76 job matcher din søgning 76 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vallensbæk Kommune Parlez vous francais? Pilehaveskolen søger lærere med fransk, musik og dansk udskoling i baggagen

Vallensbæk Kommune

Vi søger en dansklærer til udskolingen, der meget gerne må kunne undervise i fransk og/eller musik. Stillingen er en fastansættelse med tiltrædelse 1.8.2022 eller efter aftale.

I forhold til musik så kan vi tilbyde et udviklende samarbejde med skolens øvrige musiklærere samt kommunens musikskole, som spiller en aktiv og samarbejdende rolle i forbindelse med korprojekt på 4. årgang, blokfløjteforløb på 2. årgang og stomp på 6. årgang. Har du lyst til at være medudvikler af initiativer som morgensang, fællessamlinger med musikalske indslag og skolemusical. Så er det dig, vi leder efter.

Franskfaget har en lang tradition på Pilehaveskolen og har en stor søgning blandt eleverne. Franskfaget har sit eget faglokale, og du vil indgå i et lille franskteam, hvor du får indflydelse på fagets udvikling.

Orkla Danmark Sales Coordinator

Orkla Danmark, Vallensbæk Strand eller Søndersø

Er du af natur serviceorienteret og stærk på koordinering, og kan holde flere bolde i luften ad gangen, samtidig med at du har overblikket til at se muligheder i udvikling af vores processer og være forandringsparat, da kan du være den rette til dette spændende job.

I stillingen som Sales Coordinator får du en daglig koordinerende og servicerende rolle med mange berøringsflader i organisationen. Der vil være opgaver, der skal løses selvstændigt, men også en række opgaver, hvor du bliver den koordinerende funktion.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Vallensbæk Kommune Pædagog til Botilbuddet Kløverengen

Vallensbæk Kommune

Har du en stærk mentaliseringsevne, og formår du at holde dit kropssprog og toneleje roligt i situationer, hvor borgeren er mest sårbar? Så er det formentlig dig, der skal være vores nye kollega.

Hos os får du spændende og udfordrende opgaver på en arbejdsplads i konstant udvikling, og hvor vi værdsætter nye idéer til indsatser til gavn for beboerne.

Alle beboere på Kløverengen har to kontaktpersoner, og du vil fungere, som kontaktperson for ca. fem borgere med hver deres ressourcer og udviklingsområder. Gennem målrettet arbejde med botræning styrker vi den enkeltes selvstændighed hen imod en tilværelse i egen bolig.

Vi vægter skriftlig dokumentation højt og dette vil være en central del af dit arbejde. Vi ser dokumentation, som et af vores bedste redskaber til at skabe en systematik i vores indsatser, ligesom dokumentationen hjælper dig, dine kollegaer, og borgeren, med at synliggøre effekten og succeserne af de fælles indsatser.

Honeywell A/S Office Ad­mi­ni­stra­tor

Honeywell A/S, Vallensbæk Strand

Fremtiden er, hvad vi gør den til.

Når du slutter dig til Honeywell, bliver du medlem af vores globale team af tænkere, innovatører, drømmere, der laver de ting, der skaber fremtiden. Det betyder, at vi skal ændre den måde, vi flyver på, påføre jetfly på en miljøvenlig måde, holde bygninger smarte og sikre og endda gøre det muligt at trække vejret på Mars. At arbejde hos Honeywell handler ikke kun om at udvikle fede ting. Derfor nyder alle vores medarbejdere adgang til dynamiske karrieremuligheder på tværs af forskellige områder og brancher.

Er du klar til at hjælpe os med at skabe fremtiden?

Administrativ og talstærk kollega ønskes til vores team i Danmark

Formålet med denne rolle er at være bindeleddet mellem vores kunder og medarbejdere Honeywell Danmark således, at vi til enhver tid lever op til vores kunder forventninger og krav som en del af de aftaler vi har indgået med vores kunder i Danmark.

Vallensbæk Kommune Barselsvikariat: Udviklingskonsulent til ældreområdet

Vallensbæk Kommune

Vi søger en konsulent til sekretariatet for Center for Pleje og Omsorg (CPO), som har stærke kompetencer inden for administration, analyse og projektstyring. Du er en stærk generalist, der kan styre eller indgå i udviklingsprojekter og processer.

Medarbejderne i sekretariatet vil være dine nærmeste samarbejdspartnere og består af en AC-konsulent, en økonomikonsulent, to it-konsulenter, tre sundhedsfaglige konsulenter og tre administrative medarbejdere. Du refererer til centerchefen, Susanne Ormstrup.

Vallensbæk Kommune er en mindre kommune med ca. 16.500 borgere, og sekretariatsmedarbejdernes opgaver er alsidige, til tider lavpraktiske, men primært udviklingsorienterede og sjældent ensformige. Vi er en kommune med fladt hierarki, nærhed og korte beslutningsveje, hvilket er med til at sikre en effektiv og dynamisk organisation.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Haribo Lakrids A/S Nordic Logistics Coordinator

Haribo Lakrids A/S, Vallensbæk

Are you customer minded and have experience within FMCG? Do you have a background within logistics or supply chain? Do you see yourself working in a Nordic organization? And would you like to work with one of the strongest brands in sugar confectionary?

We are looking for a Nordic Logistics Coordinator to drive our logistics processes and ensure a high service level to our customers. You will be the coordinating link between sales, Nordic planners, our 3PL and the customers. You will also take part in improving processes within order handling and logistics.

With your long experience and insight, you balance daily operational tasks and solve sudden challenges, also when deadlines are tight. You have great stakeholder management skills and team spirit, and you contribute to a positive working environment and continued development of smooth processes.

Vallensbæk Kommune Vallensbæk Ungdomsskole søger to medarbejdere til vores Juniorklubafdeling

Vallensbæk Kommune

Er du omsorgsfuld, engageret, fuld af gode ideer og brænder for arbejdet med børn på mellemtrinnet? Så er det her du skal søge. Vi søger nemlig to dygtige kollegaer, der deler vores børne- og ungesyn, en tro på, at børn og unge gør det godt, når de kan.

I juniorklubben er du med til at tilbyde forskellige sjove og spændende aktiviteter, som fx:

 • Udeliv – sup, klatring, mad over bål mm.
 • Sport/bevægelse - mountainbike, boldspil, yoga mm.
 • Madlavning – børnene laver og spiser mad sammen dagligt og til klubaften en gang om ugen
 • Bagning, kreativitet og håndarbejde
 • Gaming – Lasertag, Nintendo, PlayStation, E-sport mm.
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Vallensbæk Kommune Ungdomsskolemedarbejdere

Vallensbæk Kommune

Vallensbæk Ungdomsskole søger 1 til 3 medarbejdere til Vallensbæk Ungdomsklub og Fritidsfag.

Er du engageret, social og omsorgsfuld – og har lyst til at arbejde med unge fra 7. klasse til de er 18 år, så søger vi verdens bedste og mest engagerede ungdomsskolemedarbejdere.

Som ungdomsskolemedarbejder er du med til at tilbyde forskellige sjove og spændende aktiviteter, som f. eks:

 • Udeliv – sup, klatring, mad over bål m.m.
 • Sport/bevægelse - mountainbike, boldspil, yoga m.m.
 • Madlavning – de unge mødes, laver og spiser mad sammen.
 • Kreativitet og håndarbejde.
 • Gaming – lasertag, nintendo, PlayStation, e-sport m.m.
 • Musik og dans m.m.
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Gem
Sikom Danmark A/S
Sikringstekniker

Sikom Danmark A/S

Er du sikringstekniker eller elektriker med interesse og flair for sikring, så er du måske lige den vi søger til vores opgaver på Sjælland?

Vi arbejder blandt andet med Forsvaret, Statens Ministerier og Styrelser, Danske Havne, Rigspolitiet, Arresthuse og Fængsler samt større private virksomheder. Har du erfaring med NOX, SPC og NEDAP, ja så er du nu helt forrest i køen til et fantastisk job.

Hos SIKOM leverer vi integrerede systemer og anlæg med åbne standarder, der flytter grænser for, hvad man forventer af et integreret sikringssystem.

Sikom Danmark A/S
Vallensbæk Kommune Fritidsunderviser til Vallensbæk Ungdomsskole

Vallensbæk Kommune

Er du Vallensbæk Ungdomsskole nye fritidsunderviser?

Vallensbæk Ungdomsskole søger nye fritidsundervisere, der kan bidrage til et sjovt og udfordrende fritidshold eller aktivitet til vores unge mennesker.

Du behøver ikke at være uddannet lærer for at blive fritidsunderviser, men du skal brænde for et bestemt emne og have lyst til at give din passion videre til de unge. Som fritidsunderviser skal du være god til at lytte og god til at formidle samt være selvstændig, faglig stærk og have humor.

På Vallensbæk Ungdomsskole kan alle unge i kommunen mellem 13 og 18 år tilmelde sig vores fritidshold. Fritidsholdene foregår oftest på selve Ungdomsskolen og i samme tidsrum, som vores ungdomsklub har åben (15.00-21.30).

Udover at undervise vores unge mennesker på Ungdomsskolen, vil du møde kolleger fra alle slags professioner og i mange aldersgrupper, da ungdomsskolen er et stort hus med mange forskellige arbejdsopgaver/områder.

Vallensbæk Kommune Glad og positiv køkkenmedarbejder søges til Syvhøjvænge

Vallensbæk Kommune

Vi søger en medarbejder, der kan hjælpe vores faste ernæringsassistent, Pernille, i køkkenet med den daglige tilberedning af sunde og nærende måltider til børnene i vores daginstitution, Syvhøjvænge. Stillingen er på 25 timer pr. uge, til ansættelse snarest.

I dagligdagen skal du hjælpe Pernille med alle køkkenets gøremål.

Hjertet i vores institution er køkkenet, og det er et åbent køkken, hvor der kommer børn, pædagoger og forældre forbi hver dag. Som medarbejder i køkkenet, har du en meget central rolle i vores hus og det er derfor vigtigt at du er glad, positiv og udadvendt.

Du vil til tider opleve et mylder af nysgerrige børn, som både leger og spiser i vores al-rum.

Vallensbæk Kommune Underviser søges til basisdansk lærerteam

Vallensbæk Kommune

Teamet består af 4 fuldtidslærere, som underviser vores nytilflyttede børn og unge i basisdansk. Vi har fået flere elever og derfor kommer vi til at være flere lærere i teamet.

Undervisningen i basisdansk, foregår på kommunens 3 folkeskoler. Nytilflyttede elever indskrives direkte i deres stamklasse, og basisdansk foregår således lokalt på den enkelte elevs egen skole.

Team basisdansk udgør et rejsehold, der varetager basisdanskundervisningen i tæt samarbejde med den lokale DSA-koordinator, lærerne og ledelsen på skolerne.

Vores nye medarbejder bliver en del af et team, der er ambitiøse og har fokus på den gode modtagelse af nyankomne elever. Teamet arbejder konstant på det gode samarbejde med skolerne og at få basisdanskmodellen til at være god for både de nyankomne og for de klasser, der får nye elever.