117 job matcher din søgning 117 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 117 resultater.
Ballerup KommuneAmbitiøs dansklærer til mellemtrinnet

Ballerup Kommune

Måløvhøj Skole søger en ambitiøs og dygtig lærer med linjefag i dansk, engelsk og gerne historie samt kristendom. Stillingen rummer dansk i en 5. klasse (samt delt klasselæreransvar), engelsk på 5. årgang samt timer på 5. årgang i historie og kristendom.

Måløvhøj Skole er i fuld gang med at udvikle den samlede skole med henblik på at videreudvikle vores arbejde med elevernes motivation, læring og virkelyst. Vi forventer, at du sammen med alle skolens dedikerede medarbejdere, er meget engageret og ambitiøs på elevernes vegne og har lyst til at bidrage til den videre udvikling af Måløvhøj Skole. Du skal have en klar holdning til pædagogik og elske at tænke didaktisk samt brænde for at løfte elevernes læring i et dygtigt og tværprofessionelt samarbejde.

Hvidovre KommuneGENOPSLAG – Dansborgskolen søger en faglig leder til en samlet indskolingsafdeling pr. 1. oktober 2020

Hvidovre Kommune

GENOPSLAG - vi vil så gerne se også din ansøgning.

Hvorfor en samlet indskoling?

For at styrke og udvikle skolens alsidige læringsmiljøer og -fællesskaber i de første fire år af skolens kerneopgave med børnenes læring og trivsel - uddannelse og dannelse - såvel i en skole- som fritidspædagogisk kontekst.

Du skal gennem indskolingens medarbejdere lede fag- og socialdidaktisk praksis, så vi støtter, styrker og udvikler lærere og pædagoger i et dynamisk samarbejde omkring børnenes samlede kompetencer i løbet af den hele skoledag.

Ballerup KommuneEr du musiklærer, musikstuderende eller musiker?

Ballerup Kommune

Måløvhøj Skole søger en dygtig og ambitiøs musiklærer eller -studerende, som kan varetage musik i indskoling og mellemtrin. Vi har et dejligt, veludstyret musiklokale til samspil samt et lokale med stemt Hornung & Møller flygel til sang/kor. Vi har rammerne, men vi mangler dig til at fylde dem ud med musik og sang!

Stillingen rummer fire musikhold i indskolingen og to musikhold på 6. årgang, og timerne er skemalagt på to dage – perfekt, hvis du fx er studerende eller ønsker deltid. Er du læreruddannet og ønsker fuldtid, kan vi sikkert også finde løsninger på det!

Måløvhøj Skole er i fuld gang med at udvikle den samlede skole med henblik på at videreudvikle vores arbejde med elevernes motivation, læring og virkelyst. Vi forventer, at du sammen med alle skolens dedikerede medarbejdere, er meget engageret og ambitiøs på elevernes vegne og har lyst til at bidrage til den videre udvikling af Måløvhøj Skole.

Behandlingsskolerne ApS
Indskolingslærer til special- og dagbehandlingsskole

Behandlingsskolerne ApS, Virum

Chrysalis Virum er Behandlingsskolernes special- og dagbehandlingsskole i beliggende i Virum, tæt på S-tog (10 min gang). Vores elever er typisk diagnosticeret med én eller flere psykiske udfordringer. De mest centrale er ADHD, autisme, personlighedsforstyrrelser og forskellige angstproblematikker.

Behandlingsskolerne

Vi søger fagligt dygtige og rummelige indskolings- og mellemtrinslærere med overblik og et roligt temperament til vores autismeafdeling. Omsorgs- og relationsarbejde er en vigtig del af dagligdagen hos os. Som den trygge voksne skal du kunne skabe positive relationer, men også kunne sætte grænser og mål.

Behandlingsskolerne ApS
Behandlingsskolerne ApS
Lærer til special- og dagbehandlingsskole

Behandlingsskolerne ApS, Virum

Du har linjefag i et eller flere af følgende fag: H/D, biologi, geografi, samfundsfag, engelsk

Chrysalis Virum er Behandlingsskolernes special- og dagbehandlingsskole beliggende i Virum (10 min gang fra S-tog). Vores elever er typisk diagnosticeret med én eller flere psykiske udfordringer. De mest centrale er ADHD, autisme, personlighedsforstyrrelser og forskellige angstproblematikker.

Behandlingsskolerne

Vi søger fagligt dygtige og rummelige mellemtrins -og udskolingslærere med overblik og et roligt temperament til vores autismeafdeling og til vores adfærdsafdeling. Omsorgs- og relationsarbejde er en vigtig del af dagligdagen hos os. Som den trygge voksne skal du kunne skabe positive relationer, men også kunne sætte grænser og mål.

Behandlingsskolerne ApS
Ballerup KommuneLærer søges til en skole med engagement og høje ambitioner

Ballerup Kommune

Vil du være med til at undervise på en skole med høje mål og plads til, at du som ny kollega sætter dit præg på fremtiden?

Vi søger en lærer til Baltorpskolen afd. Grantoften med ansættelse pr. 1. august 2020. Vi søger dig der brænder for arbejdet med teenagere og kan undervise i fagene dansk, tysk og engelsk og meget gerne med undervisningskompetencer inden for de praktiske/musiske fag. Stillingen er med timer på primært 7. årgang.

Baltorpskolen består af to afdelinger, Rugvænget og Grantoften i Ballerup bymidte med ca. 1000 elever. Der er en bred forankring af IT-værktøjer med IWB-tavler, Chromebooks og en høj kvalitet af faglokaler. Skolen har særdeles gode idrætsfaciliteter og svømmehal på den ene af matriklerne.

Københavns ProfessionshøjskoleStudenterundervisere til administrationsøkonomuddannelsen

Københavns Professionshøjskole

Brænder du for dit erhverv og din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetencer? Så er jobbet som studenterunderviser måske noget for dig!

Du skal hovedsageligt undervise på 1. semester, hvor du skal planlægge undervisningen og varetage selvstændige undervisningsopgaver.

Dine konkrete opgaver bliver:

  • Planlægning og selvstændig varetagelse af undervisning i Office-pakken
  • Undervisning og vejledning i Excel i samarbejde med økonomiunderviserne på 1. semester
  • Undervisning i skriftlig formidling og Word i samarbejde med undervisere på 1. semester.
NEXT Uddannelse KøbenhavnFaglærere til struktøruddannnelsen

NEXT Uddannelse København, Glostrup

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi to faglærere til NEXT Byg.

Hele uddannelsessektoren i Danmark er i disse år i hastig forandring. Det gælder også på området for ungdomsuddannelser. Udviklingen påvirker i høj grad NEXT og betyder, at vi som uddannelsesinstitution til stadighed har behov for at tilpasse os de ændrede rammevilkår. Som medarbejder skal du kunne spille en meget aktiv rolle og være med til at sikre, at NEXT også fremstår som en stærk uddannelsesinstitution mange år frem.

Vi tilbyder et dynamisk læringsmiljø med gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Du får en arbejdsplads, som er i en spændende udvikling og engagerede kompetente kolleger. Gode muligheder for at løse mangeartede opgaver og dermed præge din faglige udvikling.

Vallensbæk KommuneMatematik på 1. årgang - og kreative fag, er det lige dig?

Vallensbæk Kommune

Den lærer vi havde ansat til vores dejlige 0. årgang sprang i målet – så nu har vi en stilling ledig…

Du vil skulle have matematik i to klasser og dele klasselærerfunktionen med dine danskkolleger. Derudover så skal du have evner og lyst til at lære indenfor de kreative fag, du vil nemlig også skulle undervise i HDS og billedkunst på 3. årgang.

På Egholmskolen sætter vi eleven i centrum for egen læring og udvikling. Vi arbejder med udgangspunkt i elevens ressourcer og tror på, at læring og trivsel er hinandens forudsætninger.

Behandlingsskolerne ApS
Dagbehandlingsskolen Fyrtårnet søger lærer med linjefag i dansk, samfundsfag og historie

Behandlingsskolerne ApS, Vanløse

Vil du hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Og kunne du tænke dig at arbejde på en dagbehandlingsskole i et miljø med høj professionalisme, bred faglighed og gode forhold? Så kom og bliv en del af Behandlingsskolerne – Danmarks største special- og dagbehandlingsskole med en række målrettede tilbud til børn og unge med særlige behov.

Behandlingsskolerne

Vi søger en struktureret lærer med overblik, rummelighed, et roligt temperament og en god portion humor. Måske har du erfaring fra specialområdet, men hvis ikke, har du en stor interesse for området og masser af mod på udfordringer.

Den ledige stilling er som faglærer i dansk, samfundsfag og historie, så hvis du har alle disse tre fag eller nogle af dem hører vi meget gerne fra dig.

Behandlingsskolerne ApS
Danes WorldwideDeltidsjob til dansklæreren, der vil gå online!

Danes Worldwide, København

Vi søger en kollega til vores sprudlende lærerværelse hos Danes Worldwide. Fra hjertet af København tilbyder vi onlineundervisning på folkeskoleniveau til mere end 500 danske børn og unge, der er bosiddende i hele verden.

Vores lærerteam består af fem lærere, en skolesekretær, en it-udvikler og fire studentermedhjælpere.

om vores nye kollega:

  • er du udskolingslærer i dansk med erfaring i at føre til 9.-klasseprøven
  • har du lyst til at arbejde med danskundervisning på en helt anderledes måde
  • behøver du ikke have erfaring med onlineundervisning, for undervisningen er udviklet
TEXTILSKOLEN - Fri Fagskole S/IMatematiklærer til 10. klasse

TEXTILSKOLEN - Fri Fagskole S/I, Holte

Har du lyst til at undervise kreative og motiverede elever i 10.klasse, så er du måske vores nye kollega.

TEXTILSKOLEN er en Fri Fagskole for unge med designdrømme. Skolen har 65 elever og 12 faste medarbejdere og ligger i skoven ud til Vejle sø i Holte, nær Holte Station.

Vi søger en timelærer til at varetage den prøveforberedende undervisning i matematik i vores Design10.

Studymind ApSOnboarding Manager i meningsfuldt startup

Studymind ApS, Frederiksberg

Kan du hjælpe kunderne godt ombord og passe et community?

I StudyMind sælger vi VR-løsninger til uddannelsesinstitutioner, jobcentre, A-kasser og fagforeninger.

Vi hjælper studerende og jobsøgende med at blive bedre til at håndtere deres nervøsitet, styrke deres formidlingsevne og opnå gennemslagskraft i situationer med pres på. Derfor har vi udviklet en platform af apps, hvor man kan træne forskellige scenarier i VR (fx eksamen og jobsamtalen). Når kunden har købt vores produkt, skal de ’onboardes’ godt, så de bliver tilfredse brugere med dig som en stærk kontaktperson.

Hos uddannelsesinstitutioner er det lærere og studievejledere, som skal onboardes, og hos jobcentrene, A-kasser og fagforeninger er det typisk jobkonsulenter/rådgivere. Vi skal hjælpe dem med en sustainable implementation, så løsningen kan leve og ånde hos kunden.

Ballerup KommuneLærer søges til en skole med engagement og høje ambitioner

Ballerup Kommune

Vil du være med til at undervise på en skole med høje mål og plads til, at du som ny kollega sætter dit præg på fremtiden?

Vi søger en lærer til Baltorpskolen afd. Grantoften med ansættelse hurtigst muligt. Vi søger dig, der brænder for arbejdet med teenagere og kan undervise matematik, naturfag, idræt og eventuelt tysk/engelsk og meget gerne med undervisningskompetencer inden for de praktiske/musiske fag. Stillingen er med timer på primært 7. årgang.

Med afsæt i den kommunale vision ”Skole med vilje” er vi på Baltorpskolen i gang med at formulere og udvikle en helt ny profil, som skal træde i kraft fra skoleåret 2021/2022. Du kan i høj grad være med til at sætte dit præg på denne udvikling, og vi glæder os til at høre, hvad du kan bidrage med. Du skal være fleksibel og have lysten til at arbejde med en varieret skoledag.

Københavns KommuneLærer i barselsvikariat til Skolen ved Sundet

Københavns Kommune

Skolen ved Sundet er en tresporet folkeskole med en specialklasserække beliggende i Københavns Kommune. Skolen ligger tæt ved Amager Strand og er lettilgængelig, da metroen kører næsten til døren.

Stillingen omfatter:
2. kl. i engelsk, 3. kl. N/T, 4. kl. i dansk, billedkunst, historie, idræt og kristendom og 6. kl. i engelsk.

Vi har fokus på forpligtigende fællesskaber og har et fantastisk lokalområde. Skolen er en tresporet skole i Københavns Kommune med 850 elever og dermed også dobbelt så mange interesserede og aktive forældre. På skolen har vi fokus på forpligtende fællesskaber. Derfor ønsker vi os lærere med et højt fagligt engagement og en inkluderende og anerkendende tilgang, som er indstillet på et konstruktivt teamsamarbejde og et godt skolehjemsamarbejde.

Hvidovre KommuneTo engagerede lærere samt en barselsvikar

Hvidovre Kommune

Risbjergskolen mangler efter sommerferien to fastansatte lærere samt en barselsvikar frem til jul

Fri bil og tjenestebolig kan vi desværre ikke tilbyde, men til gengæld har man som medarbejder på Risbjergskolen kun tilstedeværelsestid med mening!

Den ene stilling indeholder primært undervisning på 3. årgang: matematik og håndværk & design i to klasser samt idræt og delt klasselæreropgave i den ene af klasserne. Derudover er der idrætsundervisning på 7., 8. og 9. årgang.

Den anden stilling indeholder klasselærer, dansk og kristendom på 7. årgang, og historie, kristendom og idræt på 6. årgang samt historie i en 8. klasse.

Barselsvikariatet løber fra skolestart til jul og indeholder kristendom, historie og samfundsfag på 9. årgang samt historie i en 5. klasse.

Hvidovre KommuneUdviklingsorienteret lærer søges - Genopslag

Hvidovre Kommune

Vil du være med til at undervise på en skøn skole, hvor engagement, gode fællesskaber, høj faglighed og sociale mål er i fokus? Vi er ca. 140 kollegaer, der hver dag gør en forskel i børnenes liv – kommer du og hjælper os?

Avedøre Skole består af en skole med ca. 650 elever, fordelt i to afdelinger: Yngste 0.-5.klasse og Ældste 6.-9.klassetrin. Vi er ca. 140 medarbejdere, to SFO’er og et specialiseret tilbud på skolen - kaldet Huset.

I skoleåret 20/21 vil der på Avedøre Skole være særligt fokus på 3 udviklingspunkter: Læsning, matematikløft og inklusion. Det betyder at vi holder fokus, at vi dygtiggør os og at vi kigger på fokuspunkterne, når vi prioriterer tid, men også vores økonomiske midler.

ElleslettegårdLeder til uddannelses- og beskæftigelsesafdelingen

Elleslettegård, Vedbæk

Er du uddannet faglærer, håndværker eller lignende, og har du ledererfaring og erfaring med at undervise unge og voksne i en praktisk og værkstedsorienteret ramme? Så er det måske dig, der skal stå i spidsen for at drive og udvikle 7 værksteder, der danner ramme om uddannelses- og beskæftigelsesforløb for unge og voksne med særlige behov på Elleslettegård i Vedbæk.

Du får personaleansvar for 17 faste medarbejdere fordelt på 7 forskellige værksteder: Rideskole, stald, natur og dyr, kantine, pakke- og montageværksted, pedelfunktion og blomsterbutik.

Du bliver også leder for én afspændingspædagog samt for den faglige undervisning, der med et konkret og praktisknært udgangspunkt underviser STU-eleverne i almindelig dagligdags læring – herunder dansk og matematik.

Høje-Taastrup KommuneLærer til Flønghuset

Høje-Taastrup Kommune, Hedehusene

Vi søger en 37-timers lærer til dagbehandlingsinstitution ”Flønghuset”. Fløng Byvej 27, 2640 Hedehusene. Den 01/10 2020 eller før.

Flønghuset er Høje-Taastrup Kommunes specialinstitution til 20 børn i alderen 6-12 år. Åbningstiden er fra 8-16. Formålet er at tilbyde børn og deres familier et miljø, hvor det er muligt at arbejde på udvikling og eller forandring. Den miljøterapeutiske grundstruktur med begreber som struktur, relation og troværdighed samt en mentaliserende tilgang, er centrale i vores hverdag.

Vi lægger stor vægt på og er meget afhængige af det tætte samarbejde i en organisation som vores, hvilket vil sige, at du skal være indstillet på at være åben og fleksibel på din rolle som lærer. Lærerrollen er væsentlig anderledes end på almindelige folkeskoler.

Ballerup KommuneProjektansvarlig/underviser søges til udvikling af nye kultur-kunstmiljøer for børn og unge

Ballerup Kommune

Ballerup Musik- og Kulturskole (Bamuk) søger en projektansvarlig/underviser til udvikling af nye kultur-kunstmiljøer for børn og unge med fokus på sangskrivning, elektronisk musik, medier og elevejerskab.

Bamuk har i 2 sæsoner arbejdet med et pilotprojekt omkring udvikling af nye kultur-kunstmiljøer for udskolingsunge i Ballerup kommune under initiativet: Musikalske fripladser. Som projektansvarlig/underviser får du nu ansvaret for - sammen med gode kollegaer - at videreføre, udvikle og opbygge nye kultur-kunstmiljøer for børn og unge på og omkring Bamuk med fokus på sangskrivning, elektronisk musik, medier og elevejerskab. Du vil blive en del af et stærkt kultur-kunstmiljø med dygtige og engagerede kollegaer, hvor I sammen har den overordnede opgave at videreudvikle læringsmiljøet på Bamuk sammen med eleverne.