735 job matcher din søgning 735 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Roskilde Tekniske Skole
Underviser til Landbrugsskolen Sjælland

Roskilde Tekniske Skole, Høng

På Landbrugsskolen Sjælland uddanner vi kompetente faglærte landmænd, produktionsledere og agrarøkonomer til fremtiden i landbrugets virksomheder. Vi søger nu en underviser til økonomi- og ledelsesfag.

Du kommer til at arbejde i lærerteams, hvor der er et tæt og forpligtende samarbejde omkring elevernes læring og udvikling. Undervisningen tilrettelægges med fokus på høj faglighed, et fælles pædagogisk didaktisk grundlag og anvendelse af digitale værktøjer.

Du skal undervise i økonomifag, herunder virksomheds- og erhvervsøkonomi, budget, regnskab, skat, investering, finansiering og bogføring. Herudover skal du undervise i et eller flere af fagene virksomhedsetablering, virksomhedsstrategi, organisation, personlig ledelse og markedsføring.

Harboes Bryggeri A/S Trainee/Eksport Salg

Harboes Bryggeri A/S, Skælskør

– for dig, der gerne vil have verden som arbejdsplads.

Vi har en ambition om at være Danmarks førende arbejdsplads i at uddanne, forme og tiltrække talenter fra hele landet. Vi har derfor målrettet arbejdet på at skabe Danmarks foretrukne Traineeforløb med fokus på læring, involvering og ansvar.

Dit speciale bliver eksportsalg, og du kommer hele vejen rundt og får den fulde forståelse, oplæring og erfaring i salgsrollen. Du kommer rundt i hele koncernen for herigennem at få en bred forståelse for de forskellige områder i vores organisation og dybere indsigt i ansvaret forbundet med eksportsalg – lige fra Innovation, Produktudvikling, Produktion, Supply Chain, Indkøb, Customer Service, Finans samt Marketing og Salg.

Region Sjælland Koncern IT søger applikationsspecialist til Patientnære- og praksissektor applikationer

Region Sjælland, Ringsted

Overvejer du et jobskifte? Så kom og bliv en del af vores voksende hold i Koncern IT i Region Sjælland – vi har brug for dig. Hos os får du masser af udfordringer, stort ansvar, høj frihedsgrad, dejlige kollegaer og en fantastisk kultur.

Region Sjælland

Som vores nye applikationsspecialist arbejder du med at udvikle og vedligeholde applikationer indenfor området. Du arbejder tæt sammen med dine kolleger i Koncern IT, forretningen samt leverandører, og du deltager i udviklingsarbejde i forbindelse med nyanskaffelser samt vedligehold af systemerne, og det er en fordel, hvis du har forståelse for ITIL-processer.

I samarbejde med Application Manager forventes du at planlægge, styre, lede og sikre dialog med samarbejdspartnere i Koncern IT samt forretningen og leverandør.

Kan du lide at lave mad? Så er det dig vi mangler i MENY Kalundborg!

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

Vil du være kok eller delikatesseassistent i et MADarena, hvor du har alle tænkelige, friske råvarer lige ved hånden? Og vil du udvikle retter og måltidsløsninger, der inspirerer og skaber madglæde blandt vores kunder?

I MENY Kalundborg er vi kendte for vores kvalitet, og det er hos os, du finder alle ingredienserne, når maden skal smage af lidt mere. Vi tilbyder nemlig mere end blot de bedste råvarer. Og vores medarbejdere går det ekstra skridt for at få gourmet på kundernes menu.

Du bliver en del af delikatesseafdelingen, hvor du laver og udvikler lune retter. Her er du med til at gøre det nemt for kunderne at få et lækkert, færdiglavet måltid i en travl hverdag.

Meny
ILVA
Engageret salgselev

ILVA, Slagelse

Kan du se fordelene ved en salgselevuddannelse, hvor du:

 • Får en målrettet og professionel 2-årig salgsuddannelse, som du kan gøre brug af hele livet?
 • Kan udvikle dit salgstalent og blive møbelekspert?
 • Tager din salgsuddannelse til et højere niveau med specialistsporet ”salgsledelse”
 • Bliver en del af en stor organisation med et hav af spændende karrieremuligheder?
Se video om ILVA som arbejdsplads

Som salgselev får du en udfordrende og lærerig hverdag, hvor du skifter mellem skoleophold og praktik. Du kan se frem til at få en professionel salgsuddannelse med et målrettet skoleforløb, hvor du sammen med resten af ILVAs elever bliver undervist på Tradium College i Randers.

ILVA
Gem
ALDI Danmark 1. assistent - Kalundborg

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Gem
Marius Pedersen A/S
Kørselsleder – Region Sjælland

Marius Pedersen A/S, Ringsted

Vil du med på holdet...?

Har du erfaring med logistiske løsninger, bemandingsplanlægning, drifts- og ruteoptimering? Ønsker du nye udfordringer i en attraktiv virksomhed med yderligere potentiale?

Så er det måske netop dig, vi søger til stillingen som kørselsleder til vores afdeling i Ringsted, der er regionskontor for vores aktiviteter i Region Sjælland.

Du får bl.a. følgende ansvarsområder:

 • Daglig driftsledelse af afdelingens transportaktiviteter inden for maxi-tømninger samt kranbiler
 • Udvikling og optimering af ruter, processer og arbejdsgange i samarbejde med driftschefen
 • Tilsikre en høj grad af kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø
 • Deltage aktivt i den regionale ledergruppe
Marius Pedersen A/S
SuperBrugsen Uddeler, SuperBrugsen Gørlev

SuperBrugsen

Er dit mål at lede og udvikle en mellemstor dansk virksomhed?

Hvis ja, så skulle du overveje at blive uddeler i SuperBrugsen. Det er nemlig det, vores moderne butikker repræsenterer både i forhold til økonomi, kompleksitet, IT-landskab, salg og ikke mindst lederskab.

Kan du se dig selv med ansvaret for 35 medarbejderes trivsel, sparre med 14 andre dygtige uddelere i distriktet og samarbejde med fageksperter på servicekontoret? Og ikke mindst har lysten og viljen til at involvere dig i lokalområdet.

SuperBrugsen Gørlev er omstillet butik, med en ny grøntafdeling samt en ny slagterafdeling. Butikken er en sæsonbutik med masser af liv, turisme og feriestemning i sommermånederne.

JYSK
JYSK Danmark søger Store Manager til JYSK i Korsør

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes? Så er det måske lige netop dig vi står og mangler som vores næste Store Manager.

JYSK

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Store Manager, vi er på udkig efter.

JYSK
Gem
FOA
FOA Vestsjælland søger en faglig konsulent til overenskomstområdet

FOA, Holbæk eller Slagelse

Kan du rådgive i øjenhøjde og i øvrigt sagsbehandle på højt niveau, så er du måske vores nye faglige konsulent? FOA Vestsjælland er i rivende udvikling og vi ønsker at opprioritere fagforeningens overenskomstarbejde. Derfor søger vi pr. 1/8 2022 en erfaren faglig konsulent med solid viden og forståelse for overenskomster, løn, relevant lovgivning, MED og arbejdspladsforhold.

Du bliver en del af FOA Vestsjællands OK-team på i alt 14 personer. Desuden samarbejdes der tæt med 2 konsulenter med specialviden indenfor arbejdsskader samt 4 med specialviden indenfor sygedagpenge og socialpolitik. Du skal derfor kunne rådgive medlemmer og tillidsvalgte m.fl. generelt om overenskomster og ansættelsesforhold.

Gem
Bedemand Berner ApS
Bedemand

Bedemand Berner ApS

Til vores forretninger på Midt- og Vestsjælland søger vi en fuldtids bedemand til vores gode team af imødekommende kolleger.

Du vil få en bred vifte af arbejdsopgaver herunder afholdelse af samtaler med pårørende, transport af afdøde, rekvirering af attester og dokumenter samt meget, meget mere.

Vi tilbyder et godt arbejdsliv, imødekommende kolleger, ordnede arbejdsforhold, attraktiv løn i henhold til kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

Bedemand Berner ApS
Vangby A/S
Servicetekniker til Sjælland

Vangby A/S

Grundet travlhed søger vi en ny kollega, som selvstændigt og sammen med vores øvrige team kan servicere vores kunder i område Sjælland. Motiveres du af en alsidig hverdag, og at give dine kunder en super service, så er denne stilling nok noget for dig.

Dine opgaver vil veksle mellem service, fejlfinding, reparationer både mekanisk og elektrisk på semiautomatiske og fuldautomatiske maskiner og anlæg.

Du vil få et afvekslende og selvstændigt job, hvor frihed under ansvar er i højsædet.

Faglige kvalifikationer:

 • Du er uddannet automatiktekniker, industrielektriker eller lignende
 • Du har erfaring med servicering og fejlfinding på fuldautomatiske anlæg, både mekanisk og elektrisk
 • Du har et grundlæggende kendskab til el, herunder diagramforståelse
Vangby A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Gem
Novin A/S
Junior vinkonsulent – detailhandelen - Sjælland

Novin A/S

Novin og Supervin A/S har gennem de seneste fem år oplevet en nærmest eksplosiv vækst, og tilsammen har vores to søsterfirmaer en særdeles markant position i toppen af det danske vinmarked. Den kraftige vækst har nu gjort det nødvendigt for Novin at ansætte en junior vinkonsulent til Vestsjælland og Lolland Falster. Vi sælger vin fra det meste af verden, og du vil derfor få en særdeles bred vifte af produkter med i tasken.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i besøg og salg til dagligvarebutikker og vinforretninger, hvilket omfatter både eksisterende og nye kunder samt kanvassalg. Derudover er det vigtigt, at du kan fastholde og udbygge allerede etablerede aftaler og salg.

Vi tilbyder:

 • Fuldtidsstilling
 • Løn efter kvalifikationer
 • Gulplade-firmabil
Novin A/S
Gem
XL-BYG
Bliv XL-BYG Trainee 2022

XL-BYG

Med en traineeuddannelse i XL-BYG indgår du en 2-årig aftale, hvor du bliver faglært handelsassistent eller salgsassistent med et statsanerkendt eksamensbevis.

Drømmer du om en uddannelse som Handelsassistent bliver du udlært inden for professionelt salg og med speciale i træ, byggematerialer eller værktøj. Drømmer du om en karriere med salg til vores mange dygtige private gør-set-selv kunder kan vi tilbyde dig at tage en uddannelse som Salgsassistent.

Vi kan garantere, at du får udfordringer og ansvar i det tempo, du er klar til det. Som trainee i XL-BYG kommer du til at indgå i et stærkt socialt miljø.

XL-BYG
Kalundborg Kommune
To nye kollegaer til at arbejde med jord, virksomheder og spildevand i Team Natur og Miljø

Kalundborg Kommune

Du bliver en del af Team Natur og Miljø, der er kendetegnet ved en høj faglighed og et godt socialt sammenhold. Det er vigtigt for os, at du har lyst til at bidrage både til det faglige og det sociale fællesskab.

Arbejdsopgaverne er bl.a. miljøgodkendelser, jordforureninger, spildevandstilladelser, tilsyn, jordflytning mv. Som miljømedarbejder kommer du også til at håndtere klagesager, f.eks. klager over lugt- eller støjgener.

Vi udarbejder de fleste af vores miljøgodkendelser, tilladelser og dispensationer selv. Det betyder, at du skal kunne arbejde systematisk og sætte dig ind i it-systemer og beregningsmetoder, arbejde med GIS-kort og være god til at skrive.

Der er en høj grad af borgerkontakt i jobbet, og du kommer til selvstændigt at have kontakt med borgere, virksomhedsejere og konsulenter.

Dagrofa ApS
Kategorikoordinator til konfekture, chips og kager

Dagrofa ApS, Ringsted

Har du lyst til at være en del af et stærkt team, hvor tingene går stærkt og ikke 2 dage er ens? Er du struktureret, detaljeorienteret, ansvarsbevidst og sætter en ære i at få tingene leveret til rette tid og i høj kvalitet? Så er det måske dig vi søger som vores nye kategorikoordinator

Du vil blive ansvarlig for den daglige drift - herunder vedligeholdelse af stamdata, tastning af kampagner, være gennemførende i sortimentsprocessen, koordinere overholdelse af deadlines, samt assistere kategorichefen med ad hoc-opgaver. Derfor er det vigtigt, at du har sans for detaljer, procesforståelse og formår at arbejde med mange opgaver sideløbende.

Dine opgaver vil blandt andet være følgende:

 • Validering af oprettelsesskemaer og vedligeholdelse af stamdata
 • Deltage i mønstringsmøder for vores Dagrofa Foodservice butikker
 • Tastning af kampagner i respektive systemer (AX, API etc.)
Dagrofa ApS
Harboes Bryggeri A/S Strategisk indkøber til barselsvikariat med mulighed for fastansættelse

Harboes Bryggeri A/S, Skælskør

Indkøb spiller en central rolle i Harboes forretningsmodel, og vi søger derfor en strategisk indkøber med lyst til at tage ansvar for dele af den nuværende portefølje og bidrage til at skabe bedre produkter og i sidste ende en bedre forretning. Du vil arbejde med både store og mindre kontrakter og med indkøb til både vores tyske og danske bryggeri og dermed bidrage væsentligt til den samlede økonomiske vækst i Harboe.

Ansvar og opgaver:

 • Skabe tillidsfulde relationer til leverandører og sikre levering af råvarer og forpakningsmateriel til tiden og til den aftalte pris
 • Sikre sammenhæng mellem krav til kvalitet, forsyningskæde, bæredygtighed og økonomi
 • Forhandle vilkår og kontrakter med nye og eksisterende leverandører
Gem
Kalundborg Kommune
Dansk- og billedkunstlærer til Tømmerup skole

Kalundborg Kommune

Er du en dygtig, kreativ og engageret lærer? Skaber du læring gennem gode relationer? Er det vigtigt for dig at arbejde i et fagligt dygtigt og energisk team? Hvis ja, skal du helt sikkert læse videre:

Tømmerup skole søger en lærer til ansættelse på fuld tid, hurtigst muligt. Vi søger en kompetent og energisk lærer, der har ambitioner på alle børns vegne, til at træde ind i vores dygtige og ambitiøse personalegruppe.

Kan du gøre en forskel for vore elever i fag som: dansk, håndværk og design, billedkunst, så skynd dig at sende en ansøgning til os.

Øvrige kompetencer kan også komme i betragtning, og du får mulighed for, i samarbejde med kollegaer og ledelse, at sammensætte et skema, der matcher dine undervisningskompetencer.

Kalundborg Kommune
VKST
Virksomhedsrådgiver

VKST, Sorø

VKST søger en virksomhedsrådgiver, der brænder for at yde rådgivning og sparring, er udadvendt, positiv og entusiastisk, og har en kunde- og forretningsorienteret tilgang – for det forventer vores kunder.

Som virksomhedsrådgiver i VKST får du en spændende kundeportefølje, der vil udfordre dig både fagligt og personligt og som kræver, at du kan operere i feltet mellem virksomhedsrådgivning, driftsøkonomisk rådgivning, optimering af indtjening og forretningsudvikling. Du får energi og motiveres af samtaler og strategisk sparring med kunden.

Du bliver kundeansvarlig for en række virksomhedsejere, der primært driver landbrug, og dermed skal du samle trådene på tværs af VKST, så kunden oplever sammenhæng og synergi i alle vores ydelser.

VKST