54 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

54 jobannoncer

Gem
Vallensbæk Kommune

Pædagog eller pædagogisk assistent til Spirerne i Syvhøjvænge

Vallensbæk

Ønsker du en hverdag fyldt med stjernestunder, brænder du for at dele ud af smil og krammer til de helt små, og vil du være med til at give vores små nye børn den bedste start på institutionslivet?

Syvhøjvænge er en institution med ressourcestærke familier. En veletableret institution med 110 skønne børn og 22 stabile og dygtige medarbejdere med en høj faglighed. Vi har en helt særlig mini/maxi struktur, der sikrer at brobygningen internt i huset fungerer virkelig godt, og at børnene rykker fra mini til maxi når de er klar til det udviklingsmæssigt.

Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
H.C. Andersens Malerfirma

Bygningsmaler

Vallensbæk

Har du en høj standard for kvalitetsarbejde og service?

Der er stor efterspørgsel på vores ydelser, og vi søger derfor vores næste kollega til næsten alt slags malerarbejde, men primært spartel, filt og maling hos private og erhverv.

Vi tilbyder en god og uhøjtidelig omgangstone samt udviklingsmuligheder i et relativt nyt malerfirma med tårnhøje ambitioner.

Gem
Netto

Butikschef i Netto - Vallensbæk - Hvidovre - Ishøj - Brøndby - Albertslund - Glostrup

Hvad slår en dygtig butikschef, der bare har styr på tingene, når man har brug for det? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som butikschef sætter du ikke blot dit eget præg på din helt egen butik – du har også ansvaret for en masse dygtige medarbejdere. Og her taler vi altså sjove, dedikerede typer, som du selv rekrutterer, udvikler og motiverer.

Gem
Vallensbæk Kommune

Børneergoterapeut til spændende fast stilling på Kirkebækskolen og STU Kirkebæk

Vallensbæk

Kirkebæk er tre specialinstitutioner; specialbørnehave, specialskole med SFO og STU, for i alt 65 børn og unge med multiple funktionsnedsættelser uden talesprog. Vi har børn og unge i alderen 1-23 år.

Kirkebæks ambition er, at vi sammen forpligter os på at udvikle børn og unges potentialer, og at alle oplever sig set, hørt og forstået. Vi styrker børn og unges kommunikative, sociale og kropslige kompetencer – gennem et stærkt samarbejde på tværs af ambitiøse fagligheder.

I dette og næste skoleår samarbejder Kirkebæk med Københavns Professionshøjskole om kompetenceudvikling af hele personalegruppen i forhold til at understøtte børnenes og de unge menneskers kommunikative kompetencer.

Gem
Vallensbæk Kommune

Pilehaveskolen i Vallensbæk søger afdelingsleder

Vallensbæk

Deler du børnesynet at børn gør det godt, når de kan? Og ved, at det er vores ansvar at skabe de rigtige rammer? Brænder du for at udvikle inkluderende læringsmiljøer med både kultur, natur og innovation? Og ved, at det kun bliver muligt, hvis du har dine medarbejdere med?

Vi søger en ny afdelingsleder til vores 1.-5. klasse. Som afdelingsleder bliver du en del af en dynamisk ledelse bestående af 3 afdelingsledere, en administrativ leder og en skoleleder.

Gem
Plandent A/S

Intern support

Vallensbæk

I Plandent oplever vi en stigende efterspørgsel på dentaludstyr, og derfor har vores salgsafdeling brug for hjælp. Det bliver din opgave at hjælpe vores dygtige sælgere, så vores kunder får den bedst tænkelige oplevelse i mødet med Plandent.

Vi tilbyder blandt andet

  • Et positivt arbejdsmiljø i en meget dynamisk og sund virksomhed
  • En livlig arbejdsplads med de bedst tænkelige kollegaer
  • Engagerede og kompetente kollegaer med en uformel omgangstone
Plandent A/S
Gem
Vallensbæk Kommune

Kirkebækskolen søger lærer med ansættelse 1. august 2024

Vallensbæk

Vi søger en uddannet lærer, der kunne tænke sig at anvende hele sin faglighed og kreativitet på at skabe læring og udvikling for vores fantastiske elever på Kirkebækskolen.

Vi har pt. 65 børn og unge. Alle har omfattende varige multiple funktionsnedsættelser med kommunikative vanskeligheder.

Vi tilbyder bl.a. et godt arbejdsklima med fokus på personaleudvikling og videndeling.

Gem
Orkla Danmark

Trainee Finance

Vallensbæk Strand

Kunne du tænke dig at blive en del af en af Danmarks stærkeste fødevarevirksomheder med fart på hverdagen og fokus på at levere?

Som Økonomielev i Orkla Danmark vil du få et solidt kendskab til vores Business Operations område indenfor Finans, Økonomi og regnskab. Det er vores ambition at du løbende får mere og mere ansvar og udvikler dig under hele elev-forløbet. Du vil indgå i finansteamet, som har ansvar for koncernens økonomi, herunder månedsafslutning og rapportering, samt revision og ekstern Årsrapportering.

Gem
Vallensbæk Kommune

Sommervikariater i Vallensbæk hjemmepleje dag og/eller aften

Vallensbæk Strand eller Vallensbæk

I Vallensbæk Kommune vil vi noget med vores arbejde – vi vil bidrage til borgernes gode liv. Derfor søger vi i hjemmeplejen vikarer med høj faglighed, engagement og ambitioner – og som har lyst til at gøre en forskel, og til tider gå det ekstra skridt.

Vi er inde i en udvikling, hvor vi har fokus på kvalitet og forbedringer og arbejder blandt andet med tidlig opsporing, har fokus på dokumentation, demens indsats, personcentreret omsorg og værdige relationer, til gavn for borgerne.

Din arbejdstid bliver efter nærmere aftale, med weekendvagt min. hver 3. weekend.

Gem
DHL Express

Grib chancen og bliv vores nye Key Account Manager

Vallensbæk

Brænder du for at realisere mål og budgetter gennem egen kundeportefølje?

Se video om DHL Express som arbejdsplads

Har du passionen og drive til at skabe vækst, udvikle relationer og levere kundeorienterede løsninger i en dynamisk branche? Og er du klar til at skabe en spændende karriere hos Danmarks absolut bedste arbejdspladser?

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og erfaring samt en attraktiv lønpakke inkl. pensionsordning, firmabil, bonusordning, sundhedsforsikring, fritvalgsordning, fleksibilitet, kantineordning og gode fordelsaftaler.

DHL Express
Gem
Orkla Danmark

Salgskonsulent

Vallensbæk Strand

Brænder du for det rådgivende og værdiskabende salg og har du interesse for fødevarer? Kan du udvikle samhandlen med vores kunder og bl.a. sætte fart på de grønne måltidsløsninger?

Som konsulent bliver du ansvarlig for kontakten til flere af vores største kunder, hvor du via daglig dialog og besøg opbygger og vedligeholder den gode relation til dine kunder. Med dig, har du Orkla Danmarks brede portefølje af stærke brands og gode måltidsløsninger, og du forstår at guide kunderne og inspirere til nye og moderne brugssituationer og løsninger.

Gem
Vallensbæk Kommune

Vil du med på holdet?

Vallensbæk Strand

Vores dejlige daginstitution Nøddeboparken i Vallensbæk Syd, tæt ved vand, dejlige naturområder og stationen, mangler en dedikeret og initiativrig pædagog, til at indgå i vores vuggestueteam eller evt. i vores børnehavegruppe/bushold.

  • Vi er et hus med høj faglighed, som arbejder målrettet og lægger vægt på en struktureret hverdag med fokus på dagens rutiner
  • Du får mulighed for løbende videreuddannelse, hvis du har ambitioner om at stå endnu stærkere fagligt
  • Vi har et arbejdsmiljø med humor og kollegial støtte, når behovet opstår
Gem
PPG Coatings Danmark A/S

Handelsassistentelev til farverige PPG-butikker i Vallensbæk og Esbjerg

Vil du uddannes og udvikle dine salgskompetencer i en PPG-butik med et utrolig bredt malersortiment? Og synes du det er fantastisk at bruge din begejstring for god kundeservice og B2B-salg?

Som handelsassistentelev bliver du en del af et fantastisk salgsteam med dygtige sælgere. Din fornemmeste opgave de næste 2 år bliver i samarbejde med teamet at servicere PPGs store kundekreds og udbygge dit kendskab til B2B salg.

PPG Coatings Danmark A/S
Gem
Vallensbæk Kommune

Pilehaveskolen søger børnehaveklasseleder til kommende børnehaveklasse

Vallensbæk

Vi er en skole med vokseværk og vi opretter i kommende skoleår 0. klasse nummer fire. 

Som børnehaveklasseleder vil du være ansvarlig for en af årgangens klasser, hvor du sammen med de andre i teamet faciliterer et fællesskab med fokus på leg, læring og trivsel.

Du arbejder sammen med dygtige og søde kollegaer, og du kommer derfor ikke til at stå alene omkring dine opgaver. 

Gem
Vallensbæk Kommune

Ergoterapeut med interesse og erfaring indenfor det hånd-ortopædkirurgiske område søges til barselsvikariat i Genoptræningen

Vallensbæk

Dine arbejdsopgaver er at afholde indledende samtale og undersøgelse med nye borgere med henblik på faglig vurdering og tilrettelæggelse af træningsindsatsen. Du skal tilrettelægge og udføre træningsforløb for både individuelle borgere og borgere på hold.

Terapeuterne er ansat selvtilrettelæggende og organiseret i et selvstyrende team. Du får derfor stor indflydelse på din arbejdsdag og et stort medansvar for den fælles opgaveløsning.

Gem
Vallensbæk Kommune

Fysioterapeut med interesse for ortopædkirurgi og geriatri søges til sommerferievikariat i Genoptræningen i Vallensbæk

Genoptræningen varetager genoptræning efter sundhedslov og servicelov for borgere i Vallensbæk, indenfor alle diagnoseområder.

Vi søger en fysioterapeut med interesse for ortopædkirurgi og geriatri. Du vil herudover komme til at varetage genoptræning af borgere indenfor andre diagnoseområder afhængig af dine erfaringer og interesser.

Vi tilbyder dig et spændende og afvekslende job, med mange udviklingsmuligheder og plads til faglig sparring.

Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV