54 job matcher din søgning 54 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 54 resultater.
Copenhagen Bath ApS
Ambitiøs sælger til det nordiske marked

Copenhagen Bath ApS, Vallensbæk Strand

Hos Copenhagen Bath er vi specialister i badeværelsesprodukter i komposit. Vi er midt i en spændende tid, hvor vi udvider vores forretning og oplever stor succes med vore produkter. Vi søger derfor en ambitiøs og engageret kollega, der med gejst og kompetence vil være med til at udvikle vores position på markedet og udbygge vores forhandlernetværk.

I stillingen som sælger, får du stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dine egne opgaver og arbejdsdag. Med reference til virksomhedens Head of sales, bliver du en del af et mindre, engageret team, som brænder for produkterne og kontinuerligt arbejder på udvikling af såvel salg som design.

Vi tilbyder blandt andet et selvstændigt og udviklende job i en spændende virksomhed med korte beslutnings- processer. En arbejdsplads som tilgodeser dine kvalifikationer og idéer til videreudvikling af vore produkter.

Copenhagen Bath ApS
Babels
Salgsassistent. Vil du være med til at gøre en professionel forretning – endnu bedre?

Babels søger for Beckers Maling (Tikkurila Danmark) i Vallensbæk

Kan du yde verdens bedste kundeservice? Vil du være med på et vinderhold? Har du lyst til at gøre en super veldrevet forretning - endnu bedre? Kan du skabe en bemærkelsesværdig god atmosfære – i en hektisk og travl hverdag? Har du evnen til at se salgsmulighederne i butikken – og lysten til at forfølge dem? Så er det dig vi gerne vil have med på vinderholdet.

Som salgsassistent skal du sammen med souschefen og resten af organisationen sikre, at Beckers Maling forbliver den foretrukne samarbejdspartner for den professionelle maler. Du får et stærkt koncept og markedets bedste produktsortiment som fundament – hvor du skal bygge din og forretningens fortsatte succes.

Et super spændende job med et stort selvstændigt ansvar og gode attraktive arbejdstider. Du får en ung dynamisk ledelse som er lydhør overfor dine ideer.

Babels
Lidl Danmark K/S
Bliv elev i Lidl

Lidl Danmark K/S

Er du parat til at kickstarte din karriere?

Lidl Danmark K/S Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret og drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam, så er Lidl det perfekte match for dig. Hos os er der nemlig plads til dine ambitioner og højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

Som elev i Lidl har du mulighed for at gennemføre et unikt uddannelsesforløb, der helt sikkert udvikler dig både fagligt og personligt. I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt.

Lidl Danmark K/S
Ricoh Danmark A/SVi søger en IT-systemkonsulent med bred erfaring og en interesse for AV-, UC- og IT-produkter og -systemer

Ricoh Danmark A/S, Vallensbæk Strand

Hos Ricoh Danmark har vi vækst i salget af AV-produkter og IT-løsninger. Derfor åbner vi op for, at markedets bedste systemkonsulent kan blive del af denne succes.

Har du en naturlig interesse for, og forståelse af AV- og IT-produkter? Trives du med teknisk produktansvar og support af AV-, UC- og IT-baserede produkter, så er vi måske din næste arbejdsplads.

Du får det overordnede tekniske produktansvar for produkter som Ricoh Spaces, Pexip, MTR-produkter, Ricoh Collaboration Board. Desuden skal du varetage 2. level support og konfiguration af udvalgte 3. parts produkter. Endelig forventes det, at du kan udføre en række IT-opgaver og har erfaring med netværk herunder forståelse for firewall, protokoller, porte m.m.

Orkla CareProaktiv KAM-koordinator til dynamisk salgsafdeling

Orkla Care, Vallensbæk Strand

Er du en dygtig koordinator, der formår at være et solidt bindeled mellem vores kunder og key account managers. Og brænder du for at arbejde i en stor mærkevarekoncern, hvor hverdagen både er fyldt med dynamik og passion? Så er du måske vores nye KAM-koordinator i Orkla Care Danmark.

Som kam-koordinator er det din ypperste opgave at supportere vores key account managers i samarbejdet med vores kunder. Du bliver altså ansvarlig for at være det bindende led mellem grossister, kæder og vores interne afdelinger.

Det er din opgave at udarbejde kampagneforecast, vedligeholde vores BMS-system og kontere fakturer i SAP. Med andre ord, så skal du være behjælpelig med at sikre, at vores salgsteam er opdateret med de nyeste tal og materiale til brug i deres arbejde.

Vallensbæk KommuneUngekonsulent til Jobcenter Vallensbæk

Vallensbæk Kommune

Jobcenter Vallensbæk har fokus på at unge skal have en uddannelse og derefter et job. Vil du være med til at have fokus på indsatsen og inddrage de unge i deres uddannelses- og jobplaner – så har vi et udfordrende job til dig.

Vi søger en ambitiøs og udviklingsorienteret ungekonsulent med sans for at motivere og vejlede unge med helbredsmæssige og sociale udfordringer til at påbegynde en uddannelse. Du skal kunne arbejde tværfagligt med andre faggrupper, bygge bro til uddannelsessteder og samarbejde med virksomheder og kommunale samarbejdspartnere.

Opgaverne er bl.a.

 • Afholde uddannelses- og jobsamtaler med aktivitetsparate unge
 • Opfølgning på og sikre progression i uddannelsesplanen
 • Henvise til uddannelsesrettet forløb
Estée Lauder Companies
Accountant

Estée Lauder Companies, Vallensbæk and Copenhagen

Are you passionate about Finance and Accounting? Do you have a strong sense of details and accuracy? Then you might be our next Accountant.

Your Key Responsibilities

Esteelaudercompanies
 • Handling (posting, validating coding, reviewing documentation) T&E claims through Concur
 • Monthly controls related to the T&E process
 • Posting and clearing Online incoming payments/receipts
Estée Lauder Companies
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex A/S
Servicetekniker – København

Jobindex A/S søger for Bramidan

Vi har forrygende travlt, da vi har fået en ny stor kunde, og søger derfor atter en ny skarp servicetekniker til udvidelsen af teamet

Har du forstand på el og automation – og vil du:

 • Køre ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?
 • Selv planlægge dine opgaver ud fra månedens pulje – og prioritere akutjobs?
 • Være en del af et stærkt netværk, som står klar, hvis du har brug for hjælp?

Så bliv servicetekniker hos Bramidan.

Du bruger størstedelen af tiden på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være noget service samt nogle installationsopgaver.

Du bliver en del af en gruppe af 17 erfarne teknikere, og du vil især få kontakt til kollegerne i team Øst. Vi har et super godt supportnetværk, og du kan altid ringe til vores supporter, som sidder klar til at hjælpe.

Jobindex A/S
DHL Express
Contact Centre Advisor til kundeservice

DHL Express, Vallensbæk

DHL Express søger Contact Centre Advisorer til vores kundeservice i Vallensbæk. Din primære arbejdsopgave vil være at sikre, at vores kunder oplever en exceptionel service. Den type service, som får dem til at fortælle venner og familie om os, og den type service som gør både kundens dag og din dag endnu bedre. Dette skal du selvfølgelig gøre sammen med et team, der har hinandens ryg og spiller hinanden gode – hver dag.

Vi tilbyder et spændende job med mange udviklingsmuligheder i en af verdens største internationale virksomheder. At være en certificeret international specialist er ikke småting; det er et uddannelses- og udviklingsprogram, som gør dig til specialist inden for kvalitet, service, personlig kommunikation og meget mere.

DHL Express
Moment Hollandsktalende kundeservicemedarbejdere

Moment søger for Hobbii ApS

Vil du yde kundeservice for Danmarks hurtigst voksende virksomhed? Hobbii.dk søger hollandsktalende kundeservicemedarbejdere til et-måneds fuldtidsvikariat med hurtig opstart!

Som Danmarks hurtigst voksende virksomhed får hobbii.dk en masse henvendelser fra deres mange kunder. En del af kunderne er fra Holland og taler, samt skriver, hollandsk, hvorfor vi, på vegne af hobbii.dk, søger hollandsktalende medarbejdere til deres hollandske kundeserviceteam til et et-måneds vikariat.

Din opgave bliver at yde skriftlig kundeservice for virksomhedens mange hollandsktalende kunder. Dette er primært på mail men kan også være via andre skriftlige kanaler såsom trustpilot.dk. Derfor er det også et krav, at du kan formulere dig professionelt på hollandsk - skriftligt og mundtligt.

Orkla CareDigital kampagnespecialist med stort salgsdrive

Orkla Care, Vallensbæk Strand

Kan du drive effektive salgskampagner i samarbejde med vores eCom-kunder? Og vil du være en del af en ambitiøs og dynamisk salgsafdeling inden for FMCG og specialhandlen? Så er det måske netop dig, vi mangler som Digital Kampagnespecialist hos et af Danmarks førende mærkevareselskaber, Orkla Care Danmark.

Som Digital Kampagnespecialist vil du referere til den af vores Key Account Managers, der har ansvaret for vores eCom-kunder inden for Specialhandlen. Specialhandlen hos Orkla Care omfatter fx Apotekskæder, Matas, Helsam samt en række eCom-kunder.

Du kommer til at indgå i salgsteamet inden for specialhandlen, som er en afdeling med en åben og dynamisk atmosfære, hvor vi sætter humor højt på dagsordenen. Ikke mindst er vores store entusiasme og fælles salgsambitioner hjertet i afdelingen, der får os til at løbe mod målet i samlet flok.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Vallensbæk KommuneSocial- og sundhedsassistent til udekørende aften hjemmepleje Nord

Vallensbæk Kommune

I Vallensbæk Kommune vil vi noget med vores arbejde – vi vil bidrage til borgernes gode liv. Derfor søger vi i hjemmeplejen lige nu en ny kollega med høj faglighed, engagement og ambitioner – og som har lyst til at gøre en forskel.

Vores hjemmepleje består af 3 teams. Du bliver en del af vores aftenhold, der har base i Pilhavehus, tæt på Albertslund station. Vi er et team af engagerede kollegaer med forskellig faglig baggrund, der mangler en dygtig kollega til at opretholde kontinuitet og kvalitet til vores borgere.

Vores teamledere er tæt på i forhold til vores borgerforløb og sparrer med medarbejderne i dagligdagen, og er i dette samspil medskaber af den forventningsafstemning vi ved er så vigtig mellem os og borgerne. Vores teamledere arbejder bevidst med en koordinerende indsats imellem vagtlagene.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Orkla Foods DanmarkTrade Marketing Content Coordinator - Out of Home

Orkla Foods Danmark, Vallensbæk Strand

Banker dit hjerte for stærke brands og har du styr på den digitale værktøjskasse? Kan du inspirere, involvere og skabe synlighed i Out of Home-kanalen?

Som Trade Marketing Content Coordinator får du mulighed for at arbejde med at skabe digital synlighed i et vækstmarked og styrke dine egne kompetencer i en stærk og udviklende organisation.

Som Trade Marketing Content Coordinator får du ansvar for at udvikle og skabe synlighed omkring vores Out of Home-kanal, som er et meget betydningsfuldt vækstområde for forretningen. Igennem OoH-kanalen markerer vi os bl.a. inden for det plantebaserede køkken, som du skal være med til at skabe inspiration omkring gennem en stærk visuel og digital kommunikation og ved at eksekvere på den digitale content plan.

Jobindex A/S
Medarbejdere til grå anlægsarbejde i Storkøbenhavn

Jobindex A/S søger for A+ Anlæg

Har du forstand på det grå anlægsarbejde? Og vil du være med til at gøre vores kunders udendørsprojekter til noget helt særligt?

Så er det lige dig, vi står og mangler!

Hos A+ Anlæg kan du glæde dig til at få:

 • En klargjort servicevogn med det nyeste udstyr og alt, hvad du ellers har brug for
 • Ordnede forhold – vi er medlem af Dansk Byggeri, ligesom vi sætter en ære i et godt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden
 • En god løn efter kvalifikationer og indsats samt pension efter gældende overenskomst

Nysgerrig?

Klik her og søg jobbet.

Jobindex A/S