272 job matcher din søgning 272 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 272 resultater.
RC Beton
PRODUKTIONSTEKNOLOG MED FOKUS PÅ UDVIKLING OG OPTIMERING

RC Beton

Trives du med drift og udviklingsopgaver på tværs af flere afdelinger, og er du skarp på at holde struktur i en travl og alsidig hverdag? Er du selvkørende – efter den nødvendige introduktion?

Hos RC Beton er vi 130 engagerede kolleger fordelt på fire fabrikker i Danmark. RC Betons produktsortiment spænder vidt fra belægningssten, afløb og blokke til tunneller/underføringer samt agroprodukter. Som vores nye kollega får du en væsentlig rolle i produktionsteamet og vil få base i Rødkærsbro.

Typiske opgaver i din hverdag:

 • Overvåge effektiviteten i produktionen.
 • Bidrage til indsatsområder for øget effektivitet.
 • Frembringe og analysere nøgletal i dialog med nærmeste leder.
RC Beton
Danske Andelskassers Bank A/S
IT-konsulent med erfaring i robotudvikling til digitalisering og automatisering

Danske Andelskassers Bank A/S, Tjele

Vi søger nu endnu en it-konsulent med interesse i robotudvikling, der kan hjælpe os med at levere hurtige, let anvende-lige og relevante løsninger for vores kunder og kolleger.

Din primære arbejdsopgave vil være udvikling og programmering af robotter samt andre opgaver i relation til automatisering og optimering af processer i samarbejde med bankens procesteam og forretningsområder. Vi anvender Kapow som værktøj til robotudvikling.

Udover udvikling af robotter får du en væsentlig rolle i planlægningen og udrulningen af Office 365 i banken, herunder hvordan vi bedst anvender de underliggende muligheder i forhold til onlinemøder, dokumentstruktur m.v.

Danske Andelskassers Bank A/S
Evida
Udbudskonsulent (barselsvikar)

Evida, Viborg

Vil du som udbudskonsulent sætte dit aftryk på en helt ny virksomhed med 35 års erfaring?

Din vigtigste opgave vil være at sikre, at der altid er gode aftaler til rådighed for Evidas mange funktioner og opgaver. Du sikrer, at indkøb foretages efter gældende lovgivning, og at vi får den ønskede kvalitet til den bedste pris.

Evida

Du kommer derfor til at arbejde med indkøbs- og udbudsopgaver af forskellig karakter, og størstedelen af vores udbud gennemføres med forhandlingsrunder, som du selv varetager. Du får rig mulighed for sparring med kolleger både i og uden for din faggruppe, men det er dig, der er specialist på dit område.

Evida
Grundfos A/S
Monitoring & Support Implementation Manager

Grundfos A/S, Bjerringbro

At Grundfos, we develop digital services such as advanced conditional monitoring and water and energy optimisation tools for larger facilities using our water solutions, all to ensure that our customers get the most out of their pumps and systems. To support customers to these services, we have establish a global Monitoring & Support team that provides daily support and services across our customer segments.

Grundfos Your job is about defining, implementing and optimizing the processes, materials and tools that is needed to provide excellent customer support on Grundfos digital offerings either as customer self-service services or through a network of 1st level support agents. Moreover, the job is about providing specialized 2nd level customer support on Grundfos digital offerings and be the case owner until the case is solved satisfactorily for the customer.

Grundfos A/S
Grundfos A/SElev eller lærling på Grundfos

Grundfos A/S, Bjerringbro

Med en håndværker-, tekniker- eller kontoruddannelse på Grundfos får du en rigtig god ballast på din videre vej mod en karriere. Hvad enten du har lyst til og flair for at bruge dine hænder, eller du hellere vil have et mindre fysisk betonet job, så er der rige muligheder for at finde præcis den niche, du føler dig hjemme i.

Og du bliver ikke låst fast i én stilling. Tværtimod vil du blive opfordret til at bevæge dig ud over flere områder og få en bred uddannelse – en uddannelse, hvor du kan sprænge rammerne for, hvad en industrihåndværker eller kontorassistent kan gøre.

Grundfos A/S
Manager of Project Execution in COE (Center of Excellence) - Hydraulics

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you a high level Project Manager with great leadership skills? Do you have what it takes to be in front of our implementation projects of new differentiating Manufacturing Technology?

Grundfos

We are looking for a new Manager of Project Execution in COE Hydraulics in our global Advanced Manufacturing Engineering (AME) function in the Grundfos Group. Your job is to execute defined Hydraulics Manufacturing Technology projects. You will be accountable for Project Management, and also the direct report from a team of Specialist and Project Managers. You will refer to Director, Anders Nygaard.

As Manager, your primary responsibility is to execute our implementation projects of new Manufacturing Technologies. The projects support the product development with production setups to get new products to the market.

Grundfos A/S
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Kom rigtig fra start i karrieren som revisortrainee i de bedste rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Som revisortrainee vil du opleve en høj grad af frihed ledsaget af et stigende ansvar, som vi véd vil udvikle dig til at blive en god revisor.

Praktisk erfaring og uddannelse går hånd-i-hånd, og dét er vejen frem for dig her i Beierholm. Det er vores klare erfaring, at den kombination er den bedste måde at udvikle dine evner på som trainee. Derfor kommer du hurtigt til at løse opgaver for vores kunder, ligesom du bliver oplært internt og gennemfører vores interne, modulopbyggede traineeuddannelse.

Beierholm

Hvad får du som trainee i Beierholm?

 • Et velafprøvet intro- og uddannelsesforløb
 • En erfaren buddy, der får dig godt i gang
 • Udgifter dækket til HD
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
MatchMind Projektleder

MatchMind søger for Vils Entreprenøren i Viborg

Vil du arbejde med projekter inden for byggemodninger og kloakering i Midtjylland - og med et par dage om ugen på Sjælland?

Vils Entreprenørforretning har travlt og udvider deres team med en projektleder, der selvstændigt vil få ansvaret for projekter i Midtjylland og på Sjælland. Du planlægger selv din tid, men vi forventer, at du er på pladser på Sjælland et par dage om ugen.

Du får job i en virksomhed i vækst, med en moderne ledelsesstil - og ikke mindst dygtige og dedikerede kolleger. Du bliver tilknyttet afdelingen i Viborg, men befinder dig ofte på pladserne, til møder med bygherrer, medarbejdere og andre interessenter.

Arbejdsopgaver:

 • Daglig drift og planlægning af projekter herunder bemanding og indkøb af materialer
 • Byggemøder med bygherrer, rådgivere, underentreprenører og leverandører
 • Ansvarlig for sikkerhed og kvalitet på pladsen
PopulosSkatterådgiver - er du klar til ny inspiration og udvikling?

Populos søger for kunde i Viborg

Populos er rekrutteringspartner for vores kunde, som er et større konsulenthus inden for revision og rådgivning. Organisationen rådgiver inden for landbrug og tæller mere end 550 medarbejdere med rådgivere, økonomiassistenter og fagspecialister.

Som chefrådgiver inden for skat er dit arbejdsområde mangeartet og udviklende i forhold til skatteområdet. Du vil indgå i et mindre team, der har det samlede ansvar for skatte- og selskabsrådgivning i hele virksomheden. I forretningsområdet Business, Skat & Selskaber får du både dygtige kolleger, spændende opgaver og en vigtig funktion som intern skatteekspert i forhold til virksomhedens økonomikonsulenter.

Skattemæssige ansvarsområder:

 • Skatterådgivning i relation til landbrug, personbeskatning, virksomhedsordning og etablering samt aktieavance og kursgevinst.
 • Bistå i skattesager, herunder kontakt til myndigheder og anmode om bindende svar m.m.
Bowl’n’FunKøkkenleder

Bowl’n’Fun, Viborg

KVALITETSBEVIDST KØKKENLEDER SØGES TIL RESTAURANT THE GRILL I VIBORG

The Grill er et populært koncept, specielt hos de mange børnefamilier. Derfor er det vigtigt, at du som køkkenleder er indforstået med og ser fordelene ved at arbejde inden for konceptets rammer – også når det gælder madlavningen.

Som køkkenleder skal du have flair for det administrative, da et job som køkkenleder hos os indeholder mere end bare mad. I et tæt samarbejde med centerchefen og F&B Manager har man et selvstændigt ansvar for køkkenet og dets bemanding.

Vi søger en ny køkkenleder til Restaurant The Grill i Viborg der med sit store overblik kan lede et kompetent køkkenteam, så vi fortsat kan sikre glade og tilfredse gæster i vores restaurant.

Myrthue A/SIsolatør/tømrer

Myrthue A/S, Viborg

Vi tilbyder en virksomhed med positiv omgangstone. Medarbejdere, som kan lide at være del af en virksomhed, hvor tingene går stærkt, og hvor man kan arbejde selvstændigt.

Vi søger isolatør eller tømrer med erfaring, eller interesse for indblæsning af isolering, primært papiruld. Vi isolerer alle former for konstruktioner.

Primære opgaver:

 • Indblæsning af isolering, primært papiruld men også Rockwool.
 • Hvis du er tømrer - alle former for tømrerarbejde.
 • Alle former for forefaldende arbejde inden for tømrerfaget.
Meny
Købmand

Meny, Viborg

Skal du være leder af et nyt og moderne Gourmet Supermarked?

Som købmand er du butikkens omdrejningspunkt for både kunder og medarbejdere. Der forventes derfor en stor lyst og vilje til at gå forrest og være med til at udvikle butikkens drift og medarbejdere. Du er samtidig i høj grad butikkens ansigt ud ad til, og det forventes, at du indgår som en aktiv spiller i byens handelsliv og lokalsamfund.

I MENY lægger vi vægt på varer af allerhøjeste kvalitet og kundeservice i særklasse. Hos os er der fokus på den faglige stolthed. Vi er ikke medarbejdere, vi er MADarbejdere – og vi forventer, at vores MADarbejdere brænder for deres fag og har stor interesse i at arbejde med fødevarer i en inspirerende og dynamisk virksomhed, der ikke er bange for at gå foran.

Vi tilbyder et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du har stor indflydelse på din egen hverdag, samtidig med at du bakkes op af et stærkt kædekoncept og bagland.

SuperBrugsenSouschef, Dagli'Brugsen, Frederiks

SuperBrugsen

Som Souschef er du uddelerens stedfortræder med ansvar for butikkens drift samt ledelse, planlægning og motivering af medarbejderne. Du arbejder således med:

 • Budgetter, salgstal og salgsplanlægning
 • Arbejdsplanlægning og sikre, at planlægningen fungerer
 • At sikre at butikken altid er sæson- og salgsklar

En stor del af tiden bruger du i butikken, hvor du står for meget af den daglige ledelse af medarbejderne. Med Dagli'Brugsens stærke lokale forankring er din kontakt med kunderne rigtig vigtig. Du bruger tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og for at få en god relation.

Som Souschef får du mulighed for at prøve kræfter med alle slags ledelsesmæssige udfordringer i en butik med mange medarbejdere. Og da du fungerer som stedfortræder for uddeleren, vil der være mange beslutninger du selvstændigt kommer til at træffe. Du bliver klædt på som købmand og leder, hvilket bakkes op af uddannelse i Coop.

 Nykredit
,
Privatrådgiver med bankerfaring til Center Viborg

Nykredit

Vil du være med til at gøre livet bedre for boligejerne, og kan du yde kvalificeret rådgivning? Kan du håndtere din egen kundeportefølje og sammensætte netop de finansielle løsninger, der hjælper til at få den enkelte kundes drømme til at gå i opfyldelse? Så er du måske vores nye privatrådgiver!

Som privatrådgiver skal du være i stand til at yde kompleks og velfunderet rådgivning med særligt fokus på områderne pension, investering og formue. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

Grundfos A/S
Senior Data Scientist

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you enjoy working with data, platforms and implementation of digital services? Can you motivate, coach and onboard new data scientists?

As senior data scientist or data engineer, your primary task will be to combine action consulting on architecture and solution as you participate in prioritized business or strategy projects across Grundfos globally.

Tackling challenges such as minimising energy consumption in pump systems, optimising digital configuration tools, working on recommendation engines, improving sales andGrundfos production forecasting, or maybe developing AI for augmented reality, you ensure that the project team solves the task in the best possible way. Based on your strengths, you will become part of one or more teams where you get the chance to develop yourself and Grundfos.

Grundfos A/S
Grundfos A/S
Director of Strategic Projects

Grundfos A/S, Bjerringbro

Grundfos

Would you like an opportunity to work closely with our Group VP of Supply Chain as you build and implement an end-to-end value chain in a mature company where time and resources are available? And do you want to set your own team to help you succeed?

Click here to read more about this opportunity.
Grundfos A/S
Jobindex A/S
Udekørende servicetekniker til Jylland

Jobindex A/S søger for ENGEL DANMARK A/S

”Du kommer til at rode med en masse spændende teknik og de nyeste sprøjtestøbemaskiner. Og så får du et stærkt bagland, som lærer dig grundigt op,” fortæller din kommende kollega tekniker på Sjælland Danni Eriksen.

Et supergodt sammenhold
”I serviceafdelingen får du 9 gode og tekniske kolleger, som i fællesskab kommer frem til den optimale løsning for vores kunder. Og vi deltager i hele forløbet, lige fra projektstart til levering af produktionsudstyret frem til after-sales-service.” – træner/servicerådgiver Chris Larsen.

Som servicetekniker arbejder du ud fra egen bopæl og tilrettelægger din arbejdsuge sammen med servicechef Bjarne Thomsen.

”Du har cirka 5 kundebesøg om ugen, men vi skal nok lære dig grundigt op i vores løsninger og anlæg, så du kan hjælpe kunderne på professionel vis.” – hotliner Svend Erik Johansen.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
Grundfos A/S
Lead Cloud Architect

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you have the curiosity to challenge the ordinary – are you eager to develop your skills within IoT?

GrundfosThis is your chance to navigate between business, technology and customer-oriented research and explore how new technologies and methods can build our future business opportunities, while helping our customers save natural resources and reduce climate impact.

We address our customers in four main business areas. Each area has its own unique requirements but many requirements go across and part of your coming task will be to help facilitate an architecture that allow for uniqueness, shared services and maintainability.

As our Lead Cloud Architect, you will be responsible for our offering cloud architecture and work closely with your future team of Lead Systems Engineers. The team is responsible for the Grundfos Systems of Systems architecture and works with the architecture in an INCOSE Systems Engineering framework.

Grundfos A/S
JKSFaglærte automatikteknikere søges til aften- eller weekendhold

JKS søger for Grundfos i Bjerringbro

Er du uddannet automatiktekniker, og har du robotforståelse og erfaring med PLC? Er du løsningsorienteret, og har du fokus på kvalitet? Kunne du tænke dig at prøve kræfter med en af Danmarks største virksomheder? Så har vi muligvis jobbet til dig.

Vi søger 1 faglært automatiktekniker til vores weekend-nathold og 1 faglært automatiktekniker til vores aftenhold på Grundfos i Bjerringbro. Vi søger nye kollegaer til drift af en teknisk tung produktionslinje. Du vil indgå i et team, hvor driftsoptimering, omstilling af værktøjer, fejlfinding, problemløsning og daglig drift vil være i højsædet.

Der er tale om teknisk tunge stillinger i produktionen, og dine arbejdsopgaver vil indebære:

 • PLC-programmering og -fejlfinding
 • Fejlfinding og problemløsning på robotter og komplicerede anlæg
 • Lasersvejsning og –skæring
F&H A/S
Salgskonsulent til Midtjylland (barselsvikariat)

F&H A/S, Viborg

Har du en stærk salgsprofil, og brænder du for bolig- og interiørprodukter?

Som vores nye salgskonsulent skal du være drevet af at opbygge, fastholde og udvikle gode relationer med vores kunder. Kunderne er f.eks. Salling, Sinnerup, Imerco og Kop & Kande, og der er altid nye tiltag i gang med vores mange spændende brands.

Du kommer til at arbejde i et salgsteam på 5 salgskonsulenter, der varetager kontakten til de danske faghandels butikker. Tempoet og ambitionsniveauet er højt, omgangstonen uformel og der hersker en god teamånd både i ’marken’ og på hovedkontoret i Viborg.

Arbejdsopgaver og ansvar:

 • Kunde- og budgetansvar Midtjylland
 • Salg på tværs af alle varekategorier
 • Produkttræning på tværs af alle varekategorier