105 job matcher din søgning 105 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hejdoktor Speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser. Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Vi leder efter kandidater, der interesserer sig for telemedicin, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde inden for medicin i en uortodoks og unik kontekst, hvor plejen rækker ud til patienterne.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret.

THISTED KOMMUNE
Administrativ medarbejder til Social- og Seniorsekretariatet

THISTED KOMMUNE

Motiveres du af varierende administrative opgaver i et stærkt arbejdsfællesskab?

Til en nyoprettet fast stilling på 18-20 timer pr. uge søger Social- og Seniorsekretariatet en administrativ kollega, som har lyst til at indgå i den fælles opgaveløsning og bringe sin faglighed i spil.

Dit primære område vil være elevadministrative opgaver, håndtering af data til ledelsesinformation og budgetopfølgninger samt telefonsupport til SOSU-elever vedr. ansættelsesforhold og anvendelse af det elevadministrative it-system.

Vi tilbyder et spændende arbejdsmiljø, hvor ikke to dage er ens og med stor mulighed for indflydelse på egne opgaver.

Professionshøjskolen UCN Adjunkter og lektorer til Sygeplejerskeuddannelsen

Professionshøjskolen UCN, Hjørring og Thisted

Vil du være med til at uddanne fremtidens sygeplejersker, så se nærmere her!

Sygeplejerskeuddannelsen i Hjørring og Thisted er blevet lagt sammen, så vores arbejdsopgaver har ændret sig. Desuden skal vi opstarte et særligt tilrettelagt forløb i Hjørring for social- og sundhedsassistenter, som ønsker at læse til sygeplejerske. Der er dermed tale om undervisningsopgaver, der varierer i sted (Hjørring/Thisted) og mellem fysisk og online.

Derfor søger Sygeplejerskeuddannelsen i Hjørring og Thisted adjunkter/lektorer 1. august 2023 eller efter aftale. Sygeplejerskeuddannelsen optager hvert år henholdsvis 100 studerende i Hjørring og 32 studerende i Thisted samt 270 studerende i Aalborg.

KRUNIKA Inside Sales Manager – Danmark

KRUNIKA søger for Parador GmbH & Co. KG

Motiveres du af ansvar under stor frihed, struktur og kontor i eget hus? Så kan dit drømmejob være lige her.

Vi tilbyder et spændende job i en ekspansiv virksomhed. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Som Inside Sales Manager bliver det dit ansvar at større vores nationale eksterne salgsteam med ordrehåndtering og generel kundeservice. Du har en aktiv del i det opfølgende salgsarbejde.

THISTED KOMMUNE
Sekretær til Plejecenter Åbakken

THISTED KOMMUNE, Hurup Thy

Med din systematiske tilgang og punktlige facon, vil dine kompetencer indenfor det administrative felt virkelig komme til sin ret. At kunne agere superbruger og håndtere IT-hardware, samtidig med, at du er hjemmevant i forskellige it-systemer som f.eks. elektronisk arkivering og oprettelse af processer, vil alt sammen være en gave for os på Plejecenter Åbakken.

Vi tilbyder en arbejdsplads hvor trivsel er i fokus, og arbejdsmiljøet indbyder til åbenhed og tillid til hinanden. Det gode samarbejde er hos os også et fokuspunkt, både med interne og eksterne samarbejdspartnere. Du vil blive en del af en arbejdsplads, hvor du får mulighed for både personlig og faglig udvikling, og du vil opleve miljøet er uhøjtideligt og med plads til humor.

Keolis Danmark A/S
Engageret mekaniker

Keolis Danmark A/S, Thisted

Vi søger en engageret mekaniker til vores værksted i Thisted, der sammen med resten af teamet kan servicere og vedligeholde vores busser, så vi kører både sikkert og til tiden – og dermed bidrager til en effektiv og ansvarlig kollektiv trafik i Danmark.

I er i alt 2 mekanikere og en fleksmedarbejder, der sammen tager del i både det planlagte og det uplanlagte, hvad angår service, fejlfinding og reparation på 30 busser. Vi går meget op i at overholde sikkerheden for vores materiel, chauffører og passagerer, hvilket bl.a. medfører fokus på forebyggelse og generel, omhyggelig og effektiv vedligeholdelse af vores busser.

Keolis Danmark A/S
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

THISTED KOMMUNE
Dagplejere til Koldby, Klitmøller, Nors og Tingstrup

THISTED KOMMUNE

Kan du arbejde selvstændigt med udgangspunkt i små børns behov, så er jobbet som dagplejer måske noget for dig.

Som dagplejer i Thisted Kommune er kram og smil hverdagskost, og du får mulighed for at gøre en forskel i de vigtige første år af børnenes liv.

Selvom jobbet er selvstændigt, bliver du en del af et stort netværk, hvor der altid er et team bag dig, som er klar med støtte og sparring. Den kommunale dagpleje er en spændende og dynamisk arbejdsplads med gode muligheder for faglig udvikling.

Vi har dagplejere, der er uddannet som grønne spirer, DGI-motorik dagplejere og musikdagplejere, hvilket også kan blive aktuelt for dig.

THISTED KOMMUNE
Pædagogmedhjælper/pædagogisk assistent til Koldby Skole og SFO

THISTED KOMMUNE, Snedsted

– 20 timer ugentligt

På Koldby skole kan vi tilbyde et udviklende og motiverende læringsmiljø i gode fysiske rammer, hvor faglighed, trivsel og fællesskab bliver vægtet højt.

Stillingen som pædagogmedhjælper/pædagogisk assistent indeholder funktioner både i skoledel og SFO-del

 • samvær, leg og aktiviteter med vore børn, i både SFO og i skolens fællesskabstime
 • Morgen- og eftermiddagsvagter i SFO
 • Forberedelse af eftermiddagsmad i SFO
 • Samarbejde med SFO-team og skolens øvrige pædagogiske personale
Bygma
Bliv lager- og logistikoperatørelev i Bygma

Bygma

Vil du være en af Danmarks dygtigste inden for lager og logistik? En del af en familieejet virksomhed med solide rødder, højt til himlen og et stærkt sammenhold? Så har vi store planer for din fremtid.

Bygma

Som elev bygger du et solidt fundament til din fremtidige karriere. Efter uddannelsen kan du for eksempel blive pladsmedarbejder, kørselsleder eller logistikchef i en af vores mange forretninger landet over.

Under din elevtid får du en varieret hverdag, hvor en vigtig opgave er at holde styr på vores lagerkapacitet. Du lærer at modtage en ordre, finde varen frem og pakke den til videre transport.

Hos Bygma får du:

 • 2½ års uddannelse som lager- og logistikoperatør. Uddannelsen veksler mellem praktik og skoleperioder på den nærmeste erhvervsskole.
 • grundlæggende viden om transport, opbevaring og distribution af varer.
Bygma
Bygma
Bliv salgstrainee i Bygma

Bygma

Vil du være en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner? Vil du gøre en forskel for både kunder og kolleger i hverdagen? Er du frisk på at være én af de mange dygtige elever, vi løbende uddanner?

Bygma Gruppen A/S

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse. Du får ekspertviden om alle vores produkter, bliver uddannet i at kunne rådgive om alt fra mindre renovationer til de største byggerier og sikre, at vores leverancer af materialer lever op til Bygmas høje kvalitetskrav.

Hos Bygma får du:

 • 2 års grundig handelsuddannelse, hvor du veksler mellem praktik og skole.
 • Eksamen i “Salg og salgspsykologi” på niveau med en akademimerkonom (10 ECTS-point).
 • Din egen Bygma-mentor, der følger dig hele vejen.
Bygma
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
THISTED KOMMUNE
Sundhedsfaglig medarbejder til Kløvermarken

THISTED KOMMUNE, Snedsted

Kløvermarken er et alment plejecenter med 32 lejligheder, som ligger i Koldby. På Kløvermarken er vores fokus at ’skabe rammerne for det gode hverdagsliv’ for beboerne samtidig med, at vi alle bidrager til arbejdspladsens gode arbejdsmiljø.

Vi søger en medarbejder til plejeteamet. Er det noget for dig, kan du læse mere her:

Stillingen er i blandede vagter og weekendarbejde hver anden uge. Der vil være flest dagvagter og med afløsning i nattevagter, når de faste nattevagter fx har ferie, fri og kursus.

Kløvermarken tilbyder et godt arbejdsmiljø med åbenhed og tillid til hinanden.

THISTED KOMMUNE
Lærer til Hurup Skole

THISTED KOMMUNE

Hurup Skole søger lærer til den naturvidenskabelige fagrække i skolens overbygning. Vi søger primært en fysiklærer, som kan undervise i et eller af flere af fagene: matematik, biologi og geografi.

Se video om THISTED KOMMUNE som arbejdsplads

Vi søger en dygtig lærer med gode og naturlige relationskompetencer, som kan motivere eleverne med god alsidig undervisning og med en anerkendende tilgang til eleverne.

Teamsamarbejdet er vigtigt i forhold til arbejdet med elevernes læring og trivsel, og derfor er det meget væsentligt, at du vil bidrage positivt til det fælles teamsamarbejde og til skolens samlede udvikling.

THISTED KOMMUNE
Kompetent sagsbehandler med et jobrettet fokus til vikariat i Team Sygedagpenge og Jobafklaring

THISTED KOMMUNE

Kan du sætte din handlekraft, kommunikationsevner og faglige ballast i spil i iværksættelsen af og opfølgning på jobafklaringsforløb? Evner du at sætte retning, så tilbagevenden til beskæftigelse altid danner rammen for din indsats? Så er det nu, du skal gribe chancen for at blive en del af Team Sygedagpenge og Jobafklaring og gøre en vigtig forskel for vores sygemeldte borgere

Du bliver en del af Team Sygedagpenge og Jobafklaring i Erhverv og Beskæftigelse, hvor du sammen med dedikerede kolleger arbejder for at understøtte sygemeldte borgere i at fastholde deres arbejde eller vende tilbage til arbejdsmarkedet.

THISTED KOMMUNE
Genopslag: Lærer til Kommunikationscenter Thisteds STU afdeling 1

THISTED KOMMUNE

Se video om THISTED KOMMUNE som arbejdsplads

Til den Særligt Tilrettelagte Ungdomsuddannelses, Langebeksvej 8 i Skjoldborg søges pr. 1. august 2023 en lærer på 37 timer.

STU1 har ca. 20 elever. Målgrupperne på STU omfatter unge med autismespektrum forstyrrelser, ADHD og unge med socio-emotionelle vanskeligheder.

Ungdomsuddannelsen har fokus på at skabe et miljø, der i samarbejde med den unge understøtter og fremmer den personlige, sociale og faglige udvikling mod et selvstændigt og aktivt voksenliv.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med store muligheder for faglig og personlig udvikling i et godt kollegialt miljø.

Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere. Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrér dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrér din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Superprof
Bygma
Sælger

Bygma, Thisted

I Bygma er vores sælgere mere end sælgere. De er også kompetente fagfolk med et solidt fokus på at rådgive om de helt rigtige lægter. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Se video om Bygma som arbejdsplads

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med en ekstern sælger, hvor din opgave er at effektuere ordrerne.

Bygma
THISTED KOMMUNE
Sygeplejerske til Thisted Afklaringscenter

THISTED KOMMUNE

Har du lyst til at være en del af en tværfaglig og målrettet arbejdsplads der brænder for såvel den komplekse, den akutte og den rehabiliterende sygepleje, og kan du lide at arbejde i en udfordrende og alsidig hverdag, hvor ikke to dage er ens, så er det nu du har chancen.

Thisted Afklaringscenter søger en sygeplejerske til fast stilling.

Timetal bestemmer du.

Stillingen er som udgangspunkt med dagvagter samt 4-6 aftenvagter over 10 uger. Der er weekendvagt hver 5. weekend.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV