96 job matcher din søgning 96 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Vallensbæk KommuneErfaren Social- og Sundhedsassistent/ Sygeplejerske søges til ansvarshavende udekørende nattevagt i en dygtig Sygeplejegruppe

Vallensbæk Kommune

Vil du være med til at sætte borgeren i centrum i en Sygeplejegruppe med fokus på trivsel, kompetenceudvikling og kvalitet.

Hjemmesygeplejen i Vallensbæk søger snarest muligt en Social og Sundhedsassistent/ sygeplejerske, der er faglig stærk og lige som os brænder for at levere hjemmesygepleje af høj faglig kvalitet til vores borgere. Stillingen er som fast nattevagt hver anden weekend fredag-lørdag-søndag, 12 ugentlige timer eller efter aftale.

Vi mangler dig med en bred faglig erfaring og overblik. Hvis du trives i en hverdag præget af selvstændig, og med lyst og kompetencer til at være kommunens fyrtårn om natten, er du kommet det rigtige sted hen.

Vallensbæk KommunePædagoger til den integrerede institution Sommerfuglen

Vallensbæk Kommune

Er du pædagog med ønske om et spændende job med indflydelse på eget arbejde, brænder du for faglig udvikling, og er du samtidig reflekterende og beslutningsdygtig? Så er jobbet i Sommerfuglen måske lige noget for dig.

Vi søger to barselsvikarer for pædagoger, 37 timer i vores børnehave, her vil der efterfølgende være mulighed for fastansættelse. Derudover søger vi, pga. puljen til minimumsnormering, en pædagog 35 timer om ugen til en af vores vuggestuegrupper.

I Sommerfuglen er vi gang med at udvikle vores Natur- og udelivsprofil. Derfor ønsker vi ansøgere, der har nogle gode ideer og brænder for dette. Vi er ikke så optagede af, om du er nyuddannet eller har mange års erfaringer, vi er på jagt efter kollegaer, der er stærke i relationsarbejdet.

Vallensbæk KommunePilehaveskolen søger børnehaveklasseleder/ børnehaveklassepædagog

Vallensbæk Kommune

Tina, vores ene børnehaveklasseleder, har fået ønskejobbet i anden kommune. Vi skal derfor have en afløser for hende til vores kommende 0.a.

For det tilfælde at intern ansøger får stillingen som børnehaveklasseleder søges i stedet en børnehaveklassepædagog. Du bedes tilkendegive i ansøgningen, om du søger den ene eller begge stillinger.

Børnehaveklassen er det vigtigste skoleår i børnenes liv. Det er her den gode klassekultur etableres og barnets oplevelse af skole grundlægges. Der arbejdes i børnehaveklassen med de 6 temaer Sprog, Matematisk opmærksomhed, Naturfaglige fænomener, Kreative og musiske udtryksformer, Krop og bevægelse og Engagement og fællesskab ud fra læseplan for børnehaveklasser fra Undervisningsministeriet.

Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

MG-VSSA'er til natlig opgave med barn i Vallensbæk-området

MG-V

Brænder du for at arbejde 1:1 i borgers eget hjem? Og er du samtidig sundhedsfaglig uddannet som enten sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent?

Opgaven er med et større barn i eget hjem, som har epilepsi med behov for overvågning, pleje og støtte. Der er tale om nattevagter fra kl. 20-6/8. Opstart kan ske efter eget ønske men gerne hurtigst muligt.

MG-V tilbyder dig:

 • God løn + pension
 • Fleksibelt arbejde
 • Arbejde i et fast team
Vallensbæk KommuneProjektmedarbejder

Vallensbæk Kommune

Vallensbæk Kommune søger en projektmedarbejder til tilsyn og administration i en tidsbegrænset ansættelse til projekt Vallensbæk Svømmehal.

Din primære rolle som projektmedarbejder er at understøtte vores projektleder på opgaven i etableringen af en ny svømmehal. Der er tale om en projektstilling på 25 timer om ugen i 2 år. Den tid skal du bruge på at understøtte etableringen af en svømmehal til 168 mio.kr. Byggeriet gik i gang i juni 2021.

Du vil komme til at beskæftige dig med mange opgaver indenfor tilsyn og administration. Du vil få fokus på den udførende del og projektets dokumentation.

Sanistål A/S

Butikssælger til håndværkerbutikken i Vallensbæk

Sanistål A/S

Der er fuld fart på hos os og vi søger Danmarks skarpeste butikssælger. En der sætter ære i at have den daglige kontakt til kunderne og kan forstå kundernes behov i en større sammenhæng, og dermed tilbyde de rette løsninger.

Vi søger en ny kollega, der har lyst til at være med til at sætte sit præg på Sanistål-butikken i Vallensbæk. I butikken arbejder vi med alle Saniståls forskellige kundesegmenter indenfor Byggeriet og Industrien med VVS og VA som omdrejningspunkt for vores sortiment. Du bliver en del af et stærkt butiksteam, hvor alle kollegaer har et højt fagligt kompetenceniveau.

Primære arbejdsopgaver

 • Salg til kunder ved disk og på telefon
 • Betjene og vejlede kunder i butikken
 • Kampagner og koncepter – salg og opsætning i butik
Sanistål A/S
Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for JFP a/s i Vallensbæk

Senior Projektchef - Byggeri

Karrierestilling * Personlig og faglig udvikling * Personaleledelse

Med udgangspunkt fra kontoret i Vallensbæk, og med reference til afdelingschefen, får du som senior projektchef et selvstændigt ansvar for flere større byggeprojekter, hvor man lige nu står for at opstarte to nye projekter inden for kontor- og boligbyggeri på mellem kr. 130-180 mio. kr.

Der er tale om en af de mere udfordrende projektchefopgaver i Danmark – både målt på tyngde og bredde. Du kommer til at stå i spidsen for alt fra tilbudsteamet, over igangsætning og afvikling til aflevering af de færdige byggeprojekter.

Jobbet indeholder typisk en del kundekontakt, hvorfor erfaring med og flair for kundekontakt skal være en del af dine kompetencer. Godt købmandskab og ikke mindst nærværende, projekt- og personaleledelse er væsentlige indsatsområder, hvis du skal lykkes med opgaven.

erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for JFP a/s i Vallensbæk

TO Projektledere - København

Kan du styre byggeprojekter mellem kr. 100-200 mio.?

Med udgangspunkt fra kontoret i Vallensbæk, og med reference til afdelingschefen, lander du som projektleder på et kontorbyggeri til kr. 130 mio. eller et boligbyggeri til kr. 180 mio.

Dine opgaver spænder bredt, lige fra de indledende forberedelser i forbindelse med projektopstart, herunder opstart af byggeplads, over entrepriseindkøb efterfulgt af en løbende tæt byggestyring der også indeholder en krævende elementmontage, kvalitetssikring, til aflevering af det færdige byggeri.

Efterkalkulation og evaluering af det samlede byggeforløb bliver ligeledes en del af din opgave. Du er således én af de få i branchen, der magter at levere et færdigt byggeprojekt, med fokus på tid, kvalitet og økonomi.

Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

Vallensbæk KommunePædagog til den integrerede institution Stien

Vallensbæk Kommune

Stien er en integreret institution der har plads til 44 vuggestuebørn fordelt på 3 stuer og 86 børnehavebørn, fordelt på 4 stuer.

Vi er et farverigt og rummeligt hus med en åben og engageret personalegruppe, der har fokus på det enkelte barns trivsel, læring og udvikling. Vi arbejder med barnet og familien som en helhed.

Institutionen har en stor sal og dejlig stor legeplads, med mange muligheder for leg, krop og bevægelse.

Vi søger en pædagog med følgende kompetencer:

 • Anerkendende og nærværende i mødet med børn og voksne.
 • Ser det at blive selvhjulpen som en vigtig del af barnets udvikling.
 • Håndtering af en travl hverdag med mange forskellige udfordringer.
Vallensbæk KommuneKøkkenmedhjælper til Sommerfuglen

Vallensbæk Kommune

Køkkenmedhjælper søges til Sommerfuglen 1. august 2021 eller snarest derefter. Stillingen er på 32 timer.

Brænder du for at lave sund og velsmagende mad til børn mellem 0-6 år og vil du være med til at udvikle vores køkken?

Sommerfuglen er en integreret institution, hvor du sammen med vores økonoma dagligt skal lave mad til vores 50 vuggestuebørn og 75 børnehavebørn. Derudover har vi en satellit med 25 børnehavebørn, som køkkenet understøtter i forhold til indkøb og kostplaner.

Ishøj KommuneLærer til specialskole

Ishøj Kommune, Vallensbæk

Lærer til specialskole – gerne med vide om og interesse for at arbejde med børn med autisme.

På grund af elevtilgang søger vi fra 1. august 2021 en ny kollega til skolens lærergruppe, så hvis du har lyst til at afprøve om vidtgående specialundervisning er spændende for dig, så har du muligheden her.

Kirkebækskolen er en skole for 60 børn og unge med multiple funktionsnedsættelser uden talesprog. Kirkebækskolen rummer et Børnehus 0-6 år, en grundskole bh.-10. klasse og en STU.

På Kirkebækskolen står læring og kommunikation helt centralt. Vores foretrukne arbejdsform med eleverne er tema- og emneundervisning. Vores arbejde er rammesat af Folkeskoleloven hvad angår elevernes timetal og fagkreds. Læring og undervisning tager altid udgangspunkt i den enkelte elevs mentale og sociale mulighed.

Ishøj KommuneSkolesekretær

Ishøj Kommune

Kirkebækskolen er en specialfolkeskole, der underviser elever med multiple funktionsnedsættelser og svære kommunikationsvanskeligheder. Vi har ligeledes et Børnehus, SFO, STU og Klub.

Vi søger en fleksibel, selvstændig og serviceminded medarbejder, som har lyst og evne til at samarbejde med alle på skolen, herunder ansatte, forældre og andre samarbejdspartnere.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Elevadministration
 • Telefonpasning i samarbejde med anden sekretær
 • Kørselsadministration
 • Ad hoc-opgaver
Hjemmearbejdsplads
DNS nordic IncVi søger mødebookere til vores kontor på Filippinerne, eller du kan vælge, at arbejde remotely hvorend du befinder dig i verden

DNS nordic Inc

Er du komfortabel på telefonen enten i komforten af dit eget hjem eller under varmere himmelstrøg på Filippinerne, så har vi stillingen til dig.

Du vil arbejde mandag til fredag fra klokken 08-16.00 CET, dog om fredagen kun til klokken 15.00 CET.

Hvis du arbejder på vores kontor på Filippinerne, så tilbyder vi følgende:

 • God oplæring og godt sammenhold
 • Høj grundløn
 • Refundering af flybillet
 • Bolig
 • Arbejdsvisum
 • Sygesikring