172 job matcher din søgning 172 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

THISTED KOMMUNE
Rengøringsassistent/rengøringstekniker til Sjørring Skole

THISTED KOMMUNE

Har du et stort servicegen, og kan du lide at udføre praktisk arbejde? Vil du være med til at gøre en forskel? Så har vi netop jobbet til dig!

Fællesskab, læring, omsorg, samarbejde og fysiske rammer er visionerne for Sjørring Skole, som er en velkørende, humørfyldt og udviklingsorienteret skole med cirka 400 elever fordelt på 0.-9. klasse.

I flere år har vi haft fokus på udvikling af en fleksibel teamstruktur, der kan understøtte elevernes læring og samtidig understøtte et professionelt og inspirerende kollegialt samarbejde. I dette skoleår har vi fokus på samarbejde og co-teaching.

Som medarbejder hos os lægger vi vægt på, at du

 • holder af arbejdet med børn i forskellige aldre og møder dem i øjenhøjde
 • er i besiddelse af både fleksibilitet og omstillingsparathed i en travl hverdag
 • bidrager med åbent sind og godt humør i forhold til såvel børn som kollegaer
THISTED KOMMUNE
Lærer til Vestervig Skole

THISTED KOMMUNE

Vestervig Skole er en lille grundskole med 75 elever, der er beliggende i den sydlige del af Thisted Kommune.

På Vestervig Skole samlæses klasser i indskolingen, med to voksne i de fleste timer. Dette vilkår gør, at du skal være indstillet på at være fælles om forberedelse, afvikling og evaluering af undervisningen.

THISTED KOMMUNE

Vi søger en uddannet folkeskolelærer med følgende linjefag (eller lignende kompetencer til at varetage undervisningen i samme):

 • Matematik i indskolingen (samt målrettet matematik-støtte til enkelt elever).
 • Natur/teknologi i indskolingen.
 • Idræt i indskolingen og på mellemtrin.
 • Svømning på mellemtrin.

Har du erfaring med tyskundervisning på begynderniveau, vil det være en ekstra fordel.

THISTED KOMMUNE
Pædagog til Sennels Børnehave

THISTED KOMMUNE

Vi søger en uddannet, engageret pædagog til vores børnehave. Stillingen er på 33 timer med mulighed for fire ekstra timer indtil nytår 2021.

Sennels Børnehave er en landsbybørnehave beliggende syv kilometer udenfor Thisted byzone. Sennels Børnehave er normeret til 56 børn i alderen tre til seks år.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor

 • vi har høj medarbejdertrivsel
 • vi har fantastiske børn og engagerede forældre
 • du får en pædagogisk leder, der står til rådighed med sparring og som er en aktiv del af hverdagen
 • du kan være med til at sætte dit pædagogiske præg på hverdagen
THISTED KOMMUNE
Pædagog til ”Grotten” på Sennels Skole

THISTED KOMMUNE

Er du uddannet pædagog, og drømmer du om at blive SFO-pædagog – måske endda på hvad vi betegner som Danmarks bedste skole? Så er vi på jagt efter en ny kollega – læs med herunder.

Vi hører hjemme på Sennels Skole, som er en et-sporet folkeskole i Thisted Kommune med ca. 130 glade elever fra 0. til og med 6. klassetrin. Skolen ligger i en aktiv lille by lige udenfor Thisted – her er skov og strand inden for rækkevidde. Skolen og SFO’en har 21 dygtige og engagerede medarbejdere, som vægter det gode samarbejde.

Vi tilbyder

 • En fast stilling pr. 1. august 2021 på 35 arbejdstimer pr. uge
 • Arbejdstid inden for tidsrummet kl. 6 til kl. 17
 • Dygtige kollegaer og 130 glade elever
Tican Fresh Meat A/S
Slagterlærlinge

Tican Fresh Meat A/S, Thisted

Vi søger friske og engagerede lærlinge og voksenlærlinge med opstart i august 2021. Alle kan skære i kød. Men de færreste gør det rigtigt. Som slagter træder du ind i en stolt tradition, hvor du lærer håndværket og teknikkerne.

Vi tilbyder

 • En helt nyudviklet slagteruddannelse med høj faglig kvalitet fra start til slut, der giver dig et solidt fundament for din fremtid
 • Det starter med et spændende grundforløb, hvor du lærer faget helt fra bunden. Det samlede uddannelsesforløb er på 3 år, og er en blanding af skole og praktik. Undervisning i f.eks. lean og procesoptimering samt samfundsfag. Du får en attraktiv løn under hele forløbet
 • Dit uddannelsesforløb er nøje beskrevet i din elevplan. Du har hele tiden har en plan for din udvikling

Efter endt uddannelse åbner der sig en række karrieremæssige muligheder for enten fast arbejde eller videreuddannelse i mange forskellige retninger indenfor produktion og fødevarer.

Tican Fresh Meat A/S
Inu:It A/SErfaren IT supporter/IT konsulent til Support og Driftscenter

Inu:It A/S, Thisted

inu:it befinder sig på en spændende forretningsrejse, hvor vi mangler dig med en årrække erfaring som IT Supporter eller IT konsulenter til vores Support og Driftscenter i Danmark, Trives du med Brugersupport, Drifts -og vedligeholdelsesopgaver, samt lave delleverancer på projekter? Sætter du pris på en flad organisation med godt kollegaskab vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi er et 25 år gammelt IT konsulenthus med afdelingerne i både Danmark og Grønland. Dit daglige mødested er på vores kontor i Thisted.

Arbejdsområder og scope

 • Varetage 1st og 2nd level kundehenvendelser – herunder brugersupport, fejlfinding, udbedring, samt supporter vores infrastruktur eller netværks projektteams på 1st og 2nd level.
 • Kontinuerlig eksekvering af tiltag i vores Årsdriftshjul
 • Varetage drifts- og vedligeholdelsesopgaver internt
THISTED KOMMUNE
Ergoterapeut til børneområdet i Socialafdelingen

THISTED KOMMUNE

Kunne du tænke dig at blive en del af en arbejdsplads i konstant udvikling? Kunne du tænke dig at arbejde med en bred vifte af opgaver? Ønsker du fokus på høj faglighed? Og Kunne du tænke dig verdens bedste kolleger?

Stillingen er en delt stilling mellem institutionen Møllehuset og børne ergo- og fysioterapeutteamet. Du vil blive ansat 22 timer i Møllehuset, og vil skulle indgå i aften- og weekendvagter her. I børne ergo- og fysioterapeutteamet vil du blive tilknyttet 17 timer og have dagvagter.

Arbejdsopgaver

 • I ergo- og fysioterapeut teamet vil du få faglig tilknytning og stillested sammen med de tre børnefysioterapeuter. De timer du er i Møllehuset, vil du få faglig tilknytning, og stillested på Møllehuset.
 • I samarbejde med børnefysioterapeuterne skal der varetages specifikke ergoterapeutiske opgaver såsom sansemotorik, mundmotorik og finmotorik. Der vil blive undervisning/oplæring i relevante test.
THISTED KOMMUNE
Socialrådgiver/socialformidler til Team Børn i Socialafdelingen

THISTED KOMMUNE

Er du uddannet socialrådgiver/socialformidler og har en solid socialfaglig baggrund med en blanding af administrative, kommunikative og pædagogiske færdigheder, så er det dig, vi er på udkig efter.

Socialafdelingen varetager sagsbehandling inden for Servicelovens bestemmelser og er opdelt i følgende teams

 • Team Børn - børn med vidtgående fysiske og/eller psykiske handicap.
 • Team Psykiatri og Misbrug – voksne med psykisk funktionsnedsættelse og borgere med misbrug.
 • Team Handicap - voksne med fysisk og psykisk udviklingshæmning.

Stillingen er i Team Børn med målgruppen; børn og unge med vidtgående fysiske og/eller psykiske handicap, samt børn med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Hvor der sagsbehandles ud fra Servicelovens kapitel 3, 7, 9, 10 og 11. Tyngden af opgaver vil primært være i forhold til kapitel 9 og 10 og 11.

fakta a/s
Souschef, Fakta Thisted

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Advokatpartnerselskabet Bjerre, Ravn og BjerreMarketingkoordinator

Advokatpartnerselskabet Bjerre, Ravn og Bjerre, Holstebro eller Hurup Thy

Ret&Råd Advokater Holstebro, Hurup og Lemvig driver advokatvirksomhed med rådgivning af såvel private som virksomheder og kommuner. Virksomheden består af i alt 10 medarbejdere fordelt på flere kontorer.

Vi søger en dygtig og kreativ marketingkoordinator på deltid (15-25 timer pr uge). Du vil som vores nye medarbejder arbejde med virksomhedens marketingsopgaver bl.a. indenfor SoME, hjemmesider samt andre kommunikationsplatforme.

Vi søger en medarbejder, der ønsker at indgå i et yngre og dynamisk team i en konstant udviklende virksomhed med en meget uformel tone. Du har som medarbejder hos os en stor mulighed for at få indflydelse på planlægningen af vores kommunikation på flere platforme og mulighed for at bidrage med dine ideer og udvikle nye projekter sammen med dine kollegaer.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Konsulenthuset ballisager A/SProduktionsleder til Hanstholm Køkken

Konsulenthuset ballisager A/S søger for Hanstholm Køkken A/S i Thisted

Hos Hanstholm Køkken er kvaliteten i centrum i alt, hvad vi foretager os og udfører. Lige siden vi begyndte at bygge køkkener i 1968, har vi holdt fast i det gode håndværk. Det har vi gjort, fordi vi er stolte af vores arbejde, og stolte af vores kunders glæde, når vi har afleveret et færdigt køkken. Ansvaret for produktionen, deles nu op i to afsnit, og vi søger derfor endnu en produktionsleder. Er det dig?

Vi søger en hands-on leder til at tage ansvaret for produktionen sammen med ca. 15 medarbejdere. Du kommer til at stå for den første del af produktionsprocessen, hvor materialerne kommer ind, bliver skåret op, bearbejdet, overfladebehandlet og forberedt til den videre proces med opbygning og levering af færdige, kundetilpassede køkkener, som din kollega kommer til at stå for.

fakta a/s
Souschef, Fakta Hanstholm

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

YouSeeSalgskonsulent til YouSee butik i Thisted

YouSee

Jeg udretter MAGI! Jeg skaber FORANDRINGER! Jeg gør andre GODE! Dette tror vi på er opskriften på at skabe en gennemført effektiv og seriøst cool arbejdsplads med suverænt kundefokus. Kan du nikke til dette? Så er vi måske det perfekte match?

Hverdagen i butik er helt speciel, ja faktisk vil du aldrig opleve to dage ens – som salgsrådgiver i YouSee er du netop vores ansigt udadtil, hvor du vil møde kunderne i øjenhøjde.

Her er det vigtigt, du leverer topklasse rådgivning, oplevelse samt salg af de bedste YouSee-løsninger til vores kunder. Du vil også kunne komme på specielle events udenfor butikken.

Habitus
Faste tilkaldevikarer til HabitusHusene

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye vikar til vores faste vikarkorps

Vores botilbud er 15 spændende og udfordrende arbejdspladser med engagerede kolleger, som arbejder fokuseret med vores borgere. Borgerne har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad og dermed lavt funktionsniveau.

Vi søger kolleger til en fast gruppe af vikarer, der er introduceret til enkelte borgere og dermed kan være med til at sikre stabilitet i hverdagen. Særligt i ferieperioder, hvor vores borgere har særligt brug for velkendte og stabile rammer mens vores faste personale holder ferie.

Habitus