1.482 job matcher din søgning 1.482 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Thise Mejeri A.m.b.A.Tekniker

Thise Mejeri A.m.b.A., Roslev

Fremgangen fortsætter for Thise Mejeri, og vi søger omgående en tekniker til en fastansættelse.

Virksomheden, der er kendt for sine økologiske kvalitetsprodukter, søger dig, der har en baggrund som mekaniker, smed, elektriker eller tekniker, og som har erfaring med såvel mekaniske som el-tekniske udfordringer.

Du vil blive en del af et stærkt team, som har til opgave at overholde service og vedligehold samt fejlfinde og reparere hele mejeriets tekniske anlæg. Da der er tale om et større komplekst anlæg, vil der skulle forventes en længere oplæringsperiode, således at du kan få grundig kundskab til anlægget og de enkelte procesmaskiner.

Din baggrund kan være alsidig, men vi ser gerne at: du har erfaring med mekanisk arbejde og udfordringer du har erfaring med el-teknisk arbejde, motorer, følere og lign.

Region MidtjyllandUnik stilling og karrieremulighed som Forsknings- og uddannelseschef NIDO|danmark, Regionshospitalet Gødstrup

Region Midtjylland, Herning

Har du ambitioner om være med til at sætte forskning og uddannelse på landkortet i Vestdanmark i det nybyggede center forskning og udvikling NIDO|danmark? Vil du have en unik karrieremulighed, hvor du får mulighed for at udvikle forsknings- og uddannelsesmiljøet ved Regionshospitalet Gødstrup og eksponere forskningsresultaterne udadtil? Så søger vi en forsknings- og uddannelseschef, som vil stå i spidsen for og i midten af det spændende arbejde, der fortsat ligger foran os.

Som forsknings- og uddannelseschef får du det ledelsesmæssige ansvar for at understøtte udvikling af hospitalets forskning og uddannelse. Du skal være med til at forny og implementere hospitalets forsknings- og uddannelsesstrategier.

EL:CON A/S
Elektriker til EL:CON Skive

EL:CON A/S

Vil du være en del af en serviceafdeling i vækst, hvor du bliver udfordret med et bredt spænd af opgaver?

I EL:CON Skive bliver du en del af en mindre afdeling i en stor virksomhed, hvor vi varetager en række forskellige opgaver primært inden for industri og erhverv. Du får blandt andet mulighed for at arbejde med nedenstående opgavetyper:

 • Servicering af maskinanlæg hos industrikunder
 • Bygningsinstallationer i industri og kontormiljøer
 • Installationer i teknikhuse
 • Almene el-opgaver
 • Enkelte spjældopgaver hos privatkunder.
EL:CON A/S
ISS Facility Services A/S
Vi søger en Tømrer/Snedker til produktionsvirksomhed i Midtjylland

ISS Facility Services A/S, Bjerringbro

Er du uddannet inden for træfaget, og kunne du tænke dig at arbejde i en større produktionsvirksomhed i Midtjylland? - Så kan det være, det netop er dig, som vi har brug for!

Du vil få en dynamisk og forskelligartet hverdag, hvor ikke alle opgaver er ens. Derudover vil du løbende få tildelt opgaver, som du bliver ansvarlig for at løse.

De primære arbejdsopgaver vil være mindre montageopgaver, specialfremstillinger og kontorombygninger. Du vil blive en del af et Facility Team på 60 medarbejdere, hvor der er et rigtig godt samarbejde og en god omgangstone.

Vi ønsker at være professionelle og yder god service til vores kunde, så derfor forventes det, at du sammen med resten af teamet arbejder aktivt for at opnå synergi i hverdagens arbejdsopgaver.

ISS Facility Services A/S
Indura A/S
Sales Backup

Indura A/S, Vildbjerg

Für ein internationales Handelsunternehmen suchen wir eine Verstärkung für das Backoffice im Bereich Flansche, Fittings und andere verwandte Produkte.

Im Job müssen Sie mit unseren 3 Verkäufern für Deutschland arbeiten. 1 im Büro in Dänemark und 2 in unserem Büro in Hamburg.

ZU DEN HAUPTAUFGABEN GEHÖREN:

 • Auftragsbearbeitung – Eingabe von Kundenaufträgen
 • Pflege der Kunden- und Auftragsdaten in VISMA (ERP- System)
 • Täglicher Kundenservice
 • Angebot/Angebotsverfolgung
Indura A/S
KvicklyDelikatesseassistent, Kvickly Brande

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 70 medarbejdere, med en central beliggenhed i Brande er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
SuperBrugsenDelikatesseassistent til SuperBrugsen i Ringkøbing

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 68 medarbejdere. SuperBrugsen Ringkøbing ligger ved Ringkøbing fjord og er en turistbutik med kundestrøm fra påske til slut august. Vi har en stor åben slagter og delikatesseafdeling med alt i nye maskiner. Du får ansvaret for at drive delikatessen på den fantastiske rejse den er på med vækst igennem flere år.

Afdelingen består af slagtermester, mestersvend, svend, dig, 1 delikatesseleder, 3 delikatesseassistenter. plus opvaskere.

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Varer opfyldning, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
fakta a/s
Salgselev, Fakta Brande

fakta a/s

fakta søger elever, der kan gå hele vejen og blive ledere

I fakta ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse. Hvis du derfor har ambitioner om at blive souschef, og måske endda butikschef i detail, så vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Som salgselev arbejder du fuldtid, og du får lov til at prøve det hele – fra opfyldning af varer og tale med kunderne i kassen til at arbejde på lageret og bestille varer.

Du bliver en del at et team med et super sammenhold, hvor I er sammen om at gøre fakta til Danmarks flinkeste discountbutik. Når du hjælper kunderne med at finde varer og sørger for, at der er pænt, er du med til at gøre det nemt at handle i fakta.

fakta a/s
Idé-Pro Skive A/S
Intern sælger til internationalt salgsteam

Idé-Pro Skive A/S, Skive

Til vores salgsteam søger vi nu en dygtig intern sælger med arbejdsplads i Glyngøre. Med reference til vores leder af internt salg bliver du en aktiv del af vores salgsafdeling bestående af dygtige og dedikerede Key Account Managers samt projektledere.

Din vigtigste opgave bliver løbende kundekontakt – du bliver kundens daglige kontakt i huset. Arbejdsdagen vil være præget af alsidige opgaver, travlhed og frihed under ansvar. Hos Idé-Pro har vi korte beslutningsprocesser, vi er målrettede og handlingsorienterede.

Dine primære opgaver

 • Kundens daglige kontakt og bindeled til produktionen.
 • Få planlagt ordrer i samarbejde med vores ordre- & planlægningsteam i Indien.
 • Support til vores Key Account Managers.
Idé-Pro Skive A/S
SKOV A/SServicekoordinator til Region Danmark

SKOV A/S, Roslev

Trives du i en travl hverdag med ressourceplanlægning og koordinering med kunder? Kan du begå dig i en ligefrem kultur med højt til loftet og med mange bolde i luften? Så er du måske vores nye servicekoordinator til det danske marked.

Du bliver en del af Region Danmark, der er ansvarlige for salg, installation og service hos kunderne på det danske marked. SKOV har for nylig implementeret et nyt IT-planlægningssystem, og det er vigtigt, at du har lyst til at tage medejerskab på at få systemet helt ind under huden på både dig selv og dine kolleger.

I er et team på 3, der håndterer den daglige drift, og du vil primært skulle løse driftsopgaver, herunder:

 • Ressourceplanlægning for 11 serviceteknikere samt eksterne partnere.
 • Beskrive og udvikle processer i afdelingen i samarbejde med servicechefen.
 • Sikre, at interne og eksterne ressourcer benyttes bedst muligt.
Grundfos A/S
Produktionsingeniør

Grundfos A/S, Bjerringbro

Vil du bruge din tekniske viden til at forbedre processer og teknologier i et kompetent og dedikeret team i en international organisation med gode udviklingsmuligheder? Og vil du spille en nøglerolle i driften af vores linjer, som producerer dele til Grundfos' verdenskendte pumper?

Grundfos Som vores nye Produktionsingeniør, vil du blive en del af vores Manufacturing Engineering team på vores fabrik BJ INDUSTRY i Bjerringbro, hvor vi producerer CR pumper. Vores fabrik er fyrtårnet inden for udvikling af fremtidens fabrik – industri 4.0. Vi arbejder konsekvent med nye pilotprojekter, der vil komme til at definere morgendagens produktion i Grundfos.

Teamet består af 11 personer med forskellige baggrunde og erfaring, der alle vægter samarbejde og sparring højt. Sammen har I ansvaret for at støtte produktionen i den daglige drift i tæt samarbejde med kollegaer på tværs af hele koncernen.

Grundfos A/S
Grundfos A/S
Senior Frontend Developer

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you have the curiosity to challenge the ordinary – are you eager to develop your skills within IoT? And are you ready for a career in a global company with more than 19.000 employees committed to making clean water available to more people.

Grundfos

This is your chance to navigate between business, technology and customer-oriented research and explore how new technologies and methods can build our future business opportunities, while helping our customers save natural resources and reduce climate impact.

As our new frontend developer, you will work closely with 6-9 colleagues in a cross-functional scrum team setup. Your daily tasks will consist of participating in any team activities and contributing with your expertise of frontend development towards the common team goal of creating working software each sprint.

Grundfos A/S
Frivilligcenter HerningLeder

Frivilligcenter Herning

Har du lyst til at være med til at udvikle det frivillige, sociale arbejde i Herning Kommune? Kan du lide kontakt med mennesker, og trives du med forskelligartede opgaver?

Til at fremme denne udvikling søger vi en leder, der kan skabe vækst og konsolidering, så Frivilligcentret også på sigt kan leve op til de krav og forventninger, der er til et Frivilligcenter i en stor kommune.

Dine opgaver kan variere meget men er primært

 • At tegne Frivilligcenter Herning med stor gennemslagskraft.
 • At sætte klare mål og retning og være en stærk sparringspartner og sekretær for bestyrelsen.
 • At arbejde strategisk og mål- og resultatorienteret samt skabe synlige resultater.
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Mechanical Engineer for Bearing Module

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande

We are looking for a new colleague for our Bearing Module within Technical Systems in the Service Product Integrity & Technology organization.

Siemens Gamesa The Bearing Module is a global team of highly skilled technical resources located in Denmark, Germany, Spain. The team is responsible for Main Bearings, Blade Bearings and related sub-components in the installed fleet of turbines.

You will lead technical cases independently, but also collaborate with colleagues of other departments to find solutions on complex technical matters. Part of your work will be providing technical engineering expertise to platforms and other stakeholders and provide best practice knowledge sharing to the rest of the organization to ensure effective technical solutions across functions.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
ENABL A/S
Business supporter til spændende organisation i vækst

ENABL A/S, Ikast

Trives du i et dynamisk arbejdsmiljø, og brænder du for at være med til at understøtte og viderudvikle eksisterende business systemer i en spændende organisation?

I forbindelse med sammensmeltningen af virksomhederne i ENABL vil din opgave blive at koordinere og udføre de opgaver, der skal udføres i forbindelse med ensretningen af driften af 3 af de udenlandske selskaber under ENABL.

Du kommer til at bidrage til en kontinuerlig optimering af vores driftsystemer, som vores konsulenter og medarbejdere arbejder med i det daglige på tværs af selskaberne, og vil bidrage til, at de bagvedliggende systemer arbejder sammen. Du skal navigere i en række forskellige projekter, som du også selv er i stand til at drive. Derfor er det en fordel, hvis du har en systematisk, logisk og matematisk tilgang til problemløsning.

ENABL A/S
ENABL A/S
Er du vores nye recruiter for ENABL, den nye globale aktør inden for vindenergi?

ENABL A/S, Ikast eller Aarhus

Vi leder efter en recruiter, der sammen med kompetente, fantastiske kolleger og hiring managers vil arbejde på at tiltrække og rekruttere de rigtige talenter til ENABL

Som vores nye recruiter vil du have det ansvar for rekrutteringer på tværs af alle funktionelle forretningsområder:

 • Mekaniske ingeniører
 • Projektledere
 • Specialister fra vindindustrien i Danmark.
Derudover vil du bidrage til vores tværfunktionelle samarbejde i HR Danmark og Global HR. Du bliver en del af det danske rekrutteringshold. Vi får travlt det næste år, hvor vi skal vokse med yderligere 200 medarbejdere.
ENABL A/S
HusCompagniet A/SProjekterende bygningskonstruktør

HusCompagniet A/S, Viborg

Er du bygningskonstruktør? Så er her chancen for at projektere huse i et job, hvor din tekniske viden og praktiske erfaring gør drømme til virkelighed.

Som projekterende bygningskonstruktør er du med i både det rådgivende og projekterende arbejde. Din dag går med at skitsere/projektere énfamiliehuse i tæt dialog med vores byggerådgivere samt afholde afklarende projekteringsmøder med såvel bygherre som byggeledere og ikke mindst kollegaer i tegnestuen.

Dine opgaver er:

 • Skitsetegning til salgsafdeling og deltagelse i møder med kunderne
DAHL AdvokatfirmaFaktureringsguru

DAHL Advokatfirma, Esbjerg, Aarhus, Viborg, Herning og København

Vi søger en engageret og struktureret medarbejder til vores centrale enhed for forretningssupport. Har du lyst til at være en del af et advokatfirma i vækst?

I DAHLs forretningssupport venter mange alsidige og spændende opgaver til vores kommende faktureringsansvarlig. Som vores nye kollega vil du spille en vigtig rolle i en stærk stabsenhed, hvor vi dagligt understøtter vores jurister i forbindelse med fakturering og forretningssupport.

Primære arbejdsopgaver:

 • Fakturering – du vil være den primære på at initiere og understøtte faktureringsprocessen – herunder klargøring af fakturaudkast, samt bogføring og udsendelse af fakturaer fra centralt hold
 • Løbende arbejde med en optimering, effektivisering og yderligere centralisering af faktureringsprocessen, herunder implementering af IT-understøttende værktøjer
ST Skoleinventar A/S
Projektkoordinator til innovative indretningsløsninger i undervisningssektoren

ST Skoleinventar A/S, Tarm

ST Skoleinventar har travlt og søger derfor endnu en dygtig og kompetent projektkoordinator. Med reference til den interne salgschef får du en alsidig stilling med dygtige og erfarne kollegaer i vores projektafdeling i Tarm.

I tæt samarbejde med eksterne sælgere, projektledere og i dialog med kunder, skal du tegne og kalkulere og ordreafklare indretningsløsninger til primært skolesektoren.

Projektkoordinatorens opgaver vil bl.a. bestå af:

 • Granskning og analyse af projektmateriale
 • Kalkulation og udarbejdelse af konkurrencedygtige tilbud
 • Optegning af indretningsløsninger
ST Skoleinventar A/S
danboligSagskoordinator søges

danbolig, Ikast og Brande

danbolig Ikast og danbolig Brande søger en dygtig og struktureret sagskoordinator til snarlig tiltrædelse, men vi venter også gerne på den rette.

Vi er et team på 2 mæglerbutikker, der arbejder med salg og vurdering af parcelhuse, ejerlejligheder, mindre landejendomme og sommerhuse.

Du vil blive en del af et målrettet team med en uformel omgangstone, hvor god kundeservice, sælgers rådgivning, loyalitet og troværdighed er en selvfølge.

Dine arbejdsopgaver:

 • Før og efter salg
 • Berigtigelse af handler
 • Kundebetjening af vores kunder