1.159 job matcher din søgning 1.159 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.159 resultater.
Ørsted
Global Mobility Consultant

Ørsted, London, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you’ll be responsible for securing the right competences in the right location through international assignments to help the company fulfil the vision of creating a world that runs entirely on green energy.

Join us in this role where you’ll be responsible for supporting your colleagues on international assignments as well as play an active role in the continued improvement of our services.

Ørsted

You’ll play an important role in:

 • advising managers and employees on aspects related to working across borders
 • contributing to our journey of improving our services to the business
 • participating in information sessions for employees considering international assignments
Ørsted
BilkaMedarbejder til delikatessen - Vejle

Bilka

Vil du have et job med ordnede forhold og gode udviklingsmuligheder? Så er en stilling i Bilka måske lige noget for dig. Her bliver du en del af et ungt og socialt miljø. Vi sørger for, at du får den rette oplæring til jobbet, og hvis du er klar på mere, er der masser af veje, du kan gå.

Delikatessen er en del af Bilkas slagterafdeling, så vi har Danmarks største sortiment af kød, fisk, køle- og mejerivarer til rådighed. Derudover får vi friskbagt brød fra bageriet, så du arbejder i et rent slaraffenland af kvalitetsprodukter.

Mange varer tilbydes direkte fra disken eller fra vores store convenience-udbud. Derudover leverer vi store anretninger ud af huset, hvor vi tilbyder buffeter, brunch, festmiddage, tapas, smørrebrød og meget andet til enhver anledning.

Zupa Zite A/SJunior AD/grafisk designer til legendariske bilbrands

Zupa Zite A/S, Kolding

Du behøver ikke været tosset med smukke former, hestekræfter og legendariske engelske bilbrands for at søge det her job. Men det skader bestemt ikke.

I ZUPA ZITE søger vi nemlig lige nu en junior AD/grafisk designer til vores nye on-site bureau hos Nic. Christiansen i Kolding – med ansvaret for at levere visuelle lækkerier til Jaguar og Land Rovers markedsføring.

Din primære rolle bliver at skabe on-brand, visuel kommunikation for Jaguar og Land Rover til det danske, norske og svenske marked. Opgaverne er mange og spænder fra versionering af globale kampagner til layout af annoncer og kreativ udvikling af bannere og SoMe-content, inkl. mindre animationer og film.

HumanTrust A/S
Business Controller

HumanTrust A/S søger for NDI Group A/S i Brørup

Er du en ægte tal-ekvilibrist, der sikrer forretningsudviklende controlling af høj kvalitet? Trives du i en rådgiverrolle, hvor du bistår ledelsen og kollegaer med økonomisk sparring og opfølgning? Så er der to nyoprettede stillinger på højkant som Business Controller hos NDI Group A/S.

Det har affødt to nyoprettede stillinger som Business Controllere – én, der understøtter ledelsesteamet i Super Dæk Service A/S og en anden, der understøtter ledelsesteamet for grossistforretningen i NDI Group A/S. For begge stillinger gælder der en række generelle arbejdsopgaver, mens andre opgaver knytter sig specifikt til den enkelte stilling.

Generelle arbejdsopgaver:

 • Gennemarbejde tal og tage essensen ud samt præsentere fakta, tal, anbefalinger og konsekvenser
 • Proaktiv sparring og opfølgning på KPI’er med direktør, regionschefer, mellemledere, afdelingsledere m.fl.
HumanTrust A/S
T. Hansen Gruppen A/S
Multimediedesigner

T. Hansen Gruppen A/S, Middelfart

Vi har høje ambitioner for fremtiden og ønsker at give vores kunder den bedste digitale oplevelse. Derfor søger vi en ny kollega til vores webafdeling, der kan styrke vores digitale identitet og skabe en visuel rød tråd på alle vores touchpoints.

Dine arbejdsopgaver bliver en bred vifte af designopgaver. Målet er at skabe visuelle produktioner der giver den bedste og mest effektfulde kundeoplevelse.

 • Være med til at videreudvikle og vedligeholde digitale kataloger
 • Være med til at videreudvikle og vedligeholde landingpages, forsider mv.
 • Udarbejde grafiske elementer til e-mails, sociale medier, digital marketing mv.
 • Udarbejde animationer, infographics og ikoner til både intern og ekstern brug
 • I samarbejde med marketingafdelingen, at sikre en stærk digital identitet
T. Hansen Gruppen A/S
DANX A/S
Det nordiske logistikfirma DANX søger en lagermedarbejder til vores terminal

DANX A/S, Fredericia

Til vores afdeling i Taulov søger vi en medarbejder til vores terminal til vores eftermiddagsvagt med en arbejdstid fra kl. 11:00-19:30 mandag til torsdag og 11:00-17:00 fredag.

De primære opgaver i denne stilling er:

 • At pakke returpakker
 • Hjælpe med at læsse vores biler
 • At tale med vores vognmænd der ringer ind med informationer ude fra ruterne, og derudover supporterer du vores vognmænd, hvis der opstår problemer på ruten

Vi har et supergodt team der loyalt bakker hinanden op, og som hylder en frisk og uhøjtidelig tone, så vi også kan have det sjovt når vi går på arbejde.

DANX A/S
OttoConsult ApSPROJEKTLEDER/INGENIØR

OttoConsult ApS søger for Fredericia Spildevand og Energi A/S

Motiveres du af en fleksibel hverdag med mange forskellige opgaver, og er du positiv og serviceminded? Kan du se dig selv i en virksomhed og en afdeling, der håndterer alt fra planlægning, dimensionering og drift af kloaknettet tilhørende Danmarks andenstørste renseanlæg til byggemodninger og klimatilpasning?

Grundet mange arbejdsopgaver søger vi en medarbejder til vores Plan & Projektafdeling. Du vil blive ansat i et team, hvor du selv kan være med til at definere din hverdag, og hvor du deltager i løsningen af de mangeartede opgaver som afdelingen varetager. Dette betyder også at der er behov for en person der motiveres af at tage ansvaret for projektledelse og hvad deraf følger.

Dine opgaver kan være følgende;

 • disponering og langsigtet planlægning af kloakanlæg
 • dimensionering og projektering af nye kloakanlæg eller sanering af eksisterende
 • styring af projekter og byggemodninger
Synoptik A/SSalgsrådgiver til Kolding Storcenter

Synoptik A/S

Synet er den vigtigste af alle menneskets sanser. Op mod 80 % af alle sanseindtryk stammer fra synet. Et godt syn er afgørende for vores muligheder for at lære, opleve verden og hinanden, og i det hele taget skabe os et godt liv.

I Synoptik sælger vi livskvalitet. Vi er fascinerede af, hvad et godt syn betyder for livskvaliteten og af, hvad velvalgt design kan gøre for den personlige fremtoning. Vi søger en ny kollega, som deler vores ambition, som lever for det øjeblik, hvor alting falder på plads, og du ved, at du har gjort en positiv forskel.

Som salgsrådgiver i Synoptik tager du dig af alle kundevendte opgaver. Du tager imod, du booker synsprøver, du rådgiver og vejleder om stel, solbriller, glas og kontaktlinser, du tager elektroniske synstest, du hjælper kunder, som er inde for at afhente deres færdige briller, du laver service og lettere reparationer.

The LEGO Foundation
Advocacy Specialist – Maternity cover

The LEGO Foundation, Billund

Would you like to partake in our mission by driving advocacy activities that engage key stakeholders around the world?

As an advocacy specialist, you will join the Advocacy & Communication team in Billund dedicated to advocating for and communicating our work to the world. Here, you will work in a team of 2 advocacy and 5 communication colleagues and take on a leading role in our advocacy efforts and activities.

You will support our goal of systemically reaching children with learning through play. You will do so by helping colleagues drive advocacy activities that reach, engage and influence key stakeholders within the early childhood and educational field across the world. Through this, you will also support the LEGO Foundation in becoming an international thought leader on learning through play.

OK Tankvognschauffør til Fredericia

OK a.m.b.a.

Vi har travlt og skal derfor have endnu en engageret kollega med på vores team af tankvognschauffører i Fredericia.

Så er du på udkig efter et chaufførjob med ordnede forhold og en afvekslende hverdag, så er OK stedet for dig.

Vores tankvognschauffører har en spændende og alsidig hverdag. De kører med olie til vores kunder inden for bolig, landbrug og erhverv, og benzin og diesel til vores benzin- og Truck Diesel-stationer.

Bemærk at chaufførjobbet også indebærer, at man er indstillet på, at lørdag også kan indgå som arbejdsdag i en turnus.

The LEGO Foundation
Evidence Lead

The LEGO Foundation, Billund

Do you want to use your solid research experience to investigate, iterate and advocate learning through play Would you like to put your project and people management skills to work developing our evidence agendas, approaches and capabilities?

As Evidence Lead, you will join our Evidence Function to generate and share evidence that supports the importance and continuous improvement of learning through play implementation among e.g. parents, teachers, professionals, and governments. Supplying high-quality evidence, the Evidence team thus help improve approaches to change attitudes and behaviour towards learning through play.

Working with stakeholders within and without the Lego Foundation to investigate how successful we are and point to key iterations where we are not, you will be responsible for developing evidence approaches.

Brøndum A/SKvalitetsbevidst og serviceminded VVS-montør søges til Brøndums serviceafdeling i Kolding

Brøndum A/S

Er du en kvalitetsbevidst og dygtig VVS-servicemontør, som leverer et godt stykke håndværk hver gang – og er du serviceminded til fingerspidserne? Så er det lige dig, vi leder efter til vores serviceteam i Brøndum Kolding.

I Brøndum Kolding servicerer vi vores kunder i det sydjyske og på Fyn inden for VVS, ventilation, gas, køl og fjernvarme. Vi har travlt, og derfor mangler vi endnu et sæt dygtige hænder.

Som VVS-servicemontør hos os kommer du til at servicere eksisterende og nye kunder inden for bl.a.:

 • Service-, fejlfindings- og renoveringsopgaver
 • Service-/driftsaftaler
unit it
IT-sikkerhedsspecialist

unit it, Brabrand, Middelfart, Kolding, Glostrup eller Odense

Vil du være en del af teamet, som sælger Danmarks stærkeste løsninger indenfor IT med bl.a. hosting, managed services, SQL-drift , BI- og outsourcing-ydelser?

Har du erfaring og stor interesse for it- og informationssikkerhed? Har du erfaring med tekniske sikkerhedsløsninger, og kan omsætte denne til at sikre vores kunders data i forhold til et konstant ændret og øget trusselsbillede?

I jobbet kommer du blandt andet til at arbejde med:

 • gennemførelse af tekniske sikkerhedstest
 • håndtering af sikkerhedshændelser
 • AD-sikkerhed
 • risikoanalyse
 • kundekontakt og -rådgivning
unit it
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Bliv en endnu bedre revisor i nogle af Danmarks bedste rammer, Haderslev eller Trekantsområdet

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Som vores nye kollega bliver du ledende medarbejder på kundeopgaver i SMV-segmentet med direkte reference til en partner. Du kommer til at dele dine erfaringer og faglige kompetencer med de yngre kolleger i teamet. Derudover består dine opgaver bl.a. af:

 • Revision og opstilling af regnskaber for en bred vifte af forskellige typer af kunder
 • Udarbejdelse og opstilling af årsregnskaber mv.
 • Skattemæssige opgørelser for selskaber, personlige virksomheder og hovedaktionærer
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Kom rigtig fra start i karrieren som revisortrainee i de bedste rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Som revisortrainee vil du opleve en høj grad af frihed ledsaget af et stigende ansvar, som vi véd vil udvikle dig til at blive en god revisor.

Praktisk erfaring og uddannelse går hånd-i-hånd, og dét er vejen frem for dig her i Beierholm. Det er vores klare erfaring, at den kombination er den bedste måde at udvikle dine evner på som trainee. Derfor kommer du hurtigt til at løse opgaver for vores kunder, ligesom du bliver oplært internt og gennemfører vores interne, modulopbyggede traineeuddannelse.

Beierholm

Hvad får du som trainee i Beierholm?

 • Et velafprøvet intro- og uddannelsesforløb
 • En erfaren buddy, der får dig godt i gang
 • Udgifter dækket til HD
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Hansen Toft A/SVirksomhedsrådgivere

Hansen Toft A/S søger for SAGRO i Esbjerg/Billund og Herning/Holstebro

Landmandens fortrukne forretningsmæssige og finansielle sparringspartner

Har du erfaringen og lysten til at rådgive dygtige sydvest- og midtjyske landmænd omkring deres måde at drive forretning på? Og er du strategisk skarp og kan gennemskue et regnskab? Så får du her virkelig muligheden for at udvikle dig kommercielt, personligt og fagligt i et særdeles attraktivt og udadvendt job blandt dygtig og engagerede kolleger.

Din hovedopgave bliver at rådgive landmændene omkring deres forretningsstrategi og økonomi, lige som du som Key Account Manager har ansvaret for, at landmændene bliver guidet hen til de af dine kolleger, som kan give den mest kompetente rådgivning og sparring omkring bl.a. driftsspørgsmål, jura, ledelse, IT og meget mere. Du har succes, når landmanden ikke er i tvivl om, at SAGRO på de fleste områder er den foretrukne sparringspartner.

Hansen Toft A/S
GasDetect
Servicetekniker til AGA og analysatorer

GasDetect, Vejle

GasDetect søger en servicetekniker, der har lysten og evnerne til at arbejde selvstændigt med service og idriftsætning indenfor gasdetektering til personbeskyttelse og procesgas analysatorer. Et job der kræver omhyggelighed, kvalitetsbevidsthed og ordentlighed.

Beskæftigelsesministeriet

Du får en bred kontaktflade til både kunder og leverandører, og din dagligdag vil bestå af en kombination af slutmontering, idriftsættelse, test, kalibrering, fejlfinding og reparationer. Arbejdet foregår dels på vores værksted i Vejle Syd, kombineret med arbejde ude ved vores kunder hvor arbejdet vil være landsdækkende, overnatninger kan forekomme.

Arbejdet er meget selvstændigt og kræver, at du selv kan planlægge og styre din arbejdsdag i tæt samarbejde med dine kunder og dine tilknyttede sælgere, samt vores øvrige teknikere. Det er et krav, at du kan og vil udarbejde dokumentation omhyggeligt.

GasDetect
FA Connect
Driftsleder

FA Connect søger for Øsby Entreprenør & Kloakservice ApS i Haderslev

Som driftsleder hos Øsby Entreprenør & Kloakservice ApS får du en yderst central position, der er bredt orienteret. Det gælder fagligt, kollegialt og med stor kontaktflade til mange interessenter. Der udføres alle tænkelige opgaver indenfor kloak-, belægnings-, beton- og jordarbejde.

FA Connect

Driftslederstillingen er nyoprettet og en sjælden én af slagsen. Af nøgleopgaver og ansvarsområder kan nævnes:

 • Planlægning
 • Igangsætning af opgaver
 • Projektstyring og opfølgning

Det er primært viden og erfaring af faglige udfordringer, der i de fleste tilfælde er altafgørende for en opgaves løsningsmetode.

FA Connect
Unik System Design A/S
Softwareudvikler

Unik System Design A/S, Vejle

Til Unik Bolig søger vi en erfaren og ambitiøs udvikler, der vægter sund arkitektur og kvalitet højt.

Vores kunder udvikler sig konstant, og vores opgave er at vi sammen med kunderne får fundet løsninger der matcher deres behov.

Unik System Design A/S

Vi lægger stor vægt på, at du som udvikler er stolt over det resultat du leverer, og at du ikke går på kompromis med kvalitet og sund arkitektur. Du ser muligheder frem for begrænsninger, og du kan hurtigt og nemt omsætte behov til software, der hurtigt skaber værdi for vores kunder.

Du er nysgerrig på, hvad der rører sig teknologisk og har løbende opdateret dine kompetencer. Du evner at sætte spørgsmålstegn ved plejer og komme med alternativer.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Program Manager

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Vejle

As Program Manager, you will engage in all phases of an offshore wind turbine project with the purpose of ensuring safe and reliable execution from the first installed wind turbine.

Siemens Gamesa

You will be refining the program strategy together with key stakeholders and support in developing key performance indicators that meet the program vision.

You will be coordinating all program activities and will be assigned responsibility for a portfolio and special projects that are integral to the program.

You will be monitoring the program to determine that the operations are meeting predetermined objectives and direct project members, ensuring timely focus according to the operational needs. You will be participating in communicating reports and other documentation, ensuring timely and accurate reporting of performance, priorities, activities, issues and successes.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S