11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 11 af 11 resultater.
Coop Danmark A/SKommunikationskonsulent

Coop Danmark A/S, Albertslund

Som kommunikationskonsulent i Coops Kommunikations- og Planlægningsafdeling er du en del af Coop Butiks- og Driftssupport, hvor du sammen med 85 fantastiske kolleger sikrer de bedste løsninger og den optimale support til vores kædeorganisationer. I et lille team med tre tætte kolleger sikrer vi den daglige kommunikation via vores forskellige kommunikationskanaler ud mod butikkerne, og vi har ligeledes ansvaret for, at kommunikationen er relevant og tydelig for vores mange kolleger i butikkerne.

Hos os får du:

 • Rig mulighed til at udvikle dine færdigheder inden for bl.a. kommunikation, projektledelse, interessenthåndtering og -samarbejde.
 • Et job med stor impact hos vores 37.000 kolleger.
 • En rolle med tæt kontakt og samarbejde med de respektive kædeledelser i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Fakta og Irma.
Coop Danmark A/SStudentermedhjælper, ServiceDesk, Albertslund

Coop Danmark A/S

Skal du holde sabbatår, og vil du være med til at skabe verdens bedste studiejob?

Vi søger studerende, der skal holde sabbatår, som kan arbejde 30-37 timer om ugen og efterfølgende ønsker aften- og weekendarbejde, når du skal starte i skole igen.

Arbejdspladsen ligger i Albertslund, og du vil blive en del af ServiceDesk, hvor du får 85 nye kollegaer. ServiceDesk er en del af Coop Teknologi, hvor vi står overfor at skulle udskifte 80 % af Coops systemer. Her tager vi os af henvendelser fra alle Coops butikker, de ansatte på hovedkontoret og vores lagre rundt omkring i landet, og det kan omhandle alt lige fra en kasseterminal, der ikke virker, til et spørgsmål omkring lønregistrering eller spørgsmål til varer.

Coop LogistikLagerekspedient, Aftenhold, Aalborg Distributionscenter

Coop Logistik

I Coop Logistik arbejder vi sammen for at nå vores mål både igennem vores arbejde og vores værdier. Det er ledernes opgave at vise retningen og gå forrest som rollemodel, så du som medarbejder, kan have tillid til, at vi er på rette vej og at vi gør vores bedste for at nå dertil. Vi sætter en ære, i at vi taler ordentligt og respektfuldt til hinanden og at alle medvirker til den gode omgangstone.

På Aalborg Distributionscenter leder vi efter nye kollegaer, som har mod på at tage fat og hjælpe os med at plukke og pakke varer, som skal sendes til Coops butikker. Arbejdet foregår stående på el-hest, men vi forventer, at du har en god fysik og forstår at passe på din krop, da der vil være tunge løft - typisk løft mellem 5-15 kg pr. løft i løbet af en arbejdsdag.

Vi kan tilbyde dig:

 • Fast mødeplan
 • Grundløn og evt. tillæg efter gældende overenskomst
 • Arbejdstøj og sikkerhedssko.
Coop Danmark A/SKategoriplanlægger, Coop Hovedkontor, Albertslund

Coop Danmark A/S

Vil du være med på vores hold? Vi søger en kategoriplanlægger, der brænder for dagligvarehandel, og har du en god forståelse for driften i en indkøbsafdeling?

Vi søger en kategoriplanlægger i en vikarstilling i 10-12 mdr., der kan understøtte afdelingen på tværs, så alle daglige processer i forhold til indkøbsarbejdet i et spændende afdelingen fungerer optimalt – fra varen er valgt eller udviklet og sourcet, til den står på hylden i butikkerne. Du vil referere til Kategorichefen Pia Gøtze.

Det er en nøgleposition i forhold til, at sikrer processer kører optimalt og at alle deadlines overholdes og al data er på plads for korrekt og rettidige leverancer til butikkerne. Alt dette skal varetages med et højt kvalitetsniveau.

Coop Danmark A/SKunderådgiver, Coop Kundecenter, Albertslund

Coop Danmark A/S

Har du erfaring med kundeservice gerne fra callcenter og har du lyst til at yde den bedst mulige service på en af Danmarks største arbejdspladser, så har vi jobbet til dig.

Vi tilbyder:

 • Et udfordrende job i en af Danmarks største og mest spændende detailvirksomheder
 • En travl hverdag, hvor vi løfter i flok
 • En virksomhed med en stærk ansvarlighedsprofil

Med udgangspunkt i en god forståelse for kundernes ønsker og behov, indebærer jobbet en høj grad af samarbejde med dine kollegaer omkring løsning af de udfordringer, som vores kunder og medlemmer kontakter os med. Du får følgende hovedopgaver:

 • Besvarelse af opkald fra vores kunder og medlemmer
 • Besvarelse af mails fra vores kunder og medlemmer, i begrænset omfang
 • Besvarelse af henvendelser på sociale medier, i begrænset omfang
Coop Danmark A/SKategoriplanlægger kaffe, the & kakao

Coop Danmark A/S, Albertslund

Har du lyst til at arbejde med indkøb i en af Danmarks største detailhandelsvirksomheder? Har du et godt blik for kundedrevet indkøb, og motiveres du af at skabe kommercielle succeser sammen med andre? Så har vi jobbet til dig på Coops hovedkontor i Albertslund!

Som kategoriplanlægger kommer du til at spille en central rolle ift. at sætte det rette sortiment. Dvs. at indkøbe de rette varer, i rette mængder, samt at håndtere de operationelle driftsopgaver, der er afgørende for, at varerne finder vej til butikkerne og kundernes indkøbskurv. Dine opgaver omfatter bl.a.:

 • Løbende vedligehold og optimering af sortimentet
 • Følge op på salg og avance på egne vareområder
 • Udarbejde leverandør- og salgsanalyser mhp. at identificere optimering af Coops forretning på egne vareområder
Coop Danmark A/SKategorichef Øl & Vand

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vil du være med til at drive og udvikle Coops FOOD sortiment på helt nye måder?

Så er her er en gylden mulighed for at blive en del af Coop på et spændende tidspunkt, hvor du:

 • Får et stort kommercielt ansvar for et udsnit af store og stærke vareområder
 • Får ansvar for at sætte den strategiske retning samt gennemføre kundedrevet drift og udvikling af sortiment
 • Får ledelsesansvar for et team af dedikerede og resultatorienterede medarbejdere

Som kategorichef kommer du til at spille en central rolle i realiseringen af Coops ambitiøse strategi på vareområdet. Du bliver derfor det centrale omdrejningspunkt i arbejdet med at drive og udvikle et sortiment, der matcher kundernes behov på kort og lang sigt. Du får således rollen som kundernes foretrukne indkøbsagent.

Coop Danmark A/SKommerciel team søger kommerciel chef til Fakta

Coop Danmark A/S, Albertslund

Ønsker du at være en del af Coops kommercielle team og være med til at sikre fremdrift på vores kampagnesalg i Fakta?

Som kommerciel chef for Fakta har du ansvaret for, at kæden har det rette kampagnetryk, rette miks af normal- og kampagnesalg og den rette avancestruktur.

Derudover er du ansvarlig for kommunikation, implementering og opfølgning af kædens salgsplaner med henblik på at understøtte de centrale salgsaktiviteter og kædevendte taktiske tiltag.

Jobbet som kommerciel chef, vil give dig et udfordrende og selvstændigt job i et dynamisk team, hvor der lægges vægt på at skabe gode resultater. Det vil være en hverdag med høj puls, samt en bred og spændende kontaktflade internt i Coop. Yderligere vil der være gode karrieremuligheder på tværs af organisationen.

Coop LogistikLagermedarbejder, Albertslund Distributionscenter

Coop Logistik

På Albertslund Distributionscenter leder vi efter nye kollegaer, som har mod på at tage fat og hjælpe os med at plukke og pakke varer, som skal sendes til Coops butikker. Arbejdet foregår stående på eks. el-hest, og defor forventes det, at du har en god fysik form og forstår at passe på din krop, da der vil være tunge løft.

Arbejdsdagen som lagermedarbejder er hektisk og det er vigtigt, at du kan overholde deadlines og arbejde mod faste produktivitetsmål hver dag.

Vi kan tilbyde dig:

 • Fast mødeplan
 • Grundløn og evt. tillæg efter gældende overenskomst
 • Arbejdstøj og sikkerhedssko.
Coop Danmark A/SFunktionel tester

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vi leder efter en ambitiøs funktionel tester med flair for det danske sprog og automatisering

Som tester skal du være detaljeorienteret, og det er hele vejen fra funktionaliteten, tone of voice, til at sikre hvad vi tester og hvornår. Vi forventer, at du er velbekendt med disse discipliner, især funktionel test og sikring af testdata. Ligeledes forventer vi, at du er skarp til at finde sproglige fejl, før vores cirka 250.000 unikke daglige brugere gør det.

 • Test af funktionalitet for Coop appen og dens supporterende services
 • Skabe og eksekvere testcases for appen på tværs af platforme
 • Sikre status på appen er kendt og rapporteret

Du vil indgå i et agilt team (Scrum) på cirka 14 personer. Vi gør en dyd ud af, at alle på teamet skal have tillid og være ærlige overfor hinanden. Vi har det sjovt og tonen er meget uformel, samtidig med vi er utrolig ambitiøse og altid vil levere det bedste.

Salgselev, fakta, Ålsgårde
I fakta ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse.
Coop, Ålsgårde
Elevplads.dk