14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Coop Danmark A/S
Nordic Buyer til Private Brand Sourcing i Coop Trading

Coop Danmark A/S, Taastrup

Har du interesse for international sourcing på FMCG-området, og brænder du for at udvikle dig selv inden for indkøb af Private Brands til de nordiske forbrugere? Hvis du har talentet og tilhørende ambitioner, så er dette en unik mulighed for at gribe en nyoprettet udviklingsstilling hos den største aktør indenfor Private Brand dagligvareprodukter i Norden.

Som Nordic Buyer i afdelingen Fresh, Frozen & Indulgence vil du få reference til Teamleader og Nordic Senior Buyer, og du vil indgå i et engageret team, der brænder for at udvikle kategoriens produkter og generelt godt købmandskab. Du kommer til at arbejde tæt sammen med øvrige Buyers, Planners, Assistant, designere, kvalitetsansvarlige, vores nordiske partnere samt leverandører i hele verden og du kommer til at administrere et spend på +200 millioner Dkr.

Coop Danmark A/S Kontorelev i Coop - start din karriere hos os

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vil du have en alsidig kontoruddannelse i hovedstadsområdet og i hjertet af dansk detailhandel? Så er det måske dig, der skal være en af Coops nye kontorelever.

Som kontorelev med speciale i administration kommer du godt fra start i din karriere. Hos os i Coop giver det mening at lægge vægt på, at du udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår et 2-årigt uddannelsesforløb med 8 ugers skoleophold på Unord i Lyngby sammen med andre Coop-elever.

Som kontorelev på Coops hovedkontor i Albertslund kommer du rundt i 2 forskellige afdelinger (fx indkøb, digitale medier, HR og marketing) under uddannelsen. Du deltager i afdelingernes daglige arbejdsopgaver, og en stor del af dit arbejde består af kontakt til vores butikker og leverandører, samt tværgående administrative opgaver.

Coop Danmark A/S
Coop Trading søger produktspecialister til fødevarer

Coop Danmark A/S, Taastrup

Coop Trading er en nordisk indkøbsorganisation, der på vegne af Coops cirka 4.500 butikker i henholdsvis Sverige, Danmark, Norge og Finland forhandler nordiske indkøbsaftaler og udvikler vores sortiment af private brands (Xtra, Coop/Rainbow og Änglamark).

Vi er en dynamisk organisation og en attraktiv arbejdsplads i konstant udvikling. Vi er godt 120 medarbejdere med arbejdsplads i Taastrup, 9 i Valencia i Spanien og har samarbejdspartnere i alle nordiske lande. Vi sætter medarbejdertrivsel højt og er glade for, at vi er, og igennem mange år har været, en del af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Kvalitetsafdelingen, QA, søger produktspecialister til at varetage kvalitetssikring af fødevarer, herunder at teste varer, sikre dokumentation og udarbejde mærkning. QA består af 20 kompetente og engagerede produktspecialister, hvoraf 15 arbejder med fødevarer.

Coop Trading
Nordic Strategic Buyer til Nordens største indkøbsorganisation

Coop Trading, Taastrup

Har du interesse for international sourcing på FMCG-området, og brænder du for at udvikle dig selv inden for indkøb af Private Brands til de nordiske forbrugere?

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Udarbejde kategoristrategi for tildelte (sub-)kategorier og planlægge sourcing-initiativer på baggrund heraf, herunder tilvejebringelse af data og analyser som udgangspunkt for prioritering af initiativerne
 • Rådgive forretningsområder i forbindelse med udviklingsprojekter og indkøb generelt
 • Gennemføre leverandørforhandlinger, herunder indsamle informationer om forretningsområders behov, udarbejdelse af kravspecifikationer, planlægge og gennemføre forhandlingsforløb, udarbejdelse af rammeaftaler samt sikre overlevering og information til relevante driftsfunktioner/operationel support
Coop Danmark A/S .NET udvikler - Coop Bank

Coop Danmark A/S

Brænder du for .NET udvikling, og har du en forretningsmæssig indstilling, så har vi jobbet til dig. Uanset om du er nyuddannet eller har nogle års erfaring.

Vi har travlt med at videreudvikle vores online bank til privatkunder, og der er kontinuerligt efterspørgsel efter udvikling og optimering af applikationer og websites, som er en hjørnesten i vores bank.

Er du er ambitiøs og bliver motiveret af at arbejde i et innovativt miljø med høj medarbejdertilfredshed, og hvor vejen fra tanke til bred forretningsmæssig værdi er kort, er dette jobbet til dig.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med erfarne kolleger om at omsætte forretningens krav og ønsker til specifikke applikationer og systemer. Dit ansvarsområde bliver procesoptimering, så rutiner bliver automatiseret i Visual Studio løsninger.

Som applikations- og systemudvikler vil du blandt andet komme til at arbejde med følgende teknologier:

 • C# .NET
 • Visual Studio
 • Microsoft Azure Cloud
Coop Danmark A/S Senior Controller med lederansvar

Coop Danmark A/S

Vægter du kvalitet, grundighed og faglighed – og er du ikke bleg for at komme med dit bud på, hvordan vi løser nye opgaver, så er du måske den Senior Controller, Coop Invest har brug for.

Du vil blive en del af Coop Invests økonomifunktion, bestående af 13 dygtige medarbejdere, der også varetager opgaver for dets ejer og datterselskaber. Du vil være ansvarlig for Coop Invests regnskabsteam med i alt 5 medarbejdere, der varetager regnskabsopgaver for 5 forskellige selskaber. Du vil være ansvarlig for ledelse af teamet samtidig med at du selv deltager aktivt i afdelingens daglige drift. Dette kan evt. være dit første lederjob.

Dine primære opgaver som Senior Controller

 • Månedslukningsproces
 • Udarbejdelse af løbende rapportering og årsregnskaber
 • Optimering af processerne i teamet
Coop Danmark A/S
Ønsker du at gøre en forskel som Nordic Assistant Buyer i Coop Trading?

Coop Danmark A/S, Taastrup

Er du nyuddannet bachelor/professionsbachelor? Vil du arbejde i en førende nordisk indkøbsorganisation, der forhandler indkøbsaftaler og udvikler varer til Coop’s egne varemærker? Vil du arbejde i en dedikeret og ambitiøs virksomhed, der arbejder for at gøre en forskel for Coop på tværs af norden? Så skal du slutte dig til Coop Trading som Nordic Assistant Buyer.

Der er tale om en nyoprettet stilling, med plads til udvikling. For det rette talent er stillingen det første store skridt i retning af, at blive en af fremtidens succesfulde indkøbere i Coop Trading og understøtte os i vores vision om være et ”best-in-class sourcing company”. Der er tale en selvstændig stilling, der ønskes besat af en person, der er proaktiv, har et højt engagement, trives med at udfordre nærmeste stakeholders og motiveres af at skabe værdi for vores fire ejere.

Coop Danmark A/S Supply Chain Planner F&G

Coop Danmark A/S

Vi søger en Supply Chain Planner til vores frugt, grønt og blomster team. Afdelingen er en del af Coop Food, som har det samlede ansvar for indkøb og salg af dagligvarer til SuperBrugsen, Kvickly, Dagli’Brugsen, Irma, Fakta, Coop365 og Coop.dk./Mad.

Jobbet som Supply Chain Planner spænder over drifts-, analyse - og indkøbsopgaver, hvor målet er at sikre optimal leveringssikkerhed/tilgængelighed og balanceret varelager. Som Planner skal du sikre stabil drift - men ikke mindst være indstillet på at tage ansvar for dine varer/kategorier helt ud til kunden. Det daglige arbejde foregår i et særdeles tæt samarbejde med kategoriplanlæggerne, der har en lang og dyb erfaring i arbejdet med frugt, grønt og blomster. Vores fokus er, at vi tager ansvar for varerne indtil de er leveret hos kunderne – vil du være med?

Coop Danmark A/S Lagermedarbejder til fast daghold

Coop Danmark A/S, Hasselager

Coop Logistik er et fedt sted at være, og med dig ombord kan vi gøre rejsen og målet endnu federe. Du vil være en afgørende brik i Coops forsyningskæde, sammen med dig sikrer vi, at de efterspurgte varer på hylderne ankommer friske og til aftalt tid. Det kræver sin person at være en del af et stærkt fællesskab, men sammen kan vi alle sikre varerne kommer ud til vores til vores 1200 butikker.

På Hasselager Distributionscenter leder vi løbende efter nye personligheder, som har gå-på-modet og energien til at tage fat og pakke de varer, som skal sendes til Coops butikker. Arbejdet foregår stående på løftevogn, med pick-by-voice i headset. Du vil skulle løfte varerne fra hylder til din løftevogn – typisk enkelte løft mellem 5-15 kg. Vi forventer, at du har en god fysik og vi vil oplære dig i at passe på din krop via korrekt løfteteknik.

Coop Danmark A/S Reparatør

Coop Danmark A/S, Albertslund

Albertslund Distributionscenter er i en meget spændende udvikling med mange nye projekter og opgaver. Vi er Coops største tørvarecenter med 200 ansatte, som arbejder i 2-holds skift, 5 dage om ugen.

Vi har brug for en ny kollega på vores værksted, og søger derfor en reparatør som har lyst til at indgå i et team af engagerede medarbejdere. Som reparatør hos os bliver du en del af serviceværkstedet på Albertslunds Tørvarecenter.

Arbejdet består i at udføre vedligehold på diverse maskinanlæg og hjælpe sine andre kollegaer ved akutte fejl. På værkstedet arbejder vi på fast daghold 7-15, efter endt oplæring indtræder man i en tilkaldevagt ordning hver 5 uge.

Du kommer til at arbejde med stor selvstændighed, men skal samtidig være god til at samarbejde med kolleger og andre afdelinger, for at sikre at opgaver løses bedst muligt. Opgaver vil både bestå af forebyggende vedligehold, reparationer, proces optimeringer og andre serviceopgaver.

Coop Danmark A/S Speditør

Coop Danmark A/S

Her får du en enestående mulighed for at præge udviklingen i Coop Logistik.

Vi er i øjeblikket på en stor forandringsrejse, som en del af Coops strategi. Vi har stor fokus på udvikling af vores afdeling og ikke mindst på tværs. Derfor vil hovedfokus i dette job også være at understøtte samt sikre den bedst mulige varetilgængelighed til de mange kunder der hver dag besøger vores mange butikker.

Du bliver en del af en afdeling, hvor der er meget frihed under ansvar og højt til loftet, og hvor kollegaerne hjælper hinanden, også selvom bølgerne til tider kan gå højt.

Arbejdsområder:

 • Sparringspartner for indkøbs-/vareforsyningsafdelinger i forhold til transport flow
 • Håndterer Sea-freight fra hele Verden samt Road-freight fra hele Europa
 • Du sikrer ”on time delivery”
Coop Danmark A/S Indkøber til køkken-el, borddækning og køkkengrej

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vi har brug for en indkøber indenfor køkken-el, borddækning og køkkengrej! Har du erfaring med indkøb og sortimentsudvikling? Vil du arbejde med kategoriarbejde hos en af Danmarks største webshops? Så har vi måske jobbet til dig!

Vi tilbyder

 • Et udfordrende og selvstændigt job, med stor handlefrihed i en af Danmarks største og mest spændende onlinebutikker.
 • En afvekslende hverdag med masser af spændende opgaver og en bred kontaktflade.
 • En virksomhed med en stærk ansvarlighedsprofil.

Jobbet indebærer en høj grad af frihed og ansvar. Med udgangspunkt i en god forståelse for kundernes ønsker og behov får du følgende hovedopgaver:

 • Indkøb og prissætning.
 • Sortimentsudvikling.
 • Leverandørforhandlinger.
Coop Danmark A/S Supporter med stort servicegen til kreditorafdeling hos Coop

Coop Danmark A/S, Albertslund

Brænder du for at leverer en fantastisk serviceoplevelse? Og ligger det i dit DNA at tage ansvar, ejerskab og følge opgaver til dørs?

I Supportteamet bliver du en del af 15 medarbejdere, hvor vi er en del af en stor Kreditorafdeling på i alt 55 medarbejdere. Du vil blive en del af supportteamet som beskæftiger sig med support til vores kreditorer, butikker og interne kollegaer.

I supportafdelingen er vi ofte sidste instans, og derfor en vigtig sparringspartner for vores omgivelser. Der er sjældent to ens dage, og selvom arbejdet ofte kan være præget af travlhed har vi god humor, og giver plads til hinandens forskelligheder.

I rollen som Supporter vil du sammen med dine kollegaer i supportteamet være Coops stemme ud mod vores leverandører, butikker og kolleger på Servicekontoret.

Coop Danmark A/S IT-løsningsarkitekt der trives i spændet mellem udvikling, implementering og drift

Coop Danmark A/S, Albertslund

Er du knivskarp i at tilegne dig ny viden og omsætte den til holdbare og værdiskabende IT-løsninger, der understøtter forretningens krav og kundernes behov?

I øjeblikket søger vi en løsningsarkitekt, der i samarbejde med 4 kollegaer og en række eksterne leverandører indgår i videreudviklingen af vores IT-platform og er med til at sikre, at produktionssystemerne og den samlede løsning er både stabile og skalerbare. Det kunne sagtens være dig! Især hvis du synes, at det lyder spændende at skulle træde ind i en rolle med en bred kontaktflade og med en høj grad af indflydelse.

Som løsningsarkitekt hos os har du ansvaret for at:

 • Afdække forretningens krav og kundernes behov og omsætte dem til tekniske specifikationer
 • Designe, opbygge og implementere holdbare løsninger og integrationer på tværs af platforme