2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Unicon A/S
Vi søger betonchauffører til Unicons fabrikker i København

Unicon A/S, Avedøre, Prøvestenen eller Ejby (Glostrup)

Har du stort kørekort incl. hænger/trailer og vil du være en del af et helstøbt og solidt arbejdsmiljø hos Danmarks førende betonproducent? Kan du lide at arbejde med entreprenørmateriel og have kundekontakt, så er jobbet som betonchauffør måske noget for dig?

Som betonchauffør i Unicon leverer du verdens mest anvendte byggemateriale. For udenforstående kan vores arbejde måske virke enkelt, men når du kommer indenfor, vil du blive forbløffet over betonens mange anvendelsesområder og du vil opdage, hvordan samfundet får glæde af dit arbejde i generationer.

Du har stort kørekort incl. hænger/trailer og EU-bevis. Har du krancertifikat samt erfaring fra bygge-/entreprenørbranchen, vil det være en fordel.

Unicon A/S
Unicon A/S
Procurement Specialist

Unicon A/S, Vejle

Vi søger lige nu en dygtig og proaktiv Procurement Specialist til en spændende og udviklende stilling i Unicon A/S

Som Procurement Specialist får du en nøglerolle i at understøtte og drive udviklingen af Unicons indkøb af både direkte og indirekte indkøb gennem markedsanalyser, leverandørevaluering og aftale forhandlinger med potentielle leverandører.

Du arbejder med koordinering af indkøb på tværs af forretningen, hvor du i samarbejde med dine interessenter udarbejder planer for den enkelte indkøbskategori gennem initiativer og projekter, hvilket leder til samlede forbedringer af vores forretnings værdikæde.

Unicon A/S