13 job matcher din søgning 13 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

WICOTEC KIRKEBJERG
Projektassistent med flair for fakturering

WICOTEC KIRKEBJERG, Taastrup

Grundet stigende aktivitetsniveau hos vores pharmakunder, har vi brug for en projektassistent i vores Pharma-afdeling indenfor Industri & Infrastruktur.

Vi søger en projektkoordinator, der vil blive tilknyttet vores hovedkontor i Taastrup, men som også skal servicere vort kontor i Hillerød og Kalundborg Struktureret Projektassistentmed flair for økonomi og sans for mennesker

Som Projektassistent har du fingeren på pulsen med afdelingens projekter. Du står for serviceopgaver, fastprissager, fakturering samt sørge for, at afdelingsledere og regionschefen har et opdateret billede af afdelingens ressourcesituationen. Dit ansvar spænder bredt fra hjælp med økonomistyring og ressourcestyring, til hjælp med dokumentationsopgaver og optimeringsopgaver

WICOTEC KIRKEBJERG
WICOTEC KIRKEBJERG
Tværfaglig projektchef til Pharma-området

WICOTEC KIRKEBJERG, Taastrup

Grundet stigende aktivitetsniveau hos vores Pharma kunder, søger vi en Tværfaglig Projektchef. Stillingen vil være tilknyttet vores hovedkontor i Taastrup, men det daglige arbejde vil fortrinsvis være på byggepladserne. Vores projekter drives ude på byggepladserne, og det er derfor vigtigt, at du trives med at være tæt på produktionen og byggeledelsen.

Som Projektchef i vores Pharma afdeling vil du have den daglige ledelse af de fagspecifikke Projektledere samt sparring med disse på områderne VVS, clean utilities, ventilation, sprinkling, el samt brand & sikring.

Dit ansvar vil spænde bredt fra indkøb og aftalestyring, til tidsplaner over projekt- og produktionsstyring, til økonomi samt ønsker fra medarbejdere, kollegaer og kunder.

WICOTEC KIRKEBJERG
Gem
Lemo-Recruitment ApS
Projektindkøber

Lemo-Recruitment ApS søger for WICOTEC KIRKEBJERG i Hillerød

Wicotec Kirkebjerg A/S (WK) skal forestå el-, varme- og ventilationsentreprisen på "Nyt Hospital Nordsjælland" (NHN) i Hillerød.

Til denne meget spændende opgave og til kommende tværorganisatoriske projekter søges en kompetent projektindkøber, der med en solid faglighed og erfaring i bagagen fremadrettet kan forestå forhandlings- og indkøbssupporten til WK's mange projektledere og projektchefer.

Du vil bl.a. skulle bidrage til, at anskaffelses- og udbudsstrategier udarbejdes, indhente tilbud, deltage i diverse tilbudsevalueringer samt forhandle leverandørkontrakter.

Lemo-Recruitment ApS
WICOTEC KIRKEBJERG
Entrepriseleder til fjernvarmeafdeling i udvikling

WICOTEC KIRKEBJERG, Viby J.

Lige nu er vi i gang med at udvide vores aktiviteter i fjernvarme Vest og mangler en dygtig entrepriseleder – vil du være med?

Med reference til vores afdelingschef for fjernvarme Vest vil du indgå i et team på ca. 20 medarbejdere, som alle er fagligt dygtige og passionerede omkring deres arbejde. Du vil være tilknyttet vores kontor i Viby ved Aarhus, men din daglige gang er ude hos vores kunder– for det er her, vi skaber værdi.

I løbet af en arbejdsdag kan dine opgaver omfatte:

 • Sikre overholdelse af kvalitet, miljø, budget og leveringstider på det enkelte projekt
 • Sagsindmelding
 • Registrere og føre tilsyn på samtlige projekter
WICOTEC KIRKEBJERG
Gem
WICOTEC KIRKEBJERG
Teknisk handyman/woman med håndværkerbaggrund til stationsteknik

WICOTEC KIRKEBJERG

Trives du med en varieret hverdag, som ikke altid kan planlægges på forhånd? Er du handy og ikke bange for at tage fat? Hvis du kan genkende ovenstående, så er du muligvis vores nye kollega.

Wicotec Kirkebjerg A/S drifter en af Danmarks største tekniske Facility Management (FM) aftaler sammen med vores kollegaer fra Aarsleff Rail. Vi udfører teknisk FM-service til alle 422 DSB-stationer i Danmark samt en række af de bygninger, som DSB ejer – herunder både erhvervsejendomme og privatboliger.

Dine primære ansvarsområder bliver:

 • Daglig drift af teknisk udstyr på stationer og perroner
 • Mindre vedligeholdelsesopgaver
 • Diverse ad hoc- og værkstedsopgaver

Du vil køre ud hjemmefra og have flere igangværende opgaver og aktiviteter. Kørekort er derfor et must - for Sjælland og øerne er lidt for stort på cykel.

WICOTEC KIRKEBJERG
Gem
WICOTEC KIRKEBJERG
Projektleder til Building Management System (BMS)

WICOTEC KIRKEBJERG, Hillerød

Vil du have muligheden for at kunne præge udviklingen og etableringen af Nyt Hospital Nordsjælland? Trives du med en bred kontaktflade i et team med en uformel omgangstone? Så vil vi gerne høre fra dig.

I samarbejde med Region Hovedstaden og NCC deltager vi i etableringen af Nyt Hospital Nordsjælland i Hillerød. Som en naturlig del af projektets fremdrift kommer der flere opgaver til, og vi søger derfor nu en BMS Projektleder med ansvar for at styre en stor underentreprenør, som skal udføre det samlede BMS-anlæg.

Som BMS Projektleder vil dit ansvar spænde bredt fra tidsplaner over projekt- og produktionsstyring til økonomi og tekniske løsninger. Du vil have den daglige ledelse, faglig sparring samt tilsyn med en større underentreprenør, der skal udføre BMS-anlægget.

WICOTEC KIRKEBJERG
WICOTEC KIRKEBJERG
Projektchef til anlægsforretningen

WICOTEC KIRKEBJERG, Taastrup

Går du og drømmer om at tage det næste step i din karriereudvikling?

Vi brænder vi for at kunne gøre en forskel for den grønne omstilling, og det kan vi blandt andet gennem vores store rammeaftaler på fjernvarmeudbygningen, store enkeltstående projekter inden for forsyningsområdet (kloak, vand, fjernvarme, gas) samt andre former for anlægsprojekter.

Som projektchef vil du få det overordnede kontraktuelle- og økonomiske ansvar for en given projektportefølje. Herudover vil du blandt andet have opgaver som:

 • Bemandingsoverblik
 • Referere ind til afdelingsledelsen ift. månedsafregning
 • Projektansvarlig for timelønnede medarbejdere på projekterne
WICOTEC KIRKEBJERG
Gem
WICOTEC KIRKEBJERG
Servicemontører med el-teknisk erfaring – vil du være med til at installere ladestandere til Danmark?

WICOTEC KIRKEBJERG

Er du elektriker og brænder for at være med til at gøre Danmark grønnere? Lige nu er vi i gang med at installere ladestandere til el-biler øst for Storebælt, og vi mangler dig!

Din arbejdsuge starter på vores kontor, hvor du får udleveret opgaver til den kommende uge, som vores call-center har planlagt. Du vil have den daglige gang ude hos kunderne – og det er altså her, vi skaber værdi.

Hos os får du en hverdag, hvor du fordyber dig i dine opgaver og har tid til at sikre høj kvalitet.

WICOTEC KIRKEBJERG
Gem
WICOTEC KIRKEBJERG
TEKNISK FM MANAGER

WICOTEC KIRKEBJERG, Skejby

Kunne du tænke dig at være med til at skabe de bedste forhold for patienter og personale på Psykiatrisk Hospital Skejby?

Wicotec Kirkebjerg A/S har siden 2018 drevet den daglige tekniske drift af Skejby Psykiatriske hospital, som består af i alt 51.000 m².

Vi søger en FM Manager, som med reference til vores Afdelingschef, FM for Jylland og Fyn, kan tage ansvaret for den daglige drift af hospitalets tekniske installationer og eksterne håndværkere. Der er i dag tilknyttet 10 teknikere, som er selvkørende i forhold daglige opgaver og vedligehold og med reference til vores kommende FM Manager. Teamet består af VVS’ere, ventilationsteknikere, elektrikere, svagstrømsteknikere, tømrer samt tekniske piccoloer.

WICOTEC KIRKEBJERG
Gem
WICOTEC KIRKEBJERG
El-serviceleder – vær med til at drifte en af Danmarks største tekniske FM-aftaler

WICOTEC KIRKEBJERG, Høje Taastrup

Tænk nu, hvis du kunne hjælpe vores kunde DSB med at sikre tilfredshed for deres kunder i deres hjem, på vej til arbejde og/eller mens de er på arbejde. Den mulighed får du faktisk hos os. Det er et stort ansvar, som vi tager seriøst, og som er tilfredsstillende at bidrage til.

Sammen med dit eget team af teknikere skal du varetage driften indenfor det el-tekniske område hos vores kunde DSB. Dit team, som for nuværende består af 11 teknikere, løser mange forskellige opgaver primært af en driftsmæssig karakter.

Opgaverne består af mindre ad hoc- og serviceopgaver indenfor det el-tekniske område, men teknikerne kan også bistå de øvrige teams, hvis der er brug for hjælp på tværs af vores teams.

WICOTEC KIRKEBJERG
Gem
WICOTEC KIRKEBJERG
Servicemontører med el-teknisk erfaring til Trekantsområdet

WICOTEC KIRKEBJERG

Har du el-teknisk erfaring? Så har vi det rigtige job til dig!

Hos os får du:

 • En hverdag, hvor du fordyber dig i dine opgaver og har tid til at sikre høj kvalitet
 • Tæt kontakt med vores kunder
 • Ansvar, frihed og fleksibilitet, ligesom du selv er med til at planlægge din hverdag

Vores opgaver i afdelingen består af diverse servicering af kunders el-tekniske installationer, ombygning, deltage i mindre projektopgaver, udførelse af nødvendig dokumentation og deltagelse i planlagt vagtordning, hvis du har mulighed for dette.

WICOTEC KIRKEBJERG
WICOTEC KIRKEBJERG
Servicemontører med el-teknisk erfaring – vil du være med til at installere ladestandere til Danmark?

WICOTEC KIRKEBJERG

Er du elektriker og brænder for at være med til at gøre Danmark grønnere? Lige nu er vi i gang med at installere ladestandere til el-biler over hele Danmark, og vi mangler dig!

Hos os får du:

 • En hverdag, hvor du fordyber dig i dine opgaver og har tid til at sikre høj kvalitet
 • Tæt kontakt med vores kunder
 • Ansvar, frihed og fleksibilitet, ligesom du selv er med til at planlægge din hverdag
WICOTEC KIRKEBJERG
Hansen Toft A/S KMA-chef (QHSE Manager)

Hansen Toft A/S søger for WICOTEC KIRKEBJERG

Kan du løfte Kvalitet, Miljø og Arbejdsmiljø i Wicotec Kirkebjerg til det næste niveau? Du får en nyoprettet lederstilling med reference direkte til direktionen og arbejdssted i Taastrup.

Wicotec Kirkebjerg har en stabil og velfungerende KMA-afdeling med fire erfarne medarbejdere, der hver har ansvar for delområder af KMA-arbejdet. Virksomheden er nu blevet så stor, at der er behov for at styrke KMA-indsatsen yderligere. Derfor oprettes nu en dedikeret KMA-chef, som får ansvaret for KMA-afdelingen og det centralt styrede KMA-arbejde i virksomheden.

Som ny chef har du tre fokusområder: Dels sikrer du løsningen af de centrale og administrative KMA-opgaver. Dels sikrer du fuld implementering af KMA i forretningen. Og dels udvikler du KMA-området og KMA-funktionen, så det passer til virksomhedens fremtid. Det er vigtigt, at du og dit team får et godt samspil med de ledere, som varetager KMA-arbejdet ude på byggepladserne.

Hansen Toft A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV