58 job matcher din søgning 58 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 58 resultater.
Esbjerg Kommune
Lærer til Hjerting Skole søges pr 1. august 2020

Esbjerg Kommune

Hjerting Skole Aura søger pr. 1. august 2020 eller snarest derefter, en lærer som brænder for elevernes læring og trivsel. Der er tale om en fast stilling på 37 timer.

Auraskolen er en ambitiøs skole karakteriseret ved masser af energi, stort engagement og lyst til udvikling. Skolens afdelinger har et tæt samarbejde med de lokale foreninger og ligger i grønne omgivelser tæt på strand, skov og engområder som nemt inddrages i undervisningen. Skoletjenestens tilbud Myrthue, Jernalderlandsbyen og Naturskolen ligger i gå- og cykelafstand.

Vi søger en erfaren læsevejleder i 37-timers stilling. Skemaet er en kombination af varetagelse af læsevejlederrollen samt en klasselærerolle i en 1. klasse i fagene dansk, kristendom og billedkunst.

S/I FGU SønderjyllandTo lærere søges til S/I FGU Sønderjylland i hhv. Aabenraa og Haderslev

S/I FGU Sønderjylland

Vil du være med til at undervise på en ny og spændende uddannelse? Kan du tænke og gennemføre helhedsorienteret og praksisrettet undervisning til unge mennesker, der ikke altid vælger den lige vej, og har du hjertet på rette sted? Så er det dig vi søger.

Vi søger på begge skoler lærere til undervisning i matematik og samfundsfag. Kan du ligeledes undervise i et eller flere af de andre FGU-fag, vil det kun være en fordel.

Du bliver del af en ambitiøs gruppe FGU-lærere, der med meget forskellige baggrunde har det fælles mål at skabe de bedste og mest trygge rammer for udfoldelse og læring for vores elever. Således er det vigtigt, at du aktivt involverer dig i skolens mange aktiviteter inden- og udenfor skolen.

Dine primære opgaver bliver udvikling og gennemførelse af undervisning i et miljø båret af relationsarbejde, praksisrettet og helhedsorienteret læring.

Kata FondenBliv projektleder for en LEAPS-skole – en stilling du vil udvikle dig i

Kata Fonden

Vil du gøre en forskel for grundskolen? Drømmer du om at arbejde med projektbaseret læring. Har du evnen til at lede komplekse projekter – i en rolle med store udviklingsmuligheder?

Så grib denne mulighed for at blive en del af et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter.

Som skoleprojektleder vil du få ansvaret for at arbejde sammen med vores LEAPS-skole i Kalundborg om at udvikle skolen efter LEAPS-modellen. Alle skoleprojektledere løser også tværgående opgaver. Du vil i arbejdet med vores skoleudviklingsmodel særligt skulle arbejde med en ny model for træning af ressourcepersoner på skolerne.

Varde Handelsskole og Handelsgymnasium Underviser i afsætning/virksomhedsøkonomi til HHX

Varde Handelsskole og Handelsgymnasium

Det Blå Gymnasium søger en underviser med undervisningskompetence til HHX indenfor afsætning og virksomhedsøkonomi til en stilling på fuldtid pr. 1.august 2020.

Hvis du

  • er faglig dygtig og kan formidle og udvikle dine fag i samspil med andre fag
  • har let til smil og vil vores herlige elever
  • lægger vægt på varierende undervisnings- og læringsformer

– så er det dig, vi venter på!

Du skal have lyst til aktivt at arbejde i et dynamisk pædagogisk miljø med gode kolleger, hvor team-baseret udvikling og kvalitet er i centrum. Vi har fokus på områder som internationalisering, iværksætteri og innovation. Vi har et særligt HHX-Forum for nye undervisere, hvor I sammen med skolens ledelse kan dele og samle pædagogiske erfaringer og drøfte aktuelle opgaver og forløb.

Glad fondenFaglærer til grøn serviceuddannelse

Glad fonden, Esbjerg

Vil du være med til et nyskabende og ambitiøst uddannelsesforsøg?

Glad Fonden søger en faglærer til projektet Arbejdsmarkedsinklusion i stor skala gennem uddannelse, som uddanner unge med kognitivt handicap.

Som faglærer skal du i samarbejde elevernes vejleder tage ansvar for, at de unge gennemfører det andet år på en to-årig erhvervsrettet uddannelse indenfor grøn service.

Vejen KommuneGrønvangskolen søger 2 lærere til vikariater på 7.-9. årgang, tiltrædelse den 15. august 2020 eller snarest derefter

Vejen Kommune

Grønvangskolens vision: Grønvangskolen er læring for livet. Med mod til mening og fællesskab når vi mål.

Ved Grønvangskolen i Vejen søges 2 lærere til overbygningen 7.-9. klassetrin med følgende linjefag: matematik, dansk og engelsk. Andre relevante linjefag kunne være madkundskab og idræt på mellemtrinnet. Andre fagkombinationer kan også være relevant. De 2 stillinger løber frem til den 31.12.2020/31.01.2021.

Grønvangskolen er en udviklingsorienteret skole med 930 elever og 100 medarbejdere fordelt på 4 afdelinger/faser. I fase 3 (7.-9. klasse), har vi ca. 30 undervisere og pædagoger. Der er 5 spor på hver årgang.

Esbjerg Kommune
Lærer søges til fast stilling på Fourfeldtskolen Bohr

Esbjerg Kommune

Fourfeldtskolen Bohr i Esbjerg Kommune søger pr. 1. september 2020 (gerne før) en lærer, som brænder for elevernes læring og trivsel.

Fourfeldtskolen Bohr er en del af Bohrskolen, og har ca. 760 elever og 75 ansatte. Skolen er karakteriseret ved dygtige og engagerede medarbejdere, udviklende og motiverende læringsmiljøer, høj kvalitet, faglighed og gode fysiske rammer.

Fourfeldtskolen Bohr er 3-4-sporet på 0.-9. klassetrin. I overbygningen 7.-9. klassetrin har vi tonede linjer, herunder science og international.

Du skal kunne undervise i følgende fag: dansk og/eller matematik – udskoling, geografi, natur/teknik, musik, idræt. Herudover kan der være undervisning i øvrige fag og andre undervisningsrelaterede opgaver.

Esbjerg Kommune
Lærer søges til årsvikariat på Præstegårdsskolen Urban

Esbjerg Kommune

Præstegårdsskolen Urban i Esbjerg Kommune søger pr. 10. august 2020 en lærer, som brænder for elevernes læring og trivsel.

Urbanskolen består af 4 fysiske afdelinger med i alt 1600 elever og 250 ansatte. Præstegårdsskolen Urban består af en skole, en SFO-enhed samt Klub Østerbyen.

Skolen er 1-2-sporet og der er ca. 380 elever fordelt på 19 normalklasser. På samme matrikel finder man Specialundervisningscentret, Urban C for elever med fysisk/psykiske handicaps.

Du kan forvente at:

  • møde glade og forventningsfulde elever og forældre
  • få et spændende og alsidigt job med kompetente og arbejdsomme kollegaer
  • få kollegaer der er anerkendende, åbne og ærlige over for hinanden
Varde KommuneSkolekonsulent til Børn og Læring

Varde Kommune

Børn og Læring søger en engageret skolekonsulent, som både skal brænde for at være tæt på skolerne og for at varetage politisk betjening.

Som vores nye skolekonsulent vil du fungere som nøgleperson i understøttelsen af skoleledelserne på både det strategiske, lovgivningsmæssige og driftsmæssige plan. Endvidere vil du have en vigtig rolle i forhold til den generelle kvalitetsopfølgning og øvrige udvikling af det samlede skolevæsen i Varde Kommune.

Indholdet i stillingen:

  • udvikling og understøttelse af læring, pædagogik og trivsel i skoler
  • facilitering af forandringsprocesser – herunder oplæg og undervisningsforløb
  • kendskab til – eller evnen til at sætte sig ind i – lovgivning, vilkår og rammer på skoleområdet og omsætte dette kendskab til praksis på kommunalt niveau
Dekra Equipment & Services A/SPassionerede faglærere med godserfaring

Dekra Equipment & Services A/S, Vejen

DEKRA Sydjylland og Fyn søger engagerede faglærere, som vil være med til at undervise voksne og unge inden for arbejdsmarkedsuddannelserne til vores godschaufføruddannelse.

”Du kommer til at undervise i bl.a. EU-direktivet og kørekortbekendtgørelsen. Du skal have lyst til at undervise og dele din viden med kursisterne. Sidst men ikke mindst skal du være i stand til at opretholde den høje kvalitet, som vi er kendte for,” fortæller uddannelseschef Ole Borg-Hansen.

Hos DEKRA får du en spændende og alsidig stilling med rig mulighed for videreuddannelse, personlig udvikling og udfordringer efter evner og ønsker.

FGU TrekantenMatematikunderviser

FGU Trekanten, Fredericia

Dygtig og engageret underviser søges til FGU i Fredericia

FGU Trekanten er en ny institution, etableret 1. august 2019. Den Forberedende Grunduddannelse er en helt ny uddannelse for unge i alderen 15-25 år, der endnu ikke har gennemført en ungdomsuddannelse eller er i beskæftigelse. Formålet med FGU er at give de unge kompetencer og motivation til at påbegynde en ungdomsuddannelse eller et job.

FGU Trekanten søger en kompetent matematikunderviser, som har lyst til at være med til at fortsætte udviklingen af vores nye uddannelse.

Vi søger en dygtig underviser, primært til matematikundervisning på PGU sporet, og gerne andre relevante fag som eksempelvis DSA, dansk eller naturfag.

The LEGO Foundation
Senior Programme Specialist

The LEGO Foundation, Billund

Want to use your project management skills and your knowledge of education to integrate play as a central part of how children learn?

As our new senior initiative specialist, you will join passionate profiles like yourself in the Global Programmes team. We are focused on establishing and deepening learning through play practice for children (aged 0-12) across the globe in both stable and crisis contexts.

As part of the Play & Tech initiative and Playful Schools Initiative, you will oversee a range of strategic partnerships and support the on-going development of contextual knowledge, technical rigor, evidence creation, relationship development and advocacy opportunities.

HANSENBERG
Faglærer til tømreruddannelsen

HANSENBERG, Kolding

Har du lyst til at dele din passion for tømrerfaget med unge mennesker?
Vil du mærke suset, når et ungt menneske oplever succes på grund af din indsats?
Kan du træffe selvstændige beslutninger og samtidig bidrage til teamets opgaver?

Så er du måske den engagerede og kompetente underviser, vi søger.

Du bliver en del af et team på 7, som varetager undervisningen på Træfagenes byggeuddannelse. Vi forventer, at du ud over at undervise også kan påtage dig planlægningsopgaver og koordinere undervisningsforløb.

Vi fokuserer på udvikling i byggebranchen, og netop derfor arbejder vi med bæredygtighed i byggeriet. Vi udvikler projekter til undervisningsforløb – vi står aldrig stille, men prøver konstant at erhverve ny information, så vi kan klæde eleverne bedre på.

HANSENBERG
Erhvervsakademi KoldingUnderviser i Markedsføring og Markedskommunikation

Erhvervsakademi Kolding

Vi søger en adjunkt eller lektor til undervisning indenfor markedsføring og markedskommunikation – primært på Markedsføringsøkonomuddannelsen og vores Professionsbachelor i E-handel.

Dit primære fokus er undervisning og forskning/udvikling indenfor markedsføring og markedskommunikation på IBA og online. Du får et varierende forløb, hvor du dels arbejder med de studerende i undervisning og projekter og dels indgår i forskellige udviklingsopgaver omkring uddannelserne. Som underviser indgår du i vores løbende efter- og videreuddannelse – såvel fag-fagligt, pædagogisk-didaktisk samt indenfor forskning/udvikling.

Du har stor indflydelse på din dagligdag og deltager sammen med afdelingens øvrige medarbejdere i den videre udvikling, både i tilrettelæggelse af den daglige undervisning og den fremtidige udvikling af uddannelsens profil og akademiet som helhed.

STU-Ulkebøldam
Faglærer

STU-Ulkebøldam, Sønderborg

STU-Ulkebøldam søger en engageret og dygtig faglærer med en uddannelsesbaggrund som ernæringsassistent til vores køkkenværksted. Du trives godt med unge mennesker med særligt behov, og brænder for at undervise.

Som faglærer i køkkenværkstedet vil du skulle undervise elever i sund kost og guide elever gennem almindelige dagligdagsretter og bagning af morgenbrød. Der undervises i madspild, håndtering af madvarer, udarbejdelse af madplan og indkøbsliste, hygiejne og daglig rengøring. En gang ugentlig er eleverne med på indkøb. Det overordnede mål er at give eleverne viden og kunnen til at lave et godt og sundt måltid mad, når de skal stå på egne ben.

STU er en 3-årig ungdomsuddannelse for unge med særlige behov – hvor vi på STU-Ulkebøldam er en praktisk skole hvor vi bruger hænderne. Eleverne er mellem 16-25 år.

HANSENBERG
Instruktør til tømreruddannelsen

HANSENBERG, Kolding

Til vores Praktikcenter søger vi en kompetent og engageret instruktør, som kan vejlede og motivere skolepraktikeleverne på vores tømreruddannelse.

Som skolepraktikinstruktør får du ansvaret for den praktiske og teoretiske instruktion af skolepraktikelever. Vi tilstræber, at skolepraktikopholdet i videst muligt omfang minder om den dagligdag, eleverne møder, når de er ude i en virksomhed.

Herudover skal du varetage de administrative og praktiske opgaver, der er forbundet med den daglige drift og vedligeholdelse af tømrerværkstedet, herunder varemodtagelse og fakturering.

HANSENBERG
KFUM's Sociale ArbejdeBehandler til udsatte børn

KFUM's Sociale Arbejde,Tønder

Projekt Ballast søger en uddannet pædagog, socialrådgiver eller anden fagperson med erfaring i at arbejde med udsatte børn. Et job med mening, der fokuserer på behandling af børn og unge fra familier med misbrug.

KFUM’s Sociale Arbejde søger en medarbejder til Projekt Ballast, der er en dagbehandlingsindsats for børn og unge, der vokser op i familier med misbrugsproblematikker.

Stillingen er en nyoprettet, da vi udvider vores tilbud til Tønder. Det betyder, at du får mulighed for at bygge tilbuddet op fra bunden og selv sætte dit præg på rammerne. Projekt Ballast har også tilbud i Esbjerg, Varde og på Fanø, så du bliver en del af et stærkt behandlerteam. For at sikre sparring og koordinering skal du regne med mødeaktivitet hos dine kollegaer i Esbjerg.

Freelance underviser søges, Sprog: ENGELSK, DANSK og TYSK
Vi tilbyder undervisningen i alle sprog og på alle niveauer.
IBL Sprogservice, Vejle
Jobcenter
Løgumkloster Højskole søger relationslinjelærer
Ser du erfaring med sårbarhed som en kompetence?
Løgumkloster Højskole S/I, Løgumkloster
Jobcenter
Timelærer til læreruddannelsen i Haderslev
Pr. 15. august 2020 er der en stilling ledig som timelærer inden for engelskområdet ved læreruddannelsen i Haderslev.
UC Syddanmark, Haderslev, Haderslev
Jobcenter