604 job matcher din søgning 604 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vikingbus
Salgskonsulent, grupperejser med vilje til og mod på noget ekstra

Vikingbus, Slagelse

I forbindelse med stor travlhed i vores rejsebureau søger vi en ny dygtig kollega, der er lige så passioneret for at arrangere og koordinere grupperejser for vores kunder, som resten af os i rejseteamet er. Vi har mange typer af kunder, dog er størstedelen af vores grupperejser tilrettelagt til seniorer og pensionister og vores erhvervskunder.

Vi tilbyder

 • En spændende stilling i Danmarks førende busselskab
 • At du bliver en del af et team, som sætter en ære i at tilrettelægge grupperejser for kunderne i høj kvalitet og altid med kundens ønsker for øje
 • Et udfordrende og alsidigt job med gode muligheder for at præge jobbet
 • Løn efter kvalifikationer, pensions- og sundhedsordning
Vikingbus
Gem
ROI Consulting A/S Elektriker med mod på at læse videre til El-installatør

ROI Consulting A/S søger for Artelia i Vipperød, Kalundborg eller Søborg

Drømmer du om at videreuddanne dig til El-installatør, og kan du lide at arbejde i pharmabranchen, har du mulighed for at opnå dit uddannelsesmål og samtidig få spændende opgaver og gode kollegaer.

Vi har meget travlt, og derfor søger vi elektrikere, der har mod på at sidde på skolebænken én dag om ugen og arbejde med udviklende el-opgaver i Pharmadivisionen de resterende fire hverdage. Der er derfor tale om en stilling på 32 timer + firmabetalt El-installatøruddannelse. Din studietid ligger uden for de 32 timer. Vi har kontor i Vipperød, Kalundborg og i Søborg, hvor du har mulighed for at arbejde fra.

Gry & Sif
Bliv salgskoordinator for det danske designbrand Gry & Sif

Gry & Sif, Ringsted

Se video om Gry & Sif som arbejdsplads

Vi har det helt rigtige job til dig, hvis du synes, at smuk brugskunst, Fair Trade, gode kolleger samt design- og boligmesser i ind- og udland lyder spændende.

Hos os har alle en stemme – og du ligeså. Når du bliver en af os, kan du derfor prøve kræfter med meget mere end bare salgskoordinering.

Du kan også komme ud at rejse sammen med os ca. 8-10 gange om året for at deltage i messer rundt omkring i Europa.

Gry & Sif
Søfartsstyrelsen Kontorchef til Maritim Erhvervs- og Vækstpolitik

Søfartsstyrelsen, Korsør

Vil du være med til at sikre, at Danmark fortsætter udviklingen som en af verdens førende søfartsnationer?

Vi står blandt andet for den internationale skibsfartspolitiske indsats, herunder opfølgning på maritime samarbejdsaftaler med andre lande samt sektorsamarbejde på det maritime område. Vi arbejder med maritime rammevilkår og erhvervspolitik, hvilket indebærer analyse, politikformulering, ministerbetjening og meget andet.

I enheden er vi omkring 15 AC-medarbejdere, som du får ledelsesansvaret for. Din opgave bliver at sørge for solid faglig ledelse samt løbende at motivere og udvikle medarbejderne. Du bliver en del af Søfartsstyrelsens ledergruppe og vil refererer til en af styrelsens vicedirektører.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Underviser til jordbrugsteknologuddannelsen og professionsbachelor i jordbrug

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Slagelse

Brænder du for natur og miljø og er du passioneret omkring udvikling og formidling af din faglige viden – så er der nu en spændende mulighed for at blive en del af Zealands team i Slagelse.

I Slagelse søger vi en dygtig underviser til vores studieretning Natur og miljø på jordbrugsteknologuddannelsen samt på professionsbacheloren i jordbrug.

Den primære opgave vil være undervisning, men der vil også ligger opgaver i form af vejledning, eksamen, forskning og udvikling, internationalisering samt efter- og videreuddannelse.

Du vil blive en del af et nyt team af undervisere og vil således få mulighed for at være med til at opbygge noget helt nyt.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Altiden Ekko ApS
Pædagog med erfaring indenfor psykiatrien søges til vores botilbud Dianalund

Altiden Ekko ApS

Altiden Ekko søger udannet pædagog med stor erfaring indenfor psykiatrien/det socialpædagogiske område til vores botilbud Dianalund på Vestsjælland.

Hverdagen på botilbuddet Dianalund har en fast struktur, som er tilpasset den enkelte borgers formåen. Vi fastsætter klare socialpædagogiske mål med et fokus på hverdagens gøremål og på at lave mange forskellige fysiske aktiviteter.

Vi tilbyder

 • En fast stilling på 37 timer med skiftende arbejdstider
 • Mulighed for indflydelse for den pædagogiske udvikling
 • En fleksibel vagtplan
Altiden Ekko ApS
Mercuri Urval
Global Sales Manager OEM

Mercuri Urval recruiting on behalf of FlowCon International ApS in Slagelse

To strengthen the OEM/Energy team and with direct reference to the Sales Director, we are searching for a Global Sales Manager with great technical insight and expertise to handle the OEM market. Responsibilities

As Global Sales Manager you will be responsible for developing and executing the Go to Market strategy including developing the corresponding product roadmap and value proposition to be used within both the HVAC segment and alternative segments, who can benefit from the company’s energy-efficient solutions available.

You will provide technical guidance and take part in innovation and customization meetings with the OEM customers of modern energy-efficient solutions for a variety of projects with the OEM customer and conduct required commercial negotiations to conclude contracts.

Mercuri Urval
Gem
JACK & JONES
Store Manager Slagelse

JACK & JONES

Er god service og ledelse din drivkraft? Bliver du motiveret af en alsidig arbejdsdag, med spændende og varierede opgaver?

Vores team i Slagelse består af unge dedikerede medarbejdere. Det betyder at du bliver en del af et socialt miljø, hvor du, som deres nye leder, vil have den bærende rolle i den gode proces butikken er i.

Kvickly Bagersvend, Kvickly, Kalundborg

Kvickly

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et motiverende arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af bageriet og bageriudsalget
Agrovi Driftsøkonom

Agrovi, Hillerød, Ringsted, Holbæk, Nr. Alslev eller Vejle

Kerer du om vores jord og den fremtid, vi går i møde? Vil du have en rolle i en mere bæredygtig produktion fra jord til bord i fremtiden?

Du vil yde en bred række driftsøkonomisk rådgivning til virksomhedsledere inden for landbruget, f.eks. budgettering, rådgivning ved ejendomshandler, ESG-rapportering, generationsskifte og andre projektopgaver, som landmanden ønsker at i gang sætte. Du vil som en rød tråd gennem alle dine opgaver have et fokus på bæredygtighed og den grønne omstilling.

Du får et selvstændigt job med høj fleksibilitet og indflydelse på planlægningen af eget arbejde.

Agrovi Revisor - Regnskabskonsulent - Økonomirådgiver

Agrovi, Hillerød, Ringsted, Holbæk, Nr. Alslev eller Vejle

Vil du gerne være med til at gøre en forskel for landbruget i retningen mod den grønne omstilling?

Som rådgiver i Agrovi får du, sammen med gode kollegaer, ansvaret for at sikre, at Agrovis individuelle kunders økonomiske og skattemæssige forhold er korrekte og optimerede.

Du bliver en del af vores professionelle og velfungerende organisation, der omfatter ca. 100 gode kollegaer. Du får et selvstændigt job med høj fleksibilitet og indflydelse på planlægningen af eget arbejde.

Novozymes A/S Technician, Sco-ka-formulation, Kalundborg

Novozymes A/S

Har du en passion for daglig problemløsning og optimering af proces udstyr Så er du måske vores nye procestekniker.

I denne rolle kommer du til at gøre en forskel ved at: Deltage i proces- og udstyrsoptimering i tæt samarbejde med procesingeniører, vedligeholdelsespersonale og operatører. Samtidig vil du være den nøglemedarbejder i den daglige problemløsning sammen med operatørerne for at sikre en stabil drift, derfor er systematisk problemløsning nøglepunktet for succes.

føtex Kasseassistent under 18 år - Kalundborg

føtex

Vil du have et studiejob, hvor du kan tjene dine egne penge sammen med unge kolleger og samtidig lære om detailbranchen? Så læs videre.

I føtex går vi efter at give kunderne en god oplevelse hver gang. Den begynder i en flot, indbydende butik med engageret personale. Og den slutter ved kassen, hvor vi kvitterer med godt humør. Du kan blive en del af holdet, og sammenholdet, der giver kunderne den gode oplevelse og et smil med på vejen.

Aleris
Er du lægesekretær, og kunne du tænkte dig at blive en del af Aleris’ faktureringsafdeling?

Aleris, Ringsted

Hvis du er drevet af høje faglige mål, hvor du kan skabe resultater samtidig med, at du indgår i et engageret og pligtopfyldende team. Vi leder efter dig, som er lægesekretær med kompetencer indenfor tal og regnskab, der kunne tænke sig at arbejde som kontraktkoordinator, som fakturerer sundhedsydelser på tværs af Aleris Hospitaler.

Når du træder ind ad døren, vil du mærke, at vi har stor fokus på trivsel og arbejdsmiljø, idet vi hjælper og støtter hinanden samt er fleksible, f.eks. i forhold til arbejdstider og opgaveløsning. Hos os er kulturen kendetegnet ved at være ansvarlig, enkel og innovativ, og det ses i alt, hvad vi gør. Det er vigtigt for os, at vi skaber et trygt og tillidsfuldt miljø for både vores kunder og medarbejdere.

Aleris
BUPL Midtsjælland Faglig konsulent til forhandling af pædagogernes vilkår i kommunerne

BUPL Midtsjælland, Slagelse

BUPL Midtsjælland søger en faglig konsulent, der kan være med til at varetage medlemmernes interesser og skabe fagpolitiske resultater.

Som faglig konsulent i BUPL Midtsjælland arbejder du politisk og strategisk med medlemmernes vilkår, normeringsforhold, løn- og ansættelsesforhold i et samarbejde med fagforeningens politikere og medarbejdere samt tillidsrepræsentanter, ledere og pædagoger i vores kommuner.

Vi tilbyder dig spændende og alsidige arbejdsopgaver, hvor to dage sjældent ligner hinanden.

BUPL Midtsjælland Socialrådgiver som faglig konsulent til personsager

BUPL Midtsjælland, Slagelse

BUPL Midtsjælland søger en engageret socialrådgiver til personsagsområdet, som samtidig er fagpolitisk tænkende og har medlemmernes interesser i fokus.

Som faglig konsulent på personsagsområdet består opgaverne bl.a. af at rådgive og assistere vores med-lemmer ved sygdom og barsel, visitation til fleksjob, pension samt råd og vejledning om generelle ansættelsesvilkår.

Opgaverne er kort sagt mangfoldige og kravene store. Vi forestiller os derfor, at du har stor viden om den sociale lovgivning og praksis i jobcentre og kommuner samt kendskab til – eller lyst til uddannelse i – ansættelsesret.

Kalundborg Kommune
Rynkevangskolens inklusionscenter søger lærer i indskolingen

Kalundborg Kommune

Kan du undervise specialpædagogisk og differentieret i mange fag? Har du lyst til at arbejde i en aktiv og omskiftelig hverdag, hvor teamsamarbejde og faglighed vægtes højt, så skal du skrive din ansøgning nu.

Vi mangler lige nu en lærer til en af vores indskolingsklasser, hvor du bliver en del af et stærkt team med tæt samarbejde med klassens faste pædagog.

Jobbet indeholder blandt andet:

 • Velstruktureret undervisning i mange fag på indskolingsniveau.
 • Systematisk skriftligt arbejde med udviklingsplaner og elevsager.
 • Relationsarbejde og samarbejde – med elever, som har det svært, og deres forældre.
 • Skabelse af et anerkendende og rummeligt læringsmiljø.
Gem
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Ringsted - Bliv revisorpraktikant med mulighed for efterfølgende toårigt traineeforløb

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du har tænkt på at blive revisor, så har du fra januar 2024 chancen for at prøve det af i praksis som praktikant hos Beierholm.

Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner, og hvor vi sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som revisor – i en virksomhed der er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
OK-Fonden
Chef til OK-Fonden Høng - et socialpsykiatrisk bo- og behandlingstilbud

OK-Fonden

Er du vores nye chef til OK-Fonden Høng - et socialpsykiatrisk bo- og behandlingstilbud - hvor beboerens selvbestemmelse og livskvalitet står forrest?

Se video om OK-Fonden som arbejdsplads

OK-Fonden Høng er et bo- og behandlingssted for mennesker med personlighedsforstyrrelser, autisme, angst, selvskadende adfærd, ADD, ADHD, OCD og misbrugsproblematikker. Flere beboere har dobbeltdiagnoser. Som bo- og behandlingssted tilbyder vi beskæftigelse, aktivitet og samvær eller STU-uddannelse.

Som chef skal du sikre en sund, sikker og systematisk drift, styring og ledelse af OK-Fonden Høng som fundament for udvikling, trivsel og behandlingsindsats.

OK-Fonden
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Vil du undervise på jordbrugsteknologuddannelse samt på professionsbachelor i jordbrug?

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Slagelse

Brænder du for god undervisning, og er du passioneret omkring udvikling og formidling af din faglige viden – så er der nu en spændende mulighed for at blive en del af Zealands team i Slagelse.

Vi søger en dygtig underviser til vores jordbrugsteknologuddannelse samt på professionsbachelor i jordbrug.

Stillingen vil bestå af flere elementer. Den primære opgave vil være undervisning, men der vil også ligger opgaver i form af vejledning, eksamen, forskning og udvikling, internationalisering samt efter- og videreuddannelse.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV