129 job matcher din søgning 129 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Pilelygaard København ApS
Pilelygaard Brønshøj vokser, og vi søger lærere …

Pilelygaard København ApS

Dét, vi har behov for, er dig, der gerne vil, kan eller ønsker at lære at kunne de børn, der ikke har haft succes i det etablerede skolesystem i folkeskolen, men som vi, som skole og samfund, gerne vil give muligheden for at finde vejen tilbage til trivsel, skoleglæde og det mindre indgribende skoletilbud. Så hos os skal vi skabe trygge og rolige rammer, hvor eleverne kan udvikle sig socialt, personligt og fagligt.

Konkret har vi brug for dig, der kan se dig selv arbejde med børnegruppen, der har sociale, psykologiske eller psykiatriske udfordringer, men overvejende er normalt begavet. Vigtigst skal vi kunne få øje på elevernes mange forskellige styrker og potentialer og således arbejde ressourceorienteret.

Vi arbejder i en miljøterapeutisk ramme, som metodisk indeholder såvel kognitive som ressourceorienterede og løsningsfokuserede elementer – og vi arbejder med low arousal.

Pilelygaard København ApS
Behandlingsskolerne ApS
Lærer søges til dagbehandlingsskolen Polaris Frederiksberg snarest muligt

Behandlingsskolerne ApS

Vi har elevtilgang, og derfor søger Polaris Frederiksberg ny lærer, der i tæt samarbejde med alle dine fantastiske kollegaer har lyst til at give børn og unge med særlige behov en oplevelse af succes med at gå i skole.

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdsplads

Vi søger en lærer med overblik, rummelighed, et roligt temperament og en god portion humor. Måske har du erfaring fra specialområdet, men hvis ikke har du en stor interesse for området og masser af mod på udfordringer.

Du får nogle dygtige kollegaer – lærere, psykologer, pædagoger og miljøterapeuter – hvor alle har det til fælles, at vi sætter eleven først og synes, det er meningsgivende at arbejde med børn og unge med forskellige behov. Vi løfter i flok, da vi arbejder ud fra en professionel tilgang, ”sammen er vi bedst”, og humor og kollegial hygge bliver en stor del af din kommende hverdag.

Behandlingsskolerne ApS
Behandlingsskolerne ApS
Polarisskolerne søger lærer med linjefag i fysik

Behandlingsskolerne ApS, Vanløse og Frederiksberg

Vil du hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Og kunne du tænke dig at arbejde på en dagbehandlingsskole i et miljø med høj professionalisme, bred faglighed og gode forhold? Så kom og bliv en del af Polarisskolerne – Behandlingsskolernes skoletilbud for psykisk sårbare unge.

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdsplads

Vi søger en lærer med overblik, rummelighed, et roligt temperament og en god portion humor. Måske har du erfaring fra specialområdet, men hvis ikke har du en stor interesse for området og masser af mod på udfordringer.

Som vores nye lærer skal du primært varetage undervisningslektioner i fysik, som hovedsageligt vil foregå på Polarisskolerne, men du skal også have mod på at undervise i fysik på andre skoler. Det vil sige, at stillingen er delt mellem forskellige lokationer, hvilket giver et naturligt afbræk i hverdagen.

Behandlingsskolerne ApS
Vallensbæk Kommune Matematik for fuld musik - matematiklærer søges

Vallensbæk Kommune

Vi søger en dygtig matematiklærer til 4.-9. klasse – meget gerne kombineret med musik.

På Egholmskolen er vi optagede af at sætte eleven i centrum for egen læring og udvikling. Vi arbejder med udgangspunkt i elevens ressourcer og tror på, at læring og trivsel er hinandens forudsætninger.

Folkeskolerne og Musikskolen i Vallensbæk Kommune samarbejder om at opbygge attraktive musikmiljøer i kommunen og medvirker til at udvikle den musikfaglige læring for børn og unge. Samarbejdet tager udgangspunkt i fælles blokfløjtekoncerter, korkoncerter, musikskolebesøg, stomp-forløb, Luciakor og faglige netværk for musiklærerne. Dette vil du blive en del af som musiklærer på Egholmskolen.

TEC – Technical Education Copenhagen Automatikteknikere med lyst til nye faglige udfordringer

TEC – Technical Education Copenhagen, Frederiksberg

Brænder du for dit fag, og følger du med i den teknologiske udvikling og branchens behov for grønne og digitale kompetencer? Kan du forestille dig at skifte jobbet som automatiktekniker ud med et arbejdsliv, der byder på formidling, relationer og kollegial sparring med faget i centrum? Hvis ja, så er det dig, der skal være med til at uddanne den nye generation af automatikteknikere på TEC.

Som faglærer på TEC underviser du vores nysgerrige, engagerede og ambitiøse elever, og du udvikler undervisningsmaterialer alene eller sammen med dit lærerteam. Det er også sammen med dit lærerteam, at du evaluerer og optimerer undervisningen og planlægger særlige faglige eller pædagogiske indsatsområder.

For at fastholde og udvikle et højt fagligt og pædagogisk niveau vil du også komme til at deltage i kolleganetværk og i faglig og pædagogisk efteruddannelse.

Københavns Professionshøjskole Pædagogisk konsulent

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

Projektansættelse - konsulent til Future Classroom Lab, Center for Undervisningsmidler.

Har du praktiske undervisningserfaringer med teknologiforståelse som fagfelt? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega på Center for Undervisningsmidler (CFU) ved Institut for Didaktik og Digitalisering på Københavns Professionshøjskole (KP).

På grund af stor efterspørgsel i Future Classroom Lab søger vi en konsulent til at indgå i teamet, der arbejder med teknologiforståelse og skoleudvikling i grundskolen.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. bestå i:

 • Undervisning på kurser og forløb med både fysisk og online tilstedeværelse
 • Udvikling og facilitering af en ny faglighed ift. teknologiforståelse og læringsrum på grundskoleområdet
 • Vejledning og rådgivning ift. pædagogiske og it-didaktiske muligheder og udfordringer
Behandlingsskolerne ApS
Lærer til dagbehandlingsskole søges

Behandlingsskolerne ApS, København

Brænder du for undervisningsgerningen, og ønsker du et meningsfuldt job inden for dagbehandlingsområdet? Vil du hjælpe børn og unge med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Og kunne du tænke dig at arbejde i et miljø med høj professionalisme, bred faglighed og tid til at møde eleverne der, hvor de er? Så har vi drømmejobbet for dig: Lærer på Behandlingsskolerne!

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdsplads

Behandlingsskolerne er en privatejet organisation, der beskæftiger sig med behandling og undervisning af børn og unge med særlige behov. Med 16 års erfaring på specialområdet er vi Danmarks største inden for feltet.

Lige nu søger vi en lærer med profil i matematik, naturfag eller dansk på Fortuna Østerbro, som er fagligt dygtig, er rummelig, har et roligt temperament, anerkendende tilgang i sin undervisning og er reflekterende over egen praksis.

Behandlingsskolerne ApS
Frederiksberg Kommune Deltidsunderviser/-lærer med særlige kvalifikationer til tyskundervisning på mellemtrin og overbygning på Skolen på Grundtvigsvej i hjertet af Frederiksberg

Frederiksberg Kommune

Vi har en ledig deltidsstilling som tysklærer fra 1. september 2022 eller hurtigst muligt. Du behøver ikke være læreruddannet, men skal som et minimum have erfaring med undervisning, brænde for og have stor viden inden for tyskfaget samt have gode formidlingskompetencer.

Vi opbygger og danner ny skole i nye og indbydende lokaler. Vi lægger vægt på at skabe rummelige og lærende fællesskaber, hvor børnene får mulighed for at dannes og udvikle handlekompetence, så de kan være med til at forme fremtidens samfund.

Vi arbejder alsidigt med undervisning og læreprocesser gennem projektarbejde, innovation og peer-learning. Vi lægger vægt på, at det enkelte barn sætter sin viden i spil og udvikler en forståelse for egen viden og udviklingspotentiale.

Hotel- og Restaurantskolen Passioneret kok med interesse i undervisning til Hotel- og Restaurantskolens kantine

Hotel- og Restaurantskolen, Valby

Er du en dygtig madhåndværker, der brænder for at arbejde med unge mennesker og deres uddannelse? Kan du indgå i det pædagogiske arbejde med forskellige typer af elever og være en inspirerende rollemodel for den næste generation af kokke? Vil du samtidig være med til at styrke unge menneskers kendskab til det gode og sunde måltid? Så er du måske vores nye kok til Hotel- og Restaurantskolens kantine.

Som kok i vores Spisehus vil du være med til at drive og videreudvikle Spisehuset, både som frokoststed og som læringsværksted for de forskellige elever, der i perioder er tilknyttet kantinen, blandt andet gennem skolepraktik eller brobygningsforløb.

Du vil deltage i planlægningen og afviklingen af frokosten i tæt samarbejde med resten af kantineteamet samt de forskellige typer af elever, der indgår i produktionen, som en del af deres læringsforløb.

Incita Incitaskolen på Center for autisme (CFA) søger en pædagog eller lærer som kan varetage vores IT-undervisning - et tilbud til eleverne

Incita, Herlev

Vores elever har typisk udviklingsforstyrrelser (autisme og ADHD), indlæringsvanskeligheder, fysiske handicaps eller psykiske udfordringer. På Incitaskolen i Herlev ved Center for Autisme er målgruppen unge med autisme, hvorfor erfaring med målgruppen vil være en fordel.

IT-undervisningsopgaver:

 • Tilrettelægge det faglige daglige indhold for eleverne i skolehverdagen
 • Hardware: opbygning af en pc samt enkeltdeles funktion

Herudover opgaver:

 • Kontaktlærer funktion for elever
 • Støtte elever i praktik ude på arbejdspladser
Greve Kommune STU Greve søger engageret underviser!

Greve Kommune

Har du lyst til at være på en arbejdsplads, hvor vi brænder for opgaven? Hvor der er plads til at have det sjovt? Hvor vi holder af at være sammen og gør os umage for at skabe et rart arbejdsfællesskab? Hvor vi synes, at vi kan tilføre hinanden andet end faglighed? Så skal du søge denne stilling!

Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret og andet. Fælles for målgruppen er, at alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 45 studerende i aldersgruppen 16-25 år.

Et STU-forløb går ud på at udvikle og træne færdigheder, som bedst muligt støtter og forbereder den studerende på så selvstændig en voksentilværelse som muligt. Den studerende styrkes gennem undervisning til større bevidsthed om sig selv.

NEXT Uddannelse København To nye undervisere til Vestskoven Gymnasium

NEXT Uddannelse København, Albertslund

NEXT Vestskoven Gymnasium søger lige nu to undervisere: en med fagkombinationen spansk og engelsk og en til undervisning af tre hold på design & arkitektur c.

Vores elever er i centrum, og vi ønsker, at alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale. Vi arbejder målrettet med gennemførelse for alle elever og med høj kvalitet og nærvær i undervisningen, så alle elever løfter sig fagligt.

Vi søger en profil, som

 • har en relevant kandidatuddannelse og gerne erhvervserfaring
 • kan levere undervisning af høj faglig og pædagogisk kvalitet
 • har kompetence og lyst til at undervise tværfagligt, projektorganiseret og digitalt i perioder
Frederiksberg Kommune Klub Fortet søger uddannet pædagog til vores sportsområde

Frederiksberg Kommune

Kan du være en inspirator og rollemodel for vores børn og unge? Kan du indgå og bidrage til et kollegialt fællesskab? Kan du deltage bredt på Fortets områder, og har du et hjerte inden for klubområdet, så er du den kollega, vi leder efter!

Vi arbejder pædagogisk målrettet med børn og unges fritidsliv; kreaværksted, fiskeri, udeliv, rollespil, brætspil, musik, køkkenaktiviteter, medie- og computerværksted, sport/bevægelse og kolonier. Vi arbejder ud fra Fortets værdigrundlag, som danner grundlaget for vores holdninger og handlinger i hverdagen: tryghed, fællesskab, medansvar og udvikling.

Vi er underlagt skolereformen, hvilket betyder, at Fortets pædagoger indgår i den understøttende undervisning. Den understøttende undervisning er for 4.-9. klassetrin. Vi prioriterer samarbejdet mellem skole og klub med fokus på barnet.

Gladsaxe Kommune Lærer til Grønnemose Skole

Gladsaxe Kommune, Søborg

Vil du være en del af et stærkt PLF?

Vi er en idræts- og bevægelsesprofilskole, som ligger ud til store, grønne områder, som vi ofte anvender i elevernes læringsforløb. På Grønnemose Skole har vi et særligt fokus på at skabe muligheder for, at alle børn kan lykkes. De professionelle læringsfællesskaber er udgangspunkt for vores pædagogiske og didaktiske praksis

Vi søger en lærer til 2. årgang, der kan undervise i musik, engelsk, dansk - og gerne også har kompetencer i andre fag. Lærere og pædagoger samarbejder i årgangs- og fagteams, og disse teams er rygraden i skolens pædagogiske struktur. Du vil få stor mulighed for at være med til at sætte dit faglige præg på skolens udvikling.

Rudersdal Kommune Lærere til Trørødskolen

Rudersdal Kommune, Vedbæk

Er du vild med børn, og vil du arbejde på en skole i spændende udvikling? Så kom til Trørødskolen!

Vi søger:

 • Én lærer til dansk, historie, kristendom i 6. klasse
 • Én lærer til engelsk, tysk og dansk på mellemtrin (orlovsstilling på deltid)

Hos os vil du blive en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi udvikler os som professionelle og udvikler vores praksis sammen. Vores teamsamarbejde er præget af ansvarlighed, høje forventninger, vidensdeling, fælles løsninger og arbejdsglæde.

Du skal vælge os, for her får du mulighed for at udvikle dig som lærer med understøttelse af kompetenceudvikling i regi af projektet: "Synlig læring". Vi har desuden et ambitiøst efteruddannelsesprogram, fordi vi ved, at uddannelse højner kvaliteten af vores praksis.

Gem
GoTutor – en del af Egmont Bliv lektiehjælper hos GoTutor – et unikt studiejob

GoTutor – en del af Egmont

Lektiehjælpere søges i hele landet

GoTutor tilbyder lektiehjælp i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau, hvor undervisningen foregår i hjemmet eller online.

GoTutor tilbyder:

 • Startløn på 135-145 kr. i timen
 • Tjen op til 170 kr. i timen over tid
 • Reference til at styrke dit CV
 • Uddannelse som lektiehjælper
 • Adgang til materialer og opgaver

Som lektiehjælper er det din opgave at undervise eleven samt skabe motivation og skoleglæde. Din arbejdstid vil være fordelt over eftermiddage, aftener og weekender.

GoTutors elever er i alderen 7-19 år. Den enkelte underviser angiver i sin ansøgning, i hvilke fag og på hvilke alderstrin han/hun kan og vil undervise.

GoTutors lektiehjælpere er studerende på universiteter såsom KU, DTU, AU og SDU samt læreruddannelsen, men GoTutor ansætter også unge, der går på gymnasiet eller holder sabbatår, samt ældre, erfarne lærere.

Københavns Professionshøjskole Docent til Institut for Socialrådgiveruddannelse på Københavns Professionshøjskole

Københavns Professionshøjskole, Frederiksberg

Har du forskningserfaring inden for området børn og unge i udsatte positioner? På børn- og ungeområdet hos Institut for Socialrådgiveruddannelse søger vi en docent til at være drivkraften i at udvikle socialrådgiverfagets kompetencer, viden og virke via forskning.

Som docent ved Institut for Socialrådgiveruddannelse får du, i samarbejde med instituttets andre docenter, ansvaret for den faglige ledelse af praksisnær og professionsrettet forskning.

Du får ansvar for at:

 • sikre finansiering af forskningsprojekter, der understøtter instituttets forskningsprofil og strategi
 • bidrage til at samle instituttets forskningsmiljø i et arbejdsfællesskab
 • have overblik over forskningsfeltet og de muligheder, det indebærer for implementering af instituttets forskningsstrategi
Niels Brock Underviser i afsætning til Niels Brock Handelsgymnasiet Nørre Voldgade

Niels Brock, København

Vil du gøre vores elever bedst muligt parate til at indgå aktivt i fremtidens samfund? Og kan du se fordelene ved at være en del af Danmarks mest internationale og innovative uddannelsesinstitution med mere end 15.000 elever, kursister og studerende?

Vores ambition er at være Danmarks mest internationale og innovative handelsskole. Vi udvikler og udbyder uddannelsestilbud, der sikrer dansk erhvervsliv de rette kompetencer og styrker konkurrenceevnen, og vi er anerkendt for vores fagligt og pædagogisk stærke undervisere og dygtige elever.

Der er tale om en tidsbegrænset fuldtidsstilling i afsætning i skoleåret 2022/2023.

Ballerup Kommune Lærer til indskolingen på Baltorpskolen afd. Rugvænget

Ballerup Kommune

Er du uddannet lærer, og kan du undervise i dansk i indskolingen? Så er det netop dig vi har brug for i indskolingen på Rugvænget!

Du må også meget gerne have undervisningskompetencer inden for håndværk og design, musik, idræt eller tysk.

Og har du samtidig lyst til en hverdag omgivet af vidunderlige, skønne børn og kolleger?

Så skal du kigge med her.

I indskolingen vil du blive en del af et afdelingsteam og et lærerkollegium, der brænder for at gøre en forskel for vores elever. En afdeling fyldt med hjerterum. Vi prioriterer årgangssamarbejdet og har ugentlige skemalagte teammøder på årgangene.

TEC – Technical Education Copenhagen Elektrikere og installatører med lyst til nye faglige udfordringer

TEC – Technical Education Copenhagen, Frederiksberg

Brænder du for dit fag, og følger du med i elbranchens teknologiske udvikling og behov for en grøn og digital fremtid? Har du lyst til at koble teoretisk viden sammen med det praktiske arbejde? Kan du forestille dig at skifte jobbet som elektriker eller installatør ud med et arbejdsliv, der byder på formidling, relationer og kollegial sparring? Hvis ja, så er det dig, der skal være med til at uddanne den nye generation af elektrikere på TEC.

Vi søger flere elektrikere, el-installatører eller el-ingeniører der vil være med til at danne, uddanne og inspirere vores elever på elektrikeruddannelsen.

Som faglærer på TEC underviser du vores nysgerrige, engagerede og ambitiøse elever. Sammen med dit team evaluerer og udvikler du undervisningen med fokus på elevernes læring.