71 job matcher din søgning 71 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 71 resultater.
SuperBrugsenSlagtermester, SuperBrugsen Løgstør

SuperBrugsen

SuperBrugsen Løgstør søger en kompetent slagtermester, der får ansvar for, at kunderne får en god og inspirerende oplevelse. Vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og som slagtermester er din succes betinget af slagterbutikkens drift, udvikling og medarbejdernes trivsel.

Som slagtermester er din opgave hver dag at sikre en salgsklar og indbydende slagter, der lever op til vores slagterkoncept; SB Slagteren - og giver kunderne den ekstra service, der overgår deres forventninger. Det indebærer, at du:

 • tilbyder kunderne gode og lækre varer i salgsklare bokse, der afspejler kundens behov både først og sidst på ugen
 • rådgiver, betjener og inspirerer kunderne til retter og serveringsforslag - gerne med vin, der passer til
 • har fokus på hele måltidsløsninger og frokostretter
Indrykket: 
 XL-BYG,
Bogholder

XL-BYG, Aalestrup

Til vores bogholderi søger vi en medarbejder til bl.a. følgende:

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Kassebogføring
 • Behandling af købsfakturaer
 • Løn

Vi tilbyder:

 • Job i en dynamisk virksomhed
 • Sparring med branchens bedste kollegaer
 • Store muligheder for selv at tilrettelægge din dag
XL-BYG
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Dagli'BrugsenUddeler, BRF Dagli'Brugsen, Overlade

Dagli'Brugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • Få ansvaret for at lede en selvstændig butik med cirka 20 medarbejdere
 • Få en tæt relation til dine kunder og være blandt kunderne i dagligdagen
 • Få et lederjob med stor frihed til at udvikle og igangsætte lokale initiativer

Som uddeler har du det overordnede ledelsesansvar for butikkens drift, herunder medarbejdere, økonomi og salg. Det indebærer f.eks.:

 • Sammen med bestyrelsen at afstikke retning og mål for foreningen og dermed butikken - vision og strategi
 • Budgetter, salgstal og salgsplanlægning
 • Ressourceplanlægning på kort og lang sigt for at sikre bemandingen, også i spidsbelastningsperioder
Indrykket: 
MAT Dania A/SServiceteknikere til jernstøberi

MAT Dania A/S, Aars

Er du uddannet smed eller automatiktekniker, og kan du se dig selv på et jernstøberi, bidrage til en stabil drift og mest mulig oppetid på proces- og produktionsanlæg? Så kunne en stilling i MAT Danias vedligeholdelsesafdeling være dit næste job.

Vedligeholdelsesafdelingen varetager reparation og vedligehold på støberiets anlæg, som blandt andet omfatter støbeanlæg, robotanlæg og CNC-maskiner. Som servicetekniker er den primære opgave at fejlfinde samt udbedre fejl ved produktionsstop i en hverdag, som veksler mellem planlagte opgaver og akutopstået behov for hjælp rundt omkring i produktionen.

Som kollega bidrager du med en proaktiv og ansvarlig tilgang samt et godt humør. Du skal kunne lide adspredelse i opgaverne og være indstillet på at forlade en planlagt opgave, når behovet for akut hjælp opstår.

Guldbrandsen & Lythje ApSMarketing Specialist

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for Airmaster i Aars

Har du specialiseret dig indenfor markedsføring af tekniske løsninger med en bred interesse for marketing- og kommunikationsopgaver, og kan du omsætte interessen til gode salgsværktøjer? Hos Airmaster A/S kan du bruge dine evner og dit engagement indenfor marketing til at være med til at udvikle især den digitale del af vores salgsværktøjer og -kanaler. Airmaster A/S i Aars søger en kompetent og engageret kollega til marketingsafdelingen, der skal varetage et bredt spænd af opgaver inden for kommunikation og marketing. Dit overordnede fokus bliver at understøtte vores arbejde inden for rådgivning og salg af ventilationsløsninger til institutioner og private virksomheder.

Som Marketing Specialist skal du blandt andet koordinere marketingindsatser med marketingchefen og datterselskaber samt udarbejde og supportere med marketingsmateriale.

Indrykket: 
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

SuperBrugsenSouschef, SuperBrugsen Løgstør

SuperBrugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af lederteamet i en stor dagligvarebutik
 • prøve kræfter med alle aspekter af ledelse
 • få det bedst mulige afsæt til din karriere i SuperBrugsen

Som Souschef er du sammen med uddeleren ansvarlig for butikkens drift, herunder økonomi, drift og ledelse af medarbejdere. Du arbejder således med:

 • Budgetter, salgstal og salgsplanlægning
 • Arbejdsplanlægning og sikre, at planlægningen fungerer
 • At sikre at butikken altid er sæson- og salgsklar
Indrykket: 
Spar Nord Bank A/SFinansøkonomer til praktik i 2022

Spar Nord Bank A/S

Søger du en spændende og udfordrende praktikplads, hvor du får lov at prøve dig selv af som rådgiver og samtidig bliver tilknyttet kompetente og nærværende mentorer? Hvis ja, så er en praktikplads i Spar Nord lige noget for dig!

I Spar Nord tilbyder vi et målrettet, nærværende og ambitiøst praktikforløb i en af vores afdelinger, hvor du får mulighed for at få praktisk erfaring med alle aspekter af rollen som privatrådgiver.

I løbet af praktikforløbet får du mulighed for at følge flere forskellige af bankens dygtige rådgivere, hvor du blandt andet vil få kendskab til rådgivning inden for privatøkonomi, som dækker bolig, forsikring og investering. Herudover vil du have daglig kontakt med bankens private kunder.

Spar Nord Bank A/S
Indrykket: 
jem & fix A/SButiksassistent med lukkeansvar (deltid) - Løgstør

jem & fix A/S

Brænder du for detailhandel, har du erfaring med samme, og vil du udvikle dig hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som butiksassistent arbejder du tæt sammen med dine kolleger, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil derudover skulle fylde varer op og betjene kunder ved kassen, men før vi kaster dig ud i det, får du grundig oplæring og introduktion til jobbet.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

Indrykket: 
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
velas
Økonomiassistent med ansvar for Ø90 i Aars og Østervrå

velas, Aars og Østervrå

Har du lyst til at arbejde med oplæring og optimering af regnskabssystemet Ø90 i Aars og Østervrå? Bliver du motiveret af at løfte andres kompetencer på området og besidder du de pædagogiske kompetencer, der skal til?

Velas er en af landets største rådgivningsvirksomheder i landbrugsbranchen, og vi oplever stor efterspørgsel på rådgivning fra vores mange kunder. Vi søger derfor en dygtig, og erfaren økonomiassistent, der evner at tage ansvar for brugen af vores regnskabssystem Ø90, til vores afdelinger i Aars og Østervrå.

Du får:

 • En helt central rolle i implementeringen af Ø90 på landbrugsregnskaber i Østervrå
 • Ansvaret for løbende optimering af anvendelsen af Ø90 i Aars og Østervrå
 • Spændende opgaver vedr. opstilling af årsregnskaber for personligt ejede landbrug og virksomhedsbrug
velas
Indrykket: 
Outline Vinduer A/S
MEDARBEJDERE TIL OUTLINES PRODUKTION

Outline Vinduer A/S, Farsø

Vi er på udkig efter dygtige og stabile medarbejdere til vores produktion bl.a. til samling af vinduer og døre, overfladebehandling, montage af glas m.m. De fleste job kræver, at du har en god fysik.

Vi forventer af dig, at du er kvalitetsbevidst og omhyggelig med dit arbejde. Det er vigtigt, at du er en stabil medarbejder, der kan arbejde effektivt og kvalitetsbevidst og som engagerer dig i jobbet. Endelig lægger vi vægt på, at du har vilje til at lære nyt og kan arbejde såvel selvstændigt som i team.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med ordnede forhold og gode medarbejderfaciliteter. Attraktiv løn efter lokalaftale, herunder bonusaftale. Det er primært til nathold og aftenhold.

Indrykket: 
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Vesthimmerlands KommuneSagsbehandler til hjælpemiddelområdet § 112

Vesthimmerlands Kommune, Farsø

Vesthimmerlands Kommune, Bevilling - Voksen og Ældre søger en kollega / sagsbehandler til, at varetage myndighedsopgaven på § 112 hjælpemidler, kropsbårne hjælpemidler samt øvrige opgaver i forhold til genbrugshjælpemidler.

Har du en sundhedsfaglig uddannelse, og vil du være en del af en engageret afdeling, der bevilger hjælpemidler, rehabiliterende forløb og hjemmepleje til Vesthimmerlands Kommunes borgere? Så har vi en stilling ledig i Bevilling - Voksen og Ældre pr. 01.04.2021.

Sagsbehandling foretages efter en konkret og individuel vurdering, med udgangspunkt i lovgivningen og kommunens gældende kvalitetsstandard, og du vil komme til at varetage myndighedsopgaver i forhold til hjælpemidler som ex.

 • Kropsbårne hjælpemidler.
 • Genbrugshjælpemidler.
TRECO A/SProduktionschef

TRECO A/S, Aalestrup

Da en af vores produktionschefer har sagt ja tak til en intern karrierestilling, søger vi nu en ny produktionschef, der med reference til Produktionsdirektøren bliver ansvarlig for finplanlægning, overholdelse af leveringstider, tilpasning af kapacitet samt ledelse af 60 timelønnede og 6 funktionærlignende medarbejdere på TRECOs fabrik på Elmegaardsvej 3 i Aalestrup.

Når du arbejder, er du god til at danne dig et godt overblik og har gennemslagskraft overfor dine kolleger og medarbejdere. Du er engageret i dit arbejde og har en struktureret og dataorienteret arbejdsform. Du vinder hurtigt andres tillid gennem din motiverende og ordholdende arbejdsstil.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Finplanlægning af produktionen.
 • Ledelse af det timelønnede personale
 • Ledelse af det funktionærlignende personale
Indrykket: 
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.