161 job matcher din søgning 161 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

E. Sæther A/S
Training Manager/Beauty Consultant

E. Sæther A/S

Har du passion for beauty og vil arbejde med et nyt high-end brand i Norden – så har du muligheden for at være i front, når vi lancerer Kylie Cosmetics & Kylie Skin!

Som Training Manager/Beauty Consultant bliver du ambassadør på brandet, og vil du være ansvarlig for at gennemføre træninger og sell out for vores kunder i retail og online. Du skal i samarbejde med kunderne levere events på kundens markedsplads både i butik og online.

Vi tilbyder det fulde ansvar for:

 • Nyhedstræning samt træning af personale i salg og sortiment; i butik og online
 • Udvikle og gennemføre nye træningsprojekter med fokus på markedet gennem en forståelse af markedet og forbrugertrends
 • Salg af og vejledning om brandets sortiment med fokus på lanceringer, bestseller og mersalg
E. Sæther A/S
FGU DanmarkVi søger en projektmedarbejder til vores projektteam

FGU Danmark, Vejle

FGU (den forberedende grunduddannelse) er en ny uddannelse for unge i alderen 15-25 år, der endnu ikke har gennemført en ungdomsuddannelse eller er i beskæftigelse. Formålet med FGU er at give de unge kompetencer og motivation til at fortsætte på en ungdomsuddannelse eller at få et job.

I stillingen som projektmedarbejder vil du indgå i vores projektteam, hvor du kommer til at være projektleder på fonds- og udviklingsprojekter samt en række interne projekter.

Du kommer til at arbejde med projektudvikling og fundraising i forhold til uddannelsesverdenen, og du vil få ansvaret for at afdække vores forskellige ansøgningsmuligheder i sektoren.

HANSENBERG
Underviser til tjeneruddannelsen

HANSENBERG, Kolding

Vil du være en del af et inspirerende læringsmiljø?
Har du lyst til at undervise og vejlede unge på en erhvervsuddannelse?
Er du udpræget teamplayer og trives i samarbejdet med kolleger?

Vi har brug for nye lærerkræfter til både grundforløb og hovedforløb på tjeneruddannelsen og søger derfor en kompetent faglærer til en fast stilling.

Du skal kunne undervise både grund- og hovedforløbselever i praktiske og teoretiske fag primært på tjeneruddannelsen, men er du uddannet gastronom, vil der også være undervisning på gastronomuddannelsen. Desuden vil der være opgaver i forbindelse med elever i ny mesterlære, undervisning på AMU-kurser og evt. foretagelse af realkompetencevurderinger.

HANSENBERG
HANSENBERG
Studiesekretær

HANSENBERG, Kolding

Har du lyst til at arbejde i et spændende skolemiljø?
Er du omhyggelig og ansvarsbevidst?

Vi søger 2 selvstændige, kvalitetsbevidste og engagerede kolleger, der har lyst til at arbejde med administration af uddannelser.

Jobbet består primært af opgaver inden for studieadministration, herunder ind- og udmeldelse af elever, oprettelse og ajourføring af hold, udsendelse af informationer til elever, registrering af uddannelsesaftaler mv.

Du trives i et travlt arbejdsmiljø og kan bevare overblikket, selvom tingene ikke går som planlagt. Du er en god organisator, arbejder struktureret og har fokus på detaljen.

HANSENBERG
Region SjællandUddannelseskoordinator (HK) til Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Region Sjælland, Næstved og Slagelse

Brænder du for at arbejde med administrative opgaver, og trives du med at have mange bolde i luften? Er du samtidig også en stærk relationsskaber, der værdsætter og dyrker samarbejde med kolleger om opgaveløsningen? Og har du erfaring med uddannelsesadministration, så er du måske vores kommende kollega.

Region Sjælland

Du kommer til at indgå som en del af uddannelsesteamet i arbejdet om uddannelses- og praktikforløb for alle vores elever, studerende og yngre læger i et tæt samspil med både kollegerne i uddannelsesteamet og de kliniske afdelinger.

Du vil bl.a. skulle varetage en række forskellige administrative, praktiske og koordinerende opgaver. Det er eksempelvis at administrere studiejobs på NSR, løse praktiske opgaver ved afholdelse af workshops, registrere og journalisere sager i administrative systemer, udarbejde dagsordner og referater etc.

Grønlands Selvstyre
Uddannelsesinspektør

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Brænder du for uddannelse? Har du viden om videregående uddannelser og har erfaring fra det merkantile område? Og kan du understøtte et godt arbejdsmiljø gennem tillidsfuld og nærværende ledelse, og sikre at dimittender fra Niuernermik Ilinniarfik, Nuuk har de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger? Så er det dig vi søger.

Niuernermik Ilinniarfik, Nuuk er en velfunderet og dynamisk uddannelsesinstitution, der udbyder en række erhvervsrettede og praktikbaserede uddannelser i tæt samarbejde med virksomheder og offentlige instanser. Niuernermik Ilinniarfik, Nuuk er inde i en udviklingsfase med fokus på nye tilbud, som skal styrke vores ambition om at tiltrække og fastholde studerende samt at matche erhvervslivets behov for kompetent arbejdskraft. De videregående uddannelser omfatter blandt andet bachelor- og akademiuddannelser samt uddannelser inden for det finansielle område.

Grønlands Selvstyre
Erhvervsakademi Aarhus
Undervisere til professionsbacheloruddannelser i it-arkitektur samt økonomi og it

Erhvervsakademi Aarhus, Viby J

Har du erfaring med it-projekter, og har du lyst at være med til at uddanne fremtidens it-arkitekter og it-konsulenter, så de får de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger? Erhvervsakademi Aarhus søger 1-2 dygtige undervisere til vores 3½-årige professionsbacheloruddannelser i hhv. it-arkitektur samt økonomi & it.

Dine opgaver omfatter undervisning og projektvejledning. Derudover er der gode muligheder for at deltage i udviklingsopgaver. Som underviser skal du formidle anvendelsesorienterede it-emner med fokus på:

 • Projektledelse og styring af it-projekter
 • Generel forretningsforståelse, herunder økonomi, organisation og ledelse
 • Udvikling og implementering af forretnings- og it-strategier
Erhvervsakademi Aarhus
Erhvervsakademi Aarhus
Uddannelsesleder til videregående it-uddannelser

Erhvervsakademi Aarhus, Viby J

Der er stor efterspørgsel på kompetente it-medarbejdere, og Erhvervsakademi Aarhus uddanner til en bred vifte af opgaver i it-branchen. Da vores nuværende uddannelsesleder har fået nyt job, søger vi en ny uddannelsesleder, der kan medvirke til at lede og udvikle vores videregående it-uddannelser.

Jobbet som uddannelsesleder omfatter personaleledelse samt koordinering og udvikling af uddannelser inden for it-området samt undervisning i begrænset omfang. P.t. drejer det sig om datamatikeruddannelsen og professionsbacheloruddannelsen i softwareudvikling med 10-12 dygtige og engagerede undervisere, samt tilhørende deltidsuddannelser på akademi- og diplomniveau.

Du bliver ansvarlig for den daglige ledelse og planlægning af uddannelserne i samarbejde med uddannelseschefen for kompetencecenter for it og softwareudvikling, som du refererer til.

Erhvervsakademi Aarhus
TEC – Technical Education CopenhagenElektrikeruddannelsen på TEC søger nye kollegaer til grund- og hovedforløb

TEC – Technical Education Copenhagen, Frederiksberg

Er du elektriker eller installatør? Har du lyst til at bruge din faglighed på en ny måde og være med til at danne og uddanne fremtidens elektrikere? Kan du med din joberfaring, faglighed og personlighed rette din viden mod branchen og kan dine sociale kompetencer fange og engagere elever og kursister?

Elektrikeruddannelsen på TEC drives af 45 engagerede kollegaer. Du vil sammen med lærerteamet deltage i et tvær­fagligt samarbejde, hvor I planlægger og udvikler jeres fagområder. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har viden om og kompetencer indenfor KNX – CTS og BMS.

Som faglærer skal du sammen med dine kollegaer planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle din undervisning.

TEC – Technical Education CopenhagenErfarne IT-medarbejdere med interesse for formidling

TEC – Technical Education Copenhagen, Ballerup

TEC – Technical Education Copenhagen søger specialister til at uddanne fremtidens IT professionelle. Du skal kunne lide at udfordre og udvikle dig selv inden for dit fagområde, og du skal trives i et udfordrende, fleksibelt og afvekslende job i en organisation med en høj grad af frihed under ansvar. Hvis det er dig, så kan du blive en del af et engageret og fagligt dygtigt team af IT undervisere på Center for Informationsteknologi.

Dine faglige kompetencer og udviklingsinteresser vil være afgørende for, hvilke fag du kommer til at undervise i. I de aktuelle stillinger skal du have kompetencer og særlig interesse inden for et eller flere af felterne:

 • Konfigurere og dokumentere infrastruktur
 • Fejlfinding og fejludbedring
 • Linux
TEC – Technical Education CopenhagenVVS’er til undervisning på VVS-energiuddannelsen

TEC – Technical Education Copenhagen, Søborg

Er du uddannet VVS’er og kunne du tænke dig at undervise unge? – så er det dig, der skal være med til at uddanne vores elever på VVS-energiuddannelsen på TEC.

På VVS-energiuddannelsen beskæftiger vi os med vand og afløb, varme og tag- og facadearbejde. Eleverne undervises i de teoretiske baggrunde for arbejdets udførelse, såvel som i de håndværksmæssige kompetencer. Vi ser det som en fordel, hvis du fagligt kan dække disse områder eller har særlig stor erfaring inden for et speciale.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer om elevernes uddannelse. Dine arbejdsdage vil aldrig være ens. Nogle dage underviser du, andre dage forbereder du dig enten alene eller sammen med dit lærerteam. I perioder arbejder vi med særlige faglige eller pædagogiske indsatsområder.

TEC – Technical Education CopenhagenAmbitiøs og nytænkende salgskonsulent

TEC – Technical Education Copenhagen, Hvidovre

TEC – Technical Education Copenhagen søger en salgskonsulent til det lærepladsopsøgende arbejde og til salg af efteruddannelsesforløb.

Du bliver en del af salgsafdelingen, som består af dedikerede salgs- og partnerskabskonsulenter, der hver dag arbejder fokuseret på at etablere det rette match mellem virksomhed og elev samt forsyne omverdenen med den rette kompetenceudvikling.

Jobbet er særligt forbundet til fagområdet Mekanik i Hvidovre (Stamholmen), og der vil være behov for, at du både plejer kontakten til eksisterende kunder og at du opdyrker nye kunderelationer.

Københavns ProfessionshøjskoleTre studievejledere til Studie-og karrierevejledningen

Københavns Professionshøjskole, Nørrebro

Har du lyst til at arbejde i en afdeling, som udvikler professionelle vejledningstilbud til studerende på hele Københavns Professionshøjskole, og som har mange sceneskift og samarbejdsflader i løbet af en arbejdsuge? Så er du måske vores nye kollega.

I Studie-og karrierevejledningen bliver du en del af et team på 15 fuldtidsansatte studievejledere, som dækker studievejledning på alle Københavns Professionshøjskoles (KP) professionsbachelor- og erhvervsakademiuddannelser. Vi har kontakt med studerende på mail, telefon, online og personlige henvendelser samt kollektive tilbud på holdene. Vi samarbejder tæt med uddannelserne om at støtte de studerende i deres valg og beslutninger vedrørende uddannelse. Vi arbejder struktureret med dokumentation og dataindsamling på de studerendes henvendelsesårsager.

SVITZER
Innovation Coach

SVITZER, Nordhavn

My name is Sabrina Weymiens, Head of Commercial Innovation, and I’m looking to hire our first innovation coach in Svitzer. This is not just another job. You will be shaping a growth journey by coaching, inspiring, guiding and challenging our colleagues engaged in innovation projects. You will be in charge of building the coaching capability, exploring novel models to spread innovation methods deep and wide in the organization. You will need grit, passion and a founder mentality to thrive in this role.

In this role, you will get ample opportunity to evangelize lean startup, and help Svitzer grow a muscle for experimentation and business validation. You will be coaching cohorts of “Growth Teams” to help them validate or invalidate their problem and solution spaces. You will also coach and guide teams who have received additional funding from the Growth Board to build an MVP and go to market.

SVITZER
Syddansk Erhvervsskole
Underviser til blikkenslageruddannelsen

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Kan du efter flere år som faglært blikkenslager tænke dig at bruge dine erfaringer og din faglighed til at prøve noget helt andet?
Så læs videre om muligheden for at blive underviser!

Byggeri, energi og konstruktion – VVS på Syddansk Erhvervsskole søger en dygtig, erfaren fagperson, som brænder for at dele faglig viden, erfaring og entusiasme med den kommende generation af dygtige blikkenslagere og VVS-montører og som selv har spidskompetencer inden for blikkenslagerspecialet.

Som person har du et godt humør og ser lyst på tingene. Måske har du arbejdet med motivation af lærlinge eller andre unge, eller du har en ide om, at du er rigtig god til det. Du er faglært inden for blikkenslager- og VVS-montør-området og mestrer selv teknikkerne. Vi lægger vægt på, at du har aktuel erfaring med materialer, værktøjer og udstyr og kender til den teori, der ligger bag.

Syddansk Erhvervsskole
Afdelingsleder til mekanikeruddannelsen - personvogn

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Tænder du på at uddanne unge og voksne, så de bliver så dygtige som muligt inden for sit felt?
Drives du af at gøre en forskel og lade din ledelse folde sig ud gennem medarbejderne?
Så vil vi rigtig gerne i dialog med dig.

Syddansk Erhvervsskole søger afdelingsleder til personvognsmekanikeruddannelsen med ansvar for den pædagogiske og administrative ledelse af uddannelsen i Vejle.

Som kommende leder er det først og fremmest vigtigt, at du prioriterer nærheden til kerneopgaven højt. Du er til stede med nysgerrighed og entusiasme i dialogen med medarbejderne om den faglige og pædagogiske udvikling.

JUC Service Aps
Kursusudvikler til det svenske og norske marked – København

JUC Service Aps

Som Kursusudvikler for det svenske og norske marked, vil du, i en nyoprettet stilling, komme med ombord i en hastig ekspanderende virksomhed.

Som kursusudvikler bliver du del af et team, hvor vi hver dag stræber efter at levere efteruddannelse i høj kvalitet til bl.a. svensk og norsk erhvervsliv samt til advokater. Stillingen er nyopslået og er den første af flere stillinger i en nyopstartet enhed, som skal levere juridiske kursusprodukter i Sverige og Norge.

Arbejdet vil indebære udvikling samt drift og kommunikation af produkter i form af kurser rettet mod det svenske og norske marked. Du refererer til Development & Marketing Director. Din arbejdsdag er varieret og struktureret efter et årshjul som gør, at du når dine ambitiøse mål.

JUC Service Aps
ZBC
Kollega til vores Food Hall i Køge

ZBC

Vi søger pr. 1. september 2021 en fagligt stærk og kreativ kollega til vores Food Hall i Køge, hvor teamet kræser for vores cirka 200 spisende gæster dagligt.

Du bliver en del af et team, der alle brænder for at give vores elever og øvrige gæster i Food Hall den gode oplevelse hver gang. Du skal kunne arbejde både i det kolde og det varme køkken, da vi roterer rundt mellem partierne i køkkenet samt på tværs af enhederne.

Baggrunden for konceptet med at skabe Food Halls var at styrke de daværende kantiner samt skabe en platform og et åbent værksted for vores elevers læring.

Du skal sørge for forberedelse, planlægning og afvikling af bespisning af medarbejdere, elever og kursister samt forplejning af møder, små frokoster og events i og uden for huset.

Skive College
Faglærer til elektrikeruddannelsen

Skive College

Vil du være med til at uddanne unge mennesker til fremtidens elektrikere?

Vi søger en engageret og kompetent kollega, der skal indgå i vores team på elektrikerområdet. Den primære undervisning vil for dig omhandle hovedforløb (undervisning på modulerne 1.2 – 1.4 - 1.6 – 2.6 – 1.7) og svendeprøverne, men der kan også tilkomme opgaver på andre forløb.

Du behøver ikke have undervisningserfaring. Dine kollegaerne hjælper dig godt i gang i din nye rolle, både i forhold til undervisningsmateriale, planlægning af undervisningen og meget andet.

Skive College
Københavns ProfessionshøjskoleAdjunkt- eller lektorvikar til bioanalytikeruddannelsen på Institut for Teknologiske Uddannelser

Københavns Professionshøjskole, Campus Sigurdsgade

Har du erfaring inden for undervisning eller lyst til at prøve kræfter med undervisning? Har du viden om det bioanalytiske praksisfelt? Så er du måske vores nye adjunkt- eller lektorvikar i en 1-årig ansættelse.

Som adjunkt kommer du til at undervise, vejlede og eksaminere på uddannelsen.

Dine typiske opgaver bliver at:

 • undervise i såvel praktiske som i teoretiske emner inden for kemi, molekylærbiologi og det biokemiske område
 • vejlede de studerende i forbindelse med deres projekter
 • give løbende feedback på opgaver, præsentationer mv. både individuelt og til grupper