180 job matcher din søgning 180 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Tican Fresh Meat A/S
Slagteriarbejdere til nyt frysehus i Brørup

Tican Fresh Meat A/S

Vi har travlt og søger friske og arbejdsomme slagteriarbejdere (m/k) til nyt frysehus. Gerne erfaring med lager, frysehus og logistikarbejde. Dog ikke et krav.

Den ugentlige arbejdstid er ca. 40 timer fordelt på 5 dage. Den daglige arbejdstid er endnu ikke fastlagt. Vi forventer en arbejdstid fra ca. kl. 05:00 til kl. 14:30 eller efter aftale.

Vi forventer, at du:

 • Er fyldt 18 år
 • Har en effektiv arbejdsstil og trives i en aktiv og humørfuld afdeling
 • Er seriøs og stabil med hensyn til fremmøde
 • Har et truckkort og evt. et CE-kørekort (lastbilkørekort til anhænger)
Tican Fresh Meat A/S
Louis Nielsen A/S
Optiker til Vejen

Louis Nielsen A/S

Brænder du for at levere enestående kundeservice og levere et højt professionelt niveau indenfor synsprøver og linsekontroller?

Louis Nielsen A/S

Louis Nielsen har stor fokus på at levere en enestående kundeservice i vores forretninger. Vi søger derfor en optiker, som hver dag brænder for at levere det høje professionelle niveau vi forventer indenfor synsprøver og linsekontroller.

Din hovedopgave vil bestå af synsprøver, men kan bl.a. også omfatte produkt- og kunderådgivning, kontaktlinsetilpasning og aftercare. Hos Louis Nielsen vil du også vejlede kunderne professionelt på bl.a. IOP-målinger og Fundus-billeder, som en del af synsprøven.

Vores butikker har et højt aktivitetsniveau, og som optiker i Louis Nielsen skal du være forberedt på, at du får en travl og udfordrende hverdag, hvor teamwork og vellykket informationsoverlevering er kernen i en velfungerende butik.

Louis Nielsen A/S
Nature Energy Biogas A/S
Nature Energy Holsted søger chauffør, der gør en forskel – er det dig?

Nature Energy Biogas A/S

Nature Energy Holsted søger en chauffør til transportopgaver til og fra biogasanlægget, der ligger på Grindstedvej 4, 6670 Holsted.

Du har nedenstående faglige kvalifikationer:

 • Kørekort C og E samt gyldigt EU kvalifikationsbevis
 • Du har førerkort til tachograf
 • Erfaring med chaufførjobbet – gerne inden for landbruget

Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer pr. uge. I uge 1 arbejder du torsdag og fredag fra kl. 05.15-18.15 og lørdag kl. 05.15.-15.15, og i uge 2 arbejder du mandag og tirsdag kl. 05.15-18.15, onsdag kl. 05.00-20.00. Derefter har du fri en uge. Der er behov for, at du er fleksibel med hensyn til mødetider og ekstra timer.

Nature Energy Biogas A/S
Gem
Mansoft A/S
Er du IT-supporter, og har du lyst til et spændende og alsidigt job indenfor konsulentbranchen, så er du måske vores nye supportkonsulent?

Mansoft A/S

Mansoft A/S er et IT-konsulenthus med over 100 konsulenter. Vi er i rivende udvikling og for at kunne sikre vores kunder en fortsat høj kvalitet, søger vi nu nye kolleger, der kan levere den rette IT-support til såvel private som offentlige kunder i og omkring Trekantsområdet.

Som IT-supporter vil du komme til at arbejde med både servicedesk-, walk-in- samt onsite support. Du vil typisk arbejde hos én kunde ad gangen, hvor du vil være med til at sikre en solid og stabil support. Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt, men vil blandt andet indebære:

 • Support af applikationer (Office 365)
 • Support af operativsystemer (Windows 7/10)
 • Klargøring, installation, vedligeholdelse samt fejlfinding på slutbrugerens arbejdsstationer
 • Konfiguration og support af printere
 • Support af mobiltelefoner (Android/iOS)
Mansoft A/S
ENVO-DANMedarbejdende værkfører

ENVO-DAN, Vejen

ENVO-DAN oplever fremgang og søger derfor en medarbejdende værkfører, så hvis du er faglært håndværker indenfor metalfaget, med fagligheden & overskuddet i orden – Så har vi jobbet til dig.

Motiveres du med mange små projekter, hvor du som medarbejdende værkfører kan sætte dit præg på dagligdagens trivsel og kvalitet. Så kan ENVO-DAN tilbyde dig et spændende arbejde med mulighed for at få en selvstændig hverdag, hvor det er dig som har ansvaret for værkstedet, med ref. til CEO.

For at få succes i jobbet skal du:

 • Lede & fordele arbejde til 6-8 dygtige medarbejdere på gulvet
 • Planlægning af projekter
 • Sikre en høj kvalitet
Gem
LKN Byg A/SDygtige tømrere søges

LKN Byg A/S

Vi har travlt og søger dygtige tømrersvende til varierende arbejdsopgaver, primært på Fyn og Trekantområdet.

Vi forventer, at du :

 • Har erfaring inden for tømreropgaver, du kan dit kram og går ikke på kompromis med kvaliteten
 • Kan du tage ansvar for egne opgaver og se fremad
 • Du er stolt af at levere et godt stykke arbejde
 • Du er stabil, kvalitetsbevidst, ansvarsfuld, løsningsorienteret og fleksibel.

Vi tilbyder:

 • Arbejdsopgaver der spænder vidt lige fra større planlagte til mindre serviceopgaver
 • Gode kollegaer hvor vi hjælper hinanden, har en god tone og respekt for hinanden.
 • Ordnede arbejdsforhold med løn efter kvalifikationer, pension og firmabil
Gem
LKN Byg A/SEntreprenør

LKN Byg A/S

Arbejdet er afvekslende men med en del fjernevarmeopgaver og udføres på forskellige arbejdspladser på Fyn og i Trekantsområdet.

Vi forventer at du :

 • Har erfaring med varierende entreprenøropgaver samt kørsel med mindre maskiner.
 • Kan tage ansvar for egne opgaver og se fremad
 • Du er stabil, kvalitetsbevidst, ansvarsfuld, løsningsorienteret og fleksibel.
 • Kloaktrin 1 og 2 vil være en fordel
 • BE-kørekort en fordel, men ikke et krav.
 • Du har et godt humør og er en "holdspiller"

Vi tilbyder :

 • Gode kollegaer hvor vi hjælper hinanden.
 • God tone og respekt for hinanden
 • God løn og pension samt firmabil
 • En "flad" ledelsesstruktur, hvor der ikke er langt fra marken til kontoret.
Gem
Jobindex A/S
Supply chain coordinator

Jobindex A/S søger for anonym virksomhed

Er du skarp til koordinering og planlægning? Og kunne du tænke dig at udfolde dit talent for indkøbs- og logistikprocesser hos en virksomhed, hvor du er med til at optimere vores supply chain-setup?

”Du får en spændende rolle, hvor du virkelig får mulighed for at nørde med tallene, arbejde systematisk med vores processer og være den, som får det hele til at gå op i en højere enhed,” fortæller din kommende leder.

Vil du vide mere? Klik her.

Jobindex A/S
Vejen KommuneBørnecenterleder til Gesten Børnecenter med tiltrædelse 1. januar 2022 eller snarest herefter

Vejen Kommune, Brørup

Vejen Kommune søger ambitiøs og målrettet børnecenterleder til Gesten Børnecenter med tiltrædelse 1. januar 2022 eller snarest herefter.

Som børnecenterleder i Vejen Kommune skal du være en synlig rollemodel og katalysator for børnecentrets værdier og målsætninger og kunne sætte dig selv i spil, da udvikling af alle børns læring er børnecentrets kerneopgave.

Gesten Børnecenter er et lokalt kraftcenter bestående af børnehave, SFO og skole. Vi leder efter dig, der med faglige lederkompetencer og hjertet på rette sted, har lyst til at stå i spidsen for dette skønne Børnecenter, hvor du med egenskaber – som strategi, empati, selvrefleksion og kommunikation kan fremstå, som det fyrtårn der kan videreudvikle vores børnecenter.

PN Maskiner A/SLANDBRUGSMEKANIKERE SØGES

PN Maskiner A/S, Rødding

Vi oplever overordnet set en positiv udvikling, der skaber behov for nye medarbejdere. Denne gang på værkstedets landbrugsside. Vi søger derfor to uddannede landbrugsmaskinmekanikere med speciale i traktorer og/eller høstmaskiner til at supplere værkstedets 18 mand store hold. Kendskab til New Holland produkter vil dog være en fordel, men absolut ikke et krav.

Vi kan tilbyde en alsidig arbejdsdag, hvor du vil få stor frihed under ansvar. Der vil blive tale om varierede arbejdsdage med fokus på fejlfinding og reparation samt klargøring af nye og brugte maskiner. Der vil være arbejde på såvel værkstedet som i marken.

Du skal være en holdspiller, som tager ansvar og samtidig kan arbejde selvstændigt. Du er villig til at yde en ekstra indsats, når opgaverne kræver det, og du er engageret og brænder for løbende at dygtiggøre dig og lære nyt.

PN Maskiner A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Astellas Pharma A/SRe­gu­la­tory Affairs Com­pli­an­ce Manager

Astellas Pharma A/S

Reporting into the RA lead for the Nordics, this role will focus on the Regulatory compliance activities across the Nordics cluster for assigned products. This will involve the timely preparation, submission, conduct and follow-up of new Marketing Authorization and Life Cycle Management applications to the national competent authorities. This position will provide regulatory guidance to multidisciplinary teams in order to meet regulatory demands (legislation and guidelines) and ensure high quality labelling translation and compliant printed packaging materials of marketed products. Part of the focus of this role will also ensure RA stays updated on relevant EU and local regulations and guidelines. Key activities for this role are noted below:

 • Support implementation locally of new initiatives, management tools or processes ensure that processes, procedures and regulatory files are well documented in up to date
Hjemmearbejdsplads
Gem
Astellas Pharma A/SMedical Manager Oncology - Nordics

Astellas Pharma A/S

The Medical Manager is responsible for the implementation of the medical strategy (Core Medical Plan) in the designated therapeutic area. The role is accountable at affiliate level for coordinating and executing medical/scientific activities in order to:

 • Understand the local external environment and data gaps
 • Translate insights into strategies and activities
 • Ensure the information needs of key stakeholders are fulfilled for the safe and appropriate use of
 • Astellas products. Key activities are noted below
 • Providing strategic medical and scientific expertise in support of all affiliate Medical Affairs deliverables and cross-functional activities
Kleven & Partners Rekruttering ApSPurchase Manager

Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for Eurofins i Vejen

Kunne du tænke dig at høre mere om en stilling, hvor du kommer til at arbejde med indkøb i en stor international organisation?

Du får ansvaret for at sikre en omkostningseffektiv og on-time leverance af varer og udstyr til alle Eurofins-selskaber i Danmark. Derudover vil du stå for koordinering af indkøbsprojekter, indhentning af tilbud og at komme med indkøbsanbefalinger til de forskellige selskaber/afdelinger i Eurofins i Danmark.

Videre skal du stå i spidsen for at etablere og vedligeholde masterdata i samarbejde med Eurofins’ shared servicecenter i Polen.

Unique Human CapitalBusiness Unit Manager, Serology

Unique Human Capital recruiting on behalf of Eurofins Serology in Vejen

People Manager with a natural science background who wants to join the growth journey of Eurofins Serology unit.

As Business Unit Manager for Eurofins Serology, you will be responsible for optimization and automation of the analysis laboratory’s procedures and equipment, planning, and processes. Short delivery time, high quality in delivery, highest efficiency, and flexibility are key aspects for Eurofins Serology and therefore, it is your responsibility to make sure that the unit always are performing at its best.

Your responsibility covers everything in the Serology unit from management, P/L improvement initiatives, optimization/automation, lean and quality.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Habitus
Sygeplejefaglig konsulent til vores botilbud i Nordsjælland

Habitus

Har du lyst til at være en del af et stærkt sundhedsfagligt team, hvor vi sikrer den bedste sygepleje-faglige support til vores botilbud? Trives du i et alsidigt job, hvor du arbejder selvstændigt og med din faglige kompetencer kan bidrage til at skabe gode liv? Brænder du for at give viden fra dig, når du agerer sparringspartner for ledere og medarbejdere? Så er du måske vores nye kollega.

Som sygeplejefaglig konsulent bliver du en del af vores sundhedsfaglige team, der dagligt supporterer vores botilbud i forhold til undervisning/vejledning indenfor det sundhedsfaglige område. Du vil få en kontaktflade med pædagogerne og deres ledelse, og du vil primært være tilknyttet vores botilbud i Nordsjælland. En del af din arbejdstid vil foregå på botilbuddene, hvor du bl.a. afholder interne audits og sikrer den daglige kvalitet.

Habitus
St. Andst EfterskoleViceforstander - Til ordblindeefterskole i udvikling

St. Andst Efterskole, Vejen

* Indflydelse * Ansvar * Ledelsessparring

Som viceforstander skal du være det strukturelle bindeled mellem ledelse og personale. Du vil desuden være en vigtig sparringspartner pædagogisk og strategisk med den øvrige ledelse. Ledelsen består af forstander, viceforstander og pædagogisk afdelingsleder.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Skabe overblik og gennemsigtighed i elevernes og medarbejdernes hverdag
 • Ansvarlig for årshjul for ledelsen og administrationen
 • Ansvarlig for opdatering og beskrivelse af skolens styringsdokumenter og procedurer
 • Sikre overholdelse af ministerielle deadlines
 • Overordnet IT-ansvarlig – herunder ansvar for elevernes hjælperedskaber
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Ikast-Brande Kommune
Dagplejere søges

Ikast-Brande Kommune

Har du et ønske om at arbejde med de mindste børn, og har du et ønske om en selvstændig hverdag, hvor du selv står for at planlægge dagen – så er her drømmejobbet.

Du har lyst til at åbne dit hjem for fire små børn 0-2,9 år og deres familier. Du har lyst til at skabe den trygge og nære relation til børnene og samtidig indgå i en professionel og fagligt stærk dagpleje.

Du får et arbejdsliv, som kan passe godt til hele din familie - har du barn under 2,9 år, kan barnet indgå i din dagpleje, og du får mulighed for udeliv, fællesskaber og arbejdsglæde.

Som dagplejer arbejder du 48 timer om ugen, og derfor får du 7 afspadseringsdage om året og yderligere 2 dages afspadsering for deltagelse i aftenmøder samt overenskomstmæssig ferie.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Erfaren Softwareudvikler til Eurofins’ OneIT

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Er du en dygtig og systematisk softwareudvikler og brænder du for at være i et miljø, hvor fleksibilitet, selvstændighed og udvikling er kerneværdier for vores hverdag, så læs videre her!

Som softwareudvikler hos OneIT vil det være din fornemmeste opgave at videreudvikle og vedligeholde vores eksisterende løsninger. Du vil blive en del af et udviklerteam, hvor både drift og nyudvikling fylder meget i hverdagen.

Mere specifikt vil du:

 • Designe, udvikle og teste ny software
 • Bidrage til ændringer i nuværende løsninger eller lave nye store og små løsninger
 • Bidrage til teamets fortsatte tekniske udvikling med din erfaring og faglige snilde inden for softwareudvikling
Eurofins Steins Laboratorium A/S