108 job matcher din søgning 108 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Cimbria Unigrain A/S
CIMBRIA SØGER COMPLIANCE ASSISTENT

Cimbria Unigrain A/S, Thisted

Til vores kvalitetsafdeling søger vi en compliance assistent

Har du lyst til et spændende og alsidigt job i en international virksomhed, og har du en relevant erfaring, så er du måske den nye medarbejder i Cimbrias kvalitetsafdeling. Jobbet indebærer at assistere projektledelsen i udarbejdelse og kvalitetssikring af projektdoku- mentation af Cimbrias anlægsprojekter.

Opgaver og ansvar

 • Indsamle, opsætte og kvalitetssikre teknisk dokumentation på maskiner, bygninger og udstyr i overensstemmelse med anlægsdesign, kundekrav og gældende direktiver og standarder.
 • Yde support til montører og supervisorer på eksterne projekt-sites
 • Assistere projektlederen og projektgruppen.
Mulighed for hjemmearbejde
b.n.t scandinavia ABDansktalende intern sælger

b.n.t scandinavia AB, Arlöv, Sverige

Er du interesseret i salg, har et stærkt fokus på resultater og nyder et job med fokus på service og tilfredse kunder. Så kan du være vores nye interne sælger!

Som intern sælger er du ansvarlig for dit eget distrikt med dine egne kunder med tilhørende budgetansvar. Du skal aktivt behandle den eksisterende kundebase via telefon, e-mail og teams. Du vil arbejde som en traditionel sælger i ordets rette forstand og kæmpe for dine ordrer.

Men den eneste forskel er, at du gør det digitalt på en eksisterende behandlet kundebase. Alle møder finder sted som bookede besøg digitalt samt behandling via telefon og e-mail. Du rapporterer ugentligt til salgschefen. Alle ordrer du tager, indgår i vores forretningssystem NAV.

THISTED KOMMUNE
Rengøringsassistent/Rengøringstekniker til Snedsted Skole

THISTED KOMMUNE

Efter mange år på Snedsted Skole har en af vores rengøringsmedarbejdere ønsket at søge nye udfordringer. Vi søger derfor en rengøringsassistent/rengøringstekniker på 31 timer.

Snedsted Skole er en skole med 0.-9. årgang med ca. 380 elever på Hovedskolen og en stor specialafdeling – Trombakken - med 75 elever. Udover Hovedskolen og specialafdelingen, som består af to bygninger, har vi en indskolingsbygning og en SFO. Rengøringsopgaven er fordelt i alle skolens bygninger.

Rengøringsarbejdet begynder kl. 6.00. En del af rengøringsopgaven vil dermed foregå efter kl. 8.00, hvor børn og voksne er mødt på skolen. Du skal være forberedt på, at der indgår rengøringsopgaver i skolens SFO i ferieperioder, hvor resten af skolen er lukket.

På Snedsted Skole er børnene i centrum, Der er en god og fordomsfri omgangstone og humor, og arbejdsglæde præger hverdagen.

Hjemmearbejdsplads
Red HatDansktalende vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Webhelp søger nye ambitiøse kundeservicemedarbejdere til hjemmearbejde

Webhelp

Har du vindermentalitet, vil du arbejde hjemmefra og vil gøre dit bedste for at give kunderne en professionel oplevelse? Så er det dig vi leder efter!

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder.

Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
THISTED KOMMUNE
Administrativ medarbejder ved PPR

THISTED KOMMUNE

Er du serviceminded og motiveres du af et job med en stor kontaktflade og vekslende arbejdsopgaver? Trives du i et højt tempo og med mange bolde i luften? Så hører vi gerne fra dig.

Vi søger en engageret og struktureret administrativ medarbejder med faglig tyngde og menneskelig ballast i en stilling på 21 timer pr. uge og med opstart så hurtigt som muligt og senest 1. august 2021. Administrationen består, foruden dig, af en kollega og af leder af PPR. Herudover er der i PPR 26 medarbejdere, som består af faggrupperne Logopæder, pædagogiske konsulenter, psykologer, fysioterapeuter og en ergoterapeut.

Præcist hvordan opgaverne bliver fordelt mellem dig og din kollega afhænger af dine kompetencer, men følgende vil bl.a. kunne komme i spil:

 • Ansvar for dagsordner, referater og det videre opfølgende arbejde med visitationsmøder
 • Udvikling og drift af ledelsesinformation, som kan optimere PPRs arbejde med kerneopgaven
THISTED KOMMUNE
Social- og sundhedsassistent til Hjemmeplejen syd, Team Sydthy

THISTED KOMMUNE

Er du uddannet social- og sundhedsassistent, kan du lide at arbejde i en travl hverdag, hvor ingen nætter er ens. Har du gode kommunikative evner, og arbejder ud fra et anerkendende perspektiv, med borgeren i centrum, så det dig vi leder efter

Vi søger en social- og sundhedsassistent, som

 • er stabil og fleksibel
 • kan varetage den grundlæggende pleje og sygepleje til borgere i stabile forløb, og medvirke ved de mere komplekse opgaver, i tæt samarbejde med sygeplejersken
 • der kan rumme borgere i alle livsfaser og livsvilkår
THISTED KOMMUNE
Barselsvikar til Sektion Job, Helbred og Ydelse, Team Ydelse - Beskæftigelsesafdelingen

THISTED KOMMUNE

I Beskæftigelsesafdelingen er vi ambitiøse omkring vores kerneopgave; At hjælpe borgere i job og uddannelse samt bidrage til, virksomhederne får den arbejdskraft, de efterspørger.

Beskæftigelsesafdelingen har ca. 130 dedikerede medarbejdere, der på forskellig vis bidrager til, vi kan lykkes med denne opgave. Beskæftigelsesafdelingen er et velfungerende hus, hvor vi går engageret til opgaverne. Omgangstonen er uformel og dialogbaseret.

Team Ydelse, som er en del af Beskæftigelsesafdelingen i Thisted Kommune søger en barselsvikar. Du bliver en del af kontanthjælpsgruppen, men du skal også være parat til at arbejde med andre i teamet, hvis behovet ændrer sig.

THISTED KOMMUNE
Socialrådgiver/-formidler til Beskæftigelsesafdelingen - barselsvikariat

THISTED KOMMUNE

Beskæftigelsesafdelingen søger en barselsvikar til Ressourceforløbsgruppen i Sektion Erhverv, Job og Uddannelse

I Beskæftigelsesafdelingen er vi ambitiøse omkring vores kerneopgave; At hjælpe borgere i job og uddannelse samt bidrage til, virksomhederne får den arbejdskraft, de efterspørger. Beskæftigelsesafdelingen har ca. 135 dedikerede medarbejdere, der på forskellig vis bidrager til, vi kan lykkes med denne opgave. Vi har et velfungerende hus, og vi går engageret til opgaverne.

Da en af vores dygtige kollegaer i ressourceforløbsgruppen skal på barsel, søger vi nu hendes barselsvikar. Vi søger en kollega, der med en sympatisk og resultatorienteret tilgang, brænder for effektivt at støtte borgerne i at finde fodfæste på arbejdsmarkedet.

People ExecutiveCFO

People Executive søger for Sjørring i Thisted

Økonomistyring, rapportering og ledelse

Er økonomistyring, regnskab og rapportering din kernekompetence, og er du hands-on på de væsentlige KPI’er? Er du analytisk stærk og formår du at balancere en stabil, daglig drift med fremadrettet løbende optimering og udvikling? Sidder du i dag som revisor med mod på mere, regnskabschef eller CFO i en produktionsvirksomhed, så er det dig vi leder efter!

Du bliver en del af en professionel virksomhed i udvikling, der med afsæt i en solid platform ser muligheder for øget profitabilitet og fremtidig vækst. Vi søger derfor en forretningsorienteret CFO, der på ledergruppeniveau byder ind med præcise analyser, udfordrende spørgsmål, positiv opfølgning og godt humør. Økonomirutinerne behersker du, og du er ikke bange for selv at tage fat i opgaverne.

BRANDT Statsautoriseret RevisionspartnerselskabIT-supporter

BRANDT Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, Thisted

Vil du være en del af BRANDTs IT-afdeling og supportere vores 200 kolleger på vores 13 kontorer rundt i landet? Kan du lide at kombinere din IT-viden med et højt serviceniveau, som gør en forskel for kollegerne i hverdagen? Og har du lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor du både finder masser af sparring og frihed til i høj grad selv at planlægge dit arbejde? Så er vi måske et godt match?

Med udgangspunkt i vores kontor i Thisted supporterer vi vores kolleger og udvikler systemerne, som danner grundlag for arbejdet i et af Danmarks 10 største revisionshuse.

Dine opgaver vil afhænge af den erfaring, du kommer med, og din lyst til at lære nyt, men som udgangspunkt, så forventer vi, at du kan løse følgende:

 • Telefonsupport af brugere
 • Klargøring af PC’ere
 • Oprettelse og nedlæggelse af brugere
 • Microsoft 365 administration
SuperBrugsenSouschef, SuperBrugsen Thisted

SuperBrugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af lederteamet i en stor dagligvarebutik
 • prøve kræfter med alle aspekter af ledelse
 • få det bedst mulige afsæt til din karriere i SuperBrugsen

Som Souschef er du sammen med uddeleren ansvarlig for butikkens drift, herunder økonomi, drift og ledelse af medarbejdere. Du arbejder således med:

 • Budgetter, salgstal og salgsplanlægning
 • Arbejdsplanlægning og sikre, at planlægningen fungerer
 • At sikre at butikken altid er sæson- og salgsklar

En stor del af tiden bruger du i butikken, hvor du står for meget af den daglige ledelse af medarbejderne. Med SuperBrugsen stærke lokale forankring er din kontakt med kunderne rigtig vigtig. Du bruger tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og for at få en god relation.

 XL-BYG,
Sælger til Byggecenter

XL-BYG, Thisted

Vores kunder er vigtige for os! Kan du give dem, den bedste rådgivning og service, så er du måske vores nye sælger.

Du skal brænde for at give vores kunder den allerbedste service! Din primære opgave og fokus bliver kunderne – både i form af salg og den bedste service. Vi forventer, at du har erfaring med detailsalg og kundeservice, og vi vil vægte højt hvis du har erfaring fra byggemarkedsbranchen, men det er ikke et krav.

Du skal have masser af drive, være en holdspiller, som vil medvirke til, at hele forretningen fungerer optimalt. Du vil indgå i vores bemandingsplan, som dækker vores åbningstid og vil derfor også få weekendvagter.

XL-BYG
GældsstyrelsenInspirerende og proaktiv personaleleder

Gældsstyrelsen, Thisted

Motiveres du af driftsledelse, og vil du være en del af en kultur, hvor vi vinder sammen? Drives du af at skabe resultater, og kan du få alle dine medarbejdere med ombord? Tager du ledelse alvorligt, og kan du gøre kvalitetssikring af gældsposter til en leg? Så læs videre her!

Som funktionsleder i en af vores enheder får du personaleansvaret for 20-25 medarbejdere, som sammen løfter en omfangsrig opgave med at kvalitetssikre gældsposter, så de bliver klar til inddrivelse.

Din fornemmeste opgave som funktionsleder er at understøtte en kultur og et fællesskab omkring en samfundsmæssig vigtig opgave, der er kompleks og kræver stor detaljegrad. Udover målrettet at opnå de fastlagte mål og sikre den daglige ledelse af højt specialiserede medarbejdere, forventer vi også, at du proaktivt byder ind på og tager ansvar for gennemførelsen af opgaver, der involverer flere enheder og gavner det fælles mål.

Gældsstyrelsen
Hjemmearbejdsplads
TimeXtenderTalent Acqui­si­tion and De­ve­l­op­ment Spe­ci­a­list

TimeXtender

Talent Acquisition and Development Specialist with high-quality execution power!

Are you passionate about the Future of Work and do you want to be a key driver in bringing our organization forward in being so attractive, that all X-people thrive, grow, and create strong business results AND we are able to attract the right talent from all over the globe? Do you know the exact magic of the moment when top talent meets the right company - and are able to make that happen? And last, are you ready to roll up your sleeves and get things done manifesting high-quality execution power? Then read on as we might be the right match!

You will play a vital role in our super ambitious continuous journey building an agile and high-performing organization creating outstanding results.

Hjemmearbejdsplads
TimeXtenderDeveloper

TimeXtender

Are you the .NET/C# developer, that wants to play a key part in building a world-class product?

Are you passionate about developing the technology behind a world-class data management system? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment? Do you see yourself as a dedicated developer in our highly skilled Product Circle, where you will set new standards for how to build an automated data management system? Then read on, sounds like we are the perfect match!

We offer:

 • A role where you have a significant impact on our success as an ambitious global tech company, building a world-class data management system
 • An effective SCRUM way of creating output and achieving goals
Hjemmearbejdsplads
TimeXtenderProduct Owner

TimeXtender

A bold challenger and bridge-building Product Owner to TimeXtender.

Do you want to have a significant impact on our success as an ambitious global tech company, building a world-class data management system? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will branch our Operational Data Exchange out to other cloud data platforms beginning with Snowflake? Then read on, it sounds like we are the perfect match!

We are looking for:

 • A PO with a thorough understanding of business value and what opportunities in the product we can take advantage of or what limitations we must overcome to deliver such value
 • An IT/Software educational and working background
 • IT knowledge in data warehousing, software development, and preferably BI
JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser?

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser