4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Pilgrim A/S

Vi søger en timeansat til Kolding Storcenter

Vi søger en fleksibel, serviceminded og ansvarlig medarbejder til en 3-8 timers stilling. I højsæson og feriesæson er der mulighed for flere timer.

Prmære opgaver:

  • Salg og kundeservice
  • Skyde huller i ørerne
  • Sørge for at butikken fremstår flot og imødekommende.
Pilgrim A/S
Pilgrim A/S

Vi søger en timeansat til Pilgrim, Broen i Esbjerg

Esbjerg

Pilgrim søger en fleksibel, servicemindet og ansvarlig timeansat til en 3-8-timers stilling.

Du kommer til at indgå i et team af dygtige, modeinteresserede salgsassistenter. Du skal være servicemindet til fingerspidserne, da vores ypperste formål er at give vores kunder en unik og fantastisk oplevelse, når de besøger vores butikker.

Som timeansat kræves det, at du er fleksibel og kan arbejde alle ugedage dog primært eftermiddage, aftener, weekender og i udvidede åbningstider. I feriesæsonen vil der være ekstra timer.

Pilgrim A/S
Pilgrim A/S

Vi søger en Shop Manager til Bruuns Galleri

Aarhus C

Vil du være en del af vores unikke smykkeunivers?

Du har det overordnede ansvar for butikken. Du skal derfor være en god og motiverende sælger, der tilmed er servicemindet til fingerspidserne, da vores ypperste formål er at give vores kunder en unik og fantastisk oplevelse, når de besøger vores butikker.

I Pilgrim arbejder vi som ét stort team, så derfor er det vigtigt, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og motivere de ansatte til at skabe gode resultater.

Pilgrim A/S
Pilgrim A/S

Barselsvikar/salgsassistent til Slagelse

Vil du være en del af vores unikke smykkeunivers?

Pilgrim søger en fleksibel, serviceminded og ansvarlig salgsassistent med udvidet ansvar til et barselsvikariat i en 15-25 timers stilling til vores butik i Slagelse.

I Pilgrim arbejder vi som ét stort team, så derfor er det afgørende, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og bidrage med godt humør og gode resultater.

Pilgrim A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV