121 job matcher din søgning 121 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 121 resultater.
Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 15. juni Online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML. Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget, meget mere.

Kurset er særlig rettet mod ledige, men alle er velkomne. Kurset henvender sig primært til dig, som ønsker at arbejde med webapplikationer og webprogrammering.

Jobindex Kurser
THISTED KOMMUNE
Lærer til indskolingen, Østre Skole

THISTED KOMMUNE

Østre Skole er en folkeskole der er opdelt i tre afdelinger, 0.-6. årgang med 250 elever, 7.-9. årgang med 330 elever og Flex-afdelingen med 21 elever.

THISTED KOMMUNE

Østre Skole er kendetegnet ved at være en mangfoldig og inkluderende skole, der har fokus på et højt fagligt niveau. Vi arbejder vedvarende på at styrke elevernes faglige og sociale udvikling, så den enkelte elev kan blive så dygtig, som muligt. Det er et fælles mål for medarbejdere, elever og forældre at skabe et godt og trygt læringsmiljø for alle på Østre Skole. I den sammenhæng er værdierne tolerance, ansvarlighed og respekt for andre meget centrale. Et godt skole-hjemsamarbejde vægtes naturligvis meget højt.

SuperBrugsenDelikatesseelev, SuperBrugsen, Thisted

SuperBrugsen

Lær at lave god, hjemmelavet mad. Få et stærkt fællesskab i et sjovt og støttende team.

I SuperBrugsen møder vores kunder dygtige fagfolk. Det gør du også - og de hjælper dig, så du lærer håndværket fra bunden. Samtidig lærer du hurtigt de lokale kunder at kende og kan forkæle dem med de sprødeste svær, gode måltider og delikatesser.

 • Du får en elevtid med spændende udfordringer, hvor du møder kunderne ved disken.
 • Du lærer at købe ind, anrette og tilberede alt fra frikadeller og smørrebrød til tapas og lasagne.

Du får en fed, målrettet elevtid, hvor du også kommer på kursus med en masse andre elever og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig venskaber for livet.

Du får altså mere end en praktisk uddannelse. Du får en hverdag med fuld fart på – og en elevtid med fokus på kvalitet, madglæde og sammenhold.

THISTED KOMMUNE
Dynamisk byggesagsbehandler til Plan- og Miljøafdelingen

THISTED KOMMUNE

Er du interesseret i Bygge- og Planloven samt frisk på at indgå i dialog med vores borgere? Så mangler Thisted Kommune netop dig. Vi søger nemlig en byggesagsbehandler med fokus på god service og på høj faglig kvalitet til behandling af byggesager ved ulovligt byggeri.

Du vil blive ansat i Plan- og Miljøafdelingen, der er en af de tre afdelinger, som udgør Teknik, Erhverv og Beskæftigelse. I dagligdagen vil du indgå i Team Byg, et godt og stabilt team med masser af humor og energi. Derfor er det vigtigt, at du som person kan trives i sådanne rammer.

Dine kommende opgaver kan for eksempel være

 • Myndighedsbehandling ved ulovligt byggeri.
 • Vejledning i forhold til Bygge- og Planloven.
 • Klargøring af sager til politisk behandling.
Washpower A/SUdviklingschef

Washpower A/S, Bedsted Thy

Til nyoprettet stilling søger vi en dygtig og energisk udviklingschef til at varetage den daglig ledelse af udviklingsafdelingen.

Som udviklingschef vil du arbejde selvstændigt med reference til virksomhedens CTO. Du vil indgå i ledergruppen, der bl.a. varetager beslutninger vedrørende løbende udvikling og forbedring af virksomhedens produktportefølje og løsninger.

Dit ansvar vil være:

 • Daglig ledelse af mindre udviklingsafdeling på foreløbig 3 personer
 • Fungere som projektansvarlig for udviklingsprojekter med deraf løbende opfølgning
 • Sikre, at nødvendig produktdokumentation er udarbejdet, og at produktprogrammet overholder aktuelle myndighedskrav (f.eks. CE – UL – CSA)
Professionshøjskolen UCNProfessionshøjskolen UCN Sundhed søger én adjunkt/lektor og én barselsvikar for adjunkt/lektor til Sygeplejerskeuddannelsen

Professionshøjskolen UCN, Aalborg, Thisted og Hjørring

Vil du være med til at uddanne sygeplejersker og udvikle ny viden til fremtidens sundhedsvæsen? Så vær opmærksom her!

Grundet barselsorlov og intern omrokering er der én fast stilling ledig som adjunkt/lektor ved Sygeplejerskeuddannelsen Aalborg/Thisted samt et barselsvikariat som adjunkt/lektor ved Sygeplejerskeuddannelsen Hjørring.

Begge stillinger er med tiltrædelse pr. 15. august 2020 eller efter aftale. Barselsvikariatet er ansættelse indtil udgangen af juni 2021.

Sygeplejerskeuddannelsen optager hvert år henholdsvis 196 studerende i Aalborg, 36 studerende i Thisted og 135 studerende i Hjørring. Alle tre adresser er karakteriseret ved et tværfagligt miljø med flere andre uddannelser ved UCN.

THISTED KOMMUNE
Ernæringsassistent til kantinen på Thisted Rådhus

THISTED KOMMUNE

Har du særlig flair for at arbejde med det det grønne i et køkken? Så har vi brug for dig.

Vi søger en dygtig og fleksibel medarbejder, der vil arbejde et team med et stort engagement og godt humør. Vi forventer, at du kan arbejde kreativt inden for de rammer, som kantinen byder på. Du må gerne have flair for at arbejde med friske grøntsager og hvordan de kan indgå på nye måder i madlavningen.

Vi har brug for, at du udviser selvstændighed i arbejdet, at du har gode samarbejdsevner og er fleksibel, da vi ikke altid kan se, hvad morgendagen bringer.

THISTED KOMMUNE
Økonomikonsulent til Center for Økonomi og Løn

THISTED KOMMUNE

Center for Økonomi og Løn er en central stab med ca. 48 medarbejdere. Vi servicerer politikere, direktion, chefer, ledere og medarbejdere på områderne budgettering, økonomistyring, ledelsesinformation, regnskab, forsikring, indkøb, personalejura, forhandling og løn.

Samarbejdet med forvaltningerne og samarbejde i øvrigt vægtes højt, og vi forventer at vores nye økonomikonsulent har personlige kompetencer, der sikrer en god og åben dialog, men som også kan udfordre og kvalificere. I forlængelse af dette forventer vi ligeledes, at du har gode kommunikative kompetencer både mundtligt og skriftligt.

Stillingen som økonomikonsulent er i sektionen Økonomi, hvor hovedopgaven er økonomistyringen for alle forvaltninger og herunder alle institutioner i Thisted Kommune. Konkret søges en medarbejder i gruppen, der servicerer Social- og Sundhedsforvaltningen.

THISTED KOMMUNE
Engageret socialpædagog til Skiftesporets Efterværn

THISTED KOMMUNE

Stillingen er en 37-timers stilling til besættelse 1. juli 2020 eller snarest derefter.

Støtten/vejledningen er fortrinsvis placeret i borgerens hjem, men kan også ligge i netværket omkring borgeren, det vil sige arbejdsplads, øvrige familie og andre relevante samarbejdspartnere. Støtten i Skiftesporets Efterværn, tager udgangspunkt i borgerens hverdag og gives blandt andet som pædagogisk støtte/træning/vejledning i hverdagen.

Vi arbejder ud fra VUM-udredningsmetoden, hvor sagsbehandleren er bestiller og vi udfører opgaven.

 • Praktisk pædagogisk støtte i hverdagen i borgerens hjem.
 • Tværfagligt samarbejde med sagsbehandlere
 • Pædagogisk planlægning af borgerens indsatsmål i samarbejde med borgeren.
THISTED KOMMUNE
Biblioteket i KulturRummet søger to dygtige bibliotekarer

THISTED KOMMUNE

Vi søger netop nu to bibliotekarer til Biblioteket i Thy i KulturRummet:

 • Stilling 1: En sprudlende bibliotekar, der brænder for børnelitteraturen og vil være faglig pioner for børn og deres familier, samt være med til at sætte retning for vores biblioteksfilial i Hanstholm i Nordthy
 • Stilling 2: En udviklingsorienteret bibliotekar, der vil være frontfigur for vores filial i Hurup i Sydthy og fagligt favner både børn og voksne.

KulturRummet har fokus på at øge vores bidrag til kulturlivet i området og lægger vægt på, at vores miljøer bliver bragt i spil på kryds og tværs, og det forventes at du kan se potentialet og de mange muligheder, vi har i at arbejde tværfagligt.

Biblioteket i KulturRummet en markant platform for oplevelse, viden, læring, demokratisk deltagelse og dialog. Som bibliotekar i KulturRummet bliver du derfor en del af et bibliotek i rivende udvikling.

THISTED KOMMUNE
Aktivitetsmedarbejder til Solgården i Hundborg (vikariat)

THISTED KOMMUNE

Solgårdens aktivitetsmedarbejder holder et års orlov. Derfor søger vi en vikar, som kan sætte aktivitet, træning, velvære og en god stemning i højsædet. Er du ergoterapeut eller pædagog, så se her...

Solgården er en del af Plejecenter Midt sammen med Kløvermarken i Koldby og Kastaniegården i Snedsted. I Plejecenter Midt skaber vi rammerne for det gode hverdagsliv ud fra værdierne: Anerkendelse, troværdighed, åbenhed, loyalitet og tillid.

Solgården har 32 lejligheder og gode udendørsfaciliteter. Beboere og personale tager ligeledes på udflugter og andre ture ud af huse i en bus. I terapien foregår der mange aktiviteter, og der kommer jævnligt besøg udefra - det giver et løft til huset og tilfører ny inspiration.

jem & fix A/SElever søges til jem & fix i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Start din karriere i detailbranchen med en salgsassistentuddannelse i jem & fix. Vi er Danmarks eneste lavpris byggemarked, og vores glade og positive medarbejdere er de bedste ambassadører for vores virksomhed.

Hos jem & fix prioriterer vi tid, træning og uddannelse til vores medarbejdere, og som elev hos os, får du en ambitiøs uddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og muligheder for personlig og professionel udvikling. Din karriere er vigtig for os, og hos jem & fix vil du opleve, at vi har fokus på dig og din uddannelse.

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet med ansvar for egne arbejdsområder.

Dine vigtigste opgaver er at:

 • Yde kundeservice ved kassen og på salgsarealet
 • Bestille og modtage varer
 • Udvikle din forståelse for jem & fix' koncept
Habitus
Tilkaldevikarer og midlertidigt personale – vær med til at sikre fortsat høj kvalitet på vores botilbud

Habitus

Vi har brug for dig! Medarbejdere både med pædagogisk og sundhedsfaglig baggrund eller anden erfaring fra arbejdet med omsorg og pleje. Har du lyst til og mulighed for at hjælpe i en kort periode under COVID-19 eller som fast tilkaldevikar på vores bosteder for borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser? Så tilmeld dig vores Jobbank i dag!

Habitus driver botilbud på hele Sjælland samt i Midt- og Nordjylland. Vores botilbud er alle spændende og udfordrende arbejdspladser med engagerede kolleger, som arbejder fokuseret med vores borgere. Borgerne har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad og dermed lavt funktionsniveau.

Habitus
Inu:It A/SDispatcher/Teamlead for Driftscenter og Konsulenter

Inu:It A/S, Thisted

Som følge af mange års vækst er vi i gang med en modningsproces for at formalisere virksomheden via implementering af governance, optimale forretningsunderstøttende systemer, processer og struktur.

Afledt af dette søger vi en dispatcher til at være det interne omdrejningspunkt for de danske aktiviteter – målet er at kalibrere og operationalisere vores strategi og derved eksekvere driften mere effektivt via vores kernekompetencer samt højne vores serviceniveau yderligere i takt med, at vi vækster.

Arbejdsområder og scope:

 • Udarbejde arbejdsplaner ved at monitorere, koordinere og opgavestyre infrastruktur, netværks- og driftsopgaver på daglig og kontinuerlig basis.
 • Sikre optimal ressourceanvendelse i samtlige teams.
 • Tæt arbejde med Service og Projektkontoret samt Key Account Manager i forhold til fremdrift af kundeprojekter fra A-Z.
Jobindex Kurser
SCDP - Python Developer og Data Science (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SCDP – Python Developer og Data Science (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog, og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i, hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
THISTED KOMMUNE
Lærer til eliteidrætsklasse på Østre Skole

THISTED KOMMUNE

Østre Skole er kendetegnet ved at være en mangfoldig og inkluderende skole, der har fokus på et højt fagligt niveau. Vi arbejder vedvarende på at styrke elevernes faglige og sociale udvikling, så den enkelte elev kan blive så dygtig som muligt.

Det er et fælles mål for medarbejdere, elever og forældre at skabe et godt og trygt læringsmiljø for alle på Østre Skole. I den sammenhæng er værdierne tolerance, ansvarlighed og respekt for andre meget centrale.

THISTED KOMMUNE

Du vil skulle være dansk- og klasselærer i en eliteidrætsklasse på 9. årgang. Du må også meget gerne have kompetencer til at undervise i naturfag i udskolingen samt håndboldtræneruddannelse eller -erfaring. Vi er naturligvis åbne for og interesserede i, hvad du ellers besidder af gode kompetencer.

Jobindex Kurser
Scrum Master Certified - Onlinekursus (start 22. juni i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset sætter kursisterne i stand til at varetage Scrum Master-rollen i professionelle sammenhænge. Ved bestået eksamen får du certificeringen Scrum Master Certified.

Da kurset er et selvstudie, får deltagerne ikke den samme praktiske øvelse og coaching som på klassekurset. Selvstudie er primært beregnet til folk, som allerede har erfaring med Scrum eller som efter endt certificering skal arbejde sammen med folk med Scrum-erfaring.

Scrum er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter, men særligt til softwareleveranceprojekter, hvor uforudsigeligheden er stor. Scrum Masterens rolle er at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, samt sikre at alle processer bliver overholdt.

Jobindex Kurser