30 job matcher din søgning 30 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Coop LogistikLagermedarbejder til daghold og aftenhold på Albertslund Distributionscenter

Coop Logistik

Coop Logistik er den afgørende brik, når de forskellige varer skal bestille, hentes, pakkes og leveres til Coops over 1.200 butikker. Sammen sikrer vi de efterspurgte varer på hylderne billigst muligt – friske og til aftalt tid. Det vigtigste er, at du har lyst til at være en del af et stærkt fællesskab, der bag kulisserne sørger for at det hele kører.

I Coop Logistik arbejder vi sammen for at nå vores mål både igennem vores arbejde og vores værdier. Det er ledernes opgave at vise retningen og gå forrest som rollemodel, så du som medarbejder, kan have tillid til, at vi er på rette vej og at vi gør vores bedste for at nå dertil. Vi sætter en ære, i at vi taler ordentligt og respektfuldt til hinanden og at alle medvirker til den gode omgangstone.

Coop Danmark A/S
Nordic Sourcing Group Assistant til indkøbsteam

Coop Danmark A/S, Taastrup

Brænder du efter at være bindeled imellem varer og indkøber i en globalt agerende indkøbsorganisation, så læs videre her…

Du vil opleve en virksomhed, som sætter medarbejdertrivsel højt, og vi er glade for, at vi er, og igennem mange år har været, en del af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Vi har i Coop Trading fire forskellige indløbsteams, og søger en Nordic Sourcing Group Assistant til team Fresh, Frozen and Indulgence. Som Nordic Sourcing Group Assistant kommer du til at arbejde tæt sammen med de øvrige assistenter i de andre teams.

Nogle af de opgaver, du vil komme til at arbejde med, vil være:

 • Vareindmeldelse til de fire kunder – Coop i de nordiske lande
 • Behjælpelig med udarbejdelse og opdatering af Product and Price list (PPL) til vores fire kunder
 • Udarbejdelse af leverandørkontrakter
Coop Danmark A/SEDI Super User

Coop Danmark A/S, Albertslund

Har du indsigt i EDI, er målrettet, kan trives i et komplekst SAP-program og holder af problemløsninger, så har vi måske jobbet til dig.

Vi søger en målrettet og struktureret person, der forstår og kan tænke i proces, har stor indsigt i EDI, brænder for at løse problemstillinger og har gode samarbejdsevner. Dine primære arbejdsopgaver i Coops SAP-program vil være test og opsætning af leverandører, dokumentation af nye processer, afklaring af problemstillinger i tæt samarbejde med IT, Finans og Logistik samt træning af dine kolleger i EDI-teamet. Dine primære arbejdsopgaver i EDI-teamet vil være opsætning af nye leverandører på EDI og løsning af problemstillinger i den løbende drift af EDI.

Coop LogistikLagerekspedienter, Coop Logistik, Aalborg Distributions Center

Coop Logistik

Aalborg Distributions Center Vi i Coop Logistik er den afgørende brik, når de forskellige varer skal bestilles, hentes, pakkes og leveres til Coops over 1.200 butikker. Sammen sikrer vi de efterspurgte varer på hylderne billigst muligt og til aftalt tid.

Fra centret i Aalborg plukker og pakker vi varer til Coops butikker i en stor del af Jylland samt Færøerne, Grønland og Island - i alt 365 butikker.

Det vigtigste er, at du har lyst til at være en del af et stærkt fællesskab der, bag kulisserne arbejder sammen om at give vores butikker 1. klasses leveringsservice.

Vi er i en rivende udvikling, og derfor søger vi dygtige kollegaer som brænder for at levere 1. klasses service og godt samarbejde, så vi kan nå vores mål både igennem vores arbejde og vores værdier. Vi sætter en ære, i at vi taler ordentligt og respektfuldt til hinanden og at alle medvirker til den gode omgangstone.

Coop Danmark A/S
Supply Chain Specialist søges til Coop Trading (nyoprettet stilling)

Coop Danmark A/S, Taastrup

Vil du være en central medspiller i en nyoprettet stilling i Supply Chain-Teamet i Nordens største indkøbsorganisation?

Din vigtigste rolle er at medvirke til at sikre en høj leveringsgrad på Private Brand produkterne til landene, og tage aktiv koordinerende del i at udvikle vores operationelle internordiske samarbejde.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Understøtte partnerne og indkøbere for at sikre vores vigtigste KPI, som er høj leveringsgrad
 • Understøtte indkøberne i deres daglige arbejde, herunder forberedelse til forhandlinger samt deltagelse på udvalgte kunde- og leverandørmøder
 • Facilitere og drive Nordic Supply Chain Forum med dine nordiske logistik- og kommercielle kolleger
Gem
Moment Pakkemedarbejdere til Coop.dk MAD

Moment søger for Coop.dk MAD i Vallensbæk

Søger du et aktivt job, og kan du arbejde 3-5 dage om ugen - også i weekenden? Så er jobbet hos Coop.dk MAD i Vallensbæk måske det, du søger!

Når du tager hjem fra arbejde, har du været på benene i mange timer, og du har desuden været med til at gøre hverdagen lettere for mange danskere. I jobbet skal du plukke og pakke nogle af de dagligvarer, som travle danskere hver dag køber hos Coop.dk MAD.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med lagerarbejde og pick-by-voice. Dog er dette ikke et krav. Coop.dk MAD er en virksomhed med et godt renommé og en arbejdsplads, hvor der er en god stemning og fri omgangstone blandt medarbejderne.

Coop Danmark A/SJunior kategorichef til Personlig pleje & Helsekost

Coop Danmark A/S, Albertslund

Har du lyst til at drive dine egen kategorier i Danmarks førende virksomhed indenfor fødevarer?

I en nyoprettet stilling som junior kategorichef mangler vi en dygtig indkøber og leder. Dette er en stilling med gode udviklingsmuligheder og stor selvstændighed. Du bliver en del af kategorigruppen personlig pleje, helsekost, husholdning, dyremad og håndkøbsmedicin.

Vi tilbyder et udfordrende og selvstændigt job i en af Danmarks største detailvarekæde med en stærk ansvarlighedsprofil.

Jobbet indebærer en høj grad af frihed og ansvar og de primære opgaver bliver at:

 • Bidrage aktivt til strategien og optimering af forretningen i kategorigruppen
 • Omsætte Coops strategi til differentierende og forretningsskabende løsninger og handlingsplaner for egne vareområder
 • Udvikle sortiment og varekoncepter på baggrund af kundernes ønsker og kædestrategier
Coop LogistikLagermedarbejder til eftermiddag- og aftenhold

Coop Logistik, Hasselager

Coop Logistik er et fedt sted at være, og med dig ombord kan vi gøre rejsen og målet endnu federe. Du vil være en afgørende brik i Coops forsyningskæde, sammen med dig sikrer vi, at de efterspurgte varer på hylderne ankommer friske og til aftalt tid. Det kræver sin person at være en del af et stærkt fællesskab, men sammen kan vi alle sikre varerne kommer ud til vores til vores 1200 butikker.

På Hasselager Distributionscenter leder vi løbende efter nye personligheder, som har gåpåmodet og energien til at tage fat og pakke de varer, som skal sendes til Coops butikker. Arbejdet foregår stående på løftevogn, med pick-by-voice i headset. Du vil skulle løfte varerne fra hylder til din løftevogn – typisk enkelte løft mellem 5-15 kg. Vi forventer, at du har en god fysik, og vi vil oplære dig i at passe på din krop via korrekt løfteteknik.

Coop LogistikLagermedarbejder til nathold

Coop Logistik, Hasselager

Coop Logistik er et fedt sted at være, og med dig ombord kan vi gøre rejsen og målet endnu federe. Du vil være en afgørende brik i Coops forsyningskæde, sammen med dig sikrer vi de efterspurgte varer på hylderne billigst muligt – friske og til aftalt tid. Det kræver sin person at være en del af et stærkt fællesskab, men sammen kan vi alle sikre varerne kommer ud til vores på landsplan 1200 butikker.

På Hasselager Distributionscenter leder vi løbende efter nye personligheder, som har gåpåmodet og energien til at tage fat og pakke de varer, som skal sendes til Coops butikker. Arbejdet foregår stående på løftevogn/elhest, med pick-by-voice på headset i ørerne. Du skal følge ordrene i headsettet, finde varerne fra hylderne og samle dem på europalle eller i et rullebur placeret på din løftevogn/elhest. Typisk er en ordre bestående flere enkelte løft mellem 5-15 kg for hver ordrelinje.

Coop LogistikLagermedarbejder til Odense Distributionscenter

Coop Logistik

Coop Logistik er den afgørende brik, når de forskellige varer skal bestille, hentes, pakkes og leveres til Coops mere end 1.100 butikker. Sammen sikrer vi de efterspurgte varer på hylderne billigst muligt – friske og til aftalt tid. Det vigtigste er, at du har lyst til at være en del af et stærkt fællesskab, der bag kulisserne sørger for, at det hele kører.

Vi leder efter nye kollegaer, som har mod på at hjælpe os med at plukke og pakke varer, som skal sendes til Coops butikker. Arbejdet som lagermedarbejder foregår stående på el-hest, og vi forventer derfor, at du har en god fysik og forstår at passe på din krop, da der vil være tunge løft i løbet af en arbejdsdag - typisk mellem 1-15 kg pr. løft. Arbejdsdagen som lagermedarbejder er travl, og det er vigtigt, at du kan overholde deadlines og arbejde med faste produktivitetsmål hver dag.

Coop LogistikLagermedarbejder til nathold - Fredagsafløser - Studiejob

Coop Logistik, Hasselager

Coop Logistik er en afgørende brik, når varer skal bestilles, pakkes og leveres til Coops over 1.100 butikker. Sammen sikrer vi de efterspurgte varer på hylderne billigst muligt – friske og til aftalt tid. Hos Coop, Hasselager er vi ca. 550 kolleger der arbejder 24/7 og vi mangler kolleger, der kan se sig selv i et miljø med tempo, krav til performance og sidste men ikke mindst: en arbejdsdag på et kølelager.

På Hasselager Distributionscenter leder vi efter endnu flere personligheder, som har gåpåmodet og energien til at tage fat og pakke de varer, som skal sendes til Coops butikker. Arbejdet foregår stående på en palleløfter, med pick-by-voice i ørerne. Du vil skulle løfte varerne fra hylder til din palleløfter– typisk enkelt løft mellem 5-15 kg. Vi forventer, at du har en god fysik, og vi vil oplære dig i, at passe på din krop via korrekt ergonomi.

Coop Danmark A/STekstforfatter til Coop eCommerce Marketing

Coop Danmark A/S, Albertslund

- Vil du være med til at udvikle teksten hos en af Danmarks største eCommerce-forretninger?

Hos Coop eCommerce Marketing varetager vi alle markedsføringsopgaver for Coops to eCommerce-forretninger: Coop.dk Shopping og Coop.dk MAD.

Dine opgaver vil være…

 • at skrive tekster til Coop.dk MADs tilbudsmails, onsite bannere, posts i Coop app’en, digitale kampagner mv.
 • at skrive sælgende, inspirerende og søgemaskineoptimerede varetekster til de mere end 20.000 produkter vi sælger på Coop.dk Shopping
 • at skrive vejledende guides til Coop.dk Shopping, som hjælper kunderne med at vælge den rette vare
Coop Danmark A/SIndkøber (barselsvikariat)

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vi søger en indkøber, der brænder for sko og accessories (barselsvikariat).

Du vil få ansvaret for at udvikle vores fashion accessories samt skoafdelinger, så vi har en stærk kommerciel linje samtidig med at du med fingeren på pulsen ved, hvad der rører sig i markedet og sikrer, at vi rammer de trends og tendenser vores kunder efterspørger.

Du kommer til at sætte rammerne for udviklingen af kategorien, hvor vi ser et stort potentiale. Du er således med fra det strategiske arbejde til eksekveringen.

Coop Trading
Coop Trading søger en Business Insights Consultant

Coop Trading, Taastrup

Coop Trading A/S er en indkøbsorganisation, der på vegne af vores partnere, Coop Danmark, Coop Norge, Coop Sverige og SOK i Finland, forhandler indkøbsaftaler og udvikler varer til vores egne varemærker; Änglamark, Coop og Xtra.

Vores Business Insights team søger en Business Insights Consultant, der skal sikre støtte i form af analyser, indsigt og rådgivning på tværs af vores forretning.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Analyse og overvågning af råvaremarkedet og anbefalinger herfra
 • Udarbejdelse af dataanalyse til at understøtte vores indkøbere – herunder sparre med indkøberne om købstidspunkter mv.
 • Udvikling og vedligeholdelse af råvaredatabase og faktorprisnedbrydninger til at støtte indkøberne i deres forhandlinger
Coop Danmark A/SKampagneplanlægger/Superbruger i SAP til Kolonial og Nydelsesmidler

Coop Danmark A/S, Albertslund

Har du lyst til at arbejde med kampagner, og få hele forretningsgangen fra A-Z i hele kampagneprocessen i en af Danmarks største detailhandelsvirksomheder? Har du et godt blik for kundernes behov og motiveres du af at skabe kommercielle succeser sammen med andre? Så har vi jobbet til dig på Coops servicekontor i Albertslund!

Vi leder lige nu efter en data-, systemstærk og struktureret kampagneplanlægger, der kan hjælpe os med at omsætte visionen til konkrete kommercielle tiltag inden for kolonial/nydelsesmidler.

Vi tilbyder:

 • Et udfordrende job i et dynamisk team, hvor vi lægger vægt på at skabe gode resultater sammen.
 • En stilling i en travl afdeling med høj puls og en bred kontaktflade internt i Coop.
 • Gode karrieremuligheder på tværs af organisationen
Coop Danmark A/SContent & Social Media Manager til Irma

Coop Danmark A/S, Albertslund

Som Content & Social Media Manager bliver du en del af Irma Marketing, som består af stærke profiler, der varetager både brandskabende og salgsdrivende kampagner og koncepter. Jobbet kommer derfor med en bred vifte af kompetente kollegaer, der alle har det til fælles, at de brænder for Irma. Arbejdsopgaver

Irmas nye Content & Social Media Manager bliver ansvarlig for den daglige drift af en række af Irmas digitale kanaler. Med reference til Irmas digitale projektleder bliver dine primære opgaver:

 • Udvikling af content til Irmas digitale kanaler, herunder sociale medier, nyhedsbreve og irma.dk, både selvstændigt og i samarbejde med eksterne content-producere og bureauer
 • Daglig drift af Irmas sociale kanaler (p.t. Facebook, Instagram, LinkedIn) med udgangspunkt i vores redaktionsplan
 • Community management
Coop LogistikPlanlægningsassistent, Coop Logistik, Albertslund Distributionscenter - Dag & Aften

Coop Logistik

Til Albertslund Distributionscenter søger vi en ny kollega, som kan arbejde selvstændigt og samtidig har et skarpt øje for både planlægnings- og driftsopgaver.

Albertslund Distributionscenter er i en meget spændende udvikling med mange nye projekter og opgaver. Derfor har vi brug for en ny kollega, der kan holde hovedet koldt og har lysten og kompetencerne til at være med til at udvikle vores planlægningsafdeling.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Sikre daglige opgaver i drift og planlægningsafdelingen
 • Sikre samarbejde med kollegaer om optimal drift kørsel og planlægning.
 • Udarbejde rapportering til kapacitetsberegning og timerapportering

Vi tilbyder:

 • Madordning, personaleforening, personalekøbsordning
 • Gode muligheder for udvikling og efteruddannelse
Coop Danmark A/SDigital projektleder

Coop Danmark A/S, Albertslund

Er du vild med det digitale univers, og har du erfaring med at styre digitale udviklingsprojekter fra scoping til lancering? Så har du nu muligheden for at sætte dine kompetencer i spil hos en af Danmarks største arbejdspladser, Coop Danmark A/S.

Som digital projektleder i Coops digitale udviklingsafdeling har du først og fremmest ansvaret for at sikre fremdrift og resultater i de digitale projekter, du er ansvarlig for. Fra scoping og estimering i samarbejde med projektteams til styring af økonomi og deadlines, kvalitetssikring til endelig leverance. Du koordinerer løbende med diverse nøgleinteressenter på tværs af organisationen samt med eksterne samarbejdspartnere. Du tilrettelægger projektdeltagernes tid og opgaver i tæt samarbejde med dine projektteams og har en meget central og proaktiv rolle i projekterne.

Coop Danmark A/SKommerciel planlægger

Coop Danmark A/S, Albertslund

Har du lyst til at arbejde med kampagner i en af Danmarks største detailhandelsvirksomheder?

Vi leder lige nu efter en data-, systemstærk og struktureret kommerciel planlægger, der kan hjælpe os med at omsætte visionen til konkrete kommercielle tiltag. Du skal kunne balancere det rette overblik med fokus på detaljen. Til denne rolle handler det om at analysere de enkelte kampagner, og medvirke til et korrekt varevalg i samspil med avis-teamchefen og dine øvrige kolleger i det kommercielle team for fakta og Coop365.

Din primære opgave, i tæt samarbejde med dine kollegaer og andre afdelinger, bliver at løse opgaver vedrørende koordinering og opfølgning af kampagner i Coops systemer. Derudover vil du blive inkluderet i diverse udviklings- og optimeringsmøder, så vi hele tiden kan gøre hverdagen bedre for vores kollegaer i butik.

Coop Danmark A/SIndkøber

Coop Danmark A/S, Albertslund

Har du lyst til at arbejde med indkøb og sortimentsudvikling i Danmarks største detailhandelsvirksomhed? Motiveres du af at skabe kommercielle succeser sammen med andre? Og har du flair for de nyeste trends og elsker dine produkter? Så har vi jobbet til dig!

Opbevaring og rengøringsartikler er i en særdeles flot udvikling, og vi søger derfor en dygtig indkøber, der kan hjælpe med at sikre forsat vækst på disse områder. Ydermere indeholder stillingen også kategorier på Coop.dk inden for fagbutikken haveliv, og derfor skal du kunne jonglere både butiks- og onlinedelen.

Vi tilbyder

 • Et spændende og udfordrende job i en af Danmarks største og mest spændende detailvirksomheder
 • En virksomhed med en stærk ansvarlighedsprofil
 • Et job med stor handlefrihed