42 job matcher din søgning 42 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 42 resultater.
Aarhus KommunePædagogisk leder til Bakkegårdsskolen

Aarhus Kommune, Trige

Tryghed, glæde og fællesskab skaber rammerne for Bakkegårdsskolen. Trivsel og læring går hånd i hånd, og vi søger derfor efter en pædagogisk leder til indskolingen og SFO, som har hjertet på rette sted, stærke lederkompetencer og en god faglig ballast.

Bakkegårdsskolen er en veldrevet skole beliggende i det nordlige Aarhus. Skolen rummer diversitet og sætter fokus på et godt samarbejde med lokalområdet. Du får ansvar for den daglige ledelse af 16 lærere, 7 pædagoger, 2 pædagogmedhjælpere og 1 SFO-mellemleder.

Hvis du lyst til at arbejde med ledelse og motiveres af at skabe sammenhæng og faglig kvalitet på tværs af skole og fritidsområdet, så er Bakkegårdsskolen det helt rigtige sted for dig. Du bliver en del af en lokal skole, hvor vi vil hinanden og arbejder aktivt med at skabe en hverdag med høj social og faglig trivsel for børn og voksne.

Aarhus KommunePædagogisk leder til Vuggestuen Heimdalsvej, Gl. Åby Dagtilbud

Aarhus Kommune, Åbyhøj

Vuggestuen Heimdalsvej er en vuggestue med 26/28 børn fordelt på to etager. Vi er 8 pædagogiske medarbejdere samt en køkkenleder, der hver dag tilbereder økologiske måltider. Vuggestuen er beliggende i en gammel villa med en lille og meget anvendelig legeplads, som benyttes flittigt hver dag.

Vuggestuen søger en tillidsskabende, tydelig, anerkendende og nærværende leder af institutionens 8 medarbejdere. Du får tingene til at ske, du er på forkant og forstår vigtigheden af tydelig kommunikation og samarbejde gennem involverende processer.

Du må gerne have erfaring som leder og som pædagog. Men vigtigst er, at du har de rette personlige kompetencer og sammen med os kan være med til at arbejde med fællesskab, dette blandt andet ved at sætte spot på den enkelte medarbejders udviklingszone, kan give pædagogisk vejledning og sparring, samt følge op og arbejde bevidst med data.

Aarhus KommuneGenopslag til pædagogisk leder til Børnehaven Silkeborgen, Gl. Åby Dagtilbud

Aarhus Kommune, Åbyhøj

Vi lykkedes ikke i første omgang med at få ansat vores nye pædagogiske leder, så sidder du i sommervarmen og overvejer om lederjobbet er noget for dig, så læs videre, for vi søger en ny leder på Silkeborgen. Vores nuværende pædagogiske leder har nemlig valgt at gå på efterløn den 1. august.

Vi er en erfaren personalegruppe, som arbejder selvstændigt, er fleksible, har godt humør, er fagligt dygtige og vil altid gerne lære nyt. Vi har et godt og tæt samarbejde med vores forældre. Vi har fokus på leg, teater, læreplanen og stærkere læringsfællesskaber, vi prioriterer at tage på koloni med de ældste børn en gang årligt, og vi er i gang med at etablere en ny legeplads.

Vi søger en leder, der har erfaring med 0-6-års området, som sammen med os kan være med til at udvikle Silkeborgens læringsmiljøer, gerne i samarbejde med Magnus, som er vores faglige fyrtårn.

Syddjurs KommuneTeamkoordinator til Børnehandicapområdet

Syddjurs Kommune, Hornslet

Har du lyst til at arbejde med børn og unge, der har fysisk og psykisk funktionsnedsættelse og være faglig koordinator for 10 dygtige rådgivere? Så er det dig vi søger.

Familierådgivningscentret i Syddjurs Kommune står over for en ny organisering pr. 1. august. Vi har dannet 3 teams, 1 modtagelse, 1 børneteam og 1 ungeteam. Børn og unge, der har fysisk og psykisk funktionsnedsættelse er en del af både børn – og ungeteamet med hver sin teamleder.

Du vil komme til at indgå i Familierådgivningscentrets lederteam der består af centerleder og 2 teamledere. Du skal være børnehandicapområdets faglige spydspids og koordinator, der kan være sparringspart i forhold til:

  • At yde råd og vejledning
  • At vurdere og træffe afgørelser i ansøgninger om merudgifter, aflastning, tabt arbejdsfortjeneste og hjemmetræning
  • At følge op på bevilligede indsatser
Aarhus KommunePædagogisk leder til Børnehuset Løvstikken i Nye

Aarhus Kommune, Hjortshøj

Liv, variation og balance er kerneværdier for det gode liv i Nye og dermed også det gode børneliv. Dette er en unik mulighed for at være med til at skabe fundamentet for børns trivsel, læring, udvikling og dannelse i Aarhus Kommunes største daginstitution.

Børnehuset Løvstikken er under opbygning og forventes at stå klar til indflytning i sommeren 2021. Som pædagogisk leder går du i gang med de indledende forberedelser fra en satellitlokation i Lystrup, som åbnes d. 1. november 2020. Til en opstart vil Børnehuset Løvstikken som satellit rumme 18 vuggestuebørn og 10 børnehavebørn.

Som pædagogisk leder vil du fra satellitten begynde at skabe det kulturelle fundament, som skal bæres videre, som projektet udvikler sig. Du griber og bygger videre på de tanker og tiltag der er sat i gang og skaber gode rammer for hverdagen samt en tydelig pædagogisk retning.

Dr Louises BørnehaveLeder til privat institution

Dr Louises Børnehave, Silkeborg

Vores kære leder igennem 27 år har valgt at gå på efterløn. Derfor søger vi pr. 1.11.20 en ny synlig leder til Dronning Louises Børnehave.

Dronning Louises Børnehave er Silkeborgs ældste daginstitution. Institutionen har de seneste år fungeret som privatejet institution, hvilket giver lederstillingen nogle unikke muligheder, da der ikke er langt fra tanke til handling.

Børnehaven er normeret til 66 børn i alderen 3-6 år. Institutionen er veletableret, har været privat siden 2012 og har god, stabil søgning med stabile ventelister.

Du skal sætte kursen for fremtidens børnehave med fokus på tryghed, omsorg, anerkendelse og glæde i børnegruppen, personalegruppen samt i samspillet med forældrene.

Skive CollegeVicerektor til Handelsgymnasiet

Skive College

Vi søger en vicerektor til en spændende stilling på Handelsgymnasiet, da vores nuværende vicerektor har fået en ny og større udfordring. Du skal blandt andet have fokus på elevtrivsel, personaleledelse og pædagogisk udvikling. Du skal være med til at finde synergier på tværs af de erhvervsgymnasiale uddannelser, HHX og HTX, og vil komme til at arbejde med opgaver på tværs af begge afdelinger.

Du:

  • brænder for at gøre en positiv forskel for vores elever
  • vil bidrage til udvikling af en attraktiv og udviklingsorienteret arbejdsplads
  • er omstillingsparat, udviklingsorienteret og har stærke kommunikative evner.
Favrskov KommuneHadsten Skole søger en afdelingsleder til udskolingen

Favrskov Kommune

Motiveres du af at udvikle de bedst mulige rammer for unge menneskers læring og trivsel, og vil du være en del af en skole, der er kendetegnet ved høj faglighed, høj trivsel og anerkendende samarbejdsrelationer?

Så er det måske dig, der skal stå i spidsen for vores ca. 450 elever og 30 engagerede og dygtige lærere i udskolingen.

Vi søger en afdelingsleder,

  • som kan varetage den daglige ledelse af udskolingen
  • som i samarbejde med skoleleder og to andre afdelingsledere vil arbejde for en udviklingsorienteret skole
  • som kan tage del i de pædagogiske ledelsesopgaver og diverse administrative opgaver.
Favrskov KommuneViceskoleleder til Hadbjerg Skole

Favrskov Kommune, Hadsten

Hadbjerg Skoles motto er: Et godt sted at være – et godt sted at lære – for alle! Derfor søger vi en viceskoleleder, der er dygtig til at arbejde med inkluderende læringsfællesskaber.

Med lederkasketten på skal du kunne inspirere og gå forrest i udviklingen af de organisatoriske løsninger og den pædagogik, der skaber deltagelsesmuligheder for alle elever. Vi stræber nemlig efter, at alle børn har en plads i fællesskabet. Vi værdsætter elevernes forskelligheder og forsøger at finde alle elevers ressourcer.

Som viceskoleleder bliver du nærmeste leder af vores specialklasser og (alt afhængig af dine interesser og kvalifikationer) enten vores udskoling eller mellemtrin. Men vi søger først og fremmest et medlem til vores lederteam, der sammen med os vil videreudvikle en fleksibel og udviklingsorienteret skole og sætte sit præg på tværs af hele skolen.

Struer Kommune
Funktionsleder til Plejeboligenhed Enggaard Center

Struer Kommune

Vil du være med til at tage ansvaret for, at Struer Kommune varetager pleje og omsorg af høj kvalitet til vores beboere? Brænder du for at blive en del af et plejecenter med engagerede medarbejdere, som er beliggende midt i Struers centrum, hvor frivillige og pårørende er en aktiv del af hverdagen?

Har du de faglige og innovative kompetencer til at udvikle og lede et dejligt sted, hvor værdier som ordentlighed, loyalitet og inddragelse er centrale begreber i vores hverdag?

Du bliver leder af en plejeboligenhed med 44 lejligheder og en medarbejdergruppe bestående af social- og sundhedsassistenter og -hjælpere, sygeplejersker og aktivitetspersonale. Enggaard Center er del af Centeret Sundhed og Omsorg, og det er afgørende, at centret fremstår helhedsorienteret og sammenhængende for den enkelte borger.

Genopslag! Pædagogisk leder søges til det selvejende dagtilbud D.I.I. Lindegården i Trige
DII Lindegården er et velfungerende selvejende dagtilbud beliggende i Trige.
Aarhus Kommune, Trige
Jobcenter
Daglig leder til specialafdeling til Hørning Dagtilbud - Genopslag
Stillingen er ledig pr. 1. oktober 2020 eller snarest derefter.
Skanderborg Kommune, Skanderborg
Jobcenter
Socialområdet i Norddjurs kommune, Område Grenaa, søger en afdelingsleder
Den nye afdelingsleder kommer til at indgå i et lederteam, der har ledelsen af alle tilbud til voksne udviklingshæmmede i Område Grenaa.
Norddjurs Kommune, Grenaa
Jobcenter
Leder til Boenhed 44, Landsbyen Sølund - genopslag
Vil du være med på det ledelseshold, der skal udvikle Landsbyen Sølund i de kommende år?
Skanderborg Kommune, Skanderborg
Jobcenter
kvalitets- og Uddannelseschef
Region Midtjylland Brænder du for kvalitetsområdet?
Region Midtjylland, Aarhus N
Region Midtjylland
Dagtilbudsleder til Generationernes Hus (genopslag)
Tænder du på at skabe et dynamisk minisamfund på tværs af generationer og livssituationer på Aarhus Ø?
Aarhus Kommune, Aarhus C
Jobcenter
Pædagogisk leder til Centerklasserne
Vil du være med til at videreudvikle og skærpe Hovedgård skoles faglige og pædagogiske profil, og sikre udvikling og implementering af...
Horsens Kommune, Hovedgård
Jobcenter
Skoleleder til Gødvadskolen
Gødvadskolen i Silkeborg søger en visionær og kommunikativ stærk skoleleder, som lytter, sætter tydelig retning og bringer vores skole...
Silkeborg Kommune, Silkeborg
Jobcenter
Auning Skole søger PLF leder
Vil du være en del af et udviklingsorienteret lederteam på Auning skole?
Norddjurs Kommune, Auning
Jobcenter
Borgercenter Syd søger afdelingsleder med pionerånd til nystartet botilbud
Borgercenter Syd, Voksne, Job og Handicap søger pr. 1. oktober eller snarest muligt en idérig og handlekraftig afdelingsleder, der kan...
Aarhus Kommune, Højbjerg
Jobcenter