440 job matcher din søgning 440 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danfoss A/S
Manager, Pricing Solutions (m/f/d) (ID: 16967)

Danfoss A/S, Nordborg, Copenhagen, Kolding, Silkeborg, Vejle or Germany

Danfoss Group IT is looking for a Manager, Pricing Solutions to join our team in Digital Customer Experience to drive the IT part of the pricing excellence program.

As our new Manager, Pricing Solutions, you will have a tactical role in the implementation of our new pricing excellence program. You will be the manager of a small group of IT professionals and you will lead, plan, coordinate, and supervise all activities related to the design, development, and implementation of Pricing Solutions and its software applications.

Danfoss give you an opportunity to contribute to Danfoss Engineering Tomorrow, if you can use your capability to integrate IT and Pricing solutions into smoothly running pricing processes. You will be working in a truly multicultural environment with highly qualified colleagues all over the world.

Danfoss A/S
Dansk Caravan Tilbehør A/SMedarbejder til vores varemodtagelse

Dansk Caravan Tilbehør A/S, Vejle

DCT Vejle A/S søger en frisk og motiveret medarbejder, der kan indgå i vores team af engagerede medarbejdere på vores engroslager.

Som medarbejder i vores varemodtagelse vil du få til opgave at sikre, at alle vores varer bliver modtaget korrekt og effektivt, og bidrage til lagerets drift gennem en effektiv og kvalitetsbevidst indsats. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

 • Varekontrol
 • Varemodtagelse og registrering
 • Udpakning af varer
 • Vareplacering
Nuuroo A/SDesigner

Nuuroo A/S, Vejle

Er du iderig, kreativ, selvstændig og med et godt humør? Så er du måske vores kommende Designer.

Vi søger en designer til at indgå i vores nuuroo brand designteam, der har lyst til at arbejde i en dynamisk og kreativ virksomhed. Motiveres du af at være en del af et team, som arbejder tæt sammen om at skabe de bedste produkter, så er dette måske noget for dig?

Dine arbejdsopgaver er varierende og indeholder alle led af designprocessen – lige fra den kreative start med produktudvikling, produkt og design tegninger, håndtering af prøver, tæt dialog med vores leverandører. Du vil således være involveret i mange forskellige opgaver, og det er derfor vigtigt for os, at du trives med både faste opgaver samt diverse ad hoc-opgaver. Du bliver en del af vores designteam, men vil også arbejde tæt sammen med både produktchef, sælgere og ikke mindst med vores leverandører.

JKSFormand søges til Entreprenørfirmaet Østergaard A/S i Vejle

JKS søger for Østergaard A/S

Har du erfaring med jord-, kloak, belægnings- og forsyningsarbejde? Vil du have ansvar for den daglige ledelse af anlægsprojekter og føre tilsyn med opgaver og kvalitet? Er du fremadsynet, og kan du koordinere og omprioritere efter behov? Så hører vi gerne fra dig!

Entreprenørfirmaet Østergaard A/S søger en kompetent formand, som kan lede de dygtige medarbejdere på flere anlægsprojekter i den traditionelle anlægsafdeling. Som formand inden for jord, kloak og belægning har du ansvaret for den daglige ledelse.

Du møder ind på adressen, hvor projekterne er i gang, og dine opgaver vil bl.a. være:

 • Daglig ledelse på pladserne
 • Deltagelse i byggemøder
 • Kvalitetssikring af opgaver og projekter
APCOA PARKING Danmark A/S
Parkeringsvagt søges til Vejle

APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S er Danmark og Europas største parkeringsselskab. Har du lyst til at være en del af vores voksende virksomhed hvor vi går op i ordentlighed og respekt for vores arbejde? Så søg gerne jobbet som parkeringsvagt.

Vi søger lige nu en medarbejder til 37 timer i Vejle. Vagterne vil være fordelt på dag, aften og weekend.

Som parkeringsvagt hos APCOA PARKING bliver du vores synlige ansigt i gadebilledet og din primære opgave bliver at udøve parkeringskontrol på de parkeringsarealer vi administrerer i den pågældende by.

Du vil som ny medarbejder gennemgå vores interne uddannelsesforløb, og du vil blive tilknyttet en "mentor", der vil hjælpe dig godt i gang med at finde tryghed i opgaveløsningen, og omgangen med de bilister der benytter parkeringsarealerne.

APCOA PARKING Danmark A/S
POULSENLeverandøransvarlig til moderne slagteri

POULSEN søger for Danepork A/S i Randbøl

Kan du sikre leveringen af grise til et moderne, privatejet slagteri i tæt samarbejde med leverandører og transportører? Vil du have en central rolle i den planlagte vækst i produktionen, og har du lyst til tæt dialog med landmanden? Så er du måske den leverandøransvarlig, vi søger til DanePork A/S.

Som leverandøransvarlig får du ansvaret for at planlægge og sikre de daglige leverancer af ca. 3.000-4.000 grise til DanePorks nye slagteri. Din gode dialog med landmænd og transportvirksomheder er med til at sikre og styrke samarbejdet og optimere transporten.

Med direkte reference til CEO bliver du en del af et stærkt team i en flad og uformel organisation, der lægger vægt på samarbejde, godt arbejdsmiljø og kort vej fra idé til handling.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske kundeservicerådgivere – hjemmearbejde

Webhelp

Er du nyudklækket student eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Webhelp Nordic

Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København.

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Hjemmearbejdsplads
Care for SuccessRegional Account Manager (Nordics)

Care for Success recruiting on behalf of Snap-on

Are you an ambitious sales professional with a record of achievements and an entrepreneurial spirit? Are you proven successful in B2B Sales, have an interest in engineering & tooling and are comfortable in an industrial Sales environment?

Reporting to the Director, UK & Europe, the Regional Account Manager (Nordics) will be responsible for growing the turnover, profitability, and market share for the territory (Denmark, Sweden, Finland, Norway, Iceland, and Baltic States).

Working as part of a wider European Sales Team your duties and responsibilities will include.

 • Growing the region’s customer base and turnover
 • Developing existing sales relationships and creating new and rewarding partnerships.
 • Working closely with end-users to demonstrate and sell a comprehensive portfolio of products and brands across industrial markets.
Indrykket: 
Fertin PharmaKvalitetssupporter

Fertin Pharma, Vejle

Fertin Pharma fremstiller medicinske produkter i form af nikotintyggegummi. Ved fremstilling af produkterne genereres en stor mængde papir-dokumentation som løbende er med til at sikre kvaliteten af produkterne. Da vores tonnage er stigende, søger vi en nye kollegaer til at hjælpe med at understøtte vores kolleger i produktionen, så vi undgår flest mulige fejl. Vi søger tre medarbejdere, hvor I hver især dækker jeres skift på enten dag-, aften- eller nathold på tværs af produktionsområderne.

Jobbet:

 • Du medvirker til at reducere antallet af personrelaterede fejl i forbindelse med GMP-produktion
 • Du medvirker til at bidrager til optimering af kvaliteten, gennem dine produktionskolleger
 • Din stilling vil følge produktionens skift, hvor du vil tilhøre enten dag-, aften- eller nathold
Fertin Pharma
NTI A/S
NTI søger engagerede Key Account Managers til vores salgsgruppe i Jylland

NTI A/S, Vejle eller Risskov

NTI prøver at følge med efterspørgslen og søger derfor igen Key Account Managers til vores salgsgruppe i Jylland, der har fokus på salg af software til vores kunder i industrien.

Her er muligheden for et spændende job som Key Account Manager i én af Nordens største rådgivnings- og konsulentvirksomheder inden for Design og Konstruktion. Vi søger dig, der ønsker at arbejde med løsningssalg og arbejde målrettet og dedikeret inden for salg af designsoftware, kurser og implementering af løsninger.

Vi tilbyder

NTI A/S
 • et rigtig godt arbejdsmiljø med en varm, humoristisk tone og stort fokus på medarbejdertrivsel,
 • et udfordrende job hos Danmarks største og førende leverandør af design-, projekterings- og samarbejdsløsninger til byggebranchen,
 • mulighed for salg af markedets bredeste produktportefølje og bedste løsninger inden for vores felt.
NTI A/S
DHL Global Forwarding
Speditørelev

DHL Global Forwarding, Vejle

DHL søger nye engagerede speditørelever til verdens førende transportvirksomhed.

Kan du lide at have fingeren på pulsen? Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø? Er du klar til at blive knivskarp inden for logistik? Og kan du se din fremtid i en inspirerende virksomhed med mange muligheder?

Så er jobbet som speditørelev på vores Vejle kontor i DHL sikkert noget for dig.

Som speditørelev i DHL Global Forwarding, vil du i løbet af din 2-årige elevtid få en bred uddannelse. En uddannelse, der vil introducere dig til de mange arbejdsområder, der er inden for sø- og luft-transporter, herunder vil du få kendskab til nogle af de forskellige områder i virksomheden bl.a. Nordatlanten, Industrielle Projekter, Life Science og Healthcare.

DHL Global Forwarding
DA-TEK ApS
Tekniker søges til ung virksomhed i vækst

DA-TEK ApS, Vejle

Har du en iværksætter i maven, og kan du se dig selv i en central position, hvor du leverer knivskarp service og kvalitet overfor vores samarbejdspartnere – så er det netop dig, vi mangler!

I en stilling som tekniker hos DA-TEK får du en alsidig og spændene hverdag i en ung og dynamisk virksomhed, hvor sjældent to dage er ens.

Du kommer til at varetage alt lige fra drift og vedligehold til maskinopbygning og projekter i forskellige størrelser. Opgavetyperne vil være varierede, dog med høj faglighed som fællesnævneren.

DA-TEK ApS
Hjemmearbejdsplads
Loomis PayTech-interested, Danish-speaking, 2nd-line support within payment solutions to Loomis Pay!

Loomis Pay, Taastrup, Stockholm or home-based

We are now looking for reinforcement to the team, a Danish-speaking, 2nd line support, who will be a key player in support towards Danish customers and over time will work with efforts to improve the support.

As 2nd-line support, you assist 1st line colleagues by answering questions and taking charge over more technically advanced and time-consuming errands. You work with in-depth issues such as troubleshooting connected to networks, interfaces, firewall settings, POS settings, contract questions, escalation to 3rd line and more. You will also have firsthand contact with customers by phone, e-mail and chat.

You will join a social, welcoming team in a new company with entrepreneurial atmosphere. A train towards exciting opportunities that you don’t want to miss!

Jysk Diamantskæring A/SDiamantskærer – Bore-/skæremedarbejdere søges

Jysk Diamantskæring A/S, Vejle, Kolding og Fredericia

Jysk Diamantskæring A/S søger flere montører til boring og skæring med specialværktøj i beton, tegl og andre hårde materialer. Opgaverne er varierende og udfordrende – sjældent er to dage ens, hvilket er med til at gøre hverdagen interessant.

Vi arbejder i det meste af Jylland og søger nye medarbejdere, som vil få tilknytning til en af vores afdelinger i Vejle, Kolding eller Fredericia.

Erfaring fra branchen er en fordel; men bestemt ikke et krav, da vi vil sørge for en grundig oplæring. Vi forventer dog, at du har et vist håndværksmæssigt håndelag uden nødvendigvis at være faglært, du kan komme fra andre ansættelser inden for f.eks. byggeri, anlæg, smedevirksomhed eller landbrug.

Assistance HR Partners A/S
Køkkenpersonale søges til Trekantområdet

Assistance HR Partners A/S søger for kunde

Vi søger i øjeblikket køkken og kantinepersonale til Trekantområdet.

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Du er vores vigtigste ressource. Glade medarbejdere giver glade kunder, så enkelt er det. Vi lægger derfor vægt på at lære dig at kende, så vi ved, hvad du kan, og hvor du fungerer bedst. Alle vikarer inviteres til et personligt interview, hvor vi gennemgår dine kvaliteter, hvad vi forventer af dig, og hvad vi kan tilbyde. Vi klæder dig på til enhver opgave og følger altid op bagefter. På den måde er vi sikker på, at du trives og har det godt.

Assistance HR Partners A/S
Indrykket: 
LIFA A/S LandinspektørerMatrikulære landinspektører – gerne nyuddannet

LIFA A/S Landinspektører

Få mulighed for at forme din karriere som matrikulær landinspektør i en innovativ virksomhed drevet af specialister.

Du skal løse opgaver primært indenfor det matrikulære landinspektørområde med base i en af afdelingerne på Fyn, i Trekantsområdet eller på Sjælland.

Afhængig af dit udgangspunkt, vil du – nu eller på sigt – selvstændigt skulle løse matrikulære opgaver fra den indledende kontakt til kunden til styring af sagens gang og samtidig være ambassadør for den bedste helhedsløsning for kunden. Vi sikrer, at du får en grundig oplæring og daglig sparring med vores team på Fyn.

Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSScandinavia Research Analyst

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for research analysts with expertise in Scandinavia.

The Analyst job involves:

 • Conducting investigative research on companies and individuals in databases, public registries, news media, and the internet
 • Gathering and analysing large volumes of data
 • Looking out for issues of potential concern, such as lawsuits, allegations of corruption, or a poor business reputation

We offer a chance to be part of a young, diverse, and dynamic international firm in a niche industry and to work on interesting and varied projects across many countries and sectors.

Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSCase Manager (Associate Director)

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for due diligence and ESG Case Managers in the position of Associate Director with expertise in Scandinavia and Germany/DACH.

The Associate Director job involves:

 • Independently managing integrity due diligence and ESG research assignments involving scoping, budgeting, research allocation, reviewing and editing reports, and communicating with clients
 • Managing teams of analysts and external consultants (subcontractors et al.)
 • Conducting and/or overseeing in-depth and complex investigations in your areas and jurisdictions of expertise

We offer a challenging role with high responsibility in a growing company and an interesting and varied project work across many countries and sectors.

KAR+CO
Digital Økonomichef/CFO

KAR+CO søger for kunde i Trekantsområdet

Med bred interesse for forretning/drift - Makkerskab med CEO

I denne stilling får du en central post hos en international nicheleverandør, hvor du, med reference til og i et tæt makkerskab med CEO´en, tager del i den daglige ledelse og styring af virksomheden, sammen med resten af ledergruppen. Vi søger en fagligt meget kompetent økonomiprofil, der har udpræget flair for IT og digitalisering, og som har lyst til at udvikle sig ledelsesmæssigt og successivt påtage sig et større ansvar som ”nr. 2” i virksomheden.

Du har hovedfokus på at drive og videreudvikle de administrative funktioner (Økonomi, IT og HR) og gøre dem til værdifulde sparringspartnere for forretningen, samtidig med, at du konstant overvåger mulighederne for at digitalisere og trimme arbejdsgange og processer på tværs af organisationen, udvikle/anvende smarte løsninger såvel internt som imod kunder, samarbejdspartnere og leverandører.

KAR+CO
Indrykket: 
Dagrofa Logistik a/s
Sekretær

Dagrofa Logistik a/s, Vejle

Brænder du for at sikre, at der er styr på præsentationsmateriale, agenda og referater samt praktisk koordinering med direktion, chefgruppe og øvrige i virksomheden?

Som sekretær bliver din fornemmeste opgave at supportere Dagrofa Logistik professionelt med sekretæropgaver og kommunikation. Du arbejder proaktivt, sikrer at detaljer er på plads samt at aftaler og deadlines overholdes. Du kommunikerer effektivt og præcist, og kan på baggrund af stikord udarbejde præsentationer, beslutningsoplæg, samt anden kommunikation.

Dit primære ansvar bliver:

 • Mødekoordinering: materiale, forberedelse, referater samt opfølgning
 • Udarbejdelse af diverse præsentationer og mødemateriale
 • Opfølgning og koordinering af direktionsbeslutninger
Dagrofa Logistik a/s