8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 8 af 8 resultater.
DR ByenHR-konsulent til driftssikker personaleadministration i DR

DR Byen, København

Brænder du for at bidrage til velfungerende processer inden for HR og personaleadministration? Og kan du se dig selv i Danmarks største medievirksomhed, der leverer public service af høj kvalitet til danskerne? Så har vi en spændende stilling til dig!

Som administrativ HR-konsulent vil du blive en del af HR-Service, der udover dig består af 5 andre HR-konsulenter, en uddannelseskonsulent samt en teamleder.

Vi søger en administrativ medarbejder, som kan bidrage med den løbende personaleadministrative drift, fx ansættelser, fratrædelser og lignende administrative processer, herunder at understøtte og rådgive chefer i anvendelsen af DR’s overenskomster.

DR-ByenForandringsorienteret områdeleder søges til DR Kapacitet og Teknik

DR-Byen, København

Er du en dreven personale- og/eller projektleder og har du interesse for og erfaring med forandringsledelse? Så er du muligvis den teamleder, som vi søger til DR Kapacitet og Teknik. Du vil få det daglige personaleansvar for medarbejderne i OB/Studieproduktion og i DR Udstyr.

De primære forandringer i området omhandler dels tekniske løsninger, men også nye måder at arbejde på for at kunne optimere arbejdsprocesser. Derfor ligger vi vægt på, at du arbejder inddragende, hvor medarbejderne også har et ansvar for forandringen.

Vi forventer af dig, at du har:

  • dokumenteret erfaring med projektledelse og gerne personaleledelse
  • kan drive forandringsprocesser
  • har teknologisk forståelse
DR ByenTeknisk koordinator (TEKO) til DR Medieproduktion

DR Byen, København

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks bedste TEKO-gruppe?

DR søger en ny medarbejder til gruppen af tekniske koordinatorer. Her får du mulighed for at arbejde med alle typer af produktioner så som TV Avisen, Alle mod 1 og Melodi Grand Prix. Vi søger en kandidat med stor teknisk kunnen, men som også har lyst til at udvikle sig. Det er vigtigt, at du er god til at bevare roen i pressede situationer, kunne manøvrere i teknisk kompleksitet og indgå som en god kollega både i TEKO-gruppen og på produktioner.

Dit primære arbejde vil bestå i at være teknisk koordinator på produktioner. Disse produktioner ligger på alle ugens dage og også aften, så der må forventes skiftende arbejdstider. Ud over produktion som primær opgave, vil du også skulle arbejde med rådgivning og sparring om tekniske løsninger, udarbejdelse af teknisk dokumentation for produktionerne og som udstyrskoordinator.

DR ByenChef til P1

DR Byen, København

Visionær og strategisk stærk chef til P1

Elsker du radiofoni, og synes du, at lydens guldalder er kommet for at blive? Har du flair for taleradio i alle dens facetter, og vil du være med til at tage et succesfuldt P1 skridtet videre? Er du strategisk og journalistisk stærk, og kan du både udfordre og være godt selskab for dine kolleger? Så er du måske den nye chef for P1.

DR’s radio- og podcaststilbud er med til at understøtte DR’s overordnede strategi ’Sammen om det vigtige’. Frem mod 2025 arbejder vi på at understøtte demokratiet, bidrage til kulturen og styrke fællesskaber i Danmark. Samtidig skal brugernes oplevede værdi af DR’s programmer og indhold øges, og der skal ske et kraftigt digitalt ryk.

DR-ByenSoftwareudvikler til Virksomhedssystemer

DR-Byen

DR søger en person, som kan indgå i et kompetent projektteam indenfor DR’s virksomheds systemer. Har du erfaring med implementering og videreudvikling af både standard og egenudviklede systemer - og har du en generel funktionel forretnings forståelse? Kan du arbejde selvstændigt og analytisk, er du indstillet på at dele din viden med dine kollegaer? Så er du måske den udvikler vi søger.

Som udvikler i DR får du tildelt systemansvar for specifikke applikationer i samarbejde med et team bestående af 14 softwarespecialister og systemudviklere, med en applikationsportefølje der udvides efter behov fra de administrative brugere. Ansvar og arbejdsopgaver

  • Cloud enabling af både in-house og standard applikationer.
  • Udviklingsopgaver ved implementering, datamigrering og tilretninger (både standard systemer og in-house udviklede systemer), herunder fejlhåndtering overfor leverandører.
DR Nyheder søger beslutningsdygtig redaktør, som er vild med nyheder og livefjernsyn
Vil du være med til at styre Danmarks mest troværdige nyhedsmedier og sende livefjernsyn, når danskerne har brug for at blive informeret her og nu?
DR, Storkøbenhavn
MediaJob
Stærk nyhedsjournalist med fokus på unge
Vi er en ny redaktion i DR Nyheder med en klar ambition: Vi vil lave modig og troværdig journalistik, som unge taler om.
DR, København
MediaJob
Stærk vært til P3 Nyheder
Vil du have en afgørende rolle på en af Danmarks mest ambitiøse nyhedsredaktioner?
DR, København
MediaJob