84 job matcher din søgning 84 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 84 resultater.
Esbjerg Kommune
Område Esbjerg NV - Hjerting, afd. Børnebakken Øst og Vest søger to pædagoger til tidsbegrænsede stillinger

Esbjerg Kommune

Vi søger 2 pædagoger, en til Børnebakken Øst – vuggestuen og en til Børnebakken Vest. Stillingerne er på 30 timer ugentligt med opstart 17. august 2020 eller hurtigst muligt derefter og til 31. december 2020.

Afdeling Børnebakken Øst og Vest består af Børnebakken Øst, som både har børnehavebørn og vuggestuebørn, samt Børnebakken Vest som udelukkende har børnehavebørn.

I Børnebakken Øst og Vest er vi en del af ”Projekt Sangglad”. Det er et forløb udbudt af Sangens Hus. Vi er i gang med år tre. Medarbejderne holder sangsamlinger med børnene, får undervisning i sang af vores sangkonsulent og afholder koncerter på det lokale plejehjem og i kirken.

Esbjerg Kommune
Område Esbjerg NV - Hjerting, afd. Galaksen søger en pædagog

Esbjerg Kommune

Vi søger en pædagog i Stjerneskuddet i afdeling Galaksen. Stillingen er på 30 timer i ugen med opstart den 7. september 2020.

Galaksen er en kommunal institution beliggende i Sønderris. Vi er normeret til 95 vuggestuebørn og 190 børnehavebørn. Stjerneskuddet er en børnehaveafdeling med plads til ca. 120 børn fordelt på 5 stuer, og en udflyttergruppe med 15 børn.

Vi tilbyder:

 • En spændende og udfordrende arbejdsplads med masser af muligheder for at medvirke til at præge og styrke børnenes udvikling og læring
 • Et spændende og alsidigt job, med kompetente og engagerede kolleger
 • En arbejdsplads, hvor vi respekterer og har tillid til hinanden
Esbjerg Kommune
Skolepædagog, barselsvikariat til LKT-teamet Ansgarskolen, Vadehav

Esbjerg Kommune, Ribe

Pr. 15. september eller snarest derefter søger Ansgarskolen en pædagog, som skal være skolens MIL-pædagog. Stillingen er et barselsvikariat på 37 timer pr. uge. Du skal have stor interesse i at arbejde med elever og klasser, som har brug sparring, vejledning og guidning.

Vi er optaget af, at børnenes skolegang skal medvirke til at give dem handlekompetencer og viden, som de kan anvende i de fællesskaber, de hver dag er en del af og som vores samfund bygger på.

Derfor ser både skolebestyrelse, medarbejdere og ledelse sig som vigtige medspillere til, at skolen kan lykkes med at være et sted, hvor læring og trivsel går op i en højere enhed.

Esbjerg Kommune
Socialpædagog til Udviklingscenter Vest, Aktivitetstilbuddet Pile Allé 6

Esbjerg Kommune, Ribe

Aktiviteten Pile Allé 6 søger en pædagog, 30 timer pr. uge til gruppe 4, pr. 1. september 2020 (senest 15. september).

Udviklingscenter Vest er et bo-, støtte- og aktivitetstilbud under Esbjerg Kommune, inden for Serviceloven, der yder støtte og hjælp til 701 borgere med varigt psykisk og fysisk funktionsnedsættelse.

Vi tilbyder:

 • Et arbejde, hvor opgaven er i centrum
 • En spændende arbejdsplads, der altid er i udvikling
 • En arbejdsplads, hvor vi uddelegerer ansvar og opgaver, og bevidst bruger hinandens kompetencer
Esbjerg Kommune
Pædagog til Botilbuddet Bøge Allé 15, Udviklingscenter Vest

Esbjerg Kommune, Ribe

Udviklingscenter Vest er et bo-, støtte- og aktivitetstilbud under Esbjerg Kommune, inden for Serviceloven, der yder støtte og hjælp til 701 borgere med varigt psykisk og fysisk funktionsnedsættelse.

En del af borgerne bor i et af Udviklingscenter Vest 22 døgntilbud (SEL §§ 107/108 og ABL § 105 stk. 2), mens andre bor i egne lejligheder rundt i Esbjerg, Ribe og Bramming by (SEL § 85).

Der er 522 årsværk repræsenteret ved dygtige kolleger, som vægter faglighed, tværfaglighed og samarbejde meget højt. Det kommer til udtryk i, at vi gør brug af de mange forskellige kompetencer, vi har i vores center. Det gør vi bl.a. gennem vidensdeling, dialog og fleksibilitet.

Vejen KommunePersonale- og pædagogfaglig leder for område 3 – Dagtilbud Vejen Kommune

Vejen Kommune

Prioriterer du trivsel blandt børn og voksne højt og kan du få den firkantede klods til at passe i det runde hul?

Så tilbyder vi dig en medarbejdergruppe, der vigtigst af alt, har børnenes perspektiv for øje!

I område 3 spiller vi hinanden gode, og vi løfter i flok. Område 3 består af fire daginstitutioner: Bakkegårdens børnehave, Billinglands børnehave og vuggestue, Kildevængets børnehave og Vorupparkens børnehave og vuggestue.

Du vil få ansvaret for Kildevænget og Vorupparken med i alt 24 medarbejdere, og du vil få lærerige og alsidige arbejdsopgaver.

Vil du med på et ledelsesmæssigt og pædagogfagligt eventyr i vores farverige arbejdsfællesskab uden altid at vide, hvad dagen bringer, så er det nu, du skal søge.

Kata FondenBliv projektleder for en LEAPS-skole – en stilling du vil udvikle dig i

Kata Fonden

Vil du gøre en forskel for grundskolen? Drømmer du om at arbejde med projektbaseret læring. Har du evnen til at lede komplekse projekter – i en rolle med store udviklingsmuligheder?

Så grib denne mulighed for at blive en del af et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter.

Som skoleprojektleder vil du få ansvaret for at arbejde sammen med vores LEAPS-skole i Kalundborg om at udvikle skolen efter LEAPS-modellen. Alle skoleprojektledere løser også tværgående opgaver. Du vil i arbejdet med vores skoleudviklingsmodel særligt skulle arbejde med en ny model for træning af ressourcepersoner på skolerne.

Den Selvejende Institution MøllehusetDaginstitutionsleder til en centralt placeret perle

Den Selvejende Institution Møllehuset, Børkop

Den Selvejende Institution Møllehuset søger en leder til vores integrerede institution.

Møllehuset er en institution med højt til loftet og skønne omgivelser. Vi er lige nu normeret til 24 vuggestuebørn og 65 børnehavebørn, men er under udbygning, så vi i fremtiden kan have flere skønne børn i huset.

Vi er et børnehus, hvor arbejdet med børnene er centreret omkring vores værdier; nærvær, tryghed, samarbejde, engagement, mod og respekt.

Vi tilbyder dig et børnehus, der har:

 • en medarbejdergruppe der er stabil og har et godt sammenhold, hvilket kommer til udtryk ved, at der drages omsorg for hinanden.
 • En forældrevalgt bestyrelse der er støttende og engageret.
Esbjerg Kommune
Område Esbjerg NV - Hjerting, afd. Spiren søger en pædagog til tidsbegrænset stilling

Esbjerg Kommune

Ønsker du at give børnene de allerbedste rammer for læring, trivsel og udvikling, så er det måske dig vi har brug for.

Vi søger en pædagog med tiltrædelse pr. 1. august 2020 eller snarest derefter. Stillingen er tidsbegrænset til den 31. december 2020 og er på 25 timer i vores børnehaveafdeling.

Vi kan tilbyde:

 • En spændende og alsidig hverdag i samarbejde med fagligt kompetente kolleger og engagerede forældre
 • En arbejdsplads med fokus på godt arbejdsmiljø
 • Dejlige lokaler samt en velholdt legeplads/udemiljø
Esbjerg Kommune
Område Esbjerg NV - Hjerting, afd. Spiren søger en pædagogmedhjælper til tidsbegrænset stilling

Esbjerg Kommune

Ønsker du at give børnene de allerbedste rammer for læring, trivsel og udvikling, så er det måske dig vi har brug for.

Vi søger en pædagogmedhjælper med tiltrædelse pr. 1. august 2020 eller snarest derefter. Stillingen er tidsbegrænset til den 31. december 2020 og er på 25 timer i vores børnehaveafdeling.

Vi kan tilbyde:

 • En spændende og alsidig hverdag i samarbejde med fagligt kompetente kolleger og engagerede forældre
 • En arbejdsplads med fokus på godt arbejdsmiljø
 • Dejlige lokaler samt en velholdt legeplads/udemiljø
Esbjerg Kommune
Sønderrisskolen søger 2 pædagoger til vikariater pr. 1. september 2020

Esbjerg Kommune

Et barselvikariat på 34 timer pr. 1. september 2020 eller hurtigst derefter til 30. juni 2021. Og et vikariat på 34 timer pr. 1. september 2020 eller hurtigst derefter til 23. december 2020 med mulighed for forlængelse.

Vi søger 2 pædagoger til Sønderrisskolen, som har en interesse i og gerne erfaring med at arbejde med MIL (målrettede inkluderende læringsfællesskaber).

Stillingerne er primært koncentreret om MIL-opgaver i skoletiden. Du vil blive tilknyttet skolens MIL-team, som har til opgave at udvikle og opbygge et særligt tilrettelagt skoletilbud, som vi kalder ”Sporet”. Sporet understøtter, at flest mulige børn og unge deltager i skolens læringsfællesskaber, det skal du kunne se dig selv tage aktiv del i at opfylde.

KIRSTINE SELIGMANNS SKOLEUddannet pædagog pr. 1. oktober 2020 eller snarest muligt

KIRSTINE SELIGMANNS SKOLE, Vejle

Vil du være med til at give børn en god start på skolelivet?

Er du parat til at give børn en god start på skolelivet, og kan du lide at være aktiv og impulsiv i en tydeligt tilrettelagt hverdag? Er du skarp på sprogudvikling, overgang til skole eller AKT, og er du drevet af at bidrage til en sprudlende udvikling hos børnene, personalet og dig selv?

Vores aktive SFO og vores 1-årige børnehave er naboer i hjertet af Vejle med dejlige legepladser og store indbydende lokaler. Vi benytter skolens faciliteter såsom gymnastiksal og sløjdlokale. Men vi er også på tur i Vejles omkringliggende natur og kulturliv. I Kirstine Seligmanns Skole arbejder vi målrettet med børns sociale trivsel. Vi har et organiseret samarbejde mellem skole og SFO, men ikke helhedsskole.

Kirkens Korshær
Bliv en del af en hjælpeorganisation med holdning og hjerte – socialpædagog søges til Herberget Alberta

Kirkens Korshær, Sønderborg

Vi søger en socialpædagog til Herberget Alberta.

Herberget Alberta er en boform under Servicelovens § 110. Målgruppen er hjemløse og socialt udsatte borgere over 18 år, som ikke har eller ikke kan opholde sig i egen bolig – og har behov for et midlertidigt botilbud samt tilbud om støtte, omsorg og efterfølgende hjælp til selvhjælp.

Målet for ophold på herberget er primært at afhjælpe hjemløshed gennem en udredning af baggrund og støttebehov, så fremtidige boligmuligheder afklares. Vi arbejder med Housing First, og arbejdet tager udgangspunkt i relationspædagogisk recoveryorienteret indsats i samarbejde og dialog med beboer.

Spiren
Uddannet pædagog til et barselsvikariat til vores vuggestue

Spiren, Haderslev

Da en af vores medarbejdere skal på barsel søger vi pr. 1. oktober 2020 en pædagog til vores vuggestue.

Spiren er en integreret 0-6-års institution med en tydelig kristen profil beliggende i Haderslev by. Vi er normeret til 90 børn fordelt på 5 stuer: to vuggestuegrupper, to børnehavegrupper og en skovgruppe med førskolebørn.

Sang og musik er en vigtig del af vores hverdag, samt bibelfortælling for børnene. Vi deltager i de forskellige højtider i kirken, med optrin og sang. Spiren vægter udelivet højt. Vi nyder at tage på ture og opleve naturen sammen med børnene. Vi er så privilegerede at have en bus som alle har stor glæde af.

Spiren
Souschef

Spiren, Haderslev

Da vores nuværende souschef fremover vil være ansat som pædagog i Spiren, søger vi en ny souschef pr. 1. oktober 2020.

Spiren er en integreret 0-6 års institution med en tydelig kristen profil beliggende i Haderslev by. Vi er normeret til 90 børn fordelt på 5 stuer: to vuggestuegrupper, to børnehavegrupper og en skovgruppe med førskolebørn.

Vi tilbyder en stilling, hvor du vil have:

 • Mange forskelligartede bolde i luften
 • 24 engagerede kolleger som arbejder ud fra en anerkendende tilgang
 • En varieret arbejdsdag, som både kan være på kontoret eller på stuen
Esbjerg Kommune
Socialpædagog til Åmoseparken 3, Udviklingscenter Vest

Esbjerg Kommune

Åmoseparken 3 søger socialpædagog 30 timer pr. uge i et barselsvikariat. Stillingen er pr. 1. august 2020 med mulighed for at starte før. Vikariatet løber til 31. januar 2021.

Vi er en kommunal døgninstitution beliggende i Sædding og hører under Servicelovens § 108. Der bor 16 voksne borgere med multiple funktionsnedsættelser i alderen 22-81 år.

Vi fungerer både som dag- og døgntilbud. Det betyder, at vi giver 8 ud af de 16 borgere deres § 104-beskæftigelsestilbud med udgangspunkt i døgntilbuddet. Vi er altså både døgntilbud og dagbeskæftigelse.

KFUM's Sociale ArbejdeBehandler til udsatte børn

KFUM's Sociale Arbejde,Tønder

Projekt Ballast søger en uddannet pædagog, socialrådgiver eller anden fagperson med erfaring i at arbejde med udsatte børn. Et job med mening, der fokuserer på behandling af børn og unge fra familier med misbrug.

KFUM’s Sociale Arbejde søger en medarbejder til Projekt Ballast, der er en dagbehandlingsindsats for børn og unge, der vokser op i familier med misbrugsproblematikker.

Stillingen er en nyoprettet, da vi udvider vores tilbud til Tønder. Det betyder, at du får mulighed for at bygge tilbuddet op fra bunden og selv sætte dit præg på rammerne. Projekt Ballast har også tilbud i Esbjerg, Varde og på Fanø, så du bliver en del af et stærkt behandlerteam. For at sikre sparring og koordinering skal du regne med mødeaktivitet hos dine kollegaer i Esbjerg.

KFUM's Sociale ArbejdeForstander til Skjoldbo

KFUM's Sociale Arbejde, Esbjerg

Skjoldbo, Randersvej 44 i Esbjerg, som er en værdibaseret institution, der lægger vægt på medmenneskelighed og hjertevarme, søger pr. 1. oktober 2020 en forstander. Er det dig?

Målgruppen for Skjoldbo er borgere i alderen 18-29 år, der på grund af psykosociale, økonomiske og/eller misbrugsmæssige årsager er blevet hjemløse jf. Servicelovens § 110. Vi har i alt 35 pladser fordelt på to afdelinger.

Vi ønsker en tydelig og anerkendende leder, der kan udvikle et tillidsfuldt miljø for både personale og beboere med respekt for Skjoldbos værdier. Som forstander skal du stå i spidsen for institutionen og sammen med medarbejderne fastholde en tryg og tillidsfuld kultur.

Region SyddanmarkTilsynsførende til domfældte udviklingshæmmede

Region Syddanmark, Vejle

Da én af vores tilsynsførende går på pension pr. 31. oktober 2020, mangler tilsynsteamet en ny kollega til at føre tilsyn med domfældte udviklingshæmmede borgere. Med henblik på oplæring ønskes stillingen besat pr. 1. oktober 2020. Stillingen er på fuld tid.

Regionen organiserer og udfører det kriminalpræventive tilsyn med udviklingshæmmede med dom på vegne af kommunerne i Region Syddanmark. Tilsynet har til formål at sikre, at den domfældte overholder dommens vilkår, ikke begår ny kriminalitet samt sætte en positiv udvikling i gang. Der er aftalt retningslinjer for tilsynets tilrettelæggelse, gennemførelse samt samarbejdsformen med kommunerne.

Tilsynet udføres bl.a. på botilbud og i borgerens hjem, og der må forventes en del tid på vejene. Arbejdet vil primært være lokaliseret til det jyske område.

Børnenes Univers Billund søger pædagog til Klatretræet
Vi søger 1 pædagog på 30 timer/uge til en fast stilling i Klatretræet pr. 1. september 2020 eller snarest muligt derefter.
BU Billund, Billund
Jobcenter