2.229 job matcher din søgning 2.229 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

F. Engel K/S
CUSTOMER/CONSUMER EXPERIENCE SPECIALIST

F. Engel K/S, Haderslev

Vi søger en barselsvikar for vores Customer/Consumer Experience Specialist med erfaring fra SoMe-verden, og som har fingeren på pulsen, når det glæder om at se mulighederne på de sociale medier til F. Engel Group og vores tre brands ENGEL Workwear, SUNWILL og Deerhunter.

Du vil få ansvaret for vores SoMe-kanaler samt vores B2C nyhedsbreve, hvor du kommer til at stå for eksekvering af content ud fra den overordnede strategi samt udforme content planer, tekstforfatning og koordinering med det interne kreative team og brand & produktansvarlige for hver af vores tre brands ENGEL Workwear, SUNWILL og Deerhunter.

Dine arbejdsopgaver er varierende, og du bliver en væsentlig spiller i det digitale marketingsteam.

F. Engel K/S
F. Engel K/S
B2B ONBOARDING SPECIALIST

F. Engel K/S, Haderslev

Vi søger en barselsvikar for vores B2B Onboarding Specialist med erfaring indenfor B2B-handel og kundesupport til vores tre brands ENGEL Workwear, SUNWILL og Deerhunter.

Du vil få ansvaret for at onboarde kunder på vores B2B platform på alle de markeder, vi befinder os på og for vores tre brands ENGEL Workwear, SUNWILL og Deerhunter, hvor du kommer til at stå for koordinering med det interne e-commerce og kundeservice teams samt eksterne sælgere.

Du sikrer, at vores forhandlere og deres kunder bliver onboardet på bedste vis på vore B2B webshopløsninger på tværs af alle vores tre brands. Dine arbejdsopgaver er varierende, og du bliver en væsentlig spiller i det digitale marketingsteam.

F. Engel K/S
Wasi
Sælger til rustfri befæstelse

Wasi, Kolding

Med base fra vores kontor i Kolding består jobbet i at kontakte eksisterende kunder og nye kunder inden for rustfri befæstelse, lave tilbud til kunder og følge op på disse tilbud. Kunderne, der befinder sig i Jylland og på Fyn, kontaktes over telefon, som du selv står for planlægningen af.

Du overvåger kundernes købemønstre og kan derigennem selvstændigt målrette din indsats. Du får dit eget budget, som du kan måle din indsats op imod. Til at støtte dig vedr. produktspørgsmål og priser, vil du have tæt kontakt til medarbejderne i Kolding og WASI Tyskland

Lidl Danmark K/S Projektleder til ejendomsafdeling i Lidl

Lidl Danmark K/S, Kolding

Er du klar til at begynde en karriere hos Europas største dagligvarekæde, som er i rivende udvikling?

Som Projektleder i vores ejendomsafdeling, sørger du for at holde styr på hele vores butiks- og ejendomsportefølje i samarbejde med resten af teamet.

Ejendomsafdelingen laver blandt andet beregninger og analyser, der er med til at afgøre, hvor vi bygger vores nye butikker, og hvilke af vores eksisterende butikker, der skal renoveres for at sikre høj kvalitet og en god kundeoplevelse i alle vores butikker. Derudover analyserer afdelingen også regelmæssigt på, hvordan vores butikker klarer sig på de forskellige lokationer.

Vi tilbyder

 • En stilling i en international virksomhed i rivende udvikling
 • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, åbenhed og humor
 • En spændende og varierende arbejdsdag med personlig og faglig udvikling
Lidl Danmark K/S
Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne Servicerådgiver

Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne, Odense eller Kolding

Har du lyst til at blive en del af ét af Danmarks førende bilhuse, og er du serviceminded, teknisk og administrativt stærk? Så er det dig, vi leder efter.

Du kommer til at indgå i vores eftermarkedsteam og fungerer som sparringspartner på serviceplaner og eftermarkedsløsninger til både værkstedschefer og sælgere i alle vores afdelinger.

Et udpluk af dine opgaver er:

 • Sørge for, at alle nye lastbiler har en serviceplan og bliver indkaldt til service.
 • Afholde dialoger med kunden om kørselsbehov osv. samt lave ændringer efter kundebehov såsom årligt kørte km, løbetid, indhold i kontrakten og tilpasning af serviceplaner.
 • Udarbejde tilbud og salg af servicekontrakter til både nysalg og eftersalg.
HTK Consult
HR Manager

HTK Consult søger for moveero i Lunderskov

Har du lyst til at sætte dit præg på en mere end 100 år gammel virksomhed og kultur? I denne stilling får du ansvaret for at tegne den lokale fremtidige HR-strategi og være med til at tage de næste skridt på vores udviklingsrejsen.

Med reference til den administrerende direktør, får du det overordnede HR-ansvar for fabrikken i Danmark. Du bliver en del af virksomhedens senior management-team med direkte ledelsesansvar for tre medarbejdere. Din opgave bliver, sammen med dit team at drive HR aktiviteter i dagligdagen og samtidig understøtte den fremtidige strategi med de rette HR-initiativer.

moveero A/S er en industrivirksomhed bestående af i alt ca. 900 medarbejdere på globalt plan fordelt på flere produktions- og testsites. Fabrikken i Nagbøl, lige udenfor Kolding består af ca. 360 medarbejdere, og kulturen her er kendetegnet ved den såkaldte ”Nagbøl-ånd”. En kultur som udlever fællesskab, stor hjælpsomhed og arbejdsomhed.

DELPRO A/S HV- & MV-MONTØRER med teknisk håndværksmæssig baggrund til højspændingsområdet

DELPRO A/S, Vamdrup

Til vores projektafdeling søger vi medarbejdere med teknisk håndværksmæssig baggrund til at arbejde på installationsprojekter af HVDC, GIS, transformere samt kabel- og muffemontage i forbindelse med større kabellægningsopgaver og muffemontage.

Opgaverne løses i hele Danmark, og det er derfor afgørende, at du i perioder er villig til at være væk fra hjemmet i ugens løb.

Til vores projektafdeling søger vi medarbejdere med teknisk håndværksmæssig baggrund til at arbejde på installationsprojekter af HVDC, GIS, transformere samt kabel- og muffemontage i forbindelse med større kabellægningsopgaver og muffemontage. Opgaverne løses i hele Danmark, og det er derfor afgørende, at du i perioder er villig til at være væk fra hjemmet i ugens løb.

DELPRO A/S Teamleder til vores Projektafdeling

DELPRO A/S, Vamdrup

Motiveres du af at eksekvere opgaver på projekter på en struktureret og løsningsorienteret måde? Og har du lyst til at tage aktiv del i projekt-planlægningen og være bindeleddet mellem projektleder og udførende? Så vil en stilling som Teamleder i DELPRO’s Projektafdeling være lige noget for dig!

Vi kan tilbyde dig en alsidig stilling, hvor opgaverne er udfordrende og spænder bredt. Som Teamleder i Projektafdelingen vil dit primære fokus være eksekvering af de planlagte opgaver på projektet, og dine daglige opgaver vil i høj grad bestå af planlægning af arbejdet, udarbejdelsen af jobpakker og sikre at arbejdet udføres sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Derudover vil dine opgaver blive at:

 • Afholde tool-box talks, igangsætte opgaven og deltage i arbejdsudførelsen.
 • Deltage i projektmøder internt såvel som eksternt.
Everfuel A/S
Reliability Engineer

Everfuel A/S, Fredericia

Are you passionate about ensuring an optimal operation of our fuelling stations and electrtolyzers using data and your technical skills? Then you may be the new colleague we are looking for to join our team of Everfuellers!

At Everfuel, we work to make the world a better place by leading the way to a future of zero-emission mobility using green hydrogen. We are growing rapidly, and we are looking for our next Everfueller, who has the motivation and ambition to make the world a better place!

As Everfuel’s Reliability Engineer you will be responsible for the optimization of various hydrogen assets. You will therefore analyze equipment data to reduce downtime and increase availability. To do this, you will use tools like FMEA, CA, etc. to recognise and analyze failures and come up with solutions to eliminate or reduce such failures.

Everfuel A/S
Würth Danmark A/S
Sælger til det offentlige marked  (Fokus)

Würth Danmark A/S

Sælger til det offentlige marked via Call Center i Kolding.

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B-salgsstyrke? Brænder du for det personlige salg og har du viljen til at skabe resultater?

Dit primære arbejdsredskab bliver telefonen. Du sidder i vores Call Center sammen med 22 andre kolleger i Kolding. Du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen, idet du udvælger og ringer til potentielle kunder. Du overtager et sundt og bæredygtigt distrikt, og vil fungere som kundernes samarbejdspartner hvilket vil sige, at du følger op på forespørgsler, ordrer og tilbud med henblik på, at tilføre merværdi til kundens forretning.

Würth Danmark A/S
Hetag Tagmaterialer A/S
Vil du være Kontorelev i en virksomhed med høj trivsel?

Hetag Tagmaterialer A/S, Vejle

Skal du til at uddanne dig inden for kontor og administration? Og søger du en læreplads i en virksomhed med høj trivsel, en stærk familiefølelse og tæt sammenhold? Så er vi måske det rette match. Vi søger nemlig en Kontorelev på vores salgskontor i Vejle med opstart til september 2022.

Se video om Nordic Waterproofing A/S som arbejdsplads

Hetag Tagmaterialer A/S er et handelsfirma. Vi sælger et bredt sortiment af tagpap, der primært anvendes til nybyggerier og renoveringsopgaver samt isoleringsmaterialer, ovenlys, lyspaneler og andre tagprodukter til tagdækkermestre i hele Danmark.

Vi garanterer dig en læretid, hvor du kommer hele vejen rundt om de administrative discipliner i faget. Efter endt læretid vil der – for den rette elev – være gode muligheder for fastansættelse.

Hetag Tagmaterialer A/S
Bunker Holding A/S
Receptionist/administrativ assistent søges til international koncern

Bunker Holding A/S, Middelfart

Nyder du at være firmaets ansigt udadtil, har du et udpræget servicegen og en smilende fremtoning og trives du med at håndtere en bred vifte af opgaver? Så vil vi gerne byde dig velkommen i Bunker Holding Group.

Som vores nye Receptionist/Administrativ Assistent får du en central rolle i organisationen og kommer til fungere som kontaktperson både internt og eksternt. Du bliver en del af Sekretariat- og Receptionsteamet, som består af 4 medarbejdere.Bunker Holding A/S

Som verdens største bunkervirksomhed er vi en væsentlig del af den globale værdikæde. Siden 1981 har vi specialiseret os i køb, salg og levering af brændstof og smøreolie til skibe. Vi hjælper samtidig med at styre risiko og volatilitet i brændstofpriserne.

Bunker Holding A/S
Lægehuset Gunhilds Plads Social- og sundhedsassistent til almen praksis pr. 1. September 2022 eller efter aftale

Lægehuset Gunhilds Plads, Vejle

Vi søger en selvstændig og engageret ny kollega til et spændende og meget alsidigt arbejde.

Arbejdet vil være almen sygepleje-, og laboratoriearbejde, såsom blodprøver, EKG, vaccinationer, lungefunktionsundersøgelser og meget mere.

Vi forventer, du er fleksibel og kan arbejde selvstændigt, har godt humør og overblik i travle situationer og har lyst til at arbejde i almen praksis.

Gem
Arkil A/S
Arkil i Kolding søger en maskinfører til Jorddeponi i Seest

Arkil A/S, Kolding

Vi har travlt og søger derfor en rutineret maskinfører til jorddeponi i Seest. Har du erfaring med kørsel af maskiner og tager du gerne arbejdshandsken på og giver en hånd med? - Så har vi jobbet til dig.

Du bliver tilknyttet vores anlægsafdeling i Kolding, der beskæftiger ca. 114 medarbejdere. Vi udfører projekter inden for kloakerings- og forsyningsledninger samt traditionelle anlægsopgaver. Du vil primært blive tilknyttet jorddeponi i Seest, Kolding.

Dine arbejdsopgaver

 • Betjening af Volvo L90
 • Kontrol af jordleverancer
 • Disponering og slutplacering af jord
KRUNIKA Teknisk rådgiver

KRUNIKA søger for Thermia Denmark A/S i Vejle

Hos Thermia får du muligheden for at arbejde i et mindre team, hvor teamsamarbejde og engagement er fremherskende. Arbejdsmiljøet er uhøjtideligt, stemningen er humoristisk og trivslen er generelt høj i teamet.

Du vil hovedsagelig skulle fungere som teknisk support for vores professionelle partnere og i enkelte tilfælde, som kørende teknikker for vores forhandlere rundt om i landet. Du vil skulle lave længere fejlsøgninger på varmepumpe installationer via telefon med andre teknikere.

Dine primære arbejdsopgaver vil være.:

 • Support og rådgivning af vores forhandlere (50%)
 • Teknisk rådgivning af anlægsopbygning (25%)
 • Deltage og arrangere kursusaktiviteter for forhandlere (10%)
Billund Lufthavn A/S Butiksmedarbejder til vareopfyldning i Taxfree

Billund Lufthavn A/S

Har du et godt overblik og trives du i et travlt miljø? Motiveres du af at levere en effektiv og præsentabel butiksopfyldning? Så er du måske vores nye kollega i Supply Chain i Billund Lufthavn

Vi søger en medarbejder, hvis primære funktion bliver opfyldning af varer i vores Shopping-område. Du vil derudover også skulle hjælpe med at udføre andre opgaver i afdelingen, eksempelvis i varemodtagelsen og andre lageropgaver, eller intern distribution af varer rundt til lufthavnens spisesteder.

Vi er en 24-7 virksomhed, hvor der altid er aktivitet, og derfor har vi brug for dig, der vil være med til at sikre fremdrift i vores lufthavn.

Vi søger dig, der er indstillet på at levere den bedste indsats hver dag, og er indstillet på en omskiftelig og til tider travl arbejdsdag.

KRUNIKA Salgssupporter

KRUNIKA søger for Thermia Denmark A/S i Vejle

Vi tilbyder et spændende job i en stærk virksomhed, som er specialiseret i varmepumper. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Hos Thermia får du muligheden for at arbejde i et mindre team, hvor teamsamarbejde og engagement er fremherskende. Arbejdsmiljøet er uhøjtideligt, stemningen er humoristisk og trivslen er generelt høj i teamet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Ordrehåndtering og internt salg-opgaver (50%)
 • Telefonisk kundebetjening (25%)
 • Øvrige administrative opgaver (25%)
Serviceminded økonomimedarbejder søges til deltidsstilling

Ny Eskelund A/S, Gelsted

Landbrugskoncern søger bogholder til konteret i Gelsted.

Dagligdagen er alsidig med mange bolde i luften. Du vil blive en del af vores team på Fyn med opgaver inden for bogføring, fakturering, opfølgning på debitorer, betaling af fakturaer, lønudbetaling, momsafstemning, ferieregnskab samt øvrige administrative opgaver. Vigtigt for os er, at vi er professionelle over for vores samarbejdspartnere. Troværdighed og etik sætter vi i højsædet.

Vi tilbyder:

 • Et job med muligheder og ansvar, hvor du selv kan planlægge og påvirke arbejdsopgaverne
 • At blive en del af et landbrug i vækst, hvor der er højt til loftet, og hvor ideer tilskyndes
 • En deltidsstilling med ca. 20 timer ugentligt med fleksibel arbejdsplanlægning
FORCE Technology
Auditorer og verifikatorer med fokus på energi, klima og bæredygtighed

FORCE Technology, Brøndby, Vejen eller Århus

Er du vild med energieffektivisering, klima og bæredygtighed? Og har du lyst til at hjælpe vores kunder på deres bæredygtige rejse? Så er det måske lige dig, vi søger!

Dit primære arbejdsområde bliver verifikation på bl.a. CO2-området kombineret med audit inden for standarder som fx ISO 50001 og 14001, ISCC eller andre, som du har med i bagagen og/eller lyst til at udforske.

Du bliver tilknyttet vores kontor i enten Århus, Brøndby eller Vejen afhængig af din bopæl. Vores aktiviteter er landsdækkende, og du vil skulle besøge virksomheder i hele landet. Det er nødvendigt, at du er fleksibel med hensyn til besøg hos vores kunder og gennemførelse af projekter efter deres behov.

FORCE Technology
FORCE Technology
Auditor og konsulent, der brænder for ledelsessystemer

FORCE Technology, Brøndby, Vejen eller Århus

Vil du være auditor og konsulent i en organisation, hvor aktiviteterne er i stadig udvikling? Ønsker du frihed til at planlægge din egen arbejdsdag? Så kom med på holdet!

Dit primære arbejdsområde bliver certificeringsaudits inden for en eller flere ledelsessystemstandarder (ISO 9001, 14001, 45001 og 50001, DS 21001, 49001 m.fl.). Vi tilbyder dig også muligheden for at arbejde med rådgivning og afholde kurser på samme område.

Du bliver tilknyttet vores kontor i enten Århus, Brøndby eller Vejen afhængig af din bopæl. Vores aktiviteter er landsdækkende, og du vil skulle besøge virksomheder i hele landet. Det er nødvendigt, at du er fleksibel med hensyn til besøg hos vores kunder og gennemførelse af projekter efter deres behov.

FORCE Technology