38 job matcher din søgning 38 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 38 resultater.
Haarby EfterskoleLærer

Haarby Efterskole

Haarby Efterskole søger én dygtig lærer pr. 1 august 2020 eller snarest derefter. Der er tale om en fast stilling på 100%.

Vores profil hviler på 2 ben - studieretninger og idrætslinjer, så hos os bliver eleverne udfordret både ift. det faglige og det idrætslige. Derfor vil du møde motiverede 10. klasses elever.

Som vores kommende medarbejder bliver du en del af en meget engageret og ambitiøs personalegruppe. Vi forventer vi, at du er i stand til at skabe læring for dine elever gennem høj faglighed, seriøs, varieret og inspirerende undervisning, aktiv elevdeltagelse og tydelig klasseledelse.

Syddansk Erhvervsskole
Underviser til elektrikerfaget

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Brænder du for udviklingen i el-branchen og vil du gerne være med til at uddanne nye elektrikere?

Så er jobbet som underviser på elektrikeruddannelsen på Syddansk Erhvervsskole i Odense sikkert interessant for dig – et job i konstant udvikling på en fantastisk rejse, hvor du kommer til at gøre en forskel for branchens medarbejdere.

Mangeårig, erfaren underviser går på pension og derfor søger vi underviser primært til grundforløbene på erhvervsuddannelsen.

Du får masser af spændende udfordringer og rige muligheder for at præge udviklingen af uddannelsen både på det faglige og det menneskelige område. Vi arbejder i lærerteams, hvor du vil møde og samarbejde med meget engagerede kolleger.

FGU Syd- og MidtfynFGU Syd-og Midtfyn tilbyder et spændende fuldtidsjob som underviser til mediegrafisk, afd. Ringe med tiltrædelse hurtigst muligt, dog senest den 01.10.2020

FGU Syd- og Midtfyn

FGU Syd- og Midtfyn kan tilbyde dig en spændende stilling, i en nyopstartet organisation, hvor du har mulighed for kompetenceudvikling, og et godt kollegialt samarbejde, på alle tre skoler.

På skolen i Ringe søger vi en underviser til det faglige tema: Mediegrafisk på skolens PGU-spor. På det faglige tema Mediegrafisk arbejdes der med læringsmål ud fra fagbilaget: Kommunikation og medier (fagbilaget findes på www.emu.dk/fgu).

Du skal som underviser på FGU Syd og Midtfyn ikke kun undervise i dine fag – du skal kunne undervise med dine fag. På FGU Syd og Midtfyn arbejdes der med helhedsorienteret undervisning og undervisning, som er anvendelsesorienteret – du skal derfor have en praktisk tilgang til undervisningen – også gennem relevant uddannelse.

SIMAC
Adjunkter/lektorer

SIMAC, Svendborg

På SIMAC er du med til at uddanne fremtidens ledere til Det Blå Danmark. Det er her den nyeste maritime viden skabes og formidles. Du er med til at sikre, at fremtidens maskinmestre, skibsofficerer og skibsførere får de bedste kvalifikationer med sig ud i verden, fra deres uddannelse på SIMAC.

Din primære opgave er selvstændigt at varetage undervisning i tildelte fag på vores uddannelser. Derudover deltager du i national og international forskning samt projekter, igennem hvilke du er med til at præge og sætte dagsordenen for maritim udvikling og undervisning.

Vi tilbyder

  • En fast stilling på fuld tid eller efter nærmere aftale
  • Et fastlagt introforløb med tilknyttet mentor
  • Opkvalificering på det pædagogiske område
SIMAC
Syddansk Erhvervsskole
Underviser til frisøruddannelsen

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Er du nået til et sted i dit arbejdsliv, hvor du kan tænke dig at dele din faglige viden, erfaring og entusiasme med den nye generation af dygtige frisører på erhvervsuddannelsen?

Så søg videre som underviser på Center for Hår & Wellness på Syddansk Erhvervsskole i Odense, hvor vi har brug for en inspirerende og fagligt kompetent ny kollega.

Du kommer til at undervise på grundforløb, hovedforløb og efteruddannelser i et engageret team af kreative medarbejdere. Vi bygger på en sikker ballast i de faglige discipliner og samtidig eksperimenterer vi i underviserteamet og søger hele tiden inspiration i ind- og udland. For vores elever betyder det blandt andet, at vi dyrker konkurrencer, talentudvikling og praktik i udlandet.

Syddansk Erhvervsskole
Underviser til mekanikeruddannelsen – personvogn

Syddansk Erhvervsskole, Odense

AutoVidencenter Fyn søger inspirerende og fagligt kompetent underviser for fremtidens nye mekanikere på erhvervsuddannelsen inden for personvognsområdet.

Vi er på udkig efter en ny kollega, som med en solid, faglig ballast har særlig lyst til at undervise eleverne primært på grundforløbet, hvor de skal have en rigtig god begyndelse på deres nye uddannelse. Her er den tekniske faglighed naturligvis et vigtigt fundament, og samtidig spiller den pædagogiske dimension en helt central rolle.

Du skal være nået til et sted i dit arbejdsliv, hvor du kan tænke dig at dele din faglige viden, erfaring og entusiasme med den nye generation af unge mekanikere. Du skal blive motiveret af at arbejde med unge elever og være med til at udvikle dem og se dem vokse med opgaven.

Syddansk Erhvervsskole
Underviser og instruktør til it-supporter- og datateknikeruddannelserne

Syddansk Erhvervsskole, Odense

It & Data på Syddansk Erhvervsskole i Odense søger inspirerende og fagligt kompetent it-medarbejder til at undervise nye it-supportere og datateknikere.

Du skal være nået til et sted i dit arbejdsliv, hvor du har lyst til at dele din faglige viden, erfaring og entusiasme med den nye generation af it-medarbejdere. Du skal blive motiveret af at arbejde med unge elever og være med til at udvikle dem og se dem vokse med opgaven.

It & Data er en afdeling i vækst, hvor vi arbejder i teams om forløbene. Dine kolleger vil tage godt imod dig og hjælpe dig til rette i en spændende hverdag som underviser.

Ollerup FriskoleLærer

Ollerup Friskole, Vester Skerninge

Da en af vores dygtige lærere har søgt nye udfordringer, søger vi en lærer pr. 12. august eller snarest derefter. Da det er en fast stilling, venter vi gerne på den rigtige kandidat.
Vi søger en person, der vil indgå i et fagligt og kreativt skolefællesskab, og som har lyst til at blive en aktiv del af vores spændende mellemtrin. Vi søger en person med en stærk faglig og kreativ profil.

Vi skal primært have dækket:

  • Dansk og klasselærer i 4. klasse (som du skal følge til 6. klasse)
  • Idræt fra 5.-9. klasse (i samarbejde med anden idrætslærer)
  • Natur og teknologi (mellemtrin)
Kata FondenBliv projektleder for en LEAPS-skole – en stilling du vil udvikle dig i

Kata Fonden

Vil du gøre en forskel for grundskolen? Drømmer du om at arbejde med projektbaseret læring. Har du evnen til at lede komplekse projekter – i en rolle med store udviklingsmuligheder?

Så grib denne mulighed for at blive en del af et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter.

Som skoleprojektleder vil du få ansvaret for at arbejde sammen med vores LEAPS-skole i Kalundborg om at udvikle skolen efter LEAPS-modellen. Alle skoleprojektledere løser også tværgående opgaver. Du vil i arbejdet med vores skoleudviklingsmodel særligt skulle arbejde med en ny model for træning af ressourcepersoner på skolerne.

Den Selvejende Institution StorskovenStorskoven Skole søger en uddannet lærer til fuldtidsstilling

Den Selvejende Institution Storskoven, Tommerup

Storskoven Skole leverer specialundervisning efter folkeskolelovens retningslinjer for unge med bl.a. socio-emotionelle udfordringer og psykisk sygdom. Vi underviser såvel interne fra egne bosteder som eksterne elever, der kommer fra hele landet og arbejder i udgangspunktet i et tæt samarbejde med de unges øvrige voksne (ofte fagprofessionelle). Aldersgruppen ligger på mellemtrin og udskoling.

Vi søger en engageret lærer, der arbejder godt struktureret og trives i det tætte teamsamarbejde.

Vi løfter i flok og forventer af hinanden, at der er gensidig nysgerrighed på hinandens metoder og tilgang til opgaven, ligesom vi er åbne over for nye ideer og måder at arbejde på.

Specialklasselærer til Kerteminde Byskole
Vi søger til vores specialklasseteam en erfaren og inkluderende lærer, der har erfaring og kompetencer til at arbejde med elever med autisme.
Kerteminde Byskole, Kerteminde
Jobcenter
AC-timelærer – byggeri- og energi på EUX
Er du nyuddannet ingeniør inden for byggeri- og energiområdet og har du lyst til at arbejde med unge i uddannelse – så overvej muligheden for...
Syddansk Erhvervsskole, Odense C
Jobcenter
EUX-underviser – teknologi og teknikfag
Syddansk Erhvervsskole søger underviser til teknologi og teknikfag på EUX inden for området: Byggeri og energi.
Syddansk Erhvervsskole, Odense C
Jobcenter
Lærer til UngOdense
Odense Kommune Underviser til dagundervisningen i UngOdense.
Odense Kommune, Odense SØ
Odense Kommune
Kreativ H&D-lærer til Verninge Skole
Brænder du for håndværk og design, og har du linjefag i faget eller tilsvarende kompetencer?
Assens Kommune, Assens
Assens Kommune
Lærere Danehofskolen - fast stilling og barselsvikariat
Vi søger en dygtig og engageret dansk-, kristendoms- og madkundskabslærer, der brænder for sine fagområder og har fingeren på pulsen.
Danehofskolen, afdeling Nyborg, Nyborg
Jobcenter
Værkstedslærer søges til Faaborg Midtfyn Ungdomsskoles heltidscenter
Værkstedslærer (80% stilling) søges til Faaborg Midtfyn Ungdomsskoles heltidsundervisning i Faaborg pr. 01.08.2020 eller hurtigst muligt derefter.
Faaborg-Midtfyn Kommune, Faaborg-Midtfyn
Faaborg-Midtfyn Kommune
HF & VUC FYN søger lærere til AVU/FVU/OBU
Ordblindeundervisning (OBU+engelsk) , FVU-dansk, FVU-engelsk, dansk, dansk som andetsprog, engelsk, matematik, naturvidenskab og samfundsfag.
HF & VUC FYN Afd. MIDT, Odense C
Jobcenter
Specialskolen Skrillingeskolen søger en lærer pr. 01.09.20 eller så hurtigt som muligt – gerne med AKT erfaring.
Skrillingeskolen er en specialskole, som tilbyder vidtgående specialundervisning til elever med generelle indlæringsvanskeligheder.
Skrillingeskolen, Middelfart
Jobcenter
Fængselslærere til ungeafsnittet i Institution Midtfyn, Søbysøgård Fængsel
Institution Midtfyn, Søbysøgård Fængsel søger 2 nye fuldtidsfængselslærere til en ny ungeafdeling i det åbne fængsel snarest muligt.
Søbysøgård Fængsel, Årslev
Jobcenter