157 job matcher din søgning 157 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FORCE Technology
Lagermedarbejder

FORCE Technology, Vejen

Har du styr på logistik og lager? Vi søger en lagermedarbejder til vores kontor i Vejen – er det dig?

Du vil indgå i et team på 2-3 kollegaer, som arbejder med varemodtagelse, intern transport til vores kalibreringsanlæg og til sidst returforsendelse til vores kunder efter endt kalibrering. Dine opgaver vil blandt andet bestå i:

 • Varemodtagelse, herunder registrering af varer og flow-målere og billeddokumentation heraf
 • Ud- og indpakning af målersystemer i trækasser
 • Vareforsendelse, herunder registrering og dokumentation
FORCE Technology
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Sæsonmedarbejder til Agro-laboratorium

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Som sæsonmedarbejder i vores Agro-laboratorium i Eurofins Steins, kommer du til at indgå i et team bestående af 3dygtige kollegaer. Græssæsonen er lige om hjørnet og det betyder at antallet af græsprøver stiger markant. Vi søger derfor nogle medarbejdere som kan bidrage til håndteringen af den store mængde prøver.

Dit primære arbejde vil bestå i at neddele og kværne græsprøverne, samt neddele gylleprøverne. En vigtig opgave i den samlede proces, da du har ansvaret for at prøverne er i stand til at blive analyseret. Det er derfor også vigtigt at du er fokuseret, kvalitetsbevidst og ikke mindst effektiv.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Louis Poulsen A/S
Økonomielev

Louis Poulsen A/S, Vejen

Til vores økonomiafdeling i Vejen, søger vi en ansvarsbevidst elev med flair for tal og IT til start den 1. august 2021.

Som økonomielev i Louis Poulsen, vil du blive stillet forskellige og spændende opgaver. Vi sikrer, at du får den bedste uddannelse, med en hverdag hvor opgaver og ansvar er tilpasset din uddannelse og personlige udvikling. I takt med din fortrolighed med opgaverne, vil vi kontinuerligt stille opgaver som både udfordrer og udvikler dig.

Du kommer til at få en stor berøringsflade i organisationen, og vil få 9 kompetente og dygtige kollegaer, der alle vil bidrage til en god faglig udvikling i hele elevperioden. Du har direkte reference til Finance Manager, og under hele elevtiden vil du være tilknyttet en elevansvarlig.

Louis Poulsen A/S
Mulighed for hjemmearbejde
NCC Danmark
Erfaren produktions-/projektleder til NCC Råhus og Beton

NCC Danmark, København

Kunne du tænke dig et varigt job hos en Danmarks førende entreprenørvirksomheder inden for råhus- og betonarbejde?

I denne rolle bliver det dig, der skaber fundamentet for NCCs byggeriarbejde, som en del af et team med stolte traditioner.

Sammen med dine engagerede kolleger leder du en egenproduktion inden for beton- og montagearbejde. I starten af et projekt er du på kontoret, men du bruger det meste af din arbejdstid på byggepladsen.

Her står du bl.a. for, at:

 • tilrettelægge arbejdsplaner og planlægge produktionen herunder tidsplaner
 • styre den daglige produktionsledelse og følge op
 • optimere byggeprocesser og produktionen – fx med 3D og Tillidsbaseret Lean-metoden
NCC Danmark
Assistance HR Partners A/S
Er du skarp i et køkken og klar på en fleksibel hverdag? Så er det dig vi står og mangler!

Assistance HR Partners A/S søger for kunde

Er du skarp i et køkken og klar på en fleksibel hverdag? Så er det dig vi står og mangler!

Vi står og mangler vikarer som har lyst til at rejse ud og arbejde hos vores fantastiske kunder. Så er du uddannet inden for køkken- og kantineområdet eller har erfaring herfra – så læs endelig videre!

Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at opruste vores vikarkorps.

Vi, hos Assistance HR Partners, er eksperter, vi er nysgerrige og vi har det sjovt. Dog er det vigtigste for os at finde de rette mennesker. Det er vores passion!

Som vikar hos Assistance HR Partners er du vores guld. Vi sætter derfor stor pris på dig, og hvordan du trives. Vores filosofi er at glade vikarer bidrager til glade kunder. Derfor er det vigtigt for os at lære dig at kende. Du er ikke bare et nummer i en database – du er vores kollega.

Assistance HR Partners A/S
Indrykket: 
Mulighed for hjemmearbejde
b.n.t scandinavia ABDansktalende intern sælger

b.n.t scandinavia AB, Arlöv, Sverige

Er du interesseret i salg, har et stærkt fokus på resultater og nyder et job med fokus på service og tilfredse kunder. Så kan du være vores nye interne sælger!

Som intern sælger er du ansvarlig for dit eget distrikt med dine egne kunder med tilhørende budgetansvar. Du skal aktivt behandle den eksisterende kundebase via telefon, e-mail og teams. Du vil arbejde som en traditionel sælger i ordets rette forstand og kæmpe for dine ordrer.

Men den eneste forskel er, at du gør det digitalt på en eksisterende behandlet kundebase. Alle møder finder sted som bookede besøg digitalt samt behandling via telefon og e-mail. Du rapporterer ugentligt til salgschefen. Alle ordrer du tager, indgår i vores forretningssystem NAV.

Hjemmearbejdsplads
Red HatDansktalende telefonværtinder/-vært/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Webhelp søger nye ambitiøse kundeservicemedarbejdere til hjemmearbejde

Webhelp

Har du vindermentalitet, vil du arbejde hjemmefra og vil gøre dit bedste for at give kunderne en professionel oplevelse? Så er det dig vi leder efter!

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder.

Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for kunde

Koordinator - QA

Implementering af kvalitetsstyring * Reklamationsbehandling * Procesoptimering

Med reference til den tekniske chef, der ligeledes er kvalitetsansvarlig i virksomheden, og i tæt samarbejde med den øvrige organisation, skal du tage lederskabet i forbindelse med udvikling, implementering og forankring af processer, der skal optimere den samlede kvalitetssikring i hele resultatkæden.

Dit ansvar bliver at have styr på alle papirer, herunder også løbende ajourføring af produktdokumentation, montagevejledninger og afvigelsesrapportering mv. Ligeledes skal du opbygge og vedligeholde virksomhedens dokumenthåndteringssystem.

Herudover bliver du ansvarlig for den løbende kvalitetsuddannelse i organisationen, så medarbejderne til enhver tid er motiverede, og i stand til at efterleve de krav til rutiner og processer, der stilles.

Indrykket: 
Louis Poulsen A/S
Planlægger til Supply Chain

Louis Poulsen A/S, Vejen

Louis Poulsen er i en fortsat rivende udvikling, og vi søger derfor en engageret og dygtig planlægger til Supply Chain, der har lyst og motivation til fortsat at sikre leveringsevnen til vores kunder. Du får med din viden og kompetence, mulighed for at bidrage til at understøtte end-to-end flowet gennem virksomheden.

Vi står overfor store ændringer i vores tankesæt og arbejdsgange. Disponering, forecast og planlægning er samlet under en enhed – Logistik. Det betyder, at planlægningen er under udvikling, og det fremtidige set up vil være med lean flow principper som guideline.

Planlægningsteamet består i dag af 4 dygtige medarbejdere, som arbejder med planlægning inden for et specifikt område.

Louis Poulsen A/S
Nilfisk A/S
Kørende Distriktschef til Nilfisk Consumer produkter med ansvar for Fyn/dele af Trekantområdet

Nilfisk A/S

Trives du i et job med stor frihed, selvstændigt ansvar og masser af spillerum til at skabe succes?

Nilfisk Med udgangspunkt fra din bopæl får du selvstændigt ansvar for salget af Nilfisk Consumer produkter indenfor byggemarkeder og hvidevarer SDA-butikker.

Jobbet indebærer, at du er budget- og omkostningsansvarlig for dit distrikt, hvor du bl.a. identificerer potentielle nye kunder samt vedligeholder og optimerer relationerne med eksisterende kunder.

Nilfisk A/S
Vejen IdrætscenterDaglig leder af afdeling med fokus på folkesundhed i Vejen Idrætscenter/SportsCenter Danmark

Vejen Idrætscenter

Er du vores nye kompetente leder, der kan videreudvikle vores afdeling for folkesundhed? Kan du skabe inspirerende fællesskaber og koncepter inden for folkesundhed og idræt? Så er det dig vi mangler på vores hold!

Jobbet:

 • At have en initiativrig tilgang til at motivere borgere til øget aktivitet.
 • At skabe rammer der øger borgernes lyst til at få et sundere liv.
 • Udvikling af koncepter – både med fysiske og mentale tilbud.
 • Som ny kollega skal du indgå i centrets udvikling og får en nøglerolle i at lede og udvikle afdelingen for folkesundhed og motion i et af Danmarks største sportscentre.
 • Indgå i et tæt samarbejde med centrets øvrige ledere og ansatte – herunder specielt kollegaer i og omkring trænings- og svømmecenter.
Jobboozt ApSdanbolig, VEJEN SØGER EJENDOMSMÆGLER !

Jobboozt ApS søger for danbolig

Er du klar på nye udfordringer? Er du positiv, en aktiv holdspiller og kan du stadig sælge en masse boliger?

Så er du en udadvendt særling med kendskab til gode kundeoplevelser har vi brug for dig! danbolig Vejen er en mindre butik med stor vækst og med dig på holdet håber vi på, at denne vækst fortsætter.

Opgaver, bl.a. (primært):

 • Fremvisninger
 • Åbne huse-arrangementer
 • Opfølgning på køberkartotek
Jobboozt ApS
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for kunde

Teknisk profil med erfaring i optimering af processer

Kan du skabe datagrundlag og systemer for en kommende supply chain-struktur?

Med reference til direktøren, bliver du den bærende nøgleressource i udvikling og implementering af en ny supply chain- og datastruktur, etableret på fundamentet af virksomhedens nuværende ERP-system.

Den røde tråd i din opgaveløsning bliver design af værktøjer, der kan understøtte en datadrevet driftsstyring og en løbende optimering af datagrundlag og rapportering.

Du tilbydes en nyoprettet stilling i en solid og veletableret projektvirksomhed, hvor du får mulighed for at prøve dig selv og dine evner af.

Indrykket: 
Martinsen Rådgivning & Revision Erfaren revisor til vores kontor i Vejen

Martinsen Rådgivning & Revision

Vi sætter en ære i at levere kvalitetsydelser og god service. Altid med vores kunder i centrum. Vi løser spændende opgaver for spændende kunder i og omkring Vejen, og også i Syd- og Sønderjylland.

Som erfaren revisor har du en bred vifte af opgaver. Arbejdsdagen kan til tider være hektisk, men fleksibilitet i tilrettelæggelse af arbejdet gør, at du får en udfordrende dag. Vores dagligdag er præget af afveksling mellem kendte, tilbagevendende og helt nye opgaver.

Opgaverne spænder vidt hos vores kunder, som omfatter selskaber såvel som personligt drevne virksomheder. Du er med til at sikre den gode kundeoplevelse, hvor dine primære opgaver bliver:

 • Selvstændig kundeportefølje og direkte kundekontakt
 • Samtlige forhold inden for vores fagområder
 • Rådgivning i bred forstand
 • Specialopgaver, herunder køb/salg, virksomhedstransaktioner m.v.
Bravida Danmark A/S
Afdelingsleder til el-projektafdeling i Kolding

Bravida Danmark A/S

Har du evnen til at koordinere på højt plan, tage ansvaret og via en stærk relaterende tilgang til både medarbejdere og kunder, være den der skal stå i spidsen for afdelingen og vores el-projekter?

Du kan blive en aktiv del af Bravidas vækstrejse og med fokus på at have det bedste team i branchen sikre at skabe de helt rigtige kundetilbud og effektivt eksekverer på leverancerne.

Som afdelingsleder for vores el-projekter i Bravida Kolding refererer du til afdelingschefen for El Kolding, der er en del af Bravidas Region Syd. Du får en bred og ansvarsfuld rolle med økonomisk, ledelsesmæssigt og teknisk ansvar for afdelingens medarbejdere bestående af i alt 3 funktionærer samt 22 timelønnede.

Bravida Danmark A/S
Vejen KommuneByggesagsbehandler

Vejen Kommune

Vil du være med til at fortsætte det høje serviceniveau, som vi er kendt for i Vejen Kommune? Vi har travlt på byggesagsområdet og har en kollega, der har søgt nye udfordringer. Derfor mangler vi dig, der synes, at det er spændende at arbejde i en mindre kommune.

I vores daglige arbejde prioriterer vi den gode dialog og at finde løsninger i samarbejde med virksomheder, samarbejdspartnere og borgere. Derfor er det vigtigt, at du har gode kommunikative evner.

Dine opgaver bliver

 • Byggesagsbehandling herunder helhedsvurderinger
 • Planadministration, herunder landzonetilladelser og administration af lokalplaner
 • Dialog med borgere, virksomheder og samarbejdspartnere om deres projekter og byggemuligheder
CervelloNeuropsykolog – klar til neurorehabilitering?

Cervello

Cervello er en startup-virksomhed med en klar ambition: Sammen med kommuner, borgere, pårørende og fagspecialister vil vi bidrage til, at mennesker ramt af en alvorlig hjerneskade kommer hurtigere og bedre tilbage til fællesskabet. Ambitionen kræver fagligt dedikerede medarbejdere, som har modet til at indgå i et specialiseret, tværfagligt miljø og gentænke nutidens neurorehabilitering. Det er dem, vi er på udkig efter nu.

Som en del af Cervello-teamet kan du se frem til en udfordrende og alsidig hverdag, hvor de primære arbejdsopgaver vil være, at:

 • Foretage neuropsykologisk udredning og kognitive tests samt lave anbefalinger til indsatser
 • Gennemføre støttende samtaler, psykoedukation og vejledning af kriseramte familier
 • Deltage i udskrivnings- og hjemtagningssamtaler, statusmøder i borgerens forløb samt screene for følgevirkninger af hjerneskade som f.eks. angst og depression.
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Marketingkoordinator til Steins Laboratorium A/S

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Hos Eurofins Steins søger vi lige nu en kreativ og selvstændig marketingkoordinator. Opgaverne er mange og vi ser derfor gerne at du har et bredt interessefelt. Du vil bla. få ansvaret for vedligehold og opdatering af content på hjemmesiden, digital kommunikation med B2B kunder, billede- og videoredigering samt tekstforfatning og korrekturlæsning. Som marketingkoordinator hos Eurofins Steins vil du indgå i salgs- og marketingsteamet og servicere food/feed Business Units og selskaber i Danmark.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Arbejde professionelt med markedsføring på hjemmeside og andre digitiale kommunikationskanaler, eksempelvis LinkedIn
 • Billede- og videoredigering
 • Grafiske opsætninger og illustrationer (erfaring med InDesign og Photoshop er en fordel)
Eurofins Steins Laboratorium A/S
BRODAL Search & SelectionINDKØBER

BRODAL Search & Selection søger for Energi Innovation i Vejen

Har du erfaring med internationalt indkøb af store kontraktuelle leverancer til projekter eller produktion med fokus på ”Just in time”? Og kan du tænke supply chain og dermed sikre den rettidige levering af produkterne samt pleje og udvikle eksisterende og fremtidige leverandørrelationer? Så har du muligheden for at indgå i et dynamisk og innovativt team.

SOM INDKØBER varetager du virksomhedens Supply Chain til projekterne. Du skal i et tæt samarbejde og koordinering med virksomhedens ledelse og projektledere varetage indkøb af varer til brug for opførelse af EPC løsninger inden for solcelleparker. Derudover er du ansvarlig for logistikken og skal sikre, at produkterne leveres til tiden, til rette pris og kvalitet.

Vi tilbyder et afvekslende job i en uformel og dynamisk organisation i rivende udvikling, som har domicil i Vandel, nær Billund - midt i en af virksomhedens største solpanelparker.