1.246 jobannoncer matcher din søgning 1.246 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Furesø Kommune

Er du pædagog eller makkerpar og søger et dagtilbud med høj psykologisk tryghed?

Værløse

Børnehuset Nørreskoven er et 0-6 års dagtilbud i smørhullet mellem naturområder, skov og villakvarter. Vi kan tilbyde fast pædagogstilling i Nørreskoven i børnehaven. Stillingen er på ca. 35 timer, men der er mulighed for at ønske færre og flere timer.

Da du indgår i et team, der er vant til at arbejde tæt og på tværs, skal du kunne byde ind i et fagligt fællesskab, men også kunne arbejde selvstændigt. Hyggelige og rummelige rammer - med masser af sjæl og varme.

Stevns Kommune

Pædagogmedhjælper til Hotherdalens vuggestue

Hårlev

Da vores nuværende kollega har valgt at skulle studere, søger vi nu en ny pædagogmedhjælper på 30-35 timer til vores vuggestue fra den 1. januar 2024 eller hurtigst derefter.

Dit hjerte banker for de helt små børn, og du kan se dig selv bruge en stor del af dagen på gulvet, hvor du er i gang med at lege, synge, læse, trøste m.m. - hele tiden med børnenes udvikling og trivsel for øje.

Brøndby Kommune

Pædagog til nyt børnehus med stærk faglig profil inden for natur, bæredygtighed og science

Brøndby

Vil du være del af en personalegruppe, hvor vi skal have det sjovt med at lave et eventyrligt pædagogisk tilbud for alle børn? Så søg stillingen som pædagog i Børnehuset Tranehaven.

Med stillingen som pædagog får du en unik mulighed for, at være med fra start til at udvikle og påvirke et nyt børnehus. Du skal søge stillingen fordi du blandt andet får:

 • En sjov og udfordrende hverdag skabt til natur, bæredygtighed og science
 • Indflydelse på egen arbejdsdag, arbejdsfællesskab og institutionens kultur
 • Mulighed for en 4 dags arbejdsuge
Vordingborg Kommune

Kalvehave børnehus søger barselsvikarer

Kalvehave

Kalvehave Børnehus søger 2 uddannede pædagoger til barselsvikariater med start 1. februar 2024 eller tidligere.

Vores Børnehus er et integreret dagtilbud for børn i alderen 0-6 år. Vi er samtidig specialiseret som et særligt dagtilbud for børn med særlige behov.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og plads til at udfolde og udvikle sig.

Fonden Birka

Faglig koordinator med stedfortræderfunktion

Midtjylland

Den faglige koordinator på Krisecenter Birka har til opgave at understøtte og kvalitetssikre implementeringen af organisationens faglige tilgange og metoder.

Den faglige koordinator skal have særligt blik for i samarbejde med afdelingsleder:

 • Implementering og fastholdelse og udvikling af faglige mål og strategier
 • Motivere, vejlede og give sparring til hverdagspraksis, jeg-støttende samtaler og sags overblik
 • Facilitere interne møder i forhold til sagsgennemgang, workshops med videre

Vi tilbyder en solid organisation, der er kendt for socialpædagogiske indsatser af høj kvalitet samt en enestående mulighed for at være med til at udvikle krisecenteret.

Gem
Granhøjen

Pædagoger til Granhøjens botilbud i Odsherred

Banker dit pædagoghjerte for mennesker med sociale og psykiske udfordringer? Og bliver du en halv meter højere, når du ved, du gør en reel forskel?

Se video om Granhøjen som arbejdsplads

Hverdagen tilrettelægger du efter borgernes ugestruktur. Og her får du masser af afveksling, når du motiverer og støtter dem i deres udviklingsmål, som kan være alt lige fra indkøb til at holde hjemmet og haven.

Derudover kommer du også til at:

 • holde opfølgningsmøder med fx sygehuset og praktiserende læge
 • udarbejde daglig dokumentation
 • koordinere den socialfaglige indsats ift. handleplansmål
Granhøjen
Oceanfamiliehus ApS

Leder til nytænkende familiehus i Sønderjylland

Tinglev

Er du en dedikeret og visionær leder med solid erfaring inden for det socialpædagogiske område? Brænder du for at gøre en positiv forskel i børns, unges og familiers liv?

Ocean Familiehus blev etableret i 2020 med en vision om at holde familier og søskendeflokke samlet og visionen er at styrke og rumme hele familien – med alle etniske baggrunde.

Som leder vil du spille en nøglerolle i videreudviklingen og opbygningen af vores familiehus i Sønderjylland. Dine primære opgaver bliver at samarbejde med kommunerne om at få relevante familier til huset og at etablere et kompetent personaleteam, der kan støtte familierne på deres individuelle rejse.

Gem
Granhøjen

Afdelingsleder til Eskilhus og Sønderstrupvej, en del af Granhøjen Midtsjælland

Er du en faglig stærk leder med fokus på tværfagligt samarbejde indenfor specialpsykiatrien? Og ønsker du et meningsfyldt lederjob, hvor du hver dag er med til at gøre en forskel for både medarbejdere og beboere?

Se video om Granhøjen som arbejdsplads

.. Så er DU måske vores nye afdelingsleder. Som leder hos os bliver du en del af et stærkt fællesskab, hvor vi arbejder sammen om at skabe de absolut bedste rammer for vores beboere.

Eskilhus og Sønderstrupvej er to etablerede specialpsykiatriske botilbud, med komplekse beboergrupper. De har alle forskellige erfaringer og udfordringer i bagagen, men fælles for dem alle er at de profiterer af at være en del af fællesskabet.

Granhøjen
Vordingborg Kommune

Engageret anbringelseskonsulent til Vordingborg Kommune

Præstø

Vil du være med til at skabe gode løsninger for udsatte børn og unge, som ikke kan bo hos deres biologiske forældre? Har du lyst til at samarbejde med plejefamilier og opholdssteder og støtte dem i arbejdet med at sikre trivsel og udvikling hos anbragte børn og unge?

Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Rekruttere og matche børn, unge, plejeforældre samt øvrige anbringelsessteder
 • Undersøge og godkende netværksplejefamilier
 • Kvalitetssikre kontrakter og øvrige vilkår for anbringelsesstederne
Nabo Center Amager

Socialfaglig medarbejder søges til Nabocenter Amager / WeShelter

København S

Nabocenter Amager søger en socialfaglig medarbejder (32 timer) med socialpædagogiske kompetencer og erfaring indenfor AST-området.

Som socialfaglig medarbejder i Nabocenter består dit arbejde af en kombination af understøttende socialpædagogisk arbejde og forskelligartede praktiske opgaver i huset. Du får blandt andet en hverdag, hvor du skal være med til at varetage Nabocenters daglige cafédrift i samarbejde med kolleger og interne og eksterne frivillige, med alt det praktiske som dette tilhører.

S/I Huset ved Skoven

Vil du være, hvor der altid er tid, forståelse og plads til mennesket og hjertet?

Kalundborg, Dalmose eller Nyrup

Har du psykiatrisk erfaring, er socialpædagog eller pædagoisk assistent? Så inviterer dig med på vores rejse, hvor du har medindflydelse, bliver medinddraget og bliver en del af vores vidunderlige familie?

Vores beboere er voksne borgere med massiv brug for støtte hele døgnet, som profiterer af ro, nærvær og tryghed i et hjemligt miljø, hvilket vi gør rigtig meget ud af at skabe og give.

Du bliver en del af et team (en familie), hvor målet er at få jeres fælles hus/borger til at trives og udvikle sig.

S/I Huset ved Skoven
Vængebo Private Børnehus

Pædagog – få tid til samværet med børn

Holte

Hos os bliver du en del af et lille børnehus med nære relationer og god normering, et afvekslende og spændende arbejde.

Som pædagog hos Vængebo Private Børnehus kan du se frem til gode arbejdsforhold med gode kollegaer. Alle bliver hørt og der er ikke langt fra idé til handling. Vi går meget op i, at alle har det godt, både børn og voksne, vi giver nærhed og rummelighed og du vil opleve, at dine kollegaer tager ansvar og gerne vil det pædagogiske arbejde. Derudover kan du glæde dig til pædagogiske dage to gange om året.

Den Danske Sommerskole

Aktivitetsledere

København

Er du en ENGAGERET holdspiller? Er du generalist med mange talenter og kan hive nogle spændende aktiviteter ud af ærmet?

Så er det måske dig, vi søger til at være en del af en fantastisk Sommerskole. Vi tilbyder et spændende og studierelevant sommerferiejob i juli måned. Sommerskolen er fra 8.-27. juli 2024 og Familie-Sommerskolen er fra 12.-21. juli 2024.

Sommerskolen tilbyder hvert år et intensivt undervisningsforløb i dansk sprog og kultur for 600 danske børn, unge og familier, der til daglig bor uden for Danmarks grænser. Eleverne er i alderen 10 til 17 år og fordeles på tre efterskoler.

Odsherred Kommune

Pædagoger til Højby Børnehus

Højby

Vi søger efter 2 pædagoger der har lyst til at være en del af et pædagogisk team i Højby børnehus!

Højby Børnehus har 2 huse og med en stor og fantastisk legeplads med kælkebakke og cykelbaner, shelter, frugttræer m.m. imellem husene. Børnehuset ligger tæt på skov og strand, samt tæt på offentlig transport, bus og tog.

Frederikssund Kommune

Pædagogisk assistent til Børnehuset Ådalen

Frederikssund

Børnehuset er en integreret institution bestående af to børnehavestuer med 14-16 børn og en vuggestue med ca. 17 børn fordelt på to store rum.

Vi laver gennem året små læreplans forløb og er ved at indføre ICDP, et arbejde du naturligvis kommer til at være med til at udføre.

Vi søger en pædagogisk assistent, der udviser stærke samarbejdsevner og engagement. Du oplever ikke verden i sort/hvid og er nysgerrig på de mennesker du omgiver dig med.

Ballerup Kommune

Pædagoger til Stjernehuset

Ballerup

Vi søger lige nu pædagoger til vores børnehus og du kan som ansøger overveje forskellige muligheder i forhold til, hvor du kan se dig selv.

 • Mulighed 1 - Kom og vær med til at åbne en ekstra gruppe i vores børnehave og tag gerne din makker med, hvis du har en dygtig kollega, som du ser dig selv arbejde sammen med i denne proces.
 • Mulighed 2 - Kom og bliv en del af en allerede etableret børnehavestue, hvor du som én af stuens pædagoger har ansvaret for den pædagogiske udvikling og planlægning i samarbejde med resten af børnehaven og ledelsen.

Alle stillingerne er som udgangspunkt 34-37 timer om ugen, men vi er til at tale med.

Tårnby Kommune

Pædagog, der vil være med til at lave aktiviteter for SFO-børn, søges til SFO Tømmerupvang

Kastrup

Hvis du er hjertelig og tydelig og går og drømmer om at blive pædagog på SFO Tømmerupvang med tæt tilknytning til Skelgårdskolen, hvor:

 • Vi arbejder ud fra børnesynet "Børn gør det rigtige, hvis de kan"
 • Du får mulighed for at lave de fritidspædagogiske aktiviteter du brænder for
 • Der er god forberedelsestid til dine pædagogiske opgaver

I SFO’en har vi, som i skolen, hele tiden blik for at skabe deltagelsesmuligheder for alle børn, så alle har en oplevelse af at høre til i stærke børnefælleskaber.

Tårnby Kommune

Børnehuset Munkebjergvej 121 søger en medhjælper på 34 timer til primært vuggestuen

Kastrup

Børnehuset er et stort og lyst 23 år gammelt hus. Beliggende i grønne omgivelser på Vestamager tæt på skov og Amagerfælled. Vores normering er 100 børn fordelt i to afdelinger, i vuggestuen er der 36 børn, fordelt på 3 stuer og i børnehaven er der 64 børn, fordelt på 3 stuer. Vi er 20 fastansatte i huset.

Vi kan tilbyde dig

 • En engageret og åben personalegruppe.
 • Et hus i udvikling.
 • Indflydelse på din hverdag.
 • Et arbejdsliv hvor dagene ikke ligner hinanden.
Københavns Kommune

Pædagoger eller ergoterapeuter/psykomotoriske terapeuter med vuggestueerfaring/pædagogmedhjælpere til Børnehuset Sundby Algård

København S

Vil du være på en stue, der har minimumsnormering, og hvor du sammen med dine kolleger arbejder med den første modtagelse og den tidligste og vigtige udvikling hos de mindste vuggestuebørn?

Dit arbejde bliver blandt andet, at du sammen med dine kolleger præger barnet og forældrenes institutionsstart med tillid og glæde. Når barnet er omkring halvandet år, er du med til at lave en god overlevering for barnet til store-vuggestuen, hvor I har et dagligt og tæt samarbejde.

Slagelse Kommune

Pædagog til Antvorskov Skole

Slagelse

Vi søger en pædagog som brænder for at arbejde i SFO, og som kan se sig selv som en teamplayer. Du må meget gerne kunne lide at lave bål, og kunne byde ind med udeliv.

Du vil være tilknyttet vores indskoling og SFO, og du vil være en del af skoledagen i klassen, og i SFO. Du vil skulle samarbejde med lærerne i og omkring undervisningen, og skal kunne planlægge og udføre selvstændige aktiviteter i SFO.

I SFO’en er der ca. 350 børn indmeldt fra 0. til 3. årgang. Vi arbejder årgangs opdelt, hvilket betyder, at du primært vil være tilknyttet en årgang i SFO’en.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV