verden godt afsted med god mad i maven og forrygende service, og lige om lidt åbner vi også for morgenmad.

Dine nye kollegaer fremhæver stemningen i teamet og de gode kollegaer, atmosfæren og den afveksling, det giver at arbejde i lufthavnen.

Bistro Sommelier er en fransk inspireret bistro, der serverer mad af høj kvalitet og tilbyder et pusterum for vores gæster og ikke mindst et venligt smil og en hyggelig bemærkning. Vi har åbent hele året og serverer mad for et bredt udpluk af lufthavnens gæster.

Select Service Partner Danmark
Select Service Partner Danmark
Grillkok til O’Learys sportsbar i lufthavnen

Select Service Partner Danmark, Kastrup

Kan du svinge paletkniven, flytte fingrene og lide at arbejde i et køkken, hvor der sker noget? Så er det dig, vi søger som vores nye grillkok i O’Learys Sports Bar & Restaurant i hjertet af CPH Lufthavn.

For mange gæster starter kampen … øh rejsen i O’Learys, for det er her, du finder den bedste stemning, de koldeste øl, den saftigste burger og masser af sport på skærmen.

Hemmeligheden bag O’Learys succes er tilfredse medarbejdere, der skaber en helt fantastisk stemning for gæsterne. En klassisk sportsbar med et moderne touch, der lige nu er i gang med en rigtig spændende udvikling.