10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lolland Kommune
Maribo Skole, Borgerskoleafdelingen søger en lærer

Lolland Kommune

Holder du af børn og unge mennesker – trives du med et spændende og afvekslende job i en travl hverdag, hvor faglighed vægtes højt - har du en humoristisk omgangstone, og er du uformel og jordnær?

Så er det måske lige dig, vi har brug for, som vores nye lærer på Maribo Skole.

Da en af skolens lærere har søgt nye udfordringer, har vi en attraktiv stilling ledig. Stillingen er på fuld tid og forventes besat snarest muligt.

Vi søger en lærer, der gerne skulle have dansk, tysk og evt. IT-kompetencer på cv´et. Skemaet vil have øvrige timer fra den humanistiske fagrække og holdtimer.

Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
  • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Lolland Kommune
Lærer til barselsvikariat på Maribo Skole, Borgerskoleafdelingen

Lolland Kommune

Holder du af børn og unge mennesker, og trives du med et spændende og afvekslende job i en travl hverdag, hvor faglighed vægtes højt? Har du derudover en humoristisk omgangstone, er uformel og jordnær?

Vi søger en lærer, der har engelsk, kristendom, samfundsfag og idræt. Hertil indeholder skemaet nogle holdtimer og understøttende undervisning.

Vi forventer, at du blandt andet:

  • Er uddannet lærer
  • Har gode relationskompetencer
  • Har et positivt børnesyn
  • Er optaget af at skabe meningsfyldt læring
Lolland Kommune
Barselsvikar til Lolland Ungdomsskoles heltids- og nødundervisning

Lolland Kommune, Nakskov

Kan du arbejde med det socialfaglige, samtidig med at du er en dygtig underviser? Brænder du for at undervise unge med faglige og socio-emotionelle udfordringer? Så er det dig, vi står og mangler!

Du skal kunne undervise i fagene dansk eller matematik på mellemtrinet, og det vil være en stor fordel, hvis du også har undervisningskompetencer/interesser inden for de praktisk-musiske fag.

Du skal være forberedt på at kunne undervise alternativt med udgangspunkt i den enkelte unges ståsted både fagligt, menneskeligt og socialt. Det er vigtigt, at du som lærer er god til at skabe kontakt, danne relationer og har lysten til at være en rollemodel for de unge. Ud over undervisningsopgaver vil du få ansvaret som kontaktlærer for cirka fem af vores unge, hvilket indebærer en tæt kontakt til både den unge og dennes netværk.

Lolland Kommune
Lærer til Byskolens Indskoling

Lolland Kommune

Alle børn har ret til et skoleliv, hvor de føler sig som en del af fællesskabet uanset deres kulturelle og sociale baggrund. Byskolen er en mangfoldig skole - vi afspejler det omkringliggende samfund, hvilket vi anser som en ressource.

Er du vores nye kollega i Indskolingen på Byskolen? Brænder du for et job, hvor du sammen med kolleger og ledelse arbejder for høj faglighed og trivsel for alle elever? Har du hjertet på rette sted, og har du lyst til at være medvirkende til at skabe de bedste rammer for læring og udvikling? Så bliv en del af team Byskolen.

Vi søger en engageret lærer, der, med høj faglighed, naturlig autoritet samt pædagogisk og didaktisk overskud, kan understøtte eleverne i at udfolde deres fulde potentiale både fagligt og socialt, og som vil engagere sig både fagligt og socialt med kollegaer og elever på tværs af Byskolens afdelingen.

Flc Tunnel Group North I/SGenopslag – Elevkoordinator

Flc Tunnel Group North I/S, Rødbyhavn og København

Vil du være med til at uddanne fremtidens arbejdskraft?

Hos FLC har vi i øjeblikket en unik jobmulighed for dig, der ønsker at arbejde som elevkoordinator.

Som elevkoordinator vil du have en bred vifte af opgaver:

  • Daglig kontakt med elever under deres uddannelse på FLC – du vil være den primære kontaktperson for vores elever
  • Udarbejdelse af elevjobopslag, rekruttering, afholdelse af elevjobsamtaler, svar på henvendelser samt give besked på udfaldet af jobsamtaler – udarbejdelse af uddannelsesaftaler
  • Introduktion af nye elever på FLC og planlægning af opgaver i samarbejde med de respektive oplæringsansvarlige på FLC

Dit arbejdssted vil ligge på vores byggeri i Rødbyhavn. Dog vil det indtil september 2021 være nødvendigt at pendle mellem kontorer i København og Rødby.

HORSLUNDE REALSKOLE SØGER LÆRERE
HORSLUNDE REALSKOLE SØGER 2 AMBITIØSE LÆRERE Horslunde Realskole er en traditionsrig skole med ca. 180 søde og aktive elever fra 0. 9. klasse.
Horslunde Realskole, Horslunde
lærerjob.dk
Indrykket: 
Joanna Skole & Socialpædagogiske Opholdssted søger lærer/multikunstner
Joanna er en selvejende institution, for børn og unge, hvor vi har skoletilbud for både interne- og eksterne elever, samt en STU-afdeling, i tillæg til vores døgntilbud.
Joanna Skole & Socialpædagogiske Opholdssted, Søllested
Jobcenter
Indrykket: 
Lærer
Maribo Gymnasium søger en ny lærer med tiltrædelse den 1. august 2021 til undervisning i samfundsfag i kombination med et andet fag inden for gymnasiets fagrække.
Maribo Gymnasium, Maribo
Maribo Gymnasium
Indrykket: 
Elevkoordinator - Genopslag
Vil du være med til at uddanne fremtidens arbejdskraft?
FLC Tunnel Group North I/S, Rødby
Jobcenter
Indrykket: