377 job matcher din søgning 377 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Unik System Design A/S Salgssupporter

Unik System Design A/S, Vejle

Trives du med mange bolde i luften og en alsidig hverdag, hvor din vigtigste opgave er at supportere vores salgsteam?

I Unik er vi ved at bygge fremtidens platform til boligbranchen og det er lige så spændende, som det lyder. Vi søger lige nu en kollega, der vil hjælpe og understøtte vores dygtige sælgere med de administrative opgaver.

Du får en central rolle i salgsteamet og en bred kontaktflade både internt i huset og til vores eksterne kunder. Teamet består af chefen Ian og fem dygtige og engagerede Account Managers, der både har kontakt til vores over 450 kunder og også arbejder med ny salg.

CBP A/S Kategorikoordinator

CBP A/S, Vejle

Har du sans for detaljen og trives du i en hverdag med opgaver i faste processer krydret med diverse ad hoc-opgaver, så er du måske vores nye kategorikoordinator?

Du driver den administration, support og koordinering, der naturligt relaterer til indkøb og kategoriarbejdet og har endvidere en vigtig berøringsflade med andre funktioner i virksomheden herunder Kvalitet og Salg.

DALBO A/S Er du vores nye robotoperatør?

DALBO A/S, Randbøl

DALBO A/S er i rivende udvikling, hvor produktionen udvides løbende med flere svejserobotter. Derfor søger vi dygtige robotoperatører til at betjene vores nye svejserobotter.

Brænder du for at levere produkter af høj kvalitet og til rette tid, så er det måske dig, vi søger. Hos DALBO går vi den ekstra mil for at gøre vores kunder tilfredse.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Opstilling af fixturer og emner i svejserobot.
 • Betjening af svejserobot – eftersvejsning og rens.
 • Kvalitetssikring af svejste emner.
 • Forbedring af arbejdsprocesser ved svejserobotter og fixturer.
Fertin Pharma Medarbejder med flair for IT-systemer til Fertins kvalitetsteam

Fertin Pharma, Vejle

Vi søger nu en kompetent medarbejder til vores kvalitetsafdeling, som er skarp på SAP og kan sikre, at de nye produkter finder sikkert ind i vores systemer og får en tryg overgang fra projekt til produktion.

Du vil primært arbejde i SAP og MasterControl, hvor du får ansvar for:

 • Etablering af QA stamdata i SAP
 • Godkendelse af nye varenumre på råvarer, mellemvarer, emballager mm. i SAP
 • Oprettelse af specifikationer på færdigvarer, både pharma og non-pharma, i systemet MasterControl
Fertin Pharma
AAB Vejle Vejles største boligforening søger en dygtig medarbejder med grønne fingre til området i Løget By

AAB Vejle

Vi er Vejles største almene boligforening med 70 ansatte, der udlejer mere end 4200 attraktive boliger og vi huser hvad der svarer til ca. 6,5 % af alle borger i Vejle kommune.

Vi er en branche i forandring med fokus på nytænkning og effektivisering og vi vil rigtig gerne have netop dig med på holdet.

Du skal være Løgets fagligt stærke grønne profil og i samarbejde med dine dygtige kollegaer formår du at udarbejde årshjul og plejeplaner i samarbejde med dine kollegaer, der via din hjælp kan udføre arbejderne i planerne og i forhold til årshjulet.

Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Telia Danmark Kunderådgiver til Telia Vejle, fuldtid

Telia Danmark

Elsker du at møde nye mennesker? Og er du typen, der får snakket med alle i lokalet, når du er til fest – ligegyldigt om det er med Hipster-Helle, IT-nørden Ida eller camping-entusiasten Carsten?

Som vores nye kollega rådgiver du butikkens kunder og sælger forskellige løsninger til dem. Nogle har brug for hjælp til mobilopsætning, andre har fx brug for en ny telefon, bredbånd, abonnementer m.m. Du går kunden i møde med et smil, lytter til deres behov og finder den bedste løsning. For hos os er kunden 100% i centrum.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Welcon A/S
Dokumentationsassistent søges til Welcon A/S – Forvandl hverdagen til et dokumentationseventyr!

Welcon A/S, Give

Se video om Welcon A/S som arbejdsplads

Vores eventyrlige vækst fortsætter med fuld kraft, og da vi udvider vores produktionskapacitet og påbegynder produktionen af Stiesdal flydefundamenter, har vi brug for endnu en fantastisk kollega i vores spændende kvalitetsafdeling.

Hos os vil du:

 • Være fokuseret og en mester i at forstå og møde mennesker, hvor de er.
 • Arbejde i et miljø med spændende udfordringer og stramme deadlines, hvor du vil være det sidste led i processen.
 • Være bindeled mellem leverandører, kunder og produktionen.

Du vil arbejde sammen med landets bedste kollegaer, og fleksibilitet vægtes højt i vores uformelle og ansvarsbevidste arbejdskultur.

Welcon A/S
Rødkilde Gymnasium Teknisk servicechef til traditionsrigt gymnasium

Rødkilde Gymnasium, Vejle

Har du en teknisk baggrund? Er du hjælpsom af natur?

Så er du måske den nye tekniske servicechef på Rødkilde Gymnasium, hvor du vil sikre, at der er styr på driften i et miljø, der er præget af god stemning, dygtige kolleger og unge mennesker.

Du kan bl.a. glæde dig til:

 • En foranderlig hverdag præget af højt humør fra elever og medarbejdere
 • Et job med stor variation i dine arbejdsopgaver
 • Masser af muligheder for at påvirke jobbet og vores gymnasium.
Torring A/S
Dygtig Montagespecialist

Torring A/S, Vejle

Vi søger en medarbejder til vores samle- og montageteam. Du vil komme til at arbejde med samling af både vores standard og special produkter, som blandt meget andet omfatter omklædningsskabe i kompaktlaminat.

Vi er et mindre produktionsteam, hvor vi løbene hjælper hinanden på tværs af de forskellige produktionsafsnit. Det skaber en dynamisk og afvekslende arbejdsdag, men kræver omvendt, at du er fleksibel, og at du trives med at tilegne dig ny viden, når dette måtte være påkrævet.

Torring A/S
Torring A/S
Teknisk Tegner

Torring A/S, Vejle

Vi søger en kollega til vores Tekniske Projektafdeling, som tegner i Solidworks. Den primære arbejdsfunktion vil være at supportere Salg med tilbudstegninger og efterfølgende at skabe produktionsgrundlaget til nye ordrer.

Den ideelle kandidat kan have tilegnet sig den nødvendige konstruktionserfaring samt tekniske indsigt på forskellig vis. Vi er indstillet på at sikre dig en god onboarding, blandt andet via den nødvendige sidemandsoplæring, som vil klæde dig ordentligt på til at løse opgaverne i jobbet.

Torring A/S
Torring A/S
Dygtig Maskinsnedker/CNC-operatør

Torring A/S, Vejle

Vi søger en medarbejder til et at vores CNC-teams. Du vil komme til at arbejde både med forskellige former for maskinbetjening, men også mindre samle- og montageopgaver.

Vi er et mindre produktionsteam, hvor vi løbene hjælper hinanden på tværs af de forskellige produktionsafsnit. Det skaber en dynamisk og afvekslende arbejdsdag, men kræver omvendt, at du er fleksibel, og at du trives med at tilegne dig ny viden, når dette måtte være påkrævet.

Torring A/S
NTI A/S
Vi søger vores nye kok til NTI A/S i Vejle

NTI A/S

Se video om NTI A/S som arbejdsplads

Vi tilbyder her et drømmejob for dig, der brænder for at kreere lækker og velsmagende mad, men er træt af arbejdstiderne og jargonen i restaurationsbranchen.

Du elsker at lave god og sund mad, og du er af natur serviceminded, selvstændig og fleksibel. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores nyudnævnte køkkenchef, der har arbejdet som kok hos os i flere år. Da vores hidtidige køkkenchef har valgt at gå på pension, er vores kok nu blevet køkkenchef, og derfor søger vi efter en ny kollega til kokkestillingen.

NTI A/S
Tjellesen Max Jenne A/S
Dagholdleder

Tjellesen Max Jenne A/S, Vejle

Vil du gøre en forskel i en dynamisk og spændende virksomhed i medicinalindustrien? Vil du have udfordrende og varierende arbejdsopgaver, og trives du i en virksomhed i forandring?

Du bliver en del af vores daghold og dit ansvarsområde vil være daglig drift af vores daghold, som består af varemodtagelse, påpladslægning og opfølgning.

Tjellesen Max Jenne A/S
Gormshallen Cafébestyrer/serviceassistent

Gormshallen, Jelling

Kan du lide at have tæt, daglig kontakt med dine kunder? Er du smilende og glad for at møde mennesker i et sportspræget miljø?

Gormshallen søger en cafébestyrer/serviceassistent til at hjælpe med at drive cafeen og servicere vores kunder både ved møder og ved større arrangementer, i forbindelse med sportsarrangementer.

Køkkenet og cafeen er et helt centralt omdrejningspunkt for livet i Gormshallen, og derfor søger vi en medarbejder, der vil være med til at give hallens brugere og kunder den bedste oplevelse.

Würth Danmark A/S
Start en stjernekarriere inden for kørende salg – Trekantområdet

Würth Danmark A/S

Er du klar til en uddannelse, der gør dig seriøst eftertragtet?

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdsplads

At blive en god sælger er et håndværk. Derfor har vi sammensat en salgsuddannelse, hvor vi på 12 måneder lærer dig alt vi ved om salg, og gør dig klar til at få din egen kundeportefølje i dit eget distrikt. Du står i butik og får din egen firmabil, mens du lærer og opbygger relationer med kunder.

Hør Tasja, Lasse og Mathias fortælle om deres oplevelser lige her.

Würth Danmark A/S
Aquasense ApS
Specialist i måleteknik – datakommunikation og IoT

Aquasense ApS, Vejle

Se video om Aquasense ApS som arbejdsplads

Vil du være med til at gøre en forskel for miljøet, når du arbejder selvstændigt med installation og servicering af måleinstrumenter inden for vandmiljø og -behandling?

Som servicetekniker hos Aquasense kommer du ind i en vækstvirksomhed med et sundt potentiale for udvikling.

I dette job planlægger og styrer du også selv dine projekter og opgaver, og du kommer blandt andet til at:

 • udføre service og reparation – både i marken og på værkstedet
 • lave rapportering på opgaver
 • stå for sammenbygning og programmering af målesystemer
Aquasense ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV