6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Dekra Equipment & Services A/SFortsæt din karriere som storvognskørelærer hos DEKRA

Dekra Equipment & Services A/S, Brøndby, Næstved og Hillerød

Vi har forrygende travlt og søger derfor storvognskørelærere til både Brøndby, Næstved og Hillerød.

Undervisningen foregår primært i dagstimerne - men da vi er kundedrevne, har vi også brug for hjælp på vores aftenhold. Derudover har vi også brug for, at du kan tage et nøk med, når der skal køres mørkekørsel mv.

Du kommer til at indgå i undervisningen i overensstemmelse med EU-direktivet og kørekortbekendtgørelsen. Du skal have lyst til at undervise og dele din viden med kursisterne. Sidst, men ikke mindst, skal du være i stand til at opretholde den høje kvalitet, som vi er kendt for.

FGU Nordsjælland
Underviser til IT-værksted i Hillerød

FGU Nordsjælland

FGU Nordsjælland søger en underviser med evner og lyst til at opbygge et IT-værksted i Hillerød.

På IT-værkstedet kan der arbejdes med programmering, informationsteknologi, operativsystemer samt netværk og fejlfinding, men eleverne kan også fungere som IT-hjælpere i huset. Hvilken retning værkstedet skal gå, udvikler du i samarbejde med eleverne. Vi sigter mod, gennem det praksisorienterede arbejde, ikke blot at forbedre de unges IT-færdigheder, men også at udvikle deres personlige og sociale kompetencer.

Du vil derfor skulle arbejde med at vejlede og motivere unge inden for ovennævnte fagområder, have eneansvar for 12-14 elever og hjælpe de unge med at løse problemstillinger, der omhandler IT.

FGU Nordsjælland
Fredensborg Kommune
Lystholm Plejecenter søger erfaren social- og sundhedsassistent som primært varetager praktikvejlederopgaven

Fredensborg Kommune

Vil du være med til at skabe Nordsjællands bedste praktiksted?

Der uddannes flere social- og sundhedshjælpere og -assistenter, og det er fantastisk!

Derfor har vi brug for en praktikvejleder, der primært varetager denne opgave.

Stillingen er på 30-34 timer ugentligt og er som udgangspunkt uden weekendvagter og fremmøde på helligdage. I sommerperioden forventes det dog, at du bidrager med enkelte weekendvagter for at husets drift hænger sammen.

ElleslettegårdLeder til uddannelses- og beskæftigelsesafdelingen

Elleslettegård, Vedbæk

Er du uddannet faglærer, håndværker eller lignende, og har du ledererfaring og erfaring med at undervise unge og voksne i en praktisk og værkstedsorienteret ramme? Så er det måske dig, der skal stå i spidsen for at drive og udvikle 7 værksteder, der danner ramme om uddannelses- og beskæftigelsesforløb for unge og voksne med særlige behov på Elleslettegård i Vedbæk.

Du får personaleansvar for 17 faste medarbejdere fordelt på 7 forskellige værksteder: Rideskole, stald, natur og dyr, kantine, pakke- og montageværksted, pedelfunktion og blomsterbutik.

Du bliver også leder for én afspændingspædagog samt for den faglige undervisning, der med et konkret og praktisknært udgangspunkt underviser STU-eleverne i almindelig dagligdags læring – herunder dansk og matematik.

PharmakonVil du uddanne fremtidens farmakonomer?

Pharmakon, Hillerød

Har du lyst til at undervise på en videregående uddannelse og være en del af en entusiastisk og kompetent undervisergruppe?

På Farmakonomskolen i Hillerød uddanner vi fagligt dygtige farmakonomer, der hver dag gør en forskel for borgere, medicinbrugere, medicinsikkerhed og samfundet. Vi arbejder målrettet på at løfte farmakonomuddannelsen til en professionsbachelor.

Som underviser på Farmakonomskolen:

  • får du hurtigt en varieret hverdag med undervisning i fag som fx patologi, farmakologi, farmaci, laboratorieøvelser, kommunikation, medicinsk sociologi, lovforståelse
  • kommer du tæt på de enkelte studerende, da vi har klasseundervisning, det vil sige, at du skal kunne engagere dig i at udvikle de studerende fagligt
  • vil du desuden få opgaver som at udvikle undervisning, eksaminere og holde kurser både i Hillerød og det øvrige Danmark.
AMU underviser (Medico)
Vil du være med til at uddanne fremtidens medico medarbejder?
U/NORD - Peder Oxes Alle, Hillerød
Jobcenter