331 job matcher din søgning 331 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 331 resultater.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Bone Consult A/SIT-systemkonsulent/-supporter

Bone Consult A/S, Vejle eller Aalborg

Vi søger en serviceminded IT-systemkonsulent/-supporter, som forstår at supportere kunder med IT-udfordringer og rådgive om de rigtige IT-løsninger.

Kunne du tænke dig at få ansvar for Bone Consults daglige drift, supportopgaver samt vedligeholdelse af vores cloud-servermiljø? Vi tilbyder et udfordrende job i et kundeorienteret miljø, hvor du vil få betydelig indflydelse på tilrettelæggelsen af dit arbejde.

Udover dette, vil dine opgaver blandt andet omfatte:

 • Indslusning af nye kunder/brugere og administration af eksisterende brugerplatform
 • Dokumentation og standarder som driver maksimal sikkerhed og oppetid
 • Troubleshooting og forebyggende vedligeholdelse af platform
Danfoss A/SBusiness Development Manager (ID: 15216)

Danfoss A/S, Vejle

Danfoss is looking for a take-charge Business Development Manager to set the direction and lead sales development with our Electric Floor Heating team, based out of Vejle, Denmark.

As our new Business Development Manager, your overall mission will be leading business opportunities through the full lifecycle - starting from early discovery to launching a product/concept on a market.

It will be your responsibility to execute our growth initiatives together with the local sales companies in a selected area. You are expected to take charge of a key project and act as the business development expert and ensure the launch of selected solutions in other regions in cooperation with your colleagues in the BDM team. Therefore, you will be in close contact with sales companies globally, when it comes to product launches, and evaluating new business ideas.

Indrykket: 
DHL Global Forwarding
Speditørelev

DHL Global Forwarding, Vejle

DHL søger nye, engagerede speditørelever til verdens førende transportvirksomhed.

Kan du lide at have fingeren på pulsen? Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø? Er du klar til at blive knivskarp inden for logistik? Og kan du se din fremtid i en inspirerende virksomhed med mange muligheder?

Så er jobbet som speditørelev på vores Vejle-kontor i DHL sikkert noget for dig.

Som speditørelev i DHL vil dine arbejdsopgaver bl.a. inkludere ansvar for egne kunder, herunder servicering og rådgivning samt planlægning og tilrettelæggelse af kundernes transporter. Du vil lære at lave mersalg – af både transportydelser, men også af øvrige services. Derudover vil du lære om økonomien rundt om dine kunder, herunder indkøb, fakturering og meget andet.

DHL Global Forwarding
Indrykket: 
PeopleLink
Search & Selection Konsulent

PeopleLink, Odense/Vejle

Med ambitioner om partnerskab i succesfuldt konsulenthus

PeopleLink har en bred vifte af interessante og professionelle kunder, der bruger vores assistance, når de skal finde og ansætte den næste nøglemedarbejder – direktør, leder eller specialist. Du bidrager til at udbygge vores kundeplatform og udvikle stærke kunderelationer sideløbende med, at du leverer i rollen som Search & Selection Konsulent.

Vi har vores egne professionelle koncepter og processer, som du bliver oplært i sideløbende med, at du er opsøgende i forhold til nye potentielle kunder. Du opbygger og udvikler over tid relationer til direktører, funktionschefer og HR-professionelle. PeopleLink har et stærkt og anerkendt brand, der hjælper dig på vej, og måske du selv har et netværk, du kan bringe i spil.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Tjellesen Max Jenne A/S
Lagerassistent

Tjellesen Max Jenne A/S, Vejle

Vil du gøre en forskel i en dynamisk og spændende virksomhed i medicinalindustrien? Vil du have udfordrende og varierende arbejdsopgaver, og trives du i en virksomhed i forandring? Så har vi et spændende job til dig!

Til vores daghold på lageret i Vejle søges medarbejder, der har sans for systematik, orden og produktivitet samt besidder en høj grad af fleksibilitet og forståelse for, at opgaverne skal løses. Hvis du kan genkende dig selv i dette, så læs videre!

Vi er en logistikvirksomhed, der dagligt plukker, pakker og leverer varer til sygehuse og apoteker. Omhyggelighed, effektivitet og stabilitet er nøgleord hos vores gode medarbejdere og vi søger nu en ny kollega til at indgå i vores team.

Tjellesen Max Jenne A/S
LCD Media
IT- og AV-medarbejder

LCD Media, Give

Arbejdet indebærer:

LCD Media
 • Udvikling af digitale løsninger for nogle af verdens største virksomheder
 • Tekniske tegninger og dokumentation
 • Procesudvikling og implementering af løsninger

Arbejdspladsen:

 • Vi tilbyder et job med god plads til personlig udvikling, frie rammer og løn med bonusordning
 • Du kommer til at indgå i et team af dedikerede medarbejdere, som arbejder målrettet for vores kunders succes – åbenhed, transparens og nærhed er nogle af nøgleordene
 • Vi er kendte for vores gode arbejdsmiljø og en kultur, som både vores kunder, leverandører og ansatte værdsætter højt
LCD Media
Jobindex A/S
Kørende Teamleder til Serviceafdeling - Trekantområdet

Jobindex A/S søger for Bramidan

Motiveres du af at skabe gode kundeoplevelser sammen med dit eget hold af dygtige medarbejdere? Har du forstand på hydraulik og automation? Trives du med kundekontakt med ansvar for egne kundeforløb?

Som kørende Teamleder får du ansvar for 7 erfarne Serviceteknikere, som dækker service på vores ballepressere og komprimatorer vest for Storebælt, der hovedsageligt står hos detailvirksomheder, større industrivirksomheder, lager- og logistikvirksomheder samt genbrugspladser. Foruden din Teamlederrolle er du en vigtig del af driften, hvor du kører ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear.

Nogle af opgaverne vil være:

 • 50-75 % af din tid vil gå med reparationsopgaver (akutte og planlagte) samt service- og installationsopgaver hos vores kunder
 • Udarbejde tilbudskalkulationer og assistere Projektledere på installationer
Jobindex A/S
DANISH CROWN A/S
Teknisk mestersvend til el-afdeling

DANISH CROWN A/S, Vejle

Kunne du tænke dig en teknisk lederrolle på en af verdens førende konservesfabrikker med stor frihed til egen planlægning, og hvor du får det ansvar, du tager? Vil du være vores foregangsmand på sikkerhed – både når det gælder personsikkerhed og fødevaresikkerhed?

I teknisk afdeling bliver du en del af mestersvendsgruppen der har ansvaret for den daglige ledelse af en række forskellige vedligeholdelsesteams. Samtidig samarbejder du bredt på tværs af fabrikken, hvor du får en central rolle i, at vores produktion og daglige drift forløber problemfrit.

Mere konkret betyder det, at du:

 • prioriterer, planlægger og uddelegerer de daglige vedligeholdelses- og reparationsopgaver i tæt sparring med dine kolleger
 • går forrest, når der skal løses opgaver
 • bestiller materiale
DANISH CROWN A/S
Indrykket: 
TM Solutions ApS
Salgskonsulent

TM Solutions ApS, Vejle og Slagelse

Du kommer som medarbejder til at indgå i et ambitiøst, stærkt og ungt team, hvor PERSONLIG UDVIKLING, SOCIALT SAMMENHOLD OG EN GOD LØN er i fokus!

Lige nu søger vi 4 nye kollegaer til vores kontor i Vejle og 3 nye kollegaer til vores kontor i Slagelse.

Jobbet består i at kontakte potentielle kunder via telefonen med henblik på at sælge dem et produkt. Vi lærer dig op fra bunden i alt fra produkt til salgsteknikker. Vi kommer hele tiden med løbende sparring og træning, så du kan blive en dygtig sælger.

TM Solutions ApS
Mercell Danmark A/S
Senior Sales Manager

Mercell Danmark A/S, Copenhagen, Vejle or Odense

Do you want to join a fast growing tech company and be part of an entrepreneurial environment with ambitious growth plans?

We are looking for experienced Sales Managers who can help us realize our ambitious growth plans. If you want to be part of an entrepreneurial environment, welcome challenges, and have the drive necessary to perform in a fast moving industry, this is a fantastic opportunity for you.

Preferably you will be based in the Copenhagen office, but the right candidate can also work out of Vejle or Odense. You will drive the sales opportunities from early discovery phase to closing, as well as to support demand generation activities, primarily towards private customers

 • You will drive pipeline and lead generation
 • Drive the full sales cycle
Mercell Danmark A/S
Indrykket: 
Arbejde tilbydes til den rigtige entrepenør

Jm Kabelgrav ApS, Odense, Århus, Vejle, Middelfart, Horsens og Fredericia

Har du erfaring og lyst til at være kabelgraver, tilbyder vi stillinger som:

 • Maskinfører (små maskiner 1-2,5 ton)
 • Håndfolk (3 stillinger)
 • Brolægger (3 stillinger)
 • Skydemedarbejder med jordraketter (2 stillinger)
 • Boremedarbejder til styrbar boring (2 stillinger)

Min. 3 års erfaring med kabelgravning er et krav.

Vi er et lille og forholdsvist nyetableret firma, hvor man lever efter filosofien; frihed under ansvar. Der er kontakt med lederne hver dag. Vi ønsker en god tone og orden. Fordi det er et lille firma, vil vi også gerne være fleksible og imødekommende overfor vore kommende og nuværende ansatte. Vi tilbyder en god arbejdsplads samt gode forhold.

VKCONSULTINGBid Manager, Projekt- og udbudsspecialist til Sjælland/Fyn/Trekantområdet

VKCONSULTING søger for DANREN BOGDOL A/S

For at styrke og udvikle DANREN BOGDOLs position på markedet søger vi en erfaren person, der kan være med til at udvikle forretningen i en tid, hvor god rengøring og hygiejne står højt på dagsordenen.

Du indgår i samspil med engagerede kollegaer på tværs af organisationen og har stor berøring med både salg, beregning og drift. Du bliver blandt andet ansvarlig for den samlede udbudsproces fra prækvalifikationsansøgning over opgavebesigtigelse, beregning, tilbudsudarbejdelse og udarbejdelse/formulering af kvalitets- og konceptbeskrivelse.

Dine arbejdsopgaver:

 • Håndtering af hele udbudsprocessen fra prækvalifikation til kontraktindgåelse
 • Overdragelse, idriftsættelse og mersalg i samarbejde med serviceteamet
 • Konceptudvikling af virksomhedens CSR og bæredygtighed
 • Sikre kontinuerlig markedsdialog, overvågning og konkurrentanalyse
Indrykket: 
Fertin PharmaSupervisor - produktion

Fertin Pharma, Vejle

Dit fokus skal være at sikre en stabil drift og meget høj kvalitet i vore produktionsprocesser, i Fertins non-pharma- og base produktion. I tæt samspil med den øvrige produktionsledelse, og med reference til fabrikschefen, bidrager du til at sikre et højt sikkerhedsniveau, en høj performance og du går forrest for at sikre en god og professionel omgangstone og en høj grad af trivsel blandt dine medarbejdere.

Jobbet:

 • Stillingen kræver tilstedeværelse i produktionsområderne, og ca. halvdelen af tiden vil du befinde dig i produktionen og udøve ledelse af dine nærmeste medarbejdere ift. sikkerhed, kvalitet, levering, omkostninger og trivsel
 • Som leder skal du sikre fastholdelse af allerede implementerede LEAN tiltag herunder 5S, 3C og skabe grobund for effektive skifteoverleveringer, tavlemøder, samt drive forbedringsprojekter
Fertin Pharma
Indrykket: 
Mogens Daarbak A/S
Få den bedste start på karrieren som detail-/handelselev

Mogens Daarbak A/S, Vejle eller Silkeborg

Er du klar til en dynamisk hverdag med fokus på butiksdrift og -salg, så har vi den helt rigtige elevplads til dig!

Bliv detail-/handelselev i vores afdeling i Vejle eller Silkeborg og vær med på frontlinjen. Du skal her med en enestående service sørge for, at vores kunder får den bedste butiksoplevelse.

Se mere om stillingen i Vejle

Se mere om stillingen i Silkeborg

Mogens Daarbak A/S
Sydbank
UIPath/RPA-udvikler til Operations i Sydbank i Slagelse eller Vejle

Sydbank

Vi tilbyder et spændende job i en nystartet enhed i Operations i Sydbank der hedder Operational Excellence & Automation. Operational Excellence & Automation er en nystartet afdeling, der skal understøtte og optimere driften i Operations i Sydbank. Der arbejdes med forskellige automatiseringsteknologier ligesom afdelingen har til opgave at søge nye og forbedrede måder at udføre opgaver på.

Brænder du for at arbejde med automatisering af processer, har du kendskab til RPA, og vil du være med til at opbygge en ny afdeling i Sydbank, hvor du kommer til at udvikle og effektivisere processer i tæt samarbejde med kollegaer i enheden? Så er dette job måske noget for dig?

Sydbank
Unik System Design A/S
React frontend-udvikler

Unik System Design A/S, Vejle

Kunne du tænke dig at være med til at bygge fremtidens web-ejendomsadministrationssystem? Hos Unik arbejder vi agilt og det betyder medbestemmelse, faste teams, kompetenceudvikling og en stræben efter at få kunderne tæt på.

Til vores teams søger vi nu en ambitiøs React-udvikler, der vægter en brugervenlig frontend højt. Du bliver stolt, når du leverer software, der er enkelt og brugervenligt.

Unik System Design A/S

Brænder du for UI/UX vil det være en stor fordel. Vi håber at kunne kombinere evnen til at levere en skarp frontend med en dyb forståelse for UX og med dit engagement har du mulighed for at sætte dit præg på hele organisationens UI/UX sammen med vores dygtige UI/UX’ere.

Indrykket: