1.317 job matcher din søgning 1.317 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Struer Fri Fag- og Højskole S/I Vi søger et højskolemenneske til undervisning og samvær – Barselsvikariat

Struer Fri Fag- og Højskole S/I

Drømmer du om at bo og arbejde tæt på fjord, skov og hav? Og har du lyst til at blive en del af en lille Højskole med et stort hjerte?

Her byder alle ind på udvikling af fag, og vi ønsker en profil, der kan styrke vores højskole inden for kultur, litteratur m.m. Meget gerne kombineret med klaverkundskaber og evner for at inddrage lokalområdet i undervisningen.

Om du er nyuddannet eller en erfaren rotte, spiller ingen rolle. Erfaringer, evner og engagement er det, der tæller for os.

BoConcept A/S IT Supporter

BoConcept A/S, Herning

Are you enthusiastic about IT and would you like to work with IT in a large, modern and international company? Are users your customers and is service in your DNA? If yes, this position in Herning might be your match!

As an IT Supporter you are responsible for delivering World class user-support. Your main focus will be to provide on-site support to our offices in Herning and Ølgod. You will be part of a support team with both Danish and international colleagues who are carrying out tasks across all our offices and stores.

BoConcept A/S
BioMar Group
Quality & HSE Manager

BioMar Group, Brande

Are you our new Quality Manager leading our Quality Department consisting of QA, QC, HSE and Laboratory, which together ensure quality, environment, working environment and safety?

Your team of employees is very experienced and self-driven, and there is good cooperation both internally in the department and to the other departments in the organization.

BioMar Group
Witt A/S
Rengøringsassistent

Witt A/S, Herning

Er du serviceminded, effektiv, fleksibel og mødestabil? Kan du lide en travl hverdag med mange rengøringsopgaver? Så er det måske dig, vi søger.

Til vores serviceteam søger vi en rengøringsassistent, der kan gøre rent i vores nye lagerbygning, luksus træningscenter samt highend klinik. Vi forventer, at du er topmotiveret, i god fysisk form og har 100 % styr på hygiejnen (gerne rengørings-/hygiejnebevis).

Vi tilbyder en fuldtidsstilling på en arbejdsplads, hvor der er fart på hver dag og ofte gæster i huset. Gode kolleger, en uformel omgangstone, en lækker frokostordning, smukke omgivelser og i det hele taget ’højt til loftet’.

Witt A/S
FGU Midt-Vest Underviser i dansk og matematik

FGU Midt-Vest, Ikast

FGU er en forberedende ungdomsuddannelse til unge mellem 16 og 25 år, og uddannelsen er kendetegnet ved en ny pædagogisk og didaktisk tilgang. Vi søger derfor en kollega, som i samarbejde med kolleger kan nytænke de almene fag og sætte dem i spil sammen med værkstedsfagene.

FGU - Forberedende Grunduddannelse er en uddannelse, som opkvalificerer og afklarer elever under 25 år - ud fra deres forudsætninger - til ungdomsdannelse (primært EUD, HF og EUX) eller job.

Vores kerneværdier er faglighed, engagement og rummelighed. Vi lægger vægt på en hverdag med højt til loftet, gode kollegaer, arbejdsglæde og godt humør.

Grundfos A/S
Scrum Master IS Finance Solutions

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity where you can act as a Scrum Master who can help and ensure the delivery of continuous value of the team? Are you ready to introduce, promote and support the most optimal agile methods as team members are working in different locations and time zones?

Se video om Grundfos A/S som arbejdspladsWe need a strong and positive personality to take on this role of Scrum Master. Someone who can guide us through the pitfalls and at the same time have some fun. Someone who cares about creating a better future for our team.

Grundfos A/S
FGU Midt-Vest FGU-underviser til Byg og Bolig

FGU Midt-Vest, Ikast

FGU – Forberedende Grunduddannelse er en uddannelse, som opkvalificerer og afklarer elever under 25 år – ud fra deres forudsætninger – til ungdomsdannelse (primært EUD, HF og EUX) eller job.

Vores kerneværdier er faglighed, engagement og rummelighed. Vi lægger vægt på en hverdag med højt til loftet, gode kollegaer, arbejdsglæde og godt humør.

FGU er kendetegnet ved en ny pædagogisk og didaktisk tilgang til de unge, hvor læring kobles til det praksisnære og produktion.

DANISH CROWN A/S
Quality Coordinator

DANISH CROWN A/S, Herning

Har du interesse for fødevaresikkerhed? Og vil du være med, når vi sætter kursen mod en mere bæredygtig fremtid for mad?

I afdelingen er der fokus på samarbejde og holdånd, så vi sikrer resultater af høj kvalitet. Du får en varieret hverdag, hvor du selv kan være med til at planlægge en stor del af din dag.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområde er bakteriologisk prøveudtagning samt hygiejnekontrol før og under produktion.

DANISH CROWN A/S
Hejdoktor Speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser. Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Vi leder efter kandidater, der interesserer sig for telemedicin, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde inden for medicin i en uortodoks og unik kontekst, hvor plejen rækker ud til patienterne.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret.

Grundfos A/S Restaurantchef til Grundfos' gæstehus Frisholt

Grundfos A/S, Bjerringbro

Vil du give Grundfos' kunder og forretningsforbindelser fra hele verden en unik oplevelse af dansk hygge og godt værtskab?

Dit ansvar vil være rollen som vært/restaurantchef, drift af restaurant og mødefaciliteter, sociale kundeaktiviteter, personaleledelse – herunder vagtplanering, indkøb og ansvar for budget i eget område.

Arbejdstiden fordeles hovedsageligt i aftentimerne mandag til torsdag og fredag i dagtimerne. Vi har lukket i weekender, ferier og på helligdage.

Tek-Isolering ApS Teknisk Isolatør søges

Tek-Isolering ApS, Vildbjerg

Vi søger en udannet isolatør til isolering og montering af alukapper på rør og kanaler. Vi er 6 medarbejdere i teamet.

Vi tilbyder dig:

  • Mulighed for 4-dages arbejdsuge.
  • Et team af engagerede kollegaer i et uformelt miljø med en flad organisationsstruktur.
  • Gage efter kvalifikationer, fri telefon og firmabil.
  • Et særdeles selvstændigt job med ansvar og stor frihed.

Vi forventer bl.a., at du har stor erfaring med teknisk isolering og med montage af alukapper.

Adibus A/S
Intern salgsmedarbejder/mødebooker

Adibus A/S, Viborg

Vil du hjælpe små og mellemstore virksomheder med at få mest muligt ud af deres markedsføring?

Se video om Adibus A/S som arbejdsplads

Til vores medieportal bookascreen.dk søger vi en intern salgsmedarbejder. Arbejdsområderne vil primært være salgssupport og mødebooking for vores ud kørende sælgere kombineret med eget salg.

Vi tilbyder et spændende job omgivet af gode og fagligt stærke kollegaer, hvor ikke to dage er ens. Vi sørger for den nødvendige oplæring og støtte.

Adibus A/S
IT Relation A/S
IT-infrastrukturkonsulent - få frihed og udvikling (næsten) uden grænser

IT Relation A/S, Herning, Viby J, Kolding, Aalborg SØ eller København Ø

Vil du kunne brede din faglighed ud og dykke ned i lige den teknologi, du har lyst til? Og samtidig have en hverdag, hvor du har stor frihed til at vælge, hvor og hvornår du arbejder?

Se video om IT Relation A/S som arbejdsplads

Så hører vi gerne fra dig, uanset om du er i starten af karrieren eller har solid erfaring. Vi kan nemlig garantere, at du bliver udfordret på den gode måde.

”Det er de færreste virksomheder, der kan tilbyde så forskellige kunder, som vi kan, og mulighed for at få fingrene ned i nærmest al teknologi,” siger Team Manager Michael Mendgaard Sørensen.

IT Relation A/S
Velas
Økonomirådgiver til rådgivningsvirksomhed med stor fleksibilitet

Velas, Viborg, Søften, Horsens eller Vissenbjerg

Brænder du for at udarbejde og opstille regnskaber, og kan du se dig selv være en vigtig spiller i en af Danmarks største rådgivningsvirksomheder, hvor fleksibilitet, frihed og høj faglighed går hånd i hånd med førsteklasses kunderådgivning? Så læs endelig videre her.

Dine opgaver omfatter udarbejdelse og opstilling af regnskaber samt skatteoptimering. Desuden vil du være i en løbende dialog med dine kunder ift. økonomisk rådgivning og sparring omkring deres virksomhed.

Velas
TELLUS Advokater
Advokat - Med interesse for fast ejendom og kontraktsret

TELLUS Advokater, Herning, Holstebro, Billund eller Esbjerg

Vi leder efter dig, som er en dygtig advokat eller 3. års fuldmægtig, og som har interesse for og erfaring med fast ejendom, kontrakter og evt. selskabsret.

Hovedparten af dine arbejdsopgaver består i at rådgive små og mellemstore virksomheder, herunder mange landbrug. Du vil få en varierende, spændende og udviklende arbejdsdag med mulighed for medindflydelse, ansvar og masser af direkte klientkontakt.

I TELLUS bliver du en del af et team, hvor vi alle er passionerede for vores områder og arbejder sammen om hele tiden at blive dygtigere, til glæde for vores klienter. Du får et stort ansvar, men du står aldrig alene.

TELLUS Advokater
Brinch & Partners Lead Systems Consultant – SAP FI/CO

Brinch & Partners recruiting on behalf of Dovista A/S in Horsens/Herning

Are you an experienced SAP FI/CO consultant? And would you like to contribute to the development and support of finance solutions in a global growth company?

In this position you will be the solution owner of the global processes and systems within Finance and Controlling.

On a day-to-day basis, you act as a business consultant, while you:

  • Recommend and build our global solutions to support the overall business goals and needs
  • Collaborate with the business, listening to needs, handling change requests, discussing SAP best practice and use these inputs to choose between existing solutions or design new when applicable
  • Participate in the implementation of new solutions and changes across Business Units
Brinch & Partners
Sagro I/S
Økonomirådgiver – her kan din ekspertise få lov at skinne igennem

Sagro I/S, Billund, Esbjerg, Herning og Holstebro

Savner du at kunne brillere som økonomisk ekspert? At dykke ned i komplekse problemstillinger? Og komme helt ind under huden på kunder, som virkelig sætter pris på din viden? Her kan du!

“Landbruget er i kraftig vækst og udvikling, og vores kunder går nye regler og vækstmål i møde hele tiden. Så vi skal nok finde opgaver, der kan udfordre dine evner,” fortæller HR-chef Camilla Holse.

Sagro I/S
Sagro I/S
Revisor – her kan du udvikle dig i den retning, du drømmer om

Sagro I/S, Billund, Esbjerg, Herning og Holstebro

Hos SAGRO har vi den helt rigtige stilling til dig, der har en cand.merc.aud. og er klar på spændende udfordringer.

“Der sker så mange spændende ting i branchen lige nu, fx erstatningssagerne i forbindelse med minksagen, og så omdannes flere kunder til selskaber. Så du kan være sikker på, at du får udviklet dig,” fortæller regnskabschef Lasse Frost.

Er det dig vi leder efter?

Sagro I/S
Bravida Danmark A/S
Brandtekniker til drift og vedligehold af brandsikringsanlæg

Bravida Danmark A/S

Vi har stor tilgang af ordre og søger derfor en brandsikringstekniker til Bravidas afdeling Fire & Security Vest i Herning og omegn.

Dine arbejdsopgaver vil være Service, fejlfinding og mindre udvidelser/idriftsættelser på vores kunders brandtekniske anlæg.

Vi tilbyder et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger

Bravida Danmark A/S
Pro Elteknik A/S Projektleder til automation - industri

Pro Elteknik A/S, Lem

Du interesserer dig for automation og for fremtidens løsninger i industrien og vil gerne bruge din el-tekniske faglighed på et nyt niveau ved at lede projekter. Du motiveres af at lære nyt og lave projekterne i tæt samarbejde med dine kollegaer og med dine kunder.

Du vil få en varieret arbejdsdag med opgaver som projektstyring og samarbejde med kunderne om projekter, samt tilbudsberegning. Du vil være ansvarlig for planlægning, koordinering og opfølgning på projekterne.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV