3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
Sund & Bælt Holding A/S
ERP-projektleder

Sund & Bælt Holding A/S, København

BroBizz A/S er på en ambitiøs vækstrejse med nye kunder, nye partnerskaber og nye indtægtsstrømme. Til udviklingsopgaver og projekter i, og omkring, vores ERP-platform i BroBizz A/S søger vi i Sund & Bælt Holding A/S en projektleder til IT-projekter i Ax2009, D365 med tilhørende API'er og webservices.

Med nye forretningsønsker og udviklingskrav til vores ERP-platform bliver du personen som rejser opgaven over for vores ERP-leverandør, og følger opgaven gennem specifikation, design godkendelse, test, dokumentation, implementering i drift og aflevering af løsningen til forretningen. Du får muligheden for at skabe og følge ideer blive til IT-løsninger i et kørende system med over 1 mio. aftaleforhold.

Løsningerne spænder over alt fra tilpasning af finansielle transaktioner til udveksling af specifikke data med nye betalingsoperatører og integrationer til kundevendte systemer.

Sund & Bælt Holding A/S
Sund & Bælt Holding A/S
Regnskabsmedarbejder

Sund & Bælt Holding A/S, København

Vi søger en ansvarsfuld og selvstændig regnskabsmedarbejder, der motiveres af at supportere forretningen og aktivt medvirke til at forbedre selskabets bundlinje.

Koncernen er midt i en strategisk udviklingsproces, og økonomifunktionen er derfor på en spændende rejse, der bl.a. betyder et stort fokus på at udvikle og optimere regnskabsfunktionen. Du vil sammen med det øvrige team bidrage til udvikling og optimering af processerne på området således, at disse til enhver tid understøtter selskabets forretningsstrategi.

Dine primære arbejdsopgaver vil være følgende:

  • Bogføring og kontering af leverandørfakturaer.
  • Opsæt og vedligeholdelse af faktura-workflow.
  • Periodiseringer og hensættelse.
Sund & Bælt Holding A/S
Compliance Manager
BroBizz' vision er at være Skandinaviens foretrukne valg inden for mobilisme - også ud i Europa.
Sund og Bælt, København V
Sund og Bælt