563 jobannoncer matcher din søgning 563 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kalundborg Kommune

Udviklingskonsulent med mod på udvikling af lærings- og kompetenceudviklingsaktiviteter og flair for at få viden til at vokse

Kalundborg

Vil du være med til at etablere en helt ny måde at tænke kompetenceudvikling på? Vil du være den, der går forrest, når der skal findes nye måder at dele viden, bruge viden og få viden? Og vil du gennem dit arbejde være med til at løfte det samlede videns- og kompetenceniveau i Jobcenter Kalundborg?

Du vil få masser af mulighed for at bidrage til udviklingen af din stilling. Variationen af opgaver er stor, og du vil få stor mulighed for fleksibilitet og selvstændig opgaveudførsel. Du vil derfor få brug for dine kompetencer, erfaringer og motivation til at arbejde med proces- og projektledelse.

Ckj Steel A/S

Lagermedarbejder til produktionslager

Kalundborg

Ønsker du at blive en del af et energisk team med alsidige arbejdsopgaver?

Trives du på et lagergulv, hvor dagene ikke er ens, og hvor vi hele tiden fokuserer på at optimere vores arbejdsprocesser?

Dine primære opgaver vil bestå i:

 • Fysisk samt digital varemodtagelse
 • Chauffør internt imellem afdelinger

Din uddannelsesmæssige baggrund og erfaring er ikke altafgørende, dog vil det vare en fordel, hvis du har kendskab til den rustfrie smedeverden.

Gem
Unibio A/S

QEHS Manager

Kalundborg

Unique opportunity to join an innovative biotech company with a proven and sustainable technology on the edge of global expansion.

Do you want to help develop the protein of the future, which will make it possible to feed the world's growing population without damaging our ecosystems?

You will be leading a small team responsible for managing and coordinating all QEHS activities, including certifications, audits, and training. You will ensure that operations are conducted in a safe and efficient manner and in conformance with safety regulations.

Unibio A/S
Ringsted Kommune

Indskolingslærer til Dagmarskolen - en moderne folkeskole

Ringsted

Du har dansk som linjefag og vi ser positivt på, hvis du også har matematikkompetencer + fag som musik, n/t og dansk som 2. sprog.

Dine kompetencer er vigtige for, at indskolingen opfylder vores ambition om at skabe og sikre et moderne skoleliv, der bl.a. har fokus på:

 • ”Børn leger ikke for at lære, men lærer mens de leger”
 • Fællesskaber
 • Praktisk – musisk i alle fag

Som nyansat på Dagmarskolen bliver du sat grundigt ind i vores måde at være og drive skole på. Der laves et program for dig, som sikrer, at du får en god og tryg indflyvning hos os.

Gem
VKST

Bogholder med fokus på digitalisering og controlling

Sorø eller Nykøbing F

Er du bogholder, og kan du kombinere stærke kommunikationsfærdigheder og IT-flair med en passion for kundeservice?

Vi er i fuld gang med en spændende digital transformation, og søger derfor 2-3 bogholdere med et par års erfaring, som kan varetage opgaven og hjælpe vores kunder gennem den digitale rejse i regnskaberne på bedst mulig vis.

Din primære rolle, som digital bogholder, vil være at støtte vores kunder i overgangen til digital bogføring, og du vil også påtage dig rollen som controller.

Hos VKST har du stor indflydelse på sammensætningen af din arbejdsuge således, at arbejdsliv, familieliv og fritid går op i højere enhed – også når regnskabssæsonen rammer.

VKST
Winncare Nordic ApS

Regulatory Affairs & QA Lead

Korsør

Har du lyst til at blive en del af en spændende arbejdsplads, som opererer globalt med nogle af markedets bedste produkter?

Som vores Regulatory Affairs & QA Lead bliver du en del af et velfungerende team med 5 engagerede kolleger, der hver dag arbejder målrettet og brænder for deres arbejde.

Der kan være mange indgangsvinkler til jobbet men du skal have erfaring med medicinsk udstyr, være omhyggelig, energisk og brænde for det regulatoriske arbejde.

Winncare Nordic ApS
Jobindex søger for Scanglas A/S
Gem
Jobindex

Vil du mere i din økonomikarriere – og har du en ERP-specialist i maven?

Slagelse

Så har du her chancen for at bruge din økonomiske faglighed som fundament til at lære en masse om ERP-systemers opbygning. Du bliver nemlig vores go-to, både når systemet driller i dagligdagen, og når vi skal vurdere fremtidens ERP-løsninger.

Vi ser gerne, at du:

 • har en økonomisk uddannelse og stor interesse for ERP-systemers samspil.
 • måske er junior- eller business controller i dag.
Jobindex
Orkla Danmark

Kvalitetskoordinator

Skælskør

I denne stilling får du mulighed for at udfordre dig selv i en dynamisk virksomhed, hvor der er højt til loftet og rig plads til udfoldelse. Du vil have tæt samarbejde med flere afdelinger i organisationen og mulighed for at præge kvalitetsområdet i betydelig grad.

Arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Råvarekontrol, fra leverandørgodkendelse til implementering i produktionen samt leverandørreklamationer
 • Udtagelse af prøver til ekstern analyse i henhold til fødevarelovgivning
ROI Consulting ApS søger for Artelia
Gem
ROI Consulting ApS

Forretningssekretær

Vipperød, Søborg eller Kalundborg

Forretningssekretær til vores hurtigvoksende forretningsområde Process Engineering Pharma.

Vi vækster fortsat og har brug for kompetent støtte til forretningschefen, hvor du samtidig vil være bindeled til den øvrige organisation.

Du vil komme til at arbejde med rigtig mange afvekslende og spændende opgaver, der spænder over flere fagdiscipliner og afledt kræver, at du af natur er nysgerrig og samtidig kan holde mange bolde i luften på én gang

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser

El-teknisk faglærer

Kalundborg

Processkolen udvider, og vi søger bl.a. en engageret og kompetent el-teknisk faglærer, der skal indgå i vores lærerteam og undervise i teori og praktik. Har du en baggrund inden for det el-tekniske og kunne du tænke dig et meningsfuldt job, hvor du får mulighed for at give din faglige viden videre? Så er det dig, vi søger.

Du skal i starten undervise på grundforløbet til operatøruddannelserne samt inden for fagområdet, løse undervisnings- og udviklingsopgaver af faglig og pædagogisk karakter i samarbejde med dine kolleger.

Vi tilbyder faglig og pædagogisk udvikling, efteruddannelse samt attraktive pensionsforhold.

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
Semler Gruppen

Weekendmedhjælper til Semler Mobility i Ringsted

Er du frisk og serviceminded, og kunne du tænke dig et studiejob i bilbranchen?

Du indgår i et team, hvor vi i høj grad vægter det gode arbejdsmiljø og samarbejde.

Din primære arbejdsopgave er professionel modtagelse af vores kunder i salgsafdelingen. Jobbet indebærer derfor meget kundekontakt, hvor du er bindeleddet fra du byder vores kunder velkommen til en salgsrådgiver tager over.

Semler Gruppen
Arkhus Bygningsrådgivning A/S

Sekretær med overskud til nyoprettet stilling

Ringsted

Arkhus Bygningsrådgivning A/S er i vækst og har derfor brug for endnu en engageret og kompetent sekretær.

Vi har en klar ambition om at være en attraktiv arbejdsplads. Du bliver en del af et hold, der har fokus på at levere kvalitet i rådgivning og service af vores kunder. Du vil opleve kolleger, der er hjælpsomme, uformelle, besidder humor og engagerer sig i opgaverne. Vi har travlt, fordi kunderne kan lide os. Selvom vi har travlt, er det et mål, at du ikke har overarbejde og det gælder også for dine kolleger.

Din overordnede rolle er virkelig vigtig for Arkhus Bygningsrådgivning A/S, og den består af at supportere ledelsen og projektledere.

Banedanmark

Assisterende Teknisk Systemansvarlig til Stærkstrømsområdet ved jernbanen

Fredericia eller Ringsted

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du være med til optimere den danske jernbane og har du lyst til at dele ud af din viden og hjælpe os med at sikre og udvikle stærkstrømsområdet ved jernbanen?

Du får en spændende og udviklende stilling, hvor du spiller en vigtig rolle for bl.a. vores udbud af bygherreleverancer, og for at vores projekter inden for ny-anlæg/ændringer i stærkstrømssystemerne kan gennemføres.

I Banedanmark gør vi meget ud af gensidig fleksibilitet, og at arbejdsliv og privatliv hænger sammen.

Banedanmark
Lidl Danmark K/S

Souschef – Fuldtid – Kalundborg

Kalundborg

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar?

Du tager aktivt del i det daglige arbejde i butikken, og får medansvar for butikkens drift og resultater. Hos os får du ansvar lige fra første arbejdsdag og bliver samtidig en del af et ambitiøst karriereudviklingsforløb.

Du får en ansvarsfuld rolle med spændende udfordringer og en konkurrencedygtig lønpakke.

Lidl Danmark K/S
Kalundborg Kommune

Virksomhedskonsulent med særligt fokus på det rummelige arbejdsmarked

Kalundborg

Har du lyst til at implementere en ny virksomhedsrettet strategi for det rummelige arbejdsmarked, så vi får flest mulige med på væksten i Kalundborg?

De konkrete arbejdsopgaver vil blive tilpasset efter vedtagelse af strategi og efter den rigtige kandidats kompetencer, men en del af arbejdsopgaverne vil være:

 • Implementering af en ny virksomhedsrettet rummelighedsstrategi
 • Kontakt til de socialøkonomiske virksomheder og videreudvikling af den socialøkonomiske indsats
 • Projektorienterede opgaver, der bidrager til at skaffe relevant arbejdskraft til virksomhederne i Kalundborg, herunder dialog og oplæg for eksterne samarbejdspartnere
Gem
Ahlsell

Butikssælger til håndværkerbutik

Kalundborg

Har du det, der skal til for at give vores kunder en service ud over det sædvanlige, og har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team?

Din vigtigste opgave ligger i den daglige dialog og relation til kunderne, og det er essentielt, at du har lyst til at udvikle dig i denne stilling. Du får fornøjelsen af at arbejde sammen med gode kollegaer, der glæder sig til at du starter, og står klar til at hjælpe dig godt i gang.

Ahlsell
Banedanmark

Vil du kickstarte din karriere som graduate på jernbanen?

København V, Ringsted, Fredericia

Se video om Banedanmark som arbejdspladsBanedanmark tilbyder lige nu spændende Graduate-stillinger, hvor du som en del af vores skræddersyede Graduate-program, vil blive udfordret fagligt på en dynamisk arbejdsplads med mange udviklingsmuligheder.

Vores nye hold af Graduates starter den 1. september 2024 i en fast stilling, der i starten af ansættelsen består af 3 perioder af 6 måneders varighed, hvor vi klæder dig på inden for netop dit interessefelt.

Du kan vælge retninger inden for Spor, Kørestrøm, Trafik og Signalsystemer og vi har stillinger i København, Ringsted og Fredericia. Vi tilpasser løbende programmet, så du udvikler dig ud fra din faglige kunnen, mens du samtidigt når at føle dig tryg i opgaveløsningen.

Banedanmark
MUSHOLM A/S

Handelselev med interesse for eksportsalg af fødevarer

Gørlev

Har du lyst til at gøre karriere indenfor international handel? Og ønsker du at lære handelsfaget at kende i en lokal vestsjællandsk fødevarevirksomhed, hvor du får mulighed for at beskæftige dig med kunder fra hele verden? Så har Musholm A/S den rette elevplads til dig med opstart 15. august 2024!

Vi kan tilbyde dig udfordrende salgsopgaver i et inspirerende og internationalt arbejdsmiljø.

Semler Gruppen

Erhvervstekniker til Semler Mobility i Ringsted

Vi søger snarest en erhvervstekniker til vores team i Ringsted! Hos os får du mulighed for at:

 • Arbejde med et af branchens bedste mærker og nyeste teknologier
 • Hjælpe vores professionelle kunder videre
 • Udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse

Du er en del af et stærkt team og arbejder primært med service og vedligeholdelse af vores mange erhvervsmodeller. Derudover får du dit eget værktøj, liftkasse og it-pakke fra start, så du er klar til arbejdet.

Semler Gruppen
Arla Foods amba

Laborant med fokus på kvalitet - Slagelse

Vil du være en del af et mejericenter i konstant udvikling, hvor du varetager en nøglerolle og er med til at kvalitetssikre vores produkter?

Som laborant vil du få en vigtigt rolle på vores laboratorium, hvor vi sikrer at kvaliteten af vores produkter altid lever op til både myndighedernes og Arla Foods høje krav. Vores primære opgaver er at udarbejde kemiske-, fysiske- og bakteriologiske analyser på halvfabrikata og færdigvarer.

Arla Foods amba

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV