903 job matcher din søgning 903 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 903 resultater.
Ørsted Wind Power – EPC
Measurement Engineer for measurement campaigns on offshore wind farms

Ørsted Wind Power – EPC, Gentofte or Skærbæk near Fredericia

Are you a measurement engineer with a passion for offshore wind?

Ørsted

Join us and become Measurement Engineer in the Measurements department where you’ll design and execute all the measurement campaigns needed for loads on the structure, inclinometer, corrosion monitoring and much more. You’ll work closely with stakeholders across the organisation, including experts in wave assessment, loads analysis, foundation design and site classification in designing the best measurements campaigns for our offshore wind farms.

We offer an exciting and interesting job where your work will continuously bring you new challenges. We’re a team spanning several expertise areas.

Ørsted Wind Power – EPC
LEMAN A/S
Speditørelev

LEMAN A/S, Taulov

Er du kendt for at være dén, der holder overblikket i gruppearbejdet? Og vil du have et job, hvor du hver dag snakker med mennesker fra hele verden?

Så er du måske den kommende speditørelev hos LEMAN. Her lærer du, hvordan varer og andet gods bliver flyttet fra A til B på tværs af landegrænser.

Du får:

 • et fællesskab med 10+ andre speditørelever
 • mulighed for praktik eller senere udsendelse i USA, UK, Norge eller Sverige
 • erfaring fra en global virksomhed, der tager godt imod dig – i 2018 blev vi kåret som Sjællands bedste virksomhed at være speditørelev hos
 • en 2-årig uddannelse med opstart 1. september 2020.
LEMAN A/S
Lidl Danmark K/S(Junior) Project Manager Accounting, Finance and Tax

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Brænder du for at arbejde med projekter, IT-systemer og de daglige opgaver i Accounting, Finance og Tax? Og vil du sætte dit præg på udviklingen i afdelingerne på Lidl Danmarks hovedkontor? Så er du måske vores nye (Junior) Project Manager.

Om jobbet

 • Projektorienteret arbejde i Accounting og Finance
 • Test af SAP FI/MM system releases
 • Supportere og eksekvering af tekniske test

Vi tilbyder

 • Mulighed for at præge jobbet, virksomheden og din egen faglige udvikling
 • Grundig oplæring, herunder vil du blandt andet skulle én til to uger til Tyskland og et andet Lidl land i Europa på et introduktionsforløb
 • I Danmark vil du gennemgå grundig træning i de forskellige afdelinger, herunder Accounting, Finance og Merchandise Accounting. Dette vil sikre at du har de bedste forudsætninger for at fungere i krydsfeltet mellem afdelingerne
Lidl Danmark K/S
GLS Denmark A/S
Assistant Manager til GLS ParcelShop - Kolding

GLS Denmark A/S, Kolding

Kan du forvandle data og statistikker til nemt forståelige konklusioner og anbefalinger?

Du får en rolle med opgaver på tværs af analyser, statistik, præsentationer, kundedialog m.m. Dit primære fokus bliver at styrke vores beslutningsgrundlag ved at indsamle, bearbejde og præsentere data og statistikker på fx pakkeflow og -volumen – både ift. enkelte PakkeShops og på mere overordnet niveau. Dine analyser skal på den vis skabe både bedre kundeoplevelser og styrke vores forretning.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Indsamle, analysere, strukturere og præsentere data, fx på pakkeflow
 • Vedligeholde og optimere eksisterende statistikker og data
 • Udarbejde præsentationer der enkelt og forståeligt viser data, konklusioner og anbefalinger
GLS Denmark A/S
Kolding KommuneErfaren projektleder til Digitalisering og Forretningsudvikling

Kolding Kommune

Kolding Kommune søger en erfaren projektleder til en nyoprettet stilling, som skal understøtte forretningsudviklings- og digitaliseringsprojekter i krydsfeltet mellem forretning, organisation og IT.

Du bliver projektleder i krydsfeltet mellem forretning, organisation og IT, hvor du skal drive forretningsudviklings- og digitaliseringsprojekter. En af dine første store opgaver bliver at stå i spidsen for implementering af Office 365 i tæt samarbejde med de øvrige kolleger fra digitalisering og forretningsudvikling, it-driften og nøglepersoner fra kommunens mange fagområder. Et andet stort projekt er at løfte datakvaliteten i kommunens organisationsdata.

Herudover vil du indgå i afdelingens konsulentkorps, som er en vigtig sparringspartner på de decentrale projekter. Derfor bliver metodeudvikling inden for projektstyring, arbejdsgangsanalyser og effektrealisering også en stor del af din dagligdag.

Danfoss A/SDigital Solution Manager (ID 21217BR)

Danfoss A/S, Kolding, Nordborg or Silkeborg

Danfoss Cooling is looking for a Digital Solutions Manager, who master mobile apps and mobile user experience. You will work on best in class digital development projects and maintaining industry leading digital solutions.

Digital Transformation is our key focus in the coming years where we will invest in designing the best in class customer experience. You will be the key person to ensure that we provide the best in class mobile experience. You will be the product owner of some of the most successful and commonly used mobile apps in the industry.

In this role, you will work both with your own responsibilities as well as with managing several digital projects. Very often, you will work independently with your projects, collaborating cross-functionally with external partners, teammates and other stakeholders. You will apply your “mobile first” mindset to all projects.

Boligkontoret DanmarkBoligrådgiver til vores lokalkontor i Ribe

Boligkontoret Danmark

Som boligrådgiver i Boligkontoret Danmark bliver du en af vores frontmedarbejdere, der sammen med de øvrige kollegaer på afdelingskontoret spiller en central rolle i kontakten til vores kunder ude i boligområderne. Din hverdag er alsidig og travl, og det er afgørende, at du brænder for at yde god og kompetent service til vores beboere, bestyrelser og de boligsøgende. Samtidigt skal du løse en række administrative opgaver som f.eks. udlejninger, flytteafregninger og ekspedition af personlige og telefoniske henvendelser, ligesom du også kommer til at bistå bl.a. driftscheferne med forskellige administrative opgaver.

Vi værner om vores fællesskab, det gode kollegaskab og kvaliteten af vores arbejde. Derfor er det vigtigt for os at finde en ny kollega, der passer ind i vores team – med din personlighed såvel som din faglighed.

Energinet
Proceskonsulent med erfaring i projekt- og transformationsledelse

Energinet, Fredericia

Vil du være med til at styrke Energinets profil på vej mod klimaneutralitet i vores kerneopgave?

Energinet

Så har du chancen nu, hvor Energinet som led i sin indsats for klima og bæredygtighed søger en ny kollega til projekt- og transformationsledelse af Energinets klima- og CSR-indsats. Energinet arbejder med FN’s verdensmål, er medlem af UN Global Compact og har i 2020 besluttet ambitiøse klimamål.

For at nå i mål med vores ambitioner inden for bæredygtighed styrker vi nu indsatsen på området. Rollen er nyetableret, og du får mulighed for at gøre brug af din knowhow og erfaring til at være med til at styrke og definere dette område af vores forretning.

Energinet
Energinet
CSR-konsulent med god forretningsforståelse og baggrund indenfor ikke-finansiel rapportering

Energinet, Fredericia

Vil du være med til at styrke Energinets profil på vej mod klimaneutralitet i vores kerneopgave?

Energinet

Så har du chancen nu, hvor Energinet som led i sin indsats for klima og bæredygtighed søger en ny kollega med ansvar for compliance og rapportering af Energinets klima- og CSR-indsats. Energinet arbejder med FN’s verdensmål, er medlem af UN Global Compact og har i 2020 besluttet ambitiøse klimamål.

For at nå i mål med vores indsatser indenfor bæredygtighed styrker vi nu indsatsen på området. Rollen er nyetableret, og derfor får du mulighed for at gøre brug af din knowhow og erfaring til at være med til at opbygge og definere dette område af vores forretning.

Energinet
Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 15. juni Online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML. Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget, meget mere.

Kurset er særlig rettet mod ledige, men alle er velkomne. Kurset henvender sig primært til dig, som ønsker at arbejde med webapplikationer og webprogrammering.

Jobindex Kurser
Skare Meat Packers K/S
Lønningsbogholder/administrativ HR-medarbejder

Skare Meat Packers K/S, Vejen

I forbindelse med konsolidering af lønadministrationen i koncernen søger skare Group til koncernhovedkontoret i Vejen en dygtig og erfaren medarbejder til opgaver i HR-administrationen og på lønningskontoret.

Du bliver en del af et team på 3 personer, der er tilknyttet koncernøkonomi på hovedkontoret i vejen. Afdelingen foretager lønafregningen for både timelønnede og funktionærer via lønsystemet epos og tidsregistreringssystemet promark.

Du har en relevant uddannelse og flere års erfaring fra en lignende stilling. Vi er en international virksomhed, og det er vigtigt, at du behersker et eller to sprog ud over dansk.

Læs mere på vores hjemmeside her.

Skare Meat Packers K/S
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Analytical Service Manager til kundesupport i kemisk afdeling

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Hos Eurofins Steins Laboratorium A/S hjælper vi virksomheder indenfor foder- og fødevare­brancherne ved at kvalitetssikre og kontrollere deres råvarer, produkter og processer. Vi er stolte af at tilbyde markedets bredeste produktsortiment, kombineret med stor ekspertise indenfor de klassiske kemiske og mikrobiologiske analyser. Vi anvender også mange nye teknologier, som blandt andet kan anvendes til afdækning af fødevaresvindel og fødevareægthed.

Vi søger lige nu en Analytical Service Manager (ASM) der, med sin viden inden for kemi og fødevareanalyser, vil bidrage til teamet der består af 8 erfarne kolleger, som til dagligt arbejder med professionel og effektiv kundesupport af højeste kvalitet. Vores nye kollega brænder for at bidrage med stor faglighed og har lyst til at indgå i et godt kollegialt fællesskab.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Confidence Search A/SServiceleder

Confidence Search A/S søger for EL:CON i Fredericia

EL:CON A/S er en af Danmarks førende installationsvirksomheder. EL:CONs primære opgave er at levere totalkoncepter inden for en bred vifte af el- og energiløsninger.

Du bliver overordnet ansvarlig for den samlede serviceportefølje i din afdeling – herunder bliver ledelse, opfølgning, kvalitet og økonomi nøgleansvarsområder. Du vil desuden skulle fokusere på at forsætte vækst og udvikling af området.

Stillingens hovedfokus og ansvar er:

 • ledelsesmæssigt ansvar for serviceafdelingen i Fredericia og udviklingen af denne
 • at sætte retningen for dit team og sikrer den løbende kompetenceudvikling.
 • kundekontakt og ansvar for fastholdelse af eksisterende kunder - herunder fokus på vækst og udvikling.
BrinchPartners

Brinch & Partners recruiting on behalf of DLG in Aarhus or Fredericia

ERP Test Manager

Would you like to be a vital part of a large SAP program from the start, and do you love to be responsible for managing all activities involved in the end to end testing process, including strategy, planning, execution and quality assessment? Then this role as Test Manager at DLG could be your next career move, where you get the chance to tackle an important role in a large and complex business.

We are looking for a Test Manager, who will be responsible for end to end test management in SAP space with multiple challenging projects. You will collaborate with Project/program managers, scrum masters, release manager, internal and external solution consultants and business participants to ensure that the right testing approach is designed and executed in the project teams.

Brinch & Partners
DELPRO A/SPROJECT MANAGER til DELPRO i Vamdrup

DELPRO A/S

Til ledelse af egne projekter søger DELPRO i Vamdrup en erfaren PROJECT MANAGER.

Dine primære opgaver vil være projektledelse med ansvar for økonomi og løbende fakturering, tidsplan, sikkerhed og kvalitet. Desuden vil du sammen med de øvrige projektledere udvikle og optimere afdelingens evne til at styre projekterne. Du vil som hovedregel blive involveret i projekterne allerede i tilbudsfasen.

Vi forventer, at du minimum har et par års erfaring som projektleder inden for håndværksprægede områder som eksempelvis installationsbranchen, bygge-/anlægsbranchen eller tilsvarende. Din faglige baggrund er ikke afgørende, men en teknisk indsigt og lyst til at arbejde inden for et teknisk område er vigtig.

Foodjob Nordic
Kvalitetsassistent til alsidig stilling i fødevarebranchen

Foodjob Nordic søger for Agri-Norcold A/S i Vejen

For vores kunde Agri-Norcold A/S søger Foodjob Danmark nu en dygtig kvalitetsassistent til teamet i Vejen til en spændende stilling med mange selvstændige opgaver.

For vores kunde Agri-Norcold A/S søger Foodjob Danmark nu en dygtig kvalitetsassistent til teamet i Vejen til en spændende stilling med mange selvstændige opgaver. Virksomheden har en helt særlig plads i forsyningskæden, og håndterer varerne for fødevareproducenter, inden de distribueres til videre kundernes kunder.

Eksempler på konkrete arbejdsopgaver er:

 • Ajourføring af kvalitetsprogram på alle afdelinger og afholdelse af interne/eksterne audits
 • Løbende opfølgning i samarbejde med Kvalitetschefen på afdelingernes overholdelse af kvalitetskrav – både eksterne og interne
 • Opdatering af autorisationer samt ansøgninger af nye
Foodjob Nordic
Det Danske Madhus
ERNÆRINGSASSISTENT/KOK MED PASSION FOR GOD MAD

Det Danske Madhus, Vejle

Leder du efter en god arbejdsplads, med gode vilkår og fokus på høj kvalitet?

Vi får flere kunder, og søger derfor dygtige kollegaer til at være en del af vores hold, fra september 2020.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet indebære:
 • Produktion af hele vores menukort
 • Sensoriske vurderinger og tilsmagning
 • Udportionering og pakning af mad
Det Danske Madhus
SSI Schäfer A/S
Servicetekniker til vedligehold og service af lagersystemer

SSI Schäfer A/S, Fredericia

Til at servicere og vedligeholde lagersystemer hos vores kunde i Fredericia, skal vi bruge tre nye teknikere. Der er tale om en fast ansættelse, hvor du indgår i det team af serviceteknikere, der er tilknyttet opgaven. Din arbejdsdag foregår primært hos kunden, og overordnet set kommer du til at tage dig af:

 • service på og drift af højlager og transportanlæg
 • fejlhåndtering/fejlfinding på anlægget (mekanisk, elektrisk og it-mæssigt)
 • diverse ad hoc-opgaver.

Hverdagen byder derfor på stor variation i arbejdsopgaverne og faglige udfordringer, når tekniske problemstillinger opstår og skal løses.

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Produktionsmedarbejdere til dag-, aften- og weekendhold

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company), Vejle

Har du lyst til at blive en del af en af verdens førende konservesfabrikker, og vil du sammen med dine kolleger påtage dig et vigtigt medansvar for, at vi når vores produktionsmål?

Som følge af en øget efterspørgsel efter vores konservesprodukter starter vi et nyt weekendhold op, og vi søger derfor omkring 40 nye kollegaer primært til weekendhold, men også til dag- og aftenhold. Tiltrædelse vil være snarest muligt. På fabrikken producerer vi lige nu ca. 47.000 tons fødevarer årligt, og vi beskæftiger ca. 300 medarbejdere – snart 340.

Alt efter dine kvalifikationer og dine interesseområder er der mulighed for ansættelse i varemodtagelse, fars-/fyldehal, pakkeri og færdigvarelager. Arbejdstiden er afhængig af, hvilken afdeling, du ansættes i, samt om det er på dag-, aften- eller weekendhold.

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Energinet
Erfaren ingeniør med projektlederevner til udvikling af fremtidens højspændingsstationer

Energinet, Fredericia

Vær med til at etablere og udbygge el-stationer i Danmarks 132-400 kV-højspændingsnet. Hvis du har lyst til at arbejde i en udviklings- og projektorienteret afdeling, der har ansvar for den el-tekniske del af stationsetableringer og tæller nogle af de bedste kompetencer inden for AC- og DC-højspændingsteknik, kan du se frem til at arbejde i et spændende og dynamisk miljø med rig mulighed for faglig sparring.

Energinet

”Som afdelingsleder lægger jeg vægt på at skabe en kultur, hvor det er sjovt at gå på arbejde og hvor der er fokus på at udvikle sig. Vi har derfor fokus på den gode sparring og finder fælles motivation i at være med til at bygge fremtidens elnet,” fortæller afdelingsleder Kim Søgaard.

Energinet