1.583 job matcher din søgning 1.583 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sagro I/S
Trainee i regnskab

Sagro I/S, Billund, Esbjerg, Herning og Holstebro

Hos SAGRO leder vi lige nu efter dig, der drømmer om en karriere inden for regnskab og rådgivning, og som ønsker at gøre en forskel hver dag for dine kunder.

Sammen med andre trainees bliver du en del af vores interne uddannelsesforløb som udarbejdes i samarbejde med SEGES. Her bliver du klædt godt på til at kunne give vores kunder den bedste rådgivning. Du får rig mulighed for at lære andre trainees at kende, som står i nøjagtig samme situation som dig samt oparbejde et netværk på tværs af SAGRO.

Sagro I/S
Unik System Design A/S Product Owner til Team IT Ope­ra­tions

Unik System Design A/S, Vejle

Sætter du en ære i at sikre en prioriteret og visionær backlog for dit team? Har du erfaring med IT-drift og formår du at sætte dig ind i både eksterne og interne kunders forretning og behov? Så vil vi gerne høre fra dig i en fart!

Dine primære opgaver:

  • Identificere og kortlægge nye behov internt i forretningen og hos eksterne kunder og omsætte dette til letforståelige beskrivelser, som teamet kan arbejde med
  • Lave løbende forventningsafstemning og afklaring af stakeholders behov
  • Udarbejdelse og vedligehold af både interne og tværgående processer
Bankdata Manager for et stærkt sikkerhedsteam i vækst

Bankdata, Fredericia

Vil du lede et stærkt team på et område, som er i rygende vækst – og få vores Identity & Access-processer til at glide som smurt? Og kunne du tænke dig gode muligheder for at påvirke den fremtidige retning for både teamet og området og tage ejerskab på rejsen?

I Bankdata arbejder vi indgående med sikkerhed, og her kan du få lov til både at lede og være hands-on, når du sikrer, at brugerprofiler og adgange hos os selv og vores kunder er optimeret, og at processerne er effektiviseret.

Aon Denmark A/S
Sales Executive

Aon Denmark A/S, København, Kolding eller Aarhus

Ønsker du at gøre en forskel for kunderne, brænder du for salgsprocessen, og vil du være med til at sætte dit præg på fremtidens salgsorganisation i Aon, så er det dig, vi søger.

Vi søger en Sales Executive til en stilling indenfor Health & Wealth (pension og sundhed). Sammen med dine andre kollegaer har teamet fokus på salg til nye kunder og krydssalg til eksisterende kunder i andre forretningsområder.

Aon Denmark A/S
Tornbjerg Schou ApS
Sustainability & Compliance Specialist

Tornbjerg Schou ApS søger for Kentaur A/S i Fredericia

Ansvarlighed, bæredygtighed, samarbejde og innovation – alle nøgleord i virksomheden, og ord du skal kunne identificere dig med, hvis du er den specialist, vi er på udkig efter i denne spændende nyoprettede stilling.

Med reference til virksomhedens COO bliver du en del af en nyoprettet afdeling, hvor du og din kollega får ansvaret for at sikre det fortsatte høje niveau inden for bæredygtighed.

Din opgave bliver at sikre det nødvendige fokus på Compliance og ESG – fokusområder som både kunder og omverdenen i øvrigt stiller større og større krav til, hvorfor netop kommunikation og dokumentation er essentielt i rollen.

Yamazaki Mazak Danmark A/S
Salgskoordinator

Yamazaki Mazak Danmark A/S, Middelfart

Kunne du tænke dig at blive salgskoordinator hos Danmarks største leverandør af værktøjsmaskiner?

Vi søger en engageret person, der som intern salgskoordinator kan understøtte vores sælgere i Danmark og agenter i Baltikum.

Vi tilbyder:

  • Et spændende og udfordrende job
  • Et af markedets mest omfattende produktprogrammer indenfor spåntagende bearbejdning
  • Grundig produkttræning af erfarne kollegaer internt og eksternt
Yamazaki Mazak Danmark A/S
Gem
Forenom ApS
Area Supervisor, Trekantområdet

Forenom ApS

Forenom udvider kraftigt i Danmark og er derfor på udkig efter en engageret og motiveret Area Supervisor for Trekantområdet. Dit hovedfokus kommer til at ligge på Trekantområdet-området, men du vil det første år også indgå i tæt samarbejde med teamet i Odense og kan forvente at have dage på kontoret i Odense.

Som Area Supervisor er du ansvarlig for alle driftsaktiviteterne i området samt en høj kvalitet og omkostningseffektivitet i serviceproduktionen i alle områdets enheder.

Du skal sikre en problemfri kunderejse og høj kvalitet i servicerede lejligheder. Arbejde på at gøre Forenom til den foretrukne partner for vores gæster og serviceudbydere ved at præsentere Forenom-værdierne: “The brave do”, “Together is better” og “100% open minded”.

Forenom ApS
ZITE Tekstforfatter til in-house reklamebureau

ZITE, Kolding

Er du vild med ord og kan du jonglere med dem i den perfekte balance mellem emotionelt og kommercielt? Knuselsker du bare god kommunikation, der matcher kanaler og kunderejser? Og er du ikke bange for at smide både gode og dårlige ideer på bordet i en brainstorming? Så kunne det meget vel være dig, som passer perfekt i den ekstra tekstforfatterstol, vi netop har gjort plads til i ZITEs fænomenale bureau-team hos Nic. Christiansen Gruppen i Kolding.

Her kommer du til at udvikle kampagner og skrive content for Hyundai, Jaguar, Land Rover, BYD, Bayern AutoGroup og Terminalen på tværs af alle platforme – radio/TV, annoncer, SoMe, websites, nyhedsmails, POS etc.

Bolighuset Werenberg A/S
Er du en kompetent møbelsælger?

Bolighuset Werenberg A/S, Brenderup

Vi har travlt hos Bolighuset Werenberg, og vi søger derfor to kompetente møbelkonsulenter.

Kunne du godt tænke dig at være en del af en dynamisk arbejdsplads med en humoristisk omgangstone? Trives du i en hverdag med stor kundekontakt og alsidige arbejdsopgaver? Kan du beskrive dig selv som imødekommende, selvstændig, ansvarsfuld og kollegial? Så er det måske dig, vi står og mangler.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling hvor du indgår i et tæt team bestående af 10 sælgere, som hver især besidder høj faglig viden inden for forskellige møbelområder. Fællesmålet er at sælge, rådgive og inspirere vores kunder på bedste vis. Vi arbejder med frihed under ansvar og du vil opleve, at her er højt til loftet og en uformel kultur.

Bolighuset Werenberg A/S
PN Maskiner A/S
Morgenfrisk intern reservedelsekspedient (tidsbegrænset stilling)

PN Maskiner A/S, Rødding

Travlheden har ramt os, og vi kunne godt bruge hjælp til at sikre os, at vores kørende montører fortsat hurtigt er klar til at køre ud til kunderne om morgenen.

Dine opgaver vil primært bestå i varemodtagelse, lagerstyring samt pluk og pak til kunder.

Hos os bliver du en del af et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger samt får gode arbejdsforhold og en stor grad af frihed under ansvar.

PN Maskiner A/S
Danske Stenhuggerier A/S
Ferieafløser, rådgivning i spændende branche

Danske Stenhuggerier A/S, Kolding

Se video om Danske Stenhuggerier A/S som arbejdsplads

Vil du bruge din erfaring på en anderledes arbejdsplads?

Du har næppe skænket stenhuggerbranchen mange tanker, hvis du ikke selv har mistet en af dine kære. Hvis du eksempelvis har trukket dig helt eller delvist tilbage fra arbejdsmarkedet eller blot finder stillingen interessant og brænder for at kunne levere en helt ekstraordinær kundeservice en gang i mellem, så er det måske netop vores branche du skal se imod, for at opfylde dette behov.

Den opslåede stilling er en vikarstilling til vores afdeling i Kolding. På sigt, vælger mange af vore vikarer at tage imod fast beskæftigelse med ansvar for en specifik afdeling.

Danske Stenhuggerier A/S
Puls Human Relations ApS
Automationsingeniør

Puls Human Relations ApS søger for Signode Denmark ApS i Kolding

PULS-HR søger automationsingeniør med flair for PLC udvikling og med erfaring HMI programmering, til Signode Denmarks udviklingsdeling, beliggende i nyindrettede lokaler i Pakhuset i Kolding.

Du kommer til at sætte standarden indenfor automation på software siden for Signode og du får frit løb til at finde de optimale, fremtidssikrede løsninger. Dine opgaver vil bl.a. være konfigurering, udvikling, optimering, vedligeholdelse og support af software til automatiseringsløsninger indenfor hooding og wrapping.

Puls Human Relations ApS
AOF Center Sydjylland Underviser til AOF Job & Dansk

AOF Center Sydjylland, Vejen

Er du uddannet underviser i dansk som andetsprog for voksne? Er du en engageret underviser, som kan levere progression og resultater? Så har vi jobbet til dig i vores sprogcenter hos AOF Job & Dansk i Vejen.

Vi tilbyder en timelærerstilling, hvor du selv har indflydelse på antallet af timer. Undervisningen foregår både i dag- og aftentimerne hos AOF Job & Dansk, Baungårdsvej 2 i Vejen.

WICOTEC KIRKEBJERG
Dygtig el-tekniker/vvs-tekniker til rammeaftale hos Forsvarets Ejendomsstyrelse

WICOTEC KIRKEBJERG

Trives du med forskelligartede arbejdsopgaver, hvor dagen ikke altid kan planlægges? Vil du være med til at servicere Forsvarets ejendomme i Region Syd? Så er du måske vores nye kollega!

Dine primære ansvarsområder bliver:

  • Udføre service og ændringer hos Forsvaret
  • Deltage i mindre projektopgaver
  • Deltage i udarbejdelse af nødvendig dokumentation

Vi tror på, at vores kollegaer er vores vigtigste aktiv i samarbejdet med kunderne. Sammen skaber vi gode oplevelser og gode løsninger for kunderne, og dermed også for hinanden.

WICOTEC KIRKEBJERG
Kolding Kommune Afdelingsleder med passion for pædagogik og god personaleledelse til Munkevængets Skole

Kolding Kommune

Munkevængets Skole søger en afdelingsleder, der sammen med os kan løfte visionen: I fællesskab går vi hele vejen for livslang læring. Ifølge Undervisningsministeriet er Munkevængets Skole en af de allerbedste skoler i Danmark til at løfte eleverne fagligt, og derfor skal vores nye afdelingsleder også i samarbejde med os fastholde fokus på kerneopgaven og være medskabende i at drive en god skole med en høj faglighed og trivsel for lokalområdets børn.

Munkevængets Skole er en spændende skole, som tilbyder mange typer undervisning med både almene klasser, men også med et specialcenter for ordblindeelever, tilbud om talentundervisning, e-sport og modtageklasseundervisning.

Den Selvejende Institution Kunstmuseet Trapholt Museumshåndværker

Den Selvejende Institution Kunstmuseet Trapholt, Kolding

Vi søger en kollega med en solid og alsidig håndværksmæssig baggrund, der har lyst til at indgå i vores håndværkerteam, der både varetager alsidige håndværksmæssige opgaver på museet og varsom håndtering af kunstværker i forbindelse med vores udstillinger.

Trapholt søger en håndværker til museets håndværkerteam med tiltrædelse senest 1. juni 2023. Stillingen er på 37 t/ugen.

Kunst- og designmuseet har stor succes med skiftende udstillinger, og en væsentlig del af jobbet er at indgå i arbejdet med at opbygge og nedtage udstillinger, herunder ud- og indpakning af kunstværker. Derudover er der en række daglige driftsopgaver på museets bygninger og lokaler.

dao
Transportkoordinator

dao, Vejle

Brænder du for at arbejde med drift og planlægning i en af Danmarks største distributionsvirksomheder af aviser, pakker og magasiner, så er du måske netop den kollega, vi står og mangler til en stilling som transportkoordinator.

Se video om dao som arbejdsplads

Hver dag hele året kører dao-omdelere i Danmark 100.000 kilometer, så avisen eller pakken hænger på hoveddøren, når modtageren vågner, eller til og fra en af vores pakkeshops. 

Du vil komme til at arbejde med opgaver, der er relateret til driftstilrettelæggelse og planlægning i vores afdeling for transport af pakker til og fra pakkeshops i hele landet. 

dao
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Vejle - Bliv revisorpraktikant med mulighed for efterfølgende toårigt traineeforløb

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du har tænkt på at blive revisor, så har du fra januar 2024 chancen for at prøve det af i praksis som praktikant hos Beierholm.

Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner, og hvor vi sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som revisor – i en virksomhed der er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Vejle - Bliv outsourcingpraktikant med mulighed for efterfølgende toårigt traineeforløb

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du har tænkt på at blive regnskabs- eller outsourcingkonsulent, så har du fra januar 2024 mulighed for at prøve det af i praksis som outsourcingpraktikant hos Beierholm.

Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner, og hvor vi sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som økonomisk konsulent – i en virksomhed, der er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Zizzi Denmark ApS
Digital Projektleder/Scrum master

Zizzi Denmark ApS, Billund

Hos Zizzi søger vi en stærk digital projektleder, til at styre og alligne vores udviklingsopgaver og digitale projektportefølje!

Som Projektleder bliver du bindeled mellem vores eksterne udviklingspartner og interne afdelinger.

Vi er en ambitiøs virksomhed i konstant udvikling. Vi har stor vækst bl.a. gennem de digitale platforme, hvorfor erfaring med kundeservice fra en e-commerce virksomhed vil være en fordel. Du vil opleve en til tider hektisk hverdag med et stærkt sammenhold og højt humør, hvor vi hver dag fokuserer på at gøre det bedre end i går.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV