112 job matcher din søgning 112 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 112 resultater.
Plantas A/S
Vil du være en af Danmarks bedste købmænd på hjul og har du CE-kørekort?

Plantas A/S, Greve

Blomster bringer glæde – og du bringer blomster. Nu har du muligheden for at blive Danmarks bedste købmand på hjul inden for afskårne blomster og potteplanter.

Du får et selvstændigt job samtidig med, at du har alle fordelene ved at blive en del af et stærkt team og en stærk virksomhed. Sammen med dit team planlægger du opgaverne med at besøge en fast kundekreds af blomsterhandlere på Sjælland og Øerne samt lave opsøgende salgsarbejde.

Arbejdsdagen starter med, at du pakker bilen med friske blomster, som du sælger til blomsterhandlerne fra bilen. Vi har mange erfarne og dygtige kunder, som ved, hvad de gerne vil have. Imidlertid er det vigtigt, at du altid kan hjælpe og rådgive kunderne, så de bliver inspireret og altid har en viden om kvalitet og holdbarhed, som de kan give videre til deres kunder.

Plantas A/S
& friendsKørselsleder til logistikbranchen - Trekantområdet

& friends søger for kunde

Spændende international vækstvirksomhed med en markant markedsposition søger en erfaren kørselsleder med stærke faglige og personlige kvalifikationer. Virksomheden er præget af en engageret og samtidig uformel tilgang til opgaverne, og der er fokus på den enkelte medarbejders trivsel og arbejdsglæde.

De daglige arbejdsopgaver stiller store krav til dit overblik og din robusthed, og du formår samtidig at bevare det gode humør og din evne til at motivere medarbejderne på en positiv og konstruktiv måde.

Opgaverne vil typisk være:

 • Daglig disponering
 • Kontakt til chauffører, kunder og leverandører
 • Driftsoptimering
C.J. Kofoed-Ibsen A/S
Erfaren chauffør med krancertifikat

C.J. Kofoed-Ibsen A/S, København

Til glasgrossist beliggende på Østerbro søges en erfaren chauffør i god fysisk form.

Primære arbejdsopgaver:

 • Ruteplanlægning sammen med den kørselsansvarlige
 • Af- og pålæsning af varer på vores lastvogne
 • Daglige leveringer til vores faste kunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Vi lægger vægt på personlige kvalifikationer, og sætter stor værdi i gode samarbejdsevner, ligesom evnen til at arbejde selvstændigt og struktureret i hverdagen er vigtig for os. Du får egen bil med automatgear og aircondition og faste arbejdstimer i dagtimerne fra mandag til fredag.

SPF-DanmarkSPF-Danmark søger kompetente chauffører

SPF-Danmark, Ringkøbing

SPF-Danmark har behov for flere dygtige fastansatte chauffører til transport af slagtegrise på Ringkøbing egnen.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du kan lide at:

 • køre med levende grise
 • køre i moderne biler
 • snakke med kunder og ta’ et ansvar
 • ha’ et tæt samarbejde med administrative kolleger

Transporten af slagtegrise foregår ved opsamling af dyr hos forskellige besætninger og levering til forskellige slagterier hos Danish Crown.

Grønlands Selvstyre
Underviser i Paamiut

Grønlands Selvstyre

Imarsiornermik Ilinniarfik Paamiut søger ny underviser til skolens grunduddannelser. Vil du være med til at kvalitetssikre et af Grønlands vigtigste erhverv, og har du bred erfaring inden for fiskeri samt det maritime erhverv, kan du være den, vi står og mangler. Imarsiornermik Ilinniarfik er en dynamisk arbejdsplads under konstant udvikling. Vi arbejder hele tiden på at kunne tilbyde uddannelser af høj kvalitet. Dette sikres ved at have de mest kompetente medarbejdere.

Om stillingen

 • Undervisning til ubefaren skibsassistent bl.a. i fagene: Praktisk sømandskab, navigation, vagttjeneste, etc.
 • Udvikling og vedligeholdelse af skolens undervisningsmaterialer.
 • Instruktør til søsikkerheds- og brandkurser.
Grønlands Selvstyre
Indrykket: 
ARGOServicemedarbejder til Danmarks tredje største kraftvarmeværk

ARGO, Roskilde

Struktureret servicemedarbejder med mod på fysiske opgaver og gode samarbejdsevner søges

Vi søger en struktureret kollega til service- og vedligeholdelsesopgaver til ARGOs kraftvarmeværk ’Energitårnet’ - Danmarks tredjestørste kraftvarmeværk.

ARGO har to kraftvarmelinjer med en samlet kapacitet på 35 MW el og 100 MW varme. Kraftvarmelinjerne er i drift døgnet rundt 365 dage om året - og det kræver ordentlig vedligeholdelse.

Din primære opgave:

 • Rengøring, oprydning og forefaldende arbejde
 • Kørsel med truck, kran og gummiged kan forekomme, men er ikke den primære opgave
 • Serviceopgaver af forskellig art og varighed
Indrykket: 
Norrecco A/S
Maskinfører

Norrecco A/S, København

Har du erfaring som maskinfører, er fleksibel og selvstændig med en god teamånd, så kan vi tilbyde dig ansættelse på en af vores sjællandske pladser, hvor vi arbejder med bæredygtighed og miljørigtig håndtering af jord og affald.

Vi søger maskinførere til vores pladser i København – Prøvestenen og Nordhavnen.

Som maskinfører vil du i samarbejde med dine kollegaer stå for den daglige behandling og sortering af jord og affald. Dette gøres ved hjælp af vores maskiner. Du vil møde forskellige chauffører på pladsen, hvilket sker i et positivt samarbejde.

Norrecco A/S
Indrykket: 
DAT-Schaub A/STruckfører til kølelager

DAT-Schaub A/S, Køge

Er du erfaren truckfører med lyst til at arbejde i et travlt miljø, og har du viljen og evnen til at samarbejde med teamet, ledelsen og de øvrige afdelinger? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores lager i Køge.

Du bliver en del af en afdeling bestående af otte medarbejdere med en åben og uformel omgangstone. Vi lægger vægt på kvalitet og perfektion i de produkter, vi producerer og sælger. Det er også vigtigt i dette job, og du vil få en central rolle på vores lager.

Din arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Plukning og pakning af ordre
 • Truckkørsel
 • Af- og pålæsning af lastbiler/containere
Indrykket: 
Unicon A/S
Bliv betonchauffør på Unicons fabrik i Avedøre eller Glostrup (Ejby)

Unicon A/S

Har du stort kørekort inkl. hænger/trailer og vil du være en del af et helstøbt og solidt arbejdsmiljø hos Danmarks førende betonproducent? Kan du lide at arbejde med entreprenørmateriel og have kundekontakt, så er jobbet som betonchauffør måske noget for dig?

Som medarbejder i Unicon vil du lære kunsten at fremstille og levere verdens mest anvendte byggemateriale. For udenforstående kan vores arbejde måske virke enkelt, men når du kommer indenfor, vil du blive forbløffet over betonens mange anvendelsesområder og du vil opdage, hvordan samfundet får glæde af dit arbejde i generationer.

Det er dig, der leverer frisk beton til tiden med høj kvalitet og service ude på forskellige byggepladser/-projekter, din arbejdsdag vil således veksle mellem turene på vejen og leveringen ude på byggepladserne.

Unicon A/S
Indrykket: 
DLGTankvognschauffør med base på Sjælland

DLG, Ringsted

Brænder du for at køre foder til de danske landmænd? Så kan det være, det er dig, vi søger.

Dine primære opgaver er at transportere grovvarer fra vores fabrikker og lagrer til de danske landmænd.

Du vil have tæt kontakt til planlægning, fabrikker og de andre chauffører.

Vi tilbyder

 • Et selvstændigt og afvekslende job med højt tempo, hvor ikke to dage vil være ens
 • Løn efter Fællesoverenskomst, kvalifikationer samt pensionsordning
 • Alle medarbejdere i DLG er desuden dækket af sundhedssikring, kritisk sygdomsforsikring samt heltidsulykkesforsikring.
Indrykket: 
Bygma
Pladsmedarbejder (chaufførafløser)

Bygma, Års

I Bygma leverer vi varen, så vores kunder kan komme videre. Hver dag. Vi sætter pris på et effektivt lager. Et moderne knudepunkt, hvor alt er sat i system. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Vi søger en pladsmedarbejder – som også skal fungere som chaufførafløser – til Bygma Års, hvor kunderne er et miks af private og professionelle.

Bygma

Din opgave bliver pakning af ordrer efter pluklister samt at tage imod vores kunder. Du servicerer kunderne og hjælper dem med at finde varerne. Samtidig får du opgaver inden for læsning og aflæsning af biler. Udkørsel af materialer til byggepladser, professionelle kunder og private adresser vil også være en del af dit job.

Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Bygma
Indrykket: 
Bech Webshops ApSMontør søges til 4-dages arbejdsuge i det jyske

Bech Webshops ApS, Vejen

Vil du være en del af en virksomhed i fuld fart, der har fuldt fokus på at markerer mindeværdige øjeblikke? Så kunne du være den helt perfekte, til at deltage i vores lille team, med en større organisation i ryggen.

Som chauffør og montør hos os, vil der ikke være to dage der er ens. Vi laver alt fra reparationer og service på flagstænger for vores erhvervskunder, til montering og levering af flagstænger hos private. Din arbejdstid vil være præget af, at vi kører med en fire dages arbejdsuge, og der er stor forskel på, hvor meget der skal køres. Da vi er en meget sæsonpræget virksomhed, vil dine arbejdstimer være længere i perioden slut februar til midt oktober, alt afhængigt af vejret.

Just-Eat.dk ApSJust Eat søger deltidschauffører til Herning med egen bil

Just-Eat.dk ApS

Er du serviceminded og ansvarsfuld, og elsker du at køre bil? Just Eat søger friske og imødekommende chauffører, der har lyst til at udbringe mad for vores restauranter i egne private biler. Kan du derfor med et stort smil svare ja til ovenstående, så læs videre, for så er det lige præcis dig vi venter på.

Som chauffør hos Just Eat repræsenterer du virksomheden i Hernings gader. Vi lægger således stor vægt på sikkerhed og hensynsfuld kørsel. Din opgave bliver at afhente mad og bringe den hjem til vores sultne brugere i hele Herning.

At være chauffør hos Just Eat er et fleksibelt og selvstændigt job, med muligheden for at blive en del af et ungt og dynamisk team. Du har således mulighed for, selv at forme jobbet til det du ønsker. Om der skal være hiphop- eller rockkoncert i bilen, er helt op til dig.

Indrykket: 
APM Terminals – Aarhus A/S
Vessel Dispatcher til containerterminalen på Aarhus havn

APM Terminals – Aarhus A/S

APM Terminals – Aarhus A/S på Aarhus havn søger en Vessel Dispatcher gerne med maritim baggrund eller uddannelse indenfor shipping, logistik eller transport. Du bliver ansvarlig for eksekvering af skibsoperationer (lastning/losning af containere) med stærkt fokus på sikkerhed, produktivitet og kvalitet.

Som Vessel Dispatcher vil dine primære ansvarsområder være håndtering og overvågning af skibsoperationer, samt deltage i dynamisk planlægning af operationen. Fra kontroltårnet kommer du til at monitorere og håndtere terminalens operationssystemer i en meget central funktion.

Du kommer til at opdatere produktivitetsanalyser og håndhæve sikkerhedskrav for forsvarlig drift med tilhørende sikkerhedsforskrifter. Stillingen kræver en serviceminded og imødekommende personlighed, da de fleste opgaver skal løses i tæt samarbejde med kollegaerne i operationen.

APM Terminals – Aarhus A/S
PostNord DanmarkKørselsleder til Road Freight Operation i Risskov

PostNord Danmark

Bliv en del af fremtidens stærkeste logistikvirksomhed i Norden.

Vi er midt i en spændende transformation, hvor vi har markant fokus på at nedbringe vores samlede omkostningsniveau for at styrke vores konkurrencekraft og position i markedet.

Din ledelsesopgave vil bestå af ledelse af både interne og eksterne chauffører og vognmænd. Du vil få det daglige ledelsesansvar for ca. 15-25 chauffører, som primært arbejder indenfor tidsrummet kl. 02.00-14.00. Dine primære opgaver vil være ledelse af operationen samt personaleledelse og administration.

Du vil få en afgørende rolle i at bidrage med procesoptimering, der kan styrke vores operationsudvikling, så vi altid er billigst og bedst.

Indrykket: 
T. Hansen Gruppen A/S
Chauffør – Rødekro

T. Hansen Gruppen A/S

Til vores butik i Rødekro søger vi en stabil, fleksibel og pligtopfyldende chauffør med primære arbejdsopgaver som fremfinding af varer fra lager samt kørsel og levering af varer til vores kunder. Du vil herudover indgå i butikkens team og du vil ud over chaufføropgaverne også ved behov varetage opgaver i butikken herunder ekspedition af kunder, modtagelse af varer til lager, vareafsendelse, vareopfyldning mv.

Som medarbejder hos thansen kan du forvente en travl og udfordrende hverdag i en organisation, hvor det oftest går rigtig stærkt og som er omskiftelig og i konstant udvikling. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og et godt arbejdsklima der gør hverdagen både sjov og inspirerende.

T. Hansen Gruppen A/S
Indrykket: 
StudentConsulting Danmark ApSVi leder efter dygtige trafikinstruktører til tunge køretøjer til Norge!

StudentConsulting Danmark ApS søger for Wright Trafikkskole AS

Er du en trafikinstruktør for tunge køretøjer, der nyder en social arbejdsdag? Kan du forestille dig at opbygge en karriere i Norges største trafikskole? Så kan dette være en mulighed for dig!

Vores samarbejdspartner, Wright Trafikskole, har nu brug for flere initiativtagende, strukturerede og udadvendte medarbejdere til deres teams i Oslo, Sarpsborg, Drammen og Trondheim. Trafikskolen er Norges største med 32 afdelinger over hele landet. Gennem kompetente lærere, god service og opfølgning lægger Wright Traffic School vægt på at skabe en god oplevelse for sine studerende, hvor sikkerhed er i centrum.

Wright Trafikskole kan tilbyde dig:

 • En sikker arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø
 • Telefonordning
 • Fokus på yderligere udvikling og karrieremuligheder
Assens Marina A.M.B.A.
Assens Marina A.m.b.a. søger havneassistent

Assens Marina A.M.B.A., Assens

Assens Marina A.m.b.a. er en moderne lystbådehavn med 600 bådpladser samt omkringliggende arealer, diverse bygninger og havneudstyr. Marinaen drives privat med baggrund i en brugsretsaftale indgået med Assens Kommune, og har ca. 450 både med fast plads i marinaen, udover ca. 5.500 besøgende gæstebåde.

Som havneassistent i Assens Marina A.m.b.a. skal man kunne lide at arbejde udenfor hele året med praktiske opgaver, samt være udstyret med et stort servicegen, når sejlere skal hjælpes på forskellige måder.

Jobbet indeholder bl.a.

 • Servicering af marinaens brugere, (bådejere, gæstesejlere)
 • Bådhåndtering med kran samt truckkørsel
 • Deltagelse i havnens daglige drift
Skive Køletransport A/SKørselsdisponent

Skive Køletransport A/S, Hobro

Skive Køletransport søger en erfaren kørselsdisponent til vores hovedkontor i Hobro. Vi er på udkig efter en ny kollega med erfaring indenfor national disponering og gerne indenfor temperaturfølsomt gods.

Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed i stærk vækst, hvor der gives plads til initiativ og ansvar. Som disponent hos os, vil du være en del af et uformelt og energisk arbejdsmiljø med hjælpsomme kollegaer samt attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforskning.

Dine opgaver vil bestå af:

 • Disponering og planlægning af kørsel
 • At være ansvarlig for biler og økonomi samt daglig personaleledelse af chauffører
 • Kontakt til kunder, vognmænd og chauffører
Lokaltog A/S
Værkstedsmedarbejder til Hårlev

Lokaltog A/S

Til vores togværksted i Hårlev søger vi en værkstedsmedarbejder.

Er du interesseret i at indgå i et velfungerende og samarbejdende team, som vedligeholder og udfører service på Lokaltogs togmateriel? Vi søger en værkstedsmedarbejder til forefaldende opgaver.

Du vil blandt andet få ansvar for, at matriklen fremstår rydeligt, samt at både værksted og vaskehal er rengjort, at varer og artikler bliver kørt/sat på plads og at supportere/servicere håndværkerne i øvrigt.

Arbejdsopgaver

 • kørsel med truck, køre toghjulsaksler og andre store ting frem til håndværkerne
 • fjerne ukrudt på matriklen, klippe hæk m.v.
 • almindelig vedligehold af bygningerne .
Lokaltog A/S