8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Innergy FactoryAutomationsprojektleder, Xellia

Innergy Factory søger for Xellia i København

Er du vores nye automationsprojektleder?

Vil du være med til at øge teknologi- og automationsniveauet i Xellia?

Vil du være med til at sikre, at eksisterende systemer bliver bragt up to date og nye projekter bliver udført i overensstemmelse med IT- og automatiseringsstrategien?

Så er du måske den nye automationsprojektleder, vi leder efter.

Som Projektleder i Technical Services, Automation and Calibration kommer du til at være en del af et team, det bl.a. arbejder med Siemens WinCC, Delta-V, Intouch, IFIX, FactoryTalk, Wonderware, Testo, Sertica.

Xellia Pharmaceuticals ApS
Driftsorienteret Manager søges til Manufacturing Quality Assurance

Xellia Pharmaceuticals ApS, København

Er du på udkig efter et job, hvor du skal sikre den daglige frigivelse af færdigvarer, samt medvirke til løbende forbedringer af vores kvalitetsprocesser Så kan du meget vel være vores kommende manager for Manufacturing Quality Assurance Finished Dosage Form (MQA FDF)

Sammen med dine medarbejdere sikrer du, at driften lever op til vores kvalitetsystemer og er i overensstemmelse med gældende GMP-regler. Vi holder løbende fokus på din ledelsesmæssige udvikling gennem en konstruktiv dialog med din nærmeste leder og mulighed for både intern og ekstern kompetenceudvikling.

Som en del af frigivelsesarbejdet, er MQA FDF også involveret i:

 • Afvigelses- og CAPA håndtering
 • Change controls
 • Quality oversight
 • OOS håndtering
Xellia Pharmaceuticals ApS
Xellia Pharmaceuticals ApS
Struktureret og stabil operatør søges til aftenhold

Xellia Pharmaceuticals ApS, København

Har du erfaring fra et GMP-styret miljø inden for medicinal- eller fødevareproduktion og samtidig teknisk forståelse? Så er det måske dig, vi søger til vores aftenhold, hvor de primære opgaver vil være relateret til pakning af hætteglas og betjening af afdelingens maskiner og pakkelinjer. Hvis du vil være med til at producere antibiotika og dermed have en positiv indflydelse på mange menneskers liv, så er det måske dig, vi leder efter.

Området for færdigvarer (FDF, Finished Dose Form) består af to fyldeafdelinger og et pakkeri. Du bliver en del af pakkeriet, hvor teamet består af 14 operatører, tre assistenter og en teamleder. Det betyder, at både medarbejdere og ledere forpligter sig til at tage ansvar for, at hver dag bliver en god dag. Vi tilstræber en uformel og åben omgangstone, godt arbejdsmiljø samt fokus på kvalitet.

Xellia Pharmaceuticals ApS
Xellia Pharmaceuticals ApS
Specialist for Global Technical Support

Xellia Pharmaceuticals ApS, Copenhagen

We are looking for an experienced new colleague to join our Global Technical Support (GTS) team, part of our International Business Operations function. GTS is the main contact for our customers with regards to technical questions concerning our products. etc.

As a specialist in the GTS department, you will be responsible for assigned customers and drive relevant customer operational activities and tasks internally with key stakeholders. The job and responsibility include, but are not limited to:

 • Ensure a timely and correct response to technical inquiries received from customers
 • Be the go-to person for any technical inquiries from your customers. Coordinate customers’ requests across the organization
Xellia Pharmaceuticals ApS
Xellia Pharmaceuticals ApS
Ingeniør til API-produktion i København

Xellia Pharmaceuticals ApS

Xellia søger en ny kollega til vores afdeling Amphotericin og Tobramycin Oprensning, som med stort engagement kan varetage den daglige drift og samtidig udvikle den. Det bliver dit ansvar at sikre, at Xellia opretholder et højt complianceniveau og samtidigt optimerer og videreudvikler vores oprensningsprocesser.

I stillingen vil det primære ansvar og de primære opgaver være:

 • Teknisk sparring og processupport til produktionen
 • Håndtering af kvalitetssager
 • Optimering af udstyr og processer, herunder medvirke til implementering af automation
Xellia Pharmaceuticals ApS
Xellia Pharmaceuticals ApS
HVAC/Utility supporter

Xellia Pharmaceuticals ApS, København

Er du klar til en central rolle i vores tekniske afdeling, hvor du sikrer, at vores utility- og HVAC kører, som de skal? Her får du en bred berøringsflade i hele Xellia og stor indflydelse på områdets udvikling. Så kom og bliv en del af holdet – vi glæder os til at byde dig velkommen i et team med godt samarbejde og et højt fagligt niveau.

Som vores nye supporter indgår du i vores lille HVAC & Utilities-team med de tre øvrige kollegaer. Du får medansvar for vores HVAC, der dækker hele vores ventilations- og køleområde, samt vores black og clean utilities, der dækker kedelcentral, vand- og luftsystemer samt anlæg til processpildevandsbehandling. Du tager dig af områdets daglige drift og træder ind i en hverdag, hvor du er i tæt kontakt med både eksterne leverandører, kollegaer ude i produktionsenhederne samt vores smede, elektrikere, automation- og kalibreringsafdeling.

Xellia Pharmaceuticals ApS
Xellia Pharmaceuticals ApS
GMP Specialist til aseptisk produktion

Xellia Pharmaceuticals ApS, København

Trives du med ansvar og medbestemmelse? Sætter du en ære i at levere kvalitet i dit arbejde? Så er du måske vores nye Specialist, som skal medvirke til højt compliance-niveau, stabil drift samt kvalitetssikring af vores produkter. Til denne stilling søger vi en specialist til vores CMS-team i FDF-afdelingen (Finished Dosage Form).

Som specialist i CMS-teamet vil dine primære opgaver og ansvarsområder være:

 • Sagsbehandling af afvigelser
 • Udformning og eksekvering af CAPA’er og change controls
 • Ansvarlig for udførelse af CPV (Continous Process Verification)

FDF fremstiller og pakker hætteglas med antibiotika. FDF har i dag 30 specialister og assistenter, der varetager compliance- og driftsopgaver i tre produktionsafdelinger. I CMS-afdelingen har vi stor fokus på, at effektivitet og kvalitet går hånd i hånd. Det betyder, at vi dagligt måler på vores produktions- og kvalitetsmål.

Xellia Pharmaceuticals ApS
Xellia Pharmaceuticals ApS
Operatør til dag-/aftenhold søges til sterilafdelingen FDF/FDV

Xellia Pharmaceuticals ApS, København

Har du erfaring fra et GMP-styret miljø inden for medicinal- eller fødevareproduktion og samtidig teknisk flair? Hvis ja, så har du noget af det, der skal til for at blive operatør hos Xellia. Vi søger en operatør til skiftehold i FDF-FDV. Du vil få en vagtplan, der ruller hen over tre uger, hvor du vil komme til at skulle arbejde i hverdagene samt hver 3. weekend. Gennemsnitlig arbejdstid er ca. 34 timer/ugen.

Vi stiller store krav til vores operatører. De skal målrettet at holde styring med processerne, arbejde med optimerende tiltag og opfølgning på disse. Alt dette vil være en fast del af din hverdag, hvor vi opnår de bedste resultater, når vi arbejder som et team. D

I det daglige kommer du blandt andet til at arbejde med:

 • Maskinbetjening og proceskontrol ved fyldning af hætteglas
 • Semiautomatisk inspektion af påfyldte hætteglas
Xellia Pharmaceuticals ApS