606 job matcher din søgning 606 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hetag Tagmaterialer A/S
Vil du være Kontorelev i en virksomhed med høj trivsel?

Hetag Tagmaterialer A/S, Vejle

Skal du til at uddanne dig inden for kontor og administration? Og søger du en læreplads i en virksomhed med høj trivsel, en stærk familiefølelse og tæt sammenhold? Så er vi måske det rette match. Vi søger nemlig en Kontorelev på vores salgskontor i Vejle med opstart til september 2022.

Se video om Nordic Waterproofing A/S som arbejdsplads

Hetag Tagmaterialer A/S er et handelsfirma. Vi sælger et bredt sortiment af tagpap, der primært anvendes til nybyggerier og renoveringsopgaver samt isoleringsmaterialer, ovenlys, lyspaneler og andre tagprodukter til tagdækkermestre i hele Danmark.

Vi garanterer dig en læretid, hvor du kommer hele vejen rundt om de administrative discipliner i faget. Efter endt læretid vil der – for den rette elev – være gode muligheder for fastansættelse.

Hetag Tagmaterialer A/S
Lægehuset Gunhilds Plads Social- og sundhedsassistent til almen praksis pr. 1. September 2022 eller efter aftale

Lægehuset Gunhilds Plads, Vejle

Vi søger en selvstændig og engageret ny kollega til et spændende og meget alsidigt arbejde.

Arbejdet vil være almen sygepleje-, og laboratoriearbejde, såsom blodprøver, EKG, vaccinationer, lungefunktionsundersøgelser og meget mere.

Vi forventer, du er fleksibel og kan arbejde selvstændigt, har godt humør og overblik i travle situationer og har lyst til at arbejde i almen praksis.

KRUNIKA Teknisk rådgiver

KRUNIKA søger for Thermia Denmark A/S i Vejle

Hos Thermia får du muligheden for at arbejde i et mindre team, hvor teamsamarbejde og engagement er fremherskende. Arbejdsmiljøet er uhøjtideligt, stemningen er humoristisk og trivslen er generelt høj i teamet.

Du vil hovedsagelig skulle fungere som teknisk support for vores professionelle partnere og i enkelte tilfælde, som kørende teknikker for vores forhandlere rundt om i landet. Du vil skulle lave længere fejlsøgninger på varmepumpe installationer via telefon med andre teknikere.

Dine primære arbejdsopgaver vil være.:

 • Support og rådgivning af vores forhandlere (50%)
 • Teknisk rådgivning af anlægsopbygning (25%)
 • Deltage og arrangere kursusaktiviteter for forhandlere (10%)
KRUNIKA Salgssupporter

KRUNIKA søger for Thermia Denmark A/S i Vejle

Vi tilbyder et spændende job i en stærk virksomhed, som er specialiseret i varmepumper. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Hos Thermia får du muligheden for at arbejde i et mindre team, hvor teamsamarbejde og engagement er fremherskende. Arbejdsmiljøet er uhøjtideligt, stemningen er humoristisk og trivslen er generelt høj i teamet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Ordrehåndtering og internt salg-opgaver (50%)
 • Telefonisk kundebetjening (25%)
 • Øvrige administrative opgaver (25%)
JR Tool ApS Teknisk kundesupport

JR Tool ApS, Vejle

Til vores kontor i Vejle søger vi en person med erfaring i spåntagende værktøjer samt salg.

Vi er en handelsvirksomhed, der dagligt har samhandel med bl.a. Schweiz, Tyskland og Italien. Vores leverandører er blandt Europas førende inden for præcisionsværktøj til metalindustrien. Vi ser det som vores vigtigste opgave at give vores kunder en god faglig betjening med et højt serviceniveau.

Du vil bl.a. få følgende arbejdsopgaver:

 • Tilbuds- og ordrebehandling
 • Teknisk kundesupport og rådgivning pr. telefon

Du bliver en del af et stærkt ungt team, hvor fællesskabet er i højsædet. Du vil få ansvar for egne opgaver i en hverdag, hvor der altid er fart på.

Scandic Hotel A/S
Afløser receptionist, Scandic Jacob Gade

Scandic Hotel A/S, Vejle

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye afløser receptionist på Scandic Jacob Gade.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med. Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. håndtering af gæstefeedback
 • Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger
Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Afløser natreceptionist, Scandic Jacob Gade

Scandic Hotel A/S, Vejle

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt selv ud på de sene nattetimer? Så tror vi på, at du er vores nye afløser ”natteravn” på Scandic Jacob Gade.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med. Du skaber tryghed om natten for vores gæster og har en sjette sans for god service. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. opsalg af værelser
 • Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger og natkørsel
Scandic Hotel A/S
ILVA
Head of Logistics søges til Danmarks største bolighuskoncern

ILVA, Vejle

ILVA søger en Head of Logistics med det overordnede ansvar for at sikre driften og udviklingen af en effektiv logistik, der understøtter forretningsdriften og strategien for vores centrallager i Vejle.

Du bliver den faglige og personalemæssige leder med fire direkte referencer bestående af driftschefen, to teamledere og HR-medarbejderen som består af logistiksupportfunktion samt ca. 80 lagerpersonale fordelt på dags- og aftenhold.

Vi søger en engageret og udviklingsorienteret chef, som kan sætte strategisk og organisatorisk retning for dit team. Du har erfaring fra tilsvarende opgaver gerne fra en større virksomhed. Du skal være resultatorienteret, brænde for lagerdrift, optimering og udvikling.

ILVA
Universal Transport A/S Lastbilchauffør med kranerfaring til Vejle

Universal Transport A/S

En kranspecialist i Universal Transport er en velanset specialist, der leverer over gennemsnittet – er det dig?

Hos Universal Transport har vi fedt materiel og mange kunder. Kunderne værdsætter vores dygtige chauffører og den gode kundeservice, som vi alle yder. Nu søger vi en chauffør, der kan mere end gennemsnittet med en kran, og som ligeledes vil være en del af et specialiseret team, med hydraulikolie i blodårene.

Du kender os godt. Det er os med smilet, det gode sammenhold og materiel, der bare er i orden. Vi har ordnede forhold, stabile rammer og er hinandens bedste kolleger. Vi kører mange forskellige opgaver, så for den rigtige kranchauffør vil du være en vigtig brik i vores operation og passe ind med os andre.

Typiske opgaver kan være levering af byggematerialer, og fælles for opgaverne er, at dygtighed og krannørderi er vigtigt, og det er dig med fingrene på styreboksen, der gør den store forskel.

DANESPO A/S Medhjælper til kartoffelpakkeri

DANESPO A/S, Give

Du er klar til smøge ærmerne op, tage fat og blive en del af Danespo-familien, hvor vi respekterer hinanden, som vi er, arbejder og har det sjovt imens – derfor er det helt klart dig, vi søger.

I Danespo oplever vi en øget ordreindgang, og som følge deraf skal der vaskes, sorteres og pakkes flere kartofler, så vores kunder kan få glæde af dem.

Med reference til teamlederen vil dine primære opgaver vil være at sortere og pakke kartofler på vores fem pakkelinjer i tæt samarbejde med dine kolleger.

Birn+Partners Veterinær konsulent

Birn+Partners søger for Ceva Animal Health A/S i Vejle

Med reference til virksomhedens Business Unit Manager skal du gennemføre opsøgende formidling og salg af virksomhedens produkter til dyrlæger og petshops i Jylland. Herved sikre du at produkter og ydelser altid præsenteres gennem høj faglighed, viden og indsigt.

Derudover vil det blive din opgave som virksomhedens ambassadør at have kontakten til Key Opinion Leaders i dit område.

Dine opgaver vil derfor blandt andet blive:

 • Udarbejdelse af salgsplaner
 • Booke møder ved klinikker og ved petshops i distriktet
 • Gennemføre besøg ved klinikker og petshops

Vi tilbyder dig en stilling i en virksomhed, hvor du vil være med til at påvirke tingene, og hvor du bliver en del af et entusiastisk team i et meget stærkt fagligt miljø.

Region Syddanmark Erfaren afdelingschef med ansvar for IT Styring og Portefølje i Region Syddanmark

Region Syddanmark, Vejle

Har du erfaring og evner til at lede og udvikle en afdeling, der bl.a. har ansvar for porteføljestyring af alle Regionens it-projekter samt de strategiske og tværgående administrative aktiviteter?

Som afdelingschef for IT Styring og Portefølje vil du få det overordnede ansvar for at understøtte og rådgive alle Region Syddanmarks organisatoriske enheder omkring regionens digitaliserings- og it-styringsparadigmer herunder f.eks. it-projektmodel og it-forvaltningsbudgetter, samt betjening af politiske og administrative fora på tværs af Region Syddanmark og i forhold til regionens samarbejdspartnere på it-området.

Hertil kommer ansvaret for de tværgående støttefunktioner i Regional IT, der indbefatter intern udvikling, Business Intelligence, kontrakt- og udbudsbistand, sekretariatsbetjening og ikke mindst økonomistyring.

Gem
MINDWEISS A/S Office Manager & Executive Assistant

MINDWEISS A/S recruiting on behalf of VGP International

On behalf of our client, VGP International, we are looking for an Office Manager & Executive Assistant to organize and ensure the smooth running of the office and help to improve company procedures and day-to-day operation.

In this interesting position, you will organize and coordinate office administration and procedures to ensure organizational effectiveness, efficiency, and safety.

Hence, your duties and responsibilities as Office Manager & Executive Assistant include:

 • Manage contract and price negotiations with office vendors, service providers, and office leases and ensure that all items are invoiced and paid on time.
 • Responsible for recruiting staff for the office and providing orientation and training to new employees.
 • Responsible for managing office services by ensuring office operations and procedures are well organized.
Minova A/S
Økonomifunktion, ejendomsdrift, deltid

Minova A/S, Vejle

Minova er en del af House Holding Gruppen, Vejle, som primært beskæftiger sig med ejendomsinvesteringer i København. Vor økonomiansvarlige gennem mere end otte år har fået nye udfordringer, og vi søger derfor ny hjælp.

Opgaverne i Minovas økonomifunktion er bilagsstyring og bogføring, kvartalsregnskaber, driftsnøgletal, budget- og likviditetsstyring, årsregnskaber, konsolidering samt sammen med resten af kontoret at sikre en løbende optimering af økonomistyringen og mindre specifikke driftsopgaver. Opgaverne løses i et tæt samarbejde med resten af kontoret.

Gennem de sidste år har stillingen haft et gennemsnitligt ugentligt timetal svarende til to dage, da vi søger en udvidelse af funktionen.

Homatic Engineering A/S KONSULENT- OG SALGSCHEF

Homatic Engineering A/S, Hinnerup

Væksten fortsætter og det betyder at vi skal have suppleret teamet med en dygtig konsulent- og salgschef, der har lyst til at være med på denne spændende rejse sammen med os. Vi kan garantere dig at du ikke kommer til at kede dig i en spændende hverdag, hvor ikke 2 dage er ens.

Med afsæt i trekantsområdet bliver du en vigtig del af vores team, og du får ansvaret for at udvide vores forretningområde i hele det Sydjyske samt Fyn.

Dine opgaver fordeler sig i 3 grupper:

 • Salg til nye kunder
 • Salg til eksisterende kunder
 • Den løbende drift
Balle Friskole Årsvikar som friskolelærer til idræt og natur/teknik m.m. pr. 1/8 2022

Balle Friskole, Bredsten

Vi søger en lærer fra det kommende skoleår. Du skal kunne dække idræt på mange årgange og natur/teknik på mellemtrinnet, hvor du også vil have din primære tilknytning. Derudover har vi et stort ønske om, at du kan undervise i enten tysk på mellemtrinnet eller samfundsfag i udskolingen.

Andre fag og kompetencer kan komme i spil i forbindelse med valgfag og projekter. Du skal have lyst til at være en del af en friskole, hvor morgensang, fagdage, emneuger, lejrskoler mv. er en vigtig del af skolens liv. Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsstilling.

Vi søger en dygtig og engageret lærer, der har linjefag eller tilsvarende kvalifikationer i ovennævnte fag. Vi ønsker os en lærer, der brænder for fagene og for at give begejstringen videre til eleverne. Vi forventer, at du er imødekommende og anerkendende i din tilgang til eleverne og en tydelig klasseleder.

Fertin Pharma Analysekemiker til R&D

Fertin Pharma, Vejle

Har du styr på din analytiske kemi og kan du udvikle nye analysemetoder? Vil du være med til at sikre et stabilt flow af prøver og resultater? Kan du samtidig sætte dig ind i myndighedernes krav til analyser og bruge det til at udvikle, validere og dokumentere analysemetoder? Så har vi jobbet til dig. Væksten i Fertin Pharma byder på flere nye og spændende udviklingsprojekter, der dækker produkter fra lægemidler til kosttilskud.

Som analysekemiker bliver du en del af et tværfagligt team med fokus på kundeprojekter. Du bliver ansvarlig for aktiviteter, der omhandler metodeudvikling, validering og datagodkendelse/afrapportering frem til produktet overleveres til kvalitetslaboratorierne (QC). Dine primære opgaver bliver at:

 • Udvikle, optimere og validere af analysemetoder i komplekse matricer
 • Udarbejde specifikationer for produkter
 • Være ansvarlig for stabilitetsundersøgelser i udviklingsprojekterne
Fertin Pharma
Gem
Egil Rasmussen A/S Akkordtømrere til spændende byggeprojekter

Egil Rasmussen A/S

Er du udlært tømrer? Er du en dygtig og kvalitetsbevidst akkordsvend? Kan du arbejde selvstændigt og håndtere mange bolde i luften? Så er det måske lige dig, vi står og mangler.

Som akkordsvend vil du blive tilknyttet vores entrepriseafdeling og en eller flere større byggesager. Aktuelt søger vi dygtige og kvalitetsbevidste svende til pladser i Esbjerg, Hedensted, Vejle, Børkop, Fredericia og Kolding.

Vi vægter højt, at det daglige arbejde udføres i tæt og god dialog med kunden, og det er derfor vigtigt for os, at du er serviceminded og god til at kommunikere med dine omgivelser.

Vi tilbyder

 • Gode og ordnede arbejdsforhold i et velrenommeret og stabilt firma med en sund virksomhedskultur
 • Godt kollegaskab
 • Firmabil med værktøj samt mobiltelefon stilles til rådighed i arbejdstiden
Syddansk Erhvervsskole
Timelærer til dansk og engelsk på erhvervsuddannelser

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Studiecenteret på Syddansk Erhvervsskole i Vejle søger timelærer til dansk og engelsk på erhvervsuddannelserne. Efter sommerferien byder vi mange nye elever velkommen – måske er det dig, der skal være med til at give dem en rigtig god begyndelse på deres uddannelser.

Vi søger timelærer til grundfagene: Dansk og engelsk. Dansk er på niveau E og D mens engelsk er på niveau E, D og C – det sidste fordi vi her har brug for underviser til EUX-eleverne. Din stilling vil, ud over undervisningen i dine fag, indeholde SPS-timer, hvor du skal yde faglig sparring og vejledning, der hjælper udfordrede elever med at udvikle strategier, der støtter indlæringen og fastholder faglig viden.

Rambøll
Arbejdsmiljøkoordinator

Rambøll, København, Esbjerg eller Vejle

Kom og bring din erfaring som arbejdsmiljøkoordinator i spil. Vi har brug for en person med god indsigt i sikkerheds- og sundhedsmæssige aspekter og gerne inden for bygge-, anlæg- og kraftværksområdet. Du vil få mulighed for være i projekternes projekterings-, bygge- og idriftsættelsesfaser afhængigt af opgavens karakter hos vores kunde.

Se video om Rambøll som arbejdsplads

En forskelligartet hverdag vil være reglen fremfor undtagelsen, så hvis du trives med en foranderlig arbejdsdag, kan du være den, vi søger. Erfaring med udenlandske leverandører og kulturer er ikke fremmed for dig, og du formår at tackle hverdagens udfordringer på en smidig og konstruktiv måde til gavn for kunde og leverandører på pladsen. Er du vores nye Arbejdsmiljø-og Sikkerhedskoordinator?

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid?

Rambøll