13 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

13 jobannoncer

Gem
Professionshøjskolen Absalon

Informationsspecialist til Absalons Bibliotek - barselsvikariat

Roskilde

Absalons Bibliotek søger en engageret og serviceminded informationsspecialist til et barselsvikariat på et år. Hvis du trives med en alsidig hverdag og brænder for biblioteksarbejde, kan det være dig, vi leder efter!

Som informationsspecialist vil du skulle lokalisere og klargøre materialer, der er blevet bestilt af brugerne, samt håndtere returprocesser og sikre, at materialer bliver korrekt arkiveret efter brug.

Som medlem af vores team vil du få mulighed for at bidrage til udviklingen af bibliotekets tjenester og deltage i tværgående arbejdsgrupper.

Gem
VISDA

Medarbejdere til informationssøgning og træning af billedgenkendelsessoftware (projektansættelse)

København Ø

Er du lige blevet student og skal holde sabbatår, eller skal du holde orlov fra dit studie?

Vi fordeler ophavsretsmidler til et stort antal billedskabere, når deres billeder bliver brugt i forskellige sammenhænge. Til at understøtte denne fordeling implementerer vi i år et nyt billedgenkendelsessoftware.

I denne forbindelse søger vi derfor et antal projektmedarbejdere, som under projektet kan hjælpe med at træne softwaren i at genkende billeder og identificere billedskabere.

VISDA
Gem
Tårnby Kommune

Barselsvikar søges til Tårnby Kommunebiblioteker

Kastrup

Hovedvægten i vikariat vil ligge på formidlingen af faglitteratur, publikumsbetjening og diverse ad hoc-opgaver. Vikariatet er på 34 timer ugentligt frem til 31.12.2024

Vi er 13 kompetente og nysgerrige kollegaer, som glæder os til vores fremtidige samarbejde. Udover formidling af faglitteratur, vil du deltage i det daglige arbejde med vagter, materialepleje og læringsaktiviteter. Så det er vigtigt, at du har forståelse for brugernes behov, og at du gennem dialog kan inspirere til gode løsninger for den enkelte.

Gem
Ringsted Kommune

Vil du være en del af Ringsted Kommunes Stadsarkiv?

Ringsted

Brænder du for at sikre historie til eftertiden? Vil du hjælpe borgerne med at finde frem til oplysninger om deres barndom? Har du lyst til at sætte retningen for arkivets fremtid? Så har vi jobbet til dig!

Ringsted Kommunes Stadsarkiv har eksisteret siden 2017. Efter etableringen har arkivets arbejde været fokuseret på arkivering af kommunens elektroniske systemer. Arkivet har i 2023 udvidet fokus til også at omfatte kommunens fysiske arkivalier, der skal indsamles, sorteres og registreres.

Begge opgaver er fortsat i gang, og arkivet arbejder på at gøre arkivalier tilgængelig for borgerne og samtidig sikre korrekt og sikker opbevaring for fremtiden.

Gem
Fredensborg Kommune

Litteraturformidler til Fredensborg Bibliotekerne - Barselsvikariat

Nivå og Humlebæk

Brænder du for at skabe spændende arrangementer og udvikle fremtidens bibliotekstilbud? Trives du med at opdyrke relationer til frivillige borgere, lokale institutioner og foreninger m.v. og sammen med dem skabe interessefællesskaber, aktiviteter og arrangementer i relation til bibliotekernes virke?

Da vi med kort varsel sender vores gode kollega på barsel, søger vi en vikar, som med gåpåmod og nysgerrighed har lyst til at kaste sig ud i arbejdet med at udvikle og afholde litteratur- og kulturtilbud for borgerne i Fredensborg Kommune.

Gem
Det Kgl. Bibliotek

Informationsspecialist med fokus på forskningsdatamanagement og forskningsregistrering

Roskilde

Er du motiveret og drevet af samarbejde med forskere og udvikling af forskerservice?

Roskilde Universitetsbibliotek søger en kollega, der kan styrke vores services til forskere på Roskilde Universitet inden for forskningsdatamanagement og forskningsregistrering.

Vi kan tilbyde dig et job i et fagligt engageret miljø med rig mulighed for faglig udvikling og specialisering, samt mulighed for at sætte dit eget aftryk på dine opgaver. Vores omgangstone er uformel med fokus på gensidig respekt og alles trivsel.

Det Kgl. Bibliotek
Gem
Ørsted

Dokumentationsdesigner

Janderup

I denne rolle vil du få indflydelse og selvstændigt ansvar for opgaveløsning og bidrage til det daglige arbejde med din viden og opgavetilgang.

Dine arbejdsopgaver vil fortrinsvis være at sikre, at vores dokumentationssystemer er opdaterede, velbeskrevne og let tilgængelige for brugerne, samtidig med at du arbejder med styring af konkret teknisk dokumentation for vores procesanlæg.

Ørsted
Gem

Bogopsætter til Esbjerg Kommunes Biblioteker, Ribe Bibliotek

Er du mellem 14 og 18 år, har du styr på alfabetet og er du god til tal?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
S/I Det Danske institut i Athen
Gem

Forskningsbibliotekar/Academic Librarian at the Nordic Library at Athens

Grækenland

Det Nordiske Bibliotek i Athen er et fagbibliotek for arkæologi og antikkens kultur.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Engageret Digital Arkivar til Rødovre Kommune

Rødovre

Du får muligheden for at være den bærende kompetence og ressource til at indsamle, bevare og tilgængeliggøre den digitale kulturarv i Rødovre Kommune.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Informationsspecialist og uddannelsesbibliotekar til Odense

Odense

UCL Biblioteket på Niels Bohrs Allé i Odense har brug for en dygtig bibliotekar, der har lyst til og erfaring med at arbejde i et uddannelsesbibliotek.

Gem
Region Hovedstaden

Drømmer du om at være med til at synliggøre forskningen i Region Hovedstaden?

København Ø

Medicinsk Bibliotek på Rigshospitalet har overtaget opgaven med at facilitere forskningsregistreringen i Region Hovedstaden, og vi derfor søger vi 2 informationsspecialister.

Indrykket:
Gem

Bibliotekar til Rudersdal Bibliotekerne

Birkerød

På Rudersdal Bibliotekerne er vi stolte af vores materialesamling.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV