3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

moveero
Reparatør til vedligeholdelsesafdelingen hos moveero i Nagbøl

moveero

På udkig efter gode udviklingsmuligheder, så er det her, du skal se nærmere.

moveero, tidligere GKN Wheels, er en spændende og dynamisk arbejdsplads med et produktprogram baseret på fremstilling af hjul til langsomtgående køretøjer bl.a. landbrugs- og entreprenørmaskiner. Vi er ca. 360 ansatte i Nagbøl, som ligger nær Kolding.

moveero

Som reparatør har du sammen med fagligt dygtige og kompetente kollegaer i Vedligeholdsafdelingen ansvaret for drift, vedligeholdelse og service af produktionsudstyr og installationer. Du bidrager med fejlfinding og reparation af vores produktionsudstyr samt løbende forbedringsaktiviteter. Der er gode udviklingsmuligheder og variation i opgaverne, hvor mange spændende arbejdsdage er i vente.

Hos moveero har vi ordnede løn- og arbejdsvilkår med god oplæring og sikkerhed i udførelsen af arbejdet. Vi samarbejder på tværs af afdelingerne, hjælper hinanden og har et godt fællesskab.

moveero
moveero
Automatiktekniker, industrielektriker til moveero i Nagbøl

moveero

Har du teknisk flair og søger gode udviklingsmuligheder, så se her!

moveero

Som automatiktekniker, automatikfagtekniker, automatikmekaniker eller industrielektriker har du sammen med fagligt dygtige og kompetente kollegaer i Vedligeholdsafdelingen ansvaret for drift, vedligeholdelse og service af produktionsudstyr og installationer.

Du bidrager med fejlfinding og reparation af vores produktionsudstyr samt løbende forbedringsaktiviteter. Der er gode udviklingsmuligheder og variation i opgaverne, hvor mange spændende arbejdsdage er i vente.

moveero
moveero
Produktionsmedarbejdere til moveero i Nagbøl

moveero, Lunderskov

Er du vores kommende gode og selvstændige medarbejder?

FIRMANAVN

moveero, tidligere GKN Wheels, er en spændende og dynamisk arbejdsplads med et produktprogram baseret på fremstilling af hjul til langsomtgående køretøjer bl.a. landbrugs- og entreprenørmaskiner. Vi er ca. 360 ansatte i Nagbøl, som ligger nær Kolding. Vil du vide mere, så se her moveero.

Vi har travlt og søger nye kollegaer til vores produktion, dette både på dag-, aften-, nat- og weekendhold.

moveero