255 job matcher din søgning 255 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mercantec Maskinførere søges til Ulfborg Kjærgaard

Mercantec

Leder du efter nye udfordringer og fantastiske kolleger? Og vil du gøre en forskel både for vores kursister og for entreprenørbranchen?

Så er det måske dig, vi mangler i vores team på Ulfborg Kjærgaard.

Vi søger to kolleger til vores maskinfører-team, hvor vi primært underviser på kurser inden for entreprenørbranchen og på maskinføreruddannelsen. I øjeblikket kører vi også en del rørlægger-kurser. Du bliver en del af et mindre team, hvor I sammen fordeler opgaverne og planlægger undervisningen. Jeres engagement og faglige viden sikrer, at eleverne og kursisterne går herfra med ny viden og dermed er endnu bedre rustet til opgaverne i branchen.

T. Hansen Gruppen A/S
Chauffør til Helsinge

T. Hansen Gruppen A/S

Til snarlig tiltrædelse i nedenstående butikker, søger vi stabile, fleksible og pligtopfyldende chauffører med primære arbejdsopgaver som fremfinding af varer fra lager samt kørsel og levering af varer til vores kunder.

Du vil herudover indgå i butikkens team og du vil ud over chaufføropgaverne også ved behov varetage opgaver i butikken herunder ekspedition af kunder, modtagelse af varer til lager, vareafsendelse, vareopfyldning m.v.

T. Hansen Gruppen A/S
A. L. Del-Pin A/S Materieludlejer med flair for kundeservice

A. L. Del-Pin A/S, Sønderborg

Til vores afdeling i Sønderborg søger vi en erfaren og stabil servicemedarbejder med flair for god kundeservice og kendskab til materiel-udlejning. Din primære opgave er personlig eller telefonisk kundeekspedition.

Personlige egenskaber og faglig baggrund:

 • Du tilgår dagen positivt og med et godt humør
 • Du har basale IT-kundskaber
 • Du har truckcertifikat

A.L. Del-Pin A/S tilbyder en spændende og udfordrende stilling i et uformelt miljø. Sundhedsordning, pension og løn svarende til dine kvalifikationer.

XL-BYG
Kundeorienteret chauffør til XL-BYG, Meredin Tømmerhandel - Holbæk

XL-BYG, Holbæk

Vi søger en dygtig og kvalitetsbevidst chauffør til levering af byggematerialer til vores mange kunder i lokalområdet. Da din indsats er det sidste led i købsprocessen, er det vigtigt for os, at du har fokus på at yde professionel kundeservice, så du bidrager til at give kunden en god samlet købsoplevelse.

Du bliver en del af et stærkt og velfungerende team, hvis passion er tilfredse kunder. Du får desuden en alsidig hverdag, overenskomstmæssige løn- og ansættelsesvilkår samt mulighed for at købe de produkter, vi forhandler, på favorable vilkår. Der er tale om en fast fuldtidsstilling.

XL-BYG
Dansk Klima Center ApS Lageransvarlig søges

Dansk Klima Center ApS, Næstved

Dansk Klima Center ApS er dansk distributører af Samsung klimaanlæg og varmepumper, hvorfor vi har et stort forhandlernet der aftager varer fra vores lager.

Vi søger en serviceminded lageransvarlig (uden personaleansvar) med kendskab til lagerstyring og indkøb og mod på at favne bredt og som ikke er bange for at hjælpe til, hvor behovet opstår.

I dag håndteres vores lager af vores 2 lagermedarbejdere, men grundet travlhed og enorm vækst har vi brug for en ekstra person i den travle hverdag der kan hold overblik og det overordnede ansvar på lageret vil få et spændende job, hvor du primært vil være ansvarlig for lagerdriften herunder indkøb vare modtagelse og forsendelse, lagerstatus m.m.

Billund Lufthavn A/S Lagermedarbejder til Logistic Service

Billund Lufthavn A/S

Skal du være med til at håndtere gods som skal til videre transport ud i verden? Kunne du tænke dig at blive en del af et engageret team, hvor der også er travlt? Så er dette måske den rette stilling for dig.

Udsnit af de primære arbejdsopgaver:

 • Modtagelse af gods
 • Opmærkning – lagring
 • Læsning/losning af lastbiler

Vi søger en medarbejder på fuldtid. Vagterne vil typisk ligge på hverdage mellem 09.00-24.00. Der kan forekomme vagter uden for dette tidsrum og enkelte weekendvagter.

Service 2000 A/S Lageransvarlig med udpræget ordenssans samt chauffør til familieejet virksomhed

Service 2000 A/S, Kokkedal

Vi søger en stabil og struktureret medarbejder til lagerstyring samt andre ad hoc-opgaver til vores servicevirksomhed i Karlebo, Kokkedal.

Arbejdsopgaverne vil spænde vidt, men vil bl.a. være:

 • ansvar for lager samt oprydning heraf,
 • ned- og udpakning af ordrer,
 • opgaver af håndværksmæssig karakter,
 • kørsel af større transporter, hvorfor stort kørekort er et must.
Gem
Amok ApS
Vi søger chauffører til studenterkørsel!

Amok ApS

Vi har igen i år udvidet med flere lastbiler, og derfor søger vi dygtige og ansvarsbevidste chauffører med højt humør til at servicere årgangens studenter. Vi lægger vægt på højt humør og mødestabilitet – lastbiler fra !AMOK kommer altid til tiden, og vi forventer det samme af dig.

Kan du krydse ovenstående kvaliteter af, og er du i besiddelse af et C-kørekort samt EU-kvalifikationsbevis, er det måske dig, vi søger til Danmarks fedeste chaufførjob!

Vores kørsler foregår i hele Danmark i perioden d. 22 juni–d.4 juli 2023, hvor begge dage er inkluderet. Der bliver taget hensyn til, hvor i landet du er bosat, men du skal være klar til at overnatte på vandrehjem el.lign. under kørslen, som vi selvfølgelig betaler for.

Amok ApS
Odense Havn A/S
Havnekoordinator

Odense Havn A/S, Munkebo

Se video om Odense Havn A/S som arbejdsplads

Vi søger en navigatør med erfaring til søs, der skal hjælpe med en smidig afvikling af skibstrafikken til og fra Odense Havn. Det er et alsidigt job med både administrative opgaver på Havnekontoret og rundering på havnefaciliteterne i Odense og i Munkebo.

Derudover har du sammen med de tre øvrige havnekoordinatorer i afdelingen ansvaret som brovagt på Odins Bro over Odense Kanal, der er Nordeuropas største dobbelte svingbro.

Du får en afvekslende hverdag med engagerede kolleger i en uformel organisation med en flad struktur og korte beslutningsgange. Vi er stolte af at score højt i vores trivselsmålinger og lægger meget vægt på et godt arbejdsklima, hvor der også er en god balance mellem arbejde og fritid.

Odense Havn A/S
DSV
Chauffører til DSV Aarhus

DSV

Du bliver en del af vores faste team med 3 chauffører. Vi leverer møbler som skabe og køkkener pakket som flatpack til kantsten hos private kunder.

Du vil køre i den samme bil hver dag. Vi har stort fokus på, at alle vores biler er nye og godt vedligeholdt, og du har ansvar for at vaske og holde den i god stand.

I det daglige vil der være start og stop i Skejby, Aarhus. Der er oftest start kl. 7 om morgenen, hvor du læsser bilen og kører ud til den første kunde. På en typisk arbejdsdag har du ca. 10-15 stop, og er færdig i løbet af eftermiddagen.

DSV
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kurerer

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

FE søger nye kurerer til FE’s kurertjeneste. Kurertjenesten yder støtte til hele FE’s organisation og varetager forskellige kureropgaver og transportopgaver i både ind- og udland. Trives du med et ansvarsfuldt og stabilt arbejde med varierende opgaver, så kan vi tilbyde en spændende stilling med en stor kontaktflade til alle områder af FE.

Opgaverne spænder vidt fra VIP- og kurertransport til helt almindelige transportopgaver af forskellige typer inventar og forbrugsvarer.

Som ny kollega hos os vil du indgå i et team af engagerede og erfarne medarbejdere. Der er tale om et selvstændigt og ansvarsfuldt job med variation i de daglige opgaver, hvor du vil blive mødt med nye udfordringer både fagligt som personligt.

Naviair
Naviair i Billund søger flyveledere

Naviair

Vi søger flyveledere med erfaring inden for tårn- og indflyvningskontrol med radar (TWR/APP) og/eller områdekontroltjeneste (ACC).    

Ansættelse/omskoling vil ske i løbet af 2023/2024, efter nærmere aftale.

Udvælgelsen vil ske efter en samlet vurdering af faglige og personlige kvalifikationer samt udviklingspotentiale. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, hvor vi ved høj grad af faglig kompetence og ved at vise tillid, respekt og engagement sammen skaber brugbare løsninger og gode relationer. 

Naviair
Metro Service A/S
Trafikleder til kontrolrummet på Københavns nye letbane

Metro Service A/S, København/Glostrup

Kunne du tænke dig en nøglerolle i forbindelse med den nye letbane i København? Motiveres du af at holde overblik og få tingene til at køre? Og kan du kommunikere målrettet og præcist? Så er du måske vores nye kollega. 

Hos os betyder sikkerhed alt. Vi får rigtig mange passagerer og kollegaer ude i trafikken hver dag, og det bliver din opgave at:

 • hjælpe med udvikling og etablering af de nødvendige sikkerhedsprocesser og organisationsprocesser
 • give input til og sikre dokumentation til sikkerhedsgodkendelsen
 • udarbejde og vedligeholde vores operationelle procedure og sikkerhedsregler for drift og overvågning af letbanen.
Metro Service A/S
Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
Banedanmark
Kørelærer til Banedanmarks Materiel & Beredskab

Banedanmark, Roskilde

Har du uddannelse som lokomotivfører og mod på at prøve en ny plads på banen?

Vores område Materiel og Beredskab er inde i en rivende udvikling. Derfor søger vi i øjeblikket nye medarbejdere, som skal løse en bred pallette af opgaver, men med troljekørsel som omdrejningspunkt. Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Dine primære opgaver bliver bl.a. at understøtte vores værksteder og projekter ved at køre funktionstest på vores rullende materiel, når det er blevet ændret eller repareret, levere trækkraftydelser til anlægsprojekter og eksterne entreprenører og bidrage til uddannelse af kollegaer i de respektive litra.

Banedanmark
Davidsens Tømmerhandel A/S Chauffør til Davidsen i Ringsted

Davidsens Tømmerhandel A/S

Er du en dygtig og rutineret chauffør, som har lyst til at blive en del af en velfungerende logistikafdeling?

Din primære opgave er at sikre, at vores kunder får de rette varer til rette tid. Du er vores ansigt udadtil, når du møder kunden i forbindelse med levering af varer og derfor er det vigtigt, at det falder dig naturligt at yde en personlig service til vores kunder.

Gem
MEDLOG Denmark A/S
Maskinfører

MEDLOG Denmark A/S, København

Vi har brug for endnu en truckfører til vores afdeling af MEDLOG CPH, og hvis du finder nedenstående interessant, så er det denne stilling som du skal søge.

Vi hedder MEDLOG Denmark A/S, er placeret i frihavnen i København og vores moderselskab, samt primære kunde, er MSC som er verdens andet største containerrederi.

Vi beskæftiger os med klargøring, opbevaring, reparation og transport af skibscontainere i alle typer og størrelser, og har containerterminaler og depoter over hele verden. Vi kommer til at operere ud fra et område på 9.000 m2 på containerterminalen i København.

MEDLOG Denmark A/S
Fertin Pharma Operatør til daghold

Fertin Pharma, Vejle

Vil du være en del af vores produktion af medicinsk tyggegummi, i en af verdens førende B2B virksomheder inden for vores område?

I samarbejde med resten af afdelingen, er du med til at sikre en god kvalitet, hvor der produceres under sundhedsmyndighedernes GMP-regler (Good Manufacturing Practice). Så hvis du kan lide en travl arbejdsdag og ikke er bange for at lære nyt, er vores produktion og pakkeri måske din nye arbejdsplads.

Fertin Pharma
Marius Pedersen A/S
Fast afløser til kørsel med komprimatorbil og frontloader - Region Hovedstaden

Marius Pedersen A/S, Rødovre

Vær med på holdet hos Danmarks førende miljøvirksomhed.

Er du på udkig efter et job i en virksomhed med ordnede forhold og gode kolleger? Så er det måske lige netop dig, vi søger.

Vores regionskontor i Rødovre har travlt og søger en servicemindet skraldemand til kørsel med komprimatorbil og frontloader. Der er tale om fuldtidsstilling med varierende arbejdstider og kørsel i forskellige geografiske områder. Afdelingen råder over ca. 125 biler og beskæftiger pt. 150 medarbejdere.

Vi tilbyder

 • et interessant og afvekslende job i en dynamisk virksomhed i vækst
 • ordnede ansættelsesforhold, gode kolleger og en uformel omgangstone
Marius Pedersen A/S
Marius Pedersen A/S
Chauffør til liftbil - Region Hovedstaden

Marius Pedersen A/S, Rødovre

Vær med på holdet hos Danmarks førende miljøvirksomhed

Vores regionskontor i Rødovre har travlt, og vi søger derfor en serviceminded chauffør til kørsel med liftbil.

Afdelingen råder over ca. 125 biler og beskæftiger pt. 150 medarbejdere.

Det er et krav, at du har erfaring med kørsel med lastbil og containertransport.

Marius Pedersen A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV