305 jobannoncer matcher din søgning 305 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BoligViborg

Ejendomsfunktionær – primært til grønt vedligehold

Viborg

BoligViborg søger en ejendomsfunktionær til fast ansættelse. Arbejdet består i at løse opgaver i forbindelse med den daglige vedligeholdelse i selskabets afdelinger i Viborg.

Vi tilbyder et godt job med ansvar og mulighed for et selvstændigt handlerum samt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger.

BoligViborg
SkilteCentret A/S

Er du vores nye Projektkoordinator?

Viborg

Har du overblik, er du omstillingsparat, og kan du få planlægning af tid og resurser til at gå op i en højere enhed som bindeled mellem salg, produktion og kunden?

Til at styre samtlige opgaver godt gennem huset og ud til kunderne, har vi en afdeling med dygtige projektkoordinatorere og salgssupportere – og de mangler endnu en kollega til teamet.

SkilteCentret A/S
Eurofins Agro Testing Denmark A/S

Landbrugsinteresseret servicemedarbejder/laboratorieassistent

Viborg

Vi søger en medarbejder med interesse i landbrugsområdet til at assistere i vores laboratorie 37 timer ugentligt.

Du bliver en del af vores team i laboratoriet i Viborg. Her vil du spille en vigtig rolle i forhold til at tage del i det forefaldende laboratoriearbejde, herunder registrering og klargøring af prøver, samt diverse opgaver som bidrager til den daglige drift i laboratoriet.

Eurofins Agro Testing Denmark A/S
Grundfos A/S

SAP Solutions Consultant SCM, MM, PP

Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to connect global supply chain management with SAP functionality? Join a newly established team supporting our Water Treatment companies getting onboard SAP S/4 HANA Private Cloud.

Se video om Grundfos A/S som arbejdspladsYou will be dedicated to SAP Supply Chain functionalities and architecture in the core applications of SAP S/4 HANA Private Cloud. You will be responsible for the architectural principles and guidelines, customization, and implementation.

Grundfos A/S
FOGH NISSEN Management søger for NGI A/S
Gem
FOGH NISSEN Management

Area Sales Manager

Hjemmearbejdsplads

Danmark - 600 faste kunder fra start – kørende 3-4 dage pr. uge hjemmekontor afhængig af bopæl – attraktiv bonusordning

Du vil fra start få overdraget ca. 600 danske kunder, som i dag handler hos NGI. Produktporteføljen er gennem de seneste år blevet udvidet betragteligt, og det bliver dig, der skal brede det ud.

Du vil indgå i NGIs teamopdelte salgsafdeling, og du vil blive en del af det skandinaviske team på i alt 3 dygtige og energiske NGI-medarbejdere. Din hverdag vil være hos kunderne og på landevejen, når du ikke er på dit hjemmekontor.

Grundfos A/S

Senior Business Analyst

Bjerringbro

Se video om Grundfos A/S som arbejdsplads

You will be involved in global projects. Service is currently on a change journey to implement a new service management system and change the ways of working. This includes re-evaluating and implementing our service performance setup. You will drive deliveries with limited supervision within given boundaries.

The job will also include providing support to regions. As a trusted advisor, you will coordinate performance reviews, support with insights, and constantly look for gaps and areas to optimize our business.

Grundfos A/S
Gem
Evida

Ejendomstekniker til daglig drift af bygninger og tekniske installationer

Viborg

Som ejdomstekniker vil du indgå i et tæt samarbejde med leverandører og kollegaer for at sikre optimal funktion og vedligeholdelse af vores lokationer.Se video om Evida som arbejdsplads

Arbejdsopgaverne er bl.a.:

  • Daglig drift af bygninger og tekniske installationer i samarbejde med leverandører.
  • Vedligeholdelse af bygningsdele, herunder gulve, vægge, tage, døre, porte og belægning.

Du vil opleve, at vi prioriterer den sunde balance. For vi mener, at der skal være plads til det hele menneske.

Evida
Grundfos A/S

Senior Electronics Development Engineer

Bjerringbro

Looking for a place where you can dig deep into electronics design for integrated products? A place, where you can share your interests with other experts who are just as passionate as you are?

Se video om Grundfos A/S som arbejdspladsYou will work on all phases of the development projects from early ideation to verification of the final product. You will have a central role in ensuring that the team’s designs are optimized, highly producible and adhere to our high standards of quality and durability.

Grundfos A/S
JS Danmark A/S

Annoncekonsulent

Åbyhøj
Mulighed for hjemmearbejde

Har du erfaring indenfor annoncesalg eller som mediekonsulent? Ønsker du at arbejde i en performance drevet virksomhed, med fart over feltet?

Som annoncekonsulent skal du via telefon tilbyde vores kunder den mest optimale annonceløsning.

Du skal arbejde med din egen kundeportefølje og bliver ansvarlig for egne projekter, hvor du er i dialog med kunder på ledelses niveau inden for forskellige brancher.

Du får desuden ansvar for indhentning af annonce materiale og overholdelse af deadlines.

Moment søger for HOLMRIS B8 A/S
Gem

Erfaren kreditorbogholder

Bjerringbro

Du vil blive en del af et skønt team på 6 inklusiv dig. De vægter fællesskabet højt og står klar til at tage godt imod dig.

Opgavepaletten vil bestå af klassiske kreditoropgaver. Du vil være en hjælpende hånd til dine kollegaer, og du kommer til at varetage håndteringen af vare og omkostnings fakturaer, samt andre klassiske kreditor opgaver. Der er desuden også en del administrative opgaver, som du også skal hjælpe med.

Der er tale om et vikariat af 3 måneders varighed med eventuel mulighed for forlængelse.

Diabetesforeningen "Danish Diabetes Association"

Fundraiser/Phoner - Fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn.

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

  • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - startløn 27.600 kr. om måneden inkl. pension.
  • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision/bonus.
  • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag.
Diabetesforeningen "Danish Diabetes Association"

Fundraiser/Phoner - Deltid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn.

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

  • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - 150 kr. i timen plus feriepenge
  • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision eller bonus
  • Spar transporttiden hver dag - du arbejder hjemmefra
Energi Viborg

Energi Viborg Elteknik søger montør til vores gadelysteam

Viborg

Ønsker du at få et spændende job med mulighed for personlig udvikling og en afvekslende hverdag med frihed og ansvar, og en arbejdsplads hvor der er fokus på den enkelte medarbejders trivsel?

Du skal bl.a. løse følgende opgaver, som geografisk er i Viborg Kommune:

  • udskiftning af det eksisterende gadelysanlæg til energibesparende LED-belysning
  • løbende drift og vedligehold af gadelys
Energi Viborg
Gem
Evida

Strategikonsulent

Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsDanmarks energisystem står overfor en stor transformation. En transformation, hvor brint, CO2 og biogas får nøgleroller for, at den grønne omstilling lykkes.

Denne transformation betyder, at Evida, forretningsmæssigt såvel som organisatorisk, skal geares og skaleres til fremtiden for både eksisterende og nye forretningsområder.

Hovedarbejdsplads er på hovedkontoret i Viborg, og der er samtidig høj fleksibilitet med mulighed for at arbejde på satellitkontor i Aarhus eller hjemmefra 1-2 dage i ugen.

Evida
HumanTrust A/S søger for HOLMRIS B8 A/S
Gem
HumanTrust A/S

Sales Manager HOLMRIS B8 Design Products

Bjerringbro eller København K

Kan du sikre en koordineret og effektiv salgsindsats? Så er du måske den nye Sales Manager til HOLMRIS B8’s egne designprodukter.

Du kommer fra møbelbranchen eller en tæt relateret branche. Din kærlighed til indretning er stor, du har sans for æstetik, og det motiverer dig at være opdateret på de seneste trends og tendenser.

På sigt vil du få ansvaret for at opbygge og udvikle en stærk salgsorganisation i ”Own products”-divisionen. Der vil dog ikke være ledelsesansvar i rollen fra start.

HumanTrust A/S
Grundfos A/S

Senior Quality Engineer

Bjerringbro or Suzhou

Do you want to take charge of quality assurance in our CBS product development and engineering, ensuring that both our new products and running products on the market are robust, reliable and of the highest quality?

Se video om Grundfos A/S som arbejdspladsYou deliver quality competences for our product development to ensure that all new products meet our quality benchmark.

ou will have around 10-20 days of international travel a year and ample opportunity to influence the way we work with quality.

Grundfos A/S
AMU Juul A/S

Undervisere i FVU Dansk søges – Timelærere

Hjemmearbejdsplads

Har du erfaring som underviser i FVU Dansk? Har du også erfaring med online undervisning?

Hvis ja, så har du måske lyst til at arbejde som timelærer hos os. Vi får nemlig mange nye kursister hver dag, og derfor er vi interesseret i at indgå en aftale med dig snarest muligt.

Vi aftaler det ugentlige timeantal efter dit behov, og på sigt vil der være mulighed for fastansættelse. Vi forsyner dig med de digitale redskaber, som du har brug for.

POWERCARE A/S

SSA, SSH, sygeplejersker og andet sundhedspersonale til vagter i jyske kommuner

Fra 1. september er POWERCARE 1. leverandør i otte jyske kommuner. Vær med fra start og få en opstartsbonus hele september.

Det betyder, at uanset om du er social- og sundhedsassistent, – hjælper, sygeplejerske, socialpædagog eller hjemmehjælper, så kan POWERCARE tilbyde dig spændende vagter på bl.a. plejecentre og i hjemmeplejen i de nævnte kommuner.

Vi er et vikarbureau, der sætter en stor ære i at yde branchens bedste service overfor vores kunder og vikarer. Derfor sidder vores dygtige personalekonsulenter altid klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige vagter i dine foretrukne områder.

POWERCARE A/S
Jobindex søger for Traels.It
Gem
Jobindex

Ruby on Rails-udvikler – arbejd 100 % remote

Hjemmearbejdsplads

Vil du have fuld fleksibilitet hjemmefra og samtidig mærke kollegerne i hverdagen?

Så kom med og få øremærket tid til at lære, uanset dit erfaringsniveau – og uanset, om du arbejder fuld- eller deltid.

Hvis jeg ikke hører fra dig i 3 dage, stoler jeg på, at du har begravet dig i koden. Jeg orker ikke et arbejdsforhold baseret på mistillid og kontrol.

- Simon Træls Ravn, din nye leder.
Jobindex
BabySam A/S

Souschef

Viborg

Se video om BabySam A/S som arbejdsplads

Kan du skabe resultater i en branche, hvor det går rigtig stærkt, og god kundeservice er omdrejningspunktet?

Din vigtigste opgave vil være rådgivning og salg til vores kunder. Du vil samtidig være butikschefens højre hånd og stedfortræder – det betyder, at du har ansvaret for butikken når butikschefen ikke er der.

BabySam A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV