12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DR Byen Erfaren HR-konsulent til personaleadministration i DR

DR Byen, København

DR forhandler selv egne overenskomster, og du kommer til at understøtte og rådgive chefer i anvendelsen af DR’s overenskomster. Du hjælper med at supportere og finde løsninger. Dette gælder alt fra eksempelvis arbejdstidsregler til lønsammensætning, ferie og frihedsadministration og forskellige ansættelsesformer. Som HR-konsulent understøtter du cheferne med administrative opgaver i forbindelse med stillingsopslag.

Vi er midt i udbud og senere implementering af nyt HR-system, som vil medføre en stor forandring i vores daglige drift – og det skal du have lyst til at være en del af.

Teamet af HR-konsulenter indgår i et meget tæt samarbejde med HR-partnere og HR-jurister, så vi ud fra en helhedsorienteret tilgang kan levere brugbare og konstruktive løsninger til rette tid på HR-området. Herudover vil du som administrativ HR-konsulent komme til at samarbejde med lønteamet og cheferne i DR.

DR Byen Product Owner til DRTV

DR Byen, København

DR leverer i dag de danske streaming-tjenester der når bredest ud i befolkningen, og har for nyligt præsenteret en produktstrategi der sætter skarpt fokus på DRTV. Med en ambition om at være alle danskeres foretrukne streamingtjeneste skal DRTV fungere som hovedindgang for alt DR’s tv-indhold inden udgangen af 2025, og det kræver at DRTV opleves som endnu mere relevant af brugerne.

Vi søger derfor en product owner, der har ansvar for de værktøjer vi bruger til at kuratere, segmentere og personalisere DRTV for brugerne samt for applikations-backenden til DRTV.

Ideelt set har du har arbejdet med personalisering og segmentering før, og dine samarbejdspartnere vil forvente af dig, at du kan levere kompetent sparring og rådgivning på området og være ekspert på kapabiliteterne i systemerne teamet har ansvaret for.

DR Aarhus Visionær og fællesskabsorienteret sportschef til DR Sporten

DR Aarhus

Visionær og fællesskabsorienteret sportschef til DR Sporten.

Sport har en unik evne til at samle danskerne og understøtte fællesskabsfølelsen – både når det gælder de nære begivenheder på dansk jord og de største sportsbegivenheder i verden som OL, EM og VM. Som sportschef kommer du til at stå i spidsen for DR’s sportsdækning og skal videreføre DR’s ambition om at styrke de nationale fællesskaber, afspejle mangfoldigheden i sporten og drive væsentlig journalistik om sportens verden.

Som sportschef bliver du ansvarlig for den daglige ledelse og udvikling af DR Sporten. Du bliver chef for en redaktion med et tårnhøjt ambitionsniveau, som brænder for at levere en god og alsidig sportsdækning – båret af høj faglighed, nærvær og godt selskab.

DR Byen Servicetekniker til TV produktion

DR Byen, København

Har du lyst til at arbejde med service og support i Danmarks største mediehus? Så er du måske den vi søger til vores video team i Broadcast Service.

Du kommer til at arbejde med support af DR’s TV produktion/afvikling fra de store studier i DR byen, både nyhedsstudier og øvrige studier, samt OB-produktioner.

Jobbet omfatter support til alle dele af produktionen i de store studier herunder: Kamera, skærmvægge, videomiksere, EVS, PC og servere samt KVM, IT Sikkerhed, lyspulte, automatiseret afvikling, grafik løsninger m.m.

Et alsidigt og udfordrende job i et dynamisk miljø med spændende opgaver, der omfatter alt fra traditionelt Broadcast og IT-udstyr til udfordringer med komplekse broadcast systemer.

DR Byen DR Eksponering & Brugerkontakt søger teamleder for Produktion & Indkøb

DR Byen, København

Hvis du elsker public service, har en solid faglighed inden for styring og indkøb af kreative marketingsproduktioner, er stærk til samarbejde og kan lede mennesker som en del af en kreativ proces, så har vi et spændende og udfordrende job inden for marketing og medier klar til den rette kandidat.

Som teamleder får du ansvar for teamet ”Produktion & Indkøb”, hvor der er ansat en række dedikerede medarbejdere med en bred faglig spændvidde – fra produktionsledelse, billedproduktion, indkøb af eksterne leverancer mv.

DR Byen Chef for Medieplanning & Insights

DR Byen, København

Marcher Markholt søger på vegne af DR en ambitiøs og resultatdrevet chef for Medieplanning & Insights, der ønsker at sikre et datadrevet fundament for udvikling af effektiv marketing og branding.

Som Chef for Medieplanning & Insights hos DR får du chancen for at blive en del af landets største kultur- og medieinstitutioner, der i øjeblikket står over for at realisere en ambitiøs, spændende og ny virksomhedsstrategi. Du vil få ansvaret for at optimere medieplanlægning, -allokering og -optimering i overensstemmelse med ovennævnte strategi. DR er midt i en markant digital omstilling og for at lykkes med at nå de ambitiøse mål, spiller markedsføring og positionering af indhold, digitale platforme og brands, en afgørende rolle.

DR Byen Chef for Kreativ udvikling

DR Byen, København

Hvis du elsker public service, har en stærk kreativ faglighed og kan lede kreative mennesker, er et af branchens mest spændende jobs inden for marketing og medier netop blevet ledig og klar til den rette kandidat.

Marcher Markholt søger på vegne af DR en inspirerende og visionær chef for Kreativ udvikling til det nye direktørområde DR Bruger, Marked og Publicering, der skal være med til at udvikle og forankre kreative koncepter til effektiv integreret marketing og branding i overensstemmelse med DR’s nye virksomhedsstrategi, ”Sammen om det vigtige”.

Du vil få personaleansvar for omkring 30 dedikerede medarbejdere med en bred faglig spændvidde inden for både kreativ udvikling, SoMe og produktion.

DR Byen .NET-udvikler til DR's Loginteam

DR Byen, København

Du vil indgå i et nyoprettet team, der har ansvaret for DR's login-tjeneste, som bruges i DRTV, DR LYD og nogle af DR's eventapps. Login'et står foran en større refaktorering, der skal give brugerne en endnu bedre oplevelse ved login. Du vil være med i etableringen af teamet og få mulighed for at bidrage til løsningsarkitektur og etablering af en helt ny platform.

Vi bygger på .NET og søger erfarne .NET-udviklere, der med deres solide og faglige afsæt favner bredt og følger løsningerne helt til dørs. En opgave er først færdig, når løsningerne er i hænderne på brugerne og skaber værdi. Vi forventer, at du deler det samme mindset.

Som person stræber du efter kvalitet i dine leverancer og kan omstille dig, når situationen kræver en anden tilgang eller type af løsning. Du er samarbejdende og leder altid efter forbedringer og den smarteste måde at løse teamets opgaver på.

DR Byen Tekniker til Broadcast installation

DR Byen, København

Du kommer til at være en del af et travlt team, som arbejder både med store og små projekter inden for installation/vedligehold og reparation i broadcast området i DR, samt udvikling af specialløsninger til biler m.m. og du kommer til at arbejde med en række projekter i DRs faciliteter over hele landet, dog med udgangspunkt i København. Vi har et smedeværksted med alle maskiner til rådighed.

Ansvar og arbejdsopgaver

  • Installationsopgaver i broadcast faciliteter- apparat rum, TV og radiostudier, serverrum m.m.
  • Tæt samarbejde med faglige projektledere på de enkelte opgaver

Et spændende og udfordrende job i et godt miljø med et stort spænd i opgaverne, der omfatter alle sider af traditionelt broadcast- og IT-udstyr.

DR Byen Produktionsleder til DR Koncerthuset med fokus på rytmisk koncertproduktion

DR Byen, København

DR Koncerthuset søger en erfaren produktionsleder med kendskab til den rytmiske branche og med særlig tæft for administrative og tilrettelæggende opgaver. Der arbejdes primært med de turnerende Pop/Rock-bands og artister og beslægtede genrer indenfor det rytmiske segment.

Produktionslederens primære opgave består i ansvar for overordnet produktionsplanlægning (pre-produktion) og lejlighedsvis afvikling (produktionsledelse) af DR Koncerthusets rytmiske program.

Produktionslederen kommer til at indgå i et nært team, der arbejder med de rytmiske koncerter, men bliver også en del af et større tværgående produktionslederteam som varetager DR Koncerthusets mange arrangementer, herunder koncertproduktion, medierettede produktioner, børn og unge aktiviteter, konferencer, interne arrangementer m.m.

DR Byen DR Koncernindkøb søger en udbudskonsulent til udbud og strategisk indkøb af apps og andre digitale produkter

DR Byen, København

Vi søger en akademisk, gerne juridisk uddannet udbudskonsulent til DR Byen i København. Vi tilbyder en stilling, hvor du sammen med samarbejdspartnere i DR kommer til at varetage det indkøbsfaglige samarbejde med den afdeling i DR, der udvikler, drifter og indkøber DR’s hjemmeside og diverse apps til understøttelse og forlængelse af DR’s indhold.

Som udbudskonsulent hos os kommer du til at gennemføre konkurrenceudsættelser og udbud, hvor du sammen med forretningen varetager hele processen fra analyse, indkøbsstrategi og selve udbudsprocessen til kontraktindgåelse, kontraktstyring og løbende rådgivning inden for udbudsjuridiske og indkøbskommercielle spørgsmål.

Gem
Erfaren journalist til DR's politiske redaktion
Brænder du for både journalistik og det politiske stofområde?
DR, København
MediaJob
Indrykket: