586 job matcher din søgning 586 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DBI Plastics A/SGenopslag - Plastmagere/opstillere til daghold

DBI Plastics A/S, Stenlille

Er du en dreven opstiller/plastmager, som via din mangeårige erfaring med at arbejde med sprøjtestøbning ved, hvor du skal kilde maskinen, så vi kan undgå fejlproduktion? Har du en positiv indstilling til dit arbejde, og kunne du tænke dig at bidrage til den gode stemning på dagholdet?

Hvis du kan svare ja til ovennævnte, er du måske en af vores nye opstillere/plastmagere, som vi står og mangler i vores team på daghold. Vi arbejder både i renrum og med almindelig produktion, hvor fokus er på vores mange opstillinger - og på at få vores maskiner til at køre optimalt.

Vi producerer på 41 sprøjtestøbemaskiner, alle af mærket Engel. Maskinparken består i stor udstrækning af de helt nye CC300-modeller med indbyggede bånd, robotter og de nyeste features inden for proces-overvågning (f.eks. IQ Weight control).

Deichmann SkoSalgsassistent til vores butik i Slagelse - 25 timer om ugen

Deichmann Sko

Vil du være en del af Europas største skokæde?

Hvorfor arbejde hos os?
Vi har mange gode grunde, bl.a.:

 • Deichmann koncernen har over 100 års erfaring fra branchen
 • Vi har et unikt koncept
 • Du får en masse dedikerede kollegaer
 • Du bliver en del af en succesfuld og voksende butikskæde
 • Deichmanns ledelse har fokus på trivsel og arbejdsglæde

Hvorfor ansætte dig?

 • Du motiveres af at få kunderne til at komme igen og igen
 • Du er super serviceminded og fleksibel
 • Du er en imødekommende sælger med et smil på læben
PwC
Tillidsfuld revisor til SMV-virksomheder

PwC, Ringsted

Vil du være en del af PwC’s ambition om at vækste vores forretning i segmentet af SMV-virksomheder.

Du får det fulde kundeansvar for en kundeportefølje af små- og mellemstore virksomheder. Du rådgiver omkring optimeringsmuligheder og skat samt sikrer, at vores kunder betjenes med et kompetent team af gode kollegaer omkring dig, som understøtter den enkelte kundes unikke position.

Vi er et ungt miljø, der lægger stor vægt på den enkeltes udviklingsmuligheder, en fleksibel hverdag med store frihedsgrader og et stærkt fællesskab. Vi tager årligt et højt antal unge kandidater ind i vores forretning for at give muligheder og samtidig sikre et stærkt grundlag for fortsat vækst.

PwC
KAR+CO
Category Manager til morgenmadsportefølje i stærk udvikling

KAR+CO, Gørlev

Brænder du for at arbejde med markedsføring af brands og innovative fødevareløsninger?

Du definerer og koordinerer i samarbejde med resten af marketingsafdelingen marketing-indsatserne til BtB og BtC. Du får en stor kontaktflade både internt og eksternt og nyder at holde præsentationer på dansk og engelsk.

I samarbejde med dine kollegaer i marketingsafdelingen vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Planlægge og udarbejde marketing- og kampagneplaner samt sikre eksekvering på underliggende aktiviteter både på BtB og BtC
 • Drive og udvikle Crispy Foods BtC produktkategorier samt pipeline-planer, der understøtter vækststrategien
 • Varetage projektlederrollen for specifikke projekter
KAR+CO
Lidl Danmark K/S
Souschef til Lidl Kalundborg

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job

Som souschef i Lidl får du:

 • En udfordrende rolle, hvor tingene går stærkt
 • Branchens bedste sammenhold
 • Adgang til skræddersyede kurser, der udvikler dig både personligt og fagligt
Lidl Danmark K/S
Spæncom A/S
Vedligeholdelsestekniker til Vemmelev

Spæncom A/S

Vi viser vejen - vil du med på holdet? Spæncom søger vedligeholdelsestekniker til Vemmelev.

Til vores fabrik i Vemmelev søger vi en stabil, selvstændig og ansvarsbevidst vedligeholdelsestekniker. Vi forestiller os, at du er uddannet elektriker, lastvognsmekaniker, landbrugsmaskine-mekaniker eller lign. Det er en fordel, at du har kendskab til forebyggende vedligehold, elektrisk fejlfinding, kedelpasning, svejsning samt hydraulik og pneumatik. Det vil være en fordel med krancertifikat og/eller truck-kørekort.

Spæncom A/S
POWER A/S
Servicemedarbejder

POWER A/S, Ringsted

Har du et medfødt talent for kundeservice, og tør du udfordre dit talent og blive endnu bedre? Så er du måske vores nye servicemedarbejder. Hos POWER i Ringsted bliver du specialist i support og kundehåndtering i en stilling med gode karrieremuligheder.

Jobindex A/S

Du bliver en del af et engageret serviceteam i vores varehus. I hverdagen bliver du typisk kontaktet af kunder, der har udfordringer med eller spørgsmål om vores produkter. Det kan både være spørgsmål om anvendelse, fejl i produktet eller reklamation. Her vejleder du og vurderer, hvordan du hjælper kunden bedst muligt. Dine opgaver inkluderer også:

 • kontakt med vores værksted ift. reparation af produkter
 • registrering af reklamationssager i vores systemer
 • ansvar for varemodtagelse fra centrallageret
POWER A/S
Jobindex A/S
Udekørende servicetekniker til trykluftkompressorer, efterbehandlingsudstyr & vakuumpumper

Jobindex A/S søger for Granzow A/S i Glostrup

Brænder du for at give branchens bedste serviceoplevelse, og har du altid øje for den tekniske detalje?

Så er det lige dig, vi står og mangler hos Granzow A/S!

Du bliver en del af vores serviceafdeling, hvor vi i alt er 11 serviceteknikere og værkstedstedsteknikere.

Dine primære opgaver bliver, at:

 • lave forebyggende service og vedligehold på trykluftkompressorer & efterbehandlingsudstyr.
 • lave forebyggende service og vedligehold på vakuumpumper og udstyr.
 • udføre mekaniske reparationer samt elektrisk fejlfinding.
Jobindex A/S
ZBC
ZBC Slagelse søger en dygtig og engageret timelærer til elektrikeruddannelsen

ZBC

Brænder du for at gøre en forskel og uddanne fremtidens dygtigste elektrikere? Og vil du undervise og lære unge mennesker at være gode håndværkere? Så har ZBC måske jobbet til dig.

Vi søger pr. 1. september 2021, eller efter aftale, en dygtig og engageret timelærer til vores undervisningsteam på elektrikeruddannelsen.

Vi søger en timelærer, som er fleksibel og kan være med til at undervise de dage eller perioder, hvor vi har ekstra mange elever på uddannelsen eller kan overtage undervisningen, når en faglærer i teamet er på uddannelse.

Som lærer på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever. Undervisning er en livsstil, og du skal trives med, at slå dine daglige folder sammen med en masse mennesker, der brænder for at lære.

ZBC
ZBC i Ringsted søger grundfagslærer til Data- og Kommunikationsuddannelserne

ZBC

ZBC Ringsted søger en grundfagslærer til at være en del af Data- og Kommunikationsuddannelserne samt elektronikfagteknikeruddannelsen.

Hos os kan du uddanne dig til IT-supporter, datatekniker og elektronikfagtekniker. Vi tilbyder ligeledes efteruddannelse inden for områderne.

Dataskolen ZBC søger pr. 1. september 2021, og gerne før, en lærer til at undervise i grundfagene dansk og engelsk.

For os er det vigtigt, at undervisning er en livsstil, og du skal trives med at færdes og undervise en masse friske unge mennesker, der brænder for at lære.

Professionshøjskolen Absalon
Adjunkt/lektor til fødevareteknologi med stor interesse for forskning

Professionshøjskolen Absalon, Slagelse

Brænder du for fødevareteknologi og plantebaserede fødevarer, og har du stærke kompetencer inden for feltet? Vil du være en del af vores miljø, hvor vi arbejder med sunde, bæredygtige fødevarer under forskningsindsatsen: Fødevare- og sundhedsinnovation? Hvis du kan svare ja, og samtidig har lyst til at engagere dig i at undervise og forske, så er denne stilling måske noget for dig.

Som underviser vil du komme til at arbejde med både undervisning og praksisnære forskningsprojekter bl.a. i tæt samarbejde med virksomheder. Du tager afsæt i dine projekter i din undervisning, ligesom du involverer studerende i din forskning.

Din arbejdsdag vil spænde bredt og kunne se sådan ud:

 • Undervisning.
 • Deltage i forskellige typer af forsknings- og udviklingsaktiviteter.
Kalundborg Kommune
Dansklærer til Tømmerup Skole

Kalundborg Kommune

Er du en dygtig, kreativ og engageret lærer? Skaber du læring gennem gode relationer, og er det vigtigt for dig at arbejde i et fagligt dygtigt og energisk team?

Vi søger en kompetent og energisk lærer, der har ambitioner på alle børns vegne, til at træde ind i vores dygtige og ambitiøse personalegruppe.

Kan du gøre en forskel for vore elever i fag som dansk, håndværk og design samt billedkunst, så skynd dig at sende en ansøgning til os.

Øvrige kompetencer kan også komme i betragtning, og du får mulighed for, i samarbejde med kollegaer og ledelse, at sammensætte et skema, der matcher dine undervisningskompetencer.

ProSelectionFinansiel Controller søges til velkonsolideret ordreproducerende virksomhed på Vestsjælland

ProSelection søger for kunde

Som en absolut væsentlig del af en stærk administration på fire personer, bliver du den regnskabstekniske kompetence, der bliver den stærke sparringspartner til virksomhedens økonomichef og back-up i dennes fravær. Du bliver en del af en operationel dagligdag, hvor du både får et selvstændigt ansvar for egne opgaver og en kontrollerende funktion på andres.

Du får en stor berøringsflade i organisationen og vil i afdelingen være virksomhedens regnskabstekniske kompetence. Der er en forventning om, at man stiller sig til rådighed for kolleger, der momentvis er mere pressede end en selv. Du vil blive en del af implementeringen af Business Central, der er i fuld gang, hvor du vil blive involveret i de elementer, der direkte vedrører finans og rapportering. Du har overordnet følgende opgaver:

 • Rapportering
 • Analyse
 • Controlling
Indrykket: 
BilkaProduktionsleder til slagterafdelingen - Slagelse

Bilka

Vil du bruge dine evner som slagter til at give kunderne inspirerende madoplevelser, der kan gøre enhver forbipasserende lækkersulten?

Som produktionsleder i Bilkas slagterafdeling er du med til at værne om danske slagtertraditioner, samtidig med at du indgår i en moderne organisation, der følger med tiden og sætter en ære i at udvikle sine medarbejdere og forny sit sortiment.

Som produktionsleder får du en aktiv arbejdsdag, hvor teamwork er nøgleordet. Med reference til slagtermesteren har du ansvaret for kød, fisk, mejeri, convenience, køl og delikatesse og mellem 30 og 80 slagtere, elever, delikatesseassistenter og opfyldere.

Dine driftsmæssige opgaver inkluderer at

 • planlægge produktionen og sikre, at afdelingen når sine mål
 • udarbejde vagtplaner og sikre den rette bemanding
 • kvalitetssikre produkterne og afdelingens hygiejne.
Harboes Bryggeri A/SKoncernindkøber til Harboes Bryggeri A/S

Harboes Bryggeri A/S, Skælskør

Harboes Bryggeri A/S søger en dynamisk koncernindkøber til bryggeriets Sourcingafdeling i Skælskør.

Vi søger en strategisk/taktisk Indkøber til bryggeriets Sourcingafdeling, hvor der sources råvarer, forpakningsmaterialer og tekniske hjælpestoffer til vore to bryggerier i Danmark og Tyskland. Du vil indgå i et stærkt team på i alt fem medarbejdere, fordelt på to bryggerier, med reference til Indkøbschefen.

Primære ansvarsområder:

 • Forhandle vilkår/kontrakter med såvel strategiske og taktiske leverandører, såvel fælles som egne.
 • Sikre optimal/konkurrencedygtig sammenhæng mellem krav til kvalitet, forsyningskæde, CSR og økonomi
Lars Printz A/SSERVICESNEDKER/TØMRER SØGES

Lars Printz A/S, Ringsted

Tømrerfirma Lars Printz A/S søger en erfaren servicesnedker/tømrer, da vi har stor tilgang af byggeopgaver hos private, erhverv og offentlige institutioner og har brug for en løsningsorienteret servicesnedker/tømrer til spjældopgaver.

Som løsningsorienteret servicesnedker/tømrer får du en fleksibel hverdag, hvor resultater og kvalitet er i højsædet.

Tømrerfirma Lars Printz A/S holder til i Ringsted, men har opgaver på hele Sjælland og i særdeleshed i Københavnsområdet og Nordsjælland. Vi er ca. 50 ansatte, og du bliver del af et dygtigt team, der alle leverer et solidt og godt håndværk.

Lars Printz A/SVI SØGER ERFARNE TØMRERSVENDE / SJAK

Lars Printz A/S, Ringsted

VI HAR STOR TILGANG AF STØRRE BYGGESAGER OG SØGER DERFOR FLERE ERFARNE TØMRERSVENDE/SJAK

Tømrerfirma Lars Printz A/S søger erfarne tømrersvende - gerne sjak, der er vant til at arbejde sammen. Der er tale om meget varierende opgaver, da vi udfører alt fra renoveringsopgaver til større fag- og hovedentrepriser.

Vi har stor tilgang af byggeopgaver hos private, erhverv, offentlige institutioner og professionelle rådgivere. Det vil derfor være en fordel, hvis du før har arbejdet med lignende sager og befinder dig godt i den type arbejde.

Vi holder til i Ringsted, men har opgaver på hele Sjælland og i særdeleshed i Københavnsområdet og Nordsjælland. Vi er ca. 50 ansatte, og du bliver del af et team af dygtige tømrersvende, der alle leverer et solidt og godt håndværk.

KvicklyBrødpakker, Kvickly Slagelse

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 100 medarbejdere. Butikken ligger i Vestsjællandscenteret tæt på bus og tog station.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af pakning af brød til vores butik samt de butikker vi levere til.

T. Hansen Gruppen A/S
Hvis du vil udvikle dig, kan du blive sælger i thansen!

T. Hansen Gruppen A/S, Korsør

Det er nemlig ikke kun bilnørder, der er sælgere i thansen.

Hvis du er energisk og har lyst til at lære en masse, giver vi dig:

T. Hansen Gruppen A/S
 • Erfaring og viden om forretningsdrift i en landsdækkende og international virksomhed
 • Ansvar og mulighed for at ledererfaring
 • En løn og en bonus, der gør dine venner blå af misundelse

Daniel gik fra at være sælger til at blive souschef på under et år. Klik ind på annoncen og se videoen, hvor han fortæller om jobbet.

T. Hansen Gruppen A/S
Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske kundeservicerådgivere – hjemmearbejde

Webhelp

Er du nyudklækket student eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Webhelp Nordic

Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København.

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp