144 job matcher din søgning 144 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 144 resultater.
Viktech Cabel ContratorLagermedarbejder/chauffør til entreprenørforretning

Viktech Cabel Contrator, Aarhus

På vegne af en entreprenørvirksomhed, som beskæftiger ca. 150 mand fordelt på Sjælland og Jylland, søger vi en lagermedarbejder/chauffør, til vores afdeling i Jylland/Aarhus.

Dine primære opgaver vil være bestilling af varer herunder værktøj, sand, grus, fliser samt afspærringsmateriel til vores projekter. Derudover vil du stå for al registrering, opmærkning og udlevering af materielt udstyr og sikre, at vores lager af værktøj og arbejdstøj altid er pænt og velorganiseret.
Sikre og bestille service og vedligehold af vores maskiner og udstyr.

Hvad kan vi tilbyde

 • Et arbejde med stor frihed under ansvar
 • En hverdag, hvor du selv planlægger din dag
 • En hverdag med højt tempo og et godt fællesskab
Hartmanns A/SChauffør

Hartmanns A/S søger for kunde, Aarhus

For vores kunde i Århus søger Hartmanns skarpe chauffører til lasbilkørsel. De rigtige kandidater har lyst til at arbejde som chauffør, har krancertifikat og truckcertifikat.

Arbejdstiden er daghold, 5 dage om ugen. Dog må overarbejde påregnes. Forventelig løn: Kr. 174,40 pr. time.

Vi forventer, at du:

 • har stort kørekort og lyst til at køre lastbil
 • har kran- og truckcertifikat
 • taler og forstår dansk
CH Udlejning Fyn A/SChauffør søges - genopslag

CH Udlejning Fyn A/S, Ringe

Vi søger en chauffør til vores afdeling i Ringe hurtigst muligt.

Arbejdet består i at levere/afhente materiel lige fra små fræsere til gravemaskiner på 25 tons på byggepladser.

Vi forestiller os en ansøger, der kan sige ja til følgende:

 • Erfaring med kørsel af div. entreprenørmateriel og lifte, skal kunne instruere vores kunder i brug.
 • B+C+E kørekort, EU-bevis, førerbevis.
 • Stedkendt på Fyn.
 • Erfaring fra entreprenørbranchen/maskinstation evt. mekaniker.
Metro Service A/S
Metro Steward

Metro Service A/S, København

Brænder du for at levere god kundeservice? Har du teknisk snilde, og kan du holde hovedet koldt også i pressede situationer. Så er du måske en af de stewarder, vi lige nu rekrutterer til vores stewardteams.

Metro

Som steward i Københavns Metro er du metroens ansigt udadtil. Du har en alsidig og varieret arbejdsdag, hvor du hjælper vores passagerer til en god rejseoplevelse. Uanset om du bemander stationer eller arbejder i Metrotoget, skal du derfor være i stand til altid at møde vores kunder professionelt og med et smil.

Dine hovedopgaver som steward bliver at

 • yde god kundeservice til passagerer i tog og på stationer
 • yde billetservice for metroens passagerer
 • udføre lettere rengøring i tog og på stationer
Metro Service A/S
Banedanmark
Køreplanlægger

Banedanmark, København

Vil du være en del af den sektion, der sikrer den optimale udnyttelse af de danske jernbaner?

Hos Banedanmark skal vi have mange elementer til at gå op i en højere enhed, når vi skal skabe en god køreplan. Ansvaret for den løbende tilpasning af køreplanerne sker i enheden for Kunder og Kapacitetsplanlægning, hvor du, som køreplanlægger, vil blive en del af holdet, som løbende arbejder med kapacitet på Banedanmarks strækninger.

Som køreplanlægger bliver du en del af den gruppe på 15 mand, som arbejder med den løbende tilpasning af køreplan efter tildeling af kapacitet. Din daglige funktion bliver som en del af et lille team på fire, som er ansvarlig for den løbende dialog med jernbanevirksomheder og entreprenører om løbende bestilling og tilpasning af kapacitet – den funktion, der i daglig tale er kendt som vores ”indbakke”.

Banedanmark
Hovedstadens BeredskabFagligt dygtige behandlere eller paramedicinere

Hovedstadens Beredskab, København

Vil du køre ambulance i et energisk, udfordrende og spændende miljø?

At arbejde i Danmarks hovedstad og Hovedstadens Beredskab er noget helt specielt. Hovedstadsområdet er en metropol med store events, turistattraktioner, natteliv, og en mangfoldighed af mennesker fra alle lag af samfundet. Det betyder, at du får brugt dine kompetencer til fulde – uanset om du er behandler eller paramediciner.

Hos os vil du møde et fagligt fællesskab på en dynamisk arbejdsplads med engagerede kolleger, der handler professionelt og leverer en høj kvalitet til borgerne i hovedstadsområdet. Vi vægter et godt arbejdsmiljø samt stabile og ordnede forhold. Derfor vil du, hos os, indgå i et fast team, efter du er blevet tildelt en fast plads på en ambulancetjenestens syv baser. Du kan derfor forvente at indgå i et stærkt socialt fællesskab, som medarbejder i Hovedstadens beredskab.

Sydsjællands og Lolland-Falsters PolitiCivil køreprøvesagkyndig

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Vordingborg

Politiet står for afvikling af både teori- og køreprøver for knallert, motorcykel, personbiler, lastbiler og busser samt afvikling af vejledende helbredsmæssig køretest. De opgaver varetages af både polititjenestemænd og civile prøvesagkyndige, og lige nu mangler vi en kollega.

Er du kørelærer, uddannet prøvesagkyndig, køredommer ved forsvaret eller har afsluttet en erhvervsuddannelse, der mindst omfatter niveau 3, jf. rådets beslutning 85/368/EØF af 16. juli 1985, så har du mulighed for at blive civil køreprøvesagkyndig i et team af fagligt dygtige medarbejdere, hvis mål er at kvalitetssikre kommende bilister.

Din primære arbejdsopgave er at afholde teori- og praktiske køreprøver til kategori B på flere af politikredsens prøvesteder.

Just-Eat.dk ApSDeltidschauffører til København

Just-Eat.dk ApS

Er du serviceminded og ansvarsfuld, og elsker du at køre bil? Just Eat søger friske og imødekommende chauffører, der har lyst til at udbringe mad for vores restauranter. Kan du derfor med et stort smil svare ja til ovenstående, så læs videre, for så er det lige præcis dig, vi venter på.

Som chauffør hos Just Eat repræsenterer du virksomheden i de Københavnske gader. Vores biler er med Just Eat-logoet meget synlige i bybilledet, hvorfor vi lægger stor vægt på sikkerhed og hensynsfuld kørsel. Din opgave bliver at afhente mad og bringe den hjem til vores sultne brugere i hele København.

At være chauffør hos Just Eat er et fleksibelt og selvstændigt job, med muligheden for at blive en del af et ungt og dynamisk team. Du har således mulighed for, selv at forme jobbet til det du ønsker. Om der skal være hiphop- eller rockkoncert i bilen er helt op til dig.

Dekra Equipment & Services A/SPassionerede faglærere med godserfaring

Dekra Equipment & Services A/S, Vejen

DEKRA Sydjylland og Fyn søger engagerede faglærere, som vil være med til at undervise voksne og unge inden for arbejdsmarkedsuddannelserne til vores godschaufføruddannelse.

”Du kommer til at undervise i bl.a. EU-direktivet og kørekortbekendtgørelsen. Du skal have lyst til at undervise og dele din viden med kursisterne. Sidst men ikke mindst skal du være i stand til at opretholde den høje kvalitet, som vi er kendte for,” fortæller uddannelseschef Ole Borg-Hansen.

Hos DEKRA får du en spændende og alsidig stilling med rig mulighed for videreuddannelse, personlig udvikling og udfordringer efter evner og ønsker.

Novafos A/SHjælp Novafos til at sikre bæredygtig drift af vores spildevandsanlæg

Novafos A/S, Gentofte

Vi arbejder for at være en bæredygtig forsyning, der driver og vedligeholder vores bassinanlæg, så vi opretholder maksimal kapacitet og reducerer overløb til vandområderne.

Vi søger derfor en medarbejder til at køre vores avancerede entreprenørmaskine (Weidemann) til vedligeholdelse af vores bassiner og også til at køre en af vores moderne slamsugere.

Dine arbejdsopgaver

 • Din primære opgave bliver at vedligeholde vores åbne fælles- og regnvandsbassiner, som skal fejes og evt. spules, når de har været i brug under regnvejr. I perioder har vi også brug for en afløser eller medhjælper på slamsugeren, når der f.eks. skal tømmes olieudskillere og sandfang.
 • Du skal også i et vist omfang tage del i forefaldende arbejde med vores afløbsledninger, f.eks. lokalisere fejl, assistere mandskabet i marken og hjælpe til med mindre opgaver med udskiftning af karme og dæksler på kloaksystemets brønde.
TITAN Containers A/SKranvognschauffør

TITAN Containers A/S, Taastrup

Som kranvognschauffør hos TITAN Containers A/S bliver du en del af en global virksomhed med mere end 30 års erfaring inden for containerbranchen. Vores kerneforretning er udlejning og salg af skibscontainere i alle afskygninger. Vi sætter en ære i at yde den bedste service og at vores produktportefølje er af høj kvalitet.

Med udkørsel fra vores plads i Taastrup kan du forvente dig en alsidig, travl og spændende dagligdag. Kørslen planlægges i et gensidigt samarbejde med vores salgsteam.

I stillingen som kranvognschauffør vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Afhentning og levering af skibscontainere for egne kunder
 • Ansvar for overholdelse af lovpligtig service samt generel vedligeholdelse af bil og kran
Landskabsentreprenør Sven Bech A/S
Medarbejdere til slamsuger søges

Landskabsentreprenør Sven Bech A/S, Gentofte

Vi har lynende travlt og søger derfor en chauffør til vores flotte Volvo-slamsuger med erfaring eller uden, hvis du har den rette indstilling. Hvis du har erfaring, er dette et plus men ikke et krav.

Du kan glæde dig til:

 • gode ansættelsesforhold med både pension og sundhedsforsikring
 • en social arbejdsplads med årlige arrangementer
 • frihed under ansvar.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er en god jargon, og vi behandler hinanden med respekt. Du lærer dine kolleger godt at kende i hverdagene, hvor vi hjælper hinanden. En gang om måneden starter vi morgenen med at hygge og få vendt situationen over en bid morgenbrød.

Byens Depot øl & vand ApSSalgschauffør med stort lastbilkørekort

Byens Depot øl & vand ApS, Hvidovre

Vi søger en salgschauffør, der kan servicere vores mange kunder primært i HoReCa samt erhvervskunder i Storkøbenhavn og den østlige del af Sjælland.

Hovedopgaven er det fysiske arbejde med håndtering af kasser og fustager, både hos kunder og på eget lager. Vi sætter kundens varer helt ind på plads og tager den tomme emballage med retur. Du skal derfor være i fysisk god form og ikke være bleg for at tage fat.

Mødetiden er kl. 6.30, og arbejdstiden er 37 timer om ugen i gennemsnit. Fri i weekender og på helligdage.

Laudrup Vin & GastronomiChauffør/lagermedarbejder

Laudrup Vin & Gastronomi, Skovlunde

Vi omlægger vores kørsel og søger derfor en medarbejder til kørsel i Storkøbenhavn og til daglige lageropgaver på vores lager i Skovlunde med tiltrædelse hurtigst muligt.

Ikke to dage er ens hos os og du skal være omstillingsparat og klar til at møde nye udfordringer med et smil. Jobbet vil veksle mellem kørsel i Storkøbenhavn og lageropgaver.

Dine typiske arbejdsopgaver vil være:

 • 2-3 ugentlige dages kørsel i København med leveringer
 • Plukke og pakke lagerekspeditioner
 • Tømning af trailers/containers indgående
Wennstrom Wash Systems A/SHar du en håndværkeruddannelse og erfaring indenfor el, elektronik, mekanik

Wennstrom Wash Systems A/S

Wennstrom Wash Systems A/S distribuerer og servicerer vaskeanlæg fra den tyske producent Otto Christ A.G. Vi er i vækst og søger derfor dygtige teknikere i hele landet til at servicere og installere vaskeanlæg/bioanlæg.

Et vaskeanlæg er en kombination af el, elektronik, VVS, kemi, og mekanik, så installation og service kræver en bred faglig forståelse med speciale indenfor et af ovennævnte områder.

Der vil være rejsedage som følge af installationer rundt om i hele landet. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, men der må forventes en fleksibilitet på arbejdsdagene i løbet af ugen, da service udføres ude hos kunderne og påbegyndt arbejde, forventes afsluttet efter aftale.

DSV
Chauffører til olie-/benzinkørsel

DSV

Sætter du pris på et selvstændigt job med stort ansvar, og går du op i kvalitet, så er du måske en af vores nye chauffører.

Vi søger lige nu erfarne og engagerede chauffører til olie- og benzinkørsel. Der vil være mulighed for ansættelse med udgangspunkt fra Hedehusene eller Midt- og Sydsjælland.

Vi tilbyder et selvstændigt job, god løn, stabile arbejdsforhold og en afvekslende hverdag med gode kollegaer. Du får en grundig oplæring, så du er klædt på til at varetage jobbet. Hos os får du en god, fast løn efter overenskomst, samt sikre og stabile arbejdsforhold.

DSV
PEAB Asfalt A/STraktorfører

PEAB Asfalt A/S, Næstved

Vi søger én ny traktorfører til asfalthold med opstart snart i Næstved.

Trives du med udendørs arbejde og en dagligdag, hvor arbejdsstedet løbende flyttes? Vil du være del af et skønt fællesskab?

Lige nu søger vi en erfaren traktorfører, der er vant til at styre sprøjtetraktoren, inden der skal lægges asfalt. Som traktorfører bliver du del af et stort hold, hvor god stemning og et godt samarbejde står højt på listen.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Har lyst til at indgå i et velfungerende team og være en del af et mellem maskinhold
 • Er mødestabil og tager ansvar
Just-Eat.dk ApSDeltidschauffører til København med egen bil

Just-Eat.dk ApS

Er du serviceminded og ansvarsfuld, og elsker at køre bil?
Just Eat søger friske og imødekommende chauffører, der har lyst til at udbringe mad for vores restauranter i egne private biler. Kan du derfor med et stort smil svare ja til ovenstående, så læs videre, for så er det lige præcis dig vi venter på.

Som chauffør hos Just Eat repræsenterer du virksomheden i de Københavnske gader. Vi lægger således stor vægt på sikkerhed og hensynsfuld kørsel. Din opgave bliver at afhente mad og bringe den hjem til vores sultne brugere i hele København. Din arbejdstid vil ligge i tidsrummet 17.00-21.00 mandag-søndag. Du vil indgå i en fast vagtplan med 1-6 vagter om ugen, hvoraf du forventes at have min. 4 vagter pr. måned i dagene fredag-søndag.

At være chauffør hos Just Eat er et fleksibelt og selvstændigt job, med muligheden for at blive en del af et ungt og dynamisk team.

Bravida Danmark A/S
Gravefolk til anlægsarbejder

Bravida Danmark A/S, Køge

Det går stærkt hos Bravida og til vores fjernvarme afdeling i Køge søger vi derfor nye gravefolk til anlægsarbejder ved fjernvarmerør og gerne hele sjak, som har opbygget erfaring med diverse former for anlægsarbejder.

Vi forventer, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde hver dag, da vores kunder værdsætter vores professionelle tilgang til arbejdet.

Vi tilbyder et udfordrende og udviklende job i en spændende virksomhed med ambitiøse mål. I Bravida har vi gode og stabile løn- og arbejdsforhold, herunder mulighed for pensionsordning og helbredssikring. Der er ordnede forhold med nyere biler og maskiner til udførslen af det daglige arbejde.

Bravida Danmark A/S
Lidl Danmark K/STeamleder Operations til Intern Transport og Bortskaffelse

Lidl Danmark K/S, Køge

Skal du være vores nye Teamleder Operations for området ”Intern Transport og Bortskaffelse”?

Vi forbereder os netop nu til den store udvidelse og automatisering af Logistikcenteret i Køge og er derfor i gang med at sammensætte holdene for fremtiden.

Vi søger netop nu en Teamleder til vores Operations, som kan komme med fra starten på denne spændende rejse.

I Lidl er vi stolte af vores faste rammer og velafprøvede koncepter, fordi det giver dig overskud til at præstere i dit arbejde, så du ved, hvordan du udfører din opgave bedst muligt.

Som Teamleder i Operations skal du motivere og udvikle dine ca. 15 medarbejdere og derved sikre, at vi når i mål med dagens opgaver til tiden og altid på den mest omkostningsbevidste måde.

Vi tror på, at medarbejdertilfredshed er grundstenen for motivation og motivation er grundstenen for succes.

Lidl Danmark K/S