58 job matcher din søgning 58 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Interflora Danmark A/S Studentermedhjælper

Interflora Danmark A/S, Vallensbæk

Dit arbejdssted vil være enten på vores hovedkontor i Vallensbæk samt nogle dage hjemmefra. Du skal være med til at sprede positiv energi og skabe gode oplevelser, når du hjælper vores kunder med at sende blomster og gaver til en, de holder af.

Du bliver en del af Interfloras dynamiske team, der tænker selvstændigt, og hvor der ikke er langt fra idé til handling, og dine arbejdsopgaver vil være mange forskellige med alt fra telefonpasning, indtastning af data i systemerne eller hjælper til på chatten.

Du kan se frem til at blive en del af et internationalt setup i en markedsledende virksomhed. Her får du rig mulighed for at udvikle dig – også på den lange bane har vi mange karriereveje – også uden for Danmark.

Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Vallensbæk Kommune Fabelagtig og mangfoldig SFO søger en engageret pædagog

Vallensbæk Kommune

Motiveres du af mange glade børn og betydningsfulde børnefællesskaber?

Brænder du for at være en aktiv del af børnenes læring både i SFO og skole, og kan du se dig selv fordybet med børn i forskellige læringsmiljøer?

På Egholmskolens SFO har vi fokus på, at børn skal inspireres, udfordres, motiveres og støttes af de voksne til at deltage i forskellige aktiviteter.

Du må rigtig gerne være engageret i idræt, bevægelse, natur og udeliv. Have kompetencer inden for teater, musik og drama eller hænderne rigtigt skruet på og have lyst til at kaste dig ud i f.eks. at bygge sæbekassebiler eller andre projekter sammen med en gruppe forventningsfulde børn.

Vallensbæk Kommune Specialvejleder til Uddannelsesvejledningen i Vallensbæk – 21 timer

Vallensbæk Kommune

Vi søger en kollega, der har interesse for specialvejledning og ungevejledning, og som er pædagogisk og fagligt velfunderet. En kollega, der deler vores ungesyn – en tro på, at de unge gør det godt, når de kan.

Arbejdsopgaver kan bl.a. være STU-indstillinger, opfølgning på STU-forløb og samarbejde med specialskoler, PPR og sagsbehandlere

Du bliver en del af et team, hvor omgangstonen er uformel, og hvor du får mulighed for at have indflydelse på, hvordan vi bedst løser vores fælles opgaver.

StudentConsulting Danmark ApS Vi søger løbende lagermedarbejdere til lager i Vallensbæk

StudentConsulting Danmark ApS søger for Imerco

Vi søger løbende lagermedarbejdere til lager i Vallensbæk.

Leder du efter et deltidsarbejde i en spændende virksomhed? Trives du med rutineprægede arbejdsopgaver og kender til arbejdsgangen på et lager? Så har vi måske jobbet til dig.

Vi søger dig, der foretrækker et aktivt og rutinepræget arbejde. Jobbet indebærer en del løft i løbet af dagen og af den grund er det en fordel, at du trives med at bruge kroppen fysisk i dit arbejde. Det er et stort plus, hvis du har erfaring fra et andet lagerjob og kender til proceduren ved pluk og pak.

Gem
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Emballage Direct Marketing barselsvikar i 12 måneder

Emballage Direct, Vallensbæk

Emballage søger en dygtig marketing barselsvikar til vores team i en periode på 12 måneder. Hvis du brænder for marketing, er kreativ og klar til at bidrage til vores virksomheds succes, er denne mulighed noget for dig!

Ansvarsområder:

 • Lave 2 engagerende LinkedIn-indlæg om ugen.
 • Redigere PDF'er nøjagtigt.
 • Administrere tilmeldinger til nyhedsbreve.

Emballage tilbyder konkurrencedygtig kompensation og et samarbejdsmiljø, der fremmer vækst.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Fyns Kran Udstyr A/S
Er du vores nye salgskoordinator til vores afdeling i København?

Fyns Kran Udstyr A/S

Til Fyns Kran Udstyrs afdeling i København søger vi lige nu en salgskoordinator.

Se video om Fyns Kran Udstyr A/S som arbejdspladsVi leder efter dig med stærkt købmandskab, som brænder for at sælge og yde god service - og som ønsker at blive en del af et stærkt FKU-team, der hver dag er med til at skabe gode oplevelser for vores mange kunder i ind- og udland.

Vi leder efter DIG, som både kan se værdien i et godt arbejdsmiljø og ikke mindst selv bidrage til dette.

Fyns Kran Udstyr A/S
Vallensbæk Kommune Pædagog til den integrerede institution Stien

Vallensbæk Kommune

Vi søger en pædagog til vores vuggestue/børnehave på 35-37 timer ugentligt pr. 1. august 2023.

Vi er en institution i hjertet af Vallensbæk med glade børn, som glæder sig til at være sammen med flere omsorgsfulde og inspirerende voksne.

Vi har en stor spændende legeplads med plads til masser af udfordringer, leg og læring. Vi har fokus på genbrug, fra jord til bord og det gode børneliv.

Vi vægter den faglige udvikling højt og tilbyder kursus, hvor alle deltager.

Vallensbæk Kommune Specialpædagog til Vallensbæk SFO

Vallensbæk Kommune

Stillingen er en specialpædagogstilling på 32 timer ugentlig. Timerne ligger hovedsageligt i SFO-regi, men der er også timer i skolen. Arbejdstiden ligger primært i tidsrummet kl. 08.00 – 17.00.

Du skal skabe rum og mulighed for, at børnene kan lære sociale værktøjer og skabe sociale relationer. Vi arbejder ud fra, at alle børn er alles ansvar, dog har man primære børn.

I praksis betyder det at følge, understøtte, deltage og skabe aktiviteter, hvor børnene kan agere og træne deres erhvervede sociale redskaber i SFO'en.

Vi arbejder konstant med det mål at gøre børnene så dygtige fagligt og socialt, at de en dag kan udsluses til enkelte faglige lektioner i en almen klasse eller i en større social/faglig ramme.

Vallensbæk Kommune Pædagog til Dragerne i Syvhøjvænge

Vallensbæk Kommune

Ønsker du en hverdag fyldt med skønne børn og gode kollegaer, og brænder du for det gode børneliv, så skal du være vores nye kollega i Syvhøjvænges maxiafdeling.

Vi har en helt særlig Mini maxi-struktur, der sikrer at brobygningen internt i huset fungerer virkelig godt, og at børnene rykker fra mini til maxi når de er klar til det udviklingsmæssigt. Maxiafdelingen er basen for vores 2-6 årige børn, og her er læring, udvikling og trivsel vigtig i vores arbejde.

Du får et arbejde i en institution, hvor arbejdsmiljøet vægtes højt, og du får mulighed for at tage et diplommodul indenfor de første 3 år, du er ansat hos os.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex
Administrativ profil – få fingrene i kommunikation og logistik

Jobindex søger for Interflora Danmark A/S i Vallensbæk

Vil du hjælpe mennesker over hele landet med at sende omsorgsfulde tanker til deres kære – uanset om anledningen er mors dag, en fødselsdag eller bisættelse?

Her får du en varieret hverdag i en nyoprettet stilling, hvor vi lytter til dig, når vi sammensætter dine opgaver.

”Du får stor indflydelse på dit job. For når du er ombord, smider vi alle opgaver op i luften og fordeler dem sammen,” siger din nye leder, Bo Henrik Andersen.

Jobindex
Vallensbæk Kommune Udekørende nattevagt

Vallensbæk Kommune

Trives du med at arbejde i borgernes hjem om natten, og kan du skabe ro og tryghed omkring dig?

Vi udvider bemandingen om natten, og søger derfor to dygtige, empatiske social -og sundhedsassistenter til fast nattevagt, 28 timer ugentligt.

Du vil skulle varetage selvstændige besøg om natten, men der er også besøg, som du vil gøre i samarbejde med den anden udekørende kollega. Der er både faste besøg og nødkaldsbesøg samt sparring/hjælp til plejecentre og midlertidige pladser.

Du får et selvstændigt og ansvarsfuldt job samt et struktureret oplæringsprogram og individuelt tilrettelagt introduktion.

Vallensbæk Kommune Pædagoger til Vallensbæk SFO

Vallensbæk Kommune

Vi har fået vokseværk og søger derfor to pædagoger 32-35 timer pr. uge.

Vi søger én med en IT/makerspace-minded-profil og én med drama/performance-profil.

Vi søger medarbejdere, der er løsningsfokuserede, rummelige og sikre på egen praksis, og som kender sine spidskompetencer og udviklingsområder.

Vi er et hus, hvor der er højt til loftet. Vi bryster os af et stærkt fællesskab, hvor vi tror på, at alle er vi unikke, sammen er vi fantastiske.

Har du lyst til at være med til at skabe en SFO, som du ikke selv vil hjem fra, så søg gerne en af de ledige stillinger. Det er ikke hver dag, vi har ledige stillinger hos os.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV