159 job matcher din søgning 159 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VM Kompensator A/S
Financial accountant (50%)

VM Kompensator A/S, Bække

Are you diligent and have a few years of experience within accounting and are looking for new challenges? Then we have the job for you.

VM Kompensator A/S is looking for a Financial Accountant.

We offer an independent role in a growing company, where you have the possibility to make an impact on the business. VM Kompensator, part of DENSIQ Group, will give you clear directions, targets and opportunity to develop and provide the necessary processes and tools. Sometimes you will be challenged but we believe that this will make you grow. And if you grow, our business grows accordingly.

Stenderup A/S
Reservedelschef til succesfuld virksomhed i stærk vækst

Stenderup A/S, Rødding

Vil du med på vores solide vækstrejse? Vi har for nylig overtaget mærket Bobcat, og med det brand ombord forventer vi at fordoble både antallet af kolleger og omsætningen hen over en årrække. Og her får du en vigtig rolle i at sikre, at vores reservedelsteam på 5 dygtige kolleger fortsætter vores høje standarder.

Som reservedelschef bliver du frontfigur i vores reservedelsteam sammen med 5 medarbejdere, som sidder tæt på vores dygtige serviceteam, og som altid står klar med sparring.

Her får du en alsidig hverdag, hvor du får ansvar for bl.a. at:

 • fungere som spillende træner for 5 reservedelsekspedienter og understøtte dem i deres arbejde
 • være ansvarlig for vores leverandører og brands
Stenderup A/S
Gem
Unique Human Capital Production Controller

Unique Human Capital recruiting on behalf of client

Do you want to be part of an international market-leading company? And is production controlling one of your key skills?

In the position, you will function as a competent and trustworthy sparring partner for the business. You are expected to have a general interest and an open approach towards creating relationships across the organisation. You will be involved across multiple levels and functions to deliver production performance insights and develop synergies.

You will pay special attention to creating insights into the business unit’s Cost of Material and product standard costs, drive and contribute to budget processes, improve forecasting, and provide variance analyses.

Indrykket:
Stenderup A/S
Salgs- og indkøbskoordinator til succesfuld virksomhed i stærk vækst

Stenderup A/S, Rødding

Vil du med på vores vækstrejse? Vi har netop overtaget mærket Bobcat, og med det brand ombord forventer vi at fordoble både antallet af kolleger og omsætningen hen over en årrække – og det kommer til at sætte store krav til vores indkøbsområde.

Struktureret kollega med solidt købmandskab

 • Du har gode administrative evner, og du er sulten efter af indgå de mest optimale aftaler.
 • Du er god til systemer, og det er en fordel, hvis du har erfaring med Navision – ellers lærer vi gerne fra os.

Er vi dine nye kolleger?

Stenderup A/S
Fødevarestyrelsen VeterinærSyd søger dyrlæger med interesse for dyrevelfærd og dyresundhed til fuldtids- eller deltidsstilling

Fødevarestyrelsen, Vejen

VeterinærSyd søger dyrlæger til kontrol med dyrevelfærd, dyresundhed og transportegnethed.

Vi har brug for flere dyrlægekolleger, da vi har fået flere kontrolopgaver af dyrevelfærd og vi fortsat har mange opgaver inden for dyretransportområdet. Vi søger særligt efter dyrlæger med erfaring og interesse indenfor grise, men det er ikke afgørende.

Opgaverne består blandt andet i
Vurdering af transportegnethed, dyrevelfærdskontrol og certificering af dyr i forbindelse med eksport og samhandel.

Gem
Optimum HR Supply Chain Manager til virksomhed i vækst

Optimum HR søger for kunde

Optimum HR søger for kunde i trekantområdet en dygtig Supply Chain Manager til videre styrkelse af Supply Chain området, herunder disponering, planlægning samt implementering af Supply Chain projekter.

Du får din daglige gang på hovedkontoret med reference direkte til den administrerende direktør, hvor du arbejder på tværs af ledergruppen. Din rolle bliver at varetage og optimere den daglige Supply Chain drift, udarbejde forecast beregninger og planlægning af montagekapacitet, indkøb og bestillinger hos internationale leverandører - over til at produkterne bliver samlet i montageafdelingen. Langt de fleste produkter bliver leveret fra leverandørerne forsendelses- og salgsklare til lageret.

Indrykket:
Logio Consulting A/S
Erfaren rådgiver til logistikprojekter

Logio Consulting A/S

Som rådgiver leder du logistikprojekter af forskellig størrelse og kompleksitet og af både strategisk og operationel art. Du bidrager i hele processen gennem analyse, konceptudvikling og kravspecifikationer til implementering og idriftsættelse.

Vores kunder er selv videnstunge virksomheder, og det stiller store krav til, at vi som rådgivere kan bringe øget værdi til projektet. Du er derfor god til hurtigt at forstå kundens forretning og gennemføre en analyse af udfordringerne. Din erfaring, i kombination med en naturlig nysgerrighed og kreativitet, sætter dig i stand til at udvikle nye innovative løsninger for kunden ligesom du i implementeringsfasen er vedholdende med øje både for helheden og detaljen.

Logio Consulting A/S
Gem
Ildbordet Production
Maskinmester eller lignende med håndværksbaggrund til praktisk og koordinerende projektlederrolle

Ildbordet Production, Brørup

Skal der ske noget mere i din karriere?

Så brug dine evner i en rolle, hvor du skaber struktur på vores projekter og er med til at udvikle vores produktmodeller fra første idé til færdigt produkt.

Du kommer bestemt ikke til at kede dig bag en computerskærm men får hænderne ned i både materialer og værktøjer, når du assisterer dine kolleger i at drive projektet fremad,” fortæller projektchef Michael Andersen.

Ildbordet Production
Eurofins NSC Danmark A/S
IT-tekniker til Servicedesk i Eurofins NSC

Eurofins NSC Danmark A/S, Vejen

Hvis du er fan af Microsofts forskellige software og desuden har interesse for IT-udstyr, så søger vi dig til vores IT-segregationsprojekt!

Du vil være 1. og 2. linje support i vores IT Servicedesk og det første kontaktpunkt for IT-afdelingens kunder. Hovedarbejdsopgaven består i at modtage og løse sager, der kommer ind via vores sagsbehandlingssystem eller telefonisk.

Du tilbydes som Eurofins medarbejder en pensionsordning, sundhedsforsikring samt tilknyttet uvildige rådgivere, som løbende kan guide dig.

Eurofins NSC Danmark A/S
Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S Vi søger en dedikeret analysekemiker med flair for HPLC og LCMS

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S, Vejen

Brænder du for ansvar, projektstyring og udvikling? Og vil du være med til at optimere og videreudvikle vores forretningsområde inden for vitaminanalyser samt bidrage til vores forsatte succes? Så ser vi frem til at modtage din ansøgning!

Du får ansvar for optimering og udvikling af vitaminanalysemetoder samt mulighed for at bidrage til forretningens fortsatte vækst i samarbejde med vores dedikerede og erfarne team, bestående af laboranter, kemikere og ingeniører.

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S
VM Kompensator A/S
Teknisk support

VM Kompensator A/S, Bække

Har du en teknisk baggrund og erfaring med Inventor og har du lyst til at koble det sammen med daglig kunde- og leverandørkontakt samt at supportere vores interne funktioner. Så har vi jobbet til dig

Vi tilbyder en selvstændig rolle i en virksomhed i vækst, hvor du har mulighed for at gøre en forskel for forretningen. VM Kompensator, en del af DENSIQ Group, giver dig klare retninger, mål og mulighed for at udvikle og levere de nødvendige processer og værktøjer. Nogle gange vil du blive udfordret, men vi tror på, at dette vil få dig til at vokse. Og hvis du vokser, vokser vores forretning i overensstemmelse hermed.

AL-2 Teknik A/S Produktion af løsninger til vandrensning

AL-2 Teknik A/S, Hovborg

Vil du være en del af et mindre team som skaber og leverer innovative løsninger rensning af vand og spildevand?

Vi søger en dygtig medarbejder til en fuldtidsstilling til vores produktion hos AL-2 Teknik A/S i Hovborg. Du vil være med til at skabe løsninger til spildevandsbehandling gennem varierende opgaver inden for plastsvejsning og montage.

Vi tilbyder:

 • Du bliver en del af et mindre produktionsteam
 • Meget vekslende og alsidige opgaver
 • Dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø
 • Innovativ arbejdsplads
PN Maskiner A/S
Lagerchef

PN Maskiner A/S, Rødding

Brænder du for at udvikle et lager i en virksomhed, hvor din primære opgave omhandler optimering af interne processer og systemer? Trives du med stor indflydelse på egne opgaver og en bred kontaktflade i organisationen?

Din ledelsesstil er uformel, og du løfter medarbejderne til et nyt niveau med den største selvfølgelighed og møder andre i øjenhøjde. I hverdagen deltager du aktivt på gulvet på lige vilkår med det øvrige team.

PN Maskiner tilbyder stor indflydelse på egne opgaver og fleksible arbejdsforhold med respekt for balancen mellem arbejds- og familieliv, hvor trivsel og fleksibilitet er i højsædet. Hver dag byder på mange udfordringer, som skal løses både fagligt og i samarbejde med dine kolleger.

PN Maskiner A/S
Gem
Svanerent ApS
Rengøringsassistenter

Svanerent ApS, Vejle

Kunne du tænke dig et job hos Svanerent? Vi søger nye rengøringsassistenter til vores fantastiske team, som brænder for at gøre rent og levere et højt serviceniveau.

Vi vil være de bedste til det, vi gør! Vi vil skabe en lettere hverdag for vores kunder og gøre en forskel, der er til at få øje på. Hos os bliver du en del af et uformelt og positivt arbejdsmiljø med ordnede forhold, hvor du er med til at levere et topresultat

Vi søger assistenter til rengøring i Trekantsområdet, med Vejle som udgangspunkt fra firmaadressen.

Svanerent ApS
Gem
Jobindex
Er du Danmarks bedste servicetekniker – bliv ekspert på ventiler

Jobindex søger for Gustaf Fagerberg A/S

Har du en bred mekanisk baggrund? Og kunne du tænke dig at servicere og vedligeholde mekaniske produkter af højeste kvalitet?

”Vi glæder os til at få endnu en dygtig tekniker med i vores sammentømrede team. Her bliver du nemlig ekspert på ventilområdet, hvor vi arbejder inden for mange forskellige brancher,” fortæller din kommende leder.

Som servicetekniker inden for ventilområdet kommer du til at arbejde for mange forskellige brancher, fx energi, fjernvarme, olie/gas, pharma og fødevarer. Du vil derfor komme til at arbejde on-site på fx varme- og kraftværker.

Du bringer et par års erhvervserfaring, meget gerne som servicetekniker – men det er ikke et krav.

Jobindex
Gem
Hilti Danmark A/S
Strategisk Account Manager til key account kundesegment

Hilti Danmark A/S

Se video om Hilti Danmark A/S som arbejdsplads

I rollen som Account Manager for vores Key Accounts inden for kundegruppen EL og VVS får du en hverdag med Danmarks største teknikvirksomheder, hvor du vil arbejde med rådgivende salg.

Du vil få ansvaret for at vinde store forretninger og drive innovation inden for byggebranchen. Så hvis du er innovativ, nysgerrig, og løsningsorienteret, er du måske vores nye Account Manager for vores Key Accounts.

Du får en alsidig og selvstændig hverdag, hvor du selv er ansvarlig for at planlægge og strukturere dine møder med kunder. Det betyder, at du får fleksible arbejdsdage, hvor du selv kan disponere over din tid.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Lindab A/S Lindab i Jels søger en intern sælger til portafdelingen

Lindab A/S, Rødding

Har du flair for teknisk salg og er du villig til at yde en ekstra indsats for dine kunder? Som intern sælger hos os, får du en stor berøringsflade i organisationen og du kommer til at arbejde hos én af Danmarks bedste arbejdspladser.

Dine primære opgaver er:

 • Ordrehåndtering, herunder ordreindtastning samt kontakt til kollegerne i produktionen, indkøb og lager.
 • At supportere sælgere og montører.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV