25 job matcher din søgning 25 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 25 resultater.
Egedal Kommune
Egedal Bibliotekerne søger barselsvikar med fokus på partnerskaber og frivillighed

Egedal Kommune, Smørum

Kan du organisere partnerskaber og tiltrække frivillige, så er dette vikariat måske noget for dig.

Biblioteket har en ambition om at være et midtpunkt i lokalområderne og skabe en hverdag med fællesskaber og gode oplevelser for alle.

Borgerne skal opleve og deltage i et aktivt kulturliv i bibliotekerne og kulturhusene i hverdagen, der hvor de bor.

Din rolle bliver bl.a. at koordinere arbejdet med at skabe sammenhængskraft i allerede planlagte aktiviteter i lokalområderne. Nye samarbejder og netværk vil også være i fokus, i den udstrækning tiden er til det.

Egedal Kommune
Danmarks Nationalbank
ESDH-specialist til fornyelse af arkiveringssystem

Danmarks Nationalbank, København

Vi søger en energisk ESDH-specialist med erfaringer fra andre forandringsprojekter, der kan være med til at omstille vores arkiveringssystem og -processer. Har du erfaring med at være tovholder på et ESDH-system, trives du i en rolle med stort ansvar og bred berøringsflade ud i organisationen, og har du mod på at være med til at løfte vores ESDH-processer til et nyt niveau, så er det måske dig, vi søger.

Sammen med en kollega vil du få ansvaret for vores ESDH-system, TeamShare. Systemet skal opgraderes i 2020. Som vores ESDH-fagekspert bliver du ansvarlig for:

 • at have overblik over organisationens behov for ESDH-understøttelse
 • at vedligeholde den samlede journalplan
 • at vedligeholde vores interne styringsdokumenter (politikker, brugeradgange, forretningsgange og arbejdsbeskrivelser)
Danmarks Nationalbank
Slots- og Kulturstyrelsen
Biblioteksmedarbejder med styr på metadata

Slots- og Kulturstyrelsen, København

Vi søger en metadataentusiast med biblioteksbaggrund, der brænder for systemer og data og har lyst til at være med til at administrere, udvikle og kommunikere de nationale opgaver inden for nationalbibliografi, biblioteksstandarder og retningslinjer samt deltage i administrationen af biblioteksafgiften.

Opgaverne består primært af:

 • Arbejde med biblioteksstandarder og -formater (bl.a. en dansk overgang til RDA og BIBFRAME)
 • Administration og sagsbehandling af biblioteksafgiften herunder ordningen for billedkunst og fonogramordningen
 • Udvikling af administrationen af ovennævnte teknisk og procesmæssigt
Ballerup KommuneFaglig formidler med fokus på læring

Ballerup Kommune

Ballerup Bibliotek søger en faglig formidler, der kan udvikle og facilitere aktiviteter med læring og læsning til unge og voksne. Du skal betjene elever og lærere på Borupgård Gymnasium og borgere på Ballerup Bibliotekerne.

Du skal være med til at videreføre arbejdet med at skabe tilbud til de studerende. Du vil afprøve og udvikle et solidt fysisk/digitalt tilbud for studerende i udskolingen, de gymnasiale og tekniske skoler

Din opgave bliver at hjælpe borgerne med den digitale udvikling og læsning i et litterært og teknologisk kreativt tilbud i samarbejde med vores studerendegruppe.

Tønder KommuneTeamleder til Tønder Kommunes Biblioteker og Kulturinstitutioner

Tønder Kommune

 • Skal du stå i spidsen for ledelsen og den daglige drift af Tønder Kulturhus?
 • Brænder du for kultur, litteratur, musik og teater?
 • Er du ambitiøs, visionær og god til at skabe netværk?
 • Er du god til at inddrage dine kollegaer og arbejde på tværs i organisationen?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, synes vi du skal sende en ansøgning til stillingen som teamleder ved Tønder Kommunes Biblioteker og Kulturinstitutioner.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Experienced Project Documentation Manager

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Vejle

As our new Product Documentation Manager you will be a main contact for our Sales teams, supporting them in aligning the documentation scope of a project during the Sales phase (both with the customer and internally) just as you will ensure the processes and tools to be followed and used for project documentation delivery are addressed and aligned early in the project.

Siemens Gamesa

You are able to systematically to incorporate Lessons Learned from the Execution projects into the Sales phase and current standards and processes

You drive the use of our defined standards to ensure efficient execution during the project lifetime

As an experienced member of the team, you support the team lead in defining and improving standards in project documentation management.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Ørsted Wind Power – EPC
Document Management Specialist

Ørsted Wind Power – EPC, Skærbæk near Fredericia

Imagine a future where you support projects that are building some of the world’s biggest offshore wind parks?

Ørsted

Join us in this role where you’ll be allocated to one of our wind farm execution projects, and where your primary tasks will be to facilitate the documentation agenda, organise, and execute the documentation work, and interact with your stakeholders in the projects.

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth. Here, you’ll get the opportunities that will unleash your full potential, and you’ll experience a collaborative, diverse, and dynamic work environment.

Ørsted Wind Power – EPC
Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig e.V.Stærk formidler til bogbusserne i Sydslesvig

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig e.V., Flensburg

Har du talent for formidling i en bogbus? Er du opsøgende og på forkant med brugernes ønsker samt trives med nære relationer til brugerne? Så er du måske vores nye bogbusbibliotekar.

De populære bogbusser har en hel unik betydning, når det gælder formidling af dansk kultur og sprog for børn og voksne i Sydslesvig. Her betjener de privatlånere, skoler og daginstitutioner samt deltager ved en række aktiviteter i Sydslesvig, f.eks. kulturcaféer, festivaler, forenings- og årsmøder.

Vi søger en kollega med smil og godt humør til Busgruppen, der består af 4 bibliotekarer, 2 chauffører og en kontormedarbejder. Du skal være en dygtig formidler med et solidt kendskab til børne- og især voksenlitteratur. Du skal trives med den opsøgende og tætte betjening i bogbussen og frem for alt kunne se dig selv som dansk kulturformilder i det rullende kulturhus.

Kalundborg Kommune
ESDH-konsulent og sekretariatsmedarbejder

Kalundborg Kommune

Da vores nuværende ESDH-konsulent har valgt at gå på pension, er stillingen som sekretariatsmedarbejder med særlige opgaver ift. implementering og udvikling af brugen af et nyt journalsystem ledig.

Du vil være en del af Ledelse, Jura og Kommunikation, hvor vi er 20 medarbejdere, heraf 9 administrative medarbejdere, der alle refererer til sekretariatschefen.

Din hovedopgave vil være funktionen som ESDH-konsulent, hvor du især i den første tid skal være med til at klargøre overgangen til et nyt journalsystem og ikke mindst implementering heraf. Konkret vil du bl.a. skulle varetage flg. opgaver:

 • Implementering af kommunens sags- og dokumenthåndteringsstrategi
 • Udarbejdelse af rammer for oprydning og overdragelse af journalakter i samarbejde med bl.a. projektleder
 • Følge op på og bistå organisationen med støtte til at oprydning sker
Esbjerg Kommune
E-arkivassistent ved Esbjerg Byhistoriske Arkiv

Esbjerg Kommune

I forbindelse med en omorganisering er en stilling som e-arkivassistent ved Esbjerg Byhistoriske Arkiv ledig med ansættelse den 1. september 2020 eller snarest derefter. Tjenestetiden er 18,5 timer ugentligt.

I tæt samarbejde med e-arkivaren skal du deltage i den kommunale arkivsektions arbejde med digitale arkivalier, hvilket vil sige:

 • teste arkiveringsversioner
 • løbende kvalitetssikre arkiveringsversioner
 • fremsøge og ekspedere digitale sager og oplysninger
Danfoss A/SProduct Information Publishing Manager

Danfoss A/S, Nordborg or Kolding

You will be part of diversified marketing communications team located across multiple global locations, where you will be responsible for the most used and sought information by our customers; product data, instructions for use, user and application guides, datasheets and catalogues. You will drive the transformation to database publishing of our literature, improve the customer experience and provide relevant product information documentation to our customers in a fast and reliable manner. You will lead a team of database specialists and desktop publishers based in Europe and India.

The areas of responsibilities include:

 • Technical literature publishing
 • Product information notifications to customers
 • Translation processes
Esbjerg Kommune
Leder af Esbjerg Kommunes Biblioteker

Esbjerg Kommune

Vi søger fra den 1. oktober en leder som kan stå i spidsen for et veldrevet bibliotek der bobler af viden og kultur, som vi elsker at dele med kommunens borgere.

Den ideelle kandidat har stor ledelseserfaring i det offentlige system og forstår at begå sig i en politisk kontekst. Uddannelsesbaggrunden er ikke afgørende, men kærlighed for kulturområdet er et must, og et indblik i biblioteksverdenen en fordel.

Biblioteket har for kort tid siden gennemført en større organisationsændring og fået et nyt lederteam, som den nye biblioteksleder kommer til at stå i spidsen for. Ledelsesteamet har et indgående kendskab til drift og udvikling af bibliotek.

Kulturformidler med stærke relationelle kompetencer til Aabenraa Biblioteker og Kulturhuse
Kan du afdække borgernes u-udtalte ønsker om og behov for lærings- og kulturaktiviteter?
Kultur, Plan og Fritid, Aabenraa
Jobcenter
Kreativ, bibliotekserfaren teamplayer til at danne fællesskaber for børn og unge
Brænder du for at formidle børne- og ungelitteratur i og udenfor biblioteksrummet og danne fællesskaber på tværs af aldersgrupper og interesser?
Holbæk Kommune, Holbæk
Jobcenter
Børnebibliotekar
Lejre Bibliotek & Arkiv har gennem de senere år gennemgået en transformation, hvor børnebiblioteket har fået en mere fremtrædende...
Lejre Kommune, Kirke Hyllinge
Jobcenter
Bibliotekar med fokus på relationer og lokale fællesskaber til Odense Biblioteker og Borgerservice
Odense Kommune Vil du være en del af to stærke og velfungerende teams med alsidige arbejdsopgaver, højt til loftet og mange udviklingsmuligheder?
Odense Kommune, Odense
Odense Kommune
Bibliotekar/Cand. Scient. Bibl. til Odense Biblioteker og Borgerservice
Odense Kommune Har du lyst til at arbejde med faglitteratur og har interesse for IT-formidling, læring og makeri, så er dette stillingen for dig.
Odense Kommune, Odense
Odense Kommune
Biblioteksformidler med fokus på læselyst for børn og unge
Arbejdstid: Fuld tid (37t) heraf 1-2 gange ugentligt til kl. 18, enkelte aftener til kl. 21, samt weekendarbejde hver 5. uge.
Kolding Kommune, Kolding
Kolding Kommune
Musikformidler til Vejle Bibliotekerne
Vi skal have skruet op for vores formidling af musikken, så hvis du brænder for at nørde igennem med vitale øjeblikke i koreansk pop,...
Vejle Bibliotekerne, Vejle
Jobcenter
Programmedarbejder til Vejle Bibliotekerne
Vi søger en skarp og erfaren programmedarbejder, der skal være med til at varetage vores centralbiblioteksopgave så vel som lokale udviklingsopgaver de kommende år.
Vejle Bibliotekerne, Vejle
Jobcenter