10 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

10 jobannoncer

Gem
Pilgrim A/S

Lagermedarbejder

Skanderborg

Sammen med dine nye kolleger vil du sørge for den daglige drift af Pilgrims lager.

Du vil være en vigtig del af teamet, hvor du bidrager til alle lageropgaver: Plukning af varer, varermodtagelse, forsendelse, prismærkning og kvalitetskontrol.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling i en international smykkevirksomhed i vækst, hvor gensidig respekt vægtes højt, og hvor vi værner om vores positive og uformelle arbejdsmiljø.

Pilgrim A/S
Gem
Pilgrim A/S

Vi søger en Shop Manager til Sct. Mathias Centret i Viborg

Vil du være en del af vores unikke smykkeunivers?

Du kommer til at have det overordnede ansvar for butikken. Du skal derfor være en god og motiverende sælger, der tilmed er servicemindet til fingerspidserne, da vores ypperste formål er at give vores kunder en unik og fantastisk oplevelse, når de besøger vores butikker.

Jobbet er en stilling på 37 timer. Der er pensionsordning, gode personalefordele og deltagelse i vores lederuddannelse.

Pilgrim A/S
Gem
Pilgrim A/S

Deltidsansat til Bruuns Galleri

Aarhus C

Vi søger en fleksibel, serviceminded og ansvarlig deltidsansat med udvidet ansvar til en 10-15 timers stilling. Der kan være ekstra timer ved højtider, ferier og sygdom.

I Pilgrim arbejder vi som ét stort team, så derfor er det afgørende, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og bidrage med godt humør og gode resultater.

Dette er en deltidsstilling, hvor du har et udvidet ansvar i butikschefens fravær. Det kræves, at du er fleksibel og kan arbejde alle ugedage, også i dagtimerne, så derfor er det ikke muligt at studere ved siden af.

Pilgrim A/S
Gem
Pilgrim A/S

Vi søger en deltidsansat til Storcenter Nord

Aarhus N

Vi søger en fleksibel, serviceminded og ansvarlig deltidsansat med udvidet ansvar til en 10-15 timers stilling.

Dine primære opgaver vil bl.a. være salg og kundeservice, skyde huller i ørerne, samt sørge for at butikken fremstår flot og imødekommende.

Det kræves, at du er fleksibel, og kan arbejde alle ugedage, også i dagtimerne, så derfor er det ikke muligt, at studere ved siden af.

Pilgrim A/S
Gem
Pilgrim A/S

Vi søger deltidsansat til Magasin

Aarhus C

Vil du være en del af vores unikke smykkeunivers?

Nogle af dine primære opgaver vil være salg og kundeservice, skyde huller i ørerne, samt sørge for at butikken fremstår flot og imødekommende.

Dette er en deltidsstilling, hvor du har et udvidet ansvar i butikschefens fravær. Det kræves, at du er fleksibel, og kan arbejde alle ugedage, også i dagtimerne, så derfor er det ikke muligt, at studere ved siden af.

Pilgrim A/S
Gem
Pilgrim A/S

Timeansatte til Herning Centret

Pilgrim søger fleksible, serviceminded og ansvarlige personer til vores butik i Herning Centret. Stillingerne er til løbende ansættelser, og er 3-8 timer. I højsæson og feriesæson er der mulighed for flere timer.

Som timeansat kommer du til at indgå i et team af dygtige, modeinteresserede salgsassistenter. Du skal være serviceminded til fingerspidserne, da vores ypperste formål er at give vores kunder en unik og fantastisk oplevelse, når de besøger vores butikker. I Pilgrim arbejder vi som ét stort team, så derfor er det afgørende, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og bidrage med godt humør og gode resultater

Pilgrim A/S
Gem
Pilgrim A/S

Salgsassistent til Hillerød

Pilgrim søger en fleksibel, serviceminded og ansvarlig salgsassistent med udvidet ansvar til en 12-25 timers stilling til vores butik i Slotsarkaderne i Hillerød. Der kan være ekstra timer ved højtider, ferier og sygdom.

Som deltidsansat kommer du til at indgå i et team af dygtige, modeinteresserede salgsassistenter. Vi arbejder som ét stort team, så derfor er det afgørende, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og bidrage med godt humør og gode resultater.

Pilgrim A/S
Gem
Pilgrim A/S

Visual Merchandiser til Rødby/Gedser

Vi søger en fleksibel, serviceminded og ansvarlig Visual Merchandiser til et studiejob i Rødby/Gedser.

Du kan arbejde 2-4 dage om måneden ca. 4-6 timer pr. vagt. Kørekort og bil er en fordel.

Dine primære opgaver:

  • Trimning af salgsområde, så alle varer hænger efter vores guidelines
  • Træning af personale
  • Ugentlig opfølgning med HQ
Pilgrim A/S
Gem
Pilgrim A/S

Deltidsansat til Herning Centret

Herning

Vi søger en fleksibel, servicemindet og ansvarlig deltidsansat med udvidet ansvar, til en 10-15 timers stilling til vores butik i Herning Centret. Der kan være ekstra timer ved højtider, ferier og sygdom.

Du skal være servicemindet til fingerspidserne, da vores ypperste formål er at give vores kunder en unik og fantastisk oplevelse, når de besøger vores butikker. I Pilgrim arbejder vi som ét stort team, så derfor er det afgørende, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og bidrage med godt humør og gode resultater.

Pilgrim A/S
Gem

Deltidsmedarbejder til Pilgrim 3-8 timer om ugen

Rødovre

Pilgrim søger en deltidsmedarbejder 3-8 timer pr. 1. juli 2024.

Indrykket:
Hentet fra Rødovre Centrum

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV