93 job matcher din søgning 93 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Scandi Byg A/S
Vil du være Scandi Bygs nye projekteringsassistent?

Scandi Byg A/S, Løgstør

Er du teknisk tegner eller bygningskonstruktør, og har du lyst til at være med i en virksomhed i rivende udvikling, der vægter klimavenlige løsninger og kvalitet højt?

Du bliver en del af en spændende virksomhed med flad struktur, uformel omgangstone og gode kollegaer.

Scandi Byg tilbyder en stilling med personlige udfordringer og gode udviklingsmuligheder.

Scandi Byg A/S
Scandi Byg A/S
Ambitiøs VVS-projekteringsleder søges

Scandi Byg A/S, Løgstør

Har du en baggrund som VVS-installatør AK, VVS-ingeniør eller anden erfaring med projektering af VVS- og ventilations-installationer?

Og vil du arbejde i en større entreprenørvirksomhed med egen projekteringsafdeling, hvor vi tænker i klimavenlige løsninger fra start til slut?

Scandi Byg tilbyder en stilling med personlige udfordringer og gode udviklingsmuligheder.

Scandi Byg A/S
Scandi Byg A/S
Målrettet indkøbs- og logistikassistent søges

Scandi Byg A/S, Løgstør

Er du skarp til at koordinere, og kan du holde overblikket i en travl hverdag? Så er det måske dig, Scandi Byg leder efter.

Der skal være fuldt fokus på detaljerne, der skal arbejdes struktureret og med en systematik, der sikrer, at vi kan leve op til visionen.

Scandi Byg tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensions- og forsikringsordning.

Scandi Byg A/S
Botilbud På Tværs ApS
Pædagogisk konsulent

Botilbud På Tværs ApS, Farsø

Vi søger en pædagogisk konsulent, i daglig tale hos os ”fagkonsulent” der kan indgå i en ramme hvor opgaven i høj grad handler om, at kvalificere den pædagogiske indsats.

Der skal arbejdes med en systematisk behandlingsindsats, der tager udgangspunkt i vores behandlingsplan, beboerplanen. Det er således i høj grad fagkonsulenternes opgave at udvikle selve indsatsen. Vores fagkonsulenter har således et stort ansvar for kvaliteten af de opgaver vi løser. Er du behandlingsleder, faglig leder eller har lignende erfaringer kan det være dig, vi søger.

Botilbud På Tværs ApS
INWIDO Denmark A/S IT Service Desk Teamleder

INWIDO Denmark A/S, Farsø

Vi har en plads til dig på holdet som Teamleder af vores IT Service Desk.

Vores IT-afdeling har fuld fart på og med en ambitiøs IT-strategi har vi brug for ekstra kræfter. Vi arbejder med ny ERP-implementering, BI, modernisering af infrastrukturen og en lang række andre spændende IT-projekter.

Som Teamleader for IT Service Desk bliver du ansvarlig for et team på 4 personer, som håndterer alle henvendelser til IT. Udover at være SPOC for alle henvendelser, er teamet også ansvarlig for håndtering og løsning af alle incident, service request samt standard driftsopgaver.

INWIDO Denmark A/S
Guldbrandsen & Lythje ApS
Projektleder til udviklingsprojekter

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for Airmaster A/S i Aars

Airmaster A/S tilbyder en nøglerolle i at udvikle fremtidens decentrale ventilationsløsninger. Du skal brænde for projektledelse og kunne sikre fremdrift i udviklingsprojekter med mange interessenter.

Vi søger en målrettet projektleder, der kan medvirke til at udvikle og lancere nye decentrale ventilationsprodukter i samarbejde med kompetente kollegaer. For at få succes i rollen har du måske allerede snust til faget projektledelse, ellers er det måske dit næste naturlige skridt, og vi vil gerne tilbyde dig muligheden for at dygtiggøre dig indenfor faget.

Din primære opgave bliver, i samarbejde med vores nuværende projektleder, at realisere projekt-ideer til færdige produkter, der kan introduceres for vores kunder. Du får ansvar for egne mindre projekter til en start, men på sigt skal du arbejde selvstændigt med længerevarende projekter.

HimmerLand Key Account Manager

HimmerLand, Farsø

Brænder du for at opbygge stærke relationer? Har du passion for at sætte dig i gæstens sted og yde en kompetent og troværdig rådgivning? Drives du og dine resultater af godt købmandskab? Kan du tage ansvar for et professionel salg, hvor dine gæster får succes?

Vi tilbyder:

 • Et stærkt fællesskab, hvor vi fejrer succeserne
 • En attraktiv stilling i en virksomhed i stor udvikling
 • At blive en del af en større organisation med mange karrieremuligheder
 • Pension, sundhedsforsikring og god kantineordning
Sparekassen Danmark
Privatkunderådgiver - Erhverv Aars

Sparekassen Danmark

Har du erfaring med privatkunderådgivning, og kunne du tænke dig at arbejde i en erhvervsafdeling?

Vi søger en ny kollega, der kan bistå erhvervsrådgiverne i rådgivningen af privatkunden bag virksomheden. En specialist i rådgivning af privatkunder.

Du bliver en del af teamet, der består af både rådgivere og supportere, og kommer i udgangspunktet til at arbejde på tværs af kundeporteføljerne i afdelingen, alt efter hvor der er behov for din ekspertice. Du får således en bred berøringsflade både blandt kunder og kollegaer.

Sparekassen Danmark
Gem
Profil Search
Distriktschef - Skærende værktøj - Østjylland

Profil Search søger for Hoffmann Group

Kan du spåntagningens ABC?

Hoffmann Group med mere end 100 år på bagen, er i dag en af Europas førende systemleverandører inden for kvalitetsværktøj, værkstedsindretning og PPE. Virksomheden tog sit indtog i Danmark i 2003, og betragtes i dag som en stærk partner og multispecialist indenfor især skærende værktøjer.

Som distriktschef bliver du en del af et stærkt salgsteam, men får selvstændigt ansvar for alle kunderne i distriktet. Kunderne er primært maskinfabrikker, men kan også omfatte andre industrier indenfor metalområdet. Produktprogrammet omfatter skærende værktøj, måleværktøj, håndværktøj, PPE, værkstedsindretning og intelligente vending løsninger.

Søg information om virksomheden på www.hoffmann-group.com

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hviid & Larsen ApS SOFTWAREUDVIKLER MED LINUX ERFARING

Hviid & Larsen ApS søger for Lyngsoe Systems A/S

Vi er et team af fantastiske medarbejdere, der søger en ny kollega. Vi udvikler software og hardware løsninger til store og kendte virksomheder over hele verden, og vi har brug for flere hænder.

Du kommer til at være en del af vores kundeprojekt-team, som har ansvaret for systemleverancer til vores kunder rundt om i verden. Du vil indgå på et team med andre erfarne softwareudviklere, arkitekter, projektledere og servicemedarbejdere.

Du bliver ansvarlig for design og udvikling af komplekse løsninger og deltage i alle faser af projekterne, fra ide, specifikation, estimering, design, udvikling, test, release, idriftsættelse og support.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV