2 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

2 jobannoncer

Gem
Professionshøjskolen Absalon

Adjunkt med viden om sprog, sprogindlæring og særlig interesse for forskning og projektledelse

Roskilde og Vordingborg

På Professionshøjskolen Absalon er det vores ambition – med udgangspunkt i den region vi er placeret i - at levere grunduddannelse, efter- og videreuddannelse samt forskning på et højt niveau og vi søger en ny kollega, der kan være med til at bidrage til en eller flere dele af denne vigtige opgave.

Stillingen indbefatter, at du kan udtænke, skrive og gennemføre forsknings- og udviklingsprojekter inden for sprog og sprogindlæring, hvilket du skal dokumentere at have erfaring med. Du skal i den sammenhæng have kendskab til relevante fonde og fondsansøgningsarbejde.

Gem
Professionshøjskolen Absalon

Læreruddannelsen på Absalon søger undervisere

Roskilde og Vordingborg

Vi søger undervisere indenfor dansk (yngste), dansk som andetsprog, madkundskab og biologi. Vi søger også undervisere, der har særlige kompetencer indenfor læse- og skrivevanskeligheder og hvis du har den rette profil inden for dette, vil det også være muligt at indgå i opgaver i vores efter- og videreuddannelse.

På Professionshøjskolen Absalon er det vores ambition at levere engagerende undervisning. Du skal derfor facilitere undervisning af høj kvalitet og samtidig brænde for at skabe læring og motiverede studerende, så de bliver så dygtige som muligt.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV