195 job matcher din søgning 195 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vejen Kommune Visitator til Myndighed Ældre og Rehabilitering

Vejen Kommune, Rødding

Ældre og Rehabilitering i Vejen kommune søger en visitator til en fast stilling på 37 timer ugentligt i visitationen fra 1. august 2022. Ønsker du lidt færre timer er dette også muligt.

Vi er et tværfagligt team bestående af ergoterapeuter, fysioterapeuter og sygeplejersker. For visitationsteamets faglige sammensætnings skyld vil det være dejligt at du er sygeplejerske, men er du fysio- eller ergoterapeut skal du ikke holde dig tilbage fra at søge stillingen.

Vi håber at finde en kollega der har erfaring som visitator/myndighedsperson og gerne med færdiggjort visitatoruddannelse. Vi ser gerne at du har indgående kendskab til lovgivningen på området. Uddannelsen som visitator tilbydes såfremt du ikke har den.

Gem
Cheval Blanc Kantiner A/S
Kok til Trekantsområdet

Cheval Blanc Kantiner A/S

Kan du sætte hak ved følgende punkter?

 • Jeg brænder for at lave mad af højeste kvalitet med de bedste råvarer, sæsonen kan tilbyde
 • Jeg er faglært kok eller cater – gerne med erfaring fra restaurationsbranchen
 • Jeg har ja-tak!-hatten på og formår selv at finde en løsning på mine problemer
 • Jeg nyder at arbejde i et køkken med fantastiske kolleger – det er endda okay, at nogle har dårlig humor, bare de har humor!

Hak i nul felter? Ærligt – så skal du ikke bruge mere krudt på at læse denne jobannonce.

Hak i alle felter: Så er det nu, du skal slå læselapperne ud – for så er det måske dig, vi står og mangler!

Cheval Blanc Kantiner A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Solar Danmark A/S
Handelselever til butikken i Aarhus – EL & VVS

Solar Danmark A/S, Vejen

I kundecentret kommer du fra start til at ekspedere vores kunder ved disken, sørge for, at der er varer på hylderne og klargøre forudbestilte kundeordrer. Kort sagt: Du skal være klar til at gøre business.

Som handelselev vil du løbene blive klædt på til de forskellige arbejdsprocesser, ligesom du vil opbygge erfaring inden for de forskellige produktområder som er El, VVS, Ventilation og Værktøj. I kundecentret vil du som handelselev opleve at blive en del af et dedikeret team af kolleger, som er klar til at give dig læring, viden, erfaring og ansvar.

Solar Danmark A/S
Solar Danmark A/S
Studentermedhjælper til Solars marketingteam

Solar Danmark A/S, Vejen

Vil du være en del af et dynamisk, internationalt team, der arbejder passioneret på at give vores kunder den bedste brugeroplevelse? Og er du interesseret i at udvikle dine kompetencer inden for markedsføring? Så er du måske den nye studentermedhjælper, vi leder efter.

Du kommer som udgangspunkt til at have fokus på vores produktområder Sikring, Kommunikation & Data, og dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Tekstproduktion til sociale medier, websites, nyhedsbreve mv. på dansk og engelsk
 • Eksekvering af Solar Sikring og Solar Datas SoMe-strategi (planlægge, poste og kommunikere med følgere)
 • Opsætning af e-mails i vores Marketing Automation-system Pardot
 • Redigering af billeder i PhotoShop og InDesign
Solar Danmark A/S
LKJ BILER VEJEN A/S
Mekaniker til varebiler og små lastbiler

LKJ BILER VEJEN A/S

Vil du være en del af et af områdets bedste mekanikerteams med en uformel jargon, hvor du får en hverdag med god balance mellem arbejde og fritid?

Hos LKJ Biler Vejen forhandler og servicerer vi fem kendte bilmærker i samme bilhus. Vi har en flad struktur i ejerkredsen, som altid er lydhøre over for gode ideer. Dine arbejdsopgaver vil primært være reparationer af de mindre varebiler og lastbiler, men du kan også få opgaver som fx at lave:

 • service på og reparation af varevognslifte
 • fejlsøgning generelt
 • service på person- og varebiler
LKJ BILER VEJEN A/S
Gem
LKN Byg A/S Dygtige tømrere søges

LKN Byg A/S

Vi har travlt og søger dygtige tømrersvende til varierende arbejdsopgaver, primært på Fyn og Trekantområdet.

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring inden for tømreropgaver, du kan dit kram og går ikke på kompromis med kvaliteten
 • Kan tage ansvar for egne opgaver og se fremad
 • Du er stolt af at levere et godt stykke arbejde
 • Du er stabil, kvalitetsbevidst, ansvarsfuld, løsningsorienteret og fleksibel.

Vi tilbyder:

 • Arbejdsopgaver, der spænder vidt lige fra større planlagte til mindre serviceopgaver
 • Gode kollegaer hvor vi hjælper hinanden, har en god tone og respekt for hinanden.
 • Ordnede arbejdsforhold med løn efter kvalifikationer, pension og firmabil
 • Vi har en ”flad” ledelsesstruktur, hvor der ikke er langt fra marken til kontoret
Vejen Kommune Klaverlærer til Vejen Musikskole

Vejen Kommune

Er du vores nye klaverlærer?

Vi søger pr. 1. september eller snarest muligt en dygtig og engageret klaverlærer til timer, som læses i Vejen. Stillingen er på ca. 8/37 timer (ca. 21% ansættelse).

Har du en afsluttet musikfaglig uddannelse med hovedfag på klaver? Har du evt. undervisningserfaring, kan du motivere, inspirere, engagere og tænke nyt? Kan du arbejde både selvstændigt og i team og være struktureret? Er du humoristisk og uhøjtidelig, men velovervejet i din didaktiske tilgang til eleverne, så er det måske dig, vi står og mangler her i Vejen.

Vi er en arbejdsplads, hvor medarbejderne arbejder godt sammen på tværs og for sig, hvor der er et godt sammenhold, og hvor fagligheden er høj. Hos os er vi sammen om at skabe og videreudvikle Vejen Musikskole, som skole og arbejdsplads, og derfor er vi engageret i både det faglige omkring undervisning samt skolens sammenhæng med omverdenen og de produkter, vi leverer ud af huset.

CRH Concrete A/S
Backoffice Assistant (1-års vikariat)

CRH Concrete A/S, Brørup

Vi har brug for dig, som vil have et sabbatår, og som ønsker at arbejde i en travl virksomhed. Har du et stort servicegen, flair for IT; og er du god til at skabe overblik? Så læs videre og send os en ansøgning.

Sammen med dine nærmeste kollega har du ansvar for nedenstående opgaver:

CRH Concrete A/S
 • Afsendelse af kvalitetssikring til kunder, dvs. uploade dokumenter i fx capture, C Web og andre dokumentstyringssystemer
 • Opstart af sager – oprettelse i MDOC
 • Planlægning af værktøjskontrol – assistere med ajourføring af Excellister
CRH Concrete A/S
LyderJohnsen A/S Regnskabschef, P. Lindberg

LyderJohnsen A/S søger for P. Lindberg i Vejen

Professionel og uformel organisation, sæt dit præg på økonomifunktionen

Med reference til direktionen bliver du en vigtig sparringspartner for den øvrige ledelse, og du vil få gode muligheder for at arbejde med både strategiske og praktiske opgaver.

Du får ansvaret for ledelse af økonomiafdelingen, og som en spillende træner går du foran, tager selv fat i nogle af de praktiske opgaver, samtidig med at du leder, delegerer, motiverer og videreudvikler afdelingen.

Sammen understøtter I forretningen med relevante rapporter og analyser for herigennem at styrke den fortsat positive udvikling af virksomhedens samlede økonomi og værdiskabende funktioner. Du får ansvar for en effektiv drifts-, likviditets-, og økonomistyring herunder periodiske regnskaber samt udarbejdelse af og opfølgning på budgetter, analyser og nøgletal.

Gem
TREFOR
Familiemenneske og elektriker – er det dig?

TREFOR

Har du lyst til at være med til at sikre vandforsyningen til tusindvis af forbrugere i hele Trekantområdet? Hos TREFOR kan vi tilbyde dig et arbejde, hvor du også har tid og overskud til familien.

Som servicetekniker i TREFOR Infrastruktur bliver du en del af et fagligt dygtigt team bestående af både elektrikere og VVS-kolleger. Du får faste arbejdstider, som giver dig mulighed for at planlægge din fritid med andre spændende aktiviteter.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Planlagt vedligehold
 • Reparation og forbedringer på værker og råvandsnettet
 • Assistance på anlægsprojekter
TREFOR
Gem
BSH Hvidevarer A/S
Salgskonsulent/produkttræner

BSH Hvidevarer A/S

Vi styrker vores organisation og søger derfor en salgskonsulent/produkttræner til at varetage vores forhandlere, der lever af at sælge hårde hvidevarer. Tiltrædelse skal kunne ske snarest muligt.

Som salgskonsulent/produkttræner i BSH Hvidevarer A/S får du ansvar for eget distrikt, som dækker Midt-/Sønderjylland, Fyn samt dele af Sjælland. Du bliver en del af et stærkt og engageret team bestående af 6 medarbejdere.

Ud over salget vil dine daglige arbejdsopgaver også bestå af produktoplæringer for dine forhandlere, opdatere udstillinger og reklamemateriale samt at være med til at udvikle og implementere fremtidens digitale oplæringer. Du deltager i salgsaktiviteter i butikkerne og på messer, samt generel opfølgning hos dine kunder.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
LKJ BILER VEJEN A/S
Mekanikere med lyst til lidt mere

LKJ BILER VEJEN A/S

LKJ BILER VEJEN forhandler og servicerer fem kendte bilmærker i samme bilhus. Til vores team af dygtige mekanikere søger vi to nye mekanikere.

Vi tilbyder dig:

 • En alsidig arbejdsdag med travlhed og masser af udfordringer
 • En løbende teknisk efteruddannelse igennem vores importører
 • En uformel og uhøjtidelig omgangstone i en flad organisation

Vi forventer, at du er en rutineret mekaniker med kendskab til moderne bilers avancerede teknik, og at du har mere end fem års erfaring som mekaniker.

LKJ BILER VEJEN A/S
CRH Concrete A/S
Controller

CRH Concrete A/S, Brørup

Vi søger en ny og ambitiøs kollega til denne stilling. Er du personen, som kunne bidrage med at gøre vores afdeling endnu stærkere?

Se video om CRH Concrete A/S som arbejdsplads

Som vores nye controller vil du først og fremmest skulle indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger i økonomiafdelingen. Du vil ligeledes få stor kontakt med koncernens øvrige økonomifunktioner der omfatter RC Beton, Betongruppen RBR og Confac.

Dine vigtigste opgaver vil bl.a. være:

 • Opbygning og implementering af BI
 • Månedlig rapportering
 • Optimering af processer, KPI’er og rapportering
CRH Concrete A/S
Fødevarestyrelsen Vi søger en ny leder i VeterinærSyd - Brænder du for både faglig ledelse og personaleledelse, så har vi stillingen til dig her

Fødevarestyrelsen, Vejen

Vil du være en del af et velfungerende ledelsesteam og få masser af ledelsesmæssig sparring? Brænder du for både faglig ledelse og personaleledelse i en spændende og dynamisk enhed med 90 dygtige medarbejdere? Så er du måske vores nye sektionsleder i VeterinærSyd.

Som vores nye sektionsleder skal du være med til at lede enhedens teams, som består af engagerede medarbejdere. Du bliver nærmeste leder for ca. 25 medarbejdere. Gennem din ledelse skal du være med til at sikre, at enheden kan opfylde sine mål, at sikre trivsel, motivation og samarbejde både hos medarbejderne og på tværs af teams og enheder.

Arbejdstiden er placeret i tidsrummet kl.7-17, men du skal derudover være indstillet på varierende arbejdstider f.eks. i forbindelse med håndtering af det veterinære beredskab og andre akutte kriselignende situationer.

Louis Poulsen A/S
Packaging specialist - Barselsvikar

Louis Poulsen A/S, Vejen

Du vil få et spændende job med faglig udvikling og en unik mulighed for at arbejde med hele emballagens udviklingsforløb. Fra koncept, konstruktion, produktionen til pakning og kundes første oplevelse med produktet. Ligeledes får du muligheden for at bidrage til flere bæredygtige emballageløsninger, hvor vi har som mål, at emballagen skal bestå af fornybare materialer, der hvor genanvendte materialer ikke er mulige.

Indenfor emballage udviklingen vil du være den tværfaglige sparringspartner og bindeled imellem eksterne leverandører og vores produktudviklere, produkt ejer, indkøber og PTA afdeling.

Dine primære opgaver bliver:

 • Indgå i tværfaglige udviklingsprojekter af nye produkter.
 • Udarbejde koncept på salgstasker og emballage til nye produkter, som vi løbende lancerer.
 • Forbedre eksisterende emballage, for at reducere kundereklamationer, miljøpåvirkningen og kostreduktion.
Louis Poulsen A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Løvbjerg Supermarked A/S Lukkeansvarlig

Løvbjerg Supermarked A/S, Vejen

Trives du med tempofyldte arbejdsdage?

Jobbet som lukkeansvarlig er en blanding mellem praktiske opgaver i butikken, kassearbejde og kundeservice leveret med godt humør. Du bidrager til en høj standard i butikken, og til at give kunden en fantastisk indkøbsoplevelse. Det gør du ved at sikre, at kunden hver dag møder en ren og velopfyldt butik, der også bidrager til at alle medarbejdere har overblik og kan have fokus de rigtige steder.

Du er over 18 år, gerne studerende med butikserfaring, kan arbejde eftermiddag, aften og aftalte weekender.

Det er dig, der giver kunderne den gode service – og giver dem et smil med på vejen. Sammen med dine kolleger sørger du for, at hylderne er fyldt op, og at varerne står pænt. Du hjælper ligeledes kunderne med at finde det, de leder efter.