1.643 job matcher din søgning 1.643 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ikast-Brande Kommune
Sygeplejersker søges til Sygeplejen Nord

Ikast-Brande Kommune

Er du sygeplejerske og kunne tænke dig at blive en del af et godt team, så er det måske dig, vi mangler?

I løbet af en typisk dag kommer du til at håndtere alt fra bl.a. sårbehandling og medicinhåndtering som dispensering og injektioner, til koordinering og sygeplejefaglige udredninger og den dertil hørende dokumentation.

Du kører ud til borgerne i deres private hjem, men vi yder også sygepleje. i vores moderne klinik, hvor borgerne har fået en tid til behandling.

SengeSpecialisten
Sælger søges til SengeSpecialistens butik i Viborg

SengeSpecialisten

Er du en RIGTIG sælger, og mangler du at blive udfordret? Er DU vores nye stjerne på salgsgulvet, der kan gøre en forskel for alle de kunder du vejleder frem til den helt rigtige sengeløsning?

Et job som SengeSpecialist er både sjovt og udfordrende, da det kræver en utrolig stor indsats fra dig som sælger at finde det helt rigtige til kunderne! Det kræver bl.a. en stor portion situationsfornemmelse, en masse tålmodighed og en ægte interesse i og forståelse for at give kunderne unikke oplevelser HVER dag.

Her gør vi en dyd ud af uvildig rådgivning, så vi sikrer at kunden kommer hjem med den helt rigtige løsning, og vi har nøje udvalgt et sortiment hvor premium kvalitet og "value for money" er de 2 overlæggende temaer, så du dermed aldrig kommer til at skulle sælge et produkt, du ikke kan stå inde for!

Ikast-Brande Kommune
Lærer til specialafdelingen på Ejstrupholm skole

Ikast-Brande Kommune

Kan du genkende dig selv i at agere roligt, nysgerrigt og hjælpsomt? Har du forståelse for, at se intentionen bag handlingen? Har du erfaringer i det specialpædagogiske felt? Ser du muligheder i samarbejde mellem almen- og specialområdet? Er du klar på nye og spændende udfordringer?

Så er det måske dig vi mangler.

På Ejstrupholm Skole er vi optagede af mentalisering som tilgang, metode og indstilling i vores møde med elever, samarbejdspartnere og i vores kollegafællesskab.

Ikast-Brande Kommune
Pædagog til specialafdelingen på Ejstrupholm skole

Ikast-Brande Kommune

Kan du genkende dig selv i at agere roligt, nysgerrigt og hjælpsomt? Har du forståelse for, at se intentionen bag handlingen? Har du erfaringer i det specialpædagogiske felt? Ser du muligheder i samarbejde mellem almen- og specialområdet? Er du klar på nye og spændende udfordringer?

Så er det måske dig vi mangler.

Stillingen er et barselsvikariat med timetal på 30 og startende d. 1/8-2022 til d. 30/9-2023. Stillingen er primært i 5.-9. klasse og SFO, hvor det primære fokus er hjælp, strukturering og støtte til det faglige arbejde, samt guidning til elever i det sociale og trivselsmæssige.

Witt A/S
Sales Backoffice Supporter

Witt A/S, Herning

Witt søger en Sales Backoffice Supporter, der kan smile gennem telefonen og servicere vores kunder på de nordiske markeder.

Witt er på en spændende rejse. Derfor søger vi en dygtig Sales Backoffice Supporter med relevant erfaring, som kan tage del i denne udviklingsproces hos os. Du vil være en vigtig brik i en salgssupportafdeling, der håndterer salg af vores spændende og innovative produkter.

Dine arbejdsopgaver:

 • Ordrehåndtering og kunderådgivning via telefon og e-mail
 • Udfylde booking-formularer og ordrebehandling
 • Opfølgning på forsendelser via danske og udenlandske transportører
Witt A/S
Verdo
Projektleder til projekter indenfor biomasse-, affalds- og varmepumpeanlæg

Verdo, Herning eller Randers

Verdo opfører biomasse- og affaldsfyrede kedelanlæg flere steder i Norden samt varmepumpeanlæg i DK. Hertil søger vi en erfaren projektleder til vores projektafdeling med base i Herning eller Randers.

Verdo A/S

Du vil få det fulde ansvar for et projekt og gennemførelsen af opsætning af varmeproducerende anlæg, hvorved du skal varetage følgende opgaver:

 • Sikre projektets leverancer, økonomi og tidsplan
 • Sørge for myndighedsgodkendelser
 • Varetage indkøb med assistance fra indkøbsafdeling
Verdo
& friends Tool Specialist - værktøjsspecialist

& friends søger for KP Components A/S i Spjald

KP Components Group (KP) er markedsledende inden for kompleksautomatiseret bearbejdning af komplekse metalkomponenter og underleverandørarbejde.

Den nye Tool Specialist bliver en del af teamet i Group Technology med ansvar for optimering af bearbejdningsprocesser samt en central rolle i det team, der har ansvar for KP’s strategi for anvendelse af skærende værktøj. Konkret bliver dine arbejdsopgaver bl.a.:

 • Teknisk udvikling og implementering inden for skærende værktøj
 • Udarbejde og deltage i dialog om "investerings-business cases"
 • Udarbejde, indsamle og strukturere input til salgsafdelingens tilbudsgivning
Krabbesholm Højskole Kok

Krabbesholm Højskole, Skive

Er du kok/gastronom/ernæringsassistent, og elsker du fællesskaber og smuk natur? Så er Krabbesholm Højskole måske det rigtige sted for dig. Vi leder efter dig, som har kulinarisk fantasi med et godt greb om sæsonens grøntsager og evt. speciale i vegetarisk kost. Vi lægger vægt på smagsoplevelse, bæredygtighed og på de studerendes sundhed. Du har eventuelt interesse i at udbygge skolens udnyttelse af lokale råvarer og i at være med til at udvikle og planlægge en nytte- og urtehave til skolen.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores køkkenleder, vores kokke, økonoma, slagter og ernæringsassistenter, som sammen med dig skiftes til at lave menuplaner for en uge ad gangen.

Krabbesholm Højskole
Krabbesholm Højskole Forretningsfører

Krabbesholm Højskole, Skive

Som forretningsfører indgår du i skolens ledelse. Din primære opgave bliver at være med til at videreføre højskolens sunde økonomi. Du skal have stort overblik og skal sætte dig ind i lovgivning, bekendtgørelser og regler - både generelle og specifikt på højskoleområdet - med alt fra tilskudsgrundlag og elevøkonomi til løn og ansættelse.

Du har hovedansvaret for højskolens økonomi og opfølgning i tæt samarbejde med forstanderen. For at sikre dette, skal du have indgående kendskab til relevante love og bekendtgørelser, bl.a. gennem tilstrækkelig kontakt til ministerium, højskoleforeningen m.v. Bogføring og elevøkonomi er en del af det daglige arbejde, mens lønafregning, ansættelseskontrakter, likviditetstyring, budgetter, budgetregulering og rapportering indgår i din årsrytme. Du bliver også kontaktperson for skolens revisor, banker og kreditinstitutter.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Technical Logistics Engineer

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande

Do you want to be a part of a global team specialized within logistics and transportation of our Windmills and turbines? Then we might have the position for you.

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdsplads

The team consist of 40 highly skilled and motivated colleagues. The logistics department consists of 4 high-performance teams. Logistics Project Management, Logistics Engineering, Logistics Project Operations and Logistics Material Management situated in Brande and Esbjerg (Denmark) and Hamburg (Germany).

The technical logistics engineer will support the sales organization with technical due diligence and route surveys. This entails surveying and determining the best technical and commercial ports for vessels in the project destination country the best technical and commercial trucking routes from ports till project sites.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Grundfos A/S
Production Supervisor - Day shift

Grundfos A/S, Bjerringbro

Would you like to join a team with great colleagues with a focus on collaboration and team spirit? Do you find joy in collaborating with others on a daily basis, and can you coach and motivate a group of 25-35 employees?

Se video om Grundfos A/S som arbejdsplads As our new Production Supervisor you will be responsible for the performance of the production area in our electronic factory in Bjerringbro through task guidance, coaching, direction setting and motivation of the employees. You will be a part of the leadership team that consists of 9-10 Supervisor colleagues, which have the responsibility for the APU. Characteristic for us is that we solve our challenges internal smoothly and efficiently. As part of the everyday tasks, you will be responsible for the optimization of the production processes and procedures.

Grundfos A/S
NOVASOL A/S
Service Office Assistant

NOVASOL A/S, Bork Havn og Bjerregaard

Til NOVASOLs servicekontor i Bork Havn og Bjerregaard søger vi en serviceminded og udadvendt kollega til at indgå i den daglige kundeservice og drift på kontoret.

Som Service Office Assistant er du firmaets ansigt udadtil og indgår i et stærkt lokalt team af servicemedarbejdere, der servicerer gæster i frontline og derudover har telefonisk og skriftlig kommunikation med både gæster og ejere.

Derudover har du ansvar for forskellige administrative opgaver, såsom kasseopgørelse, skriftlige reklamationer, skader, afregning af depositum samt almindeligt forefaldende kontoropgaver.

NOVASOL A/S
KK Wind Solutions
Senior Product Manager - Monitoring & Prognostics

KK Wind Solutions, Ikast or Vojens

We’re offering an excellent opportunity for an experienced Product Manager within our Global Business Development & Marketing function!

Se video om KK Wind Solutions som arbejdsplads

As Senior Product Manager you will be the primary lead and responsible of the full product life cycle of the product portfolio of the Monitoring & Prognostics product group and closely collaborate with main stakeholders across the company (Key Account Managers, Strategic Customer Units, Global Technology & Innovation department and more).

You will drive and ensure clear and updated Business Strategy, Business Roadmap and specific Business Briefs as well as take full ownership of the entire KK IP portfolio for the product group and its development/business impact towards world class performance.

KK Wind Solutions
Gemina Termix A/S Documentation Specialist (ID: 25816)

Gemina Termix A/S, Sunds

Kunne du tænke dig at udfolde dit administrative talent i en virksomhed i vækst? Vil du være med til at sikre korrekt produktdata og dokumentation? Så er du måske den kollega, som vi søger til vores team på ni dedikerede medarbejdere, der alle glæder sig til at være din sparringspartner i det daglige arbejde.

Som vores nye dokumentationsspecialist får du selvstændigt ansvar for at oprette og vedligeholde dokumentation. Dit job bliver bl.a at fremstille brugervejledninger og flowdiagrammer. Derfor er det en fordel, hvis du har teknisk flair.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Oprettelse af instruktioner og monteringsvejledninger til kunder
 • Fremstilling af flowdiagrammer over fjernvarmeunits i Autocad 2D
 • Fremstilling af labels og typeskilte til produkter
 • Oprettelse og vedligeholdelse af produktdata og styklister i ERP-system
Gemina Termix A/S
Nature Energy Biogas A/S
Nature Energy Videbæk søger chauffører, der gør en forskel - er det dig?

Nature Energy Biogas A/S

Nature Energy Videbæk søger chauffører til transportopgaver til og fra biogasanlægget, der ligger på Skjernvej 55A, 6920 Videbæk.

Nature Energy A/S

Du har nedenstående faglige kvalifikationer:

 • Kørekort C og E samt gyldigt EU kvalifikationsbevis
 • Du har førerkort til tachograf
 • Erfaring med chaufførjobbet – gerne inden for landbruget

Da lastbilen er udstyret med IT-udstyr, skal du kunne benytte IT på almindeligt brugerniveau samt have gode læsefærdigheder.

Vi er en moderne virksomhed, hvor du selv tager ansvar og er med til at få tingene til at ske. Vi tilbyder en uformel omgangstone, hvor humøret og arbejdsmoralen er høj.

Nature Energy Biogas A/S
NOVASOL A/S
Servicetekniker

NOVASOL A/S, Ringkøbing

Til NOVASOL’s servicekontor i Søndervig søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig servicetekniker til servicering af feriehuse og tekniske installationer.

Som servicetekniker indgår du i et team af fastansatte og freelance-medarbejdere, som servicerer vores sommerhuse i området. Du kommer til at arbejde med servicering af gæster fra store dele af verden, og primært fra Tyskland og Skandinavien, i forbindelse med deres ophold i feriehusene.

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Pasning af pool og spa
 • Kontakt med håndværkere og husejere
 • Kontrol af huse og installationer
NOVASOL A/S
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Project Manager

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande

It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At Siemens Gamesa we make real what matters, join our global team.

In Turbine Measurement Installation (TMI) are we looking for a dedicated and quality minded project manager. In Turbine Measurement Installation our main focus is to handle all measurement projects in our test and Offshore turbines. Futhermore we are working with warranty cases, supporting our service and Innovation teams

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdsplads

Task you will be responsible for :

 • Dialogue with the different solution owners to secure the scope
 • Budget and project planning
 • Responsible for delivering in time
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Gem
Carlsberg
Salgskonsulenter til (sommer)vikariater i Off trade, Carlsberg Danmark - Vest for Storebælt

Carlsberg

Her kan du bruge din baggrund fra detailbranchen, dine studiepauser eller dit sabbatår på at besøge vores kunder med Danmarks probably bedste drikkevarebrands – og derigennem assistere vores kunder med at få salgsklare butikker, så vores forbrugere altid kan finde deres foretrukne øl og læskedrikke? Med andre ord, så er her muligheden for et godt og afvekslende job...

Du kommer til at støtte og afløse vores faste konsulenter – der normalt kører i dit geografiske område – ved blandt andet at besøge og servicere butikker, super- og hypermarkeder rundt om i distriktet.

Carlsberg
KK Wind Solutions
Test Development Engineer

KK Wind Solutions, Ikast

Do you want to help us providing the best test results; by developing and implementing required test systems and optimizing current test solutions; to improve performance and eliminate errors.

Se video om KK Wind Solutions som arbejdsplads

As our new test development engineer, you will be based at our HQ in Ikast, and join our production test team. You will be responsible for creating and updating documentation related to test solutions and providing hourly reposts on work in progress. You will be supporting out production department with solving engineering related problems and help assure project completion within planned and agreed timeframes.

KK Wind Solutions
Phillips-Medisize A/S
Program Analyst

Phillips-Medisize A/S, Virum or Struer

Our team at Phillips-Medisize is seeking a Program Analyst to join us! We are seeking a team member with a genuine desire to improve processes, support cross functional teams, and facilitate a collaborative effort to reach a common goal.

What you will do in your role:

 • Support program financials and the contract review process in collaboration with finance and the business P&L owners
 • Set up project and work break down structure in Project Systems following the program accounting manual and governance
 • Identify program financial risks based upon spend patterns and work break down structure ties to sales orders
Phillips-Medisize A/S