155 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

155 jobannoncer

Gem
EUC Lillebælt

Underviser til AUTOMATIK på procesområdet

Fredericia

Vi søger en dynamisk og udadvendt underviser til AUTOMATIK ”Styring, regulering & overvågning” i vores faglærerteam i procesafdelingen til undervisning på grundforløb og hovedforløb på Industri- og procesoperatøruddannelserne samt tilhørende efteruddannelse.

Vi tilbyder et frit, spændende, afvekslende og ansvarsfuldt job i et dynamisk miljø, der stiller krav til engagement og ansvarsfølelse.

EUC Lillebælt
Gem
Professionshøjskolen Absalon

Centre for Engineering and Science søger timelærere og evt. amanuenser

Kalundborg

Er du drevet af at undervise og af at udvikle en ny uddannelse i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger, studerende og lokale virksomheder? Hvis ja, så kan det være dig, vi står og mangler til vores studerende på diplomingeniøruddannelsen i maskinteknologi og afdeling for efter- og videreuddannelse (EVU).

Du skal primært undervise og vejlede de studerende på grunduddannelsen, både teoretisk, værksteds- og projektbaseret inden for dine fagområder. Du skal selv tilrettelægge, gennemføre og evaluere undervisningen og samtidig være med til løbende at udvikle den.

Gem
IT-Universitetet i København

Prorektor

København

IT-Universitetet i København søger med tiltrædelse 1. januar 2025 en visionær prorektor, der motiveres af den samfundsmæssige opgave, som ITU’s forskning, uddannelse og innovation bidrager til at løse.

Prorektor skal sammen med den øvrige direktion sikre øget forskningsaktivitet på højeste internationale niveau, blandt andet ved at øge volumen af eksternt finansieret forskning, eksempelvis i samspil med danske virksomheder. Samtidig skal prorektor bidrage til at realisere et øget volumen af IT-uddannelse, der er så hårdt brug for nu og i fremtiden.

IT-Universitetet i København
Gem
IT-Universitetet i København

Forskningschef

København

IT-Universitetet i København søger med tiltrædelse 1. januar 2025 en ambitiøs forskningschef, der motiveres af den samfundsmæssige opgave, som ITU’s forskning bidrager til at løse. Stillingen er nyoprettet med henblik på at lede og fortsat styrke ITU’s forskningsmiljø og forskningsaktiviteter samt tiltrækning af eksterne forskningsbevillinger.

Med reference til prorektor får forskningschefen ansvaret for ITU’s forskningsmiljøer, forskningsaktiviteter og tiltrækning af eksterne forskningsbevillinger.

IT-Universitetet i København
Gem
IT-Universitetet i København

Uddannelseschef

København

IT-Universitetet i København søger med tiltrædelse 1. januar 2025 en faglig uddannelseschef, der brænder for uddannelsesområdet. Stillingen er nyoprettet med henblik på at lede og fortsat styrke ITU’s uddannelsesmiljø og uddannelsesaktiviteter.

Med reference til prorektor får uddannelseschefen ansvaret for ITU’s uddannelsesaktiviteter, deres tilrettelæggelse, udførelse og kvalitetssikring samt udvikle uddannelserne i overensstemmelse med ’ITU-trekanten’.

IT-Universitetet i København
Gem
Tuwano ApS

Beskæftigelsesmentor som kan hjælpe borgere med at komme tættere på arbejdsmarkedet

Taastrup

Har du gode mentoregenskaber og et beskæftigelsesrettet fokus? Kan du sparke døre ind og skabe muligheder for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet?

Som beskæftigelsesmentor skal du arbejde med borgere, som er tilknyttet jobcentrene som en del af den beskæftigelsesrettede indsats. Dine arbejdsdage foregår primært ude hos borgerne; du strukturerer selv dine dage og det er derfor vigtigt, at du er god til at holde overblikket og prioritere dine opgaver.

Vi tilbyder en hverdag, hvor to dage typisk ikke er ens, og hvor vi i fælles flok gør hverdagen sjov og spændende.

Tuwano ApS
Gem
Durewall Instituttet ApS

Engageret underviser

Vil du gøre en forskel i det menneskenære arbejde? Er du en god formidler, der trives i dialogbaseret undervisning? Har du fokus på forebyggelse og ved, at der nogle gange er behov for nænsom fysisk konflikthåndtering?

Så søger Durewall Instituttet en engageret underviser.

Du har base på Sjælland og egen bil, relevant undervisningserfaring samt uddannelse eller baggrund inden for skole-, sundheds-, psykiatri- eller socialområdet.

Gem
AOF Center Sydjylland

AOF Job og Dansk søger undervisere til nyt sprogcenter i Aarhus

Vi søger kvalificerede undervisere til I-kursister på alle 3 danskuddannelser på vores nye sprogcenter i Aarhus med opstart den 1.8.2024.

Vi forventer, at du er uddannet underviser i dansk som andetsprog for voksne.

Vi tilbyder bl.a.:

 • et godt arbejdsmiljø baseret på samarbejde og tillid
 • grundig introduktion til undervisningsopgaven og minimumskrav
 • løbende kompetenceudvikling
Gem
AOF Center Sydjylland

AOF Job & Dansk søger pædagogiske koordinatorer til vores nye sprogcenter i Aarhus

Vi søger kvalificerede koordinatorer, der kan bidrage til at levere høj kvalitet af danskundervisning for voksne udlændinge ved at sikre, at kommende kursister får en professionel vejledning og dermed det bedste udgangspunkt for deres danskuddannelse.

Vi tilbyder bl.a.:

 • et professionelt miljø med fokus på faglighed og kvalitet
 • et godt arbejdsmiljø baseret på samarbejde og tillid
 • løbende kompetenceudvikling
Gem
AOF Center Sydjylland

AOF Job og Dansk søger afdelingsleder til nyt sprogcenter i Aarhus

Afdelingslederen vil indgå i et tæt samarbejde med forstander, pædagogiske koordinatorer, administration og underviser

Arbejds-/ansvarsopgaver er bl.a.:

 • Pædagogisk ledelse i samarbejde med forstander, herunder pædagogisk udvikling
 • Personaleledelse i samarbejde med forstander; Ansættelse, onboarding m.m

Vi tilbyder fx et godt arbejdsmiljø baseret på samarbejde og tillid samt et professionelt miljø med fokus på faglighed og kvalitet.

Gem
AOF Center Storkøbenhavn

Selvstændig afdelingsleder

Har du lyst til et spændende og udviklingsorienteret arbejde som afdelingsleder, så er jobbet ved AOF Center Storkøbenhavn måske noget for dig. Du vil have ansvaret for afdelingen, herunder personaleansvar for medarbejderne, samt være den ansvarlige for kontakten internt i AOF og samarbejdet med eksterne virksomheder og organisationer.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads i et uformelt miljø, hvor du vil være den ansvarlige for at agere og sikre igangsættelse af undervisningsforløb inden for VEU-området (Voksen- og Efteruddannelsesområdet), kommunikationen imellem de involverede parter, sikring af dokumentation og overholdelse af den gældende lovgivning.

Gem
Salling Group

Learning Specialist

Brabrand

Du har nu mulighed for at blive en del af vores dygtige Learning & Development team i Salling Group. Hvis nøgleord, som uddannelse, lederprogrammer, elever, people review processer, udvikling og konceptudvikling giver dig god energi – så kan det være denne mulighed er noget for dig.

I teamet har vi ansvaret for alle vores interne trænings- og udviklingsprogrammer for flere niveauer i organisationen, vores medarbejdertilfredshedsundersøgelse, vores performance management proces, uddannelse af vores elever og mange flere spændende opgaver og projekter – som virkelig er med til læringsmæssigt at flytte vores organisation.

Gem
Tårnby Kommune

Uddannelsesvejleder søges til Ungecenter Tårnby med tiltrædelse snarest muligt

Kastrup

Brænder du for vejledning, og kan du derfor se dig selv i arbejdet med at vejlede og hjælpe unge på vej til de liv, de ønsker sig?

I Tårnby kommune og i Ungecenter Tårnby er der fokus på helhedsorienteret sagsbehandling. Det betyder, at vi som medarbejdere i kommunens ungeindsats (KUI) arbejder tværfagligt og sammen understøtter det helhedsorienterede samarbejde for den unges bedste.

Du får i os et team, som foruden høj faglighed prioriterer humor, hygge og gode grin, selvom vi har travlt – måske især der.

Gem
IBA Erhvervsakademi Kolding

Personlig assistent til rektor

Kolding

Som personlig assistent vil du arbejde tæt sammen med rektor og bistår hende i personaleadministrative opgaver og håndtering af personalejuridiske forhold. Dine ansvarsområder inkluderer ledelsesbetjening, hvor du håndterer både komplekse og rutineprægede administrative opgaver.

Stillingen er på 25 timer ugentligt i gennemsnit, men timeantallet kan variere. Du vil få et job præget af stor autonomi og ansvarlighed, med varierende opgaver og mulighed for udvikling.

Gem
MAN Energy Solutions

Technical Training Developer for PrimeServ Academies

Copenhagen

Se video om MAN Energy Solutions som arbejdsplads

Are you passionate about marine engines and cutting-edge technologies? Do you thrive on creating impactful learning experiences? Look no further! We’re seeking a skilled Technical Training Developer to shape the future of our training programs at PrimeServ Academies.

Key responsibilities:

 • Innovate: Develop and update courses related to two-stroke engines and dual-fuel technologies.
 • Collaborate: Work closely with the academy’s Principal Product Manager and Instructors.
 • Impact: Your expertise will shape the learning of the next generation of marine engineers.
MAN Energy Solutions
Gem
FGU Syd- og Vestsjælland

Tilkaldevikarer søges

Vordingborg, Korsør, Næstved og Slagelse

FGU Syd- og Vestsjælland (FGUSV) tilbyder en anden vej for unge til job, uddannelse og et godt liv. FGUSV tilbyder 3 spor på alle vores skoler: Almen-, produktion-, og erhvervsgrunduddannelsen.

Vores mål er et inkluderende og trygt skolemiljø med fokus på udvikling af den enkelte elev, og med praksis/produktion som udgangspunkt.

For at sikre et godt tilbud til de unge, vil vi gerne ansætte nogle faste tilkaldevikarer, så det bliver genkendelige ansigter, de unge møder ved evt. sygemeldinger fra deres faste underviser/holdleder.

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser

Undervisere til de merkantile profilfag til EUX Business i Holbæk

Brænder du for dit fag, og synes du, at det er sjovt at gøre undervisningen erhvervsrettet og anvendelsesorienteret, så er det dig vi søger.

Vi tilbyder dig:

 • At blive en del af en dynamisk arbejdsplads med mange forskellige uddannelser og lærergrupper
 • Gode muligheder for at nytænke og udvikle dine faglige kompetencer
 • Mange ressourcer og stor frihed i din tilrettelæggelse og planlægning
Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
Gem
UC SYD

Læsevejleder til videregående uddannelser i Odense og Vejle

Se video om UC SYD som arbejdspladsBrænder du for at støtte studerende med dysleksi igennem deres uddannelse?

UC SYD varetager kontrakten med STUK om at levere SPS støtte til ordblinde studerende på korte og mellemlange videregående uddannelser i Syddanmark. Vi har travlt og udvider derfor med en medarbejder mere i teamet.

UC SYD
ALK
Gem
ALK

Training Partner med passion for uddannelse og træning, og baggrund i TWI og GMP-produktion

Hørsholm

Får du energi af at arbejde med uddannelse og træning i kombination med systemer og mennesker? Har du interesse for TWI, LEAN Standardised Work og Process Flow Mapping?

Som Training Partner bliver din vigtigste opgave at sætte standarder op for træning og uddannelse samt at udfordre og opretholde compliance og støtte ca. 400 medarbejdere på alle niveauer i Product Supply med trænings- og compliance-spørgsmål.

ALK
S/I Svendborg Erhvervsskole & -Gymnasier

Søger du en karriere, hvor du kan tænde gnisten for næste generations el-teknikere?

Svendborg Erhvervsskole & Gymnasier inviterer dig til at blive en del af vores dynamiske team som faglærer.

Vi tilbyder dig en nøglerolle i vores elektrikerteam, hvor du vil være med til at udvikle og undervise i både grund- og hovedforløb.

Du har en bred vifte af el-tekniske kompetencer og en stærk forståelse for, hvordan el-teknik kan bidrage til en bæredygtig fremtid.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV