18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Den Sociale Virksomhed
Solgaven i Farum søger fire fagligt stærke pædagoger med lyst til at udvikle indsatsen omkring beboergruppen

Den Sociale Virksomhed

Solgaven er et tilbud under genopbygning. Solgaven har gennem en længere tid være udfordret på flere fronter og du skal derfor have lyst til at være med til at udvikle Solgaven i en positiv retning med beboerne i centrum.

Solgaven er et § 108 tilbud til ældre blinde og svagsynede, men flere af Solgavens beboere har også en kognitiv funktionsnedsættelse. Solgavens botilbud har på 62 boliger - alle med egen terrasse. Her kan beboerne få et udgangspunkt for en tryg og aktiv hverdag.

Den Sociale Virksomhed
Furesø KommuneKom og vær med i Skovbakken, vi står her og mangler en pædagog i den ene børnehavegruppe

Furesø Kommune

Er du vild med fælles oplevelser i naturen og fokus på børnenes læring?

Er en arbejdsdag fyldt med arbejdsglæde, og et arbejdsmiljø hvor forskellighed er en kompetence, noget for dig – og har du samtidig lyst til at være en del af et lille integreret dagtilbud, hvor der er et tæt samarbejde på tværs af stuerne? Så læs endelig videre, for så er du sikkert vores nye kollega.

I Skovbakken har vi fokus på udelivet, og nyder dagligt godt af vores legeplads og de omgivelser vi har lige i nærheden. Vi er optagede af at følge op på børnenes initiativer, og vi giver børnene mulighed for at få indflydelse på hverdagen. Vi griber deres undren, så vi sammen kan blive klogere på det, de er optaget af.

Furesø KommuneBørnehuset Atlantis i Farum søger pædagog til børnehaven

Furesø Kommune

Vi søger en imødekommende, nærværende og først og fremmest engageret pædagog, der med høj faglighed kan indgå i vores team i børnehaven.

Stillingen er på 32-37 timer om ugen fra 1. August eller hurtigst derefter - du må gerne være nyuddannet.

Børnehuset Atlantis er normeret til 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn fordelt i to afdelinger med to stuer i hver afdeling.

Vi bor i Farum, Furesø Kommune, med stadion og boldbaner i baghaven. Vi bruger flittigt de grønne arealer til at lege på – her er der nemlig god plads til vild energi. Bag ved Farum Svømmehal ligger en stor skøn bakke, den er perfekt til at øve motorik og balance, uanset om vi løber foråret i møde, så det kilder i maven eller kælker ned i den frostklare luft.

Furesø KommuneBørnehuset Lyngholm søger en pædagog 35 t. i vuggestuen

Furesø Kommune

Er du nyuddannet og opsat på at komme ud og være med til at støtte op om børns udvikling lige fra starten? Eller er du en erfaren pædagog, der brænder for pædagogiske udvikling i den nærværende relation? Så er det dig, vi søger!

Børnehuset Lyngholm er en integreret institution med børn i alderen 0-6 år, fordelt på 4 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper. Vi er 28 medarbejdere i alderen 20-64 år, der alle går på arbejde, fordi vi gerne vil gøre en forskel i børnenes liv, vi kan lide det, vi gør, og vi sætter barren højt.

I vuggestuen er der 12 børn og 3 voksne (2 pædagoger og 1 medhjælper) på hver stue. Vi arbejder i teams af 2 stuer, og hvert team har en ekstra medhjælper, der fungerer som flyver. I børnehaven er der 20-22 børn og 3 voksne på hver stue, samt en flyver, der kan være på alle stuer efter behov.

Furesø KommuneGenopslag - Ryet Børnehus i Værløse søger erfaren pædagog til børnehaven

Furesø Kommune

Vi søger lige nu en uddannet pædagog til en fast stilling i en børnehavegruppe på ca. 17 børn. Timeantallet og starttidspunkt er ikke så vigtigt for os, så det kan vi tale om. Det er en fordel, hvis du kommer med en diplom eller kandidatoverbygning i din faglige værktøjskasse.

Ryet Børnehus ligger i Furesø Kommune tæt på Værløse Bymidte og Værløse Station. Huset er normeret til 25 vuggestuebørn og 52 børnehavebørn og vi er ca. 22 medarbejdere. I hver børnehavegruppe er vi 2 pædagoger, en medhjælper og en flyver.

Vi er et hus med mange forskellige kulturer blandt både børn og voksne, og det beriger vores hverdag på fineste vis. Fx giver vores tosprogede medarbejdere tryghed og ro, når vi indkører børn, der endnu ikke kan dansk – og gør deres forældre trygge i overgangen. Vi har et tæt samarbejde med alle vores familier og ser hele familien som en del af vores institution.

Furesø KommuneBørnehus med fysisk gode rammer søger pædagog til Børnehave

Furesø Kommune

I Hareskov Børnehus søger vi pr. 1. august 2021 eller snarest derefter 1 energiske, fagligt dygtige og idérig børnehavepædagog. Stillingen er på mellem 30-35 timer, alt efter hvad du ønsker. Vi forventer, at du er uddannet pædagog. Du må gerne have erfaring med erfaring indenfor 3-6 års område, men vigtigst er det at dit hjerte banker for børnehavebørn.

En hverdag i fuldt firspring

Den pædagog vi mangler, er en all-round pædagog. En pædagog for hvem der er naturligt at være pædagog. En pædagog der trives i en hverdag, hvor alle børn skal have opmærksomhed, også selvom der er travlt. En pædagog der har lyst til at se muligheder og udfordre sig selv. En voksen som kan sætte retningen for børnene, men samtidig kan gå i børnehøjde og glemme tid og sted, fordi det bare er sjovt at være sammen med børnene. Vi søger en kollega der sammen med os, er med til at give børnene den bedste dag- hver dag.

Furesø KommunePædagog til Nordvængets vuggestue – bring din faglighed i spil, hver dag!

Furesø Kommune, Farum

I Nordvængets vuggestue beskæftiger vi os med læring hele tiden, og vores faglige udgangspunkt er de syv læringsrum. Vi er på jagt efter en kollega, der er lige så optaget som os af, hvordan vi med en god atmosfære skaber læring gennem rutiner, aktiviteter, børnekultur, overgange, ventetid og pauser.

På Ryttergårdsvej i Farum, hvor vi bor, har vi 45 børn i alderen 1 til 3 år fordelt på 4 stuer. To pædagoger deler ansvaret for hver gruppe sammen med en til to medhjælpere. Vi har et tæt samarbejde på tværs af huset og er p.t. særligt optaget af implementeringen af den ny styrkede læreplan.

Vi har lige nu brug for en fagligt dygtig pædagog 32-35 timer ugentligt med tiltrædelse 1. august 2021.

Pædagogmedhjælper søges pr. 1. august til Børnehuset Skovbakken
Børnehuset Skovbakken søger dig, der brænder for at arbejde med børn i alderen 0-6 år.
Børnehuset Skovbakken, Farum
Jobcenter
Indrykket: 
Pædagog søges til botilbud
Region Hovedstaden Drømmer du, som pædagog, om at være en del af et botilbud fyldt med humor, stærk faglighed og mulighed for at udvikle dig – så søg denne stilling.
Region Hovedstaden, Værløse
Region Hovedstaden
Indrykket: 
Pædagog søges til pædagogisk bosted
Region Hovedstaden Pædagog søges til botilbud for mennesker med cerebral parese.
Region Hovedstaden, Værløse
Region Hovedstaden
Indrykket: 
Paletten, et attraktivt 0-6 års børnehus i Farum søger pædagogmedhjælper
Stillingen som pædagogmedhjælper i Palettens vuggestue er ledig fra den 16. august 2021.
Paletten, Farum
Jobcenter
Indrykket: 
Børnehuset Lyngholm søger vikarer med hjertet det rette sted, der vil være med til at gøre en forskel i vores børnehus
Børnehuset Lyngholm er en integreret institution med børn i alderen 0-6 år.
Børnehuset Lyngholm, Farum
Jobcenter
Indrykket: 
Pædagog og koordinator til autismecenter
Pædagog og koordinator til Autismeafdelingen Lille Værløse Skole.
Lille Værløse Skole, Værløse
Jobcenter
Indrykket: 
Pædagog søges til 11-årig dreng
Har du erfaring i arbejdet med børn med særlige behov og kan du se dig selv i jobbet i lang tid frem?
DUOS A/S, Værløse
Jobcenter
Indrykket: 
Vikarer til Furesø Kommunes dagtilbud søges
Du har nu en fantastisk mulighed for, at komme med på den vikarliste, som dagtilbudslederne i Furesø Kommune bruger, når de skal ansætte nye vikarer.
Dagtilbud, Værløse
Jobcenter
Indrykket: 
Pædagogmedhjælper søges til vuggestuen, Furesø Kommune
Har du lyst til at være en del af et team på 14 kollegaer i Børnehuset Atlantis, der er en integreret institution med børn i alderen 0 til skolestart?
Børnehuset Atlantis, Farum
Jobcenter
Indrykket: 
Pædagog søges til botilbud
Region Hovedstaden Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en...
Region Hovedstaden, Værløse
Region Hovedstaden
Indrykket: 
Vi søger 2 pædagogmedhjælpere til børnehuset Egetræet
Er du interesseret i at blive en del af et hus med gode rammer og dygtige kollegaer?
Egetræet, Værløse
Jobcenter
Indrykket: