2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
Atea A/SDigital Integrations Specialist

Atea A/S, Ballerup

Er du en teamplayer, der kan se sig selv være en del af Landsholdet i Informations Teknologi? Som en del af Ateas Digitale Transformation søger vi efter dig, der ønsker at arbejde som Digital Integrations Specialist i Atea med fokus på integrationer inden for eCommerce.

I stillingen som Digital Integrations Specialist har du stor indflydelse på den fremtidige udvikling af kundeintegrationer og e-handel, og derved har du indflydelse på Ateas og vores kunders digital transformation. Rollen inkluderer også deltagelse i kundemøder, hvor du sammen med forretningen præsenterer de løsninger, der hjælper vores kunder bedst muligt på deres digital rejse.

Atea A/S2nd Level IT-Supporter

Atea A/S, Ballerup

I Atea er vi ved at oprette et nyt Center of Excellence (CoE), hvor vi skal varetage en fælles nordisk overvågning af vores kunder indenfor monitorering af servere, netværk og cloud. Vi skal aflaste døgnet rundt med 1st, 2nd og 3rd. level sager, herunder fejlretning online, bestilling og udsendelse af tekniker og at advisere vores kunder ved alarmer m.v.

Derfor søger vi nye kollegaer, som bliver motiveret af at være på en rejse, hvor vi skal give vores kunder den bedste service 24/7 indenfor overvågning. I det nye CoE vil vi konstant skulle påtage os flere komplekse men spændende opgaver, og derfor lægger vi stor vægt på at give dig og dine kolleger løbende kompetenceudvikling.