6 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

6 jobannoncer

Gem
DR Byen

Analytikere til streamingdata

København S

DR Analyse søger 1-2 dygtige specialister til analyse af førstepartsbrugerdata. Det er nøgleroller til understøttelse af DR’s fortsatte udvikling som digitalt mediehus.

Som specialist med fokus på streaming og førstepartsdata vil du både have faste opgaver og indgå i forskellige ad hoc-projekter:

  • Du skal analysere seertal, brugerrejsemønstre og dækningsbidrag med mere på DRTV, som er indgangen til såvel DR’s on demand tv-univers som DR’s lineære kanaler. Opgaverne vil være såvel program- og genrenære som platforms- og markedsfokuserede.
Gem
DR Byen

DR søger dygtig dataspecialist

København S

DR Analyse søger en dygtig dataspecialist til at udvikle datakilder til nysgerrige analytikere og indholdsproducenter på tværs af DR.

Som dataspecialist skal du udvikle, drifte og analysere datakilder, der er afledt af DR’s førstepartsdata.

Dertil skal du arbejde med data fra mediebranchens fælles målinger samt drive en række adspurgte målinger.

Gem
DR Byen

Dedikeret HR-chef

København S

HR’s ansvarsområder og indflydelse på organisationers udvikling vil de kommende år spille en helt central og afgørende rolle. Det vil den også i DR, og nu kan du som HR-chef få mulighed for at stå i spidsen for det hele.

Du bliver leder for tre teamledere og ca. 25 dedikerede medarbejdere, som har styr på alt lige fra det personalejuridiske i overenskomstforhandlinger til de initiativer, der igangsættes i DR’s store mangfoldighedsprojekt. Du skal som HR-chef sætte dit præg på den overordnede retning og tegne HR’s rolle på tværs af organisationen.

Gem
DR Byen

PA søges til dynamisk rolle med kreative udfordringer

København S

Trives du i en dynamisk atmosfære, som til tider kræver kreative løsninger på komplekse opgaver, og kan du jonglere en bred vifte af administrative og praktiske opgaver, deadlines og møder?

Vi har brug for en dygtig og pålidelig PA/sekretær, som både skal facilitere afdelings- og områdecheferne i en travl hverdag, men også hjælpe os med at løfte ansvaret for en række administrative opgaver i DR’s Markedsføring og Brugerkontakt.

Gem
DR Byen

DR Koncerthuset søger en akademisk, administrativ koordinator til at understøtte bl.a. DR Pigekoret, samt DR Koncerthusets område for børn og unge

København S

Arbejdsopgaverne består af en række planlægnings-, drifts- og økonomiopgaver, og du vil skulle tage et koordinerende ansvar for planlægning, drift, økonomi og kontrakter med medvirkende og samarbejdspartnere.

Vi kan tilbyde:

  • Afvekslende arbejde i et kunstnerisk, ambitiøst og innovativt miljø
  • Dygtige kolleger i administrationen, hvor der er fokus på sparring i opgaveløsningen på tværs af hele DR Koncerthuset.
Gem
DR Bornholm

Vært til P4 Bornholm

Rønne

Du ved, hvad der optager P4-målgruppen og kan få lytterne til at bidrage ved for eksempel at sende sms'er til dig i studiet. Du kan krydre dagens journalistiske historier med anekdoter fra dit eget liv eller verden omkring dig. Samtidig formår du at give plads til humor, overraskelser og din kærlighed til P4-musikken til et perfekt mix.

Du vil runde studiet på de fleste af dine arbejdsdage - ofte sammen med en med-vært om morgenen, men også alene på eftermiddage og i weekenden. Der vil også være dage i vagtplanen, hvor du som livereporter sender direkte fra den bornholmske hverdag.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV