4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
DR Midt & Vest

Er du ny administrativ blæksprutte på DR Midt & Vest?

Holstebro

En ting er sikkert: Du kommer ikke til at kede dig i en nyhedsverden, hvor tingene går stærkt, og hvor det administrative alligevel skal løses med en rolig og sikker hånd. Du får en central rolle på redaktionen, hvor alle vil henvende sig, når der er små og store spørgsmål og ting, der bare skal løses her og nu.

Du tager ansvar for redaktionens virke fra at være referent for centrale møder eller træde til, når kaffemaskinen strejker. Uanset kompleksitet helmer du ikke, før ting og systemer fungerer optimalt

Gem
DR Byen

DR Koncerthuset søger kollega til booking, formatudvikling og indholdspartnerskaber

København S

DR Koncerthusets kommercielle team laver de arrangementer, der ikke er med DR’s egne kor og orkestre – og i dette område søger vi nu en kreativ og forretningsudviklende kollega, som i samarbejde med husets bookingansvarlige kan videreudvikle vores profil og forretning gennem stærke bookinger, indholdspartnerskaber, fokus på formatudvikling og nye målgrupper.

Du får en central position i huset og kommer til at arbejde tæt sammen med både kunstneriske og kommercielle profiler.

Gem
DR Byen

Udvikler til DR’s DataOps team

København S

Er du en passioneret og dygtig udvikler, der brænder for at arbejde med avanceret dataopsamling og samtykkehåndtering? Og vil du være en del af et fællesskab, der leverer public service og skaber værdi for seere, lyttere og brugere i hele Danmark?

Teamet, du bliver en del af, er et centralt placeret team, der består af passionerede fagfolk med ekspertise inden for softwareudvikling, dataanalyse og compliance.

Teamet går pragmatisk til opgaveløsning og samarbejde. Vi har tillid til hinanden og vores forskellige fagligheder/bidrag, men samtidig er der plads til og mulighed for at udfordre hinanden.

Gem
DR Byen

Strategisk og retningssættende chef til DR Jura

København S

Den juridiske afdeling i DR består af 11 jurister og to studentermedhjælpere. Afdelingen præges af høj faglig ekspertise indenfor de forskellige, relevante juridiske fagområder.

Det er en afdeling, som ønsker sig en stærk ledelsesprofil, der bedriver strategisk ledelse, og som hviler tilstrækkeligt i egen faglighed og derfor på bedste vis understøtter og sætter dygtige og selvkørende jurister fri – uden at slippe den fælles retning og følelsen af faglig stolthed og samhørighed.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV