1.167 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

1.167 jobannoncer

Gem
Biotruck ApS

Transportleder til innovativ transportvirksomhed

Karup J

Vi har travlt og har stærkt brug for en transportleder med flair for forretning og udvikling.

Du får ansvaret for 6 lastbiler samt administrative ansatte, der assisterer i transportafdelingen med planlægning, kommunikation, opfølgning mv. Det antal bliver udvidet i takt med vores vækst.

Du skal have ”gå på mod” og have erfaring i ledelse af chauffører og kunne forstå den talmæssige side af forretningen.

Gem
Grundfos A/S

Head of Global Sales Development, CBS

Se video om Grundfos A/S som arbejdspladsYou will lead a dynamic team responsible for a wide range of activities within CBS. Your key objectives include deploying our approach to Verticals, managing diverse go-to-market models (projects, distribution, and aftermarket), and driving Commercial Excellence.

You will play a pivotal role in shaping our sales strategy and ensuring its successful execution globally. This is an exciting opportunity to make a significant impact on our company's growth and success.

Grundfos A/S
Gem
Grundfos A/S

Software Development Engineer

Bjerringbro

Se video om Grundfos A/S som arbejdspladsWould you like to participate in developing the future applications and technologies within software for Grundfos' products?

Your key tasks will be to develop, integrate and maintain embedded features and technologies written in C as well as specify and analyse technical embedded software features and requirements. Python skills are also important as our supporting environment is based on python.

Grundfos A/S
Gem
Mercantec

Undervisere søges til HHX på Midtbyens Gymnasium

Viborg

Har du undervisningskompetence inden for tysk, afsætning, erhvervsjura, matematik eller international økonomi?

Vi har både HHX, HTX og EUX under samme tag, hvilket giver en spændende dynamik både blandt elever og lærere. Vi værdsætter denne forskellighed, og undervisernes forskellige teoretiske og erhvervsfaglige baggrunde og erfaringer giver ofte nye og spændende vinkler både på fag, pædagogik og læring.

Mercantec
Gem
Hvidbjerg Bank

Forretningsdirektør

Thyholm

Brænder du for at lede ledere og være tæt på strategiske beslutninger?

Vi søger en Forretningsdirektør, som får ansvaret for at lede og videreudvikle vores fem filialer ud fra vores overordnede strategi og målsætning. Du kommer til at fungere som et bindeled mellem vores Direktion og afdelingsdirektørerne.

Du vil indgå i bankens øverste ledergruppe og referere til Bankdirektør Jens Odgaard.

Gem
Bjarne Nielsen A/S

Vi søger en kompetent værkfører til bilhus i Skive

Skive

Kan du planlægge arbejdet på værkstedet? Er du smilende og kan yde god kundeservice? Og har du lyst til at arbejde et sted, hvor det sociale er i højsædet?

Vi søger en værkfører til at lede og planlægge arbejdet på værkstedet. Du bliver en del af et team, hvor vi hjælper hinanden for at komme i mål. Din vigtigste opgave bliver at booke og planlægge arbejdet på værkstedet og tage godt imod vores kunder i indskrivningen og på telefonen.

Bjarne Nielsen A/S
Gem
Grundfos A/S

Kvalitetsingeniør

Bjerringbro

Se video om Grundfos A/S som arbejdspladsEr du klar til at tage det næste skridt i din karriere og blive en del af et imødekommende og dygtigt kvalitetsteam i en international organisation med gode udviklingsmuligheder?

Dit mål at sikre kvalitetssupport og problemløsning af eventuelle kvalitetsproblemer i elektronikfabrikken. Du skal bl.a. sikre korrekt og effektivt sagsbehandling ved interne og eksterne klager.

Grundfos A/S
Gem
Grundfos A/S

Lead Hardware Development Engineer

Bjerringbro

Se video om Grundfos A/S som arbejdspladsWe are seeking a dynamic Product Owner to join our power electronics team and take ownership of our product development backlog.

You will be responsible for working closely with the Development Team to maximize their execution output and secure a product development backlog that is aligned with customer requirements.

Grundfos A/S
Gem
Grundfos A/S

Office Helper

Bjerringbro

Would you like to turn your theoretical toolbox into practical experience by supporting the Portfolio & Project Execution team to implement Visual Project Management? Have you recently graduated from high school and want to test your skills in a global company?

Your primary tasks will be:

  • Assist to implement multiple physical Visual Project Management rooms
  • Update Visual Project Management rooms according to the designed cadence
  • IT support for making digital twins for VPM in Sharepoint or similar MS tools
Gem
Bjarne Nielsen A/S

Vil du sælge biler? Bliv salgstrainee hos Bjarne Nielsen i Holstebro

Holstebro

Vi søger en salgstrainee, der drømmer om at arbejde med biler og have en karriere i bilbranchen. Her får du en spændende hverdag, hvor ingen dage er ens.

I afdelingen sælger vi nye Ford og brugte biler fra alle mærker, ligesom vi har forskellige tillægsydelser som forsikring og serviceaftaler. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver lært godt op.

Vi tilbyder en spændende hverdag i et bilhus, hvor der ikke er to dage, der er ens

Bjarne Nielsen A/S
Gem
DAHL Advokatpartnerselskab

Ambitiøs og engageret udbudsjurist

Viborg, Herning, Esbjerg, Aarhus C eller København K

Er du en dygtig udbudsjurist med 2-3 års erfaring som advokat? Ønsker du at arbejde i et dynamisk og ambitiøst advokathus, hvor du kan udvikle dine kompetencer og arbejde med spændende og udfordrende sager? Så er du måske vores nye kollega på en af DAHLs fem lokationer.

Hos DAHL arbejder vi ud fra et udviklingsperspektiv, hvor vi tror på, at den enkelte medarbejder selv sætter mål for egen udvikling, mens vi sætter de gode rammer. Vores koncept for udvikling, EMPOWER, er designet til at støtte dig i at nå dine professionelle mål og udnytte dit fulde potentiale.

DAHL Advokatpartnerselskab
Gem
Hotel Fjordgaarden

Digital marketing specialist med stærke SoMe kompetencer til Danmarks Bedste Kurbadshotel (barselsvikariat)

Ringkøbing

Vi søger et marketingtalent med stærke SoMe kompetencer og direkte erfaringer indenfor paid social i META Business Manager.Du ved, hvordan man versionerer indhold/tekster efter kanal og målgruppe og har de visuelle og grafiske kompetencer til at kunne udforme kampagnemateriale, bannere og lignende.

Du vil få en alsidig hverdag med at drive Fjordgaardens marketing indsats. Det er dig, der styrer roret for vores organiske indhold på Facebook, Instagram og LinkedIn, og det vil være en fordel at du selvstændigt kan opsætte betalte kampagner, og løbende analysere og optimere på dem.

Hotel Fjordgaarden
Gem
Habitus

Pædagogisk medarbejder søges til solisttilbud nær Klovborg

Drømmer du om at blive en del af et dedikeret team, der brænder for at give støtte og udvikling til mennesker med særlige behov?

Er du samtidig på udkig efter en arbejdsplads, hvor din faglighed, idéer og tilgang til samarbejde værdsættes?

Du bliver en del af et engageret team, der centrerer sig omkring en enkelt borger, som har gennemgribende udviklingsforstyrrelser inden for autismespektret. Der arbejdes med 2:1 normering, hvilket giver dig mulighed for at fordybe dig i arbejdet omkring den enkelte borger og arbejde målrettet med de pædagogiske strategier, som du har fastlagt i samarbejde med dit team.

Habitus
Gem
MES a.m.b.a.

Elektriker til installation og måleteknik

Brande

Hvis du søger en virksomhed med trygge og stabile arbejdsforhold, der tilbyder dig en arbejdsdag med fleksibilitet, hvor du får tiden til at lave et ordentligt fagligt stykke kvalitetsarbejde, og en arbejdskultur, der sikrer harmoni mellem dit privat- og arbejdsliv, så har vi jobbet til dig.

Du vil komme til at arbejde med kontrol og fejlsøgning af nuværende anlæg samt opsætning af nye anlæg hos vores privat- og erhvervskunder.

MES a.m.b.a.
Gem
Blytækker Michaelsen A/S

Tømrer, blikkenslager eller anden håndværker søges til blytækkerarbejde

Thyholm

Her er en enestående mulighed for at gøre karriere i et unikt fag. Blytækker Michaelsen A/S løser både klassiske og specielle opgaver inden for blytækkerfaget, og i de kommende år, har vi nogle af landets mest prominente blytage i støbeskeen. Nu søger vi en ny kollega til et team af kompetente og dygtige medarbejdere.

Som blytækker vil du opleve vekslende arbejde, som hovedsageligt skifter mellem støbning og tildanning af blyplader i vores støberi på Thyholm og tækning af kirker.

Blytækker Michaelsen A/S
FMC
Gem
FMC

Material Planner

Harboøre

Har du sans for detaljen, og trives du med rollen som tovholder i en hverdag, hvor ikke 2 dage er ens? Brænder du for indkøb, koordinering og samarbejde med leverandører?

Rollen som Material Planner går primært ud på at supportere vores vedligeholdelsesafdeling med indkøb og fakturering, herunder kontakt til og oprettelse af nye leverandører. Din vigtigste opgave bliver at sikre det rette kvalitets-, pris- og leveringsmix i samarbejde med vedligeholdelsesafdelingen, så vi altid er leveringsdygtige og på forkant.

FMC
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Arla Foods amba

Operatører til weekendhold - Holstebro Floedeost

Drømmer du om et job, hvor du bliver udfordret fagligt og personligt, og hvor du i samarbejde med dine kolleger, bidrager til, at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag?

Din hverdag kommer typisk til at bestå af at overvåge og betjene maskinerne samt truckkørsel. Du har fokus på løbende forbedringer, spild og hygiejne for at sikre opretholdelse af den gode kvalitet.

Arla Foods amba
Gem
Nykredit

Centerdirektør til Center Herning

Herning

Vil du lede et team af rådgivere, der gør drømme til virkelighed og giver flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark?

Har du interesse i at sætte retning, fortsætte udbygningen af Nykredits position i Midt- og Vestjylland samt fastholde et højt engagement blandt vores dygtige medarbejdere?

Så er du måske Center Hernings nye centerdirektør.

Nykredit
Gem
Imerco

Salgsassistent til Imerco Ringkøbing

Har du appetit på Imerco? Så tilbyder vi dig en stilling som salgsassistent, hvor du:

  • får en uforudsigelig hverdag med masser af udfordringer
  • bliver en del af et ambitiøst og fagligt stærkt team
  • skal sælge nogle af Danmarks stærkeste brands.

Som salgsassistent i Imerco Home Ringkøbing bliver du en del af en butik med et nyt koncept. Du afdækker kundens behov og kombinerer dette med den bedste kundeservice. Du får dit eget ansvarsområde som f.eks. køkken, el-artikler eller gaver. Inden for dette område har du ansvaret for varebestilling, varemodtagelse samt opfyldning.

Imerco

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV