29 job matcher din søgning 29 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 29 resultater.
SkorpeskolenDansklærer til indskolingen

Skorpeskolen, Hellebæk

Skorpeskolen er en privatskole med 272 elever, en børnehave med 24 børn og et Strandhus (SFO) med 80 børn. Vi har til huse i smukke historiske bygninger i Hellebæk i Nordsjælland med udsigt til havet og skøn natur.

Hvad kan vi tilbyde dig? Et job hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi arbejder ud fra visionen ”Det, vi kan forestille os, kan blive til virkelighed”. Vi har et godt og solidt lærerteam på 18 kolleger, som bidrager til din inspirerende hverdag og danner rammen om en meget behagelig stemning i såvel personalerummet som generelt på skolen.

Vi forventer, at du:

  • har linjefag og stor lyst til at undervise i dansk i indskolingen
  • gerne erfaring med at undervise i engelsk i indskolingen
  • vil arbejde aktivt for Skorpeskolens værdier og har lyst til at være en del af et engageret team.
Frederikssund Kommune
Dansklærer med idræt/svømning

Frederikssund Kommune

Haves: Dejlig 5. klasse
Ønskes: Ny dansklærer med idræt/svømning

Vi søger en ny lærer på afd. Græse Bakkeby. En af vores lærere skal læse videre, så derfor mangler vi dig. Skemaet er dansk, natur/teknik, idræt og svømning. Stillingen er ledig fra den 1. september eller snarest mulig.

Vi ønsker at tiltrække dygtige og dynamiske lærere, der brænder for at udvikle gode læringsprocesser, og som ønsker at udveksle viden og de tiltag, der virker. På Trekløverskolen skaber vi sammen læring, hvor alle børn bliver udfordret, og dermed får det bedst mulige afsæt for fremtiden – samtidigt med at vi er en udviklende arbejdsplads.

Gribskov Kommune
Afdelingsleder til nybygget skole i Helsinge

Gribskov Kommune

Har du lyst til at blive en vigtig del af vores ledelsesteam og være med til at sætte dit præg på, hvordan vi fortsat udvikler vores skole?

Vi tilbyder et spændende lederjob med en afvekslende hverdag og gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi har dedikerede og omstillingsparate medarbejdere, en mangfoldig børnegruppe og forældre, der bakker op.

Du vil få ansvaret for den pædagogiske udvikling og ledelse af vores mellemtrin (3.-6. kl.) samt varetage ledelsesopgaver knyttet til skolens specialtilbud. I ledelsesteamet fordeler vi opgaver og ansvar imellem os, og du vil få mulighed for at byde ind i forhold til dine særlige kompetencer og interesser.

Gribskov Kommune
Egedal Kommune
Vi søger to lærere - en naturfaglig og sportslig udskolingslærer samt en lærer til mellemtrinet med dansk, madkundskab og specialpædagogik

Egedal Kommune, Stenløse

Er du på udkig efter en arbejdsplads med høj faglighed og godt arbejdsmiljø, så er Distriktsskole Ganløse det helt rigtige sted for dig!

Vi søger en lærer til henholdsvis udskolingen, der skal undervise i matematik, fysik/kemi og idræt samt en lærer med tilknytning til mellemtrinnet med dansk og madkundskab. Derudover har vi brug for viden og kompetencer indenfor det specialpædagogiske område. Begge stillinger er på fuld tid.

Distriktsskole Ganløse består af Ganløse Skole, Slagslunde Skole og Egedal Kommunes ADHD-afdeling. Distriktsskolen har i alt ca. 700 elever fra 0.-9. årgang. Med udgangspunkt i værdierne respekt, engagement og ansvar gør vi os umage med at skabe den bedste ramme for vores elevers læring og trivsel.

Egedal Kommune
Kata FondenBliv projektleder for en LEAPS-skole – en stilling du vil udvikle dig i

Kata Fonden

Vil du gøre en forskel for grundskolen? Drømmer du om at arbejde med projektbaseret læring. Har du evnen til at lede komplekse projekter – i en rolle med store udviklingsmuligheder?

Så grib denne mulighed for at blive en del af et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter.

Som skoleprojektleder vil du få ansvaret for at arbejde sammen med vores LEAPS-skole i Kalundborg om at udvikle skolen efter LEAPS-modellen. Alle skoleprojektledere løser også tværgående opgaver. Du vil i arbejdet med vores skoleudviklingsmodel særligt skulle arbejde med en ny model for træning af ressourcepersoner på skolerne.

FGU Nordsjælland
Ordblindelærer

FGU Nordsjælland, Frederikssund, Frederiksværk, Helsinge, Hillerød og Skibby

FGU Nordsjælland søger en ordblindelærer til test, undervisning og oplæring af kolleger i ordblindevenlig undervisning. I løbet af skoleåret 20/21 skal alle lærere – både AGU- og PGU-lærere - blive fortrolige med ordblindevenlig undervisning, så du skal have et indgående kendskab til LST, tosprogsproblematikker og erfaring med undervisning af målgruppen. Det vil ligeledes være en fordel, at du har kendskab til SPS.

Forberedende grunduddannelse (FGU) er hovedvejen for unge op til 25 år, som har brug for et samlet uddannelsestilbud efter grundskolen for at blive klar til en erhvervsuddannelse, gymnasial uddannelse eller beskæftigelse. Uddannelsen tilbyder en bred vifte af uddannelsesmuligheder, som er tilpasset de unges behov og interesser. Uddannelsen er kendetegnet ved en undervisningsform, hvor praksis, produktion og praktik er de centrale omdrejningspunkter.

FGU Nordsjælland
Maskinmesterskolen København
Underviser inden for el-området til maskinmesteruddannelsen

Maskinmesterskolen København, Kgs. Lyngby

– Du udvikler og inspirerer vores studerende

Vil du være med til at forme fremtidens maskinmestre i tæt samarbejde med kolleger, ledelse, og det erhvervsliv, vi er en integreret del af? Kan du forvandle din ekspertise og dine erfaringer til inspirerende og motiverende undervisning? Så er du måske den nye underviser, vi har brug for til el-området på Maskinmesterskolen København.

Som underviser på Maskinmesterskolen København bliver du en del af en skole og uddannelse, der følger med tiden og udvikler sig i takt med det erhvervsliv, vi leverer kandidater til. Udover undervisning bidrager du til den løbende udvikling af uddannelsen sammen med både dine kolleger på skolen og med de virksomheder, der aftager vores praktikanter og dimittender.

Maskinmesterskolen København
Lyngby-Taarbæk Kommune
Faglig leder til Bostedet Chr. X's Allé, Lyngby

Lyngby-Taarbæk Kommune

Har du lyst til at blive en del af en stærk ledelsesgruppe, der står på mål for opgaven, og gerne finder løsninger i fællesskab, så er lederstillingen hos os, måske noget for dig.

En af Bostedets dygtige faglige ledere har valgt at søge nye udfordringer. Derfor har vi brug for en ny faglig leder, der har en stærk pædagogfaglig og ledelsesmæssig baggrund. Du skal have interesse i at bringe din viden og dig selv i spil sammen med 24 dygtige medarbejdere.

Som faglig leder bliver du en del af et ledelsesteam bestående af forstander, souschef og 3 faglige lederkollegaer. Du vil i hverdagen blive understøttet af et administrativt sekretariat, samt en sundhedsfaglig koordinator. Du får det faglige og personalemæssige ansvar for 2 huse/team med 24 medarbejdere.

Hørsholm KommuneLærere søges til Hørsholm Skole

Hørsholm Kommune

Hørsholm Kommune søger to dygtige lærere til Hørsholm Skole. Du skal have interesse for og lyst til at arbejde på en spændende skole. Der er tale om fastansættelse. Hørsholm Skole er en veletableret folkeskole med både fornyelse og traditioner. Vi er en god arbejdsplads med godt kollegaskab og med mentorordning for nyansatte.

Vi søger lærere der kan varetage undervisningen i dansk i udskolingen, tysk, håndværk og design, musik og matematik i indskolingen. Har du særlige kompetencer omkring læsning, ordblindhed og supplerende undervisning er det også noget vi er interesserede i. Du vil blive en del af Hørsholm Skoles dygtige og engagerede medarbejdergruppe, som består af såvel pædagoger som lærere.

Helsingør KommuneHelsingør Kommunes specialskole - Team V på Grydemoseskolen i Espergærde søger to lærere snarest muligt

Helsingør Kommune

Er du en af vores to nye lærerkolleger?

Team V er Helsingørs Kommunes helhedstilbud til elever med generelle indlæringsvanskeligheder. En del af vores elever har også andre forskellige diagnoser.

Stilling 1: Lærer med erfaring med undervisning af elever med autisme. Eleverne er 6-8 år. Teamet består af 2 lærere, 4 pædagoger og 1 pædagogmedhjælper.

Stilling 2: Lærer med lyst til at undervise i især dansk og matematik i en gruppe elever fra 13-16 år. Andre fag er også i spil i denne stilling f.eks. idræt, svømning, geografi, biologi, historie, tværsfag, musik, N/T, socialtræning mv. Du må meget gerne have erfaring med specialpædagogik. Teamet består af 4 lærere, 4 pædagoger og 3 pædagogmedhjælpere.

EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

  • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
  • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
  • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Dygtig tysklærer til Frederiksværk skole
Vi søger en lærer der er fagligt fokuseret, med blik for elevernes progression og som har stærke relationskompetencer.
Halsnæs Kommune, Frederiksværk
Halsnæs Kommune
Engageret matematik- og idrætslærer til Frederiksværk skole.
Engageret matematik- og idrætslærer til Frederiksværk skole.
Halsnæs Kommune, Frederiksværk
Halsnæs Kommune
Dansk/engelsklærer søges til Hareskov Skole
Da en af vores skønne lærere flytter til Jylland, opslår Hareskov Skole hermed en lærerstilling på fuld tid for dig, som er uddannet i fagene dansk og engelsk.
Hareskov Skole, Værløse
Jobcenter
Hillerød Lilleskole søger en dansk og matematik eller fransklærer
Hillerød Lilleskole søger en dansk og matematik eller fransklærer Hillerød Lilleskole søger en lærer, som i samarbejde med...
Hillerød Lilleskole, Hillerød
skolejobs
Lyngholmskolen søger engageret lærer til vores Miniunivers (0.-1. årgang)
Vi er på udkig efter en lærer, der brænder for at fremme stærke læringsfællesskaber i skolen.
Lyngholmskolen, Farum
Jobcenter
Grydemoseskolen søger ny inklusionsvejleder
Vil du være med til at skabe en mangfoldig verden af læring, trivsel og fællesskab på Grydemoseskolen?
Helsingør Kommune, Espergærde
Jobcenter
Genopslag - Lærer til udskolingen i fagene fysik, biologi, n/t, madkundskab på Holte Skole, matrikel Rønnebærvej
På Holte Skole er vi i fuld gang med at videreudvikle udskolingen, og vi søger en lærer, der har lyst til at blive en del af dette.
Rudersdal Kommune, Holte
Jobcenter
Underviser til børnekor, indskoling og sang i Rudersdal Musikskole
Kan du lede et børnekor, kan du lave musik med hold for 1., og 2. klasse, kan du lave skoleprojekter og kan du undervise i sang?
Rudersdal Kommune, Holte
Jobcenter
Underviser til Hillerød Tekniske Gymnasium
Brænder du for at formidle dine fag på et moderne gymnasium, i et spændende fagligt miljø og med gode kolleger?
U/NORD - Carlsbergvej, Hillerød
Jobcenter