133 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

133 jobannoncer

Gem
Ørsted

Dokumentationsdesigner

Janderup

I denne rolle vil du få indflydelse og selvstændigt ansvar for opgaveløsning og bidrage til det daglige arbejde med din viden og opgavetilgang.

Dine arbejdsopgaver vil fortrinsvis være at sikre, at vores dokumentationssystemer er opdaterede, velbeskrevne og let tilgængelige for brugerne, samtidig med at du arbejder med styring af konkret teknisk dokumentation for vores procesanlæg.

Ørsted
Gem
Sparekassen for Nr. Nebel og Omegn

Back Office for pension og investering

Nørre Nebel

Er du passioneret for at levere support til vores rådgivere inden for pension og investering, således vores kunder oplever unikke og værdiskabende kundeoplevelser?

Har du evnen til at fordybe dig i komplekse opgaver og yde support på højeste niveau, så er det dig, vi har brug for på vores hold.

Hos os er der ikke langt fra idé til handling, ligesom vi står sammen og hjælper hinanden, hvor der er brug for det. Vi ved, at gode arbejdsforhold og et godt arbejdsmiljø giver glade og positive medarbejdere.

Sparekassen for Nr. Nebel og Omegn
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
Varde Kommune

Projektmedarbejder til vådområde- og vandløbsprojekter

Varde

Elsker du at arbejde med vandløb og naturområder? Får du et kick ud af at se dine egne projekter blive til virkelighed? Så skal du være vores nye kollega!

I Varde Kommune laver vi selv alle vores vådområde- og vandløbsprojekter. Vi har et rigtig godt samarbejde med landbrugsorganisationer og lodsejere, og vi har gang i rigtig mange spændende projekter omkring vådområder og vandløb.

Du kommer til at skulle arbejde med alle elementer i et naturgenopretningsprojekt som f.eks. forundersøgelser, lodsejerdialog, opmåling, modelberegning, detailprojektering, udbud og tilsyn.

Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Det Danske Madhus

Ernæringsfaglig medarbejder

Varde

Vil du være med til at gøre en forskel og øge livskvaliteten hos ældre og mennesker med særlige kostbehov?

I Det Danske Madhus tilbyder vi madservice til alle, der ønsker en hjælpende hånd. Med afsæt i den danske madkultur skaber vi traditionelle danske retter, som er kendt og elsket af alle generationer.

Medarbejderne er fundamentet for vores succes, så der vil blive taget godt hånd om dig fra start. Vi har fokus på medarbejdertrivsel og på at skabe det rette arbejdsmiljø, så vi alle kommer glade på arbejde og er glade, når vi går hjem.

Det Danske Madhus
Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
BoConcept A/S

Strategic Purchasing Coordinator - with a desire to work with sustainability

Ølgod

At BoConcept we are looking for a new colleague to join our purchase team, who can assume the role of an analytical and detail-oriented strategic Purchasing coordinator with an interest in sustainability.

Your focus will be on selecting data for fact-driven decisions for you and your colleagues to optimize procurement in BoConcept. Combined with your interest in working with, and maintaining sustainability related tasks, you will be a part of a small and dedicated strategic purchasing team.

BoConcept A/S
Gem
DanCenter

Indlejer/sælger

Admiral Strand Blåvand, Henne, Bork Havn, Søndervig, Lønne

Trives du med opsøgende salgsarbejde, og har du et godt kendskab til og omegn?

Vi tilbyder en stilling, hvor du målbevidst arbejder på at udvikle vores position på markedet, øge markedsandele samt skabe en sund og stærk forretning. Dette gør du ved at indgå udlejningsaftaler med potentielle sommerhusejere og for DanCenter, i et af de mest attraktive og konkurrenceprægede områder i Danmark.

Gem
FGU Vest S/I

Dedikeret vejleder

Varde

Har du en stærk, pædagogisk faglighed og kan du skabe motiverende og helhedsorienteret vejledning, er jobbet som vejleder på FGU Vest i Varde måske lige noget for dig? Vil du sætte det hele i spil for at udvikle attraktiv vejledning til unge på vej mod næste uddannelse eller job?

Du vil både individuelt og i samarbejde varetage følgende vejlederopgaver:

  • Individuel og kollektiv vejledning
  • Sikre ”den røde tråd” i elevens forløb – herunder tæt samarbejde med eksterne instanser som f.eks. KUI, Familierådgivningen, Psykiatrien, Misbrugsbehandling, opholdssteder, kontaktpersoner og andre relevante organisationer.
Gem
Davidsens Tømmerhandel A/S

Salgstrainee - trælast

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Gør en god handel for dig selv - søg i dag!

Davidsens Tømmerhandel A/S
Gem
DIN Forsyning

Er du vores nye chauffør for vores skraldespande?

Varde

Er du en både skarp planlægger og køreglad praktiker? Er du drevet af at levere en god service, har du hænderne skruet rigtigt på, og trives du fint med dit eget selskab?

Din vigtigste opgave er, at vores kunders affalds- og genbrugsspande er i orden, og derfor har vi brug for dig, der kan stå for udkørsel, reparation, ombytning og hjemtagning af spande, som står ude hos vores kunder.

Du er god til at planlægge og koordinere, for det bliver der brug for, så du kan tilrettelægge din tid bedst muligt. Og så kan du lide at køre bil.

DIN Forsyning
Gem
Esbjerg Kommune

Pædagog til Egeknoppen i Bramming området

Årre

Vi tilbyder en fast stilling på 32 timer om ugen i Egeknoppen med tiltrædelse den 1. august 2024.

Du får en spændende og udfordrende arbejdsplads med masser af muligheder for at medvirke til at styrke børnenes udvikling, trivsel og læring.

Børnene i Egeknoppen søger en pædagog som:

  • ”er god at lege med”
  • ”kan trøste og hjælpe”
  • ”kan fjolle og lave skøre ting”
  • ”kan lide at lege ude i naturen”
Gem
Hjulsøgård Døgnbehandlingsfond

Psykoterapeut/psykolog søges til misbrugsbehandling af unge i en mentaliseringsbaseret ramme

Varde

Brænder du for at arbejde med unge mennesker, der bærer livserfaringer med misbrug, kriminalitet, svære tilknytningsoplevelser og traumer med sig? Kan du se dig selv i en stilling med ansvar for terapeutisk behandling i tæt samarbejde med en pædagogisk indsats?

Hjulsøgård UNG søger ny medarbejder til at varetage den terapeutiske del af behandlingen i tæt samarbejde med vores nuværende psykolog. Vi er et opholdssted med misbrugsbehandling, hvorfor de unge, der visiteres til os, alle har været i berøring med en eller anden form for rusmiddelproblematik. Dertil kommer typisk udfordringer med kriminalitet, tilknytning og traumereaktioner.

Gem
Hjulsøgård Døgnbehandlingsfond

Socialpædagoger og socialfaglige vikarer til opholdssted for unge i misbrugsbehandling

Varde

Vi har meget travlt på Hjulsøgård UNG, som ligger ved Varde. Vi søger derfor socialpædagoger og socialfaglige vikarer hurtigst muligt.

UNG er under en udviklings- og opgraderingsproces, der har fokus på faglighed. Her får du mulighed for - sammen med dine kolleger - at præge en spændende og til tider svær proces. Målet er at løfte UNG til at være et socialt og fagligt endnu bedre sted.

  • Hvis du har lyst til opgaven, bliver du en del af et engageret hold, der i dén grad vil de unge. Deres trivsel er vores – og sandsynligvis også din – drivkraft.
  • Vores elever har en tung baggrund. Det er vigtigt, at du er anerkendende i din kommunikation og samtidig er tydelig i din grænsesætning.
Gem
Nobia Denmark A/S

IT Service Desk Technician

Tilst or Ølgod

You’ll be a part of our pivotal 1st and 2nd line support, diving into daily challenges.

We genuinely want your role within Nobia to be exciting, inspiring and rewarding. We offer you a fast-paced but balanced environment with opportunities for growth, whether that’s vertical or horizontal, and where your voice is heard.

You’ll quickly notice how much we value team collaboration, transparency, fun while working and we focus on being an inclusive and great place to work. We are a team that brings our heart to work. And our commitment to quality means working here isn’t just better for you – it’s better for life!

Nobia Denmark A/S
Gem
BoConcept A/S

Quality Support Coordinator

Ølgod

BoConcept søger en kvalitetsbevidst og serviceminded kollega til at indgå i vores Quality Support Team, som er en del af vores globale kvalitetsorganisation.

Du vil blive en del af et stærkt og dedikeret team, der konstant søger forbedringer og optimeringer, og hvor beslutningerne træffes med kunden i centrum. Som Quality Support Coordinator er en stor del af din rolle at yde teknisk kundesupport.

BoConcept A/S
Gem
Varde Kommune

Konsulent søges til Fælles Administrationen, Børn og Familie

Varde

Brænder du for at understøtte at børn og unge gør det så godt som de kan, og er du klar til en hverdag med mange forskellige opgaver?

Vi søger dig, som kan understøtte chefen for Børn og Familie, ledere samt Børn og Families afdelinger gennem mange forskelligartede konsulentopgaver.

Du trives i en hverdag, hvor du har mange forskellige opgaver på dit bord og er klar til at kaste dig over nye opgaver.

Gem
Varde Kommune

Sundhedsfaglig teamleder på fuldtid til Danmarks Bedste Døgnrehabilitering!

Varde

Vores ambition er at være Danmarks bedste døgnrehabiliteringsafsnit, og det skal du hjælpe med at bevare fokus på, sammen med et velfungerende og veluddannet tværfagligt personale.

Vi søger nu en visionær teamleder der kan have fokus på det høje ambitionsniveau, både fagligt og resultatmæssigt uden at miste blikket for hver enkelt i afdelingen. En der kan bære afdelingen ind i en ny og endnu ukendt fremtid. Vi afventer bud fra Sundhedsstrukturkommissionen, men arbejder også internt kommunalt med, hvordan fremtidens midlertidige pladser skal tilrettelægges, i et sundhedsvæsen på vej i en ny retning, og den rejse skal du med på.

Gem
Varde Kommune

Miljøsagsbehandler til Industrimiljø

Varde

Varde Kommune har travlt med den grønne omstilling og med vores geografiske placering forventer vi, at den grønne omstilling vil afføde yderligere nye spændende projekter i kommunen så som transformerstationer, datacentre, VE-anlæg, PtX, m.m.

Brænder du for at gøre en forskel for klimaet og miljøet, så er det lige dig, vi står og mangler som sagsbehandler i industrimiljøgruppen i Varde Kommune.

Industrimiljøgruppens primære opgaver er miljøtilsyn på virksomheder, udarbejdelse af miljøgodkendelser og tilslutningstilladelser samt behandling af borgerhenvendelser.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV