54 job matcher din søgning 54 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 54 resultater.
THISTED KOMMUNE
Medarbejder til Thyværkstedet

THISTED KOMMUNE

Er du uddannet ergoterapeut eller pædagog og kunne du tænke dig et udfordrende og afvekslende job i et inspirerende kollegialt miljø. Så er du måske vores nye kollega!

Din ergoterapeutiske og pædagogiske indsats, skal tage udgang i den kognitive, ressource og anerkendende tilgang, hvorfor det vil være ønskeligt, at du har kendskab og erfaring med KRAP.

I bestræbelserne på, at skabe en hel og meningsfyldt hverdag for den enkelte, er et bredt samarbejde med myndigheder og andre faggrupper absolut nødvendigt. Du skal derfor besidde evnen til god kontakt til de sociale myndigheder, boenheder, pårørende m.m. Du skal være stærk i mundtlig og skriftlig kommunikation.

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
THISTED KOMMUNE
Familiekonsulent til Børne- og Familierådgivningen

THISTED KOMMUNE

I Sektionen for myndighed og familieindsatser i Børne- og Familierådgivningen, søger vi en familiekonsulent på fuld tid.

Familieindsatser varetager en bred palet af opgaver. Målgruppen er kommunens mest udsatte familier, børn og unge, der henvises til behandling efter Servicelovens § 11 og § 52.

Du vil blandt andet arbejde med støtte til forældrerollen i hjemmet og generelt yde pædagogisk råd, vejledning og støtte til forældre, børn og unge. Du vil udføre samtaleforløb/familiebehandling, samt bistå i forskellige behandlings- og udredningsopgaver. Herunder varetage observationsopgaver i relation til undersøgelser eller bistå på anden vis i relation til undersøgelsesarbejdet. En del af opgaverne vil også være skriftlig dokumentation i form af statusrapporter, beskrivelser og vurderinger samt afholdelse og deltagelse i møder.

THISTED KOMMUNE
Sundhedsfaglig medarbejder til Kløvermarken i Koldby

THISTED KOMMUNE, Snedsted

Kløvermarken søger en sundhedsfaglig medarbejder. Hvis du ønsker at være en del af en arbejdsplads med høj faglighed og et godt arbejdsmiljø, så se her!

Vi søger en medarbejder, som

 • kan omgås alle, har gode relationelle kompetencer og samtidig forstår at kommunikere med mennesker, der har tabt ordene
 • er god til at skabe overblik, tager ansvar, er initiativtager og er med til at understøtte med sin faglighed, der bidrager til beboernes trivsel, sundhed, værdighed og individualitet
 • med sin faglighed og sine kompetencer og nysgerrighed samarbejder med beboere, pårørende, brugere af huset og tværfagligt personale om at skabe stunder, der er vigtige for den enkelte beboer
Dolle A/SIndkøbselev

Dolle A/S, Frøstrup

Har du lyst til at prøve kræfter med en spændende branche? Har du evnen og lysten til at arbejde med et dynamisk og resultatorienteret team? Så har du nu chancen for at blive vores nye Indkøbselev.

Dine arbejdsopgaver:

 • Daglig disponering
 • Selvstændige indkøbsopgaver
 • Opfølgning og kontrol af lagerbeholdninger

Vi tilbyder en spændende stilling i en attraktiv og velkonsolideret virksomhed samt et godt arbejdsmiljø med dygtige, engagerede og glade kolleger.

 XL-BYG,
Inventarsælger til KVIK Tømmergaarden Thisted

XL-BYG, Thisted

KVIK Tømmergaarden Thisted søger sælger til køkken, bad og garderobe – barselsvikariat mulighed for fastansættelse

Brænder du for salg? Og kan du omsætte kundernes køkkendrømme til flotte og funktionelle løsninger? Så er det måske dig, vi lige står og mangler!

Du er en dygtig og engageret sælger – gerne med erfaring inden for salg af inventar. Du evner at kombinere behovsafklaring, håndværksmæssig forståelse, kreativitet og godt købmandskab. Du sætter en ære i at arbejde struktureret og selvstændigt med kunderne fra deres første besøg i butikken til deres drømmekøkken er leveret.

XL-BYG
Bowl’n’FunServiceminded og driftorienteret centerchef

Bowl’n’Fun, Thisted

Vores nuværende centerchef har valgt at søge nye veje, og derfor søger vi ny centerchef der er klar på at tage fat i et center hvor der er fart over feltet med en masse glade gæster der skal have en fantastisk oplevelse.

Vi leder efter dig der allerede har ledelseserfaring og godt humør, er nærværende overfor både medarbejdere og gæster og ikke mindst brænder for oplevelses- og restaurationsbranchen.

Du motiveres af rollen som leder, går altid forrest og viser det gode eksempel, sikrer et godt arbejdsmiljø, er serviceminded ud til fingerspidserne og ser muligheder fremfor begrænsninger.

THISTED KOMMUNE
Social- og sundhedsassistent til Kløvermarken i Koldby

THISTED KOMMUNE

Kløvermarken søger en social- og sundhedsassistent. Hvis du ønsker at være en del af en arbejdsplads med høj faglighed og et godt arbejdsmiljø, så se her:

Kløvermarken er et somatisk plejecenter med 32 beboerlejligheder. Her er også fisk, geder og inden længe også en plejehjemshund.

I Plejecenter Midt har vi fokus på at give det bedst mulige tilbud til vores beboere gennem fokus på både en tværfaglig synergi og udvikling af de monofaglige områder. I Plejecentre Midt arbejder vi med en mentaliserende tilgang til beboerne, pårørende, samarbejdspartnere og hinanden. Der arbejdes målrettet med I Sikre Hænder og rehabilitering.

THISTED KOMMUNE
Social- og sundhedshjælperelever til hold februar 21

THISTED KOMMUNE

Thisted Kommune søger social- og sundhedshjælperelever til hold februar 21

Som social- og sundhedshjælper får du mulighed for at gøre en forskel for andre og er med til at give mennesker mere livskvalitet.

På uddannelsen lærer du

 • at arbejde professionelt og tværfagligt med omsorg og rehabilitering i forhold til mennesker med fysiske, psykiske og sociale problemer
 • at udføre omsorgsopgaver, pleje og praktisk hjælp
 • at udvikle dig personligt i det professionelle arbejde med mennesker
Tican Fresh Meat A/S
Business analyst/IT-konsulent

Tican Fresh Meat A/S, Thisted

Vi står over for indførelse af nyt ERP-system og søger i den forbindelse en ny, frisk kollega, gerne nyuddannet, til at understøtte denne proces og være en aktiv og udadfarende bidragyder i både analyse-, design- og implementeringsfasen.

Med reference til IT-chefen bliver du en del af et IT-team på i alt 7 medarbejdere, og du vil bl.a. blive ansvarlig for den datamæssige afdækning af vore IT-processer i forbindelse med ERP-projektet. Derudover vil der være masser af andre spændende opgaver, også når implementeringen er succesfuldt afsluttet.

Jobbet:

 • Kortlægning og optimering af dataprocesser
 • Analyse af samlet dataflow og datamodel på tværs af virksomheden
 • Nøgleperson i kortlægning og design af fremtidig Business Intelligence løsning
Tican Fresh Meat A/S
TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
THISTED KOMMUNE
Sundhedsfaglig medarbejder til Nørbygård

THISTED KOMMUNE, Hanstholm

Kan du se dig selv som kontaktperson, og indgå i det pædagogiske team, hvor der arbejdes med opholdsplaner samt eksternt samarbejde med hjemkommunerne, så er dette jobbet for dig.

Nørbygård er et center med en bred vifte af specialiserede tilbud målrettet mennesker, der er afhængige af alkohol, medicin og andre stemningsregulerende stoffer, jf. Sundhedslovens § 141, samt forsorgshjem til mennesker med særlige sociale problemer, herunder misbrug af rusmidler, psykiske problemer, manglende trivsel og som ikke har eller kan opholde sig i egen bolig, jf. Servicelovens §110.

Nørbygård søger en socialsygeplejerske, sygeplejerske eller en social- og sundhedsassistent, til en fast stilling på 37 timer om ugen. Vi har brug for en sundhedsfaglig medarbejder som ønsker sig såvel sygeplejefaglige som pædagogiske opgaver.

THISTED KOMMUNE
Pædagogisk værkstedsmedarbejder til Nørbygård

THISTED KOMMUNE, Hanstholm

Nørbygård er et center med en bred vifte af specialiserede tilbud målrettet mennesker, der er afhængige af alkohol, medicin og andre stemningsregulerende stoffer, jf. Sundhedslovens § 141, samt forsorgshjem til mennesker med særlige sociale problemer, herunder misbrug af rusmidler, psykiske problemer, manglende trivsel og som ikke har eller kan opholde sig i egen bolig, jf. Servicelovens §110.

Nørbygårdcentret søger en pædagogisk værkstedsmedarbejder, da vores tidligere er gået på pension efter 23 år. Du kunne være en pædagog med en baggrund som uddannet håndværker.

Stillingen er på 37 timer og omfatter primært praktiske håndværksmæssige opgaver sammen med beboerne. Herunder et hovedansvar for vores grønne område.

THISTED KOMMUNE
Husassistent til Nørbygård

THISTED KOMMUNE, Hanstholm

Nørbygård – forsorgshjem og alkoholbehandlingscenter søger en husassistent med tiltrædelse den 1. januar 2021. Til nyoprettet stilling.

Nørbygård er et center med en bred vifte af specialiserede tilbud målrettet mennesker, der er afhængige af alkohol, medicin og andre stemningsregulerende stoffer, jf. Sundhedslovens § 141, samt forsorgshjem til mennesker med særlige sociale problemer, herunder misbrug af rusmidler, psykiske problemer, manglende trivsel og som ikke har eller kan opholde sig i egen bolig, jf. Servicelovens §110.

Nørbygårdcentret søger en husassistent - en rengøringsmedarbejder/køkkenmedarbejder, som har det overordnede ansvar for rengøringen på Nørbygård. Rengøringen omhandler hovedbygningen, vores modtager bygning og samtlige kontorer.

Nordic Medicare Group A/SKonsultationssygeplejerske til lægeklinikker

Nordic Medicare Group A/S, Maribo, Stege, Hvidovre, Holbæk, Slagelse eller Thisted

Er du sygeplejerske og ønsker nye udfordringer? Nordic Medicare søger konsultationssygeplejerske til sine lægeklinikker snarest muligt.

Nordic Medicare har inden for kort tid etableret en lang række lægeklinikker og grundet denne udvidelse, søger vi flere konsultationssygeplejersker i: Maribo, Stege, Hvidovre, Holbæk, Slagelse og Thisted.

Du vil som konsultationssygeplejerske hos Nordic Medicare opleve at blive opkvalificeret gennem kurser og i høj grad internt undervisning for at sikre du opnår de ønskede kernekompetencer. Du vil få mange forskellige selvstændige arbejdsopgaver relateret til både sygepleje- og sekretærfunktioner, hvilket i høj grad vil bestå af telefonvisitation, men også sårbehandling, vaccinationer mv.