13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 13 af 13 resultater.
QuickCare Beskæftigelseskonsulent søges til Quick Cares afdelinger i trekantområdet

Falck Danmark A/S

Til Quick Cares afdelinger i Trekantområdet søger vi en beskæftigelseskonsulent med et naturligt drive i samarbejdet med borgere og jobcentre.

Som beskæftigelseskonsulent er du ansvarlig for borgernes beskæftigelsesrettede forløb og vej tilbage på arbejdsmarkedet. Der er tale om en stilling på 37 timer ugentligt med opstart 1. september 2020.

Om jobbet:

  • Afholde motiverende samtaler med ledige borgere herunder formidle bæredygtige jobs og sikre progression og udvikling i forløbene så borgerne opnår selvforsørgelse
  • Tilrettelægge og forestå undervisning så borgerne opnår relevant viden om jobmuligheder, jobsøgningsredskaber og ikke mindst får sat handling på aktiviteterne
Falck Danmark A/S
Syddansk Erhvervsskole
EUX-underviser – teknologi og teknikfag

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Syddansk Erhvervsskole søger underviser til teknologi og teknikfag på EUX inden for området: Byggeri og energi.

Du bliver en del af et team, der udvikler, planlægger og gennemfører undervisning i htx-fagene på EUX i Campus SDE Odense C, der udbyder EUX-uddannelserne: Automatiktekniker, smed, industritekniker, elektriker, teknisk designer, tømrer, murer, ejendomsservicetekniker, bygningsmaler, sikkerhedsvagt samt VVS- og energiuddannelsen.

Med base i EUX- og grundfagsafdelingen får du rig lejlighed til dialog med faglærere på de enkelte erhvervsuddannelser, fordi det er vigtigt, at eleverne oplever en god sammenhæng mellem undervisningen i EUX-fagene og den faglige undervisning, der er knyttet til elevernes brancher.

Syddansk Erhvervsskole
Underviser til elektrikerfaget

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Brænder du for udviklingen i el-branchen og vil du gerne være med til at uddanne nye elektrikere?

Så er jobbet som underviser på elektrikeruddannelsen på Syddansk Erhvervsskole i Odense sikkert interessant for dig – et job i konstant udvikling på en fantastisk rejse, hvor du kommer til at gøre en forskel for branchens medarbejdere.

Mangeårig, erfaren underviser går på pension og derfor søger vi underviser primært til grundforløbene på erhvervsuddannelsen.

Du får masser af spændende udfordringer og rige muligheder for at præge udviklingen af uddannelsen både på det faglige og det menneskelige område. Vi arbejder i lærerteams, hvor du vil møde og samarbejde med meget engagerede kolleger.

FGU Syd- og MidtfynFGU Syd-og Midtfyn tilbyder et spændende fuldtidsjob som underviser til mediegrafisk, afd. Ringe med tiltrædelse hurtigst muligt, dog senest den 01.10.2020

FGU Syd- og Midtfyn

FGU Syd- og Midtfyn kan tilbyde dig en spændende stilling, i en nyopstartet organisation, hvor du har mulighed for kompetenceudvikling, og et godt kollegialt samarbejde, på alle tre skoler.

På skolen i Ringe søger vi en underviser til det faglige tema: Mediegrafisk på skolens PGU-spor. På det faglige tema Mediegrafisk arbejdes der med læringsmål ud fra fagbilaget: Kommunikation og medier (fagbilaget findes på www.emu.dk/fgu).

Du skal som underviser på FGU Syd og Midtfyn ikke kun undervise i dine fag – du skal kunne undervise med dine fag. På FGU Syd og Midtfyn arbejdes der med helhedsorienteret undervisning og undervisning, som er anvendelsesorienteret – du skal derfor have en praktisk tilgang til undervisningen – også gennem relevant uddannelse.

Studievalg DanmarkFaglig konsulent

Studievalg Danmark, Odense

Vil du være med til at skabe fremragende studie- og karrierevejledning til unge og voksne i hele Danmark? Har du solide faglige kompetencer på vejlednings- og uddannelsesområdet? Brænder du for vejledning om erhvervsuddannelser og videregående uddannelser? Og har du erfaring som projektleder og et stærkt blik for processer? Så har vi en spændende stilling i Studievalg Danmark.

Som faglig konsulent bliver din overordnede opgave at udvikle vejledningen i Studievalg Danmark i meget tæt samarbejde med studie- og karrierevejledere og ledere. Du får et særligt ansvar for at udvikle og implementere vores vejledning om erhvervsuddannelserne, men du skal også være en del af andre videns- og udviklingsopgaver inden for vejledningsfeltet. Vi er allerede dygtige, og du skal hjælpe os med at blive endnu skarpere på vores opgave. Du bliver samtidig sparringspartner for direktøren og den øvrige ledelse.

SIMAC
Adjunkter/lektorer

SIMAC, Svendborg

På SIMAC er du med til at uddanne fremtidens ledere til Det Blå Danmark. Det er her den nyeste maritime viden skabes og formidles. Du er med til at sikre, at fremtidens maskinmestre, skibsofficerer og skibsførere får de bedste kvalifikationer med sig ud i verden, fra deres uddannelse på SIMAC.

Din primære opgave er selvstændigt at varetage undervisning i tildelte fag på vores uddannelser. Derudover deltager du i national og international forskning samt projekter, igennem hvilke du er med til at præge og sætte dagsordenen for maritim udvikling og undervisning.

Vi tilbyder

  • En fast stilling på fuld tid eller efter nærmere aftale
  • Et fastlagt introforløb med tilknyttet mentor
  • Opkvalificering på det pædagogiske område
SIMAC
Syddansk Erhvervsskole
Underviser til frisøruddannelsen

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Er du nået til et sted i dit arbejdsliv, hvor du kan tænke dig at dele din faglige viden, erfaring og entusiasme med den nye generation af dygtige frisører på erhvervsuddannelsen?

Så søg videre som underviser på Center for Hår & Wellness på Syddansk Erhvervsskole i Odense, hvor vi har brug for en inspirerende og fagligt kompetent ny kollega.

Du kommer til at undervise på grundforløb, hovedforløb og efteruddannelser i et engageret team af kreative medarbejdere. Vi bygger på en sikker ballast i de faglige discipliner og samtidig eksperimenterer vi i underviserteamet og søger hele tiden inspiration i ind- og udland. For vores elever betyder det blandt andet, at vi dyrker konkurrencer, talentudvikling og praktik i udlandet.

Syddansk Erhvervsskole
Underviser til mekanikeruddannelsen – personvogn

Syddansk Erhvervsskole, Odense

AutoVidencenter Fyn søger inspirerende og fagligt kompetent underviser for fremtidens nye mekanikere på erhvervsuddannelsen inden for personvognsområdet.

Vi er på udkig efter en ny kollega, som med en solid, faglig ballast har særlig lyst til at undervise eleverne primært på grundforløbet, hvor de skal have en rigtig god begyndelse på deres nye uddannelse. Her er den tekniske faglighed naturligvis et vigtigt fundament, og samtidig spiller den pædagogiske dimension en helt central rolle.

Du skal være nået til et sted i dit arbejdsliv, hvor du kan tænke dig at dele din faglige viden, erfaring og entusiasme med den nye generation af unge mekanikere. Du skal blive motiveret af at arbejde med unge elever og være med til at udvikle dem og se dem vokse med opgaven.

Odense KommuneInstruktør/beredskabsmester til Uddannelsesafdelingen

Odense Kommune

Beredskab Fyn søger til senest 1. oktober 2020, en instruktør/beredskabsmester til Uddannelsesafdelingen. Vi er en afdeling på fire fastansatte og ca. 20 deltidsinstruktører.

Uddannelsesafdelingen er en del af Beredskab Fyn, som er et offentligt § 60-selskab, der ejes af 9 fynske kommuner: Assens, Nordfyn, Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Ærø, Langeland, Kerteminde, Nyborg og Odense.

Dine primære arbejdsopgaver består i:

  • Undervisning og fagopgaver i beredskabsrelaterede fag som røgdykning, førstehjælp og elementær brandbekæmpelse og STCW-kurser
  • Vedligeholdelse, reparationer, praktiske og tekniske opgaver på øvelsesanlæg- og gasmoduler
  • Udvikling af undervisning med fokus på miljøvenlig markering i gasmoduler
Syddansk Erhvervsskole
Underviser og instruktør til it-supporter- og datateknikeruddannelserne

Syddansk Erhvervsskole, Odense

It & Data på Syddansk Erhvervsskole i Odense søger inspirerende og fagligt kompetent it-medarbejder til at undervise nye it-supportere og datateknikere.

Du skal være nået til et sted i dit arbejdsliv, hvor du har lyst til at dele din faglige viden, erfaring og entusiasme med den nye generation af it-medarbejdere. Du skal blive motiveret af at arbejde med unge elever og være med til at udvikle dem og se dem vokse med opgaven.

It & Data er en afdeling i vækst, hvor vi arbejder i teams om forløbene. Dine kolleger vil tage godt imod dig og hjælpe dig til rette i en spændende hverdag som underviser.

Lektor i dansk organisationskommunikation
Ved Institut for Sprog og Kommunikation er en lektorstilling i dansk organisationskommunikation ledig til besættelse pr. 1. februar 2021...
Syddansk Universitet, Odense M
Jobcenter
3 undervisere
Vil du være med til at uddanne de sygeplejersker, der gør den gode forskel i praksis?
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Odense M
Jobcenter
Engageret underviser inden for natur og miljø
UCL søger en engageret underviser, der har lyst til at indgå i et team af dygtige undervisere på vores videregående uddannelse til jordbrugsteknolog.
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Odense C
Jobcenter