1.706 job matcher din søgning 1.706 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TRESU
Financial controller

TRESU, Kolding

Do you want to join our growth journey? Are you ready to walk the extra mile to create results? TRESU is looking for a strong financial controller. The position is permanent.

We are looking for an ambitious and energetic person, who is willing to make a difference and who is not afraid of challenging existing processes and thinking. A person who goes beyond the numbers and is eager to understand the ‘Whys’ before the ‘What’s’.

You enjoy taking full responsibility and working with the business and colleagues to achieve common goals while always seeking to challenge, optimize and improve processes.

TRESU
Agrometer A/SIndustrielektriker/automatikmekaniker

Agrometer A/S, Grindsted

Har du erfaring med PLC-styringer og diagrammer? Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor den enkelte har indflydelse, og hvor der er højt til loftet? Har du håndværket i orden? Så er du måske vores nye elektriker eller automatikmekaniker.

Agrometer udvikler, producerer og sælger avancerede totalløsninger til gyllehåndtering og vandingsanlæg til større landbrug og maskinstationer primært i Europa. Produktprogrammet er innovativt, og medarbejderstaben kendetegnes ved høj faglighed og engagement. Vi søger nu yderligere en ambitiøs og dygtig kollega, der som del af holdet ønsker at skabe resultater.

Dit ansvar
Opbygning af el-systemer primært på vores selvkørende udlæggere, herunder programmering af PLC-styringer, samt udarbejdelse af diagrammer og styklister. I samarbejde med indkøbsafdelingen skal du også deltage i komponentsøgning og leverandørudvælgelse.

Easyfood A/SEr du struktureret anlagt og forbedringsorienteret? Så er du måske vores nye QA Specialist

Easyfood A/S, Kolding

Som en del af QA-afdelingen på Easyfood, er du med til altid at sikre løbende forbedringer således vi kan være på forkant med de krav, vi stilles overfor.

Du er med til at sikre, at vores virksomhed og vores systemer leverer høj kvalitet og fødevaresikkerhed samt at vi lever op til fødevarelovgivningen, fødevarestandarder og kundekrav – herunder vores certificeringer i IFS og McD SQMS.

Du bliver en del af en faglig stærk kvalitetsafdeling, hvor der tilføjes flere ressourcer og sparres på tværs af organisationen. Vi er imødekommende i en uformel tone, og altid villige til at løbe en ekstra mil for at nå i mål med god kvalitet til tiden.

TechsoftSystemudvikler med flair for IT & Automationsløsninger

Techsoft, Kolding

Vil du være med til at løfte automationsbranchen til et nyt niveau, hvor automation og IT smelter sammen. Så har vi drømmejobbet med gode kollegaer og udfordrende opgaver.

Techsoft er et moderne automationshus, hvor vi sætter den allerstørste ære i at omsætte knowhow og passion for teknologi til værdiskabende IT- og automationsløsninger. Techsoft har eksisteret siden 1991, og er en virksomhed styret af sunde værdier og holdninger.

Vi har primært fokus på projektorienterede opgaver. Det vil sige: analysere, designe og udvikle vores kunders idéer til færdige løsninger.

Jobbet indeholder:

 • Systemudvikling på kunde orienterede projekter, både frontend og backend.
 • Udvikling af interne værktøjer som giver os det vigtige forspring i markedet.
 • Udforske nye digitale løsninger og tage stilling til hvilken teknologi der matcher kunden og opgaven bedst.
Trackunit A/S
Head of pricing

Trackunit A/S, Copenhagen, Kolding, Aalborg or remotely

Through the past two decades, Trackunit has been pushing digitalization within the construction industry. Today, Trackunit is not only a leading IoT provider but a thought leader within Construction setting the agenda for the entire industry. By continuously challenging the status quo, Trackunit is determined to eliminate downtime. The question is: Are you in?

As our new Head of Pricing, your responsibility is to quantify and illustrate the value we deliver to our customers and tie value and price together.

Trackunit A/S

What you’ll do:

 • Creating a new dedicated pricing function
 • Define pricing strategy and goals across product and commercial teams
 • Design and establish an effective pricing governance structure
Trackunit A/S
Würth Danmark A/S
Salgscontroller

Würth Danmark A/S, Kolding

Trives du i en opsøgende og proaktiv funktion hvor dine beslutninger baseres på data-drevne grundlag, og hvor din vigtigste opgave er at yde den bedst mulige sparring til vores sælgerstyrke?

Du vil som salgscontroller hos Würth blive en del af en nyoprettet salgscontrolling afdeling med direkte reference til vores Sales Operations Manager. Dine ansvarsområder vil være fejlfinding i salgsprocessen, udarbejdelse og levering af materialer og analyser med dertilhørende konklusion og tolkning samt implementering af procesoptimeringer og standarder, herunder rapportstandarder, BI-processer og -principper.

Af mere konkrete arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Daglig opfølgning på salgsprocessen
 • Sammensætning og opbygning af analyseredskaber
 • Controlling på udvalgte KPI’er på daglig basis
Würth Danmark A/S
Keepers
Skarp, kvalitetsbevidst lønkonsulent med flair for IT søges til nyt Payroll-team med base i Fredericia

Keepers

Keepers’ team består af erfarne løn- og økonomikonsulenter, der betjener store som små kunder i hele Danmark med en stor variation af skræddersyede løn- og konsulentydelser.

Vores forretning er i en spændende vækstfase. Derfor etablerer vi nu et mindre Payroll-team med base i Fredericia og faglig tilknytning til vores Payroll-team i København. Du skal være med til at starte teamet op fra bunden og bidrage til udvikling heraf.

Hos os vil du blive udfordret i en bred palette af operationelle opgaver som lønkonsulent, og du vil få ansvar for egne kunder i Keepers’ lønoutsourcing-team.

Keepers
Banedanmark
Vil du sikre, at drift og vedligehold bliver tænkt ind i vores jernbaneprojekter?

Banedanmark, Fredericia eller i Ringsted

Du træder ind i rollen som assisterende teknisk projektejer, hvor du understøtter koordineringen af vores jernbaneprojekter. Som assisterende teknisk projektejer bliver du en del af vores stærke faglige miljø i Spor systemer. I afdelingen udvikler vi regler og normer, hvilket bruges som grundlag for design, projektering og vedligeholdelsen af sporet. Vi udfører også analysearbejde, der danner grundlag for de beslutninger, der træffes inden for det sportekniske område.

Som assisterende tekniske projektejer skal du sammen med de to tekniske projektejere sørge for, at vi leverer de rette input, vejledning og krav til vores sporfornyelsesprojekter. Du vil også skulle granske materiale fra store entrepriser til mindre eksterne projekter, der f.eks. skal føre rør og lign. under jernbanen.

Banedanmark
Fiberline Composites A/S
Industrielektriker til Maintenance

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Er du en dygtig og alsidig elektriker? Har du erfaring med systematisk fejlfinding og god til at sætte dig ind i nyt produktionsudstyr? Vil du være en del af et uformelt team? Så er du måske vores nye kollega.

Du får ansvaret for fejlfinding, reparation af produktionsudstyr, som er med til at sikre en stabil drift. Da vi i perioder kan have rigtig travlt, er det vigtigt, du er fleksibel. En anden vigtig del af dine arbejdsopgaver bliver at udarbejde vedligeholdelsesplaner- og dokumentation inden for dit ansvarsområde.

Du er specialisten, når der skal findes nye løsninger, hvor du medvirker til at udarbejde kravsspecifikationer, og det er også dig, der kommer med input, når det eksisterende udstyr skal forbedres. Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores metoder, så du vil få en meget varieret dagligdag og stor indflydelse på jobbets udførelse.

Fiberline Composites A/S
Fiberline Composites A/S
IT-studentermedhjælper

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Fiberline Composites A/S søger en studentermedhjælper til vores IT-afdeling. Vi søger en medarbejder, der har interesse for IT og er dygtig til at formidle på engelsk såvel som på dansk.

Som IT-studentermedhjælper kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag i højt tempo og store udfordringer. Vi forestiller os en stilling på 15-20 timer om ugen og er naturligvis fleksible i forhold til din igangværende uddannelse.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Udarbejde og vedligeholde procesbeskrivelser hvor brugervenligheden er i højsædet – på dansk såvel som på engelsk.
 • Udarbejde slutbruger manualer og evt. videovejledninger.
 • Opstille nye arbejdsstationer samt tjekke brugerens opsætning.
Fiberline Composites A/S
Optimum HRPladesmed/mekaniker

Optimum HR søger for Autohuset Vestergaard i Kolding

Vil du være en del af en virksomhed i opadgående kurve, hvor vi leverer gode resultater, mens vi har det sjovt? Så er du måske vores nye pladesmed til Autohuset Vestergaards skadecenter i Kolding.

Som pladesmed er din vigtigste opgave at hjælpe vores kunder trygt tilbage på vejene igen. Når du modtager en bil med en skade, er du ansvarlig for at finde løsninger, og du er derfor i stand til både at se, hvad der skal laves og udføre det i praksis.

Vores kunder og deres sikkerhed er vigtige for os, og derfor kan du nikke genkendende til værdierne ’sikkerhed’ og ’kvalitet’ og stræber efter at gøre det rigtigt første gang.

Det vigtigste for os er, at du er motiveret til at lære og yde dit bedste. Vi har ikke et krav til, at du kommer med en bestemt baggrund, så længe du har viden og erfaring med et håndværksfag. Du kommer med passionen, og så skal vi nok lære dig resten.

TREFOR
Teknisk kunderådgiver

TREFOR, Kolding

Som teknisk kunderådgiver i TREFOR Vand får du ansvar for at servicere vores nye vandkunder, så de får den rigtige vandmåler og den rette administrative betjening. Din sagsbehandling er professionel og kunderne er primært installatører og rådgivere.

Du bliver en del af et engageret team på ca. 30 medarbejdere, som brænder for at sikre forbrugerne i Trekantområdet rent drikkevand. TREFOR Vand er en del af EWII Koncernen, hvor miljø og forsyningssikkerhed er vigtige fokusområder.

Din rolle er udadvendt, og du besvarer telefoniske og skriftlige henvendelser fra vores kunder, som bl.a. er VVS-installatører, rådgivere, målermontører.

Du sikrer en hurtig og kundevenlig sagsbehandling, der hjælper kunden helt i mål.

TREFOR
Ovethi Dansk Dækservice A/S
Lagermedarbejder

Ovethi Dansk Dækservice A/S, Gelsted

Til vores afdeling i Gelsted på Fyn søger vi en serviceminded og ansvarsbevidst lagermedarbejder med god ordenssans.

Arbejdsopgaver:

 • Varemodtagelse, behandle ordresedler fra ekspeditionen - herunder plukning af varer.
 • Seriøst varetage og planlægge daglige opgaver på lageret og pladsen udenfor.
 • Læsning/aflæsning af egne og eksterne biler.
Ovethi Dansk Dækservice A/S

Vi tilbyder blandt andet:

 • Socialt samvær for ansatte samt familie på tværs af afdelinger i hele landet.
 • Ansættelse i en stilling med mange udfordringer i et travlt miljø.
Ovethi Dansk Dækservice A/S
Ørsted
SCADA Scope Manager

Ørsted, Gentofte, London or Skærbæk

Imagine a future where you’re responsible for developing and executing the SCADA scope at the world’s largest offshore wind farms.

Ørsted

Join us in this role where you’ll work with a team of engineers to advance the work with specifications, sourcing, design, and implementation of wind farm automation and communication systems, and where your project management experience is key to ensuring that the complete automation delivery aligns with the assigned timeframe, budget, and scope.

Ørsted
Comwell KoldingMeetingDesigner

Comwell Kolding

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som MeetingDesigner på Comwell Kolding kommer du til at spille en vigtig rolle. Ud over at levere en høj kvalitet og service i vores mødeprodukt, vil du også få et udfordrende, selvstændigt og detaljeorienteret job hvor formidling af information til resten af huset er i højsæde. Hos Comwell vil vi være de absolut bedste inden for møder og konferencer og stillingen udgør derfor en central position på hotellet. Du er ”to go person” og forventes at kunne bevare et køligt overblik og bakke op om driften i alle situationer.

Foodjob Nordic
Technical Project Manager til international farmaceutisk virksomhed

Foodjob Nordic søger for Fertin Pharma i Vejle

Foodjob Nordic søger nu en teknisk velfunderet Technical Project Manager til Fertin Pharma i Vejle. Den rette kandidat bliver en del af en virksomhed med mere end 100 års erfaring med innovation, produktudvikling og produktion af konfekture produkter, kosttilskud og lægemidler - inklusiv førende produkter med nikotin.

Du får ansvar for projektledelse af virksomhedens CAPEX-projekter baseret på solid planlægning, valide data, effektiv opfølgning og kommunikation. Du skal i perioder forvente nogen rejseaktivitet.

Jobbet:

 • Projektledelse af større og mindre teknologiprojekter i Fertins fabrikker, herunder deltage i relevante interne og eksterne kundemøder samt kunde- og myndighedsinspektioner
 • Leverandørstyring samt udarbejdelse af change controls, URS og kvalificeringsdokumentation i samarbejde med afdelingens GMP-specialister
Foodjob Nordic
G4S Security Services A/S
Servicetekniker til G4S Security Services A/S, Kolding/Odense/Trekantsområdet

G4S Security Services A/S

Er du selvstændig og serviceminded og uddannet elektriker? Så er du måske vores nye teknikker til Kolding/Esbjerg/trekantsområdet

Du bliver en del af et velfungerende team af dygtige serviceteknikere, som brænder for deres arbejde og sætter en ære i, at give vores kunder en god oplevelse. Og så kommer du til at arbejde med det meste af G4S´produktpalette.

Er du stærk inden for Milestone, Symmetry, NOX, SPC samt kendskab til serveropsætning og netværk, er det selvfølgelig kun en fordel ….. Ellers lærer du det her

Du kan lide at arbejde selvstændigt og du værdsætter at du selv har indflydelse på planlægningen af din dag, hvor det falder dig helt naturligt, at få kunden til at føle sig i centrum.

G4S Security Services A/S
SkattestyrelsenDygtige og engagerede medarbejdere søges til kontrol af pensionsafkastbeskatning i Persondata 11

Skattestyrelsen, Fredericia

Brænder du for at behandle store sager inden for pensionsområdet i Skatteforvaltningen? Så er du muligvis en af vores nye kollegaer til pensionsafkastbeskatning i Fredericia.

Vi kontrollerer virksomheders pensionsbeskatning, vejleder og behandler sager indenfor området.

Alle vores kontrolopgaver er fra skrivebordet, på nær et par gange om året, hvor vi fortager fysisk kontrol hos Banker/pensionsselskaber.

Dine primære opgaver vil være:

 • Kontrol af penge- og pensionsinstitutternes afregning af pensionsafkastskat
  • Gennemgang af regnskaber
  • Skattetekniske beregninger
  • Analyse af de store mængder data, som institutterne stiller til rådighed
Skattestyrelsen
Focus People
Er du Social- og Sundhedsassistent, og ønsker du et arbejdsliv med udfordringer, forandringer og høj grad af selvstændighed?

Focus People, Middelfart

Har du lyst til at arbejde med teams inden for det respiratoriske område? Så er vi måske dine nye kolleger!

Focus People har siden 2002 arbejdet med at skabe de bedste hjælpeordninger for borgere med særlige behov for pleje og omsorg. Vi oplever stor vækst og mangler derfor en engageret, fagstærk og positiv teamleder.

Stillingen er en fuldtidsstilling som teamleder på det respiratoriske område. Som teamleder er du bl.a. ansvarlig for:

 • at sammensætte og understøtte velfungerende hjælperhold
 • vagtplanlægning og risikostyring
 • omkostningsstyring af bevillinger og drift af ordningerne
Focus People
Lidl Danmark K/STransport Planner

Lidl Danmark K/S, Kolding

Vil du være med til at sikre daglige leverancer til vores 64 Lidl-butikker vest for Storebælt, og kan du bevare et overblik og skabe et dynamisk flow i vores transportleverancer. Så er du måske vores nye Transport Planner.

Som Transport Planner i vores Procesafdeling på centrallageret i Kolding er du med til at sikre en præcis, korrekt og omkostningsbevidst levering af varer til vores butikker i Jylland og på Fyn. I jobbet vil du blandt andet forestå den daglige turplanlægning samt afvikling af lastbiler.

Om jobbet

 • Planlægning af ture
 • Daglig kontakt med vores vognmænd
 • Udlevering og kontrol af fragtbreve til vores chauffører

Vi tilbyder

 • Gode karrieremuligheder og faglige udfordringer
 • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og humør
 • En spændende og varierende arbejdsdag med ansvar og frihed til selv at planlægge arbejdsdagen
Lidl Danmark K/S