13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 13 af 13 resultater.
Frederikshavn KommuneAfdelingsleder til Voerså Børnehus

Frederikshavn Kommune, Sæby

Vi søger en afdelingsleder med pædagogiske ambitioner og som er fagligt stærkt funderet.

Voerså Børnehus er placeret i Voerså By, på samme matrikel som skole, idrætshal og SFO og tæt på skov og strand. Der er et tæt samarbejde mellem institution og skole.
Børnehuset er en integreret institution med børn i alderen 0-6 år. Pr. 1. august 2020 er der ca. 33 børn indskrevet i institutionen.

Distriktslederen har det overordnede ansvar for økonomi. Som afdelingsleder er dine primære opgaver daglig drift og personaleledelse.

Med din pædagogiske baggrund sætter du retningen for udviklingen af det pædagogiske arbejde, og du evner både at udøve, støtte og udvikle pædagogisk ledelse.

Jammerbugt KommuneOmrådeleder til hjemme- og sygeplejen

Jammerbugt Kommune, Brovst

Alle borgere skal have mulighed for at leve det gode og sunde liv i Jammerbugt Kommune. Derfor søger vi en dygtig områdeleder til Jammerbugt Kommunes hjemme- og sygepleje, så alle borgere kan leve et godt liv, nemlig deres eget.

Vi tilbyder en spændende og alsidig lederstilling i et velkørende område med dygtige ledere og medarbejdere, der gerne vil den fremtidige udvikling.

Helt konkret får du det daglige ledelsesansvar for 7 ledere og en medarbejder. Det vil bl.a. være som sparringspartneren med det overordnede økonomiske, faglige og udviklingsmæssige overblik, der motiverer til kvalitet og udvikling. Samtidig vil du med reference til sundheds- og seniorchefen få en række spændende opgaver med at få strategier og udviklingstiltag til at leve i praksis.

Frederikshavn KommuneLeder til Ungdomshuset Sct. Laurentius i Skagen

Frederikshavn Kommune

Har du en pædagogisk uddannelse og lyst til at gå forrest i udviklingen og driften af fritids- og aftenklubtilbuddet i Skagen og Ålbæk?

Så bliv leder af Ungdomshuset Sct. Laurentius og Ålbæk Ungdomsklub, hvor du sammen med personalet:

  • sætter den pædagogiske, socialpædagogiske og specialpædagogiske dagsorden for arbejdet med børn og unge
  • skaber gode ungemiljøer for børn og unge fra 3. klasse til 18 år
  • bevarer fokus på den pædagogiske og forebyggende indsats i fritidstilbud for børn og unge.

Du får en fleksibel arbejdsdag, hvor dine opgaver bl.a. bliver pædagogisk arbejde direkte med de børn og unge, som bruger klubberne. Dine ledelsesopgaver bliver blandt andet at styre budget, administration, vagtplanlægning, MUS og deltagelse i ledermøder på tværs af kommunen. Du skal forvente, at 40 % af din tid går på ledelse.

Frederikshavn KommuneGENOPSLAG - Distriktsleder til Skoledistrikt Øst

Frederikshavn Kommune

Vil du være leder for Frederikshavn Kommunes største skoledistrikt?

Du bliver leder af et mangfoldigt distrikt med bl.a. størstedelen af kommunens specialklasser samt mange elever med anden etnisk baggrund.

Som distriktsleder får du ansvar for 8 afdelingsledere, der varetager den daglige ledelse af skoleafdelingerne, samt ansvar for den overordnede ledelse af Skoledistrikt Øst.

Det indebærer, at du står for økonomi, organisering og fordeling af ressourcer samt sikrer den overordnede strategiske udvikling, så I i ledelsesteamet i endnu højere grad arbejder i fælles retning for skolen som helhed.

Som person agerer du ubesværet i en politisk styret organisation, og du er hurtig til at tilegne dig ny viden inden for skoleområdet. Desuden er du i stand til at sætte den pædagogiske retning i samarbejde med skolebestyrelse, ledelsesteam og medarbejdere.

Unique Human CapitalProfessionshøjskoledirektør

Unique Human Capital søger for Professionshøjskolen i Aalborg

Som Professionshøjskoledirektør hos UCN indgår du i rektoratet sammen med Rektor og Uddannelsesdirektøren og bliver således medansvarlig for at sikre en løbende udvikling og implementering af en overordnet strategi, der understøtter UCN’s udvikling.

Som medlem af rektoratet vil Professionshøjskoledirektøren fokusere på strategisk ledelse, professionel drift, tydelig kommunikation og sammenhængskraft på tværs af organisationen. Professionshøjskoledirektøren sikrer, at institutionen har en professionel drift og administration.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Agere som en del af rektoratet
  • Være med til at synliggøre rektoratet internt og sætte retning via klar og tydelig kommunikation
  • Bidrage til at skabe retning for UCN via en klar, aktiv og synlig ledelsesstil
Viceforstander søges til Onsild Idrætsefterskole
Onsild Idrætsefterskole søger viceforstander Onsild Idrætsefterskole søger den helt rette, til at tiltræde i jobbet som viceforstander.
Onsild Idrætsefterskole, Hobro
skolejobs
Viceskoleleder - Mariager Skole
Mariager Skole søger en ny viceskoleleder med stærke pædagogiske og faglige kompetencer, og som har øje for at skabe involverende samarbejde på alle niveauer i organisationen.
Mariagerfjord Kommune, Mariager
Jobcenter
Skoleleder til Ellidshøj Skole
Vi ligger i en lille landsby med god plads og landlige omgivelser omkring os, og det udnytter vi, når vi tilbyder spændende og udviklende læringsrum, ude som inde.
Ellidshøj Skole, Svenstrup J
Jobcenter
Skoleleder til Mou Skole
Øst for Aalborg midt i smuk natur mellem hav, mose og fjord, ligger Mou Skole.
Mou Skole, Storvorde
Jobcenter
Toppedalskole og LBO søger en leder til børnehave og SFO
Har du engagement som drivkraft, er du måske vores nye leder til børnehaven Legehuset og vores SFO Frihuset.
Toppedalskolen, Løgstør
Jobcenter
Genopslag: Souschef for hospicechefen på Hospice Vangen
Hospice Vangen søger en souschef for hospicechefen på fuld tid pr. 1. oktober 2020, da vores nuværende souschef har valgt at gå på efterløn.
Region Nordjylland, Nørresundby
Jobcenter
Viceskoleleder - Arden Skole
Arden skole søger en viceskoleleder, som vil indgå i teamledelse.
Mariagerfjord Kommune, Arden
Jobcenter