4 job ads

Your search

Filter your search

Category

4 job ads

Save
Zealand Business College

Mentor til specialpædagogisk støtte (SPS) og fastholdelse til erhvervsuddannelserne på ZBC

Ringsted

Vi har brug for flere hænder til at vejlede og støtte vores elever i undervisningen både individuelt og kollektivt.

På ZBC arbejder vi målrettet med specialpædagogisk støtte (SPS) til elever, der har brug for støtte til at gennemføre deres uddannelse. Formålet med støtten er at kompensere for de udfordringer, en funktionsnedsættelse kan medføre i undervisningen, og få eleverne godt igennem deres uddannelsesforløb.

Støtten foregår både individuelt og i undervisningen, og til tider også under elevens oplæring på en læreplads. Støtteindholdet planlægges i tæt samarbejde med eleven.

Save
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Home workplace

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Save
Zealand Business College

ZBC søger undervisere til teknisk EUX til flere forskellige fag

Ringsted, Slagelse og Køge

ZBC søger pr. 1. januar 2025, dygtige og engagerede undervisere til forskellige EUX-hovedforløb i Ringsted, Slagelse og Køge.

Vores elever får lov til at arbejde med det, de brænder for i praksis, også teoretisk. Undervisningen bliver koblet til den erhvervsfaglige uddannelse, som eleverne er ved at tage - det giver en god sammenhæng og gør, at erhvervsuddannelsen er omdrejningspunktet.

ZBC tilbyder dig et spændende og inspirerende job, der giver faglige og pædagogiske udfordringer med gode muligheder for udvikling. Hvis du ikke har pædagogikum, vil der blive tilrettelagt et forløb for dig inden for det første år.

Save
Zealand Business College

Kunne du tænke dig at dele ud af din viden om robotter og PLC, så er det måske dig ZBC søger

Ringsted

Vi mangler en instruktør/underviser med kompetencer indenfor robotter og PLC-området, og som kunne tænke sig at være med til at instruere lærlinge og kursister, der er ved at uddanne sig inden for automatikområdet.

Du arbejder måske i dag indenfor et eller flere af de 2 områder og kunne tænke dig en anderledes arbejdsdag med mere fleksibilitet mellem arbejde og fritid.

Hvis du ikke allerede har det, sørger vi for, at du får den nødvendige pædagogiske efteruddannelse, så du kan matche de undervisningsmæssige krav, der stilles til en faglærer.

Do you have a Jobindex CV?

Jobindex matches CVs with companies' vacancies.

Create CV