1.074 job matcher din søgning 1.074 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.074 resultater.
Bang & Olufsen A/S
Compensation & Benefits Manager

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or Struer

Would you like to handle everything from the daily operational tasks to the strategy of our compensation and benefits programme – and have a say in how it should look in the future?

Join us and be the one to spearhead our programme with the mission to create the optimal incentive structure that can boost and help drive performance.

Become a part of Bang & Olufsen today and shape the programme of tomorrow.

Blue Water Shipping A/S
Unik uddannelse med plads til ambitioner

Blue Water Shipping A/S, København, Esbjerg, Billund, Aarhus, Herning, Padborg, Odense, Hirtshals, Sønderborg, Aalborg, Taulov og Frederikshavn

Blue Water Shipping A/S

Vores speditør-/shippinguddannelse er skræddersyet til at give dig den bedst mulige start på din karriere. Du vil blive udlært i b.la.:

 • Logistik og supply chain management
 • Transport og transportjura
 • Service og warehouse management

Der er gode muligheder for at fortsætte din karriere hos Blue Water Shipping, efter du har afsluttet din uddannelse. Hvad end du fortsætter hos Blue Water Shipping efter endt uddannelse, eller du søger noget helt andet, vil du føle dig godt klædt på til dit fremtidige arbejdsliv.

Blue Water Shipping A/S
Grundfos A/SInternal Project Sales Manager

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you passionate about leading others? Do you have the skills to collaborate and bringing people together towards a common goal? And would you like to lead a highly skilled Project Sales Team?

As the Internal Project Sales Manager, you will be responsible for the internal project sales team. A team of specialist, that handles large quotations, tenders and the execution of won projects across all segments – Water Utility, Industry and Building Service, as well as our digital offerings.

The Project Sales Manager will also be responsible for setting up and leading a high performing team, which is working seamlessly with external sales, internal sales and other stakeholders within the organization.

A key task will be to drive and further develop an efficient end-to-end process making sure we continue to have collaboration and profitability in the projects.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Quality Lead, Product Development

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande

Siemens Gamesa

For our Design Compliance and Digital Engineering Department that support projects between 20-150 stakeholders. We are looking for a skilled Project Manager/Quality Lead who most likely are familiar with topics like:

 • Mechanical and electrical design processes
 • Integrated product development
 • Basics behind doing product specifications

Following responsibilities is expected as a crucial part of being a Quality Lead:

 • Coaching Project Managers in process application
 • Tailoring of our stage gate model to fit actual project scopes
 • Governing that the stage gate model is followed: process, tools, methods and stakeholder involvement
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Forsvarsministeriets Auditørkorps
Erfaren og driftssikker anklager søges til den militære anklagemyndighed i Viborg

Forsvarsministeriets Auditørkorps

Hvis du har solidt kendskab til strafferet og stor erfaring med behandling af straffesager, så er det måske dig, vi søger til en stilling som jurist ved Forsvarsministeriets Auditørkorps.

Auditørkontorets opgaver omfatter efterforskning i og juridisk vurdering og behandling af militære straffesager i Danmark samt sager vedrørende danske styrker i internationale militære operationer og dansk personel tjenstgørende i udlandet m.v.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte retlige vurderinger af tiltalespørgsmål i militære straffesager, udfærdigelse af bødeforelæg og anklageskrifter, ligesom du vil skulle give møde i militære straffesager i såvel byretten som landsretten. Der vil også være mulighed for at deltage i undervisning af soldater i bl.a. strafferet og – retspleje.

TelenorSalgskonsulent til butikkerne i Viborg og Randers (fuldtid & deltid)

Telenor

Vil du være en del af et fantastisk team med et stærkt sammenhold? Er du klar på at gøre en kæmpe forskel, som Telenors vigtigste medarbejder i #BestRetailEver? Og leder du efter et job, hvor din udvikling starter på din første arbejdsdag? Så er der plads til dig på vores team i Viborg og Randers!

Butikkerne er Telenors ansigt udadtil. Bliver du ansat i én af vores 57 butikker rundt om i Danmark, er du vores vigtigste medarbejder. For det er dig vores kunder møder, når de træder ind i butikken med spørgsmål, når de skal guides til det helt rigtige abonnement, eller når de har mistet mobilen og skal vælge en ny i en fart. I vores butikker byder vi kunden på kaffe og sætter en ære i, at vi gennem en god snak finder frem til den bedste løsning. Det er her du er med til at gøre en kæmpe forskel. Hver dag.

TelenorSalgskonsulent til butikkerne i Holstebro (deltid & fuldtid)

Telenor

Vil du være en del af et fantastisk team med et stærkt sammenhold? Er du klar på at gøre en kæmpe forskel, som Telenors vigtigste medarbejder i #BestRetailEver? Og leder du efter et job, hvor din udvikling starter på din første arbejdsdag? Så er der plads til dig på vores team i Holstebro!

Butikkerne er Telenors ansigt udadtil. Bliver du ansat i én af vores 57 butikker rundt om i Danmark, er du vores vigtigste medarbejder. For det er dig vores kunder møder, når de træder ind i butikken med spørgsmål, når de skal guides til det helt rigtige abonnement, eller når de har mistet mobilen og skal vælge en ny i en fart. I vores butikker byder vi kunden på kaffe og sætter en ære i, at vi gennem en god snak finder frem til den bedste løsning. Det er her du er med til at gøre en kæmpe forskel. Hver dag.

ATP
Jurist til Udbetaling Danmark

ATP, Holstebro

Vil du være med til at implementere ny lovgivning i praksis? Har du lyst til at rådgive, træffe afgørelser og gøre en forskel for pensionister, der er bosat i udlandet?

I International Pension arbejder vi med pensionsydelser til kunder, som bor i udlandet. I forbindelse med den nye seniorpensionsordning, står vi overfor nye spændende udfordringer, og derfor leder vi netop nu efter nye kollegaer.

Vi er bl.a. på udkig efter dig, der vil beskæftige dig med en bred vifte af juridiske opgaver, har lyst til at varetage et særligt fokus på den nye ordning og konkret er i stand til at:

 • træffe afgørelser i pensionssager
 • varetage kommunikationen med udenlandske myndigheder i konkrete sager
 • udøve telefonisk og skriftlig vejledning til borgere
ATP
TCM Group A/SSalgssupporter (service/reklamation)

TCM Group A/S, Holstebro

Der er tale om et ansvarsfuldt job som salgssupporter med kontakt til vores forhandlere i Danmark, Norge og Sverige.

Du skal, sammen med dine kollegaer i service og reklamation, klare de daglige rutiner som bindeled imellem produktionen og TCM Groups mere end 80 køkkenspecialbutikker.

Arbejdsopgaverne er bl.a. følgende: behandling af servicesager samt reklamationssager, forsendelse, opfølgning samt en masse spændende ad hoc-opgaver.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med mange muligheder. Vores arbejde og generelle omgangsform er præget af en uformel omgangstone med respekt for hinanden.

Administrations- og ServicestyrelsenKontorchef til Kompetence og Læring i HR

Administrations- og Servicestyrelsen, Herning

Vil du spille en nøglerolle i udvikling og implementering af kompetence og læringsaktiviteter i Skatteforvaltningen? Trives du i et dynamisk miljø, hvor dagligdagen spænder fra strategiske kompetenceudvikling til 1:1-personaleledelse? Så er du måske vores nye kontorchef til Kompetence og Læring.

Du kommer til at stå i spidsen for omkring 20 medarbejdere med forskellig faglig baggrund. Vi sidder på to adresser, Herning og Aalborg – og fra 2021 er vi samlet i Herning.

Du skal kunne understøtte medarbejdere i:

 • At være opsøgende og tydeliggøre, hvad vi kan bidrage med for at fremme styrelsernes mål og resultater.
 • At fokusere på styrelsernes behov og imødekomme disse i form af træning af interne undervisere, kurser mv. til medarbejderne.
 • At sikre, at kompetenceudviklingsinitiativer er forretningsrelevante samt rummer en grad af fleksibilitet, så initiativerne kan tilpasses styrelsernes virkelighed.
Administrations- og Servicestyrelsen
Pilgrim A/S
VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES UNIKKE SMYKKEKONCEPT?

Pilgrim A/S

Pilgrim søger en fleksibel og ansvarlig deltidsansat til en 10-15 timers stilling til Herning.

Du har måske erfaring fra butiksbranche (dette er en fordel, men ikke et krav). Du er udadvendt, har en super energi og et humør der smitter andre, og du elsker mode og smykker.

Vi ønsker at give vores kunder en fantastisk og unik serviceoplevelse i butikkerne, og vores personale er vores vigtigste aktiv for at opnå dette mål.

Vil du være en del af vores team - være med til, at gøre en forskel for at opnå nye højder og unikke kunde oplevelser? Så kan det være dig, som vi leder efter.

Pilgrim A/S
EL:CON A/S
EL:CON søger elektrikere, der kan sætte strøm til Danmarks elbiler

EL:CON A/S, Glostrup, Holstebro og Viborg

Vi oplever konstant vækst i antallet af ladestandere og -bokse der installeres, og der etableres hele tiden nye ladepunkter landet over. Derfor har vi brug for flere elektrikere på Sjælland samt i Midt- og Vestjylland til vores voksende team.

Som en del af Clever-samarbejdet kører du ud til kunder, hvor du sørger for professionel installering af opladningsløsninger til deres elbiler og sikrer gode kundeoplevelser. Da vi har mange forskellige kunder, vil du opleve en varieret hverdag, hvor du servicerer både private, erhvervsvirksomheder og den offentlige sektor.

Du kører som regel alene ud på opgaven, nogle gange direkte fra dit eget hjem og ud til kunden, men du bliver en del af et stort landsdækkende team, og der vil således altid være mulighed for løbende sparring med dine kollegaer.

EL:CON A/S
Grundfos A/SSenior Business Analyst for global business development – Industry

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to become a key figure behind the scenes of one of Grundfos’ largest market areas?

And would you like to influence the global business development strategy of a truly sustainable company?

In this role, you will ensure data and analytics quality, providing the best foundation for strategic decision-making – and align the measurement and reporting of business development activity results across the segment globally.

Are you ready to take the next step in your career?

ATP
Sundhedsfaglig rådgiver til Udbetaling Danmark

ATP, Holstebro

Vil du rådgive og gøre en forskel for pensionister, der er bosat i udlandet? Har du en sundhedsfaglig baggrund?

I International Pension arbejder vi med pensionsydelser til kunder, som bor i udlandet. Vi står overfor nye spændende udfordringer i forbindelse med den nye seniorpensionsordning og i den forbindelse leder vi efter en kollega, der er interesseret i at arbejde med rådgivning og sagsbehandling af ansøgninger om seniorpension.

Konkret er vi på udkig efter dig, der kan: indhente og analysere oplysninger, der er nødvendige for, at vi kan behandle ansøgningerne

 • foretage vurderinger af konkrete sager i tæt samarbejde med vores jurister og lægekonsulenter
 • træffe afgørelser i pensionssager
ATP
HusCompagniet A/SHusCompagniet søger 3 nye topsælgere!

HusCompagniet A/S, Aalborg, Randers og Viborg

Har du interesse for nybyggeri og indretning kombineret med et godt salgs- og konkurrencegen? Og vil du have et job, hvor du i høj grad belønnes efter din indsats? Så er her chancen for at hjælpe nybyggerfamilier med deres drømme og gøre dem til virkelighed i rollen som byggerådgiver hos HusCompagniet.

Som vores nye byggerådgiver kan du se frem til en meget selvstændig rolle, hvor du sætter dagsordenen. Du søger selv kunderne og tager den indledende kontakt, fx på baggrund af leads, du har fået fra vores hjemmeside, eller du møder dem i et af vores udstillingshuse/udstillingsbyer til åbent hus arrangementer.

Når interessen er vakt, holder du et møde med kunden, og her lytter du til deres tanker og drømme og hjælper med, hvad der kan lade sig gøre ud fra kundens økonomi og ønsker. At bygge et hus er en stor livsbeslutning, og du hjælper kunden med at tage den.

DEIF A/S
Software developers for embedded application software

DEIF A/S, Skive

Are you interested in working with software development in an international setting? And would you like to be part of an inspiring group of software developers? Then here is your chance! We are looking for three talented software developers for the embedded application software development in R&D.

You will take part in one of our three scrum teams in the area which are working cross-functional, covering embedded application software, user interfaces and test development.

We design and deliver software features for our standard products in the marine, land and wind power segments, with the strategic purpose to bring high-end features to the customers on our modern platforms.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Planning Manager

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande

Siemens Gamesa

For the Spare Parts & Supplies (SP&S) department at our Wind Service location in Brande, Denmark, we are looking for a Planning Manager. The Spare Parts & Supplies department is responsible for the development and execution of a best in class global supply chain service within procurement, demand and inventory planning, repair, logistics and transportation.

You will be leading teams in Denmark and Spain covering the following processes and tools for Global Service spare parts:

 • Sales & Operations Planning process aligning the demand plan with the financial targets to build a supply plan
  • Regional S&OP and S&OE coordination
  • Global S&OP Execution
 • Material Planning
  • Planning tools (Definition, regional governance and use for global warehouses)
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
YouSeeSalgskonsulent YouSee Out of Store

YouSee, Herning

Kan du sælge og skabe gode kundeoplevelser?

Vil du have en hverdag med masser af afveksling, kontakt til mange mennesker og klare mål at gå efter? Så er du lige den, vi søger.

Vi søger en stærk sælger til vores team af flyvere, som har en afvekslende hverdag imellem at være en del af vores mobile butik samt afløse i forskellige YouSee-butikker.

Ansvar og opgaver i jobbet:

 • Ansvar for den mobile butiks daglige salg og drift.
 • Salg igennem rådgivning af de mange spændende YouSee-produkter.
 • Understøttelse af fælles salgsaktiviteter.
Jobindex A/S
Servicetekniker med flair for elektronik

Jobindex A/S søger for Multicheck

Er du klar til at servicere og reparere branchens bedste kontrol- og inspektionsudstyr? Så kan du blive vores nye servicetekniker og få hele Danmark som din arbejdsplads, topprofessionelle sparringspartnere og verdens bedste kollegaer.

Først får du grundig oplæring, derefter kører du ud til kunder i hele Danmark, hvor du:

 • laver vores årlige servicering ude hos kunderne
 • giver dine kunder en professionel og ordentlig oplevelse – ved hvert besøg

Du kan forvente ca. 10 overnatninger om året, når du bliver sendt ud på en opgave, som ligger langt fra Horsens.

Læs mere om stillingen her.

Jobindex A/S
Hvide Sande Skibs- og Bådebyggeri A/S
Er du erfaren projektleder?

Hvide Sande Skibs- og Bådebyggeri A/S

Diversey

Vi søger endnu en kollega og sparringspartner til vores team af projektledere i nybygningsafdelingen, som hver dag arbejder intenst for at sikre kvalitet – både eksternt og internt – i gennemførelse af igangværende projekter.

Du får ansvaret for dine egne projekter, fra tilbudsafgivning over kundeservice og produktion til aflevering af det færdige skib.

Hvide Sande Skibs- og Bådebyggeri A/S