351 job matcher din søgning 351 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Volvo Truck Center Danmark A/S
STÆRK TEKNISK LEDER TIL VÆRKFØRERSTILLING I VOLVO TRUCK CENTERS OPBYGNINGSAFDELING

Volvo Truck Center Danmark A/S, Viborg

Se video om Volvo Truck Center Danmark A/S som arbejdsplads

Du bliver kundernes, sælgernes, salgsupportens og medarbejdernes midtpunkt i en travl og spændende hverdag. En hverdag, hvor du modtager opbygningsordrer fra Salg/Salgssupport, rådgiver kunder og i det hele taget har mange kontaktflader.

Hvis du motiveres af dynamisk hverdag, gode karrieremuligheder samt det at arbejde i en virksomhed med flere verdenskendte og førende brands, kan du få det hele her. Du tilbydes et spændende og selvstændigt job, i en virksomhed med en solid position på markedet og i positiv forandring.

Volvo Truck Center Danmark A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jeudan A/S
Arbejdsmand eller -kvinde til Jeudan Logistik

Jeudan A/S, København

Elsker du at yde god service? Er du et ordensmenneske med stort O – og har du lidt teknisk snilde, så du nemt kan begå dig i IT-systemer?

Her vil du som teamets nyeste medlem bemande lageret i dets fastlagte åbningstider sammen med dine tre andre engagerede kollegaer. Fra tid til anden vil der også komme en opgave eller to udenfor lageret.

Det kunne for eksempel være på en byggeplads ved et Jeudans mange smukke ejendomme.

Jeudan A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Curia Teknisk projektleder (NPI) - elektronikproduktion

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Du bliver del af en uformel arbejdskultur, hvor en humoristisk tone præger kollegaskabet.

Nævnenes Hus Nævnenes Hus i Viborg søger ny kollega til Ledelsessekretariatet

Nævnenes Hus, Viborg

Er du en dygtig, ambitiøs og engageret samfundsvidenskabelig kandidat, der brænder for at arbejde med minister- og ledelsesbetjening, kommunikations- og udviklingsopgaver?

Dine opgaver vil primært vedrøre:

 • Politiske initiativer mv., henvendelser til erhvervsministeren fra Folketinget, interesseorganisationer m.fl. vedrørende Nævnenes Hus
 • Udarbejdelse af beslutningsoplæg, analyser mv. til brug for styrelsens ledelse
 • Ekstern og intern kommunikation, herunder udarbejde indhold til vores kommunikationsplatforme
 • Pressehenvendelser
Sonova Audiological Care Denmark ApS
Audiologist

Sonova Audiological Care Denmark ApS, Viborg

I AudioNova Hørecenter har vi travlt, så vi leder derfor lige nu efter en ny kollega til vores lokation i Viborg. Så er du uddannet audiologist der brænder for, at hjælpe mennesker med at nyde glæden ved at høre – og derved forandre deres liv, så er det dig vi leder efter.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med reference til en dygtig og motiverende salgschef samt en stilling med stor selvstændighed i et uformelt miljø, hvor du bliver ansvarlig for den butik du arbejder i og kan få lov til at sætte dit eget præg på denne. Med mere end 80 hørecentre rundt om i Danmark, er der derudover altid mulighed for sparring og udvikling både personligt og professionelt.

Sonova Audiological Care Denmark ApS
Nævnenes Hus Teamchef til Energiklagenævnets sekretariat

Nævnenes Hus, Viborg

Trives du med ledelse af fagligt dygtige medarbejdere, og kan du balancere mellem udvikling og drift? Så er du måske den teamchef, vi søger til Energiklagenævnets sekretariat.

Som teamchef vil du blive ansvarlig for 11 medarbejdere med juridisk baggrund. Området beskæftiger sig primært med sagsbehandling i forbindelse med udarbejdelse af afgørelsesudkast i klagesager indenfor energilovgivningen. Som teamchef skal du gå forrest og sikre et velfungerende fagligt og socialt miljø, hvor opgaven er i centrum. Du vil blive en del af en ledergruppe, der refererer direkte til områdechefen.

Jyske Bank
Erhvervspartner med interesse for ejendomme

Jyske Bank, Viborg

Brænder du for at arbejde med relationsopbygning og servicering af en portefølje af store erhvervskunder på ejendomsområdet? Og har du lyst til at blive en del af et stærkt lokalt erhvervshold på 18 medarbejdere?

I rollen som Erhvervspartner får du ansvar for at leve op til vores målsætning, herunder rådgive og udfordre kunderne strategisk, være synlig i relevante erhvervsnetværk og aktivt opsøge og tiltrække nye erhvervskunder. Du skal forstå at omsætte bankens koncepter, således de skaber værdi og giver ekstraordinære kundeoplevelser.

Jyske Bank
Redoffice Konpap A/S
Key Account Manager – Viborg

Redoffice Konpap A/S

Kan du sparke døre ind og vinde tillid?

Har du ben i næsen, masser af gåpåmod og lyst til at sælge med kundens behov i centrum? Så er det måske dig, vi står og mangler.

Som Key Account Manager hos Redoffice Konpap får du primært ansvaret for opfølgning på eksisterende kundebase og udarbejdelse af nye områder for virksomheden. Du vil få opbakning fra os i form af netværk som indgangsvinkel.

Du er en dygtig sælger, der arbejder professionelt og som samtidig fremstår som en troværdig person, der overholder de aftaler, du indgår med kunderne.

For hos os er kontorsalg ikke bare kontorsalg. Vi sælger totalløsninger både til store og små virksomheder, til erhverv og private og dækker alle behov herimellem.

Redoffice Konpap A/S
Grundfos A/S
Strategy & Performance Manager- Engineering Support Services

Grundfos A/S

Are you a strategic thinker with a passion for optimising engineering support services?

Se video om Grundfos A/S som arbejdsplads Grundfos is seeking a Strategy and Performance Manager for our Engineering Support Services team. In this role, you will enable the Engineering Support Services (CSU) department to deliver on their short- and long-term objectives. Leading strategic projects to deliver sustainable productivity improvements in CSU processes and systems.

Grundfos A/S
Viborg Idrætsråd Er du vores talentkoordinator?

Viborg Idrætsråd

Brænder du for talentudvikling? Har du indsigt i idrættens verden? Og har du lyst til at være Viborg Elites omdrejningspunkt? Så kan du blive en del af et inspirerende idrætsfagligt miljø i Viborg Idrætsråd og være en afgørende brik i unge idrætstalenters hverdag samt videreudviklingen af en af Danmarks bedste Team Danmark Eliteidrætskommuner.

Du er typen, der kan balancere i et krydsfelt med masser af energi, passion og stærke viljer. Du er stærk til at kommunikere med de mange interessenter, der har aktier i talentudvikling, fx talenterne og deres forældre, trænere og klubledere, undervisere samt kommunale embedsmænd og politikere.

Revisorerne Godkendt Revisionsanpartsselskab Revisor med balancen i orden

Revisorerne Godkendt Revisionsanpartsselskab, Skals

Ønsker du et job indenfor revisionsbranchen, hvor arbejdsliv og privatliv er i balance? Som medarbejder hos Revisorerne har vi et fælles mål om at undgå overarbejde – vi løfter som ét hold.

Som godkendt revisionsvirksomhed lever vi i høj grad af vores faglighed i det daglige arbejde, og arbejder for at yde den bedste service og kvalitet til kunden.

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret i din dagligdag. Du vil i dit arbejde både være bindeled mellem kollegaer samt referere direkte til ledelsen, ligesom dine arbejdsopgaver vil bestå i at servicere egen kundeportefølje med direkte kontakt til kunden.

F&H Group A/S
Social Media Content Creator

F&H Group A/S, Viborg

Er du en haj til sociale medier, og ved du, hvad der skal til for at formidle den gode historie via unikt og inspirerende content?

F&H Group A/S er Skandinaviens førende multi brandhouse inden for ’Kitchen Living Dining’ til de tre kundesegmenter: dagligvarehandel, faghandel og B2C.

Vi forestiller os, at du har helt styr på mekanismerne inden for SoMe og har kompetencerne til at udvikle visuelt og skriftligt content, der rammer målgruppen bedst muligt. Du er opdateret på de nyeste trends inden for SoMe og er klar på at eksekvere ud fra dem.

F&H Group A/S
Nævnenes Hus
Erfaren og struktureret HR-partner

Nævnenes Hus, Viborg

Kan du se dig selv i en rolle som opsøgende HR-partner, der opdager udfordringerne, inden de opstår? Har du evne og lyst til at give chefer og direktion en kompetent HR-sparring, og har du samtidig et stærkt administrativ gen med god tal forståelse, er du måske den kollega, vi står og mangler.

Koncern HR består af ca. 45 dedikerede medarbejdere fordelt på fem teams, og det vil være i Koncern HR, at du henter din faglige sparring og inddrager de øvrige teams i opgaveløsninger afhængigt af opgavens karakter.

I rollen som HR-partner er ledelsesunderstøttelse omdrejningspunkt for dine opgaver. Det er vigtigt, at du kan fortælle, hvilke rammer cheferne har, men også hvordan de kan spille bolden inden for de rammer, som findes.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
NTT DATA Business Solutions A/S
Customer Experience Graduate

NTT DATA Business Solutions A/S, Valby, Horsens og Odense

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Som graduate omfatter opgaverne primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP-løsning eller selvstændige løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger.

Dine projekter vil give dig værdifuld indsigt i komplekse forretningsprocesser og, hvordan SAPs innovative løsninger kan effektivisere dem.

NTT DATA Business Solutions A/S
Colas Danmark A/S
Salgsleder til Jylland

Colas Danmark A/S

Brænder du for at identificere og opsøge nye B2B-kunder og handelsmuligheder, har du erfaring med opsøgende salg og kundehåndtering, og er du god til at netværke og rådgive? Så er det dig, vi søger til en nyoprettet stilling som salgsleder i Colas Danmark A/S.

Andre typiske arbejdsopgaver:

 • Identificere og opsøge nye kunder og handelsmuligheder
 • Opfølgning på aktive tilbud og kunderelationer
 • Understøtte rapportering af salgs- og tilbudsaktiviteter

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du i samarbejde med salgs- og kundechefen opbygger og udvikler netværket til vores private og offentlige kunder.

Colas Danmark A/S
Arla Foods amba
Site Planner - Rødkærsbro

Arla Foods amba

Brænder du for planlægning og Supply Chain Management? Og er du klar til at træde ind i en central rolle, hvor dine evner inden for produktionsplanlægning og optimering giver genlyd på bundlinjen?

Så har vi en spændende og udfordrende stilling til dig i vores Logistik- og Planlægningsafdeling på Rødkærsbro Mejeri.

Arla Foods amba
Jyske Bank
Bankrådgiver

Jyske Bank, Viborg og Bjerringbro

Vi har brug for dig, der er dygtig til dit fag – og som har interesse i at møde vores gode kunder med værdiskabende og god rådgivning i øjenhøjde.

Vores klare strategi er at erobre større markedsandele, og derfor søger vi en kollega, der sammen med os vil rådgive vores nye såvel som bestående kunder, så de får mest muligt ud af deres økonomi resten af deres liv.

I Jyske Bank har vi fokus på at arbejde med toppen af vores kompetencer. For dig betyder det, at du som supplement til rådgivningen af kunderne også kan få mulighed for at supplere med et relevant, fagligt speciale, hvis der er noget, du er særligt kvalificeret til eller nysgerrig på at blive endnu dygtigere til.

Jyske Bank

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV