155 job matcher din søgning 155 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Gem
XL-BYG
Bliv XL-BYG Trainee 2022

XL-BYG

Med en traineeuddannelse i XL-BYG indgår du en 2-årig aftale, hvor du bliver faglært Handelsassistent eller Salgsassistent med et statsanerkendt eksamensbevis.

En uddannelse, som åbner for et væld af fremtidsmuligheder, hvor du sammen med et team af gode kollegaer får hjælp til at udleve dit fulde potentiale.

XL-BYG

Som trainee i XL-BYG kommer du til at indgå i et stærkt socialt miljø. Du går på skolehold på Aarhus Business College Odder med øvrige XL-BYG trainees. På skolen lærer du om salg, markedsføring, indkøb, logistik, økonomi og får produktkendskab inden for dit speciale.

XL-BYG
Gældsstyrelsen Nyuddannet eller erfaren sagsbehandler søges til udfordrende opgave - bliv en del af holdet

Gældsstyrelsen, Thisted

Vi søger engagerede sagsbehandlere, der vil ind i en organisation, hvor faglighed og trivsel går hånd i hånd. Prioriterer du også balancen mellem udfordringer, ansvar og faglig udvikling? Så skal du læse videre, da vi søger kollegaer til en stilling, der har samfundsmæssig betydning.

Du vil i samarbejde med dine kolleger skulle indgå i konkrete sagsbehandlingsopgaver vedrørende inddrivelse af borgeres og virksomheders gæld.

Du får blandt andet mulighed for at arbejde med komplekse forældelsesregler og processer, hvor korrekthed og omhyggelighed i opgaveløsningen er helt central. Du skal blandt andet sikre kvaliteten af de enkelte gældsposter til inddrivelse samt foretage konkrete faglige vurderinger.

Gældsstyrelsen
Lægehuset Thyland I/S Konsultationssygeplejerske

Lægehuset Thyland I/S, Thisted

Vi søger en selvstændig konsultationssygeplejerske med erfaring fra medicinsk ambulatorium og akutmodtagelse. Du skal naturligt holde fokus på høj faglighed og have et godt humør i en travl hverdag.

Vi er to faste læger, farmakonom, sekretær og tre sygeplejersker, hvoraf en går på pension. Der er 1-2 uddannelseslæger, og vi har tæt kontakt med hjemmeplejen, som vi deler hus med. Der er 3.100 patienter og vi er plejehjemslæger for Solgården og Kastanjegården.

Gældsstyrelsen Sagsbehandler med juridiske kompetencer til insolvensområdet

Gældsstyrelsen, Thisted

Har du mod, lyst, tålmodighed og troværdighed til at blive vores nye specialist indenfor insolvensområdet? Motiveres du af at blive udfordret af komplekse opgaver, der løses med juridisk snilde og grundighed – så er du den kollega vi søger i Gældsstyrelsen i Thisted!

Du vil som vores nye kollega arbejde indenfor insolvensområdet med særligt fokus på opgaverne konkursbehandling og mere projektorienteret sager, hvor du får lov til at bruge dine juridiske kompetencer i samarbejde med dine kollegaer. Du vil stifte bekendtskab med den generelle insolvensbehandling og tage del i de administrative opgaver, som er relateret til insolvensbehandlingen.

Eksempler på opgaver kan være:

 • Konkursbehandling
 • Behandling af mere komplicerede og projektorienteret sager
 • Kontakt med advokater, revisorer og Skifteretterne
Gældsstyrelsen
Gem
Nybolig
Nybolig Thy og thyholm søger 2 Ejendomsmæglere/Sælgere

Nybolig

Er du en stærk sælger, der samtidig er troværdig og fagligt kompetent? Så er det måske dig vi leder efter.

I Nybolig Thy & Thyholm lægger vi stor vægt på, at yde en troværdig og ærlig rådgivning, ligesom det er helt afgørende for os, at aftaler overholdes. Vores målsætning er, at både køber og sælger skal føle, at de har gjort en ”ordentlig handel”. Det stiller store krav til alle vore medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver

 • Vil primært være at kommissionere og sælge alle typer af boligejendomme og fritidshuse.
 • Fremvise ejendomme
 • Holde kundemøder
Nybolig
Gældsstyrelsen Kan du yde en god service, og træffe korrekte og ensartede afgørelser?

Gældsstyrelsen, Thisted

Til insolvensområdet søger vi en sagsbehandler, der vil ind i en organisation, hvor faglighed og trivsel går hånd i hånd. Prioriterer du også balancen mellem udfordringer, ansvar og faglig udvikling? Så skal du læse videre, da vi søger en kollega til en stilling, der har samfundsmæssig betydning.

Vi har ansvaret for den offentlige gældsinddrivelse. Opgaven har stor betydning for samfundet og resultatet af dit arbejde er til at få øje på. Du skal være med til, at sikre en solid sagsbehandling og gøre en forskel som sagsbehandler til eftergivelsesområdet i Insolvens.

Du kommer til at træffe afgørelser i sager, hvor skyldnere har ansøgt om at få eftergivet gæld. På baggrund af din konkrete individuelle vurdering, træffer du en velbegrundet afgørelse om, hvorvidt ansøgningen kan imødekommes eller ej. Derudover er opgaven at besvare telefoniske og skriftlige henvendelser fra skyldnere.

Gældsstyrelsen
THISTED KOMMUNE
SSA/Pædagogisk medarbejder 37 timer pr. uge Team Bostøtte

THISTED KOMMUNE

Vi søger 1 engageret social- og sundhedsassistent/pædagogisk medarbejder til vores social-psykiatriske team, hvor vi yder bostøtte til sindslidende i eget hjem.

I vores tilbud skal du være villig til både at arbejde i Bostøtten, såvel som på vores Væresteder. Vi er derudover et uddannelsessted for sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Du vil derfor møde studerende og elever hos os, som helt naturligt vil blive en del af din arbejdsdag.

Vores dokumentation foregår i CURA, hvor der arbejdes med SMART-mål. Vi arbejder ud fra KRAP-metoden.

Arbejdsopgaver

 • Personlig og praktisk bistand
 • Kontaktpersonsfunktion
 • Medicinhåndtering
THISTED KOMMUNE
Pædagog til Espersens Børnehus

THISTED KOMMUNE

En af vores pædagoger i børnehaven har søgt nye udfordringer, derfor får vi brug for dig fra 8. august.

Hos os arbejder vi med et børnesyn, hvor barnet ses som den vigtigste aktør i eget liv. Børnene har ret til at udvikle sig forskelligt og hvert enkelt barn er unikt og bidrager positivt til fællesskabet. Der arbejdes med omsorg som et centralt element, hvor der er fokus på at være nærværende i samværet med det enkelte barn, samt at se det enkelte barns behov.

Legen er vigtig for os, når vi taler om barnesyn, så der arbejdes med at skabe gode lege og læringsmiljøer, hvor der gives tid, plads og ro til at være barn på barnets egne præmisser. Personalet har en anerkendende tilgang til børnene og er engagerede i børnenes oplevelsesverden. Vi ser det enkelte barn og følger barnets perspektiver ved at være nysgerrige overfor barnets initiativer. Vi lægger vægt på at være ”på gulvet” sammen med børnene og griber den børneinitierede leg.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Gældsstyrelsen Er du detaljeorienteret, besidder et stort overblik og motiveres af komplekse arbejdsopgaver – så er det dig, vi mangler!

Gældsstyrelsen, Thisted

Brænder du for at analysere og identificere datafejl og problematikker, og trives du med at udbedre disse samt undervise andre i resultaterne? Så kig nærmere herunder, da vi søger to nye medarbejdere til vores spændende Specialist og Taskforce-enhed.

Af spændende arbejdsopgaver tilbyder vi blandt andet:

 • Dybdegående og kompleks sagsbehandling
 • Udarbejdelse af vejledninger
 • Procesbeskrivelse
 • Overordnede analyser af fordringsgrupper

Som nyansat vil du opleve, at læringskurven er stejl. Men vi sørger for at klæde dig godt på til at løse dine opgaver. Hos os får du gode kolleger, der bakker dig op – for vi er ét hold, og vi hjælper hinanden med at blive bedre.

Gældsstyrelsen
THISTED KOMMUNE
Nattevagt til Plejecenter Kastaniegården i Snedsted

THISTED KOMMUNE, Snedsted

Kastaniegården søger en social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske til stillingen som nattevagt. Hvis du ønsker at være en del af en arbejdsplads med høj faglighed og et godt arbejdsmiljø, så se her ...

Kastaniegården er et almindeligt plejecenter med 24 lejligheder. Kastaniegården har ca. 30 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. Her skaber vi rammerne for det gode hverdagsliv for beboerne. Vi har fokus på faglig kvalitet og patientsikkerhed, som vi arbejder med gennem ’I Sikre Hænder’.

Nattevagten på Kastaniegården har i løbet af arbejdstiden faglig sparring med nattevagterne på Kløvermarken og Solgården via virtuelle møder og telefonisk kontakt. Teamlederen møder ind i slutningen af nattevagten, så der er mulighed for at få sparring med nærmeste leder i arbejdstiden.

THISTED KOMMUNE
Genopslag – SOSU-hjælper eller -assistent til Kastaniegården

THISTED KOMMUNE, Snedsted

Kastaniegården er et plejecenter med 24 lejligheder. Her søger vi en social- og sundhedshjælper eller -assistent, som er motiveret til at blive en del af vores team. Vi håber, du har lyst til at bidrage med dine personlige og faglige kompetencer på en fantastisk arbejdsplads.

Kastaniegården tilbyder

 • Dygtige og engagerede kollegaer, som med en anerkendende tilgang gør en positiv forskel for hinanden og beboerne.
 • Et godt arbejdsmiljø med åbenhed og tillid til hinanden.
 • Medindflydelse gennem MED-systemet, hvor vi lægger vægt på saglige drøftelser, som er troværdige og loyale overfor organisationen.
THISTED KOMMUNE
Sommerferieafløsere til Plejecentre Nord

THISTED KOMMUNE, Hanstholm, Frøstrup eller Thisted

(Fyrglimt, Solhjem og Trye)

Mangler du et meningsfuldt job i sommer, så har vi et job til dig hos Plejecentre Nord.

Vi kan tilbyde

 • God løn - grundløn 132, 69. Dertil kommer tillæg for bl.a. aftenarbejde, weekendarbejde
 • Gode kollegaer
 • Ældre, som har brug for din hjælp
 • Grundig introduktion til arbejdet
 • Du kan udvikle dine kompetencer til brug for din uddannelse
 • Et godt og sikkert arbejdsmiljø
 • Gode kollegaer med hvem man drøfter arbejdsopgaverne
THISTED KOMMUNE
Foreningsguide til Fritidssektionen, Sundheds- Kultur- og Fritidsafdelingen

THISTED KOMMUNE

Kunne du tænke dig at være med til at hjælpe sårbare børn og unge til gode oplevelser og fællesskaber i hele Thisted Kommunes fantastiske foreningsliv?

Under titlen ”Thy til foreningsliv og fællesskab for alle” vil vi gennem borgerrettet fritidsvejledning styrke socialt udsatte børn og unge med en ”skridsikker” adgang til foreningslivet for herigennem at give dem mulighed for at blive en del af et sundt fællesskab. Derfor søger vi nu en projektansat fritidsguide på 14 timer ugentligt.

Opgaverne vil hovedsageligt bestå af den planlægning og gennemførelse af den faktiske fritidsguidning, hvor du hjælper den enkelte med at finde en foreningsaktivitet – og tager med den enkelte til aktiviteten.

Idealcombi A/S Medarbejder til serviceafdeling

Idealcombi A/S, Hurup

Vi søger medarbejder til afdelingen med 9 ansatte, hvoraf 5 er på hovedkontoret i Hurup Thy samt 4 montører, som servicerer vores kunder rundt i landet.

Jobbet er en nyoprettet stilling, hvor dine primære opgaver vil være rådgivning af kunder, bestilling af reservedele og beregning af tilbud på udskiftning af diverse reservedele.

Er det interessant for dig, så har du nu muligheden for at blive en del af Idealcombi A/S – Danmarks største vinduesfabrik beliggende i det smukke Thy. Idealcombi producerer vinduer og døre i høj kvalitet.

Faglige- og personlige kompetencer – vi forventer bl.a.:

 • Erfaring som tømrer, glarmester, fra byggemarked eller lignende.
 • Erfaring med tilbud og kalkulation, gerne vinduer og døre.
 • At du kan begå dig på engelsk.
Tican Fresh Meat A/S
Slagterelever

Tican Fresh Meat A/S, Thisted og Brørup

Alle kan skære i kød, men de færreste gør det rigtigt. Du træder ind i en stolt tradition, hvor du lærer håndværket og teknikkerne. Efter endt uddannelse åbner der sig en række karrieremæssige muligheder for fast arbejde hos Tican eller videreuddannelse i mange forskellige retninger indenfor produktion og fødevarer.

Vi tilbyder

 • en helt nyudviklet uddannelse med høj faglig kvalitet fra start til slut
 • et solidt fundament for din fremtid. Det starter med et spændende grundforløb, hvor du lærer faget helt fra bunden. Det samlede uddannelsesforløb med specialet svineslagter er på 3 år
 • en uddannelse med en blanding af skole og praktik. Undervisning i f.eks. lean, procesoptimering samt samfundsfag. Dit uddannelsesforløb er nøje beskrevet i din elevplan
Tican Fresh Meat A/S
Gem
BOTJEK CENTER MIDT- & VESTJYLLAND ApS Bygningssagkyndig og energikonsulent

BOTJEK CENTER MIDT- & VESTJYLLAND ApS

 • Er du kvalitetsbevidst og serviceminded?
 • Har du en alsidig byggeteknisk baggrund?
 • Kan du arbejde selvstændigt?

Er svaret ja til ovenstående, så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en medarbejder, der selvstændigt kan udarbejde tilstandsrapporter og energimærker samt andre beslægtede opgaver som f.eks. køberrådgivning, byggetekniske rapporter samt forsikringstaksering.

Vi tilbyder dig ansættelse i en virksomhed i god udvikling samt en dynamisk arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder, fagligt som personligt.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: