70 jobannoncer matcher din søgning 70 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Børnehaven Spirehuset

ER DU SPIREHUSETS NYE LEDER?

Rødding

Spirehuset er en privat børnehave, beliggende i Rødding med en normering på 70 børn fordelt på 3 stuer.

Hos os vægter vi højt, at vores børn har et børnehaveliv, hvor der er fokus på nærvær, tryghed og omsorg og hvor vi sikrer alle børns trivsel, læring og udvikling.

Spirehuset søger nu en nærværende og anerkendende leder som har lyst til tid med børnene og ikke kun lederrollen.

Som leder har du det daglige ansvar for den pædagogiske, økonomiske og administrative ledelse. Du skal forvente, at din arbejdstid fordeles ca. 60/40 hvor hovedvægten er ledelse og administration.

Børnerådet

Erfaren børneinddragelseskonsulent

Billund

Vil du være med til at sikre, at børns stemmer bliver hørt og inddraget i den offentlige debat, og når politikerne laver ny lovgivning?

I Børnerådet er vi i gang med en omfattende strategiproces, som skal sikre, at danske børn har et tidssvarende og stærkt Børneråd, der står fast på deres rettigheder. Vi søger en børneinddragelseskonsulent, som skal være med til at opbygge en solid tilgang til inddragelse af børn og unge i Børnerådets arbejde.

Børneinddragelse kan ske på mange måder fx gennem facilitering af gruppeprocesser med børn og unge, gennem kvalitative interviews og facilitering af ad hoc børnepaneler omkring særlige temaer mv.

Engsig Børnehave

Pædagog

Aabenraa

Stillingen er på 35 timer ugentlig med mulighed for individuel tilpasning og er i børnegruppen for de ældste børn på 5-6 år.

Vi vægter et tæt samarbejde med forældrene, samt trivsel blandt børn, forældre og personale meget højt. Vi ønsker en hverdag, hvor der er tid til det enkelte barn, masser af leg og latter og et højt fagligt niveau.

Vi er et meget åbent hus, hvor børnene kan lege på tværs af stuerne og alle, både børn og personale, kender alle.

Engsig Børnehave
Varde Kommune

Afdelingsleder til Center for Voksenstøtte og Mestring

Varde

Vi søger en afdelingsleder den 1. maj 2024, der sammen med resten af ledergruppen og medarbejderne, skal bidrage til videreudviklingen af fremtidens socialpædagogiske støtte. Den nye afdelingsleder skal være med til at forme og gentænke støtten til borgerne nu og i fremtiden, så de mestrer et selvstændigt liv.

Du kan blive en del af et spændende fagligt område, der de kommende år vil forandre sig. Så du kan være med til at finde nye veje og løsninger gennem prøvehandlinger.

Du bliver en del af en lille ledergruppe, hvor vi udfordrer, hjælper og støtter hinanden. Vi vil gerne arbejde endnu tættere sammen og blive bedre til at bruge hinandens kompetencer på tværs af området. Vores ønske er at skabe gode vilkår for bæredygtig ledelse.

Esbjerg Kommune

Pædagogmedhjælper til Område Tjæreborg - Esbjerg Ø, Kahytten

Esbjerg Ø

Har du lyst til at være med til, at give vores børn en tryg og sjov hverdag? Kan du lide at være nysgerrig sammen med børn og følge deres ideer?

I vores team i Børnehaven Kahytten søger vi 3 nye pædagogmedhjælpere, alle på 37 timer.

I Kahytten bliver du en del af en engageret personalegruppe, der vægter de gode relationer både til børn, forældre og kollegaer højt. Vi sætter pris på humor og forskellighed.

Esbjerg Kommune

Familieplejen i Esbjerg Kommune søger nye kolleger

Esbjerg

Én af vores kolleger går på efterløn og samtidig har vi en ledig stilling. Vi søger derfor 2 familieplejekonsulenter, 37 timer ugentligt, med tiltrædelse den 1. maj 2024.

Familieplejekonsulentens primære opgave er at matche børn og unge, der skal anbringes eller i aflastning samt at yde supervision i plejefamilier og netværksplejefamilier. Som familieplejekonsulent har du en unik mulighed for at have en aktiv rolle i at skabe trivsel og udvikling for børn, der har haft en svær start i livet.

Esbjerg Kommune

Socialpædagog til Opvækstmiljø

Esbjerg V

Er det pædagogiske arbejde med traumatiserede og omsorgssvigtede børn og unge lige dig? Er du nysgerrig i samarbejdet med kollegaer, forældre og børn, kan du holde hovedet koldt – også når det bliver svært - og er du klar på både personlig og faglig udvikling? Så er du måske vores nye kollega.

Vi kan tilbyde en 37 timers stilling, hvor der er skiftende arbejdstider med døgn- og aftenvagter. Da det er børnenes hjem, skal du forvente at arbejde weekender og helligdage.

Arbejdsplanen bliver udviklet løbende, hvorfor du har mulighed for selv at være med til at sætte dit præg på dine arbejdsdage.

Børnehuset Evigglad

1 pædagog på 37 timer ugentligt med start den 01.04.2024 eller hurtigst muligt derefter og en medhjælper med start hurtigst muligt

Aabenraa

Børnehuset Evigglad er en 0-6 års institution, der tilbyder pasning 24-7-365 dage om året, hvis forældre skulle have behov for dette. Åbningstiden er 6-18 mandag-fredag, derudover tilkøber forældrene pasning.

Vi kan tilbyde:

  • En engageret personalegruppe, med fokus på pædagogisk faglighed og udvikling
  • Dejlige børn og engagerede forældre
  • En arbejdsplads, hvor forskellighed er en styrke, og hvor alle har en forpligtigelse til at bidrage til fællesskaberne
Kolding Kommune

Leder til daginstitutionen Firkløveret på Stenderuphalvøen

Bjert

Vi søger en erfaren leder, der med både distance- og nærledelse kan skabe sammenhæng i den pædagogiske praksis og udvikling på institutionens tre matrikler.

Din opgave bliver at sikre driften samtidig med, at du skaber pædagogisk udvikling for børnene og et godt arbejdsmiljø for medarbejderne.

Når du bliver leder i Kolding Kommune, indgår du i vores netværksorganisering, hvor du i fællesskab med ledere fra andre dagtilbud får mulighed for sparring og refleksion, og hvor netværksgrupperne bidrager til udviklingen af det samlede kommunale dagtilbudsområde.

Falck Danmark A/S

Familiebehandlere

Falck søger dygtige familiebehandlere, på fuldtid eller deltid, til at styrke vores team og udvide vores kapacitet til at hjælpe endnu flere familier i Jylland og på Fyn.

Vi er en konsulentvirksomhed under Falck Healthcare, der leverer sociale- og beskæftigelsesrettede indsatser til landets kommuner. Hos Falck tager vi afsæt i en helhedsorienteret indsats, hvor hele familien er i fokus, og hvor indsatsen samtidig målrettes de enkelte familiemedlemmer og deres ønsker og behov. Familiebehandlingen kan variere fra intensiv familiebehandling til at være af mindre omfattende støtte.

Falck Danmark A/S
Center Bøgely

Socialfaglig medarbejder til Center Bøgely

Varde

Center Bøgely søger en socialfaglig medarbejder 30-37 timer om ugen til et 6 måneders barselsvikariat.

Vores målgruppe er primært mennesker, der står uden bolig og som i kortere tid har brug for støtte, så de igen kan fungere i egen bolig.

Dine opgaver vil blandt andet indebære udarbejdelse af opholdsplaner med mål/delmål, at støtte beboerne i at nå målene for opholdet, hjælp til at få økonomisk overblik og struktur på hverdagen, bisidderfunktion og samarbejde med kommuner, alkoholklinik, misbrugscentre, sygehuse, læger m.v.

Ad-Hoc Service ApS

Forsorgshjemmet Toftlund søger socialfaglige medarbejdere på fuld tid

Toftlund

Har du erfaring med beboere med komplekse udfordringer? Er du god til at opbygge relationer og etablere kontakt til andre mennesker? Har du interesse i at arbejde med metoder og i at dokumentere din indsats systematisk?

Som social- og sundhedsassistent, socialpædagog eller pædagogisk medarbejder vil du deltage i at videreudvikle vores nye forsorgshjem og medvirke til at skabe og gennemføre udviklingsplaner for og med vores målgruppe.

Plus Sundhed A/S

Socialfagligt og sundhedsfagligt personale søges til dag og aftenvagter på Bostedet Stentoft

Sønder Stenderup

På Stentoft er vi en helt særlig arbejdsplads, hvor står vi sammen om at skabe trygge rammer for vores beboere, der på forskellig vis bokser med livet.

Du vil, sammen med enheden og beboernes team, få ansvaret for at rådgive og støtte den enkelte beboer med forskellige opgaver, herunder ADL-opgaver, ledsagelse, hjælp og støtte til egenomsorg, og fokus på en sundere livsstil.

Du får rig mulighed for at bruge din faglighed og udvikle dine kompetencer.

Plus Sundhed A/S
Blå Kors Danmark

Blå Kors Center Syd søger personale med hjerte for mennesker

Vorbasse

Vi søger tre nye kolleger til vores botilbud Blå Kors Center Syd i Vorbasse. Vi mangler en servicemedarbejder og to tilkaldevikarer, der har lyst til at arbejde med mennesker, der har det svært.

Vi søger en servicemedarbejder til vores serviceteam. Teamet varetager opgaver indenfor køkken, rengøring, madlavning o.l., og vores nye kollega vil indgå i vores vagtdækning, hvor man arbejder maks. én aften i ugen og fast hver tredje weekend.

Som tilkaldevikar vil dine opgaver være at tage ansvar for at varetage beboernes behov for støtte i aftentimer og på weekendvagter. Det kan bl.a. være støttende samtaler, udlevering af medicin eller hjælpe med praktiske udfordringer.

Blå Kors Danmark
Fredericia Kommune

Pædagogisk leder til Distriktsinstitutionen Kirstinebjerg, afdeling Børnehuset Valhalla

Fredericia

Er du livsglad, udadvendt, passioneret og energisk? Brænder du for at gøre en forskel? Kan du være en dygtig og pædagogisk kvalitetsbevidst frontfigur, der har lyst, vilje og næres af nye udfordringer?

Du bliver fagligt fyrtårn for en institution i udvikling. Du skal kunne sætte en tydelig kurs så medarbejderne ved, hvad der forventes af dem i forhold til børne- og læringsmiljøet.

Du bliver leder på fuld tid, men skal også kunne ses ude i praksis, når behovet opstår. Vi ønsker en pædagogisk leder der vil engagere sig fuldt ud og agere som fyrtårn i den fortsatte udvikling.

Vejen Kommune

Pædagog søges til Vorupparkens børnehave

Vejen

Vores børnehave er normeret til 44 børn fordelt på to grupper og du vil få en flok skønne kolleger, som alle bidrager til et højt fagligt niveau og et godt arbejdsmiljø.

Fra marts 2024 er vi en DGI-certificeret institution, hvor alle medarbejdere det sidste års tid har været igennem et DGI forløb om idræt, leg og bevægelse. Dette fokus på glæden gennem idræt og bevægelse skal nu forankres i institutionen og være en fast del af vores tiltag i hverdagen.

Region Syddanmark

Socialpsykiatri – ser du mennesket?

Børkop

Drømmer du om at arbejde på et specialiseret tilbud inden for socialpsykiatri?

Indrykket:

Løjt Kirkeby Skole søger en dygtig skolepædagog

Aabenraa

Tør du være den, der går forrest og viser vej?

Indrykket:
RendbjergFavn S/I
Gem

Vikar til døgnafdeling

Egernsund

RendbjergFavn, A-huset søger både faste vikarer og tilkaldevikarer, med tiltrædelse hurtigst muligt.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Dybbølsten Børnehave og Vuggestue Søger barselsvikar 1 pædagog 37 timer ugentligt fra 1. maj 2024 eller efter aftale

Sønderborg

Dybbølsten Børnehave er en selvejende institution med 54 børn, i alderen 0 - 6 år, fordelt på 3 stuer.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV