97 job matcher din søgning 97 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kontor Syd A/S

Værkfører til Reick Møbler – en del af Kontor Syd A/S

Højer

Reick Møbler søger en værkfører til at stå for den daglige drift af vores møbelproduktion, når vores nuværende kollega går på pension.

Opgaverne omfatter bl.a.:

 • Indkøb af råvarer til produktionen (i samarbejde med træ- og montageafdeling)
 • Beregne salgspriser
 • Håndtere ad hoc-opgaver i monteringsafdelingen

Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job i en vækstorienteret virksomhed med mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Dansk Revision

Kickstart din karriere som fremtidens rådgiver i Dansk Revision i september 2024!

Som revisortrainee i Dansk Revision lærer du at formidle komplekse problemstillinger på en simpel måde, så du hver dag er med til at skabe konkrete, værdifulde løsninger for dine kunder. Det skal du selvfølgelig ikke gøre alene, men sammen med fagligt dygtige, imødekommende og engagerede kollegaer, der hver dag løser mange forskellige opgaver inden for revision og rådgivning – og det kommer du også til.

Du skal derfor kunne se det sjove i at jonglere med tal i Excel, og du skal have lyst til at komme helt tæt på virksomhedsdrift- og økonomi.

Men bortset fra det, er det vigtigste, at du har mod på en stejl læringskurve og på at udvikle dig sammen med os.

Dansk Revision
Arla Foods amba

Lager- og logistikoperatør - Branderup

Branderup J

Har du styr på logistik og lager – og kunne du tænke dig at blive en del af Branderup Mejeri, hvor sikkerhed, medarbejdertrivsel og kvalitet ligger øverst på prioriteringslisten?

Så kunne det være dig, vi søger. Vi garanterer, at du her får mulighed for at bruge din faglighed inden for logistik og lager i et uformelt og stemningsfyldt arbejdsmiljø.

Arla Foods amba
Jobindex Kurser

Salgs- og kommunikationskurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Kontor- og økonomikurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Det Gamle Apotek A/S

Kategori Indkøber

Tønder

Vil du skabe en international karriere i indkøb med import af belysningsprodukter og kampagnevarer? Trives du med at udvikle og optimere dine egne produktgrupper og efterfølgende følge dem til dørs?

Vi tilbyder et interessant og udfordrende job i en succesfuld virksomhed med en fri jargon og masser af humor. Vi arbejder i et fladt hierarki, så du får stor indflydelse på din hverdag. Vi er et stærkt kollegialt team, hvor samarbejde og vidensdeling er en naturlig del af hverdagen, trods travlhed og ofte stramme deadlines

KFUM's Sociale Arbejde

Jurist til opstart af retshjælp i Region Syddanmark

KFUM’s Sociale Arbejdes gratis retshjælpstilbud har eksisteret i 11 år og står netop nu over for at udvide kapaciteten med to nye lokaliteter udover de 15 steder, hvor vi i forvejen tilbyder retshjælp.

I retshjælpene møder vi ofte mennesker, der har komplekse problemer og som har akut brug for kvalificeret juridisk rådgivning.

Du får mulighed for at være med til at hjælpe mennesker, der ikke har andre steder at få hjælp til at forstå og navigere i den juridiske kontekst i deres liv.

Gem
Sydbank

Privatrådgiver til Tønder - fordi vi vækster

Tønder

Til vores team i Tønder søger vi endnu en dygtig privatrådgiver, der brænder for at give unikke kundeoplevelser og trives i en glad, ambitiøs og samarbejdende kultur.

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes situation og aktuelle behov. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt.

Sydbank
Tønder Kommune

Socialfaglig konsulent til Børn og Familie, Myndighed

Tønder

Vil du være med til at sikre børn og unges mulighed for trivsel og udvikling i Tønder Kommune?

Som socialfaglig konsulent skal du stå foran, bagved og ved siden af socialrådgiverne i hverdagen.

Arbejdsopgaverne for den socialfaglige konsulent er varierende, men er bl.a. faglig sparring i konkrete sager samt medvirke til revidering af eksisterende/udarbejdelse af nye arbejdsgange samt implementering heraf.

Vi tilbyder bl.a. introduktionsprogram udarbejdet ud fra netop de erfaringer, du kommer med.

Jobindex Kurser

SAP-kurser for ledige

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Projektledelse – e-learningkurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hansen Toft A/S søger for Reflective Technologies ApS
Gem
Hansen Toft A/S

CFO - tech-industrien

Hjemmearbejdsplads

Vil du have ansvaret for økonomifunktionen hos en af Nordens største app-virksomheder inden for Non-gaming Consumer Subscription? Der er tale om en sjælden scale-up succes inden for app-udvikling, som i løbet af de senere år er lykkedes med en massiv opkøbsrejse.

Som CFO får du ansvaret for at opbygge en stærk intern økonomifunktion, idet den daglige økonomistyring i dag er outsourcet. Du sikrer en god ”financial engineering”, og du skaber en retvisende og enkel rapportering til ledelse og investorer.

Virksomheden har en meget moderne organisationsform, som er digitalt understøttet, så du kan arbejde, hvorfra du ønsker.

Hansen Toft A/S
Semler Agro A/S

Reservedelsrådgiverelev

Bredebro

Vil du være med til at gøre vores forretning til en af Danmarks bedste, og er du samtidig vild med landbrugsmaskiner, så skal du være med på vores vinderhold!

Se video om Semler Agro A/S som arbejdsplads

Du kan være sikker på, at vi sætter alle kræfter ind for at give dig den bedste elevuddannelse, du drømmer om – for vi har store planer med dig.

Du tilbydes et spændende og afvekslende job i et godt uformelt miljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar og hvor god tone og humor vægtes højt i hverdagen.

Semler Agro A/S
Gem
UCplus A/S

Underviser i dansk som andetsprog på et nyt Sprogcenter i Sønderborg eller Tønder fra den 1/1-2024

Sønderborg og Tønder

Skal du være med som underviser, når Danmarks største udbyder af danskuddannelse slår dørene op til to nye sprogcentre?

Den 1. januar 2024 åbner UCplus to splinternye sprogcentre centralt i Tønder og Sønderborg. Vi søger derfor kvalificerede undervisere i dansk som andetsprog – både fuldtid og deltid, som vil være med at give en masse udenlandske borgere en god start i Danmark gennem danskundervisning af højeste kvalitet.

UCplus A/S
Gem
UCplus A/S

Uddannelsesleder til nyt Sprogcenter i Tønder

Vil du stå i spidsen for det næste kapitel for Danmarks største udbyder af Danskuddannelse?

Fra den 1. januar 2024 åbner UCplus dørene til vores splinternye Sprogcenter centralt i Tønder. Som uddannelsesleder får du ansvaret for at opbygge og lede et nyt team bestående af undervisere og administratorer, og du bliver en nøglefigur i implementeringen af UCplus' forretningsstrategi og arbejdsgange.

I din rolle som uddannelsesleder bliver du en del af UCplus' stærke ledelsesteam og vil arbejde tæt sammen med Tønder Kommune om at levere Danskuddannelse til kommunens udenlandske borgere.

UCplus A/S
ECCO Sko A/S

Manager Indirect Tax

Bredebro

Would you like the be part of creating the future of indirect tax in a global company? And do so in a team where we constantly aim to find new and innovative ways of working?

Se video om ECCO Sko A/S som arbejdspladsJoin us and see your work with indirect tax have a direct effect on our ability to create even better shoes and experiences for our customers.

You can work from anywhere under the moon. We know what needs to be done, so we’ll let you plan your time the way you see fit, explains Bo Kjelgaard Iversen, VP Group Tax.

ECCO Sko A/S
Gem
Bomag GmbH

Area Sales Manager (m/f/d) Europe (Nordics & Irland)

Hjemmearbejdsplads

Your tasks:

 • Monitoring and developing the Bomag brand (Sales, Aftersales, GP and Market share) in the Nordics and Ireland
 • Strengthening our sales process by driving, managing, and supporting our dealer network and key accounts in the area, incl. setting up development plans as well as sales strategies, monitoring KPIs, and ensuring goal achievements
 • Functioning as an interface between BOMAG interests and those of partners and customers
 • Engaging directly with key accounts and rental companies as well as setting up key fair participations
GF Forsikring

Forsikringsrådgiver til GF Grænsen

Tønder

Få ansvar for dine egne medlemmer

Som forsikringsrådgiver hos os får du ansvar for at sælge til og rådgive nye og eksisterende medlemmer. Kontakten til medlemmerne foregår primært via telefon og mail, og du får også mulighed for at holde møder med nye potentielle medlemmer på vores kontorer. Vi deltager desuden i flere medlemsarrangementer, messer etc., hvor du vil have mulighed for at sælge og rådgive via relationer.

GF Forsikring
DANISH CROWN A/S

Smed til daghold

Skærbæk

Til styrkelse af vores tekniske afdeling, søger vi en dygtig og engageret smed. Vi har flere forskellige arbejdsopgaver, der både indeholder vedligehold og optimering. Vi har behov for nye kræfter, nye perspektiver og folk med lysten til at udvikle sig selv og Danish Crown.

Som vores nye smed kommer du til at beskæftige dig med drift, vedligehold og optimeringer af slagteriets proces- og produktionsudstyr. Du bliver derfor en vigtig spiller i at sikre afdelingens og slagteriets udvikling.

DANISH CROWN A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV