103 job matcher din søgning 103 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 103 resultater.
People Test Systems A/SForretningsorienteret og erfaren konsulent

People Test Systems A/S, København

Trives du med en travl og varieret hverdag, hvor du proaktivt indgår i dialog med kunder om brug af testværktøjer? Så læs videre her.

Med refererende til Chef for Leverance bliver du en del af et ambitiøst team, der arbejder fokuseret på at levere resultater hver dag. Vi brænder for at yde kvalificeret rådgivning og skabe målbare resultater i samspillet med kunden.

I rollen som konsulent er dine primære opgaver at:

 • forankre brugen af testværktøjer hos eksisterende og nye kunder
 • understøtte vores ambition om at skabe verdens bedste brugere igennem aktiviteter såsom e-learning, erfa-møder, sparring, introduktion af nye koncepter m.fl.
 • bevare vores høje kundestilfredshed ved at have fokus på værdiskabelse med vores værktøjer
DGI
Konsulent til styrkelse af uddannelsesområdet i nationalt samarbejde for foreningsbaseret fitness

DGI, Brøndby

Vil du være med til at styrke uddannelsen af instruktører og frivillige i det danske foreningsliv, så vi kan få flere danskere til at dyrke fitness i foreningsregi?

For fortsat at kunne understøtte foreningernes arbejde med at gøre flere danskere aktive og herigennem at få flere fitnessmedlemmer, ønsker vi at styrke vores uddannelsesområde. Det er vigtigt for os at tilbyde vores instruktører og frivillige ledere gode og relevante kurser og uddannelser.

Dine primære opgaver vil være at:

 • Udarbejde og udvikle nye kurser og uddannelser
 • Konceptudvikling på andre områder, f.eks. startpakker
 • Kvalitetssikre vores kurser og uddannelser
NEXT Uddannelse KøbenhavnSkolepraktikinstruktør til NEXT Business på eventkoordinatoruddannelsen

NEXT Uddannelse København, Ballerup

Som instruktør og uddannelsesansvarlig for praktikelever på eventkoordinatoruddannelsen skal du være rollemodel og kunne motivere eleverne fagligt. Du skal koble den enkelte elev med praktikmålene på uddannelsen samt afholde samtaler med eleven om det faglige niveau. Du skal instruere og undervise i f.eks. projektstyring, ide- og konceptudvikling af events, udkast til reklamer og annoncer, pressekontakt, budgetter, sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med events, reklamationshåndtering, logistik og planlægning.

Du skal tilrettelægge deres uddannelsesforløb og løbende afholde evalueringer med eleverne. Du har ansvaret for registrering af elevernes fravær samt at vejlede om skolepraktikydelse og skolepraktikuddannelsen.

'

Du skal derudover hjælpe eleverne med at finde en elevplads og klæde dem på til at søge et job.

International Training Academy A/SUnderviser til kosmetologskole i København

International Training Academy A/S

Vi er på udkig efter en underviser til kosmetologuddannelsen med en høj faglig viden og med stort fokus på vejledning og kundeservice. Stillingen kræver, at du er ambitiøs, udviklingsorienteret og omstillingsparat og du er en person, der går ind og tager ejerskab fra dag et.

Jobbet vil stille krav til dine pædagogiske og styringsmæssige kompetencer, din indsigt i branchen og ikke mindst dine kommunikative evner.

Til dagligt vil du arbejde tæt sammen med skolelederen og de øvrige undervisere på afdelingen.

ARBEJDSOPGAVER omfatter blandt andet:

 • Undervisning og supervisering af elever og elevbehandlinger
 • Vejledning af elever i skolens salg af behandlinger og produkter
 • Medansvarlig for indkøb (disponering af salgsprodukter og klinikprodukter til skolen)
 • Afholdelse af arrangementer med eksterne kunder (temaaftener)
 • Afholdelse af brand fokusdage
Norddjurs KommuneResultatorienteret eksamenslærere til DU1 og DU2 ved Norddjurs Kommunes Sprogundervisning

Norddjurs Kommune

Er du uddannet underviser i dansk som andetsprog? Har du erfaring som eksaminator og/eller beskikket censor på DU1 eller DU2? Har du en professionel tilgang til dine kursister, og kan du levere progression og resultater? Så er det måske dig vi søger som ny kollega?

Vi er et mindre sprogcenter med 15 ansatte og p.t. omkring 120 kursister på danskuddannelserne. Herudover udfører vi en række beskæftigelsesrettede indsatser for vores jobcenter, som vi organisatorisk er en del af.

Sprogundervisningens overordnede mål er at fremme selvforsørgelse, fremtidig jobmulighed og danskuddannelse.

Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM)Pædagogisk konsulent til ungdomsuddannelsesområdet

Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM), Randers

Vil du være med til at skabe trivsel og gode undervisningsmiljøer for elever på ungdomsuddannelserne? Så er du måske DCUMs nye pædagogiske konsulent.

DCUM søger en pædagogisk konsulent, der kan bidrage til centrets mangeartede opgaver og projekter på ungdomsuddannelsesområdet (erhvervsskoler og gymnasier).

I stillingen kommer du til at bidrage til centrets igangværende og forestående aktiviteter, som bl.a. omfatter STEM-projekter, uddannelse af Undervisningsmiljørepræsentanter (UMR) og et nyt erhvervsskoleprojekt om trivsel, motivation og lyst til læring.

Tradium
Underviser til chaufføruddannelser og køretekniske kurser

Tradium, Kolind

Vores kursusaktiviteter på det topmoderne køretekniske anlæg Tradium Ring Djursland oplever vækst og udvikling. Vi søger derfor en engageret kollega til at undervise på transport- og certifikatområdet.

Dit primære arbejdssted er Tradium Ring Djursland i Pederstrup, hvor vi arbejder med erhvervsuddannelsen til vejgodschauffør samt et stort antal voksen- og efteruddannelser, der spænder fra kørekort, lovpligtig EU-efteruddannelse for chauffører, kran- og truckkurser.

Du bliver primært en del af teamet i Pederstrup, som allerede består af 10 engagerede og fagligt dygtige undervisere. Du skal varetage den daglige undervisning samt deltage i udviklingen af fag og afdeling. Du vil sammen med de øvrige undervisere få ansvaret for planlægning og gennemførelse af såvel praktisk som teoretisk undervisning, og din daglige leder vil være uddannelseslederen på Ring Djursland.

Tradium
Dekra Equipment & Services A/SUddannelseschef

Dekra Equipment & Services A/S, Brøndby

Kan du se dig selv i en rolle, hvor du gennem ledelse og pædagogik får mulighed for at bidrage til udviklingen af de uddannelsesmæssige rammer og kompetencer samt skabe begejstring i undervisningslokalerne? Så er du måske den rette kandidat til stillingen som uddannelseschef hos DEKRA i Brøndby.

I denne stilling som uddannelseschef vil du varetage en bred palette af opgaver på både operativt og taktisk niveau. Det gælder bl.a.

 • Ledelse af +85 faglærere fordelt over Brøndby, Hillerød, Køge og Næstved
 • Ansættelse, onboarding, trivsel og udvikling af faglærere
 • Implementering af nationale og lokale pædagogiske og didaktiske tiltag

"I DEKRA samarbejder vi om at gøre god undervisning endnu bedre. Vores medarbejdere skal være motiverede ved at bidrage til, at vi som uddannelsespartner skaber de bedst mulige uddannelser for vores kunder", siger national uddannelsesdirektør Thomas Silfen.

Dekra Equipment & Services A/SFortsæt din karriere som storvognskørelærer hos DEKRA

Dekra Equipment & Services A/S, Brøndby, Næstved og Hillerød

Vi har forrygende travlt og søger derfor storvognskørelærere til både Brøndby, Næstved og Hillerød.

Undervisningen foregår primært i dagstimerne - men da vi er kundedrevne, har vi også brug for hjælp på vores aftenhold. Derudover har vi også brug for, at du kan tage et nøk med, når der skal køres mørkekørsel mv.

Du kommer til at indgå i undervisningen i overensstemmelse med EU-direktivet og kørekortbekendtgørelsen. Du skal have lyst til at undervise og dele din viden med kursisterne. Sidst, men ikke mindst, skal du være i stand til at opretholde den høje kvalitet, som vi er kendt for.

Erhvervsakademi Aarhus
2 undervisere til miljøteknologi og fødevareteknologi

Erhvervsakademi Aarhus, Viby J

Erhvervsakademi Aarhus søger to undervisere til vores videregående uddannelser inden for miljøteknologi og fødevareteknologi. Der er tale om undervisning inden for områder som fødevaresikkerhed og lovgivning, emballage og kontaktmaterialer, produktions- og anlægsforståelse, kvalitetsstyring, fermentering og brygning og produktionsteknologi.

Desuden emnerne jordforurening, drikkevand og drikkevandsmagasiner, miljøforvaltning, miljøledelse/ledelsessystemer, miljøgodkendelser, affaldshåndtering og genanvendelse, miljøkemi, analytisk kemi og fysisk kemi og organisationsteori og økonomi. Udviklingsarbejde er i mindre omfang en del af jobbet.

Erhvervsakademi Aarhus
Horsens Kommune
Sundhedsfaglig profil søges til Arbejdsmarkedsfastholdelse, Jobcenter Horsens

Horsens Kommune

Brænder du for at være med til at understøtte, at sygdomsramte vender hurtigt og kvalificeret tilbage til arbejdsmarkedet? Brænder du for tværfagligt samarbejde med fokus på at understøtte borgerne i deres vej tilbage til arbejdsmarkedet? Er du helhedsorienteret i din tilgang og har du et beskæftigelsesrettet fokus? Så er du måske vores nye kollega i Arbejdsmarkedsfastholdelse.

Som sundhedsfaglig medarbejder vil dine opgaver bestå af:

 • Individuelle og holdbaserede sundhedsfaglige beskæftigelsesrettede indsatser for de sygemeldte
 • Opfølgningssamtaler med de sygemeldte, både individuelt og i samarbejde med relevante kollegaer
 • Udarbejdelse af skriftlig dokumentation, herunder journalføring
Professionshøjskolen Absalon
Fagligt stærke praktikere til administrationsbacheloruddannelsen i Næstved

Professionshøjskolen Absalon, Næstved

Vi søger to nye kolleger til faste stillinger som undervisere på administrationsbacheloruddannelsen i Næstved.

Den ene stilling er på fuld tid, imens vi forventer, at den anden stilling er en deltidsstillingen på omkring 20 timer om ugen. Det nøjagtige timeantal aftales ifm. endelig ansættelse.

Du skal som underviser varetage undervisning på grunduddannelsen og på efter- og videreuddannelsesniveau. Du skal indgå i udviklingsarbejde af administrationsbacheloruddannelsen og vores nye erhvervsakademiuddannelse i sundhedsadministration. Der er mulighed for at indgå i forskning.

TEC – Technical Education CopenhagenInfrastruktur-, server- og netværksspecialister med interesse for undervisning

TEC – Technical Education Copenhagen, Ballerup

Vil du være med til at uddanne fremtidens IT-professionelle, og kan du lide at udfordre og udvikle dig selv inden for dit fagområde? Så kan du blive en del af vores team af engagerede og fagligt dygtige IT-undervisere på Center for InformationsTeknologi.

Dine faglige kompetencer og udviklingsinteresser vil være afgørende for, hvilke fag du kommer til at undervise i. I de aktuelle stillinger skal du have kompetencer og særlig interesse inden for et eller flere af felterne:

 • Konfigurere og dokumentere netværksinstallationer
 • Fejlfinding og fejludbedring
 • System management/projektstyring
BL - Danmarks Almene Boliger
Konsulenter til BL - Kurser og Rådgivning

BL - Danmarks Almene Boliger, København

De ledige stillinger henvender sig til dig, der motiveres af det meningsfyldte arbejde med at støtte de almene boligorganisationer med at opfylde deres formål. Opgaverne

BL – Kurser og Rådgivning tilbyder kompetenceudvikling og formidling af viden til ansatte og valgte i de almene boligorganisationer. Det sker gennem kursusaktiviteter, webinarer, konferencer og netværk samt gennem konkret rådgivning, facilitering og processtøtte til de almene boligorganisationer og beboerdemokratiet.

Der er en bred vifte af opgaver knyttet til de to stillinger. Den endelige fordeling af opgaver vil ske ud fra en vurdering af de konkrete kompetencer hos ansøgerne.

IncitaDygtig virksomhedskonsulent til Incitas rekrutteringsteam

Incita, København

Incita Hovedstaden søger en virksomhedskonsulent til vores velfungerende rekrutteringsteam, som matcher ledige med job og praktikpladser på virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Teamet er kendetegnet ved en høj grad ærlighed, humor og engagement.

Vi har travlt, og derfor søger vi en dygtig kollega til arbejdet med at matche aktivitetsparate ledige og sygemeldte, som skal finde fodfæste på arbejdsmarkedet.

Du er en skarp virksomhedskonsulent, der ser muligheder. Du er ligetil, positivt indstillet, humoristisk og du holder af at arbejde sammen med andre. Du er udadvendt, har et stort netværk og kendskab til mange brancher. Du kan se mulighederne på arbejdsmarkedet også for ledige med svære helbredsmæssige/sociale udfordringer.

Syddansk Erhvervsskole
EUX-underviser – teknologi og teknikfag

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Syddansk Erhvervsskole søger underviser til teknologi og teknikfag på EUX inden for området: Byggeri og energi.

Du bliver en del af et team, der udvikler, planlægger og gennemfører undervisning i htx-fagene på EUX i Campus SDE Odense C, der udbyder EUX-uddannelserne: Automatiktekniker, smed, industritekniker, elektriker, teknisk designer, tømrer, murer, ejendomsservicetekniker, bygningsmaler, sikkerhedsvagt samt VVS- og energiuddannelsen.

Med base i EUX- og grundfagsafdelingen får du rig lejlighed til dialog med faglærere på de enkelte erhvervsuddannelser, fordi det er vigtigt, at eleverne oplever en god sammenhæng mellem undervisningen i EUX-fagene og den faglige undervisning, der er knyttet til elevernes brancher.

Ny Carlsberg Glyptotek
Formidlings- og undervisningsmedarbejder

Ny Carlsberg Glyptotek, København

Glyptoteket søger en selvstændig og initiativrig formidlings- og undervisningsmedarbejder, som kan bidrage til at sikre drift og udvikling af museets formidlings- og undervisningstilbud. Stillingen er tidsbegrænset til to år.

Vi tilbyder et spændende job på et unikt museum med en stor samling af bl.a. antikke skulpturer, ægyptiske gravskatte, dansk guldalderkunst og fransk impressionisme. Du vil blive en del af en tværfaglig og dynamisk afdeling, hvor du vil få mulighed for at bidrage til udviklingen af museets formidlings- og undervisningspraksis.

Du vil også varetage opgaver relateret til drift og daglig ledelse af museets underviserteam, omviserteam samt booking. Alle tre teams består af studerende.

Varde KommuneSkolekonsulent til Børn og Læring

Varde Kommune

Børn og Læring søger en engageret skolekonsulent, som både skal brænde for at være tæt på skolerne og for at varetage politisk betjening.

Som vores nye skolekonsulent vil du fungere som nøgleperson i understøttelsen af skoleledelserne på både det strategiske, lovgivningsmæssige og driftsmæssige plan. Endvidere vil du have en vigtig rolle i forhold til den generelle kvalitetsopfølgning og øvrige udvikling af det samlede skolevæsen i Varde Kommune.

Indholdet i stillingen:

 • udvikling og understøttelse af læring, pædagogik og trivsel i skoler
 • facilitering af forandringsprocesser – herunder oplæg og undervisningsforløb
 • kendskab til – eller evnen til at sætte sig ind i – lovgivning, vilkår og rammer på skoleområdet og omsætte dette kendskab til praksis på kommunalt niveau
FGU Nordsjælland
Underviser til IT-værksted i Hillerød

FGU Nordsjælland

FGU Nordsjælland søger en underviser med evner og lyst til at opbygge et IT-værksted i Hillerød.

På IT-værkstedet kan der arbejdes med programmering, informationsteknologi, operativsystemer samt netværk og fejlfinding, men eleverne kan også fungere som IT-hjælpere i huset. Hvilken retning værkstedet skal gå, udvikler du i samarbejde med eleverne. Vi sigter mod, gennem det praksisorienterede arbejde, ikke blot at forbedre de unges IT-færdigheder, men også at udvikle deres personlige og sociale kompetencer.

Du vil derfor skulle arbejde med at vejlede og motivere unge inden for ovennævnte fagområder, have eneansvar for 12-14 elever og hjælpe de unge med at løse problemstillinger, der omhandler IT.

FGU Nordsjælland
Københavns ProfessionshøjskoleFire studenterundervisere til fysioterapeutuddannelsen

Københavns Professionshøjskole

Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetencer? Så er jobbet som studenterunderviser måske noget for dig!

Københavns Professionshøjskole (KP) søger fire fagligt stærke og engagerede studerende fra fysioterapeutuddannelsen på Campus Nordsjælland og Campus Sigurdsgade, der som studenterundervisere kan bidrage til udviklingen af fremtidens fysioterapeuter.

Du skal hovedsageligt undervise på 1.-2. semester, hvor du skal planlægge undervisningen og varetage selvstændige undervisningsopgaver. Du skal forvente både at kunne undervise alene og sammen med andre.