191 job matcher din søgning 191 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Flensted Food Group A/S Vedligeholdelsesmedarbejder

Flensted Food Group A/S, Ansager

Er du vant til at makke med maskiner, og brænder du for at være med til at vedligeholde en moderne produktionsvirksomhed? Er du løsningsorienteret og ikke bange for at få beskidte hænder?

Vores råvareafdeling er starten på vores produktion. Her kommer der hver dag tonsvis af kartofler ind, som indgår i vores produktion af lækre kvalitetsprodukter – og smagsprøver er der nok af.

Som vedligeholdelsesmedarbejder bliver din vigtigste opgave at sikre, at driften i vores råvareafdeling kører. Du vil komme til at indgå i et team i Teknisk Afdeling bestående af 18 kollegaer, med en høj anciennitet og derfor masser af erfaring samlet på ét sted. I teamet er der et godt samarbejde, og så er der plads til god værkstedshumor.

SuperBrugsen Slagtersvend søges til SuperBrugsen Ølgod

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 45 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med en god lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får den bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable.

Jobindex
Allround bogholder

Jobindex søger for HJORTKÆR maskinfabrik a/s i Årre

Sætter du pris på at have et godt og stabilt job samt en bred rolle med udgangspunkt i bogholderiets mange facetter? Trives du bedst i et fleksibelt job, hvor du selv kan have indflydelse på dine arbejdstider?

Som vores nye kollega kan du se frem til en alsidig hverdag med mange forskellige aspekter af dit fag. Vi forestiller os, at du har:

 • God erfaring med allround bogholderi
 • Erfaring med et ERP-system

Interesseret?

Jobindex
NOVASOL A/S
Servicetekniker

NOVASOL A/S, Blåvand

Til NOVASOLs servicekontor i Blåvand søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig Servicetekniker til servicering af feriehuse og tekniske installationer.

Som Servicetekniker indgår du i et team af fastansatte og freelance medarbejdere, som servicerer vores sommerhuse i området. Du kommer til at arbejde med servicering af gæster fra store dele af verden, og primært fra Tyskland og Skandinavien, i forbindelse med deres ophold i feriehusene.

Du bliver del af en spændende og dynamisk hverdag og en afdeling med dygtige og engagerede kollegaer, som hjælper hinanden.

NOVASOL A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Varde Kommune Bliv en del et nyt lederteam på ældreområdet

Varde Kommune

Har du erfaringen og kompetencerne til at indgå i et nyt lederteam, som kan styrke den samlede ledelse på et område med ca. 750 ansatte?

Vi søger en leder til at indgå i et nyt lederteam, der har til opgave at understøtte den daglige ledelse på plejecentre og i hjemmeplejen med både sparring og konkrete ledelsesopgaver.

Hos os får du en anderledes og spændende hverdag, hvor du prøver kræfter med ledelse i et andet format, hvor omgivelser og arbejdsopgaverne er skiftende, og hvor du har en varierende grad af personaleledelse. Samtidigt får du til opgave at udvikle og understøtte andre ledere i at bedrive god og nærværende ledelse og få dem til at blomstre som ledere.

Varde Kommune Daglig leder til Børnehuset Sdr. Allé

Varde Kommune

Er det mon dig eller en, du kender, der er vores nye daglige leder i Børnehuset Sønderallé?

Da vores gode lederkollega efter et godt og langt arbejdsliv har valgt at gå på efterløn, skal vi have en ny daglig leder i Børnehuset Sønderallé, som er en del af det fællesledede ”Dagtilbuddet Midt”, der omfatter de kommunale daginstitutioner i Varde By og Børnehaven Hedevang i Alslev.

Vi prioriterer ledelse højt. Du bliver en del af et godt, udviklende og stærkt fagligt fællesskab i vores ledelsesteam, hvor vi forholder os strategisk til ledelsesopgaven og tager hånd om hinandens trivsel og glæde ved at gå på arbejde.

Gem
AOF Center Sydjylland AOF Center Sydjylland søger undervisere til FVU og OBU til Vejle, Esbjerg, Aabenraa og Ølgod

AOF Center Sydjylland

Vi oplever en betydelig øget efterspørgsel hos virksomheder efter vores ordblinde- og forberedende voksenundervisning, og derfor har vi brug for flere dynamiske og engagerede undervisere.

Undervisningen foregår hos vores kunder, som er virksomheder, der tilbyder undervisningen til deres medarbejdere. Du skal derfor være indstillet på at undervise på forskellige virksomheder i nærheden af din bopæl. Vi tilbyder undervisning dag, aften og nat, så medarbejderne kan følge deres normale vagtplaner. Du vælger selvfølgelig selv, hvornår du vil arbejde.

Vi tilbyder et attraktivt job, hvor du selv har indflydelse på, hvilket geografisk område du ønsker at dække, og hvor mange timer du ønsker at arbejde.

SuperBrugsen Delikatesseassistent, SuperBrugsen, Nørre Nebel

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 70+ medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø med dygtige kollegaer.
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Mad ud af huset
Landal GreenParks ApS
Afløser til Front Office - Landal Seawest

Landal GreenParks ApS, Nørre Nebel

Sætter du pris på at skabe god stemning via venlig og imødekommende service? Og har du et glimt i øjet og smil på læben – også når der er travlt?

Se video om Landal GreenParks ApS som arbejdsplads

Du skal gøre dette

 • Ind- og udtjek af centerets feriegæster.
 • Give vores gæster en god service og information under ferieopholdet.
 • Ekspedition og servicering af gæster i kiosken.
Landal GreenParks ApS
Landal GreenParks ApS
Afløser Retail/kiosk til Landal Seawest

Landal GreenParks ApS, Nørre Nebel

Sætter du pris på at skabe god stemning via venlig og imødekommende service? Og har du et glimt i øjet og smil på læben – også når der er travlt?

Se video om Landal GreenParks ApS som arbejdsplads

Du skal gøre dette

 • Ekspedition og servicering af gæster i kiosken.
 • Vareopfyldning.
 • Booking af aktiviteter til gæsterne.
Landal GreenParks ApS
Min Købmand
Købmand søges til Min Købmand i Ansager

Min Købmand

SKAL MIN KØBMAND ANSAGER VÆRE DIN KØBMAND?

Med Dagrofa og borgerne i ryggen kan du blive byens nye købmand og gøre en forskel for både dig selv og andre. Det behøver hverken være svært eller dyrt at starte op.

Din ejerandel bliver 100 % og med Dagrofas forskellige muligheder for finansiering, kan du udleve din iværksætterdrøm uden at få alt for ondt i pengepungen. Som Min Købmand kommer du til at have ansvaret for alt fra markedsføring til butiksdrift til rekruttering af medarbejdere.

Min Købmand
XL-BYG
Salgsassistent til XL-BYG OUTRUP, byggecenter

XL-BYG, Outrup

Vi søger en engageret og energisk salgsassistent til vores byggemarked. Vores nye kollega trives med masser af kundekontakt og motiveres af at rådgive og vejlede kunder til at finde den bedste løsning til deres projekt. 

Hos os bliver du en del af en velfungerende og dedikeret organisation med korte beslutningsveje og et uhøjtideligt arbejdsmiljø præget af et optimistisk og positivt samarbejdsklima. Nøgleordet er kvalitet, og alle dine nye kolleger er fagligt dygtige på hvert deres område og bidrager gennem et tæt samarbejde til at fastholde og udvikle forretningens kunderelationer. 

XL-BYG
Varde Kommune Projektledere til Ejendomscentret

Varde Kommune

Ejendomscentret i Varde Kommune har rigtig travlt og søger derfor en eller to bygherrerådgivere/projektledere til stillinger med kendskab til det byggefaglige område og projektudvikling. I stillingerne kan man være med til at lede spændende byggeprojekter, renoveringer og gennemføre udviklingsopgaver samt være med til at implementere Varde Kommunes ejendomsstrategi. Det er vigtigt for kommunen at have en bygningsmasse, der afspejler kommunens behov og sikrer en optimal brug af kommunens bygninger.

Du bliver en del af en dedikeret arbejdsplads med et stærkt fagligt miljø. Afdelingen er præget af en uformel, men professionel tilgang til opgaverne. Vi arbejder tillidsbaseret, og vi synes, at det skal være rart at gå på arbejde.

Pay-Back specialist rekruttering ApS HR Manager

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for FiberVisions a/s i Varde

Som HR Manager bliver du den drivende HR-ressource. Du kommer til at arbejde helt tæt på direktionen og lederteamet og vil få rollen som en fortrolig og betroet person for den øverste leder i organisationen. Herudover bliver du personaleansvarlig for sekretariatets to medarbejdere.

Du vil få en stor kontakt- og berøringsflade i organisationen, dels til funktionschefer, dels til funktionærer og ledere for timelønnede produktionsansatte, og du får ansvaret for at udvikle og sikre en fortsat forankring af HR-funktionen.

Dine opgaver som HR Manager bliver bl.a. at

 • facilitere HR-processer
 • drive HR-arbejdet på tværs af en stor organisation
 • implementere HR-løsninger
Gem
Keld's Rengøring ApS Rengøringsassistenter

Keld's Rengøring ApS, Blåvand

Kan du lide at arbejde selvstændigt med musik eller podcast i ørene? Eller nyder du måske bare stilheden, mens du er i den skønne natur? Så er det måske dig vi søger!

Keld's Rengøring søger nye medarbejdere til rengøring af sommerhuse i Blåvand. Vi søger ansvarsbevidste kandidater som vil arbejde i teams af 2 eller alene i weekenderne fredag og/eller lørdag.

Hvad kan vi tilbyde dig?

 • Et frit arbejdsmiljø
 • Startløn på 150 kr. pr. time
 • Kørselspenge
Agerbæk Maskinstation A/S Landbrugsmekaniker

Agerbæk Maskinstation A/S

Vi kan tilbyde en stilling med mange forskellige og spændende arbejdsopgaver.

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og at du kan lide at have en travl og varierende hverdag.

Jobbet består i servicering og reparation af landbrugsmaskiner i samarbejde med vores chauffører og leverandører, hvor du vil få det overordnede ansvar for vores værksted, så erfaring fra lignende stilling, vil være en fordel. Der kan også være mulighed for, at du indimellem er med ude i marken, hvis det ønskes.

Vi er en moderne maskinstation, som udfører alle opgaver indenfor landbrug og entreprenørarbejde. Vi har ca. 20 medarbejdere, som tilsammen udgør et stærkt team med et godt fællesskab og en frisk omgangstone.

Gem
Hilti Danmark A/S
Strategisk Account Manager til key account kundesegment

Hilti Danmark A/S

Se video om Hilti Danmark A/S som arbejdsplads

I rollen som Account Manager for vores Key Accounts inden for kundegruppen EL og VVS får du en hverdag med Danmarks største teknikvirksomheder, hvor du vil arbejde med rådgivende salg.

Du vil få ansvaret for at vinde store forretninger og drive innovation inden for byggebranchen. Så hvis du er innovativ, nysgerrig, og løsningsorienteret, er du måske vores nye Account Manager for vores Key Accounts.

Du får en alsidig og selvstændig hverdag, hvor du selv er ansvarlig for at planlægge og strukturere dine møder med kunder. Det betyder, at du får fleksible arbejdsdage, hvor du selv kan disponere over din tid.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV