131 job matcher din søgning 131 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Folkekirkens Kirkemusikskoler Controller

Folkekirkens Kirkemusikskoler, Løgumkloster, Vestervig eller Roskilde

En fuldtidsstilling med mulighed for hjemmearbejde som controller for landets tre kirkemusikskoler er ledig til besættelse pr. 1. august eller snarest derefter.

Kirkemusikskolerne, som er geografisk placeret i Løgumkloster, Vestervig og Roskilde, uddanner kirkemusikere, herunder sangere og organister. Der er samlet omkring 500 årselever på de tre skoler, og der afholdes en lang række kurser og musikalske arrangementer.

De tre kirkemusikskoler er selvstændige skoler med hver deres rektor og bestyrelse.

I samarbejde med rektorerne og økonomimedarbejderne for de tre kirkemusikskoler skal vores nye controller varetage de løbende opgaver inden for økonomi.

Stillingen vil efter nærmere aftale få tilknytning til en af kirkemusikskolerne.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hydro Precision Tubing Tønder a.s.
Lønningsassistent - 32 timer

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.

Til vores lønbogholderi søges en dygtig lønningsassistent, der vil få til opgave at servicere medarbejderne indenfor timelønsområdet. Din primære opgave vil være lønadministration til virksomhedens ca. 300 timelønnede medarbejdere. Derudover vil dine arbejdsopgaver blandt andet omfatte:

Se video om Hydro som arbejdsplads
 • Registrering og oprettelse af medarbejdere i div. systemer
 • Håndtering af sygedagpenge, barsel, AUB og flere andre refusioner
 • Sparring med værkførere
 • Backup for lederen
Hydro Precision Tubing Tønder a.s.
fakta a/s Butikschef, fakta Toftlund

fakta a/s

Bliv chef for hele butikken

Som butikschef i fakta står du for den daglige drift af butikken. Du har ansvaret for, at butikken er indbydende og at kunderne får den bedste oplevelse. I det daglige er du mest ude på gulvet, hvor du har fingeren på pulsen i forhold til kunder og medarbejdere.

Dit ansvarsområde bliver at:

 • rekruttere nye medarbejdere og sikre udviklingen gennem feedback
 • betjene kunder og håndtere vareopfyldning, hvor du går forrest og sætter det gode eksempel
 • sikre at din butik vækster og bliver fremtidens discountbutik
 • butikken lever op til den gældende fødevarelovgivning, herunder smiley-ordninger
ALDI Danmark 1. assistent - Tønder (30 timer ugentligt)

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
ALDI Danmark 1. assistent - Tønder (25 timer ugentligt)

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Teamledere til Landbrugsstyrelsen

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Augustenborg eller Tønder

Har du erfaring med, eller mod på ledelse? Og kunne du tænke dig at arbejde i en af landets største styrelser med over 1200 medarbejdere, som udbetaler tilskud til landbrug og grønne projekter for 9 mia. kr. om året? Så er du måske én af vores nye teamledere.

Som teamleder kommer du til at fungere som nærmeste leder for mellem 10-30 medarbejdere. Du bliver ikke den faglige specialist i teamet, men du må forvente at skulle sætte dig ind i reglerne på det enkelte fagområde.

Det bliver også din opgave at bidrage aktivt til, at vi sammen udvikler og vedligeholder en sund forvaltningskultur, hvor styrelsen til enhver tid praktiserer god forvaltningsskik og efterlever Forvaltningsloven og andre rammesættende regelsæt, som stiller krav til udførelse- og opgavetilrettelæggelsen.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Hjemmearbejdsplads
Gem
Vallensbæk Kommune Vil du have arbejdet “bragt til døren”, og ønsker du samtidig en arbejdsdag fyldt med nærvær, glæde og leg?

Vallensbæk Kommune

Vi søger dagplejere, der brænder for arbejdet med kommunens mindste børn, og som har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores velfungerende dagpleje.

Som dagplejer ansættes du til at passe fire børn mellem 0 og 3 år i eget hjem. Det er derfor et krav, at du er bosat i Vallensbæk Kommune, og at dit hjem kan indrettes, så det kan danne rammen om gode pædagogiske læringsmiljøer for børnene.

Du bliver en del af et kollegialt netværk med andre dagplejere, som mødes til fælles aktiviteter og udflugter i løbet af ugen. Derudover skal du deltage i vores heldagslegestue én gang om ugen, hvor der er mulighed for kollegial sparring, planlægning og aktiviteter på tværs af børnegrupperne.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.

ECCO Sko A/S
Design Coordinator, In-Store CX & Design

ECCO Sko A/S, Tønder

Want to help us boost sales and create merchandising and campaign displays that spark consumer interest?

Stepping into this global position, you get to make your mark on various visual merchandising (VM) marketing campaigns as the supporting go-to person. So, grab this career-building opportunity to take on exciting projects and help pave the way for new ideas and concepts.

Joining us in Tønder, Denmark, you become part of the Creative Brand Experience team. Here, you will support the development and design of store concepts and strategies by working closely with the team’s VM designers as well as our Concept Development team, which is based in Amsterdam.

ECCO Sko A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
ECCO Sko A/S
Graphic Designer

ECCO Sko A/S

Do you want to visualise the ideas that define a global enterprise? Can you create clear communication though graphic design, text and other visual elements?

Then grab this opportunity to join a dynamic organisation where you are given vital design responsibility and are able to fully inspire and captivate people by utilising your graphic design skillset. You will be able to work remotely, attached to one of our European offices.

First and foremost, you will help us communicate with major stakeholders and other departments within the organisation. A lot of our work consists of facilitating or presenting projects at board meetings and committees, and this is where you come in. You will create smooth, easily understandable presentations that visualise our ideas and agendas though graphic design and other elements.

ECCO Sko A/S
ECCO Sko A/S
PROJECT MANAGER FOR DESIGN INNOVATION AND CONSUMER EXPERIENCE

ECCO Sko A/S, Tønder

How do we get consumers to walk their next mile with us? Join us and be part of delivering our vision of design innovation and consumer experience excellence by bringing together diverse areas of expertise from our global organisation.

ECCO owns the entire value chain, presenting unique planning opportunities in relation to your projects. You’ll really get to increase collaboration and create successes across departments,” says Elisabeth Hejlskov Alstrup, Project Excellence Team Lead.

Click right here to learn more about the job.

ECCO Sko A/S
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Jurist, merc.jur. eller tilsvarende til Team Udvikling & Support

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Tønder

Har du en akademisk uddannelse og flair for jura? Og har du lyst til at beskæftige dig med landbrugserhvervet og den grønne omstilling? Så har vi en alsidig stilling med gode udviklingsmuligheder til dig i Team Udvikling & Support.

Team Udvikling og Support er en nyoprettet stabsfunktion i enheden Natur- & Landbrugsudvikling, en enhed med 115 medarbejdere, der til dagligt administrerer en række vand, natur-og skovtilskudsordninger under Landdistriktsprogrammet. Dine vigtigste arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Betjening af departementet og det politiske niveau
 • Administration, rådgivning og regeludvikling af Landbrugsloven
 • Formidling af regler og praksis til sagsbehandlere, ledere og interessenter
Hjemmearbejdsplads
Gem
DLR Kredit A/S Vurderingssagkyndig til erhvervsejendomme

DLR Kredit A/S, Esbjerg

Har du lyst til at arbejde i en finansiel virksomhed i en positiv udvikling? Er du en erfaren vurderingsspecialist med stærke kompetencer inden for vurdering og værdiansættelse af erhvervsejendomme? Er du desuden bosiddende i nærheden af Esbjerg eller omegn, og har du lyst til friheden ved at arbejde hjemmefra – så kan du være den, vi søger!

DLR Kredit søger en rutineret vurderingssagkyndig til at styrke det vestjyske team, som refererer til Erhvervsafdelingen. Du får tildelt et nyoprettet vurderingsdistrikt, som omfatter Esbjerg-, Varde- og Ribe-området. Distriktet bliver fastlagt efter nærmere aftale og under hensyntagen til din bopæl. Dit arbejde vil primært bestå i vurdering af boligudlejnings- og kontor/forretningsejendomme, andelsboligejendomme samt andre typer byerhvervsejendomme.