442 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

442 jobannoncer

Gem
BCA Auto Auktion

Key Account Manager

Vejle Øst

Sammen med dine dedikerede kolleger i BCA Sales Danmark og BCA Europa søger du proaktivt købere til BCA’s auktioner i hele Europa.

Du har ejerskab på hele processen fra første kontakt og få aftalt et møde til at vejlede kunden gennem processen og finde frem til netop de biler, som vores købere efterspørger.

Du får en hverdag med højt til loftet, en uformel tone og godt kollegaskab, hvor den sociale trivsel vægtes højt.

Gem
Syddansk Erhvervsskole

Faglærer til tømreruddannelsen i Vejle

Er du en erfaren tømrer med lyst til en ny rejse i dit professionelle liv?

... Det giver mig en kæmpe tilfredsstillelse at se, hvordan eleverne rykker sig rent fagligt og bliver bedre til at samarbejde og også hvor meget, jeg selv får lov til at lære og udvikle mig rent fagligt...

- Mads Schmidt, faglærer

Som ny i afdelingen forestiller vi os, at du begynder din rejse som faglærer på grundforløbene. Senere bliver der masser af muligheder for at tage del i lærlingenes udvikling på hovedforløb til de har bestået svendeprøven.

Gem
Danepork A/S

Produktionsplanlægger til Danmarks 3. største slagteri

Randbøl

Arbejder du systematisk, og har du god sans for at skabe struktur? Har du interesse for optimering og forbedring af processer? Har du gode kommunikationsevner og gennemslagskraft?

Det er en nyoprettet stilling, hvor du får indflydelse på opgaverne. Udover selve produktionsplanlægningen står du bl.a. for den daglige koordinering mellem salg og produktion, opfølgning og optimering af daglige produktioner samt optimering af processer.

Gem
Naturstyrelsen

Skovbrugsmaskinfører til Naturstyrelsens Driftscenter

Randbøl

Er du en erfaren og kompetent skovbrugsmaskinfører? Og har du lyst til at køre Naturstyrelsens skovbrugsmaskiner i Syd- og Sønderjylland?

Vi producerer årligt ca. 500.000 kbm. rundtræ og flis på arealer fordelt i hele landet. Dette gøres med stort fokus på naturnære principper i en certificeret produktion. Du kommer som vores nye maskinfører til at indgå i et team af engagerede maskinførere og entreprenører, der nyder at udfører arbejdet i skoven.Jobbet vil primært indebære arbejde med udkørsel af træ i en John Deere 1510G fra 2023.

Naturstyrelsen
PeopleLink søger for BCA Auto Auktion
Gem
PeopleLink

Administrativ medarbejder

Vejle Øst

Er du den som får gjort de ting, som de andre lader ligge til i morgen, og trives du i et miljø med energi, masser af opgaver og en bred berøringsflade med samarbejdspartnere i ind-og udland? Så vil du elske dynamikken i et auktionshus hvor der årligt bliver handlet 35.000 biler på tværs af grænser.

Du får en central rolle i det administrative team, der har ansvaret for, at dokument-flowet i forbindelse med de mange handler forløber effektivt og fejlfrit.

Gem
Ammeraal Beltech Modular A/S

Financial Analyst

Vejle

We are excited to announce a unique opportunity within our Finance team for an experienced Financial Analyst in Vejle. We are looking for a candidate who can bring expertise to our team, particularly in the areas of accounting, internal controls and VAT.

As our Financial Analyst, you will play a pivotal role in the Finance team ensuring accuracy, compliance with current legislation, and efficiency. Additionally, you will support various financial activities and collaborate closely with other team members to achieve our organizational goals.

Gem
HAVI Logistics ApS

Finansbogholder

Vejle

Vil du hjælpe vores kunder med at holde styr på tallene?

Motiveres du af at bruge din ekspertise, og kan du levere på arbejdsopgaver med høj detaljegrad og kvalitet? Har du flair for tal, lyst til at udvikle dig, og nyder du at have ansvar – så er du den, vi leder efter.

Hos os møder du et stærkt fagligt fællesskab, hvor sparring og gensidig udvikling er i fokus. Dine mange, skønne kollegaer vil hjælpe dig til at blive klædt godt på til rollen. Vi elsker at grine sammen, og vi sætter stor pris på dit bidrag til den gode stemning.

Gem
Ahlsell

Energiske Key Account Managers – Projekt VVS – til Jylland/Trekantområdet og Sjælland/Hovedstaden

Er du resultatorienteret og motiveres du af at udvikle din egen kundeportefølje? Har du salgsprofilen til at sætte udviklingen af både Ahlsell og kundens forretning i centrum og dermed bidrage aktivt til vores vækststrategi?

Du får en lønpakke bestående af en fast løn, bonus, pensionsordning, sundhedsforsikring og særlige personaleaftaler. Hertil kommer naturligvis bærbar pc, fri mobiltelefon og firmabil.

Ahlsell
Gem
Engelsholm Højskole

Har du en faglig baggrund som cater, køkken-/ernæringsassistent eller kok samt erfaring fra branchen?

Bredsten

Engelsholm Højskoles køkken spiller en central rolle i vores daglige liv. Det er et sted, hvor kreativitet og nysgerrighed mødes, og hvor vi skaber måltider, der bringer vores fællesskab sammen og giver næring til både krop og sjæl.

Du vil blive en del af vores team, der består af tre fuldtidsansatte, herunder en køkkenassistent, en kok og en køkkenleder. Vi søger nu en fjerde kollega, og vi håber, at det er dig.

Gem
Toyota Material Handling Danmark

Projektleder til logistik- og automatiserede truckløsninger, Vejle

Se video om Toyota Material Handling Danmark som arbejdspladsVil du arbejde med automatiserede truckløsninger, planlægning og ressourcestyring? Er du en dygtig projektleder, der motiveres af ansvar og udvikling?

Du får ansvaret for at lede alle projektfaserne i virksomhedens største projekter.

Du vil opleve frihed under ansvar og tillid til den enkelte, et sted med højt til loftet og en hverdag med højt humør og dygtige kolleger.

Toyota Material Handling Danmark
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
Tide Bus Danmark A/S

Mekaniker til el- og dieselbusser i Vejle

Som mekaniker vil du bidrage til den daglige drift ved at sikre, at vores busser kører problemfrit og er professionelt vedligeholdt i overensstemmelse med vores høje standarder. Du vil besvare henvendelser fra chaufførerne og håndtere rapporter om fejl på en kollegial og serviceorienteret måde.

Hos vores virksomhed kan du forvente:

  • Relevant uddannelse i busser.
  • Konkurrencedygtige lønforhold.
  • Kyndige kolleger med stor erfaring.
Tide Bus Danmark A/S
Gem
Danske Fragtmænd

2 Chauffører til Direkte afdeling - Brabrand og Vejle

Se video om Danske Fragtmænd som arbejdspladsVi søger 2 chauffører – én med base i Brabrand og én med base i Vejle.

Vi kører distribution til dagligvarebutikker med full-loads og part-loads.

Vi tilbyder bl.a. løn efter ATL-overenskomst, grundig oplæring og et godt arbejdsmiljø med fokus på sikkerhed og trivsel.

Danske Fragtmænd
Gem
BCA Auto Auktion

Højre hånd for Operations Manager

Vejle Øst

Har du naturlig autoritet, et fremragende overblik, og tænker du i systemer og strukturer? Så har Europas største autoauktion en stilling til dig.

Du bliver højre hånd for Operations Manager, Jakob Søby. Vi er 26 fuldtids timelønnede på pladsen, som sikrer et effektivt flow af de +40.000 biler, der årligt kører gennem vores system.

Du er uddannet indenfor produktion, lager eller reservedele og har erfaring som værkfører, produktionsplanlægger, lagerchef eller lignende - og meget gerne fra bilbranchen.

Gem
Dagrofa Logistik

Lagermedarbejder (Frost) - Vejle

Trives du med et fysisk arbejde i et travlt miljø? Og motiveres du af at gøre en mærkbar forskel for vores kunder? Så er du måske den nye kollega vi søger!

Din opgave bliver at ekspedere kundernes ordrer, pakke dem på paller og gøre varerne klar til transport.

I vores daglige arbejde sætter vi en ære i, at kvaliteten af de paller vi ekspederer, er i top. Vi er også optaget af, at vi alle bidrager til en fælles bedre arbejdsplads, så du vil blive målt på, om du selv gør det godt, og også om du gør det godt sammen med teamet.

Dagrofa Logistik
Gem
Syddansk Erhvervsskole

Faglærer til it- og datauddannelserne

Vejle

Har du en stærk it-faglig baggrund med servererfaring og brænder du for at formidle din viden? Ønsker du en ny hverdag, hvor omdrejningspunktet er undervisning af kommende faglærte?

I IT & Data glæder vi os til at sige velkommen til en ny kollega. Vi udbyder uddannelserne til it-supporter og datatekniker med speciale i infrastruktur. Samtidig driver og udvikler vi forsvarets Cyberværnepligt.

Gem
Schur Pack Denmark a/s

Lagermedarbejder

Vejle

Er du en frisk og energisk person, der elsker at have styr på tingene? Har du et skarpt øje for detaljer, og trives du med fysisk arbejde?

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af intern transport med truck eller hurtigløber, forsendelse, pluk og pakning samt scanning af varer med håndscanner.

Du vil få gode kollegaer og blive en del af en fantastisk teamånd.

Gem
Nordelektro A/S

Elevatorteknikere til Fyn, Trekantsområdet, Øst- og Nordjylland

Vi har vundet vores største aftale nogensinde og søger nu flere elevatorteknikere til Jylland og Fyn.

Se video om Nordelektro A/S som arbejdsplads

Det er med stor stolthed, at vi nu kan dele nyheden om, at Nordelektro er valgt som leverandør af elevatorservice via Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI). Som SKI-leverandør skal vi udføre lovpligtige eftersyn og vedligehold af elevatorer i Region Nordjylland samt i 15 kommuner i Jylland og på Fyn.

Derfor søger vi nu en masse nye, teknisk stærke elevatorteknikere til at hjælpe os med den spændende opgave.

Nordelektro A/S
Gem
KONE A/S

Serviceteknikere til KONE i Trekantområdet

Vil du udvikle dine faglige kvalifikationer i en anerkendt international virksomhed? KONE A/S er i rivende udvikling og søger en kvalitetsbevidst servicetekniker til vores ambitiøse vækstplan.

Kone stiller servicebil til rådighed. Du starter og slutter dagen fra dit hjem.

Du tilbydes et spændende job i en afdeling i udvikling med gode kolleger. Du skal arbejde i et af vores teams med tæt kontakt til afdelingslederen.

KONE A/S
Gem
Vejle Center Hotel

Natportier

Vejle

Vi søger en engageret natportier til vores reception, hvor du skal være med til at opretholde og videreudvikle hotellets høje serviceniveau – også når det går rigtig stærkt.

Arbejdsopgaver:

  • Pasning af reception og hotel om natten
  • Ind- og udcheckning af gæster

Vi tilbyder en selvstændig fuldtidsstilling på et spændende 4-stjernet konferencehotel.

Brænder du for at servicere gæster fra både ind- og udland, er det dig, vi står og mangler.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV