115 job matcher din søgning 115 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 115 resultater.
Linkogas A.m.b.A.Direktør

Linkogas A.m.b.A., Lintrup

Linkogas A.M.B.A. søger en direktør med tiltrædelse så hurtigt som muligt.

Til produktion af grøn energi søger et af Danmarks største landmandsejede biogasanlæg en ansvarsbevidst og selvstændig direktør, der med reference til selskabets bestyrelse kan varetage det samlede ansvar for selskabets drift.

Direktøren har ansvaret for selskabets ledelse, herunder økonomi, budgetter, kontrakter, biogasproduktion, forebyggende vedligeholdelse, driftsoptimering og sikkerhed.

Direktøren har ansvaret for personaleledelse, for at sikre et godt samarbejdsklima gennem synlig ledelse og for at sikre et højt informationsniveau gennem ugentlige formelle møder samt at udvikle medarbejdernes kompetencer.

PersonaleBørsenKvalitetsbevidst og serviceminded alarmtekniker/montør søges til selvstændigt job i DK

PersonaleBørsen søger for kunde

Er du en energisk og dygtig alarmtekniker/montør, som leverer et kvalitetsmæssigt godt stykke håndværk hver gang – og med stor fokus på kundetilfredshed? Så er det lige dig, vi leder efter.

Du bliver en del af en erfaren og dygtig organisation, med gode og trofaste kunder.

Som udgangspunkt vil din hverdag primært være montering og service på videoovervågnings- og alarmanlæg. Samtidig vil du også udføre både montering og service i selve butikkerne på bl.a. kundetællere og elektroniske prisskilte.

Der må påregnes en del rejseaktivitet til Norge (i perioder vil det være 8-9 dage og efterfølgende 5-6 dage fri), da stillingen er med reference hertil. Samtidig vil der være et tæt samarbejde med de norske teknikere, som også kommer til Danmark, bl.a. i forbindelse med din egen oplæring og træning.

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
KAR+CO
Operationel indkøber med potentiale til mere

KAR+CO søger for PLUS A/S i Vejen

Vil du være en del af PLUS-familien? Vi er en succesfuld, mindre virksomhed med et stærkt brand inden for langvarige konsumentvarer. Organisationen er flad, fleksibel og har fingeren på pulsen og et løsnings- og kundeorienteret fokus i dagligdagen.

Dine opgaver og ansvarsområder vil bl.a. være

 • Support til din kollega med dynamisk disponering, imod en række leverandører, på baggrund af forventninger og ordreindgang (særligt i sæsonen)
 • Justeringer af forecast, på baggrund af input fra salg
 • Kontakt til og opfølgning på leverandører mht. leveringsdatoer og reklamationer

Alt efter din baggrund og din motivation, kan du få flere opgaver og mere ansvar, inden for indkøb, forhandling og logistik, men i sæsonen skal du være indstillet på at være helt tæt på disponeringen og hjælpe dine kollegaer med at sikre vareforsyningen ud til kunderne, løse leveringsproblemer, styre underleverandører etc.

KAR+CO
Vejen Business CollegeFreelanceundervisere søges til kursuscenter

Vejen Business College

Kursuscentret Vejen Business College satser på efteruddannelse, og aktiviteten er stigende. Har du lyst og mod til at prøve kræfter med underviserrollen i en kursus- og efteruddannelses-afdeling på en erhvervsskole, er denne mulighed måske noget for dig.

Vi har fra den 1. december 2020 behov for freelanceundervisere, der kan varetage undervisnings-opgaver inden for følgende fagområder:

 • IT – her undervises i Office 365 programpakken både på grundlæggende samt videregående niveau, ligesom Outlook, Informationssøgning, Billedbehandling, Publisher og OneNote også indgår i kursusrækken
 • Økonomi og regnskab – her undervises der på et grundlæggende niveau og med brugen af økonomistyringsprogrammet e-conomic
 • Personlig udvikling – herunder tilhører kurser som coaching, kommunikation, ledelse og samarbejde
Fosroc A/SProdukt- og udviklingschef

Fosroc A/S, Rødding

Vil du arbejde med betonteknologi? Brænder du for at løse hverdagens udfordringer og løse kundernes problemer? Har du forstand på beton i teori og praksis? Har du også lyst at udvikle fremtidens løsninger til en af de største industrier i byggeriet? Så kan du meget vel være vores nye Produkt- og udviklingschef.

Du får en vigtig rolle i forhold til virksomhedens fortsatte udvikling. I samarbejde med det lokale team samt det internationale tekniske bagland vil dit hovedfokus være at opbygge, udvikle og vedligeholde virksomhedens produktrange.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Udvikling og formulering af næste generation af materialer og løsninger.
 • Implementering af nye produkter til eksisterende og nye kunder.
 • Generel optimering af betonproduktion for og i samarbejde med vores kunder.
 • Afprøvning, dokumentation og certificering af produkterne.
Converdan A/SRegnskabsansvarlig med CFO i maven

Converdan A/S, Rødding

 • Vil du selvstændigt etablere, styre og udvikle vores økonomiafdeling?
 • Vil du være en del af en international vækstvirksomhed, og arbejde tæt sammen med vores CEO og den øvrige ledelse?
 • Vil du være med til at skabe en bæredygtig fremtid sammen med et hold af fantastiske kolleger?

Som vores nye regnskabsansvarlige kommer du til at få en vigtig rolle i opbygningen af vores økonomiafdeling og at sikre en solid fremtidig drift og udvikling af denne. Converdan har indtil nu outsourcet bogholderiet til et eksternt regnskabsbureau, men på grund af vores vækst vil vi gerne have en kollega i huset, som har den daglige føling med økonomien.

Vi forestiller os, at du starter med en arbejdstid på omkring 30 timer ugentligt, som på sigt kan blive fuldtids, i takt med at virksomheden vokser. Der vil på sigt blive mulighed for at blive CFO og lede og opbygge vores økonomiafdeling.

FLEX1ONE A/S
INTERN SALGSSUPPORTER – MED GODE TEKNISKE KOMPETENCER OG SKARPE EVNER INDENFOR KUNDESERVICE

FLEX1ONE A/S, Brørup

Besidder du en solid mængde teknisk viden – og har du øje for den gode handel?

Nyder du desuden at yde den bedst mulige service overfor dine kunder og se resultatet af den?

Så er det måske dig, vi søger til vores interne salgsteam, hvor vi dagligt forsyner de danske værksteder med autolifte, dækservicemaskiner, sporingsapparater og andet værkstedsudstyr.

ARBEJDSOPGAVER

 • Teknisk support til værksteder og egne montører
 • Ekspedition af kunder på mail og telefon
 • Beregning af tilbud
FLEX1ONE A/S
Eurofins Vitamin Testing Denmark A/SLaborant til produktionslaboratorie

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S, Vejen

Hvad siger du til at blive en del af et internationalt selskab, hvor effektivitet og kvalitet går hånd i hånd?

Vi søger vores kommende laborantkollega, som med sin interesse for kemiske analyser, sit gode humør og drive kan bidrage til fællesskabet i vores produktionslaboratoruim.

Faglige kompetencer

 • Du er uddannet laborant – erfaringer med vitaminanalyser eller laboratoriarbjejde vil være en fordel, men ikke et krav
 • Du taler og skriver dansk – kan du begå dig på engelsk er det en fordel
Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S
Solar Danmark A/S
Lager- og logistikelev

Solar Danmark A/S, Vejen

Synes du at logistik og lagerstyrring lyder spændende? Har du masser af gåpåmod, og er du klar til at lære i en spændende virksomhed med fokus på udvikling? Har du bestået Grundforløb 2, og er du på udkig efter en elevplads? Så kan du blive vores nye elev på vores centrallager i Vejen, hvor vi dagligt plukker tusindvis af ordrelinjer til vores kunder.

Hos os kommer du i det daglige til at beskæftige dig med blandt andet varemodtagelse, ekspedition og forsendelse. IT og logistik bliver også en naturlig del af din hverdag. I løbet af din uddannelse vil du desuden komme lidt rundt i øvrige afdelinger i Solar gennem små praktikforløb - fx i et af vores servicecentre, på et salgskontor samt i indkøbs- og transportafdelingen. På den måde kommer du til at forstå vores Supply Chain bedst muligt.

Uddannelsen som lager- og logistikelev veksler mellem skole og praktik.

Solar Danmark A/S
Vejen KommuneTandteknikker søges til Vejen kommunale Tandpleje

Vejen Kommune, Brørup

Vi har en sjælden og meget spændende stilling ledig. Vi søger en erfaren tandtekniker på 30 timer om ugen med tiltrædelse pr. 1.1.21 eller snarest derefter.

Vi søger en ny kollega som:

 • Har erfaring med fremstilling af aftageligt tandreguleringsapparatur fx aktivator, ex.pl.
 • Er vant til at arbejde selvstændigt og i team
 • Er kritisk overfor egen faglighed

Vi tilbyder:

 • En spændende og sjælden ledig stilling i et ambitiøst team
 • En OR-klinik hvor der er høj arbejdsmoral
 • Et veludstyret laboratorie
CRH Concrete A/S
PROJEKTTEKNIKER, BRØRUP

CRH Concrete A/S

Kunne du tænke dig at være en del af projekteringsteamet i Brørup og blive udfordret og bruge din uddannelsesmæssige baggrund på mange krævende prestigeprojekter - hvad enten det er enfamiliehuse, etagebyggerier, skoler, P-huse, kontor domiciler, supersygehuse – eller Royal Arena?

CRH Concrete A/S

”Du vil i tæt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere være ansvarlig for projektering og optegning af elementtegninger og montageplaner med vægt på optegning af teglfacader, gennemføre egenkontrol af produktionstegninger samt håndtering af projektændringer. Du får indblik i hele processen fra projektering, beregninger og dimensioneringer til den endelige montage” udtaler projekteringsleder Anne Aagaard.

Du kommer til at indgå i et team med et stærkt sparringsmiljø, bestående af erfarne og engagerede kolleger, der alle arbejder på at skabe optimale løsninger for projektet.

CRH Concrete A/S
Humain ApS
Processpecialist

Humain ApS søger for kunde

Ser du dig selv i en udviklingsorienteret global koncern med store muligheder for faglig og personlig karriereudvikling?

Hos vores klient får du en central rolle, hvor du driver forandringsprojekter inden for procesoptimering og automation på tværs af funktioner, geografi og kultur. Du får en nøglerolle i en projektgruppe, hvor CEO indgår.

Du optimerer kerneprocesser i tæt samarbejde med organisationen Med reference til koncernens CEO udvikler, implementerer og eksekverer du tværgående forandringsprojekter i hele koncernen. Du får ansvaret for at drive struktureret kortlægning og udvikling af nuværende processer set i relation til best practice.

Dine primære opgaver bliver:

 • Gennemføre procesanalyse
 • Indsamle forslag til procesforbedringer fra direktion samt organisation
 • Udarbejde metoder/værktøjer til opfølgning på compliance
HumanTrust A/S
HR Manager

HumanTrust A/S søger for NDI Group A/S i Brørup

Kan du forvandle forretningsmæssige behov til konkrete HR-initiativer? Vil du være strategisk sparringspartner for ledergruppen, der prioriterer personaleforhold og organisering højt? Så kan denne stilling som HR Manager hos Skandinaviens største dækimportør være dig.

NDI Group A/S er Skandinaviens største udbyder af dæk, fælge og dertil relaterede produkter. Den nordiske koncern består desuden af en række datterselskaber, herunder detailkæden Super Dæk Service A/S, og er i fuld gang med udrulningen af en ny strategi, der har affødt denne nyoprettede stilling som HR Manager.

Som HR Manager får du det overordnede ledelsesansvar for HR-funktionen, og du får blandet andet følgende ansvarsområder:

 • Idéoplæg til strategi i kerneforretningen, inkl. implementering og optimering inden for eget forretningsområde
 • Optimere metoder og processer på personalesiden
 • Talentudvikle og styrke de forskellige ledelseslag i koncernen
HumanTrust A/S
AquagainFagligt stærk overmontør

Aquagain, Brørup

Aquagain i Brørup søger overmontør til projekter i Danmark og Norge.

Vi kan ikke løbe meget stærkere, og derfor søger vi en fagligt stærk overmontør, der vil engagere sig i vores projekter og tage ansvar for, at de bliver udført helt efter den uomtvistelige Aquagain-kvalitet.

Som overmontør hos Aquagain står du for at montere anlæg for rensning af spildevand, nye vandværker samt biogasanlæg. Du vil have egen montørbil, nødvendig elektronisk isenkram og være montageansvarlig for dit team på sitet med reference til den ansvarshavende projektleder.

Vi har en stor variation af opgavetyper i hele Danmark og Norge. Du vil veksle mellem mindre opgaver, der kan laves på kort tid, værkstedsarbejde i kortere perioder og store projekter, der spænder over flere år med rig mulighed for at tage ansvar og vise evner for koordinering, overblik og fremdrift.

HumanTrust A/S
Business Controller

HumanTrust A/S søger for NDI Group A/S i Brørup

Er du en ægte tal-ekvilibrist, der sikrer forretningsudviklende controlling af høj kvalitet? Trives du i en rådgiverrolle, hvor du bistår ledelsen og kollegaer med økonomisk sparring og opfølgning? Så er der to nyoprettede stillinger på højkant som Business Controller hos NDI Group A/S.

Det har affødt to nyoprettede stillinger som Business Controllere – én, der understøtter ledelsesteamet i Super Dæk Service A/S og en anden, der understøtter ledelsesteamet for grossistforretningen i NDI Group A/S. For begge stillinger gælder der en række generelle arbejdsopgaver, mens andre opgaver knytter sig specifikt til den enkelte stilling.

Generelle arbejdsopgaver:

 • Gennemarbejde tal og tage essensen ud samt præsentere fakta, tal, anbefalinger og konsekvenser
 • Proaktiv sparring og opfølgning på KPI’er med direktør, regionschefer, mellemledere, afdelingsledere m.fl.
HumanTrust A/S
Den selvejende Institution Kirstinelund
Har du lyst til at bidrage i udviklingen af Bostedet Kirstinelunds indsatser til beboerne?

Den selvejende Institution Kirstinelund, Brørup

Er du god til at samarbejde og se beboernes behov? Har du en social- eller sundhedsfaglig uddannelse? Så er stillingen som medarbejder på Kirstinelund måske noget for dig. Stillingen er på 37 timer om ugen.

Kirstinelund er specielt indrettet til borgere med Prader Willi Syndrom (PWS). Der bor nuværende 8 borgere med PWS. På Kirstinelund er pædagogikken særlig tilrettelagt for de specifikke problemstillinger, der er i forbindelse med at være bærer af PWS.

Vi tilbyder:

 • Opgaveløsning præget af høj faglighed med fokus på etik og ansvarlighed
 • En fagligt velfunderet personalegruppe
 • En arbejdsplads med ”højt til loftet” og hvor vi tør betræde nye innovative stier
Den selvejende Institution Kirstinelund
Pedel

Den selvejende Institution Kirstinelund, Brørup

Er du en ”handyman” med en håndværksmæssig uddannelse? Så er du måske vores nye pedel.

Kirstinelund er specielt indrettet til borgere med Prader Willi Syndrom (PWS). Der bor nuværende 8 borgere med PWS. På Kirstinelund er pædagogikken særlig tilrettelagt for de specifikke problemstillinger, der er i forbindelse med at være bærer af PWS.

Arbejdsopgaver til vores kommende pedel:

 • Vedligehold af bygninger
 • Vedligehold af udearealer, herunder de grønne områder samt snerydning og saltning i vinterperioden
 • Kontakt til samt koordinering af håndværkere som har opgaver på matriklen
Dekra Equipment & Services A/SSalgskonsulent til salg af transportuddannelser i Syd- & Sønderjylland

Dekra Equipment & Services A/S, Vejen

Vi kan lære dig alt om transportuddannelser. Til gengæld brænder du for at vedligeholde og skabe relationer. Du er fantastisk både til at servicere dine eksisterende kunder og til at skabe nye kunderelationer i et konkurrencepræget marked.

Vi søger en ekspert i salg gennem relationer, der kan formidle transportuddannelser samt rekrutteringsservice til transportbranchen. Det er eksempelvis vognmænd og andre transportvirksomheder, hvor chauffører og logistikmedarbejdere er et bærende element i forretningen.

Vi tilbyder en plads i en virksomhed med brede rammer og et spændende, livligt og udfordrende arbejdsmiljø. Vi løber stærkt, vi løber langt og vi kan li’ det.