117 jobannoncer matcher din søgning 117 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
TDC NET

Energi- og Bygningstekniker med el-teknisk baggrund

Trekantsområdet

Er du motiveret for nye udfordringer med at arbejde på vores kritiske infrastruktur, primært indenfor strømforsyning og køleteknik samt bygningsteknik, så har du chancen nu.

Som tekniker i Specialproduktion, vil du få et meget bredt teknisk arbejdsområde og du vil få brug for alle dine kompetencer inden for el-området, såsom om/opbygning af eltavler, test og vedligehold af brandalarmeringsanlæg (ABA), test af generator- og batterianlæg mm. på vores No-break energiforsyning.

Dette job vil give dig en spændende mulighed for at prøve kræfter med nye opgaver og udvikle dig fagligt på nye områder.

Vejen Kommune

Skov- og naturteknikerelev

Brørup

Er du glad for natur og frisk luft og er du ikke er bange for at få jord under neglene?

Som skov- og naturteknikerelev i Vej, Park & Genbrug bliver du en del af vores naturhold. Opgaverne er mangeartede og der er sjældent to dage, der er ens. Du kommer blandt andet omkring opgaver inden for pleje og vedligeholdelse af naturområder, som for eksempel stier i landskabet med tilhørende opholdspladser, fortidsminder, vandløbsvedligeholdelse samt fældning og beskæringsopgaver, der hovedsageligt foregår i vinterhalvåret.

Conexio ApS

Softwareudvikler til softwarehus

Holsted

Vi søger en passioneret softwareudvikler, der skal supplere vores dygtige team og være nøgleperson i udviklingen af softwareløsninger, der er skræddersyet til vores kunders behov.

Du bliver en del af et dynamisk team, hvor du får betydelig indflydelse og arbejder side om side med gode kolleger under fleksible arbejdsvilkår.

Vi forventer, at du bl.a.:

  • har passion for softwareudvikling og er nysgerrig på nye teknologier
  • har erfaring med at udvikle softwareløsninger
  • har solid erfaring i .NET Framework
Holsted Børnehave

Pædagog

Holsted

Vil du være en del af et fantastisk team, der er nysgerrig på hele tiden at kunne gøre arbejdet bedre end godt? Vi er en personalegruppe med stor faglig erfaring, vi udvikler os løbende og lærer af de nye erfaringer, vi gør os.

Vi giver plads til, at børn er forskellige, og vi behandler derfor børn forskelligt for at behandle dem ens. Hos os har børnene særaftaler efter behov.

Vi tilbyder et vikariat med ansvar og indflydelse, en loyal forældregruppe og nogle dejlige kollegaer, der arbejder for at skabe de bedste rammer for børnene og det gode børneliv i vores private børnehave.

Hilti Danmark A/S

Skab fremtidens byggeri som Account Manager

Vil du være med til at forme fremtidens byggeri og bidrage til betydningsfulde projekter med store vækstmuligheder? Ønsker du at arbejde i en organisation, der prioriterer professionel og personlig udvikling?

Som Account Manager bliver du nøglepersonen, der opbygger stærke forretningsrelationer til vores kunder på Fyn og i Sydjylland. Du får frihed til at forme din egen arbejdsdag og stræber efter markedslederskab.

Vejen Forsyning A/S

Er du den nye kvalitets- og certificeringsansvarlige hos Vejen Forsyning?

Vejen

Ønsker du et job, der kombinerer kvalitet, miljø og kundefokus? Har du en god teknisk forståelse inden for forsyning? Og ligger det dig naturligt at bidrage til det gode kollegiale fællesskab? Så er du måske vores nye kvalitets- og certificeringsansvarlige.

Du vil få en bred vifte af opgaver i forhold til at sikre, opretholde og forbedre kvalitetsstandarder og overholde relevante certificeringskrav.

Hos os bliver du del af en arbejdsplads, hvor du får mulighed for både at tilgodese dit arbejds- og familieliv. Og endelig er der personalegoder som fri telefon, internet, madordning, sundhedsforsikring mv.

Vejen Kommune

Primærsygeplejerske til fast stilling i Rødding

Trives du i et miljø, hvor der er højt til loftet og hvor du har en stor grad af indflydelse på dit daglige arbejde?

Så skal du da være en del af en faglig stærk sygeplejegruppe, der er med til at udvikle de sygeplejefaglige indsatser i kommunen, fremme patientsikkerheden og arbejder med fokus på, at den enkelte borger mestrer eget liv.

Grundet flere barsler i personalegruppen, søger vi en sygeplejerske til en fast stilling på 37t/ugentligt, med tiltrædelse snarest (timetallet kan justeres efter ønske). Ren dagvagt, weekendvagt ca. hver 6. weekend og med fortrinsvis ind-møde Rødding, hvorfra vi kører ud.

Conexio ApS

Front-end softwareudvikler – dygtige kollegaer og afvekslende opgaver

Holsted

Vi søger en passioneret front-end udvikler (web), der skal supplere vores dygtige team af udviklere. Du vil være nøgleperson i udviklingen af front-end løsninger på web-projekter, der er skræddersyet til vores kunders behov.

Derudover vil du have indflydelse på UX tidligt i designforløbet, samt at hjælpe og oplære kollegaer i dine spidskompetencer.

Gem
Epoke A/S

Tekniker til Support

Vejen

Virksomheden har højsæson i vinterhalvåret, hvor arbejdsopgaverne hovedsageligt vil være support via telefon til kunder og forhandlere i både ind- og udland. Hertil kommer fejlsøgning, reklamations- og garantibehandling samt udrejse ved behov for ”service-on-site”.

I sommerhalvåret vil arbejdsopgaverne i større grad variere, lige fra service og support pr. telefon til udvikling af servicekoncepter, deltagelse i udviklingsarbejde/prototypetests, servicebesøg hos forhandlere i indland m.v.

Hos Epoke har man respekt for hinandens forskelligheder, og faglige uoverensstemmelser udfordrer ikke det sociale sammenhold.

Epoke A/S
Eurofins Miljø A/S

Weekendarbejde i Miljølaboratorium

Vejen

Se video om Eurofins Miljø A/S som arbejdspladsEurofins Miljø i Vejen søger nye kolleger over 18 år til weekendarbejde i laboratoriet. Vi søger dig, der studerer naturvidenskab eller er uddannet laborant, og som har har interesse for at arbejde i et laboratorium, hvor fleksibilitet, alsidighed og troværdighed er i højsædet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være vedligehold af udstyr, fejlfinding og opsætning af prøver på GC-MS + GC-MS/MS og LC-MS/MS.

Eurofins Miljø A/S
FORCE Technology

Enthusiastic Technical Sales Intern

Do you want to help create a more sustainable future through pioneering technology and do you have an interest in sales within the realm of cutting-edge technology?

You will be integrated into our organization and collaborate closely with core teams in each strategic market area. This includes engaging with business development managers, dedicated marketing project managers, and cross-functional teams.

FORCE Technology
FORCE Technology

HS Coordinator

Vejen

Er du interesseret i at arbejde med det gode arbejdsmiljø i en lærende organisation med fokus på optimering af arbejdsprocesser og flow?

Som koordinator indenfor optimering af person- og processikkerhedsprocesser samt driftstekniske processer bliver du en del af et team, der supporterer alle vores laboratorier indenfor kalibrering af gasmålere, lige fra lavtryk til højtryk, fra mindre gasmålere til verdens største målere.

Vi er med til at sætte standarden indenfor sporbarhed og nøjagtighed, og f.eks. er den europæiske reference for en kubikmeter gas etableret i samarbejde med os.

FORCE Technology
KAR+CO søger for Plus A/S
Gem
KAR+CO

Salgs- og eksportdirektør

Vejen

Samhandelserfaring med europæiske detailkæder, DIY-butikker, grossister og webshops.

Du får med reference til den adm. direktør, det overordnede kommercielle ansvar for at videreføre den spændende og positive udvikling, som har præget virksomheden i de seneste år. Du løber selv forrest i arbejdet med at skabe nye kunder på eksportmarkederne, hvor step et er videreudvikling af Tyskland og Sverige.

KAR+CO
Anzet A/S søger for Dan Group Alarm
Gem
Anzet A/S

Alarm- og sikringstekniker til Dan Group Alarm - Vestfyn og Trekantområdet

Trives du med udfordringerne ved både at installere og servicere sikkerhedssystemer, og besidder du evnen til at håndtere projekter fra start til slut med et bredt overblik og solid projektstyring?

Dine opgaver inkluderer:

  • Kørende tekniker for erhvervskunder, inklusiv detailhandel, samt enkelte privat kunder
  • Installation af alarmer, videoovervågning og adgangskontrolsystemer.
Vejen Kommune

2 familieplejekonsulenter søges til Børn og ungeenheden - opnormering

Brørup

Vi søger 2 familiekonsulenter til én fast stilling (opnormering) samt et vikariat i en begivenhedsansættelse der sammen med 2 dygtige kollegaer, understøtter at vores anbragte børn og unge får de bedste udviklingsmuligheder i deres plejefamilier eller netværksplejefamilier.

Som familieplejekonsulent hos os er dine primære arbejdsopgaver at finde det rette match mellem barn og plejefamilie, råde, vejlede og understøtte plejefamilien i deres arbejde med barnet/den unge – dette i tæt samarbejde med barnets/den unges myndighedsrådgiver.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Nordelektro A/S

Elevatorteknikere til Fyn, Trekantsområdet, Øst- og Nordjylland

Vi har vundet vores største aftale nogensinde og søger nu flere elevatorteknikere til Jylland og Fyn.

Se video om Nordelektro A/S som arbejdsplads

Det er med stor stolthed, at vi nu kan dele nyheden om, at Nordelektro er valgt som leverandør af elevatorservice via Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI). Som SKI-leverandør skal vi udføre lovpligtige eftersyn og vedligehold af elevatorer i Region Nordjylland samt i 15 kommuner i Jylland og på Fyn.

Derfor søger vi nu en masse nye, teknisk stærke elevatorteknikere til at hjælpe os med den spændende opgave.

Nordelektro A/S
Comentum ApS søger for Solar A/S
Gem
Comentum ApS

Senior Financial Controller

Vejen

Med reference til selskabets Accounting Manager og Director, Finance søger vi en Senior Financial Controller, der vil indgå i et stærkt team på pt. i alt 21 kolleger. Dine primære arbejdsopgaver vil være controlling af udvalgte områder af forretningen.

Der arbejdes løbende på at automatisere dele af og hele opgaver, hvorfor det er vigtigt at forstå de underliggende processer og sammenhænge. Det arbejde vil du få en rolle i, hvorfor det er vigtigt at kunne forholde sig kritisk og konstruktivt til, hvordan opgaverne løses i dag og kan løses i morgen.

Eurofins Miljø A/S

Laborant til vandanalyser

Vejen

Brænder du for at være med til at sikre en god vandkvalitet i Danmark? Prioriterer du et godt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder, både hvad angår faglighed og det sociale sammenhold? - Så er det er måske dig vi mangler.

Som medarbejder i Uorganisk Vand afdelingen, er du en del af et team på ca. 30 medarbejdere bestående af laboranter, laboratorieassistenter og kemikere. Vi udfører en bred vifte af kemiske analyser som fx Cyanid, Bi5, COD, anioner, Kjeldahl og øvrige næringsstofanalyser. Metodemæssigt spænder vi ligeledes vidt med titrering, gravimetri, spektrofotometri, CFA etc. – nogle udføres i et klassisk set-up, mens der til andre anvendes analyserobotter.

Eurofins Miljø A/S
Wekoagro Machinery

Servicetekniker

Føvling

Er du selvstændig og ansvarsbevidst?Kunne du tænke dig et alsidigt job i en professionel virksomhed?Så er du måske vores nye servicetekniker til vores Lundtofte-afdeling.

Vi oplever stor vækst og søger i øjeblikket en kollega, der har lyst til at blive en del af et dygtigt og engageret team. Der kan forekomme klargøringsarbejde på værkstedet af diverse maskiner. En del af arbejdet kan også foregå ude ved kunderne, hvor du vil fungere som udekørende montør.

Wekoagro Machinery

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV