104 job matcher din søgning 104 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Pædagog til Bostedet Birkehuset

Esbjerg Kommune

Søger du gode kolleger og vil være med at udvikle senhjerneskadeområdet i kommunen – så er det på Birkehuset det sker!

Bostedet Birkehuset søger en pædagog til dag og aftenvagter.

Vi er en spændende afdeling med 6 boliger, der hurtigst muligt, dog senest 1. september 2021, søger en pædagog til et års vikariat med gode muligheder for fastansættelse, i blandede vagter på 30 timer og arbejde hver anden weekend. Birkehuset er et pædagogisk rehabiliteringsbosted for beboere med senhjerneskade.

Vi tilbyder:

  • et job, hvor du bliver udfordret og udvikler din faglighed
  • der er plads til individualitet og selvstændighed
Esbjerg Kommune
Lærer til sygevikariat, Ansgarskolen

Esbjerg Kommune, Ribe

Ansgarskolen Vadehav søger pr. 11. august 2021 eller snarest derefter en lærer til et sygevikariat, der brænder for elevernes læring og trivsel. Stillingen er på 37 ugentlige timer.

Det er vigtigt. at du kan undervise i fagene fysik/kemi og matematik og evt. geografi og madkundskab. Stillingen er i vores overbygning på Ansgarskolen.

Ansgarskolen ligger midt i Ribe og rummer almen undervisning for ca. 600 elever fra 0.-9. klasse, modtageklasser samt SFO og Klub. Der er ca. 75 ansatte i skole og SFO/Klub.

Esbjerg Kommune
Projektmedarbejder til Jobcenter Esbjerg, Uddannelseshuset

Esbjerg Kommune

Der er tale om et vikariat i perioden 1. august 2021 – 31. december 2022. Stillingen er en deltidsstilling på 30 timer pr. uge.

Vi søger en engageret og energisk projektmedarbejder til tilbudsdelen ”På Rette Vej” i Uddannelseshuset. Du skal brænde for at arbejde med unge mennesker og kunne se deres udviklingsmuligheder, selv i situationer hvor det kan være svært. Stillingen er placeret i Uddannelseshuset, Spangsbjerg Møllevej 70, 6700 Esbjerg.

I Uddannelseshuset arbejder vi med unge mellem 18-30 år på uddannelseshjælp, herunder både uddannelsesparate og aktivitetsparate.

Huset rummer ca. 60 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. Vi har fokus på en tværfaglig indsats, hvor du vil komme til at samarbejde med både interne og eksterne aktører omkring de unges videre forløb imod arbejde, uddannelse eller afklaring. Vi arbejder ud fra en motiverende og anerkendende tilgang.

Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
  • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Rødding Fri Fag- og Efterskole
Matematiklærer med teamkoordinatorfunktion

Rødding Fri Fag- og Efterskole

Rødding Fri Fag- og Efterskole søger snarest muligt eller senest d. 1/9 2021 en matematiklærer med teamkoordinatorfunktion til skolens efterskoleteam.

Rødding Fri Fag- og Efterskole

Rødding Fri Fag- og Efterskole er landets eneste special Fri Fag- og Efterskole for elever med særlige læringsforudsætninger.

Vi søger dig, som

  • er uddannet matematiklærer og kan føre elever op til afgangseksamen 9. klassetrin.
  • har lyst til at koordinere udførelsen af diverse opgaver i samarbejde med skolens ledelse og øvrige teamkoordinatorer.
Rødding Fri Fag- og Efterskole
Syddansk Erhvervsskole
Inspirerende elektriker med mod på at blive underviser

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Er du elektriker og har du efter flere år som dygtig håndværker, mod på at bruge dine erfaringer og prøve kræfter med formidling af dit fag?

Så læs videre om muligheden for at blive underviser!

I El & Automatik på Syddansk Erhvervsskole i Vejle øger vi vores aktiviteter og søger derfor en ny kollega som underviser på elektrikeruddannelsen.

Vi er på udkig efter en inspirerende og fagligt dygtig elektriker med et stort engagement, en bred el-teknisk erfaring og i særdeleshed lysten til at dele din faglige viden, erfaring og entusiasme med den kommende generation af Danmarks dygtigste elektrikere.

Esbjerg Kommune
Lærer søges til Tjæreborg Skole Signatur pr. 1. august 2021

Esbjerg Kommune

Tjæreborg Skole Signatur i Esbjerg Kommune søger pr. 1. august 2021 en lærer til en fast stilling, som brænder for elevernes læring, som kan lide at se børn glædes, og går det ekstra skridt for, at de trives.

Signaturskolen består af 3 fysiske afdelinger med i alt ca. 1200 elever og 200 ansatte. Tjæreborg Skole Signatur er beliggende øst for Esbjerg. Afdelingen har 485 elever fordelt på 24 klasser fra 0.-9. klasse.

Vi søger en udskolingslærer, som har dansk, tysk og evt. historie, kristendom eller samfundsfag, som føler sig i stand til at undervise bredt i fagene og er kreativ.

Esbjerg Kommune
Sønderrisskolen søger pr. 1. august 2021 en lærer i en 35 timers fast stilling

Esbjerg Kommune

Vil du være med til at sætte dit præg på fremtidens folkeskole, og vil du være med på holdet, hvor ideerne vokser tættest på børnene – hos skolens lærere og pædagoger, så søger Sønderrisskolen Aura søger pr. 1. august 2021 en lærer til 35 timers fast stilling.

Da vi i forbindelse med ”Fri kommune forsøget” i Esbjerg Kommune arbejder ud fra så få voksenskift som muligt hos vores elever, så er stilling i dette skoleår rettet mod 2. årgang med matematik. Har du andre spændende fagkompetencer hilses de velkomne.

Som medarbejder på Sønderrisskolen Aura bliver du ambassadør for Esbjerg Kommunes børn- og ungesyn både i sprog og handlinger. På Sønderrisskolen Aura har alle børn og unge ret til at være en del af et fællesskab – det skal du kunne se dig selv tage aktiv del i at opfylde.

Esbjerg Kommune
Lærer søges til Egekratskolen Fortuna

Esbjerg Kommune, Årre

Egekratskolen Fortuna i Esbjerg Kommune søger pr. 1. august 2021, en lærer med linjefag i dansk, engelsk og billedkunst, gerne musik, og som brænder for elevernes læring og trivsel.

Stillingen er en fast stilling på 37 ugentlige timer. Fortunaskolen består af 5 fysiske afdelinger med i alt ca. 1500 elever.

Egekratskolen Fortuna har ca. 85 elever fordelt på ét spor fra 0.-6. klasse. Skolen tilbyder fantastiske rammer for undervisning, med mindre klasser, god plads og fine faciliteter - både ude og inde. Skolen er velholdt, ryddelig og ren med et dynamisk team af engagerede lærere.

Esbjerg Kommune
Esbjerg Ungdomsskole/Studie 10 søger lærer til fastansættelse

Esbjerg Kommune, Bramming

Vi søger en lærer til Esbjerg Ungdomsskole/Studie 10. Stillingen er med ansættelse pr. 1. august 2021. Stillingen er på 37 timer/uge.

Studie 10 består af 2 afdelinger - en i Bramming og en i Esbjerg, og i indeværende skoleår er vi ca. 165 elever. I skoleåret 21/22 vil man hovedsageligt blive tilknyttet Bramming afdelingen.

Vi søger en lærer, som brænder for elevernes læring og som kan lide at se børn/unge mennesker glædes og vil gå et ekstra skridt for at de trives. Den lærer, vi søger, skal kunne dække fagene dansk og tysk. Derudover har vi mange valgfag, som der kan bydes ind på. Skolens store opgave er at flytte unge mennesker både fagligt, socialt og menneskeligt på et år.

Esbjerg Kommune
Lærer søges til årsvikariat på Ådalskolen Bohr

Esbjerg Kommune

Ådalskolen Bohr i Esbjerg Kommune søger pr. 1 august 2021 en lærer til indskolingen. Stillingen er tidsbegrænset til 24. juni 2022. Stillingen er på 37 ugentlige timer.

Undervisningen vil primært foregå i indskolingen og med klasselærerfunktion i 1. klasse. Du skal kunne undervise i de fleste fag i indskolingen, da vi arbejder ud fra fålærer-princippet. Vi ser gerne, at du har undervisningskompetencer inden for dansk og de praktisk musiske fag.

Ådalskolen Bohr er en del af Bohrskolen, har ca. 275 elever og 75 ansatte. Skolen er en delvist et- og tosporet skole i almen del fra 0.-6. klassetrin og danner samtidig rammen om en række specialpædagogiske grupper.

St. Andst EfterskoleLærer

St. Andst Efterskole

Brænder du for efterskolelivet?

Vi søger en lærer til vores fantastiske efterskole.

St. Andst Efterskole er en specialefterskole med undervisning af ordblinde elever som vores særlige kendetegn. Vi arbejder på at give vores elever et fagligt og personligt løft, som får dem til at vende faglige udfordringer og nederlag til sejre.

Vores elever har ofte brug for en særlig tilrettelagt undervisning, som tager hensyn til de udfordringer, der knytter sig til ordblindhed. Vi har 125 elever på skolen fordelt på 8. 9. og 10. årgang. Det er vores mål, at alle vores elever bliver i stand til at tage 9. kl. afgangsprøve.

FGU TrekantenVi søger en dansk- og ordblindeunderviser

FGU Trekanten

FGU (den forberedende grunduddannelse) er en ny uddannelse for unge i alderen 15-25 år, der endnu ikke har gennemført en ungdomsuddannelse eller er i beskæftigelse. Formålet med FGU er at give de unge kompetencer og motivation til at fortsætte på en ungdomsuddannelse eller at få et job. FGU Trekanten blev etableret den 1. august 2019 og har fem skoler fordelt mellem Vejle Kommune, Fredericia Kommune, Middelfart Kommune og Billund Kommune.

Vi søger en dygtig og dedikeret medarbejder, der har erfaring med dansk- og ordblindeundervisning. Dit primære arbejdssted bliver på vores skole på Sandagergaard i Vejle, hvor du kommer til at bruge halvdelen af din arbejdstid på at undervise i dansk – især på vores hold på produktionsgrunduddannelsen (PGU). I den anden halvdel af din arbejdstid kommer du til at fungere som ordblindeunderviser på Sandagergaard – men også på vores skole i Grindsted en enkelt dag om ugen.

FGU TrekantenVi søger en underviser til Handel & service på produktionsgrunduddannelsen (PGU)

FGU Trekanten, Vejle

FGU (den forberedende grunduddannelse) er en ny uddannelse for unge i alderen 15-25 år, der endnu ikke har gennemført en ungdomsuddannelse eller er i beskæftigelse. Formålet med FGU er at give de unge kompetencer og motivation til at fortsætte på en ungdomsuddannelse eller at få et job.

Handel & service er et værksted på produktionsgrunduddannelsen (PGU), hvor undervisningen er helhedsorienteret og består af 2/3 produktion og 1/3 teori. Du kommer til at undervise i emner som målgrupper, salg og markedsføring, og du skal tilrettelægge forløb, hvor eleverne får mulighed for at afprøve deres viden i praksis hos det lokale handels- og foreningsliv. Derudover kommer du til at undervise i PASE (Privatøkonomi, Arbejdslære, Samarbejdslære, Erhvervslære), som er et obligatorisk fag.

FGU TrekantenUnderviser til nyt PGU-værksted, Klar til arbejde

FGU Trekanten, Vejle

FGU (den forberedende grunduddannelse) er en ny uddannelse for unge i alderen 15-25 år, der endnu ikke har gennemført en ungdomsuddannelse eller er i beskæftigelse. Formålet med FGU er at give de unge kompetencer og motivation til at fortsætte på en ungdomsuddannelse eller at få et job. FGU Trekanten blev etableret den 1. august 2019 og har fem skoler fordelt mellem Vejle Kommune, Fredericia Kommune, Middelfart Kommune og Billund Kommune.

Fra august udbyder vi et nyt værksted på produktionsgrunduddannelsen på vores skole på Sandagervej i Vejle. Værkstedet hedder Klar til arbejde og henvender sig til tosprogede elever mellem 16 og 25 år, der har svage sproglige og uddannelsesmæssige forudsætninger. Vi etablerer værkstedet som en del af en beskæftigelsesindsats, der skal være med til at opkvalificere de tosprogede til at få foden indenfor på arbejdsmarkedet.

HANSENBERG
Faglærer til smedeuddannelsen

HANSENBERG, Kolding

Har du lyst til at dele din passion for smedefaget med unge mennesker?
Vil du mærke suset, når et ungt menneske oplever succes på grund af din indsats?
Kan du træffe selvstændige beslutninger og samtidig bidrage til teamets opgaver?

Så er du måske den engagerede og kompetente underviser, vi søger.

Du skal primært undervise på smedeuddannelsens grundforløb. Derudover kan du få spændende opgaver med efteruddannelse af fagfolk.

HANSENBERG
HANSENBERG
Faglærer til tømreruddannelsen

HANSENBERG, Kolding

Har du lyst til at dele din passion for tømrerfaget med unge mennesker?
Vil du mærke suset, når et ungt menneske oplever succes på grund af din indsats?
Kan du træffe selvstændige beslutninger og samtidig bidrage til teamets opgaver?

Så er du måske den engagerede og kompetente underviser, vi søger.

Du bliver en del af et team på 8, som varetager undervisningen på Træfagenes byggeuddannelse. Vi forventer, at du ud over at undervise også kan påtage dig planlægningsopgaver og koordinere undervisningsforløb.

HANSENBERG
Licence2u.DK
Kørelærer

Licence2u.DK, Vejle

Da én af vores kørelærere vil prøve kræfter med et job uden for kørelærerbranchen, søges afløseren med tiltrædelse hurtigst muligt.

Du vil blive en del af et selvstændigt team, hvor du selv planlægger din hverdag, både med hensyn til afholdelse af teori og praktiske lektioner.

Vi forestiller os en kørelærer, der har fødderne solidt plantet i den jyske muld, der er vant til at arbejde selvstændigt og yde en ypperlig service overfor vores elever.

Vi tilbyder et godt job i en køreskole, hvor omgangstonen er meget uformel.

Licence2u.DK
Erhvervsakademi SydvestUnderviser til Bygningskonstruktør og Byggekoordinatoruddannelserne

Erhvervsakademi Sydvest, Esbjerg

Vi har travlt på Erhvervsakademi SydVest og derfor søger vi endnu en gang en underviser til vores Byggeuddannelser i Esbjerg. Kan du lære fra dig, bruge dine kompetencer, dit engagement og din erfaring til at gøre vores studerende til dygtige bygningskonstruktører og byggekoordinatorer, er du måske den, vi søger!

Vi forventer, at du:

  • Har kendskab og lyst til at undervise inden for blandt andet projektering og planlægning og styring
  • Kan vejlede de studerende ved projekter
  • Har lyst til at undervise, hvor de studerende forventer kreativitet, fleksibilitet og overblik

Vi tilbyder en rummelig og foranderlig organisation, der arbejder efter en anerkendende organisationskultur og har et uformelt og udviklende miljø, som stiller krav til medarbejdernes lyst og evne til at arbejde i teams og tage medansvar i den daglige drift

HANSENBERG
Koordinator for EUX

HANSENBERG, Kolding

Er du god til at planlægge og finde løsninger?
Er du en dygtig formidler i skrift og i tale?

Vi søger en selvstændig koordinator, der kan bidrage til sikker drift og udvikling af EUX-området på HANSENBERG.

Som koordinator for EUX bliver du et naturligt omdrejningspunkt for EUX-området. Dit primære fokus bliver rettidig planlægning, sikker drift og udvikling af EUX på HANSENBERG. Det betyder, at du skal sikre rettidig plan- og skemalægning, herunder opdatering af årsrytme, årskalender og diverse planlægningsmæssige oversigter samt være ajour med lovgivningen på EUX-området. Du vil dog også skulle bruge dine undervisningskompetencer 300 timer om året, primært på EUX-området.

HANSENBERG