4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
Xellia Pharmaceuticals ApS
Product Supply Strategy Lead

Xellia Pharmaceuticals ApS, Copenhagen

Are you ready to take on the global responsibility for supply chain feasibility assessments and launch planning within Global Product Supply as well as defining overall supply strategies and developing the supply chain processes and systems accordingly within Xellia?

As Product Supply Strategy Lead you will be responsible for performing supply chain feasibility assessments to propose the best supply route for any given new product within Xellia and as such drive the commercialization, product lifecycle management and overall supply strategy of the products. You are expected to drive the development and implementation of efficient, innovative, end-to-end supply chain launch solutions, generating a competitive advantage in both the generics and branded business units within Xellia.

Xellia Pharmaceuticals ApS
Xellia Pharmaceuticals ApS
Elektriker til international pharma-virksomhed

Xellia Pharmaceuticals ApS, København

Vil du have en varieret hverdag i et job, hvor du sætter alt din knowhow fra elektrikeruddannelsen i praksis?

Sammen med dine nye kolleger, sørger du for drift og vedligehold af særligt vores produktionsfaciliteter, så vores medicinproduktion kører. Dermed spiller du en vigtig rolle i at Xellia fortsat kan levere antibiotika og hjælpe mennesker med infektioner verden over.

I jobbet sikrer du driften og vedligehold af vores produktionsmiljø. På en typisk uge vil du:

  • Fejlfinde og udskifte komponenter på produktionsudstyr.
  • Fejlfinde på styringer til f. eks Ventilation, vandanlæg, tankanlæg mv.
  • Fejlfinde, udskifte eller etablere nye installationer – både kraft, lys og data.
Xellia Pharmaceuticals ApS
Xellia Pharmaceuticals ApS
Specialist til Manufacturing QA API

Xellia Pharmaceuticals ApS, København

Har du lyst til at arbejde med kvalitetssikring og frigivelse af Xellia Pharmaceuticals produkter? Så har du chancen for at blive en del af et dynamisk og serviceorienteret team.

Opgaverne omfatter review af batchdokumentation samt frigivelse af intermediates, håndtering af afvigelser/ændringssager og CAPAer, review og godkendelse af miljømonitoreringsdata og tæt samarbejde med produktionen – i produktionen. Herudover vil du være med til at udvikle og vedligeholde kvalitetssystemerne i form af tilretning af skriftlige instruktioner. Vi har en hverdag med højt tempo og udfordringer, som kræver fleksibilitet og optimisme. Vi vægter derfor evnen til et godt samarbejde højt. Det er afgørende, at du har et godt humør, er imødekommende og kan kommunikere med forskellige afdelinger og grupper af medarbejdere.

Xellia Pharmaceuticals ApS
Xellia Pharmaceuticals ApS
Tekniker til skiftehold

Xellia Pharmaceuticals ApS, København

Som tekniker skal du være med til at sikre afdelingens fortsatte succes, og det kræver, at du kan yde en god service, arbejde ansvarsbevidst og selvstændigt i en til tider hektisk hverdag. Som vores nye kollega vil du få en bred berøringsflade i et aseptisk miljø, hvor dine opgaver favner bredt og kommer til at omfatte følgende:

  • Service, vedligehold og løbende forbedringer på procesteknisk udstyr
  • Fejlsøgning på produktionsudstyr
  • Forbedringsprojekter på produktionsudstyr
  • Kvalitetssikring og dokumentation af vores opgaver/li>

Arbejdstiden er fordelt på et skiftehold med dag-, aften- og nattevagter, også i weekenden, i et 8-ugers skifteholdsrul. Den gennemsnitlige arbejdsuge er på 35 timer.

Xellia Pharmaceuticals ApS