1.242 job matcher din søgning 1.242 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.242 resultater.
TM Solutions ApS
Salgskonsulenter

TM Solutions ApS, Vejle eller Slagelse

Vi tilbyder:

 • Grundløn + provision & bonus
 • Salgstræning af rigtige sælgere, som selv har opnået alt dette
 • Socialt sammenhold
 • Løbende udvikling og sparring
 • Et konkurrencepræget miljø, hvor alle vil være nummer 1

Vi er et telemarketingsbureau, der er stiftet i 2020. Vi er fordelt på 2 forskellige lokationer – Slagelse og Vejle. Vi lærer dig op fra bunden i alt fra produkt til salgsteknikker.

TM Solutions ApS
JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
H.C. Petersen & Co's Eftf. A/SKontor- og lagermedarbejder.

H.C. Petersen & Co's Eftf. A/S, Grindsted

Vi søger en frisk person til hjælp med

fakturering
booking af forsendelser
hjælp på lageret med udpakning og forsendelser

Vi tilbyder den rigtige ansøger et udfordrende job i et dynamisk og stabilt firma midt i en forandringsproces. Vi kan tilbyde dig arbejde i et frit og uformelt team med godt samarbejde.

Du får ordnede arbejdsforhold og -tider (her er ikke weekendarbejde) og selvfølgelig løn og pension, der modsvarer dine kvalifikationer. Dit nye arbejdssted bliver i Krogager ved Grindsted.

ISOVER
Produktionsmedarbejdere

ISOVER, Vamdrup

Vi har susende travlt med at producere højtydende isolering og søger nu flere engagerede medarbejdere.

Sammen med dine kolleger får du ansvaret for klargøring og drift af vores anlæg. Dine opgaver vil bl.a. omfatte omstilling, kvalitetskontrol og overvågning samt optimering af produktionsprocessen. Jobbet indeholder forskelligartede opgaver, og du indgår aktivt i et selvstyrende team. 5-holdsdrift og nat-/weekendarbejde indbefattet.

Vi tilbyder et alsidigt job i en virksomhed, hvor gode medarbejderforhold, sikkerhed og teamwork vægtes højt. Du vil få kompetente kolleger og gode udviklingsmuligheder i et uformelt miljø.

ISOVER
Pro-Accounting ApSTalstærk økonomiekspert – med domicil i Pyramiden

Pro-Accounting ApS, Kolding

Pro-Accounting ApS søger en dygtig og skarp økonomiekspert, som vil få ansvaret for at servicere vores kunder samt være med til at udvikle vores forretning i en spændende fremtid.

Vi søger dig, der brænder for regnskab, økonomistyring og automatisering – og med en høj faglighed. Du er analytisk og ihærdig efter at omsætte tanker og idéer til konkrete handlinger og anvendelige løsninger for vores kunder.

Opgaverne omfatter bl.a. finansbogholderi, debitor- & kreditorstyring, automatisering, controlling, lønkørsel, måneds- og årsafslutninger, interim løsninger mv, ligesom vi også udarbejder budgetter, årsregnskaber og selvangivelser for vores kunder. Herudover løser vi spændende og varierende rådgivningsopgaver.

Variant A/SReservedelsekspedient

Variant A/S, Vejle

Vil du være en del af Danmarks største producent af personvognstrailere?

Vi har gennem de seneste år oplevet en stor vækst og søger derfor en kollega til vor reservedelsafdeling. Som vores ny kollega har du erfaring med salg af reservedele i en b2b eller b2c virksomhed.

De daglige opgaver består af:

 • Modtagelse af reservedelsordrer pr. tlf. og mail.
 • Oprettelse, pakning samt afsendelse af ordrer.
 • Oprette tilbud til vore norske, svenske og tyske kunder.

Vi tilbyder et selvstændigt job med masser af spændende udfordringer. For den rigtige kandidat vil der være gode muligheder for at vokse i jobbet, og påvirke hvordan egne opgaver løses.

CervelloErgoterapeut – er du klar til fremtidens neurorehabilitering?

Cervello

Cervello er en startup-virksomhed med en klar ambition: Sammen med kommuner, borgere, pårørende og fagspecialister vil vi bidrage til, at mennesker ramt af en alvorlig hjerneskade kommer tilbage til hverdagen - hurtigere, bedre og billigere. Ambitionen kræver fagligt dedikerede medarbejdere, som har modet til at indgå i et specialiseret, tværfagligt miljø og gentænke nutidens neurorehabilitering. Det er dem, vi er på udkig efter nu.

Som en del af Cervello-teamet kan du se frem til en udfordrende og alsidig hverdag, hvor de primære arbejdsopgaver vil være, at:

 • Foretage udredning, træning og rehabilitering i borgernes nærmiljø
 • Løse komplekse opgaver i samarbejde med Cervellos øvrige neurospecialister.
 • Gennemføre supervision og undervisning af pårørende og kommunalt personale
Cloud Retail Systems A/STeknisk stærk supporter med SQL-erfaring søges til vores afdeling i Vejle

Cloud Retail Systems A/S

CRS leverer OMNI-channel-løsninger til detailforretninger. Vi har specialiseret os i at hjælpe en lang række brancher i at drive forretning på en simpel, effektiv og overskuelig måde. Især med fokus på butikskæder, hvor vi ofte er totalleverandør (POS, webshop, finans, lagerstyring, m.m.).

Vi har kontorer i Frederikshavn og Vejle. Jobbet er til Vejle-kontoret.

Som teknisk supporter vil du indgå i teamet i Vejle som 2. line support. Det vil sige, du vil blive oplært grundigt i vores nye Sapera-produkt.

Dine arbejdsopgaver vil bestå i at bistå vores 1. line support – hvis de ikke selv kan komme i mål med løsningen af kundes forespørgsel. Der vil være en del undersøgelser af indrapporterede fejl. Eks. finde fejlkilden i tæt samearbejde med udviklingsholdet.

DanBred P/SBusiness Controller

DanBred P/S, Vejen

Drømmer du om at blive en værdsat økonomisk sparringspartner i en stor og ambitiøs virksomhed i vækst?

Som Business Controller vil du komme til at indgå i en nyoprettet stilling i vores Finance Team med base i Vejen, hvor du bl.a. skal understøtte den øvrige del af forretningen i forhold til optimering af forretningsgange, samt analyse og rapportering af rentabilitet og økonomi ved både den løbende drift samt udviklingsprojekter.

Derudover vil du komme til at bidrage til den månedlige regnskabsudarbejdelse og i budgetprocessen. I teamet vil du opleve et dynamisk arbejdsmiljø med god stemning, højt til loftet og en uformel tone. Vi brænder for, hvad vi laver, og vi sætter en ære i at overholde vores aftaler og forpligtelser.

Ørsted
Senior WTG Installation Specialist

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you’ll help install the largest wind turbines in the world offshore.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be managing the foremost suppliers of offshore wind turbines and wind turbine installation vessels. You’ll be advising in future installation vessel spread setups, and you’ll contribute to a safe project with high-quality outcome.

You’ll play an important role in:

 • helping the wind turbine and installation vessel suppliers to achieve a safe and high quality project outcome during the execution phase
 • advising commercial tenders for future installation vessel spread setups, including by analysing modelling concepts, as well as evaluating and making recommendations
Ørsted
Ørsted
Senior Sourcing Manager – Site Investigations

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you work with a team of highly skilled procurement professionals and control the procurement processes within Site Investigations.

Join us in this role where you’ll be responsible for your own sourcing area and drive sourcing from A-Z. You’ll be working with all our asset projects around the world on delivering the best possible sourcing deals within the site investigations scope such as Geo Tech and Geophys surveys.

Ørsted

You’ll play an important role in:

 • defining sourcing strategies
 • preparing and conducting negotiations
 • drafting all contractual and legal documents
Ørsted
Dagli'BrugsenSalgselev, Dagli'Brugsen Vester Nebel

Dagli'Brugsen

Drømmer du om en hverdag med fuld fart på, og vil du lære alt om at drive en butik?

Du kommer til at lære alt om at drive en dagligvarebutik med et stærkt lokalt koncept, og du får gode muligheder for at bringe dine egne ideer i spil.

Som salgselev arbejder du fuld tid i Dagli’Brugsen Vester Nebel. Vi vil lære dig, hvordan du bliver en god købmand, der kan skabe salg og indtjening til din butik. Du får lov til at prøve kræfter med det hele – lige fra vareopfyldning i butikken, varebestilling, optimering af lageret, kundeservice på gulvet og i kassen til opfølgning på butikkens nøgletal. Kun din egen nysgerrighed sætter grænsen.

I løbet af dine 2 år som elev er du på 9 skoleophold af 1 uges varighed. På skolen lærer om du teorien bag alle de ting I udfører i butikken i dagligdagen – og pludselig giver det mening, hvorfor I gør som I gør.

Ørsted
Senior Sourcing Manager Cables

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you’ll work with a team of sourcing professionals to maintain, develop, and control sourcing deals.

Join us in this role where you’ll be responsible for sourcing and managing some of the biggest cable contracts in Ørsted. Your work will specifically be around sourcing array cable contracts with main focus on our future European portfolio.

You’ll play an important role in:

Ørsted
 • creating sourcing strategies for large and complex sourcing projects for array cables
 • preparing and conducting negotiations
 • drafting and completing all contractual and legal documents
Ørsted
BankdataRekrutteringsspecialist til Bankdatas HR Team (tidsbegrænset)

Bankdata, Fredericia

Brænder du for rekruttering og talent attraction? Og vil du over de næste 12 måneder sætte dit aftryk på en afgørende rekrutteringsopgave, hvor Bankdata skal sikre tilførsel af nye medarbejdere til implementeringen af vores 2025 strategi?

Med udgangspunkt i Fredericia bliver du en af to nøglepersoner, som er ansvarlige for ansættelsen af nye kollegaer til Bankdata. Dit primære fokus vil være på at sikre, at vi får ansat de fagligt stærke profiler, som Bankdata har brug for til at lykkes med leverancerne til vores kunder og til implementeringen af vores 2025 strategi.

Via din nysgerrighed kommer du hurtigt ind under huden på Bankdatas kultur, forretningsgange og fagområder. I samarbejdet med vores rekrutteringskonsulent er du proaktiv ift. at lande på bedste vis i jobbet, så du hurtigt kan drive selvstændige rekrutteringsprocesser.

Davidsens Tømmerhandel A/SLagerekspedient til Brørup

Davidsens Tømmerhandel A/S

Vi søger en ny kollega til at servicere vores kunder med udlevering og ekspedition fra vores trælastlager i Brørup.

Som lagerekspedient hos Davidsen har du kontakt med mange af vores kunder hver dag. Vi har et spændende varesortiment, som bidrager til at gøre din hverdag både afvekslende og interessant.

Dine primære opgaver bliver dels at servicere vores kunder med udlevering fra vores lager, dels at sikre vedligeholdelse af lageret - herunder opfyldning og oprydning, så lageret altid fremstår pænt og præsentabelt.

Davidsens Tømmerhandel A/STrælastsælger

Davidsens Tømmerhandel A/S, Billund

Brænder du for at arbejde med salg og rådgivning af kunder og trives du i en organisation, hvor vi arbejder målrettet og intenst hver eneste dag på at udvikle os selv og hinanden? Så er det måske dig vi søger som sælger til vores professionelle kundesegment i vores afdeling i Billund.

Som trælastsælger er den daglige kundekontakt omdrejningspunktet for din hverdag. Det er derfor afgørende, at du stortrives med at sætte salg i højsædet, og du går desuden benhårdt efter hver eneste dag at yde vores kunder en rigtig god service.

Du bliver del af et team af engagerede kolleger og et stærkt fagligt miljø, hvor vi hver dag sætter en ære i sparring på højt fagligt niveau – og at have det sjovt, når vi er på arbejde.

The LEGO Foundation
Initiative Lead, Systemic Impact

The LEGO Foundation, Billund

Looking for a high impact position where you will lead a small team of specialists? Join us and help us reach children in new ways – with systematic learning through play initiatives globally.

Joining our Systemic Impact Group and leadership team, you will be part of a matrix organisation consisting of our Programmes, Evidence and Advocacy & Communications teams. We collaborate closely to identify and convince key decision-makers to develop buy-in and support programmes that demonstrate results and support learning through play.

You will be responsible for a wide range of portfolio initiatives to systematically reach children with learning through play. One of these programmes involves play and technology, and you will look into conceptualising, testing, revising and renewing the approach to deliver impact.

Haderslev KommuneDigitaliseringskonsulent til Jobcenter Haderslev

Haderslev Kommune

Vil du være med til at implementere IT-løsninger og udvikle digitale arbejdsgange, der sikrer optimal anvendelse af fagsystemer, så vi får en sikker og høj datakvalitet på beskæftigelsesområdet i Haderslev Kommune? Så søg jobbet som digitaliseringskonsulent.

Som digitaliseringskonsulent er du med til at implementere og sikre optimal brug af de fagsystemer og digitale løsninger, der anvendes på beskæftigelses- og ydelsesområdet. Du bidrager også til, at vi omsætter Haderslev Kommunes digitaliseringsstrategi på en sådan måde, at der skabes sammenhæng mellem strategi, udvikling og drift.

Dine primære arbejdsopgaver består i daglig support af super- og slutbrugere, undervisning af medarbejdere i brugen af systemerne samt løbende dialog med systemleverandørerne omkring udvikling og fejlrettelser.

Super Dæk ServiceMekaniker søges til Brørup

Super Dæk Service

Vi har travlt og søger en dygtig automekaniker, der har høj faglig og teknisk viden, til vores afdeling i Brørup. Alder og køn har ingen betydning, bare du har fulgt med tiden og at du sammen med os, vil kæmpe for vores vision om at blive BRANCHENS BEDSTE.

SDS

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Mekanisk arbejde og teknisk fejlfinding på alle bilmærker ved hjælp af moderne testudstyr.
 • Montering/afbalancering af dæk og fælge.
 • Bidrage til et godt arbejdsmiljø hvor team-ånden er i højsæde.
 • Bidrage til, konstant at efterleve kulturværdierne HASTIGHED, KØMANDSKAB og KVALITET.
Super Dæk Service
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Sales Project Manager (Offshore Services)

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Vejle or Brande

You will be overall responsible for our solution packages and offers in response to customer’s requests for tenders and subsequently for negotiating the supply contracts, including internal coordination towards the Global Sales team, Service Regional Headquarters, Service Engineering, Service Supply Chain, Product Line, Service Global Product Management and Development, Contract Management.

Siemens GamesaExternally you will liaise with customers, external advisors and lawyers, bank representatives, wind associations and government bodies. You will be instrumental in motivating the sales team throughout the process and in creating a frame for success in a high paced and very professional environment.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S