248 job matcher din søgning 248 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Høje-Taastrup KommuneKonsulent til politisk betjening og strategisk udvikling i Institutions- og skolecenteret

Høje-Taastrup Kommune

Vil du arbejde i en central udviklingsfunktion, hvor du med din faglighed understøtter dagtilbud i en af landets mest ambitiøse børnekommuner?

Som konsulent hos os får du en nøglerolle og et spændende job, hvor du arbejder med strategisk udvikling. Du leverer sikker drift af høj kvalitet og i samarbejde med centrets pt. 40 daginstitutioner. Du løser komplekse udfordringer i tæt samarbejde med ledelsen, vores administrative team og pædagogiske konsulenter.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Analyseopgaver og kvalitetsrapporter indenfor dagtilbudsområdet
 • Oplæg til chefgruppe og direktion
 • Tovholder for arrangementer med politisk deltagelse
Københavns KommuneMatematik- og idrætslærer til indskolingen på Skolen ved Sundet

Københavns Kommune

Vi søger en lærer, som kan undervise i matematik og idræt i indskolingen. Er du matematikvejleder, skal du også være meget velkommen til at søge stillingen.

Skolen ved Sundet er en tresporet folkeskole med en specialklasserække, der ligger tæt ved Amager Strand og er let tilgængelig, da metroen kører næsten til døren. Skolen har 850 elever og dermed også dobbelt så mange interesserede og aktive forældre.

På skolen har vi fokus på forpligtende fællesskaber. Derfor ønsker vi os lærere med et højt fagligt engagement og en inkluderende og anerkendende tilgang, som er indstillet på et konstruktivt teamsamarbejde og et godt skolehjemsamarbejde.

IncitaLærer og pædagog til Incitaskolen i København

Incita

Vi søger en uddannet lærer og en pædagog, der har lyst til at bruge hele palletten af ideer og kompetencer aktivt og bidrage til at skabe rammer for, at unge med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser når deres fulde potentiale. Hos os vil dine kollegaer omfatte mange fagligt dygtige ildsjæle, som har valgt jobbet for at gøre en forskel.

Du skal være indstillet på en, til tider, uforudsigelig dagligdag og være klar til at rumme og støtte de studerende i deres mangeartede udfordringer. Generelt er jobbet meget afvekslende, bl.a. med ture ud af huset og brug af Incitas faciliteter, som omfatter motionsrum, gymnastiksal, bistader osv.

Ballerup KommuneAmbitiøs og iderig dansklærer og DSA-vejleder til indskolingen

Ballerup Kommune

Måløvhøj Skole søger pr. 1. august 2021 en ambitiøs og dygtig lærer med linjefag i dansk, billedkunst og håndværk og design. Stillingen rummer dansk i en 3. klasse (samt delt klasselæreransvar), billedkunst og HDS og brobygning/co-teach i 0. klasse. Det kunne være interessant, hvis du også har kendskab til undervisning og vejledning i DSA, da stillingen har 6 lektioner med DSA og vejledning på mellemtrinnet og i udskolingen.

Måløvhøj Skole er i fuld gang med at udvikle den samlede skole med henblik på at videreudvikle vores arbejde med elevernes motivation, læring og virkelyst. Vi forventer, at du sammen med alle skolens dedikerede medarbejdere, er meget engageret og ambitiøs på elevernes vegne og har lyst til at bidrage til den videre udvikling af Måløvhøj Skole.

N. Zahles SeminarieskoleEngageret og dedikeret lærer

N. Zahles Seminarieskole, København

Har du lyst til at undervise nysgerrige, motiverede og glade elever i velfungerende 1. og 3. klasse?

Vi søger en lærer til at varetage undervisningen i dansk i 1. klasse og dansk, kristendom og natur/teknologi i 3. klasse. Du skal også have lyst til at være klasselærer.

Du vil indgå i teams med lærere i indskolingen og blive en del af skolens stærke fællesskabskultur. Vi tilbyder en arbejdsplads, der er præget af stor frihed og tillid til den enkelte medarbejder samt et kollegialt sammenhold, hvor både det faglige og det sociale fylder i vores daglige samvær.

N. Zahles Seminarieskole ligger i hjertet af København, midt i byen og som en del af byen. Vi har 460 elever fordelt på to spor fra 0. til 10. klasse.

Københavns ProfessionshøjskoleKonsulent til udvikling og implementering af digital didaktik i velfærdsuddannelserne

Københavns Professionshøjskole, Nørrebro

Vil du være med til at udvikle fremragende undervisning med brug af digital teknologi? Har du lyst til at eksperimentere med nye former for praksisnær digital didaktik og kan lære andre at inddrage IT i en undervisningssammenhæng? Så har vi et barselsvikariat til dig, som gerne vil have gode muligheder for udvikling og erfaring samtidig med, at du bidrager til en vigtig samfundsopgave.

Du vil, sammen med et team af dygtige og engagerede kolleger, blive en del af et uformelt og kreativt miljø i en ambitiøs afdeling med ansvar for digitalt kompetenceløft.

Som konsulent får du til opgave at understøtte og omsætte vores overordnede strategi og mål for digital understøttet læring gennem kompetenceudviklingsforløb, workshops og udvikling af eksemplarisk materiale i tæt samarbejde med uddannelserne og dygtige kolleger på tværs af organisationen.

NEXT Uddannelse KøbenhavnUnderviser i matematik samt afsætning/virksomhedsøkonomi til Vestskoven Gymnasium

NEXT Uddannelse København, Albertslund

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi en underviser til matematik i kombination med andet gymnasiefag samt en underviser til afsætning og virksomhedsøkonomi til NEXT Vestskoven Gymnasium.

Du kan levere undervisning af høj faglig og pædagogisk kvalitet, og herudover har du:

 • en relevant kandidatuddannelse og gerne erhvervserfaring
 • kompetence og lyst til at undervise tværfagligt, projektorganiseret og digitalt i perioder
 • interesse for og glæde ved at undervise
 • et positivt syn på dit arbejde, dine kolleger og eleverne samt lyst til at blive en del af en stærk, engageret og udviklingsorienteret lærergruppe
Ballerup KommuneLærer - barselsvikariat

Ballerup Kommune

Kan du oversætte ja til yes og få dansk, engelsk og kristendom samt HDS til at give mening for nogle videbegærlige elever på mellemtrinnet? Så søger Skovvejens Skole i Ballerup en barselsvikar til 4J fra den 1. august 2021.

Kommende 4J´s dansklærer skal på barsel og derfor mangler eleverne en lærer til at hjælpe dem videre i deres faglige og dannelsesmæssige udvikling.

Vi har spurgt eleverne, hvordan de håber den nye lærer er, og her er deres top seks:

 • Først og fremmest en fast lærer
 • Kunne undervise
 • Sød
 • Varieret undervisning med bevægelse
 • Kreativ
 • Ikke alt for sur.
Københavns ErhvervsakademiBygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt til bygningskonstruktør- og byggekoordinatoruddannelsen

Københavns Erhvervsakademi

Har du erfaring fra byggebranchen, som du kan give videre og inspirere fremtidens bygningskonstruktører og byggekoordinatorer med? Så er du måske en ud af de tre nye undervisere, som KEA søger til uddannelserne.

Som KEAs nye underviser får du mulighed for at sætte din viden i spil på en ny måde og udvikle dine egne kompetencer samtidig. Du vil være med til at forme fremtidens bygningskonstruktører og byggekoordinatorer og dermed præge fremtidens byggeri.

Din hverdag på KEA vil veksle imellem at undervise og deltage i forsknings- og/eller udviklingsprojekter, der understøtter undervisningen. Det er også en del af din rolle at skabe relationer til erhvervslivet, som kan bidrage yderligere til de studerendes læring og udvikling. Med andre ord vil dit job som underviser indeholde tre elementer, som alle er vigtige for de studerendes fremtid på arbejdsmarkedet.

Dekra Equipment & Services A/S
Underviser til vækstvirksomhed

Dekra Equipment & Services A/S, Brøndby

NU er der den perfekte mulighed for DIG, som lever for at motivere andre til salg, markedsføring, administration og ledelse. Vi søger DIG, som elsker at være omdrejningspunktet i undervisningslokalet og samtidig får dine kursister til at brænde igennem.

DEKRA Business startede i 2019 og har siden været igennem en rivende udvikling. Vi har sammen med vores kunder og samarbejdspartnere udviklet flere forløb, hvor vi har brug for dig til at undervise i de salgsorienterede fag med fokus på markedsføring (fysisk som online).

På DEKRA Business udbydes kurser og forløb under AMU, så undervisningserfaring er et must. Desuden må du meget gerne have erfaring med AMU.

Dekra Equipment & Services A/S
Frederiksberg KommuneEr du overbygningslærer i dansk, engelsk og/eller fransk?

Frederiksberg Kommune

Skolen på Grundtvigsvej, Frederiksberg Kommunes nyeste folkeskole, søger en dygtig, engageret og faglig stærk lærer i dansk, engelsk og/eller fransk tilknyttet 9. årgang. Det vil være et plus, hvis du også kan undervise i idræt og/eller historie.

Da vi er en skole, der bygger på en projektbaseret læringsstruktur, skal du være i stand til at tænke dine fag både i dybden og ind i en sammenhæng med andre fag og med verden uden for skolen.

Vi mener, at eleverne lærer bedst ved at undersøge, eksperimentere og afprøve hypoteser. Du skal have lyst til at få børn og unge til at udvikle tillid til og stole på deres egen viden. De skal være villige til at tage udfordringer op, handle hensigtsmæssigt og kunne genkende mønstre i nye sammenhænge. Det kræver et solidt fagligt fundament, som du skal være med til at sikre ved en alsidighed i tilgangen til læring.

Allekan
Underviser og kontaktperson søges til STU solisttilbud

Allekan, København

Erfaren underviser og kontaktperson med solide pædagogiske kompetencer søges til fuldtidsstilling til solisttilbud på Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse

Din primære funktion er at indgå i et tværfagligt team, hvor I sammen etablerer et samarbejde med en elev, som følges og støttes igennem alle de relevante uddannelsesrelaterede kontekster som eleven kommer i berøring med. Du vil varetage solistelevernes hverdag i skolen samt stå for undervisningen i samarbejde med resten af teamet.

Det indebærer en tæt personlig relation til de unge, hvor du i høj grad fungerer som tovholder i de unges uddannelsesforløb og holder styr på de mange tråde, som eleverne bevæger sig på, og de berøringsflader de har med psykiatrien, praktiksteder, UU-vejledningen og deres betydningsfulde netværk.

Allekan
StrandgårdskolenStrandgårdskolen søger to lærere til faste stillinger

Strandgårdskolen, Ishøj

På vores 2. og 4. årgang søger vi matematik- og musiklærere.

Vi mener, at alle børn har ret til de bedste muligheder for at føre deres drømme ud i livet.

Kom og vær en del af en inkluderende og ambitiøs folkeskole i Ishøj, hvor denne ret gennemsyrer hverdagen.

Du vil blive en del af et selvstyrende årgangsteam, som hjælper, støtter og bakker hinanden op i alt arbejdet omkring eleverne. På hver årgang arbejder vi med holddeling og brug af 2-lærerordninger på tværs af klasser, så det opleves, som om der er flere voksne omkring eleverne, end hvad man normalt oplever i folkeskolen.

Vi vægter samarbejdet højt, og derfor er der også sat forberedelsestid af hver uge til et fælles teammøde, samt selvorganiseret tid til individuel og fælles forberedelse.

LMS - Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskadeUdadvendt projektleder og formidler

LMS - Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade, Valby

Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade - LMS, tilbyder kurser, foredrag og workshops over hele landet til forskellige målgrupper. Vi søger en projektleder, som kan drive, udvikle og koordinere vores tilbud målrettet 6. klasser med fokus på selvværd og kropsutilfredshed. Vi ønsker en projektleder, som kan holde overblik, koordinere med skoler, men også formidle til både fagpersoner, forældre - og særligt til børn.

Vi tilbyder muligheden for at være en del af en professionelt drevet forening, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og hvor du har mulighed for at udvikle dine kompetencer. Du får hovedansvaret for videreudvikling og koordinering af vores selvværdsprojekt i samarbejde med Anti Doping Danmark.

Niels BrockMatematikundervisere til barselsvikariater, Niels Brocks Innovationsgymnasium

Niels Brock, Frederiksberg

Vi søger to barselsvikariater til undervisning i matematik på B-niveau. Er du studerende på kandidaten, eller har du interesse i at blive matematiklærer i ca. 1 år, skal du gøre brug af denne mulighed.

I skoleåret 2021/22 har vi to barselsvikariater. Det ene er fra 1. august 2021 til 15. januar 2022. Det andet vikariat er hele skoleåret fra 1. august 2021-30. juni 2022. Som udgangspunkt er begge stillinger på fuld tid, men er du den rette kandidat, kan vi få det meste til at gå op.

Vi er et gymnasium med 85 engagerede og dygtige lærere, der sammen med dig skal undervise vores knap 950 elever. Vi ønsker, at vores elever får en fremtidssikret uddannelse, hvor de har mulighed for at arbejde aktivt med deres egen læring. Grundlæggende tror vi på, at alles kompetencer skal i spil, fordi vi bevæger os i et felt, hvor udviklingen går rigtig stærkt.

Institut Sankt JosephDansklærer til indskolingen

Institut Sankt Joseph, København

Vi søger en dygtig og ambitiøs lærer til vores danske afdeling, der med stort engagement har lyst til at undervise i vores indskoling.

Vi har brug for en lærer, der er uddannet i linjefag dansk og har erfaring med at undervise indskolingsbørn. I stillingen ligger en klasselærerfunktion i en kommende 2. klasse. Har du desuden erfaring med at undervise i DSA, er det et plus.

Du skal kunne se dig selv i følgende:

 • At du har en anerkendende tilgang til eleverne og gode relationskompetencer
 • At du har erfaring med klasserumsledelse og undervisning af indskolingsbørn fra 1.-3. klasse
 • At du har lyst til at indgå i et tæt samarbejde i dit klasseteam, årgangsteam og i din afdeling
Ishøj KommuneLærer til specialskole

Ishøj Kommune, Vallensbæk

Lærer til specialskole – gerne med vide om og interesse for at arbejde med børn med autisme.

På grund af elevtilgang søger vi fra 1. august 2021 en ny kollega til skolens lærergruppe, så hvis du har lyst til at afprøve om vidtgående specialundervisning er spændende for dig, så har du muligheden her.

Kirkebækskolen er en skole for 60 børn og unge med multiple funktionsnedsættelser uden talesprog. Kirkebækskolen rummer et Børnehus 0-6 år, en grundskole bh.-10. klasse og en STU.

På Kirkebækskolen står læring og kommunikation helt centralt. Vores foretrukne arbejdsform med eleverne er tema- og emneundervisning. Vores arbejde er rammesat af Folkeskoleloven hvad angår elevernes timetal og fagkreds. Læring og undervisning tager altid udgangspunkt i den enkelte elevs mentale og sociale mulighed.

Københavns ProfessionshøjskoleAdjunkt/lektor til læreruddannelsen - Idræt

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

Er du en dygtig og engageret underviser med erfaring, og synes du, det kunne være spændende at arbejde i læreruddannelsen. Så er det måske noget for dig at blive vores nye kollega.

På Københavns Professionshøjskoles Institut for Læreruddannelse søger vi til næste studieår en dygtig og ambitiøs kollega til at varetage undervisning inden for Idræt på læreruddannelsen.

Du vil, sammen med kolleger fra andre fag, komme til at undervise i bachelor- og praktikmoduler. Desuden kan der være opgaver i samarbejde med vores afdeling for videreuddannelse. Udover undervisningsrelaterede opgaver, vil kandidaterne i varierende omfang blive involveret i forsknings- og udviklingsaktiviteter på instituttet.

Kriminalforsorgen
Kriminalforsorgens Uddannelsescenter søger en kollega til undervisningsopgaver inden for RNR

Kriminalforsorgen, Birkerød

Er du en dygtig underviser, som formår at koble teori til praksis? Brænder du for læring og kompetenceudvikling af medarbejdere? Og har du lyst til at understøtte kriminalforsorgens vigtige kriminalitetsforebyggende arbejde? Så er den ledige stilling som udviklingskonsulent inden for RNR i kriminalforsorgen måske noget for dig.

Koncern Uddannelse har netop nu en ledig stilling i enheden for RNR og Programvirksomhed.

Fokusset for den ledige stilling er uddannelsesaktiviteter relateret til risiko- og behovsvurderingsredskabet LS/RNR og tilsynsmodellen MOSAIK. Opgaverne består primært i at:

 • Afholde uddannelser i LS/RNR og MOSAIK
 • Varetage uddannelse af understøttelsesfunktionerne LS/RNR-superbruger og MOSAIK-coach, herunder give faglig feedback og vejledning samt afholde efteruddannelse
S/I FGU VestegnenFGU Vestegnen - Brøndby søger vejleder

S/I FGU Vestegnen

FGU Vestegnens afdeling i Brøndby søger engageret og relationsstærk vejleder med almene undervisningskompetencer

Forberedende GrundUddannelse FGU er en nyoprettet ungdomsuddannelse med 2 år på bagen med det klare mål at hjælpe unge under 25 år med at komme videre i en ungdomsuddannelse eller i job. Vores kerneværdier er faglighed, engagement og rummelighed – og vi lægger vægt på en hverdag med højt til loftet og humor.

FGU Vestegnen Brøndby søger en vejleder, som først og fremmest kan være ansvarlig for vejledningsopgaver i forbindelse med elever i FGU Vestegnen Brøndby – og som samtidig har faglige kompetencer og erfaring indenfor undervisning almene fag fx dansk eller matematik. Den nye vejleder skal indgå i afdelingens og FGU Vestegnens vejlederteam.