631 job matcher din søgning 631 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 631 resultater.
Ikast-Brande Kommune
Dansk- og musiklærer til Engesvang Skole

Ikast-Brande Kommune

Engesvang skole opslår en fast stilling med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi søger en lærer til dansk i udskolingen (8. klasse), musik samt dansk/humanistiske fag i vores udskolingsbase, Base 3.

Vi ser gerne alle tre fag/områder repræsenteret som linjefag eller med tilsvarende erfaringsmæssig kompetence. Skolen har som udgangspunkt 2 klasser på hver årgang, så man indgår i et tæt fagligt (dansk) og socialt samarbejde på 8. årgang.

Musiktimerne er primært på mellemtrinnet, samt varetagelse af skolekor (med en kollega). Du vil skulle akkompagnere til den ugentlige fællessamling på mellemtrinnet.

Ikast-Brande Kommune
Ikast Østre Skole søger teknisk serviceleder pr. 01.09.2020

Ikast-Brande Kommune

Ikast Østre Skole er en skole, hvor fællesskabet står højt under devisen ”Vi kan mere sammen end hver for sig”. Det er vigtigt, at alle føler sig som en del af skolens fællesskab, og at vi bidrager til hinandens arbejdsglæde.

Som teknisk serviceleder på Ikast Østre Skole er man personaleleder for to medarbejdere og står for ansvaret for fordeling af opgaver og opfølgning på opgaveløsningen. Det forventes bl.a., at man som teknisk serviceleder har overblikket over vedligehold af inde- og udearealer samt tænker kreativt i forhold til nye og anderledes løsninger.

Som teknisk serviceleder på en skole, skal man være god til at samarbejde på tværs af fagligheder med fokus på skolens kerneopgave.

Ikast-Brande Kommune
Leder til plejecenter Engparken

Ikast-Brande Kommune

Vil du stå i spidsen for at skabe det rige hverdagsliv for beboere og medarbejdere på plejecenteret Engparken?

Vi søger en leder, som har erfaring med og brænder for personcentreret omsorg. Vi ønsker indsatser, hvor tværfaglige kompetencer kommer i spil - i et tæt samarbejde med beboeren. En leder, der ligeledes kan skabe attraktive arbejdspladser i samspil med andre.

Stillingens nøgleopgaver er at sikre:

 • Høj sundhedsfaglig kvalitet og sikkerhed i kerneopgaven med udgangspunkt i personcentreret omsorg
 • En udviklende og tæt dialog med beboere, pårørende, frivillige og andre samarbejdspartnere
 • Prioriteringer der understøtter, at mål og strategier opfyldes
Stoff & Stil A/S
Fotograf MED STÆRKT VISUELT UDTRYK

Stoff & Stil A/S, Herning

Energi, et stærkt visuelt udtryk og en ustyrlig trang til at skyde fantastiske fotos og skabe fedt video content til vores kreative univers. Det er kodeordene for den profil, vi har brug for i vores marketingafdeling i STOFF & STIL – og vi håber, det er dig!

Du bliver ansvarlig for at skabe, håndtere og opdatere foto- og videodatabasen til vores idébøger, webshop, nyhedsbreve, SoMe, DIY-guides og lignende. Dermed skal du mestre pack shots, livstilsbilleder og have solid erfaring med følgende:

 • Fotografere og redigere/farveredigere fotos
 • Planlægge, style og redigere photo shoots og packs samt produktbilleder til idébøger og hjemmeside
 • Filme og redigere korte DIY-videoer
Stoff & Stil A/S
Ikast-Brande Kommune
Pædagogisk medarbejder til Bellisbo i Nørre Snede

Ikast-Brande Kommune

Bellisbo søger et antal faste pædagogiske medarbejdere (pædagog/pædagogisk assistent/SSA), 30 timer/uge, med start pr. 1/9- 2020 eller efter aftale.

Bellisbo er et socialt fagligt botilbud, beliggende i Nørre Snede. Her bor 20 voksne med betydelig og varigt nedsat funktionsevne, fordelt i 3 huse. Borgerne er i alderen 20-65 år, og der er stor spredning i støttebehovet.

Borgerne på Bellisbo har meget forskellige støttebehov. Du skal derfor kunne trives med at yde omsorg til borgere med forskellige diagnoser, i en struktureret hverdag, med aktiviteter i og uden for huset.

Jobindex A/S
Ejendomsfunktionær til boligselskab i udvikling

Jobindex A/S søger for NordVestBO i Holstebro

Har du en bred teknisk snilde – eller er du en uddannet håndværker, som søger nye udfordringer? Så er du måske vores nye ejendomsfunktionær.

Som ejendomsfunktionær får du en utroligt afvekslende hverdag, der kan byde på alt lige fra en dryppende vandhane til istandsættelse af lejligheder. Dagene starter kl. 7 og i samarbejde med dit team, og områdeinspektør har I ansvaret for 1000-1400 lejeboliger. Du vil typisk have faste rutineopgaver, men det er også dig, der:

 • følger op på diverse serviceopgaver i afdelingens boliger.
 • laver mindre reparationsopgaver i lejemål og på bygninger – og samarbejder med relevante fagfolk på opgaver efter behov
 • sikrer, at dine ansvarsområder altid ser præsentable ud
Jobindex A/S
Mygdam & Skurup ApSSælger med grøn baggrund

Mygdam & Skurup ApS søger for Hjorthede Planteskole A/S i Bjerringbro

Mygdam & Skurup tilbyder for vores kunde en yderst spændende mulighed for en dygtig sælger med baggrund, teoretisk og praktisk, fra den grønne sektor.

Hjorthede Planteskole har de seneste år haft en positiv udvikling med vækst i flere segmenter, og vil løfte salget yderligere i have-parksektoren, både til nuværende kunder og gennem opsøgende salg.

Det uformelle arbejdsmiljø præger virksomheden, og der er plads til både stiletter og bare tæer, så længe seriøsiteten overfor kunderne, og respekten for kollegaerne er på plads.

Så drømmer du om at få en til tider travl, men sjov hverdag med gode kollegaer, frisk luft, højt til loftet blandt andre med samme passion som dig selv, så er dette muligheden.

Mygdam & Skurup ApS
Humain ApS
Servicechef

Humain ApS søger for EL:CON A/S i Viborg

Motiveres du af at drifte, optimere og udvikle en større afdeling?

Med reference til regionsdirektøren får du ansvar for afdelingen i Viborg. Som servicechef skaber du vækst i økonomi, rentabilitet samt indfrier afdelingens KPI’er. Du står i spidsen for en stærk afdeling med flere serviceledere og et kompetent team på ca. 25 medarbejdere.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver bliver at:

 • Løbende planlægge og koordinere opgaver samt ressourcer med dit team
 • Gå forrest og understøtte servicelederne i deres lederrolle
 • Gennemføre tilbudsberegning/kalkulation af fastprissager
IT Relation A/S
IT-infrastrukturkonsulent

IT Relation A/S, Herning, København, Kolding, Aalborg eller Aarhus

Til at styrke vores konsulentteam, søger vi IT-infrastrukturkonsulenter til at løse opgaver af varierende størrelse i hele kundens livscyklus. Der er tale om konsulentopgaver med IT-infrastruktur såsom migrering, fejlretning, implementering af nye løsninger og løbende tilpasning.

Du arbejder med spændende opgaver og projekter, hvor du har en høj grad af frihed og selv er med til at planlægge opgaverne sammen med kunden. Du bliver en del af et stærkt team med over 100 konsulentkollegaer på tværs af alle vores lokationer.

Du er en smilende IT-problemknuser, som har lysten til at sikre en høj kundetilfredshed og har ambitionerne om altid at finde den optimale løsning. Du er skarp på det tekniske og er vant til at rådgive eksterne IT-folk.

IT Relation A/S
IT Relation A/S
IT-implementeringskonsulent

IT Relation A/S, Herning, København, Kolding, Aalborg eller Aarhus

Til at styrke vores implementeringsteams søger vi MS infrastruktur implementeringskonsulenter til at løse opgaver af varierende størrelse i hele kundens livscyklus. Der er tale om konsulentopgaver med IT-infrastruktur såsom transition, migrering, fejlretning, implementering af nye løsninger og løbende tilpasning.

Du arbejder med spændende opgaver og projekter, hvor du har en høj grad af frihed og selv er med til at planlægge opgaverne sammen med kunden. Du bliver en del af et stærkt team med 20 implementeringskonsulenter på tværs af alle vores lokationer.

Du er en smilende IT-problemknuser, som har lysten til at sikre en høj kundetilfredshed og har ambitionerne om altid at finde den optimale løsning. Du er skarp på det tekniske og er vant til at rådgive eksterne IT-folk.

IT Relation A/S
name it
Digital Manager

name it, Brande

Does your heart beat for all things digital, and are you up for the challenge of being the innovative frontrunner that drives our digital sales transformation?

Then you might be our new colleague who will be responsible for our digital sales platforms and contribute to growing sales.

You become the digital focal point for NAME IT, and collaborate with colleagues in Sales, Buying and marketing to ensure that digital sales are considered throughout the value chain and develop a business-wide digital mindset.

More specifically, your tasks include:

 • Planning and synchronization of national sales activities and campaigns on DIRECT
 • Follow up on global activities and campaigns on DIRECT and secure an ongoing global growth
 • Ensure that DIRECT matches the sales strategy
SELECTED
DESIGNER

SELECTED, Brande

Are you an experienced designer? Are you creative and able to put fastmoving trends into sustainable fashion with the aim to optimise and develop the SELECTED HOMME brand together with a dedicated design team?

With our brand DNA for SELECTED HOMME Black line in mind, you will take part in the entire design process from concept stage through to the finished product. The work environment is dynamic, young and informal, and you will work closely with colleagues that are all passionate about the products they produce, which we of course also expect you to be.

We continuously work to make the next collection more sustainable than the last and we constantly seek inspiration and innovative ways to make fashionable ‘value for money’ products, with more sustainable fibers.

ALDI DanmarkButikschef - Hvide Sande

ALDI Danmark

Er du klar til at tage førertrøjen på og lede dit eget team af medarbejdere? Så giver vi dig muligheden for at forme fremtidens ALDI Danmark.

Som butikschef har du ansvaret for den daglige drift af din butik. Med dig ved roret er dine medarbejdere glade, motiverede og klar til at give kunderne en fantastisk oplevelse hver dag.

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • sætte kunden i centrum i alt hvad du foretager dig
 • gå forrest og vise det gode eksempel ude i butikken igennem stærke ledelseskompetencer
 • sikre, at varer bliver disponeret og de rette mængder er i butikken
jem & fix A/STimelønnet assistance med lukkeansvar (deltid) - Viborg

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

Würth Danmark A/S
Sælger til metalbranchen Mors/Thy

Würth Danmark A/S

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B-salgsstyrke? Brænder du for personligt salg, og har du viljen til at skabe resultater?

Unik System Design A/S

Med et stærkt brand i ryggen, salgsbackup i verdensklasse, kvalitetsprodukter og en salgsuddannelse, der klæder dig på til salg i verdensklasse, mangler vi kun sælgeren, der med entusiasme, vilje og robusthed kan skabe langvarige relationer hos vores kunder. Er det dig?

Hos Würth Danmark A/S målretter vi salget mest muligt til den enkelte kunde. I denne stilling er dine kunder i metal- , maintenance- og installationsbranchen, dvs. håndværkere primært indenfor metal, smede, installation, el, VVS og ventilation.

Würth Danmark A/S
ONLY
Fitting-/Husmodel

ONLY, Brande

Er du plus size-pige, smilende og fleksibel, og har du interesse for fashion i vores segment? Så er det dig, vi søger til at være vores nye husmodel på ONLY CARMAKOMA, ONLYs lækre plus-size brand.

Du bliver en del af et passioneret team, og du vil få et rigtig godt indblik i hverdagen i en international modevirksomhed. Du vil fungere som fitting-/husmodel, hvor din opgave bliver at opmåle, afprøve og kommentere vores produkter i samarbejde med vores designere, konstruktør og indkøbere, så vi kan optimere vores pasform.

Derudover er du af person udadvendt, idet du også vil fungere som intern model, når vi afholder både ’live’ og digitale salgsmøder, hvor tøjet fremvises for vores sælgere. Det er derfor vigtigt, at du er frisk og fortrolig også med denne rolle.

Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse (start 31. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter. Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer.

Et onlinekursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2.

Introduktion til projektledelse:

 • Oversigt over projektledelse og vigtige standarder
 • Forstå sammenhængen mellem projektledelsesstandarder og projektledelse i henhold til "best practice"
Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner (start 31. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset henvender sig til dig, som ønsker et udvidet kendskab til, hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metoder.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Gennem hele kurset har du en e-coach, der er din onlinementor, som svarer på praktiske spørgsmål, og giver dig faglig vejledning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation med Scrum (start 31. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er et af det mest brugte projektstyringsværktøjer i verden og Scrum Master-certificeringen er et vigtigt værktøj, når du skal arbejde i agile projekter.

PRINCE2® Foundation er super relevant uanset om du har mange års erfaring med projektledelse eller slet ingen erfaring. En PRINCE2®-certificering er relevant for alle, der arbejder med projektledelse, og som ønsker at forbedre sine kompetencer.

Scrum Master Certified er et udpræget, fleksibelt ledelsesværktøj, der kan tilpasses mange fagområder, kulturer og brancher. Alt er baseret på best practice og rammeværket har bevist sig selv for længst.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SCDP - Python Developer og Data Science (start 31. aug. online)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser