3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
Grønlands Selvstyre
ER DU VORES NYE MARITIME UNDERVISER?

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Imarsiornermik Ilinniarfik, søger 2 faglærere til afdelingen i Nuuk

Ønsker du at have rollen i en af Grønlands vigtigste uddannelsesinstitutioner, er du handlekraftig, robust, har erfaring fra søfartserhvervet og er klar til at tage medansvar for den fortsatte udvikling af vores skipperuddannelser i Nuuk, så er det måske dig vi søger.

Grønlands førende uddannelsesinstitution på det maritime område, er i gang med en rivende udvikling og stabilisering af vores uddannelser. Derfor søger vi personer med stor personlig motivation for at stabilisere og udvikle organisationen i samarbejde med de øvrige medarbejdere i Imarsiornermik Ilinniarfik.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Sygeplejefaglig underviser

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Er du sygeplejerske og har du interesse for undervisning og vejledning, så er du måske den vi søger til Peqqissaanermik Ilinniarfik.

Du vil komme til at undervise inden for forskellige områder som f.eks. omsorg, sundheds- og sygepleje, pædagogik og psykologi.

Du kan forvente følgende arbejdsopgaver:

  • Undervisning på uddannelserne
  • Koordineringsopgaver
  • Vejledning i opgaveskrivning
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
GUX Aasiaat søger fuldtidsvejleder

Grønlands Selvstyre, Aasiaat

Nordgrønlands Gymnasium i Aasiaat er Grønlands nordligst beliggende gymnasium. Skolen ligger i kanten af Diskobugten og optager elever fra hele Nordgrønland. En stor del af skolens elever bor på kollegier, der ligger lige ved skolen, og skolen har derfor et præg af at være kostskole - uden helt at være det. Ved skolestart vil der være omkring 350 elever, men frafaldet er stort, så ved skoleårets afslutning vil der være væsentligt færre.

Vi ønsker at styrke vejledningen af eleverne. Derfor opretter vi en ny fuldtidsstilling som vejleder med følgende hovedarbejdsområder:

  • Forarbejdelse af overgang fra folkeskole til GUX
  • Deltagelse i diverse introarrangementer for 1.g elever
  • Personlige samtaler med elever om trivsel
Grønlands Selvstyre