3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S
Marketingchef - fasthold Jobindex’ position som danskernes favorit-jobportal

Jobindex A/S, Valby

Her er din mulighed for at styrke Jobindex’ position i et marked, hvor tech-giganterne har gjort deres indtog, og hvor markedsføringsindsatsen de kommende år bliver afgørende. Samtidig får du som marketingchef et stærkt og kendt brand i ryggen.

Jobindex er nærmest ved at blive et begreb. Man siger jo efterhånden, at man går på Jobindex, og ikke at man søger job på internettet. Vi er altså et kendt brand blandt danskerne, og så laver vi rigtig mange spændende kampagner. Så efter min mening er det her et af de mest spændende marketingjob i Danmark” – Kaare Danielsen, administrerende direktør og ejer.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Udadvendt studentermedhjælper

Jobindex A/S, Valby

– Med flair for tal og kommunikation

Vil du være med til at præge nogle af landets mest interessante virksomheder? Kan du visualisere de mange fordele ved at benytte sig af Danmarks største jobportal?

Hos Jobindex har vi et univers fyldt med data, som du får lov at boltre dig i. Vi mangler dig, der gør det komplekse tilgængeligt og nemt for kunderne at se, hvorfor de skal benytte sig af vores kompetencer.

Opgaver

  • nørkle med tal og vække dem til live ved hjælp af PowerPoint
  • præsentere din viden på teammøder
  • organisere vores fællesdrev og gøre vores viden let tilgængelig.

Stillingen er ny, og vores tillid til dig er stor, så du får masser af mulighed for selv at forme din hverdag. Så længe du bare kan nå det inden for din arbejdstid på 15-20 timer pr. uge.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Key Account Manager

Jobindex A/S, Valby

– Til en af Danmarks bedste og sjoveste salgsafdelinger

Som Key Account Manager hos Jobindex veksler dit salgsarbejde mellem at besøge dine faste kunder rundt i landet og arbejde strategisk med dine kunder fra kontoret i Valby.

Din arbejdsdag vil primært bestå af at:

  • booke og afholde kundemøder – på disse møder får du afdækket kundens behov og skabt en tæt relation
  • arbejde strategisk med dine kunder – her udarbejder du en langsigtet plan, så du altid er på forkant med kundens rekrutteringsbehov
  • udvikle og sparre med dine 15 andre kolleger i afdelingen – med et team af dedikerede medarbejdere i ryggen vil du løbende udvikle dit salgsarbejde

Jobindex A/S