139 job matcher din søgning 139 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Socialfaglig medarbejder, Bostedet Ewalds Allé, Esbjerg

Esbjerg Kommune

Center for Socialpsykiatri, Bostedet Ewalds Alle 62, søger en pædagog/socialfaglig medarbejder med virkning fra den 1. september 2021 eller snarligt derefter på 37 timer pr. uge.

Arbejdstiderne er dag, aften og weekend. Vi har personaledækning i tidsrummet fra kl. 07.00-22.00. Efter kl. 22.00 kan borgerne henvende sig til nattevagten i CFS.

På Bostedet Ewalds Alle yder vi §105 og §85 støtte til borgere i egen lejlighed. Der er tilknyttet en fælleslejlighed, som alle kan benytte. Vi har 21 borgere med fysisk/psykisk funktionsnedsættelser.

Vi arbejder målrettet på at skabe den bedst mulige hverdag for borgerne, ud fra deres handleplaner og mål, som er udfærdiget i treklang mellem borger/rådgiver og kontaktperson, med afsæt i deres individuelle behov.

Esbjerg Kommune
Pædagog til Område Hjerting - Esbjerg, Afd. Spiren

Esbjerg Kommune

Ønsker du at give børnene de allerbedste rammer for læring, trivsel og udvikling - så er det måske dig vi har brug for.

Vi søger en pædagog med tiltrædelse pr. 1. august 2021 eller snarest derefter. Stillingen er på 32 timer pr. uge i vores vuggestue afdeling.

Afdeling Spiren er normeret til 24 børn fra 0-2 år og 80 børn fra 3-5 pr år. Arbejdstiderne vil være skiftende mellem kl. 6.15-16.45, fredag til kl. 16.15.

Vi kan tilbyde:

  • En spændende, og alsidig hverdag i samarbejde med fagligt kompetente kolleger og engagerede forældre
  • En arbejdsplads med fokus på godt arbejdsmiljø
Esbjerg Kommune
Område Sædding - Gjesing, Afd. Grønlandsparken søger pædagog

Esbjerg Kommune

Pr. 1. august 2021 søger vi en pædagog 37 timer ugentligt til afdeling Grønlandsparken. Stillingen er p.t. i børnehaveafdelingen, men vi søger en pædagog der er fleksibel og kan arbejde med hele aldersgruppen 0-6 år.

Så brænder du for at gøre en forskel og ønsker at give børnene de allerbedste rammer for læring, trivsel og udvikling, så er det måske dig vi ikke kan undvære? Afdeling Grønlandsparken er en kommunal integreret institution, med ca. 33 børn fra 0-2 år og 95 børn fra 3-5 år.

Vi kan tilbyde dig følgende:

  • En spændende og alsidig hverdag.
  • Selvstændigt og i teams at arbejde med at omsætte områdets læreplan og overordnede mål og retning i daglig praksis
Esbjerg Kommune
Projektmedarbejder til Jobcenter Esbjerg, Uddannelseshuset

Esbjerg Kommune

Der er tale om et vikariat i perioden 1. august 2021 – 31. december 2022. Stillingen er en deltidsstilling på 30 timer pr. uge.

Vi søger en engageret og energisk projektmedarbejder til tilbudsdelen ”På Rette Vej” i Uddannelseshuset. Du skal brænde for at arbejde med unge mennesker og kunne se deres udviklingsmuligheder, selv i situationer hvor det kan være svært. Stillingen er placeret i Uddannelseshuset, Spangsbjerg Møllevej 70, 6700 Esbjerg.

I Uddannelseshuset arbejder vi med unge mellem 18-30 år på uddannelseshjælp, herunder både uddannelsesparate og aktivitetsparate.

Huset rummer ca. 60 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. Vi har fokus på en tværfaglig indsats, hvor du vil komme til at samarbejde med både interne og eksterne aktører omkring de unges videre forløb imod arbejde, uddannelse eller afklaring. Vi arbejder ud fra en motiverende og anerkendende tilgang.

Den selvejende Institution Kirstinelund
Danmarks bedste arbejdsplads søger en Pædagog

Den selvejende Institution Kirstinelund, Brørup

Er du uddannet pædagog, faglig velfunderet og et positivt menneske?
I så fald ser vi gerne, at du sender os en ansøgning.

Kirstinelund er en selvejende institution med 8 pladser til mennesker med Prader Willi Syndrom. Beboerne er mel. 18 og 48 år.

Vi har også en aflastningsplads SEL § 84.

Vi bor ude på landet i rolige og smukke omgivelser.

På Kirstinelund er man mindst 2 medarbejdere på arbejde i dagtimerne, og man har sovende nattevagt. Beboerne er selvhjulpne, de klarer selv bad osv.

Hjulsøgård DøgnbehandlingsfondPædagoger til opholdssted for unge i misbrugsbehandling

Hjulsøgård Døgnbehandlingsfond, Varde

Vi har meget travlt på Hjulsøgård UNG, som ligger ved Varde. Vi søger derfor to pædagoger hurtigst muligt. Se her og læs mere om os og de unge på vores hjemmeside.

1: Kreativ/handy pædagog til vores erhvervslinje

2: Fagligt velfunderet pædagog med god skriftlighed

UNG er under en udviklings- og opgraderingsproces, der har fokus på faglighed. Her får du mulighed for - sammen med dine kolleger - at præge en spændende og til tider svær proces. Målet er at løfte UNG til at være et socialt og fagligt endnu bedre sted.

Hjulsøgård DøgnbehandlingsfondPædagogvikarer til opholdssted for unge i misbrugsbehandling

Hjulsøgård Døgnbehandlingsfond, Varde

Vi har meget travlt på Hjulsøgård UNG, som ligger ved Varde. Vi søger derfor to vikarer hurtigst muligt. Se her og læs mere om os og de unge på vores hjemmeside.

Søger du et sommerferie- eller studiejob? Vi mangler et par vikarer, der kan dække fx aften-, weekend- og nattevagter. Vi ønsker, at du har en pædagogisk baggrund, eller at du er i gang med en pædagoguddannelse.

UNG er under en udviklings- og opgraderingsproces, der har fokus på faglighed. Her får du mulighed for - sammen med dine kolleger - at præge en spændende og til tider svær proces. Målet er at løfte UNG til at være et socialt og fagligt endnu bedre sted.

Esbjerg Kommune
Pædagog Voksenstøtte Ribe, Udviklingscenter Vest

Esbjerg Kommune

Fantastisk mulighed for at afprøve dine pædagogiske evner i en af de bedste afdelinger og centre i Esbjerg Kommune.

I Voksenstøtten Ribe søger vi en pædagog til et års vikariat på 30 timer pr. uge fra 1. september 2021. Der er evt. mulighed for forlængelse.

I Udviklingscenter Vest driver vi 24 botilbud og ni aktivitets- og beskæftigelsestilbud. Desuden sørger vi for støtte til borgere i egen bolig. Vi er ca. 520 engagerede medarbejdere, og i vores bo- og dagtilbud støtter vi i alt ca. 700 borgere.

Det er vigtigt for os i Udviklingscenter Vest, at alle medarbejdere kan være stolte af at være med til at yde en vigtig indsats. Hvis du bliver ansat hos os, vil du blive mødt med tillid til, at du arbejder professionelt, men vi tager selvfølgelig ansvar for at hjælpe dig godt i gang. Vi løfter i flok, og du vil samarbejde tæt med både de nærmeste kolleger og med andre i resten af organisationen.

Esbjerg Kommune
Pædagog til Beskæftigelsen, Pile Alle 2

Esbjerg Kommune, Ribe

Beskæftigelsen søger pr. 1.august 2021 en socialpædagog på 32 timer til Gartneriet. Gruppetilknytningen er endnu ikke afklaret idet arbejdsopgaver og kompetencer definerer placeringen.

I Udviklingscenter Vest driver vi 22 botilbud og ni aktivitets- og beskæftigelsestilbud. Desuden sørger vi for støtte til borgere i egen bolig. Vi er ca. 520 engagerede medarbejdere, og i vores bo- og dagtilbud støtter vi i alt ca. 700 borgere.

Det er vigtigt for os i Udviklingscenter Vest, at alle medarbejdere kan være stolte af at være med til at yde en vigtig indsats. Hvis du bliver ansat hos os, vil du blive mødt med tillid til, at du arbejder professionelt, men vi tager selvfølgelig ansvar for at hjælpe dig godt i gang. Vi løfter i flok, og du vil samarbejde tæt med både de nærmeste kollegaer og med andre i resten af organisationen.

Esbjerg Kommune
Ressourcepædagog til Børn & Pædagogik

Esbjerg Kommune, Ribe

Vi søger en ressourcepædagog til en stilling på 37 timer pr. uge med ansættelse 1. august 2021.

Ressourcepædagogerne er fagligt velfunderede og erfarne pædagoger som varetager opgaver i forhold til enkelte børn som til grupper af børn. Der udarbejdes forskellige former for observationer som en del af den tidlige og forebyggende indsats i dagtilbuddene.

Ressourcepædagogerne forestår endvidere rådgivning af institutionspersonale, personale i dagplejen og forældre.

Ressourcepædagogerne løser opgaver i alle Dagtilbuds kommunale- og selvejende daginstitutioner, samt i den kommunale dagpleje. Ressourcepædagogerne er organiseret i område Børn med særlige behov

Esbjerg Kommune
Pædagog til Bofællesskaberne Edelsvej, Botræningen 4'eren, UCV

Esbjerg Kommune

Er du interesseret i at arbejde med en høj grad af faglighed og dokumentation, med fokus på at skabe trivsel, udvikling og forandring for mennesker med autisme? Så er du måske vores nye kollega.

Udviklingscenter Vest, Bofællesskaberne Edelsvej søger en behagelig, uddannet og velkvalificeret pædagog pr. 1. august 2021 eller snarest derefter til afdelingen Bo-træningen 4’eren.

Bo-træningen 4’eren er et midlertidigt Bo-træningstilbud til borgere med vanskeligheder indenfor ASF (autisme spektrum forstyrrelser). Der arbejdes på at borgeren får et unge/voksenliv, så tæt på det normale som muligt.

Esbjerg Kommune
Pædagog til Bofællesskabet Spangsbjerghaven, Udviklingscenter Vest

Esbjerg Kommune

I Bofællesskabet Spangsbjerghaven arbejder vi hver dag på at skabe trivsel, udvikling og forandring for borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Vi søger en kollega, der deler vores begejstring for at kombinere en høj faglighed med pædagogisk og nærværende støtte. Vi har pr. 1. august brug for en kollega på 37 timer.

Bofællesskabet Spangsbjerghaven er en del af Udviklingscenter Vest, der er Esbjerg Kommunes samlede tilbud på handicapområdet.

Bofællesskabet Spangsbjerghaven ligger i Esbjerg og er et tilbud til borgere med nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne i eget hjem. Tilbuddet yder støtte til 12 borgere i henhold til §105/85, samt støtte til 14 borgere efter §85. Borgerne er i alderen 22-86 år.

Esbjerg Kommune
Sønderrisskolen søger en pædagog på 34 timer til vikariat pr. 1. august 2021

Esbjerg Kommune

Vi søger en glad og energisk pædagog til Sønderrisskolen på 34 timer pr 1. august 2021 til et års vikariat fordelt mellem 0. årgang og SFO. Du skal have interesse i at arbejde med en inkluderende tilgang til børnegruppen.

Som medarbejder på Auraskolen bliver du ambassadør for Esbjerg Kommunes børne- og ungesyn både i sprog og handlinger. På Auraskolen har alle børn og unge ret til at være en del af et fællesskab – dette skal du kunne se dig selv tage aktiv del i at opfylde.

Du passer bedst til os, hvis du:

  • Er født til action og ikke er bleg for en spontan omgang mooncar-ræs
  • Er god til at tænke innovative tanker ift. aktiviteter med børnene
  • Synes det er fedt at bevæge dig, og synes stadig det er sjovt at lege ’røver & soldater’
Esbjerg Kommune
Pædagogmedhjælper til Afd. Grønlandsparken - Sædding Gjesing Området.

Esbjerg Kommune

Grundet naturlig afgang søger Afd. Grønlandsparken en pædagogmedhjælper 37 timer ugentligt pr. 1. september 2021 eller hurtigst muligt herefter. Stillingen er p.t. i børnehaveafdelingen, men vi søger en pædagogmedhjælper der er fleksibel og kan arbejde med hele aldersgruppen 0-6 år.

Brænder du for at gøre en forskel og ønsker at give børnene de allerbedste rammer for læring, trivsel og udvikling, så er det måske dig vi ikke kan undvære?

Afd. Grønlandsparken er en kommunal integreret daginstitution, med ca. 33 børn fra 0-2 år og 95 børn fra 3-5 år. Institutionens åbningstid er i tidsrummet: mandag – torsdag kl. 6.00 – 16.45 og fredag kl. 6.00 – 16.15.

Esbjerg Kommune
2 socialfaglige medarbejdere til CSV - Bilka

Esbjerg Kommune

CSV & Beskæftigelse søger 2 socialfaglige medarbejdere på 32/37 timer pr. uge til vores afdeling i Bilka. Den ene stilling er en fast stilling, og den anden er et vikariat frem til og med december 2021. Begge stillinger er med tiltrædelse den 1. august 2021 eller snarest muligt derefter.

Jobteam Bilka er et beskæftigelsestilbud jf. servicelove § 103. Vi tilbyder borgere, som har fået tilkendt en førtidspension et beskæftigelsestilbud så tæt på det ordinære arbejdsmarked så muligt. Din opgave vil være at støtte og vejlede borgerne i, at være en del af en arbejdsplads.

Ansøgere med kendskab eller erfaring til målgruppen foretrækkes.

Kirstine Seligmanns SkoleKirstine Seligmanns SFO søger uddannet pædagog 1. august 2021

Kirstine Seligmanns Skole, Vejle

Kan du lide at være aktiv og impulsiv i en tydeligt tilrettelagt hverdag? Er du skarp på overgang til skole og drevet af at være med til at præge en sprudlende udvikling hos børnene, personalet og dig selv?

Vores hyggelige SFO ligger, sammen med indskolingen, centralt i Vejle. Vi har en alsidig legeplads, gymnastiksal, kreativrum og benytter os af nem adgang til Vejles fantastiske natur. Vi har et tæt samarbejde med skolen og har faste timer i børnehaven som overgang til skole.

I Kirstine Seligmanns SFO og børnehave arbejder vi målrettet med børns sociale trivsel i børnefællesskabet og børns alsidige udvikling i overgangen til skole.

Kirstine Seligmanns SkoleVil du være med til at give børn en god start på livet?

Kirstine Seligmanns Skole, Vejle

Kirstine Seligmanns Skole søger pædagogfaglig leder til børnehave og SFO 1. august 2021

Er du parat til at give børn en god start på livet, og kan du lide at være aktiv og impulsiv i en tydeligt tilrettelagt hverdag? Er du skarp på overgang til skole og drevet af at være med til at præge en sprudlende udvikling hos børnene, personalet og dig selv?

Det er vigtigt, at du har kvaliteter til og mod på at arbejde på en udviklingsorienteret, værdibaseret skole og børnehave.

Vi søger en tydelig og synlig leder, der brænder for pædagogisk ledelse, kan varetage administrativt og pædagogisk ledelsesarbejde og samtidig er med til at tage del i hverdagen med børnene.

Esbjerg Kommune
Pædagogmedhjælper søges til Specialundervisningscentret Urban, vikariat

Esbjerg Kommune

Specialundervisningscentret Urban i Esbjerg Kommune søger pr. 11. august 2021 en pædagogmedhjælper, som har stor interesse i det specialpædagogiske arbejde med børn og unge i både skole- og fritidsregi.

Urbanskolen består af 4 fysiske afdelinger med i alt 1600 elever og 250 ansatte. Specialundervisningcentret Urban består af et specialundervisningscenter og en Center fritidsordning (CFO). Både centret og CFO’en ligger på samme matrikel som Præstegårdsskolen Urban, i dejlige grønne omgivelser.

Specialundervisningcentret Urban er et segregeret tilbud til elever i Esbjerg kommune. Målgruppen er elever fra 0. - 10. klasse med vidtgående fysiske og psykiske handicaps og med en kombination af svære sociale, kognitive og kommunikative udfordringer.

Esbjerg Kommune
Pædagogmedhjælpere søges til Specialundervisningscentret Urban

Esbjerg Kommune

Specialundervisningscentret Urban i Esbjerg Kommune søger pr. 11. august 2021 2 pædagogmedhjælpere, som har stor interesse i det specialpædagogiske arbejde med børn og unge i både skole- og fritidsregi.

Urbanskolen består af 4 fysiske afdelinger med i alt 1600 elever og 250 ansatte. Specialundervisningcentret Urban består af et specialundervisningscenter og en Center fritidsordning (CFO). Både centret og CFO’en ligger på samme matrikel som Præstegårdsskolen Urban, i dejlige grønne omgivelser.

Specialundervisningcentret Urban er et segregeret tilbud til elever i Esbjerg kommune. Målgruppen er elever fra 0. - 10. klasse med vidtgående fysiske og psykiske handicaps og med en kombination af svære sociale, kognitive og kommunikative udfordringer.

Børnehuset EviggladVi søger en pædagog til Børnehuset Evigglad, Aabenraa

Børnehuset Evigglad

Børnehuset Evigglad søger en pædagog fra d. 1/8-2021, til vores vuggestue. Arbejdstiden ligger varierende indenfor åbningstiden 06-18.

Børnehuset Evigglad er normeret til 72 børn, fordelt på 2 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper. Børnehuset Evigglad tilbyder 24/7 pasning. Vores ”normale” åbningstid er fra 6-18.

Børnehuset ligger tæt på Aabenraa sygehus med gode busforbindelser og gode muligheder for tur ud af huset. Vi benytter gerne skov og vores store legeplads til udfoldelser. Vores køkken tilbereder mad til både vuggestue og børnehave.