219 job matcher din søgning 219 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Øse Efterskole Forstander søges til musisk kreativ efterskole ved Varde

Øse Efterskole

Skaber du fællesskabsfølelse og motivation gennem anerkendelse og har du visioner om at skabe den bedste efterskole, så er du måske vores nye forstander. Du viser den gode vej og får både elever og personale til at udnytte deres potentiale.

Som forstander leder du vores efterskole baseret på dialog med både bestyrelsen, lærere og elever. Du er en tydelig leder, der inddrager og lytter, før du træffer beslutninger. Der arbejdes hele tiden med udvikling, så vi forbliver en attraktiv skole, som elever og deres forældre søger mod, ligesom det udvikler og motiverer både personale og elever til at yde den ekstra indsats, der gør både dem selv og os bedre.

Der er mulighed for tjenestebolig på skolen, vi ønsker, at en kommende forstander bor i nærheden af efterskolen, men det er ikke et krav at bo på skolen.

Gem
Efuma ApS
Butiksassistenter og butiksbestyrere til specialforretninger

Efuma ApS

Leder du efter et selvstændigt fuldtidsjob, hvor du kan tage ansvar og skabe udvikling og resultater i din egen butik, eller ønsker du et spændende deltidsjob i en specialbutik?

Så er du en af de medarbejdere, vi løbende søger. Hos os bliver du en del af et team, som er i færd med at udvikle landets førende E-cigaretkæde. I vores butikker yder vi kvalificeret rådgivning, god vejledning og udsøgt betjening af E-cigaretbrugere i hele landet.

Du skal være relationsskabende og serviceminded. Desuden skal du være resultatorienteret og trives med at arbejde alene i en butik, stå for kundebetjeningen, besidde godt købmandskab, være selvstændig og udadvendt.

Efuma ApS
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Falck Danmark A/S
Jobskaber med flair for udvikling af netværk søges til Falcks afdelinger i Varde og Sønderborg

Falck Danmark A/S

Vil du være med på holdet, hvor vi udbygger og vedligeholder netværk til virksomheder i lokalområdet, så vi kan hjælpe borgere videre i job?

Når du er ansat i denne stilling, er hovedopgaven at oparbejde, udbygge samt vedligeholde Falcks virksomhedsnetværk med henblik på at etablere jobs eller virksomhedspraktik med henblik på jobs for ledige borgere.

Dine opgaver:

 • Udsøgning af samarbejdspartnere, primært via telefonisk kontakt med henblik på at etablere job eller praktikforløb med henblik på job
 • Formidling af borgerens ressourcer og skånehensyn til samarbejdspartnere, således der sikres et bæredygtigt match mellem borger, formål og arbejdsplads
 • Servicere vores netværk med henblik på øget samarbejde
Falck Danmark A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Varde Kommune Talentfuld kommunikationsmedarbejder

Varde Kommune

Vil du være en del af en ambitiøs kommunikationsafdeling? Kan du levere effektfulde budskaber på tværs af platforme og kanaler? Vi leder efter en velskrivende kommunikatør med blik for at levere strategisk kommunikation til forskellige målgrupper.

Varde Kommune søger en kommunikationsmedarbejder med skriftlige kundskaber til at styrke og udvikle kommunens kommunikation med borgere, virksomheder og andre interessenter.

Du skal med dine kompetencer – og sammen med resten af kommunikationsafdelingen – rådgive og servicere en stor organisation med mere end 3.000 medarbejdere.

Vi forventer, at du er uddannet journalist eller har en kommunikationsuddannelse. Du arbejder struktureret med dine opgaver og formår at bevare overblikket, når flere opgaver skal løses på samme tid.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Hjemmearbejdsplads
Gem
Vallensbæk Kommune Vil du have arbejdet “bragt til døren”, og ønsker du samtidig en arbejdsdag fyldt med nærvær, glæde og leg?

Vallensbæk Kommune

Vi søger dagplejere, der brænder for arbejdet med kommunens mindste børn, og som har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores velfungerende dagpleje.

Som dagplejer ansættes du til at passe fire børn mellem 0 og 3 år i eget hjem. Det er derfor et krav, at du er bosat i Vallensbæk Kommune, og at dit hjem kan indrettes, så det kan danne rammen om gode pædagogiske læringsmiljøer for børnene.

Du bliver en del af et kollegialt netværk med andre dagplejere, som mødes til fælles aktiviteter og udflugter i løbet af ugen. Derudover skal du deltage i vores heldagslegestue én gang om ugen, hvor der er mulighed for kollegial sparring, planlægning og aktiviteter på tværs af børnegrupperne.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
NOVASOL A/S
Service Office Assistant

NOVASOL A/S, Blåvand

Til NOVASOLs servicekontor i Blåvand søger vi en serviceminded og kompetent kollega til at indgå i den daglige drift på kontoret.

Som Service Office Assistant er du firmaets ansigt udadtil og indgår i et stærkt lokalt team af servicemedarbejdere, der servicerer gæster i frontline og derudover har telefonisk og skriftlig kommunikation med både gæster og ejere.

Derudover har du ansvar for forskellige administrative opgaver så som kasseopgørelse, skriftlige reklamationer, skader, afregning af depositum samt almindeligt forefaldende kontoropgaver.

NOVASOL A/S
People Executive CI and LEAN Coordinator

People Executive søger for Nobia i Ølgod

Med fokus på at koordinere og drive forbedringsprojekter på tværs af hele værdikæden

Motiveres du i en rolle med fokus på optimeringer på tværs af værdikæden i en anerkendt produktionsvirksomhed? Har du arbejdet hands-on med LEAN, eller har du lysten til at dygtiggøre dig inden for området? Og er du en stærk koordinator, der formår at identificere indsatser til løbende forbedringer og drive projekterne fra start til slut? Så er du den CI and LEAN Coordinator, vi søger til Nobia Danmark A/S med base i Ølgod.

Du kommer til at referere til QHSE & LEAN Manager og bliver en del af en stærk kvalitetsafdeling, hvor dit ansvar er at drive og koordinere projekter i den danske Supply Chain-forretning med særligt fokus på forbedring af OEE, reduktion af emner med forskellige fejltyper samt kortlægning, dokumentation og implementering af nye arbejdsgange på tværs af afdelinger.

Adecco.dk Økonomichef søges

Adecco.dk søger for L&P Springs Denmark i Tistrup

Trives du med at gå forrest, og har du tjek på finansiel rapportering, månedsregnskaber og budgetter?

Som økonomichef får du en spændende hverdag i en amerikansk ejet virksomhed kendetegnet ved en flad organisationsstruktur, en uformel og afslappet omgangstone samt en sund kultur, hvor alle aktivt bidrager. Desuden vil du opleve forståelse og en gensidig respekt på tværs af afdelingerne.

Du får et stort ansvar, da du står i spidsen for den generelle finansielle rapportering og økonomistyring, ligesom du udarbejder månedsregnskaber og budgetter. Du har også ansvaret for at lede og koordinere arbejdet med afdelingens erfarne lønningsbogholder og controller, som refererer til dig.

Derudover varetager du bl.a.:

 • Likviditetsstyring
 • Profitabilitets- og prisanalyser på kunder og produkter
 • Kreditforsikring og risk management
STARK Danmark
STARK Ølgod søger Sælger til trælasten samt El-værktøjsansvarlig

STARK Danmark

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som sælger primært til professionelle kunder.

Skab vækst og vær med til at præge udviklingen indenfor salg af trælastprodukter samt El-værktøj

I stillingen som sælger vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Proaktivt salg, service og kundebetjening til forretningens kunder.
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og efter salgsaktiviteter.
 • Opsøgende salg til eksisterende og nye kunder.
STARK Danmark
Gem
JKS
Dynamisk og salgsorienteret ejerrådgiver

JKS søger for DanCenter

Er du målbevidst, og drives du af at skabe solide resultater? Har du erfaring med kundepleje og opsøgende salg, og vil du være med til at udvikle et af de mest attraktive turistområder i Danmark? Så har du nok fundet dit drømmejob!

DanCenter tilbyder en stilling, hvor du målbevidst arbejder på at udvikle DanCenters position i Henneområdet. Sammen med dine kolleger sikrer du DanCenters kundeportefølje og øger DanCenters markedsandel gennem kontakt til både nye- og eksisterende sommerhusejere. Du sikrer, at vores sommerhusejere vedbliver at udleje gennem DanCenter og indgår udlejningsaftaler med potentielle nye sommerhusudlejere.

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed i vækst, og du vil indgå i et stærkt lokalt team, samt et landsdækkende team med 24 gode kollegaer, der servicerer og laver udlejningsaftaler med sommerhusejere i hele Danmark.

JKS
Daarbak Redoffice Vi søger selvstændig butikssælger/salgsassistent

Daarbak Redoffice, Varde

HAR DU LYST TIL AT GØRE EN FORSKEL I DANMARKS STØRSTE KONTOR-FORSYNINGSVIRKSOMHED, SÅ ER DET LIGE DIG, VI HAR BRUG FOR...

Vi søger lige nu en ny engageret kollega til at gøre en forskel med udgangspunkt i butikken i Varde.

Du vil i samarbejde med dine kollegaer få ansvaret for salg og rådgivning til vores kunder inkl. egen kundeportefølje. Salg og ordrebehandling vil både være i fysisk butik, pr. telefon og pr. mail.

Hverdagen vil herudover også bestå af varebestilling og -modtagelse, pakning af webordrer samt generel varehåndtering. Butikken har deres egen Facebook-konto, så har du idéer til opslag, vil dette også være en opgave for dig.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.

Die Hyggelige Dänen A/S
Serviceminded Front Office-medarbejder med SoMe-kompetencer til Vejers

Die Hyggelige Dänen A/S, Vejers Strand

Vil du være med til at skabe unikke oplevelser for vores gæster på vestkysten, og brænder du for at overgå deres forventninger?

Vi søger en smilende og livsglad kollega, der vil elske og udstråler god energi ved at løse opgaver som:

 • Gæsteservice.
 • Medansvar for den daglige drift i receptionen med kundebetjening på kontoret, telefonen og besvarelse af e-mails.
 • Sikre optimal drift og at standarder følges.
 • Ind- og udtjek af feriegæster.
 • Give vores gæster den nødvendige service og information under ferieopholdet.
Die Hyggelige Dänen A/S