19 job matcher din søgning 19 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Coop Trading A/S
I Coop Trading søger vi praktikanter (studerende) til vores indkøbs- og Supply Chain team - opstart

Coop Trading A/S, Taastrup

Coop Trading A/S er en dynamisk organisation og en attraktiv arbejdsplads i konstant udvikling. Vi er godt 130 medarbejdere med arbejdsplads i Taastrup, 9 i Valencia i Spanien og har samarbejdspartnere i alle nordiske lande.

Du vil opleve en virksomhed, som sætter medarbejdertrivsel højt, og vi er glade for, at vi er, og igennem mange år har været, en del af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Som praktikant vil du være i ét af vores tre sourcingteams, og du vil blive tilknyttet en indkøber (International Handel og Markedsføringsstuderende), en Group Assistant eller vores Supply Chain team (logistikøkonomstuderende), der fungerer som din praktikvært.

Coop Danmark A/S Ejendomsadministrator til Coop Ejendomme

Coop Danmark A/S, Albertslund

Har du lyst til at blive en del af et dynamisk administrationsteam, hvor du får en stor berøringsflade via dit samarbejde med de øvrige afdelinger i Coop Ejendomme?

Du vil få ansvaret for din egen portefølje af ejendomme, primært erhvervsejendomme, og opgaverne vil omfatte alle typer af opgaver indenfor totaladministration, herunder:

 • Ejendomsadministration af Coops egne ejendomme (bolig og erhverv).
 • Kontrol og administration af lejemål, hvor Coop bor til leje (indleje).
 • Løbende bogføring og diverse afstemninger.
Coop Danmark A/S Kantineassistent - afløser til aften/nat

Coop Danmark A/S, Hasselager

Vi søger en afløser til kantinen på Hasselager Distributionscenter. Er det dig?

Som afløser i køkkenet vil du være med til, at sikre driften i vores kantine. Arbejdstiden er som udgangspunkt hver 2. fredag i tidsrummet 17.00-02.00 – med mulighed for flere vagter.

Du skal kunne løfte ansvaret i en travl kantine med mange opgaver. Så føler du dig hjemme i et køkken og sætter du pris på, at servere god mad med et smil på læben? Så er det måske dig vi søger til at servicere vore medarbejdere med kolde, lune og varme retter.

Coop Danmark A/S Kantineassistent - afløser til nathold

Coop Danmark A/S, Hasselager

Vi søger en afløser til kantinen på Hasselager Distributionscenter. Er det dig?

Som afløser i kantinen vil du være med til, at sikre driften i vores kantine. Arbejdstiden er som udgangspunkt hver 4. fredag i tidsrummet 21.00-04.00 og hver 4. søndag i tidsrummet 18:30-21:30, med mulighed for flere vagter.

Du skal kunne løfte ansvaret i en travl kantine med mange opgaver. Så føler du dig hjemme i et køkken, og sætter du pris på at servere god mad med et smil på læben? Og har du brug for et supplement til din primære indtægt? Så er det måske dig vi søger til at servicere vore medarbejdere med kolde, lune og varme retter.

Coop Danmark A/S Partner Manager

Coop Danmark A/S

Kunne du tænke dig at være en del af en unik rejse med at udvikle og påvirke partnerne i Coops medlemsprogram? Så har du netop nu muligheden.

Vi tilbyder et udfordrende job i en af Danmarks største og mest spændende detailvirksomheder og et selvstændigt job med stor handlefrihed og i et uformelt miljø.

Jobbet indeholder både vedvarende udvikling og drift, og du får en del operationelle opgaver, som er fundamentale for, at Partnerprogrammet fungerer effektivt.

Gem
Coop Danmark A/S Uddeler til brugsforeningen BRF/FK Miðvágur på Færøerne

Coop Danmark A/S

Er du klar til et nyt og spændende kapitel i dit arbejdsliv?

Vi mangler en uddeler til Brugsforeningen Brugsen/FK Miðvágur på Færøerne.... Er det dig vi venter på?

I samarbejde med dine medarbejdere er det dig, der:

 • står for den daglige ledelse og vidensdeling, der skaber fremdrift og udvikling
 • skaber gode resultater sammen med dine medarbejdere
 • sikre en rummelig arbejdsplads, hvor der tilbydes gode forhold og trivsel for alle
Coop Danmark A/S Strategic Category Manager-Facility Management & Facility Services, Coop Servicekontor/Hovedkontor

Coop Danmark A/S, Albertslund

Brænder du for at arbejde med Category Management og strategier og for at sikre procurement savings og working capital mål?

Som vores nye Strategic Category Manager til Facility Management og Facility Services området, bliver du, i tæt samarbejde med nærmeste chef og et dedikeret Category Management team, ansvarlig for at understøtte og drive sourcing-relaterede initiativer og udviklingsprojekter, samt indgå og optimere rammeaftaler på tværs af dit ansvarsområde.

Coop Danmark A/S Konsulent - gerne med erfaring i proces optimering til Coop HR, Servicekontoret/Hovedkontoret

Coop Danmark A/S, Albertslund

Brænder du for at arbejde med udarbejdelse af analyser, beslutningsoplæg, præsentationer, data samt optimering af processer?

Som vores nye skarpe konsulent til HR og Kommunikations området på Servicekontoret/Hovedkontoret, bliver du ansvarlig for at bistå HR Direktøren samt HR Cheferne i at drive Coops HR-agenda i relation til transformation, udvikling, effektivisering og forenkling.

Coop Trading
Coop Trading is looking for a Quality Assurance Assistant for our Quality Assurance department

Coop Trading, Taastrup

Are you practical and passionate about good service and quality?

At Coop Trading, we have a Quality Assurance department with 22 product specialists. Part of their job is to test products. We are looking for a person with a sense of service, structure and overview who can help before, during and after testing as well as support the product specialists in the maintenance and development of the portfolio.

Your most important tasks are:

 • Organization and labeling of samples for testing.
 • Purchase of samples.
 • Support for product specialist during testing. Eg. creating test forms, preparing samples, or cleaning up along the way.
Coop Danmark A/S HR Chef - Kommerciel & Kategori til Coop Danmark, Servicekontoret/Hovedkontoret

Coop Danmark A/S, Albertslund

Brænder du for at initiere og implementere HR-indsatser? Har du succes med at udøve HR, som gør en forskel i forretningen? Så har vi jobbet til dig!

Vi søger en forretningsorienteret HR-Chef til support for Coops kommercielle afdeling, som består af otte forretningsområder med samlet 240 engagerede kollegaer.

Din opgave bliver at bidrage til, at forretningen realiserer Coops strategi og når målene gennem udvikling af ledere og medarbejdere samt sikre effektiv levering af HR drifts- og basisydelser.

Coop Danmark A/S Business Process Expert - Finance

Coop Danmark A/S, Albertslund

Til vores Center of Excellence (COE) søger Coop en proces expert, som skal hjælpe os med at optimere den finansielle del af vores Supply Chain transaktioner.

Dine primære opgaver som Business Proces Expert:

 • Overvåge overholdelsen af de implementerede forretningsprocesser
 • Gennem involvering og understøttelse af forretningen at sikre effektive E2E processer i Coop
 • Supportere og hjælpe brugere med at tilpasse sig de nye arbejdsgange

Vi tilbyder et udfordrende job med stor mulighed for faglig og personlig udvikling.

Coop Trading
Coop Trading is looking for a Nordic Sourcing Group Assistant for our purchasing team

Coop Trading, Taastrup

At Coop Trading, we have four different purchasing teams, and are looking for a Nordic Sourcing Group Assistant for team Grocery.

As a Nordic Sourcing Group Assistant, you will work closely with the other assistants in the other teams.

Your primary tasks:

 • Product registration for our four customers – Coop in the Nordic countries
 • Helpful in preparing and updating the Product and Price list (PPL) for our four customers
 • Preparation of supplier contracts
Coop Danmark A/S Coop Danmark søger HR Chef til Servicekontoret/Hovedkontoret

Coop Danmark A/S, Albertslund

Brænder du for HR, transformation, udvikling og eksekvering? Har du succes med at drive HR i en stor organisation, som gør en forskel i forretningen? Så har vi jobbet til dig!

Din opgave bliver at supportere forretningen igennem en spændende transformation samt lede ”people-sporet” for servicekontoret som en del af vores strategi ”Fremtidens Coop”. Sammen skal vi nå målene gennem udvikling af organisationen og effektiv levering af HR drifts- og basisydelser.

Coop Danmark A/S Kvailitetskonsulent

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vil du være med til at sikre fødevaresikkerhed, egenkontrolprocedurer og kvalitetskrav i en af Danmarks største virksomheder? Har du erfaring indenfor fødevarelovgivning og procedurer indenfor egenkontrol?

Vi tilbyder et udfordrende job i en af Danmarks største og mest spændende detailvirksomheder med en stærk ansvarlighedsprofil.

Med udgangspunkt i en god forståelse for kundernes/samarbejdspartnere ønsker og behov får du følgende hovedopgaver:

 • At indgå i den daglige drift i Kvalitetsafdelingen, herunder sagshåndtering og risikovurdering heraf.
 • Håndtering af Coops tilbagetræk og tilbagekaldelsessager.
 • Sikre implementering af procedurer på tværs i Coop, da både sikre overholdelse af fødevarelovgivning, men også sikre ”orden i eget hus”.
Coop Danmark A/S Dalux systemadministrator Coop Ejendomme

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vi søger Danmarks dygtigste systemadministrator til Dalux-FM, -Field og -Build.

Du vil blive en del af Coop Facility Management som hører under Coop Ejendomme og står for alt drift af bygninger og tekniske installationer, store som små.

Facility Management-afdelingen består af Teknisk afdeling, Energiafdelingen, Helpdesk, Ejendomsinspektørgruppen og Ejendomsadministrationen.

Coop Danmark A/S Studentermedarbejder i Kundeindsigt

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vil du kickstarte din karriere og arbejde med analyse af kundedata og bidrage til datadrevne forretningsbeslutninger i en af Danmarks største og mest spændende detailvirksomheder?

Du vil blive en del af Kundeindsigt, som har ansvaret at sikre, at kundeindsigt er centrum i forretningsbeslutningerne, så Coop får branchens højeste kundetilfredshed. Arbejdstiden vil være ca. 15-20 timer på vores kontor i Albertslund, og vi er naturligvis fleksible omkring eksamensperioder og hjemmearbejde, så du kan få job og studie til at hænge sammen.

Coop Logistik Sommerferieafløser Lagerekspedienter

Coop Logistik, Albertslund

Vores dygtige lagermedarbejdere skal have sommerferie; derfor har vi brug for dig og mange andre lagermedarbejdere til vores daghold.

Ansættelsen vil være med opstart ultimo maj og kontrakten er tidsbestemt til udløb den 31. august 2023, medmindre vi aftaler fastansættelse. Vi forventer, at du kan arbejde i HELE vores sommerferieperiode.

Gem
Coop Danmark A/S Foreningskonsulent

Coop Danmark A/S

Har du forening i hjertet og detail på hjernen?

Som foreningskonsulent inspirerer og understøtter du Coops lokale bestyrelsesmedlemmer (frivillige), så de lykkes bedst muligt med bestyrelsesopgaven. I dagligdagen jonglerer du mellem bestyrelsesprocesser, foreningsrådgivning, dialogmøder, facilitering, koordinering og udviklingsforløb.

Målet er, at medlemmer og kunder i hele landet oplever medlemsvalgte, der gennem bestyrelsesarbejdet skaber værdi og styrker både forening og forretning lokalt.

Gem
Coop Logistik COOP Brøndby Distributionscenter søger lagerekspedienter til vores dag- og nathold

Coop Logistik

Vores dygtige lagermedarbejdere skal have sommerferie; derfor har vi brug for dig og mange andre lagermedarbejdere til vores dag- og nathold.

Som lagermedarbejder på dag- og natholdet vil dine arbejdsopgaver være pluk og pakning af varer til forsendelse til vores butikker. Dette foregår på el-hest, hvilket ikke kræver, hverken kørekort eller truckcertifikat.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV