12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Atea A/SClient Management Specialist in Digital Workplace

Atea A/S, Ballerup og Aarhus

We are looking for a Client Management specialist in Digital Workplace at Atea focusing on both software and hardware, in our internal global IT-organization, Atea Digital Services. We offer you a workplace that is characterized by employees who are passionate about building the Nordics and Baltics countries with IT, employees who take personal responsibility and put the team before the self. We proudly call ourselves the global team in information technology.

We are looking for a dedicated and pro-active person that is experienced in Digital Workplace Area/Solution to join our diverse team in ADS. In this role, we offer you the chance to lead the design, develop and implement technical solutions that are tailored to the client's needs.

Moment IT-supporter til Atea i Ballerup

Moment søger for Atea

Vil du være en del af et ungt team i en virksomhed med gode arbejds- og ansættelsesforhold? Hos Atea får du alt dette, samtidig med at du udvikler dig fagligt gennem din ansættelse.

Som IT-supporter hos Atea bliver du en del af et team på 9 medarbejdere i Ateas Operations Center. Din fornemmeste opgave er at supportere Ateas kunder, som benytter virksomhedens netværk- og server-services. Kunderne kontakter dig med spørgsmål, fejlmeldinger samt ved servernedbrug m.m. Foruden indgående henvendelser fra kunderne, som du skal tage imod og løse på bedste vis, står du derudover for:

  • monitorering og support for vores erhvervskunder
  • fejlretning online eller udsendelse af tekniker til kunden

Teamet dækker sammen et 24/7-rul med cirka tre supportere ad gangen. Du kommer derfor til at dække dag, aften og nat sammen med dine kolleger.

Atea A/SIt-projektleder til Ateas konsulent forretning i Ballerup

Atea A/S

Er du en dygtig kommerciel projektleder med god it-teknisk forståelse og erfaring med ledelse af it-infrastruktur projekter hos eksterne kunder? Så har vi et spændende og udfordrende job at tilbyde.

En projektleder i Atea kommer til at lede både store og mindre it-infrastruktur projekter i en række større private virksomheder og offentlige organisationer.

Du får ansvaret for ledelsen af projekter fra tilbudsfasen over planlægning, bemanding og ressourceallokering, eksekvering, kontraktstyring, daglig ledelse, teknisk og organisatorisk problemløsning samt opfølgning, til idriftsætning, evaluering og lukning af projektet. Du skal styre kundens forventninger, drive og motivere projektdeltagerne og være bindeleddet mellem kunde og projektteam.

Atea A/SKundevant projektleder med tung ServiceNow erfaring

Atea A/S, Ballerup

Vi har rigtig travlt i outsourcing divisionen hos Atea. Vi tager nye kunder ind med krav om ITSM-integration. Derfor vi søger en profil med erfaring for integrationer i ServiceNow til at hjælpe med at sætte kunden i fokus.

Vi søger en ServiceNow integrationskyndig med fokus på integration til kundernes ITSM til vores Service Management team hos Atea i Ballerup. Du har stor indsigt i ServiceNows datamode, og du skal kunne forstå kundens forventning og gøre det muligt at opfylde denne i Ateas ServiceNow implementering. Vores system skal spænde over teams de nordiske lande samt Baltikum.

Med udgangspunkt i din tekniske forståelse og evne som projektleder, skal du oversætte kundens udbudskrav vedrørende aftalte outsourcing løsninger til de processer, der skal udvikles og konfigureres af vores tekniske integrationsteam i ServiceNow platformen.

Atea A/SDigital Personalization Specialist - eCommerce

Atea A/S, Ballerup

Har du et stærkt, datadrevet mindset? Og kan du optimere den digitale kunderejse vha. personalisering i samarbejde med et internationalt team?

Lige nu søger vi en Digital Personalization Specialist, som kan løfte det digitale salg og understøtte samarbejdet mod en optimeret kunderejse på tværs af Ateas nordiske og baltiske markeder.

Du vil stå i spidsen for det projektområde, som omhandler personalisering – dvs. vores produktanbefalinger, content-anbefalinger og søgning/navigation. Foruden dig består Personalization-teamet af en repræsentant fra hvert land. Det er op til jer at sætte kursen samt sikre eksekveringen af de tiltag, som skal styrke kunderejsen og salget.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads kendetegnet ved at vi alle brænder for at bygge fremtiden med it, tager personligt ansvar, og vægter samarbejde højt.

Atea A/SFibertekniker til Danmarks største leverandør af IT-infrastruktur

Atea A/S, Kolding

Vil du være med til at udrulle Danmarks fibernet i et job med en stor grad af frihed? Og vil du samtidig være en del af et team med fart på, som har et super sammenhold?

Så bliv fibertekniker hos Atea. Du får en selvstændig hverdag, hvor du skal udføre installationer af fiberforbindelser i private hjem samt større projekter. Jobbet som tekniker kræver en konstant ”up-to-date”-viden, og du skal derfor være indstillet på løbende uddannelse.

Du får en selvstændig hverdag, hvor du kører ud til beboere i både huse og boligopgange og installerer fibernet. Du er i daglig kontakt med en teamkoordinator og teamleder, som fordeler opgaverne mellem jer og sørger for, at I har dét, I skal bruge.

  • Du taler med kunder og sørger for, at de får en tryg oplevelse.
  • Du udfører FTTH installation ved kunde, splidsning i brønd, samt patch i POP
  • Du blæser og splidser fibrene samt udfører dæmpningstests og OTDR-målinger.
Atea A/SNetværksarkitekt til Atea

Atea A/S, Ballerup

Vil du være en del af et dedikeret team, som sikrer stabil og god drift af Ateas netværkskunder? Trives du en virksomhed, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt? Så læs videre endelig videre.

Vi søger en erfaren Netværksarkitekt, der vil blive en del af teamet i Ballerup, og som vil få ansvaret for 3rd level operations i relation til den interne drift af kundernes netværk.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Implementere, konfigurere og administrere på netværksenheder – herunder firewalls, routere og switches.
  • Udvikle og implementere netværksinfrastruktur herunder, datacenter og enterprise netværk baseret på Cisco / Cisco ACI, HP Aruba, sikkerhedsløsninger fra markedsledende leverandører såsom Palo Alto og også her Cisco.
Atea A/STeamleder til Servicedesk

Atea A/S, Ballerup

Vi tilfører flere ledere til vores organisation og søger derfor en teamleder til vores professionelle Servicedesk. Du brænder for at levere den gode kundeoplevelse og fokuserer samtidig på at sikre høj medarbejdertilfredshed. Du bliver leder for et team hvis primære opgaver er brugersupport, Applikation og Server -relaterede problemer, fejlfinding og –håndtering.

Dine primære opgaver bliver at tage fat i den daglige drift og være en del af den opgaveløsningen i teamet. Yderligere fungerer du som sparringspartner for dine medarbejdere på konkrete sager. Du ved, at vores fortsatte succes afhænger af, at vi har styr på videndeling og dokumentation af vores løsninger og arbejdsprocesser.

Du vil have ledelsesansvaret for 10-15 medarbejdere. Du sikrer, at dine medarbejderne arbejder med samarbejde i forhold til kunderne, internt i teamet, inden for Servicedesk og ud mod resten af Atea-organisationen.

Atea A/SElektriker inden for elinstallationer og netværk til Atea Connect – Kolding

Atea A/S

Atea Connect er et succesfuldt forretningsområde, der oplever betydelig vækst. Vi søger derfor teknikere, der kan styrke vores Connect forretning i Kolding. Har du erfaring med netværksinstallationer og har du lyst til nye udfordringer i teams, hvor det går stærkt, så hører vi gerne fra dig.

Som tekniker i Atea bliver du en del af et dynamisk team, der arbejder med tekniske installationer. Du får en selvstændig hverdag, hvor du skal udføre installationer hos en af Ateas faste kunder eller på større projekter, hvor vi primært udfører tekniske installationer. Jobbet som tekniker kræver en konstant ”up-to-date”-viden, og du skal derfor være indstillet på løbende uddannelse. Du vil blive en del af en succesfuld it virksomhed i vækst og får samtidig en fantastisk mulighed for daglig sparring og videndeling med andre dygtige elektrikere.

Atea A/SServiceminded Salgskoordinator med stort drive

Atea A/S, Aarhus

Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrence-evnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave søger vi en engageret og serviceminded Salgskoordinator til vores Enterprise Large Account team i Århus.

Få succes som Salgskoordinator hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur. I Customer Operation har vi daglig kontakt med Ateas mange private og offentlige kunder - hhv. Entreprise og Public. Vi er 60+ kolleger fordelt på lokationer i Kolding, Ballerup og Aarhus, der servicerer både Enterprise og Public kunderne.

Atea A/SeLearning & Project Manager

Atea A/S, Ballerup og Aarhus

Vi leder efter en talentfuld og energisk eLearning & Project Manager til vores Marketing afdeling, som kan sikre leverancen af eLearnings til vores organisation. Så hvis du har interesse for IT-didaktik og har en naturlig interesse i læringsforløb og adoption af ny viden, så er dette job forhåbentligt noget for dig.

Som en del af Ateas marketingafdeling, vil din fornemste opgave være at medvirke til et højt kompetenceniveau samt adoption af ny viden i organisationen – det gør vi både via salgsuddannelse, HR læringsforløb samt træning af marketingaktiviteternes formål og KPI. Vi understøtter disse overordnede mål ved at udvikle og opbygge online læringsforløb, der skal sikre bedre kundeoplevelser, marketingeksekvering og medarbejderudvikling.

Atea A/SAtea søger kørende servicetekniker

Atea A/S, Aarhus

Vi har brug for nye dygtige kollegaer til at servicere vores kunder med installations opgaver. Dette indebærer opsætning og nedtagning af arbejdspladser og POS/Retail service, herunder kasselinje, netværk, server og andet back-office udstyr.

Som Servicetekniker i vores serviceafdeling bliver du en del af Danmarks største leverandør af it-serviceydelser. Serviceafdelingen har mere end 80 teknikere og konsulenter. Vi arbejder over hele landet med levering af alle typer services fra traditionel afhjælpning af hardwarefejl på servere, PC, POS og printere til levering af installations- og supportydelser på komplekse systemer.

Du skal servicere vores kunder indenfor udrulning og installations opgaver på pc arbejdspladser samt POS/Retail service, herunder kasselinje, netværk, server og andet back-office udstyr hos vores Retail kunder. Du vil komme til at deltage i vagt rul, hvor der indgår aften og weekend arbejde.