3 job ads

Your search

Filter your search

Category

3 job ads

Save
Falck Danmark A/S

Driftsleder M/K med stort servicegen til Driftscenter DK Ambulance og Siddende Sygetransport

Vi søger en ny kollega til vores til vores døgnbemandede Driftscenter i Farum.

Det primære fokus for denne stilling er at varetage og sikre driften af Falcks kontrakt med Regionerne, vedrørende ambulancekørsel, liggende (og siddende) sygetransport.

Vi har et godt arbejdsmiljø og lægger vægt på en frisk, humoristisk og uformel omgangstone, hvor vi tager hånd om hinanden og dem vi servicerer.

Falck Danmark A/S
Check the job satisfaction:
Published:
Save
Falck Danmark A/S

Resultatorienteret outbound-sælger

Aarhus N

Drømmer du om en karriere inden for BtB-salg, hvor du kan udvikle dig og opnå store resultater?

Som vores nye erhvervssælger bliver du en del af et uformelt team, hvor der er fokus på godt kollegaskab, sociale arrangementer og ikke mindst ambitiøse salgsmålsætninger.

Lyder det som noget for dig?

Falck Danmark A/S
Check the job satisfaction:
Published:
Save
Falck Danmark A/S

Psykolog

Motiveres du af at hjælpe andre godt videre i deres arbejdsliv, og ønsker du et job, hvor du dagligt gør en forskel for andre, så se her:

Vi sørger til vores nye afdeling i København resultatorienterede og kommunikative stærke psykologer, der har erfaring med og interesse i en konsultativ rolle inden for beskæftigelsesområdet herunder også en forståelse af, at levere en ydelse til en kunde.

Du vil blive en del af en tværfaglig enhed, og får et tæt samarbejde med både beskæftigelseskonsulenter, fysioterapeuter, psykiater og øvrige psykologer. Du vil skulle arbejde med en borgergruppe der er sygemeldte og oftest har fysiske, psykiske og/eller sociale udfordringer.

Falck Danmark A/S
Check the job satisfaction:
Published:

Do you have a Jobindex CV?

Jobindex matches CVs with companies' vacancies.

Create CV