8 jobannoncer matcher din søgning 8 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Falck Danmark A/S

Beskæftigelsespsykolog søges til barselsvikat i Falck Healthcare – Quick Care Aabenraa

Du vil blive en del af en tværfaglig afdeling med bl.a. psykologer, fysioterapeuter, ergoterapeut, mentorer, jobformidlere og en afdelingsleder.

Psykologens opgaver vil bl.a. bestå af følgende:

  • Beskæftigelsesrettede screeninger af borgerens psykiske funktionsniveau
  • Korte målrettede, motiverende og opkvalificerende samtaleforløb med borgere, der af psykiske og/eller fysiske årsager står uden for beskæftigelse
  • Udførsel af psykologiske undersøgelser, hvor der bl.a. benyttes WAIS-IV, WMS-IV, NEO PI-3 samt RCFT
Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S

Assistanskoordinatorer med svenska språkkunskaper till Internationell Alarmcentral

København eller Stockholm (SE)

Just nu söker vi assistanskoordinatorer som pratar flytande svenska till vår dygnet runt bemannade alarmcentral i Köpenhamn SV, Danmark, eller Stockholm, Sverige, med start så snart som möjligt.

Arbetet på alarmcentralen innebär att hjälpa nödställda kunder över hela världen dygnet runt, och dina arbetsuppgifter kommer att variera från att hjälpa en ryggsäcksresenär som har blivit försenad till sitt flyg i till exempel Mexiko, till att assistera om olyckan är framme under familjens årliga semestertur.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S

Team Manager til Assistancen

København SV

Hvis du kan lide at arbejde i et internationalt miljø, er interesseret i kommunikation, at rejse og hjælpe mennesker i nødstilfælde, så tilbyder Falck Global Assistance en fantastisk mulighed.

I stillingen som Team Manager vil du have ansvaret for det operative personale i Assistancen og den daglige drift, samt samarbejdet med resten af organisationen.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S

Resultatorienteret outbound sælger

Aarhus N

Vi søger dig som drømmer om en salgskarriere inden for BtB, og dig som arbejder målrettet for at blive en endnu bedre sælger.

Som vores nye erhvervssælger bliver du en del af et uformelt team, hvor der er fokus på godt kollegaskab, sociale arrangementer og ikke mindst ambitiøse salgsmålsætninger.

Lyder det som noget for dig?

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S

Kundeservicemedarbejder – Hjælp os med at skabe magiske kundeoplevelser

København SV

Drømmer du om en karriere inden for kundeservice, og brænder du for at levere enestående kundeoplevelser, som skaber værdi for andre mennesker?

Vi er et ambitiøst team, som alle brænder for unikke kundeoplevelser – og vi vil gerne have dig med på holdet. Din fornemmeste opgave bliver at håndtere forskelligartede telefonopkald fra vores kunder, der ringer til os angående køb af produkter, spørgsmål til deres eksisterende abonnement, regningsspørgsmål m.m.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S

Jobformidler til Falck-afdeling i Aarhus

Aarhus N

Har du en beskæftigelsesfaglig baggrund som socialrådgiver og erfaring med ledighedsydelsesmodtagere og kontanthjælpsmodtagere, og vil du være med til at hjælpe borgere videre ud på arbejdsmarkedet?

Som jobformidler er du ansvarlig for borgers beskæftigelsesrettede forløb og skal derfor kunne håndtere en bred vifte af spændende arbejdsopgaver centreret omkring at få borgerne ud i job, lønnede timer eller virksomhedspraktik mhp. job.

Vi tilbyder et uformelt og humoristisk arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på sparring, dialog og kvalitet.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S

Psykolog

Odense C

Du vil blive en del af en tværfaglig afdeling med bl.a. psykologer, fysioterapeuter og beskæftigelseskonsulenter og skal betjene en borgergruppe, der grundet fysisk og psykisk lidelse har vanskeligt ved at returnere til arbejdsmarkedet.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, der består af et dynamisk og tværfagligt team. De forskellige afdelinger mødes jævnligt på tværs af landet i både sociale og faglige sammenhænge.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S

Jobformidler til Falck Quick Care

Herning, Struer, Viborg, Lemvig

Har du en beskæftigelsesfaglig baggrund som socialrådgiver og vil du være med til at hjælpe borgere på ledighedsydelse ud i fleksjob?

Som jobformidler er du ansvarlig for borgers beskæftigelsesrettede forløb og skal derfor kunne håndtere en bred vifte af spændende arbejdsopgaver centreret omkring at få borgere på ledighedsydelse ud i fleksjob.

Vi tilbyder stor indflydelse i udviklingen af afdelingens og eget arbejde med afsæt i en fast metode.

Falck Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV