18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Falck Danmark A/S
Sales Manager – Travel Risk Management

Falck Danmark A/S, Copenhagen

As Sales Manager your primary role will be to cultivate our BtB customer portfolio by building and strengthening it with new customers, whilst achieving key targets in our growth strategy. You will be responsible for every phase of the customer journey from generating new leads and creating lasting relationships with them, to developing them into customers.

Once signed, you will help facilitate a smooth transition of the customer to the account management team. Furthermore, as the liaison between a new customer and our internal teams, you will be responsible for ensuring optimum service and satisfaction for our BtB customers. The position offers a global scope, however with emphasis on Nordic and European customers.

Falck Danmark A/S
Gem
Falck Danmark A/S
Fysioterapeut søges til Falck Healthcare

Falck Danmark A/S, Aarhus, Hadsten, Skanderborg og Silkeborg

En af vores medarbejdere er i lykkelige omstændigheder, og er derfor på barsel. Det betyder, at vi i Falck Healthcare søger med lys og lygte efter den helt rigtige fysioterapeut til et spændende, udfordrende og ikke mindst fagligt interessant barselsvikariat.

Har du interesse i en varierende hverdag på flere lokationer? Mener du også at fysioterapi bør tage udgangspunkt i et bio-psyko-socialt perspektiv? Vil du være en del af en virksomhed der arbejder ud fra et helhedsorienteret sundhedssyn i praksis?

Vi søger en fysioterapeut, der med en faglig, udviklende og kommerciel tilgang, varetager behandling og træning på sundhedsordninger i det østjyske.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S
Claims Handler til håndtering af rejseforsikring

Falck Danmark A/S, København

Vi søger lige nu en Claims Handler til vores kontor i København SV med start senest den 1. oktober eller 1. november 2022.

Arbejdet som Claims Handler består i at behandle rejseskader, f.eks. afbestilling, bagageforsinkelse og sygdom- og feriekompensation for danske forsikringsselskaber og virksomheder.

I stillingen vil du have ansvaret for, at kunden får en hurtig, effektiv og korrekt skadebehandling, jf. de gældende forsikringsbetingelser. Vi har en stærk tro på, at kunden skal føle sig i trygge hænder, hvorfor kundeservice er omdrejningspunktet i vores forretning.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S
Start din salgskarriere som sælger her!

Falck Danmark A/S, Aarhus

Vil du også være med til at sælge vores sundhedspakker, som reelt gør en forskel for andre mennesker? Og vil du samtidig gerne skabe en karriere inden for salg? Så er det netop dig, vi søger!

Som sælger i vores Outbound team bliver din fornemmeste opgave at ringe ud til eksisterende og potentielle kunder med henblik på at rådgive og sælge vores populære abonnementer. Det kan være Falck Sygetransport, hvor kunden bl.a. får akut kørsel til skadestue og planlagte kørsler til behandlinger. Det kan også være, at kunden har behov for en større sundhedspakke som f.eks. Falck Sundhedshjælp. Som vores nye sælger og sundhedsambassadør trives du med at tage styring i samtalen, stille uddybende spørgsmål og lytte aktivt til kunden.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S
Tele Account Manager til Falck Erhverv

Falck Danmark A/S, Århus

Vores erhvervsafdeling i Falck Assistance er i rivende udvikling, og vi søger derfor en dygtig Tele Account Manager, som kan være med til at udvikle vores portefølje. Vores ambition er at være dygtige til at komme omkring kundernes forretning, og finde ind til de områder, hvor vores produkter og ydelser giver afgørende kommercielle fordele.

Som Tele Account Manager vil din primære arbejdsopgave være at sælge og rådgive større erhvervskunder i forhold til Falcks løsninger og ydelser. Du vil få tildelt en eksisterende kundeportefølje, som du skal videreudvikle og optimere via kryds- og mersalg.

Som vores nye sælger vil du gennemgå et introforløb, hvor vi klæder dig godt på til jobbet. Du får værdifuld indsigt i vores organisation, produktundervisning, træning i samtaleteknikker og personprofiler mm.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S
Kandidatstuderende til Medicinsk Forhåndsvurderingsteam

Falck Danmark A/S, København

Falck Global Assistance A/S hjælper rejsende i udlandet. Vi assisterer både rejseforsikringsselskaber og virksomheder med ferierejsende, forretningsrejsende og udstationerede medarbejdere. Vores kernekompetencer er medicinsk assistance, rejseassistance og skadebehandling, der alle er ydelser, som håndteres på vores døgnbemandede alarmcentraler rundt omkring i verden.

Medicinsk Forhåndsvurderingsteam er et team af sygeplejersker, som foretager medicinske forhåndsvurderinger for vores forsikringsselskabers kunder. Dette indebærer at undersøge og vurdere om der er dækning for kundens kroniske eller nyopståede sygdom, såfremt de skulle blive syge på rejsen. Telefonen er det primære kommunikationsredskab, og man taler hver dag med mange kunder med forskellige medicinske problemstillinger.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S
Studentermedhjælper til Falck Healthcares marketingafdeling

Falck Danmark A/S, København

Har du skarpe skriftlige kompetencer, og er du en kreativ storyteller med flair for digital kommunikation? Så er det måske dig, vi leder efter!

Du bliver en del marketingafdelingen, som hører under Strategy & Digital transformation. Marketingafdelingen arbejder tæt sammen med Commercial-teamet, og vi kan garantere, at der altid er mange bolde i luften, som du skal være med til at gribe og jonglere i mål.

Typiske arbejdsopgaver

  • Udvikle, opdatere og koordinere content til hjemmeside
  • Opdatere og implementere content i salgsmaterialer, f.eks. PowerPoint
  • Udarbejde og udsende nyhedsbreve
  • Planlægge, udvikle og publicere content på LinkedIn
Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S
Koordinator til Health Contact Center

Falck Danmark A/S, København

Motiveres du af at hjælpe kunder hurtigt, empatisk og kompetent over telefonen, og har du et servicegen, der er helt i top?

Så er det dig vi mangler til vores dygtige team af koordinatorer, som dagligt hjælper vores kunder ud til fysiske og psykiske behandlinger, og rådgiver omkring brug af vores sundhedsordninger.

Som koordinator er du den første kunden møder i telefonen, og det er derfor vigtigt at du evner at skabe den gode samtale og kontakt. Du skal være empatisk og i stand til at bevare overblikket og roen i en travl hverdag, også når samtalen bliver svær. Telefon og pc er dine vigtigste arbejdsredskaber, og det er derfor vigtigt for os, at du har lyst til at tale med mange kunder hver dag, og at du hurtigt kan sætte dig ind i nye IT-systemer og procedurer

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S
Kunderådgiver til Inbound (BtB)

Falck Danmark A/S, Aarhus

Falcks DNA er at hjælpe. Det er derfor vi er her, og vi er gode til det. I Falck Sales & Customer Service hjælper vi ved at lytte og spørge ind til vores kunder via telefonen. Hvis du er dygtig til lige netop dét, så er det dig, vi søger!

I Inbound (BtB) håndterer vi hver dag forskelligartede telefonopkald fra vores erhvervskunder, som f.eks. har spørgsmål til Falcks sundhedsprodukter, regningsspørgsmål eller overvejelser om at opsige deres abonnement. Som kunderådgiver i vores erhvervsteam er det din fornemmeste opgave at møde kunderne i øjenhøjde og sikre, at I sammen finder frem til den rigtige løsning.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S
Personale til liggende sygetransport

Falck Danmark A/S, Roskilde

Er du uddannet til at udføre Ikke-behandlingskrævende liggende patientbefordring, eller er du tidligere ambulanceuddannet, og kan se dig selv arbejde sammen med dedikerede kollegaer på det præhospitale område? Så er du måske vores nye kollega i Falck.

Vi søger en ST-redder til en fast stilling, som har lyst til at være en del af vores Falck-fællesskab, og som brænder for at levere den bedste service til vores kunder.

Vi søger nye kolleger, der har lyst til at bidrage positivt og vil være med til og udvikle den liggende sygetransport til gavn for borgerne.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S
Senior Commercial Manager – Partnerships

Falck Danmark A/S, København

Do you want to work for a company that saves and improves lives?

To expand our reach and accelerate our growth within consumer, we will scale up and professionalise our partnership platform.

We are therefore looking for an experienced Senior Commercial Manager to join the Consumer organisation. The candidate will take on the responsibility of leading and driving our partnership journey and help us deliver on our strategy.

As Senior Commercial Manager you will be overall responsible for building up and manage consumer portfolio of partnerships and resell agreements. Your success will be measured on your ability to build up a profitable partnership portfolio without compromising simplicity in our operating model.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S
Senior Scrum Master/People Lead

Falck Danmark A/S, Copenhagen

We are looking for a Senior Scrum Master/People Lead with an agile foundation and a technical curiosity who can help us empower two of our agile end-to-end development teams. The teams consist of developers, QA and automation engineers, DevOps engineers, UX/UI designers, and a Scrum Master.

What we need you to do

  • Support the teams in delivering world-class web solutions that supports intuitive customer journeys
  • Be the change agent that has a continuous improvement mindset
  • Build strong feedback loops to strengthen our teams as part of everything we do
Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S
Økonomiassistent, Accounts Receivable

Falck Danmark A/S, København

Trives du i et dynamisk team, med muligheden for løbende udvikling af din faglighed i en international organisation, samt at være med til at sikre den bedste økonomiske styring af kunderne? Så er det måske dig vi leder efter.

Accounts Receivable teamet, indgår som en del af Falck Global Assistance’ samlede Finance funktion, opdelt i teams, som supporterer vores forretningsenheder i både Danmark, Sverige og Finland.

Som Økonomiassistent får du en afvekslende hverdag, hvor du driver dine opgaver både i samarbejde med resten af teamet og selvstændigt.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S
Økonomiassistent, Accounts Payable

Falck Danmark A/S, København

Trives du i et dynamisk team, med muligheden for løbende udvikling af din faglighed i en international organisation samt at være med til at sikre den bedste økonomiske styring af kunderne? Så er det måske dig vi leder efter.

Vi søger lige nu en ny kollega til vores Accounts Payables team i Falck Global Assistance A/S, til at varetage den daglige kreditor bogholderstyring. Accounts Payables teamet, bestående af 2 personer, indgår som en del af Falck Global Assistance’ samlede Finance funktion, opdelt i teams, som supporterer vores forretningsenheder i både Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Som Økonomiassistent i Accounts Payable teamet vil du få du en afvekslende hverdag, hvor du driver dine opgaver både selvstændigt og i samarbejde med resten af teamet.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S
Ambulanceassistent

Falck Danmark A/S, Holstebro

Som Ambulanceassistent hos Falck gør du dit ypperste for at redde liv, forbedre helbredsudsigter, formindske smerter og andre symptomer og yde omsorg og tryghed.

Du skal kunne bevare overblikket og træffe beslutninger under stressende forhold. Med din faglighed og din empatiske tilgang har du både blik for patienten og patientens pårørende og andre tilstedeværende, som i situationen kan have behov for opmærksomhed og hjælp.

Arbejdet byder dog også på opgaver, som ikke nødvendigvis er sundhedsfagligt krævende, men blot handler om venlig og omsorgsfuld transport af ikke-behandlingskrævende patienter.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S
Ambulancebehandler

Falck Danmark A/S, Struer

Som Ambulancebehandler hos Falck gør du dit ypperste for at redde liv, forbedre helbredsudsigter, formindske smerter og andre symptomer og yde omsorg og tryghed.

Du skal kunne bevare overblikket og træffe beslutninger under stressende forhold. Med din faglighed og din empatiske tilgang har du både blik for patienten og patientens pårørende og andre tilstedeværende, som i situationen kan have behov for opmærksomhed og hjælp.

Falck stiller det nødvendige udstyr til rådighed og sikrer høj faglighed via løbende træning. Vi bruger blandt andet standby-tiden til at øve færdigheder i forbindelse med skiftende scenarier, fordi vi ved, at udstyret kun er halvt så godt som personen, der bruger det.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S
Ambulanceassistent

Falck Danmark A/S, Struer

Som Ambulanceassistent hos Falck gør du dit ypperste for at redde liv, forbedre helbredsudsigter, formindske smerter og andre symptomer og yde omsorg og tryghed.

Du skal kunne bevare overblikket og træffe beslutninger under stressende forhold. Med din faglighed og din empatiske tilgang har du både blik for patienten og patientens pårørende og andre tilstedeværende, som i situationen kan have behov for opmærksomhed og hjælp.

Arbejdet byder dog også på opgaver, som ikke nødvendigvis er sundhedsfagligt krævende, men blot handler om venlig og omsorgsfuld transport af ikke-behandlingskrævende patienter.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S
Redder Brand

Falck Danmark A/S, Randers

Du kommer til at varetage brandrelaterede opgaver, opgaver på Specialværkstedet samt diverse forefaldne opgaver på station Randers samt de øvrige stationer i stationsområdet.

Jobbet som Brandredder indebærer bl.a.:

  • Døgnvagt fra kl. 07:30 – 07:30
  • Deltage i øvelsesaktivitet
  • Vask, bindsling, pakning af slanger – fyldning af luftflasker – reparation af brandmateriel – afsendelse af pakker – vask af branddragter – forefaldne opgaver på stationen etc.
Falck Danmark A/S