7 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

7 jobannoncer

Gem
JN Data A/S

Print Tekniker

Silkeborg, Roskilde

Kan du hjælpe med at holde styr på vores print-infrastruktur? Har du tidligere arbejdet med Windows Server og Print administration, eller kender du til Kofax Control Suite, HP WebJetadmin, Canon iWEMC eller Printex?

Som Print Tekniker får du sammen med 2 kollegaer ansvar for drift og udvikling af print-infrastrukturen i JN Data og hos en af vores kunder. Vi leverer printløsninger, der primært er baseret på Follow Me.

JN Data A/S
Gem
JN Data A/S

Talent Acquisition Partner

Silkeborg eller Roskilde

Vil du være med til at drifte Danmarks økonomi og arbejde sammen med os om tiltrækning og tilknytning af de rigtige kompetencer for JN Data også i fremtiden?

Vi rekrutterer cirka 100 nye medarbejdere om året i Danmark i et bredt spektrum af stillinger inden for it, sikkerhed, compliance og forskellige administrations- og stabsfunktioner. Nogle af disse stillinger besættes via search, fx it specialist-stillinger og it-sikkerhed og compliance stillinger.

Disse du vil få ansvaret for, og du vil arbejde tæt sammen med ansættende leder og bidrage med såvel search strategi som eksekvering.

JN Data A/S
Gem
JN Data A/S

Legal Counsel/Senior Legal Counsel

Roskilde

Vil du fortsætte din juridiske specialisering indenfor IT-ret og være en del af et team, som arbejder med komplekse juridiske opgaver i en central IT-virksomhed i den finansielle sektor?

Overordnet skal du - i samarbejde med dine kollegaer i Legal – bistå JN Datas øvrige forretningsområder samt JN Datas ledelse med juridisk bistand.

JN Data A/S
Gem
JN Data A/S

Continuity Manager

Silkeborg, Roskilde

Vil du være med til at videreudvikle JN Datas evne til at håndtere beredskabshændelser inden for Continuity Management, og dermed være med til at sikre den kritiske infrastruktur, der drifter Danmarks økonomi?

Som Continuity Manager bevæger du dig rundt i fagets mange områder og vil til tider være dybt involveret i den tekniske del af vores Disaster Recovery og Business Continuity planer for derefter at skifte fokus til strategi, lovmæssige krav og roadmaps.

JN Data A/S
Gem
JN Data A/S

Security Governance Manager

Silkeborg

Vil du være en del af en virksomhed, som har IT-sikkerhed som topprioritet og ansvaret for størstedelen af IT-infrastrukturen i den finansielle sektor?

Du får sammen med en Security Governance Lead ansvar for vores Information Security Management System (ISMS),

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

  • vedligeholde og udvikle vores ISMS i samarbejde med forretningen
  • løbende sikre, at IT-sikkerhedspolitik- og krav stemmer overens med compliance og organisatoriske krav
JN Data A/S
Gem
JN Data A/S

Backup Specialist med erfaring fra større IT-installation

Roskilde

Vil du være med til at arbejde på vores storage og backup løsninger i vores kritiske infrastruktur, som drifter Danmarks økonomi?

Vi yder rådgivning og deltager i projektarbejde internt i JN Data og hos vores kunder. Vores backup-miljø håndterer dagligt backup af ca. 13.000 klienter for vores 6 kunder.

Dine primære opgaver vil være at:

  • deltage i daglig drift af servermiljøet
  • monitorere data replikering
  • installere patches og releases
JN Data A/S
Gem
JN Data A/S

IT Product Coordinator

Silkeborg eller Roskilde

Vil du være med til at drive innovation og understøtte nogle af vores interne stabsfunktioner, så vores IT-løsninger ikke bare møder dagens behov, men også er fremtidssikrede?

Dine ansvarsområder vil bl.a. være at:

  • tage ejerskab over IT-produkter med fokus på HR- og finanssystemer
  • være eksperten, der forbinder IT-support med de produktansvarlige
  • sikre, at vores produkter er sikre og compliant, og at de kan stå distancen i finanssektoren
JN Data A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV