12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 12 af 12 resultater.
Varde KommuneSkolekonsulent til Børn og Læring

Varde Kommune

Børn og Læring søger en engageret skolekonsulent, som både skal brænde for at være tæt på skolerne og for at varetage politisk betjening.

Som vores nye skolekonsulent vil du fungere som nøgleperson i understøttelsen af skoleledelserne på både det strategiske, lovgivningsmæssige og driftsmæssige plan. Endvidere vil du have en vigtig rolle i forhold til den generelle kvalitetsopfølgning og øvrige udvikling af det samlede skolevæsen i Varde Kommune.

Indholdet i stillingen:

  • udvikling og understøttelse af læring, pædagogik og trivsel i skoler
  • facilitering af forandringsprocesser – herunder oplæg og undervisningsforløb
  • kendskab til – eller evnen til at sætte sig ind i – lovgivning, vilkår og rammer på skoleområdet og omsætte dette kendskab til praksis på kommunalt niveau
Dekra Equipment & Services A/SPassionerede faglærere med godserfaring

Dekra Equipment & Services A/S, Vejen

DEKRA Sydjylland og Fyn søger engagerede faglærere, som vil være med til at undervise voksne og unge inden for arbejdsmarkedsuddannelserne til vores godschaufføruddannelse.

”Du kommer til at undervise i bl.a. EU-direktivet og kørekortbekendtgørelsen. Du skal have lyst til at undervise og dele din viden med kursisterne. Sidst men ikke mindst skal du være i stand til at opretholde den høje kvalitet, som vi er kendte for,” fortæller uddannelseschef Ole Borg-Hansen.

Hos DEKRA får du en spændende og alsidig stilling med rig mulighed for videreuddannelse, personlig udvikling og udfordringer efter evner og ønsker.

HANSENBERG
Faglærer til tømreruddannelsen

HANSENBERG, Kolding

Har du lyst til at dele din passion for tømrerfaget med unge mennesker?
Vil du mærke suset, når et ungt menneske oplever succes på grund af din indsats?
Kan du træffe selvstændige beslutninger og samtidig bidrage til teamets opgaver?

Så er du måske den engagerede og kompetente underviser, vi søger.

Du bliver en del af et team på 7, som varetager undervisningen på Træfagenes byggeuddannelse. Vi forventer, at du ud over at undervise også kan påtage dig planlægningsopgaver og koordinere undervisningsforløb.

Vi fokuserer på udvikling i byggebranchen, og netop derfor arbejder vi med bæredygtighed i byggeriet. Vi udvikler projekter til undervisningsforløb – vi står aldrig stille, men prøver konstant at erhverve ny information, så vi kan klæde eleverne bedre på.

HANSENBERG
Erhvervsakademi KoldingUnderviser i Markedsføring og Markedskommunikation

Erhvervsakademi Kolding

Vi søger en adjunkt eller lektor til undervisning indenfor markedsføring og markedskommunikation – primært på Markedsføringsøkonomuddannelsen og vores Professionsbachelor i E-handel.

Dit primære fokus er undervisning og forskning/udvikling indenfor markedsføring og markedskommunikation på IBA og online. Du får et varierende forløb, hvor du dels arbejder med de studerende i undervisning og projekter og dels indgår i forskellige udviklingsopgaver omkring uddannelserne. Som underviser indgår du i vores løbende efter- og videreuddannelse – såvel fag-fagligt, pædagogisk-didaktisk samt indenfor forskning/udvikling.

Du har stor indflydelse på din dagligdag og deltager sammen med afdelingens øvrige medarbejdere i den videre udvikling, både i tilrettelæggelse af den daglige undervisning og den fremtidige udvikling af uddannelsens profil og akademiet som helhed.

STU-Ulkebøldam
Faglærer

STU-Ulkebøldam, Sønderborg

STU-Ulkebøldam søger en engageret og dygtig faglærer med en uddannelsesbaggrund som ernæringsassistent til vores køkkenværksted. Du trives godt med unge mennesker med særligt behov, og brænder for at undervise.

Som faglærer i køkkenværkstedet vil du skulle undervise elever i sund kost og guide elever gennem almindelige dagligdagsretter og bagning af morgenbrød. Der undervises i madspild, håndtering af madvarer, udarbejdelse af madplan og indkøbsliste, hygiejne og daglig rengøring. En gang ugentlig er eleverne med på indkøb. Det overordnede mål er at give eleverne viden og kunnen til at lave et godt og sundt måltid mad, når de skal stå på egne ben.

STU er en 3-årig ungdomsuddannelse for unge med særlige behov – hvor vi på STU-Ulkebøldam er en praktisk skole hvor vi bruger hænderne. Eleverne er mellem 16-25 år.

HANSENBERG
Instruktør til tømreruddannelsen

HANSENBERG, Kolding

Til vores Praktikcenter søger vi en kompetent og engageret instruktør, som kan vejlede og motivere skolepraktikeleverne på vores tømreruddannelse.

Som skolepraktikinstruktør får du ansvaret for den praktiske og teoretiske instruktion af skolepraktikelever. Vi tilstræber, at skolepraktikopholdet i videst muligt omfang minder om den dagligdag, eleverne møder, når de er ude i en virksomhed.

Herudover skal du varetage de administrative og praktiske opgaver, der er forbundet med den daglige drift og vedligeholdelse af tømrerværkstedet, herunder varemodtagelse og fakturering.

HANSENBERG
Erhvervsakademi SydvestUnderviser til Bygningskonstruktør- og Byggekoordinatoruddannelserne i Esbjerg

Erhvervsakademi Sydvest

Erhvervsakademi SydVest søger en underviser til vores Byggeuddannelser i Esbjerg. Kan du lære fra dig, bruge dine kompetencer, dit engagement og din erfaring til at gøre vores studerende til dygtige bygningskonstruktører og byggekoordinatorer, er du måske den, vi søger!

Vi forventer, at du:

  • Har kendskab og lyst til at undervise inden for blandt andet projektering og planlægning og styring.
  • Kan vejlede de studerende ved projekter.
  • Har en videregående uddannelse f.eks. bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt.

Vi tilbyder en rummelig og foranderlig organisation, der arbejder efter en anerkendende organisationskultur og har et uformelt og udviklende miljø, som stiller krav til medarbejdernes lyst og evne til at arbejde i teams og tage medansvar i den daglige drift.

Underviser inden for socialt arbejde - genopslag
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole søger en adjunkt/lektor til undervisning inden for socialt arbejde.
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Vejle
Jobcenter
Faglærer til stilladsuddannelserne ved AMU-Vest
AMU-Vest søger en selvstændig og ansvarsbevidst faglærer, der ønsker at blive en del af vores ambitiøse stilladsteam.
AMU-Vest, Esbjerg Ø
Jobcenter
Underviser til afdeling for medarbejderudvikling
En af vores dygtige kolleger har valgt at søge nye udfordringer, og derfor søger vi en underviser til afdelingen for medarbejderudvikling...
EUC Syd, Sønderborg
Jobcenter
Uddannelsesvejleder til Vejledning Vejen
Vejledning Vejen søger en koordinerende uddannelsesvejleder til vores ungeindsats.
Vejen Kommune, Vejen
Jobcenter
Instruktør til FabLab i Spinderihallerne
Er du FabLab Spinderihallernes nye instruktør?
Spinderihallerne, Vejle
Jobcenter