3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
Solrød KommuneBibliotekar til Munkekærskolens PLC

Solrød Kommune

Vi søger en ny bibliotekar gerne med erfaring fra Folkebibliotekets børneafdeling til skolens læringscenter pr. 1. august 2020. Vores PLC er nyindrettet med fleksible læringszoner og står overfor en indretning som makerspace i samarbejde med skolens vejlederkorps.

Læringscenteret er en vigtig del af arbejdet med elevernes læsefærdigheder og deres udvikling af projektorienterende arbejdsformer. Du skal etablere et samarbejde med skolens læsevejlederteam. Samarbejde med lærere om undervisningsmaterialer samt distribution af undervisningsmateriale fra Center for Undervisningsmidler er også en central del af arbejdsopgaverne.

Du kan se muligheder i at være med til at byde børnene indenfor i bøgernes verden og støtte dem i søgningen efter både fag- og skønlitteratur. Hvis du også kan se dig selv i samspillet med lærere og elever om deres brug af internettet, vil det bestemt være en fordel.

Brænder du for bøger og brugere
Vil du være en del af et energisk og engageret team, der hver dag arbejder for at gøre livet lettere for mennesker med læsevanskeligheder?
NOTA, Nakskov
Jobcenter
Historiker Slagelse Arkiverne
Vi søger en arkivar til varetagelse af lokalhistoriske arbejdsopgaver på Korsør og Skælskør Lokalarkiver.
Slagelse Kommune, Slagelse
Jobcenter