5 job matcher din søgning 5 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sund & Bælt Holding A/S

Medarbejder til debitor finansfunktionen

København V

Vil du være med til at drive de største infrastrukturprojekter i Danmark, og brænder du samtidig for at være med i et stærkt team, hvor høj faglighed, udvikling og humor sætter retningen for din hverdag?

Din rolle vil sammen med dit team være at bidrage til at drifte betalingssystemerne således, at disse til enhver tid understøtter koncernens forretning, men du vil også få mulighed for at være med til at videreudvikle, optimere processer og arbejdsgange som vil komme i den kommende årrække.

Dine ansvarsområder vil blive defineret blandt nedenstående emner:

  • Samarbejde med vores Kundeservice for at sikre korrekte input
  • Drifte finanssystemer i dagligdagen
  • Kreditvurderinger
Sund & Bælt Holding A/S
Sund & Bælt Holding A/S

Ambitiøs og projektorienteret analytiker

København V

Vil du være med til at etablere, udvikle og understøtte de største infrastrukturprojekter i Danmark?

Dine opgaver vil omfatte selvstændige dataanalyser, validering af eksterne analyser og mulighed for projektledelse. Ved din opstart vil du især arbejde med opgaver relateret til udvikling af Sund & Bælts egen transportmodel, som er under udvikling i et samarbejde med eksterne rådgivere.

Du får en arbejdsplads med god energi, fleksibel arbejdstid, familie- og arbejdsliv hænger sammen, samt mulighed for faglig og personlig udvikling.

Sund & Bælt Holding A/S
Sund & Bælt Holding A/S

Asset Operation Manager

Korsør

Vi leder efter en dygtig ingeniør, der skal arbejde på at forbedre Danmarks centrale infrastruktur inden for de mekaniske og elektriske anlæg. Sund og Bælt er i en rivende udvikling, hvor organisationen gør sig klar til fremtidens udfordringer.

Du vil sammen med afdelingens Asset Operations Managers få ansvaret for alle mekaniske og elektriske anlæg på både vej og jernbane på Sund & Bælts forbindelser/anlæg.

Dit arbejdsområde dækker mange forskellige discipliner, herunder høj- og lavspænding, nødstrømsanlæg lysinstallationer, vejafmærkning/-varsling, svagstrømstekniske anlæg, adgangskontrol, Intern TV-overvågning, Styre – Regulering- og Overvågningsanlæg, VVS-installationer, pumpe-, afvandingsanlæg, miljø og klimatisk overvågning og bygningsinstallationer.

Sund & Bælt Holding A/S
Sund & Bælt Holding A/S

Femern A/S søger en engageret Industrial Relations Consultant/Arbejdsmarkedskonsulent

København

Vi har til opgave at bygge den 18 km lange tunnel mellem Danmark og Tyskland og gøre det på ansvarlig vis med respekt for både mennesker og miljø. Derfor leder vi efter en kollega, som vil bistå med at varetage Femern A/S’ relationer til fagbevægelsen og de relevante faglige organisationer, myndigheder og entreprenørkonsortierne og myndigheder.

Du kommer til at holde Femern A/S ajour med udvikling og risici inden for arbejdsmarkedsforhold, f.eks. ny lovgivning, faglige sager og skiftende samfundsdagsordener.

Vi bruger meget tid på at udvikle afdelingen gennem både faglige og sociale tiltag, og vægter fællesskab og sparring højt.

Sund & Bælt Holding A/S
Sund & Bælt Holding A/S

Projektleder til Sund & Bælt Projektudvikling

København V

Er du en erfaren projektleder, som er vant til at skabe fremdrift og resultater i en offentlig myndighed eller anden politisk organisation, bygherreorganisation eller rådgivende virksomhed, og interesserer du dig for infrastrukturprojekter og miljøområdet?

Du vil fungere som projektleder i Sund & Bælt Projektudvikling for miljøkonsekvensvurdering af en mulig udvidelse af Refshalevej, og skal sikre koordinering og fremdrift i et komplekst projekt, hvor resultaterne skabes i et tæt samarbejde med Københavns Kommune.

Som projektleder i Sund & Bælt Projektudvikling får du mulighed for at sætte dit eget aftryk på fremtidens infrastrukturprojekter.

Sund & Bælt Holding A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV