96 job matcher din søgning 96 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NOVASOL A/SNOVASOL – dansommer søger en serviceminded Kontorassistent til Rømø

NOVASOL A/S

Vil du være en del af en international virksomhed i vækst? Til NOVASOLs servicekontor på Rømø søger vi en serviceminded kollega til at indgå i den daglige drift på kontoret.

Som kontorassistent indgår du i vores team på 7 fastansatte kolleger, som servicerer mere end 450 huse med ca. 10.000 bookninger om året. Du kommer til at arbejde med servicering af kunder fra store dele af verden, men primært fra Tyskland og Skandinavien i forbindelse med udlejning af sommerhuse.

Vi har brug for en serviceminded, stabil og struktureret kollega, der har lyst til at arbejde i en travl og uformel virksomhed med et højt personligt serviceniveau

Musik- og TeaterhøjskolenVi søger en pedel

Musik- og Teaterhøjskolen, Toftlund

Musik- & Teaterhøjskolen søger en pedel med alsidige håndværksmæssige kvalifikationer, gerne inden for tømrerfaget. Vi lægger vægt på høj kvalitet i arbejdet og evne til at strukturere, arbejde selvstændigt og samarbejde med alle grupper på højskolen.

Du kommer til at servicere, vedligeholde og udvikle skolens bygninger, inventar og udearealer. I perioder vil du komme til at indgå i renoverings- og byggeprojekter og have en projektledende rolle; det er derfor også vigtigt, at du har økonomiske flair og overblik.

Musik- & Teaterhøjskolen en kreative højskole med mange ideer, og du vil derfor også indimellem indgå i at skabe sjove anordninger og konstruktioner. I dagligdagen er det vigtigt, at du har lyst til at være sammen med vores elever og indgå i højskolens fællesskab med alt hvad det indebærer.

DAT-Schaub A/STarmrenserlærlinge, Skærbæk

DAT-Schaub A/S

Er du kvalitetsbevidst og har du lyst til at lære et stolt og traditionsrigt håndværk i en international fødevarevirksomhed? Så er du måske en af de nye tarmrenserlærlinge, vi søger til vores fabrik i Skærbæk.

Uddannelsen tager to år og tre måneder og indeholder i alt 20 ugers skoleophold, der varer to til fire uger ad gangen inkl. grundforløb. I forbindelse med uddannelsen, får du undervisning i blandt andet:

 • Førstehjælp og brandbekæmpelse
 • Værktøjs- og maskinlære
 • Hygiejne og egenkontrol
Mulighed for hjemmearbejde
b.n.t scandinavia ABDansktalende intern sælger

b.n.t scandinavia AB, Arlöv, Sverige

Er du interesseret i salg, har et stærkt fokus på resultater og nyder et job med fokus på service og tilfredse kunder. Så kan du være vores nye interne sælger!

Som intern sælger er du ansvarlig for dit eget distrikt med dine egne kunder med tilhørende budgetansvar. Du skal aktivt behandle den eksisterende kundebase via telefon, e-mail og teams. Du vil arbejde som en traditionel sælger i ordets rette forstand og kæmpe for dine ordrer.

Men den eneste forskel er, at du gør det digitalt på en eksisterende behandlet kundebase. Alle møder finder sted som bookede besøg digitalt samt behandling via telefon og e-mail. Du rapporterer ugentligt til salgschefen. Alle ordrer du tager, indgår i vores forretningssystem NAV.

Freiberg Entreprenør A/SVi søger medarbejdere

Freiberg Entreprenør A/S, Tønder

Er du Anlægsstruktør – rørlægger – brolægger eller har erfaring inden for anlægsbranchen, så er det dig vi står og mangler

Vores forventninger til dig som person og kollega:

 • Du har erfaring inden for anlægsbranchen
 • Du tager ansvar og værner om kvalitet
 • Du har tegningsforståelse

Vi kan tilbyde:

 • En god og solid arbejdsplads
 • Gode og fagligt dygtige kollegaer
 • God løn med mulighed for bonusordning
Hjemmearbejdsplads
Red HatDansktalende vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Webhelp søger nye ambitiøse kundeservicemedarbejdere til hjemmearbejde

Webhelp

Har du vindermentalitet, vil du arbejde hjemmefra og vil gøre dit bedste for at give kunderne en professionel oplevelse? Så er det dig vi leder efter!

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder.

Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Hydro Extrusion Denmark A/S
Lageransvarlig

Hydro Extrusion Denmark A/S , Tønder

Vi søger hurtigst muligt en lageransvarlig for et af vores eksterne lagre.

Hydro Der er tale om en nyoprettet stilling, og det betyder, at man vil være med i hele den spændende opstartsproces og derfor også skal være indstillet på, at man måske skal give en ekstra hånd med.

Opgaverne vil være følgende:

 • Lagerstyring af færdig- og mellemvarer og emballage
 • læsning/losning
 • Afhentning/levering til og fra fjernlager
Hydro Extrusion Denmark A/S
HRpeople
2 Salgskonsulenter

HRpeople søger for Nordic2Care

Har du lyst til at gøre en forskel for indeklimaet ved salg af intelligente, mobile luftrensere?

HRpeople søger for Nordic2Care to salgskonsulenter. Nordic2Care er en virksomhed i vækst, og hvis du vil med på rejsen, så læs med her. Vi sælger luftrenserkoncepter til B2B kunder og til institutioner. Det går stærkt og de to sælgere, skal med base hjemmefra, sælge til kunder i henholdsvis Jylland, Syd og Vest og Sjælland, Midt og Øst.

Du skal være med til at vækste og servicere luftrense-konceptet og bliver en del af et team på 9 konsulenter og arbejder med base hjemmefra. Du overtager et eksisterende marked og skal samtidig opdyrke det potentielle marked i regionen.

Af konkrete opgaver kommer du til at stå for,

 • Mødebooking af egne besøg
 • Præsentation og salg af Nordic2Care produkter
 • Opfølgning og lukke salget
HRpeople
ECCO Sko A/S
Senior Cybersecurity Architect

ECCO Sko A/S, Bredebro

As our Senior Cybersecurity Architect, you will join the Global Infrastructure & Operations department, reporting directly to Aleandro. Here, you will meet a team of 40+ highly skilled and ambitious colleagues who design, develop and maintain our core and global digital infrastructure in the full value chain.

You will be responsible for security stack evolution, modernising, improving effectiveness and efficiency by bringing industry best practices and discipline, fostering data-driven decision-making. You will do so by developing and maintaining a security architecture process. This process will enable the enterprise to develop and implement security solutions and capabilities that are clearly aligned with business, technology and threat drivers.

ECCO Sko A/S
Sønderjysk Tørreindustri A/S
Driftsleder

Sønderjysk Tørreindustri A/S, Løgumkloster

Sønderjysk Tørreindustri A/S er inde i en positiv udvikling med et produktprogram baseret på danske råvarer, der giver mange muligheder i den omstillingsproces til grønne og vedvarende løsninger, der kommer til at præge dagsordenen fremadrettet.

Har du hænderne skruet rigtigt på og gerne erfaring fra procesvirksomheder, er det måske dig vi mangler. Vi søger en dygtig og ambitiøs driftsleder til at forestå den daglige ledelse af halmstrøelsesfabrikken i Løgumkloster med to-tre medarbejdere.

Du planlægger og deltager selv i samarbejde med den øvrige medarbejderstab i hele produktionsprocessen fra bestilling, modtagelse og aflæsning af råvarer, over planlægning og gennemførelse af den daglige produktion til registrering, forsendelse og vareudlevering. Samtidig sikrer du, at produktionsapparatet løbende vedligeholdes og optimeres.

Hjemmearbejdsplads
TimeXtenderTalent Acqui­si­tion and De­ve­l­op­ment Spe­ci­a­list

TimeXtender

Talent Acquisition and Development Specialist with high-quality execution power!

Are you passionate about the Future of Work and do you want to be a key driver in bringing our organization forward in being so attractive, that all X-people thrive, grow, and create strong business results AND we are able to attract the right talent from all over the globe? Do you know the exact magic of the moment when top talent meets the right company - and are able to make that happen? And last, are you ready to roll up your sleeves and get things done manifesting high-quality execution power? Then read on as we might be the right match!

You will play a vital role in our super ambitious continuous journey building an agile and high-performing organization creating outstanding results.

Hjemmearbejdsplads
TimeXtenderDeveloper

TimeXtender

Are you the .NET/C# developer, that wants to play a key part in building a world-class product?

Are you passionate about developing the technology behind a world-class data management system? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment? Do you see yourself as a dedicated developer in our highly skilled Product Circle, where you will set new standards for how to build an automated data management system? Then read on, sounds like we are the perfect match!

We offer:

 • A role where you have a significant impact on our success as an ambitious global tech company, building a world-class data management system
 • An effective SCRUM way of creating output and achieving goals
Hjemmearbejdsplads
TimeXtenderProduct Owner

TimeXtender

A bold challenger and bridge-building Product Owner to TimeXtender.

Do you want to have a significant impact on our success as an ambitious global tech company, building a world-class data management system? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will branch our Operational Data Exchange out to other cloud data platforms beginning with Snowflake? Then read on, it sounds like we are the perfect match!

We are looking for:

 • A PO with a thorough understanding of business value and what opportunities in the product we can take advantage of or what limitations we must overcome to deliver such value
 • An IT/Software educational and working background
 • IT knowledge in data warehousing, software development, and preferably BI
JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser?

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Grafiket A/SIntern salgskonsulent – Syddanmark

Grafiket A/S

Grafiket A/S søger ny dygtig og selvstændig medarbejder til intern salg.

I afdelingen vil du få gode kollegaer, med flere års erfaring som er klar til at lære fra sig, brancheerfaring er derfor ikke et krav. Du har måske en baggrund indenfor et andet servicefag. Vi værdsætter lysten til nye udfordringer og et godt humør højt.

Du vil særligt komme til at arbejde med kundehåndtering, herunder tilbudsgivning, styre korrekturgang, ordrebehandling, samt reklamationsbehandling. Du involveres i alle processer fra forespørgsel til færdigtrykt etiket. Det vil være en fordel med en god teknisk forståelse og en god hukommelse. Du vil arbejde tæt sammen med vores eksterne sælgere og også fungere som backup for dem.

Groovi. ApSGardinsælger

Groovi. ApS

Gardinsælger til Syddanmark (Jylland og Fyn) søges til nyt og hastigt voksende gardinkoncept

Brænder du for gardiner og solafskærmning? Kender du fordelene ved de forskellige gardintyper, og elsker du at rådgive og gøre dine kunder glade? Kan du sælge de rette solafskærmningsløsninger til ethvert hjem? Så vil du være det perfekte emne til vores ledige stilling som gardinsælger til salgsdistriktet Syddanmark.

Vi søger en person som brænder for altid at give kunderne den bedste købsoplevelse. Kendskab til gardinbranchen og tidligere erfaring som gardinsælger vil bringe dig forrest i køen til jobbet. Du får en afvekslende hverdag, hvor du selvstændigt besøger vores kunder i deres hjem, og du har ansvaret for at servicere kunden og sikre, at de vælger at købe deres nye gardiner hos os.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser