91 job matcher din søgning 91 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 91 resultater.
SuperBrugsenSlagtersvend, SuperBrugsen, Nørre Nebel

SuperBrugsen

Vores slagterafdeling rummer et af branchens største anlæg til egenproduktion. Her producerer vi varer til egen butik, forenings, andre butikker og vores samarbejdspartnere. I afdelingen arbejder vi med fersk kød, færdigretter, pølsemageri, delikatesser, mad ud af huset, specialiteter, fisk, røget fisk og meget mere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får den bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Opskæring af fersk kød
 • Produktion af conveniencevarer
 • Opfyldning af færdigpakket kød
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Varde KommuneTandlæger til spændende stillinger i Varde

Varde Kommune

Tandplejen i Varde søger 2 engagerede tandlæger til henholdsvis en fast stilling pr. 1. januar 2021og en barselsvikarstilling fra 1. januar 2021- til den 31. december 2021 evt. med mulighed for forlængelse/fast stilling.

Du skal have lyst til at arbejde med pædodonti, og der vil evt. også være mulighed for at arbejde med special- og socialtandpleje.

Vi undersøger og behandler ca. 9.500 børn og unge samt 120 voksne patienter på klinikken, der også har en tandreguleringsafdeling. Dette giver enestående muligheder for faglig sparring inden for alle dele af tandplejen.

Begge stillingen er fuldtidsstillinger dvs. 35 timer om ugen i 41 uger om året, men der er også mulighed for en deltidsstilling i vikariatet. Du må påregne, at der evt. er en dag om ugen, hvor arbejdstiden er 10-17.

Varde KommuneTandplejer til fast stilling

Varde Kommune

Tandplejen i Varde Kommune søger en engageret tandplejer, der ønsker at arbejde med børn og unge og evt. på sigt med special- og socialtandpleje. Vi kræver høj faglig kvalitet og lægger vægt på, at du også har lyst til at dygtiggøre dig fagligt og arbejde på at optimere kommunikationen med patienterne. Vi arbejder mod visionen, Sunde tænder – et fælles ansvar, hvor forebyggelse og inddragelse har høj prioritet.

Vi undersøger og behandler ca. 9.500 børn og unge og 120 voksne på vores centralklinik i Varde by, og der er enestående muligheder for faglig sparring indenfor stort set alle dele af børne- og ungetandplejen. Vi anvender talegenkendelse og går op i at fastholde en høj hygiejnestandard på klinikken.

Varde KommuneAnalysekonsulent

Varde Kommune

Vil du være med til at understøtte udviklingen af Varde Kommune gennem f.eks. databaserede analyser, økonomiske styringsredskaber, samt Robotics? Motiveres du af at arbejde tæt på beslutningerne?

Så synes vi, at du skal søge stillingen som analysekonsulent i Budget og Analyse, som er en del af økonomiafdelingen i Varde Kommune. Du vil blive en del af et team bestående af analyse- og økonomikonsulenter, der arbejder med bl.a. udvikling og drift af tværgående analyser, ledelsesinformation, økonomistyring, samt RPA og Machine learning.

Vi forventer, at dine opgaver afhængig af din faglige profil vil være indenfor følgende:

 • Databaserede analyser, herunder alt fra den indledende dialog med ledelsen og de forskellige fagområder omkring analysens formål til udarbejdelsen af den endelige leverance.
 • Optimerings- og effektiviseringsopgaver, prognoser og evaluering med fokus på den økonomiske styring.
Varde KommuneJobcenter Varde søger afdelingsleder

Varde Kommune

Varde Kommune besluttede i 2018 at forenkling af beskæftigelsesområdet var anledning til en gentænkning af jobcentret. Det betød, at en forandringsproces blev skudt i gang. Et særligt hovedfokus var – og er – at inddrage borgere og virksomheder som aktive medspillere. Som afdelingsleder skal du være med til at understøtte denne proces og fortsat udvikle fremtidens jobcenter. Det er derfor vigtigt at du er visionær, kan understøtte forandringer samtidig med at driften kører i højt tempo.

Som afdelingsleder er du ansvarlig for at skabe de bedste rammer i din afdeling, så det daglige arbejde kan udfolde sig på bedste vis til glæde for borgerne i Varde Kommune. Samtidig er du en vigtig del af et lederteam, hvor tværgående ledelse er et fælles ansvar, ligesom samspil på tværs i Varde Kommune er naturlig, fordi det giver mening for borgeren, og for Varde Kommune som helhed.

KvicklySalgsleder Food, Kvickly, Varde

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for dagligvarehandel og få samtidig den daglige ledelse af 10 medarbejdere
 • drive din afdeling med frihed til at præge sortimentet og butikslayout
 • blive en del af ledergruppen i varehuset med reference til varehuschefen

Som salgsleder er det først og fremmest din opgave at:

 • Sørge for, at der altid er en høj butiksstandard i din afdeling, som består af: kolonial, husholdning, dyremad, Øl & Vand, Brød & Mejeri, dybfrost samt konfekture
 • Gennem salgsopfølgning at sikre sæsonpræget sortimentsoptimering og varebestilling; de rigtige varer på det rigtige tidspunkt til den rigtige pris og kvalitet
 • Yde byens bedste kundeservice, hver gang
SuperBrugsenSalgsassistent til BrødCooperative i Superbrugsen Ølgod

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 45 medarbejdere. Vi er byens MADbutik som ligger ved byens torv midt i byen. Du bliver en del af en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • Et job med udviklingsmuligheder
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

I samarbejde med de andre medarbejdere i BrødCoopertivet skal du sikre, at afdelingen altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles salgsaktuel hele dagen. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Sætte kunden i fokus og yde byens bedste service
 • Varebestilling
 • Vareopfyldning
Pay-Back specialist rekruttering ApSVærkfører til plastekstrudering

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Letbek i Tistrup

Re-imagineering plastic er ikke blot et slogan hos Letbek - det er fundamentet, som Letbek bygger på. At en bæredygtig forretning gør verden til et bedre sted, når plast betragtes som en cirkulær ressource. Letbek er en bæredygtig og rentabel virksomhed bygget på netop denne overbevisning.

Kerneforretningen er ekstrudering og sprøjtestøbning af industrielle plastemner til bl.a. landbrug, byg & anlæg samt afspærring. Herudover PUR-støbning i kombination med andre materialer som bl.a. træ, stål, og aluminium - primært til møbelindustrien.

I rollen som værkfører for plastekstrudering bliver du ansvarlig for en produktion med 22 medarbejdere. Du refererer til produktionschefen og bliver en del af produktionsledelsen og er derigennem en nøgleperson for fabrikkens udvikling og performance, KPI-styring, målnedbrydning, eksekvering og optimering.

Ørsted
Vedligeholdelsestekniker

Ørsted, Janderup

Forestil dig en fremtid, hvor du arbejder med vedligehold af et gasbehandlingsanlæg på det mekaniske område.

Ørsted

I denne rolle kommer du til at arbejde på tværs af organisationen sammen med bl.a. teknisk, mekanisk og driftspersonale og bliver en vigtig medspiller i vores vedligeholdsafdeling. Du vil få en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver, der udføres ud fra velbeskrevne procedurer. Hvis du gerne vil være en del af et velfungerende team og motiveres af en stor grad af fleksibilitet, så har vi jobbet til dig.

Ørsted er global leder inden for havvindenergi og er kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed. Vi går forrest i omstillingen til grøn energi, og vi investerer derfor betydeligt i personlig og professionel udvikling af vores medarbejdere.

Ørsted
Davidsens Tømmerhandel A/SSælger til håndværkerafdelingen i Nr. Nebel

Davidsens Tømmerhandel A/S

Vi har ekstra travlt i vores håndværkerafdeling og søger derfor en energisk og branchekendt profil til et spændende job som sælger til vores professionelle kundesegment.

Som sælger hos Davidsen får du en hverdag, hvor den daglige kundekontakt er det helt centrale. Du arbejder blandt andet med at opsøge og skabe nye kunderelationer og sætter en ære i at udvikle din kundeportefølje.

Derfor stortrives du selvfølgelig med et job, hvor den daglige dialog og kontakt med vores professionelle kundesegment er det centrale – og du går hver eneste dag benhårdt efter at yde vores kunder rigtig god service.

Du bliver del af et team af engagerede kolleger og et stærkt fagligt miljø, hvor vi hver dag sætter en ære i sparring på højt fagligt niveau – og at have det sjovt, når vi er på arbejde.

LETBEK A/SElev søges til Administrationen

LETBEK A/S, Tistrup

Vil du genanvende plast, så fx gamle fiskenet bliver en del af nye produkter og løsninger?

Til vores administration søger vi en kontorelev til tiltrædelse snarest muligt. Du vil indgå i et team af engagerede medarbejdere, som både omfatter administration og produktion.

Vi tilbyder dig:

 • en god og stabil arbejdsplads, hvor du vil få mulighed for at udvikle dig og tage ansvar
 • et godt arbejdsmiljø med en god tone, velfungerende personaleforening samt pensions- og sundhedsordning
 • arbejde i en global koncern, hvor der kan være mulighed for udenlandsophold
Varde Laks A/SAdministrativ medarbejder

Varde Laks A/S

VARDE LAKS A/S søger en medarbejder (trainee) til oplæring i forsendelses- og salgsafdelingen.

Om dig:

 • Sprogkyndig, gerne foruden engelsk og tysk et 3. fremmedsprog
 • HH, HA, student – evt. med lidt erfaring fra en lignende stilling
 • Positiv, drive, gåpåmod, samarbejdsvillig – ordenssans med flair for IT

Det er en trainee-stilling med fokus på oplæring i virksomhedens ordreekspedition, eksportsalg og ekspedition.

Der er mulighed for en spændende stilling med en god personlig udvikling for den rette person.

ILVA
Serviceminded deltidssælger - weekend

ILVA, Varde

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor dine vigtigste opgaver er salg og vejledning. Hos ILVA er vi ikke ekspedienter, vi er sælgere, og vi vægter det personlige salg højt. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet, møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov.

ILVA
Betongrupppen RBR
CONTROLLER - BETONGRUPPEN RBR

Betongrupppen RBR, Varde

Hos Betongruppen RBR har vi travlt og vi udvikler fortsat vores potentiale. Derfor søger vi en kollega til en nyoprettet stilling som controller.

Vi er ca. 50 engagerede kolleger fordelt på tre fabrikker i Danmark og som controller hos os får du en nøglerolle i økonomiafdelingen i Varde. Du vil ligeledes få et tæt samarbejde med vores dygtige kolleger i konmcernens øvrige økonomifunktioner.

Nedenstående opgaver vil typisk indgå i din hverdag:

 • Ansvarlig for rapportering til det europæiske hovedkontor.
 • Deltage i budgetudarbejdelse
 • Udarbejdelse af diverse analyser
Betongrupppen RBR
TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser