1.512 jobannoncer matcher din søgning 1.512 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gram Equipment A/S

Engineering Graduate Program

Kolding

The program spans a duration of 24 months, divided into four rotations of six months each. This structure ensures that participants gain a comprehensive understanding of both mechanical engineering and commercial aspects of our business.

Key Program Highlights:

 • Mentorship
 • Continuous Development
 • Community Building
Gram Equipment A/S
Gem
itm8

Deployment Specialist – bliv en del af itm8

Brænder du for applikationsvedligeholdelse i SCCM/Intune, implementering af Device Management koncept samt løbende vedligeholdelse?

Du bliver en afgørende del af vores stærke team, Client Operation, bestående af 7 dedikerede kollegaer, der alle deler en passion for Endpoint Management.

Din rolle spænder fra drifts- og supportopgaver til aktiv deltagelse i udviklingen af forskellige implementeringsplatforme, herunder SCCM og Intune.

itm8
Würth Danmark A/S

Butikssælger til håndværkerbutik i Vejle

Vejle

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdspladsHer langer du ikke kun varer over disken eller fylder hylder op. Vi giver dig nemlig det fulde ansvar for hele butikken, bortset fra personalet. Og så har vi smidt ideelle mødetider og et unikt fællesskab i indkøbskurven til dig.

Da din nærmeste leder har ansvaret for flere butikker, ser du ham/hende måske kun 3 dage på 2 uger. Det betyder, at det i det daglige er dig, der driver butikken.

Würth Danmark A/S
Change Direction ApS søger for Bredana Axcite A/S
Gem
Change Direction ApS

Succesen fortsætter hos Bredana Axcite! Derfor søger de flere virksomhedskonsulenter inden for Supply Chain og produktion

Kolding eller Aarhus V

Vi er på udkig efter flere handlekraftig ERP-konsulenter. Deres dygtige og engagerede team samarbejder om at rådgive og hjælpe mellemstore og store virksomheder inden for produktion, handel og distribution gennem Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management (tidligere AX/FO).

Du vil have fleksibilitet til at planlægge din egen dagsorden, og din hverdag vil i høj grad være præget af frihed under ansvar, så du kan finde den helt rette work-life balance for dig.

Change Direction ApS
Dansk Varebilindretning ApS

Vi ansætter i produktionen – er du vores nye kollega?

Sjølund
 • Kan du lide at arbejde med træ, og har du hænderne rigtig skruet på?
 • Er du vant til at få noget fra hånden, og er du en god kollega?
 • Trives du med en arbejdsdag, hvor dagens program godt kan skifte undervejs, fordi en kunde får et akut behov for hurtig ekspedition?

Vi laver skræddersyede indretninger i træ til mindre og større varebiler, og arbejdet består primært i opskæring, samling og montering af reoler i krydsfinér med aluminiumsforkant, samt fremstilling og montering af bund og beklædning.

NDI Group A/S

Kontorassistent til indkøb

Brørup

Du bliver en del af et stærkt team med 15 kolleger med en samlet indkøbsvolumen på over en mia. kr. og med reference til en af vores indkøbschefer.

Dine opgaver:

 • Assistere en eller flere af vore erfarende indkøbere
 • Kontakt til leverandører og speditører
 • Ordreafgivelse og opfølgning på ordrer og leverancer
Sealing System A/S

EL-konstruktør

Grindsted

Vil du være en del af en af landets førende producenter inden for salg af end-of-line-pakkeløsninger?

Du kommer til at arbejde med de nyeste komponenter inden for industriel automation. Du vil være en central nøglefigur i vores projekter fra start til slut i projekt-teamet.

Der er fokus på efteruddannelse, så du er opdateret på den nyeste software og hardware. Du skal kunne arbejde selvstændigt og samtidigt være en teamplayer.

Sealing System A/S

Chef for EL-afdeling

Grindsted

Vil du være en del af en af landets førende producenter inden for salg af end-of-line pakkeløsninger?

De væsentlige arbejdsopgaver på kort sigt vil være at sikre god overtagelse af afdelingen fra tidligere chef som stadig er ansat i organisationen.

Væsentlige arbejdsopgaver på lang sigt, vil være at kunne udvikle afdelingen til at være gearet til fremtiden, herunder at kunne tiltrække stærke ressourcer til afdelingen.

NDI Group A/S

Intern sælger med potentiale til meget mere

Brænder du for salg og er bilbranchen øverst på din ønskeliste? Drømmer du om at arbejde i en stor organisation, hvor du kan lære af mange kolleger og videreudvikle dig til Key Account Manager?

Netop nu søger vi en resultatorienteret medarbejder til NDI Groups Auto-segment med fokusområde på Sjælland og øerne, hvor vi ønsker at videreudvikle vores eksisterende kunder, samt opsøge og skabe relationer til nye kunder.

Du bliver en del af en spændende og dynamisk virksomhed med gode udviklingsmuligheder.

DLG
Gem
DLG

Teamleder til DLG Kundecenter

Fredericia

Kan du skabe retning og udvikling for området samtidigt med, at du bruger din empatiske lederstil? Så er det måske dig, der skal være vores nye teamleder.

Teamets primære opgave er at håndtere alle indgående opkald, mails samt webbestillinger, og i samarbejde sørge for at vores kunder i hele Danmark får en god og professionel service.

Ledelsesmæssigt får du ansvar for ca. 15 medarbejdere, hvoraf størstedelen er placeret i Fredericia.

FUGL LEONHARDT søger for Severin A/S
Gem
FUGL LEONHARDT

Direktør til Severin i Middelfart

Som direktør for Severin handler det om at fortsætte den nuværende drift, men også at du med dine kvalifikationer som person er beslutningsdygtig og handlekraftig, innovativ lyttende og empatisk. Dit engagement ligger også i at skabe et positivt arbejdsmiljø og værdi for vores gæster og lokalsamfund.

Vi tilbyder:

 • En spændende direktørstilling i et dynamisk og udviklingsorienteret miljø
 • Mulighed for at præge udviklingen af Severin og føre det stærke DNA videre
 • Et dedikeret team af medarbejdere
Gem
Arkil A/S

Vi søger en dygtig og erfaren assistent til bogholderiet i Arkil

Vojens

Brænder du for økonomi og tal og sætter du en ære i at levere et godt stykke arbejde af høj kvalitet?

Som assistent bliver du en del af vores velfungerende økonomiafdeling på vores hovedkontor i Vojens, som består af 8 engagerede og hjælpsomme kollegaer, hvor du primært kommer til at arbejde med Arkil´s danske aktiviteter.

I samarbejdet med teamet bliver dine primære arbejdsopgaver bl.a.:

 • Ansvarlig for kreditorbogholderiet fra fakturamodtagelse til betaling
 • Løbende vedligeholdelse og afstemninger af kreditorkartoteket
TORMAX Danmark A/S

Head of Manufacturing & Engineering

Du får ledelsesansvaret for teamledere, og du sætter retningen, organiserer arbejdet og sikrer en høj kvalitet i hele processen og i produkterne.

Det er en væsentlig lederrolle inden for teknik og produktion, der dækker områderne engineering, produktudvikling, produktionsplanlægning, logistik og produktion, herunder metalfremstilling, el-afdeling og montage.

Det er en nyoprettet lederstilling med stort ansvar, hvor der er stor mulighed for at påvirke rollen og forretningens resultater.

Better Energy

Senior Director - Grid Engineering

Sønderborg, Kolding

Are you an experienced leader who can develop our Grid Engineering team into a world-class organisation? Can you transform promising business cases into real products and systems?

This is an exciting opportunity to join a high-growth company with a unique business model in a workplace where you can truly make a difference.

Working at Better Energy should be inspiring, fun, and guided by purpose. We ensure this by hiring great people from a wide variety of backgrounds, nurture our culture and continuously develop our benefits scheme.

Better Energy
Gem
Evida

Maskinmester eller maskiningeniør: Fagspecialist til kritisk infrastruktur

Middelfart

Se video om Evida som arbejdsplads

Knap 350.000 kunder er afhængige af, at gassen flyder 365 dage om året – 24 timer i døgnet. Som fagspecialist i afdelingen for Kritisk Infrastruktur vil du bl.a. arbejde med:

 • Specialisering inden for F-net (stålnet) og ventiler
 • Sikre at lovgivningen og diverse myndighedskrav overholdes
 • Planlægge og gennemføre lækagesøgning på F-nettet og ventiler

Din arbejdsgang vil være på Evidas lokation i Middelfart, men vi har også en høj fleksibilitet, og tilbyder derfor op til to hjemmearbejdsdage om ugen.

Evida
GML-HR A/S søger for EWII
Gem
GML-HR A/S

Full-stack udvikler - godt på vej eller veletableret

Kolding

Kunne du tænke dig at udvikle løsninger tæt på og i samarbejde med forretningen? Og tænk, hvis du kan spille en vital rolle i den fortsatte udbygning af en moderne, prisbelønnet og forretningsorienteret integrationsplatform baseret på Azure?

Føler du dig hjemmevant i C# og i .Net frameworket, og har erfaring med Azure?

Så er du oplagt til at blive det nyeste medlem i EWII's IT-afdeling, hvor du sammen med dine dygtige kollegaer skal kæmpe for den fælles vision om at gøre sort business til grøn business.

GML-HR A/S
Gem
Evida

Selvstændig Udbudskonsulent til udvikling af Strategisk Indkøb

Viborg eller Middelfart

Se video om Evida som arbejdspladsAmbitionerne er høje i Evidas afdeling for Strategisk Indkøb. Som udbudskonsulent vil du være ansvarlig for at rådgive gennem hele udbudsprocessen, fra planlægning og udarbejdelse af udbudsmateriale til evaluering af tilbud og kontraktindgåelse.

Vi tilbyder mulighed for personlig og faglig udvikling gennem løbende kompetenceudvikling og kurser samt en høj fleksibilitet med op til 1-2 hjemmearbejdsdag i ugen.

Evida
Gem
Bankdata

Product Owner til Team Domestic Clearing

Fredericia

Har du teknisk indsigt og måske forretningserfaring, og kunne du tænke dig at være med til at drive udviklingen for området for indenlandske betalinger på Bankdata?

Du bliver en del af vores Team Domestic Clearing, som har ansvaret for drift og udvikling af hele forretningsområdet; Indenlandsk Clearing. Et område som er i rivende udvikling, hvor vi er i gang med at udskifte de fleste af vore systemer – løfte dem over på ny OpenShift platform.

Skattestyrelsen

Motiveres du af fagligt komplekse afgiftssager? Vil du arbejde med kontrolbesøg og sagsbehandling?

Fredericia

Vi søger dig med revisionskompetencer, sagsbehandlingserfaring eller kontrolerfaring. Der er udsigt til varierende arbejdsdage og masser af muligheder for faglig og personlig udvikling. Er det noget for dig?

Du bliver en del af et team, der arbejder med kontrol af energi- og miljøafgifter i virksomheder i hele landet. Sammen med dine kollegaer er du på kontrolbesøg i virksomhederne og gennemfører den efterfølgende sagsbehandling på kontoret. Du kommer til at arbejde med revisionstekniske, komplekse sager, og har løbende dialog med både virksomheder og deres rådgivere.

Skattestyrelsen
Lemvigh-Müller A/S

Manager Market Excellence – Procurement & Category Management

Kolding

Vil du være med til at udvikle kategoristrategier, der sikrer, at vi skaber mest mulig værdi, samtidig med at du kan definere, udvikle og implementere best in class-værktøjer, procurement-processer, forhandlingsanalyser og formidable præsentationer?

Du vil blive en del af ledergruppen i marked/indkøb og bliver leder for dit eget team af én Business Analyst og to studentermedhjælpere.

Vi tilbyder bl.a. fleksible arbejdsformer – mulighed for hjemmearbejde.

Lemvigh-Müller A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV